logo Amplifon Poland Sp. z o.o.

Amplifon Poland Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Amplifon Poland Sp. z o.o.

Aga 2014-09-14 15:11:04
Praca w firmie takiego Prezesa to sama przyjemność (i nie bez powodu piszę z dużej litery). Lepszego szefa chyba ciężko sobie wymarzyć. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu i po kilku latach wspólpracy z p. Radkiem w poprzedniej firmie nie umiem powiedzieć jednego negatywnego slowa.
Samej firmy Amplifon nie znam, lecz nie umiem sobie wyobrazić aby pod takim szefostwem coś moglo byc nie tak.
6
Aga 2014-11-11 13:27:57
nic nie kipi, ironii nawet grama w tym nie ma :) A widać że nie tylko ja mam takie zdanie (większość pracowników tej firmy pracowało wspólnie wcześniej w innej firmie, więc o czymś to świadczy...). Osobiście polecam z całego serca i trzymam kciuki za pozytywną rektutację dla najlepszych :)
1
iga 2014-12-15 22:53:35
podczas rozmowy rekrutacyjnej bądź po prostu sobą :)
Aga 2015-02-08 11:20:06
zgadzam się z Igą. Najlepiej być po prostu sobą. W tym zawodzie ważna jest empatia, nieprzenoszenie pracy do domu (kto przenosi nie wytrzyma długo), umiejętności sprzedażowe, chęć ciągłego doszkalania się, praca z pacjentem starszym itd. Mi się podoba ten zawód bo nie lubię siedzieć i robić w kółko to samo. protetyk słuchu jest zawodem mocno wszechstronnym mimo pozorów
1
żonka 2015-08-13 18:45:09
witam Wielkiego Prezesa tej "firmy" jeśli można nazwać to firmą, mąż noszący aparaty słuchowe kupujący baterie Łódź ul Maratońska, wielka pani sprzedawczyni gwiazda siedząca na tyłku stwierdziła że nie może kupić on więcej niż 2 opak baterii, bo wszedł jakiś "śmieszny" regulamin, to przepraszam bardzo gdzie Ci ludzie mają kupować po więcej sztuk? jeśli ktoś potrzebuje więcej..... oczywiście mamy punkt gdzie można kupić więcej opakowań baterii i o wiele wiele lepsze aha i tańsze. AMPLIFON stało się bezszczelną i arogancką firmą, albo czymś w tym rodzaju...życzę szybkiej upadłości tej firmy.
1
oj tam 2015-08-20 15:42:03
@żonka a czy Twój mąż kupował też tam aparat??
2
Audioprotetyk 2016-01-16 15:24:01
Apel do osób niedosłyszących: starajcie się korzystać, zwłaszcza przy doborze i zakupie aparatów słuchowych, z usług małych, w całości polskich, firm a nie ogromnych sieciówek, mających zwierzchnictwo poza granicami Polski. W takich molochach, protetyk słuchu bardzo szybko przekształcony zostaje w sprzedawcę, podobnego do tego ze sklepu obuwniczego. Takie jest prawo wielkiego biznesu i wielkiej ekonomii. Nie dajcie się zwieść pięknym wnętrzom, słodkim minom, rozkosznym uśmiechom, kawie z ciastkiem i innym gratisom. To i tak Wy za wszystko płacicie i nawet nie zdajecie sobie sprawy jak słono.
Pozdrawiam
2
ona 2016-01-23 14:17:07
Omijajcie tą firmę z daleka! pracowałam tam i całe zarządzanie nią, przez Pana Radka, który nazywa się PREZESEM, a jest jedynie członkiem zarządu to jedna wilka kpina! za nic mają pracowników i klientów!
6
amoże 2016-08-07 16:39:29
Jako pracodawce szczerze POLECAM ,l firma ok :), Ale zależy od tego do jakiego miasta i oddziału starasz się o pracę , tak naprawdę władzę trzyma regionalny a sam prezes to nie wie tak naprawdę co się dzieje w danym oddziale , A SZKODA :(
Mini 2016-09-08 09:40:06
Pracuję jako asystentka protetyka, zajmuję się dokumentami itp.
Bardzo rzetelna firma, weekendy wolne, nie mogę nic im zarzucić, jedyny stres to ludzie którzy przychodzą, czasem fajni, czasem mniej.
Wystarczy cierpliwość, uśmiech i profesjonalizm.

Polecam.
olek 2016-09-11 11:53:05
Czyste naciąganie. Najtańszy aparat 2000 zł-. Zwykła mafia bo warte to 200 zl- ale korzysta z różnych refundacji i robi starszych ludzi w konia. Chamstwo które trzeba wyplenić.
1
Mini 2016-09-14 20:08:24
Serio? Masz w ogole pojecie o tym? Widziales kiedys czlowieka ktoremu doskwiera niedosluch, a po ubraniu aparatu czuje taka radosc, ze nie chce rozstawac sie z nim.. to nie sa ceny od tak z kosmosu. To jest protetyka, rehabilitacja ucha, nie wciskanie ludziom sprzetu, nie da sie namowic kogos kto tego nie potrzebuje wiec ogarnij sie nim zaczniesz pisac takie bzdury.
5
Xoco 2016-10-02 19:32:11
Terminowa
1
bionic girl 2016-10-02 19:41:58
@amoże masz rację, wiele zależy od lokalizacji i konkretnego oddziału, więc który ty konkretnie tak bardzo polecasz i zachwalasz? ciekawe też czy w każdej lokalizacji jest takie samo wynagrodzenie.
Zostaw swoją opinię o Amplifon Poland Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o.