Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplifon Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nie-rolnik - 2014-04-11 23:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
szukam rzetelnych informacji o Amplifon, znajomy polecił mi forum Goworka, pomożecie - wiecie coś o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-09-14 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w firmie takiego Prezesa to sama przyjemność (i nie bez powodu piszę z dużej litery). Lepszego szefa chyba ciężko sobie wymarzyć. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu i po kilku latach wspólpracy z p. Radkiem w poprzedniej firmie nie umiem powiedzieć jednego negatywnego slowa.
Samej firmy Amplifon nie znam, lecz nie umiem sobie wyobrazić aby pod takim szefostwem coś moglo byc nie tak.
zdjecie uzytkownika
Roro - 2014-10-28 08:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę wrażenie, że albo ta opinia jest prawdziwa, albo jest tak przeszyta ironią, że aż kipi. W zasadzie Amplifon oferując aparaty słuchowe na rynku polskim wielkiej konkurencji chyba nie ma, bo wydają się być świetnie zorganizowani - sama strona internetowa wiele o nich mówi (http://www.amplifon.com.pl/dane-spolki)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-11-11 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie kipi, ironii nawet grama w tym nie ma :) A widać że nie tylko ja mam takie zdanie (większość pracowników tej firmy pracowało wspólnie wcześniej w innej firmie, więc o czymś to świadczy...). Osobiście polecam z całego serca i trzymam kciuki za pozytywną rektutację dla najlepszych :)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to jest jak się pochopnie kogoś ocenia, na podstawie kilku dni pracy czy nawet na podstawie samej rozmowy kwalifikacyjnej, to niewiele można powiedzieć, nawet jeśli była negatywna, na tej postawie nie można ocenić całej firmy, pracowników, szefostwa, działów, tego jaka jest atmosfera nawet w firmie..
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-27 21:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga, możesz przybliżysz rekturację? w sensie o co ptyają? czego oczekują czy coś? ważne to dla mnie, bo chce się tam zatrudnić i dobrze wypasć na rozmowie, a wiadomo prościej będzie mi jak się do niej przygotuje. Może ktoś jeszcze ma jakieś informacje, będę wdzięczn za każdą wiadomość. A, z wykształcenia jestem audiofonologiem.
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-12-15 22:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podczas rozmowy rekrutacyjnej bądź po prostu sobą :)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-02-08 11:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z Igą. Najlepiej być po prostu sobą. W tym zawodzie ważna jest empatia, nieprzenoszenie pracy do domu (kto przenosi nie wytrzyma długo), umiejętności sprzedażowe, chęć ciągłego doszkalania się, praca z pacjentem starszym itd. Mi się podoba ten zawód bo nie lubię siedzieć i robić w kółko to samo. protetyk słuchu jest zawodem mocno wszechstronnym mimo pozorów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplifon Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie