Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amplifon Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nie-rolnik - 2014-04-11 23:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
szukam rzetelnych informacji o Amplifon, znajomy polecił mi forum Goworka, pomożecie - wiecie coś o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-09-14 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w firmie takiego Prezesa to sama przyjemność (i nie bez powodu piszę z dużej litery). Lepszego szefa chyba ciężko sobie wymarzyć. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu i po kilku latach wspólpracy z p. Radkiem w poprzedniej firmie nie umiem powiedzieć jednego negatywnego slowa.
Samej firmy Amplifon nie znam, lecz nie umiem sobie wyobrazić aby pod takim szefostwem coś moglo byc nie tak.
zdjecie uzytkownika
Roro - 2014-10-28 08:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę wrażenie, że albo ta opinia jest prawdziwa, albo jest tak przeszyta ironią, że aż kipi. W zasadzie Amplifon oferując aparaty słuchowe na rynku polskim wielkiej konkurencji chyba nie ma, bo wydają się być świetnie zorganizowani - sama strona internetowa wiele o nich mówi (http://www.amplifon.com.pl/dane-spolki)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-11-11 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie kipi, ironii nawet grama w tym nie ma :) A widać że nie tylko ja mam takie zdanie (większość pracowników tej firmy pracowało wspólnie wcześniej w innej firmie, więc o czymś to świadczy...). Osobiście polecam z całego serca i trzymam kciuki za pozytywną rektutację dla najlepszych :)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to jest jak się pochopnie kogoś ocenia, na podstawie kilku dni pracy czy nawet na podstawie samej rozmowy kwalifikacyjnej, to niewiele można powiedzieć, nawet jeśli była negatywna, na tej postawie nie można ocenić całej firmy, pracowników, szefostwa, działów, tego jaka jest atmosfera nawet w firmie..
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-27 21:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga, możesz przybliżysz rekturację? w sensie o co ptyają? czego oczekują czy coś? ważne to dla mnie, bo chce się tam zatrudnić i dobrze wypasć na rozmowie, a wiadomo prościej będzie mi jak się do niej przygotuje. Może ktoś jeszcze ma jakieś informacje, będę wdzięczn za każdą wiadomość. A, z wykształcenia jestem audiofonologiem.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-27
Żródło: Gowork.pl
Bełchatów
(łódzkie)
Grupa Amplifon jest światowym liderem w branży doboru aparatów słuchowych. Naszym celem jest pomóc osobom z niedosłuchem odkryć na nowo, co to znaczy żyć pełnią życia poprzez znajdowanie rozwiązań, które odnoszą się do indywidualnych potrzeb i gwarantują pełną satysfakcję. Na rynku polskim jesteśmy od dwóch lat, mamy już 23 sklepy i w związku z dynamicznym rozwojem poszukujmy o
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
wodna żyrafa - 2014-12-13 14:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również wyrażam zainteresowanie tą samą kwestią co poprzedniczka z wcześniejszego wpisu. bardzo mi zależy na pracy w takiej branży, takie samo wyształcernie mam jak koleżanka ale dobra też jestem w marketingowych sprawach. i nie chcę spalić się na rozmowie kwalifikacyjnej. macie jakieś wskazówki i rady?
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-12-15 22:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podczas rozmowy rekrutacyjnej bądź po prostu sobą :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplifon Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x