Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cash Solutions

Pracowałeś w firmie Impel Cash Solutions i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:-/ - 2013-07-13 15:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej.
Jak tam w nowym wcieleniu? Coś się u Was zmieniło? Dajcie znać !!!
zdjecie uzytkownika
konwojent jeszcze - 2014-05-02 23:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Poznańiu w implu i jeśli chodzi o zarobki to firma szykuje śie do obniżek pęsji 1680zł.brutto plus 400zł.za pranie ekwiwalent.znajac życie to za pranie długo za niebędzie
zdjecie uzytkownika
konwojent - 2014-05-02 23:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apropo firma daje w umowach stołek Operator/Spedytor.Tzn.iz niemamy prawa nosić i używać Broni.Pewnie poto aby niepłacić pracownikom za badania na licencje
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-05-19 20:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mie sie liczy legalna praca i zarobki na czas, tutaj to jest, w poprzedniej firmie byla padaka, wiec jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-06-01 21:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidny pracodawca i spory gracz na rynku zawsze znajdzie się praca, zaczynałem kilka lat temu i nie zamierzam niczego zmieniać. Zgrana ekipa i z chęcią idę do pracy.
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-06-05 18:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy tu wypisujecie? Macie dodatkowo płacone za lizanie d... pracowałem w tym syfie i pierwszy raz pochlebne opinie słyszę. Jeździcie po 300 - 400 godzin a psie pieniądze i wychwalacie ten syf? Trochę godności ludzie.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-06-26 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2014-06-01 21:46:17]:
Zgadzam się, ja pracuję prawie rok. Nigdy nie było problemu z wypłatą na czas, fajni ludzie, a to w tych czasach najważniejsze
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-28 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Impelu Cash Solution Wrocław pracowałam trochę lecz całe szczęście dla mnie w końcu postanowiłam się zwolnić. Zgodzę się pieniądze przychodzą na czas lecz to jedyny plus tej pracy. W firmie jest ogromny chaos, bałagan organizacyjny połączony z nerwową atmosferą spowodowaną przeogromną presją wykonania zadania na czas. Jeśli do tego dodamy braki kadrowe ciągłą rotację... zatrudnienie na każdym stanowisku powinno być większe o 2-3 osoby powoduje że W KAŻDYM DNIU WYCHODZI SIĘ Z MIN 2 godzinami nadliczbowymi. Z tego co wiem to nowym mówia teraz że to praca od 7 do 15 TO BZDURA o tym można zapomnieć. Na prośbę o wolne lub odbiór godzin patrzą krzywo bo ciągle brakuje ludzi. Czy warto pracować w takich warunkach za prawie minimalną krajową, bez socjalnego i na umowę zlecenie niech kazdy sam sobie odpowie
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-06-28 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-06-28 11:47:03]:
Umowa o prace a nie zlecenie i nie 7-15, chyba dawno pracowalas... Praca spoko, za taka kase nie ma co marudzic.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 16:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo osób poszukują do pracy. Zastanawiam się czy to jest pokłosie złych warunków albo jakiś częstych rotacji pracowników czy może tego, że firma zaczyna się jeszcze bardziej rozrastać i potrzebny dodatkowy personel, który sprawdzi się na nawoym stanowisku. Chciałbym uszyskać informacje na temat tej umowy, może to w zależności od stanowiska są różnego rodzaju umowy? Jeśli tak jest to napisz mi gdzie dostaje się umowę o pracę a gdzie umowe na zlecenie. Mam nadzieje, że nie pozostawicie mojej prośby bez odpowiedzi. czekam pilnie
zdjecie uzytkownika
BRAWO102 - 2014-07-04 22:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za Brinksa chociaż wiedziałem o której skończe prace a teraz w implu to najstarsi górale już nie wiedzą kiedy przyjde do domu.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: pracuj.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
Impel Cash Solutions Sp. z o.o.poszukuje kandydatów na stanowisko:KONWOJENT Miejsce pracy: Bydgoszcz Wymagania:zaświadczenie z KWP o wpisaniu na listę pracowników kwalifikowanych,legitymacja osoby dopuszczonej do posiadania broni,niekaralność,prawo jazdy kat. B, mile widziane kat. C,mile widziane doświadczenie.Oferujemy:dynamiczne środowisko pracy,dobre warunki zatrudnienia i miłą atmosferę pracy.Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kan
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-08 16:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie ma ustalonego czasu pracy z dnia na dzień albo chociaż w umowie jakoś? grafik i te sprawy chyba powinny istnieć, żeby można było jakoś sobie życie poukładać poza pracą. przecież nie można żyć tylko pracą
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-07-09 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-08 16:05:18]:
Co ma znaczyć za taką kasę? Właśnie za tak małą kasę dużo nerwów przez ciągły chaos i bałagan organizacyjny. Z tego co się dowiedziałam to nowi dostają umowę na zlecenie, pózniej kolejna kolejna i wyprosisz to łaskawie się zgodzą na umowę o pracę na czas określony podobnie jest z premiami i podwyżkami wszystko to obiecanki ciągle trzeba chodzić i się prosić. Skoro twierdzisz że jest spoko to pewnie jesteś z kadry kierowniczej albo z księgowości bo na sali raczej tak nie jest. Rotacja jest duża bo to nie jest praca dla każdego i do tego masa nadgodzin przez co nic nie można zaplanować. Są zmiany jest grafik ale dostajesz zadania do zrobienia i nie zostawisz tego w połowie bo już jest godzina o której chcesz iść a cała kasa jest rozgrzebana i nierozliczona. Jeszcze lepiej jest jak się nie któraś nie zgadza wtedy trzeba szukać gdzie jest błąd co czasem zajmuje 2-3godz kolejnych nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-10 12:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli standardzik ta umowa zlecenia, teraz to na prawdę już prawie nigdzie nie chcą podpisywać umowy o prace - ciekawe gdzie się podziały prawa pracownicze... ale mniejsza o to. jak się orientujesz w temacie to mam nadzieje ze mozesz mi pomoc w kolejnej mojej wątpliwości - jak to jest z tymi nadgodzinami? dostaję za to jakąś inną stawkę czy tak samo jak za normalną pracę, bo z tym słyszałem, że może być różnie
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-07-23 20:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-10 12:34:54]:
Na zleceniu muszą ci płacić za nadgodziny bo na tej śmieciówce nie zbierają ci się dniu urlopowe nie masz też chorobowego, po prostu ile siedzisz w pracy to za każdą godzinę masz płaconą Jak ja pracowałam to nadgodziny były do odbioru jednak nie było zbyt kiedy ich odebrać bo można zapomnieć by wyjść o normalnej godzinie bez dodatkowych a wziąć wolne to dopiero haha :)
zdjecie uzytkownika
Wyrom - 2014-07-24 19:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tutaj cały czas się ogloszenia pojawiają do impela cash solutions. aplikował ktoś może już w tej chwili i dostał odpoweidź? Intersuje mnie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, czy może ktoś coś takiego przeżył już w impelu i chciałby się podzielić. Chodzi mi o to czy są jakies testy czy po prostu się rozmawia i potem dzwonią.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cash Solutions
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x