Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Amplifon Poland Sp. z o.o.

Opinie o Amplifon Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nie-rolnik - 2014-04-11 23:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
szukam rzetelnych informacji o Amplifon, znajomy polecił mi forum Goworka, pomożecie - wiecie coś o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-09-14 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w firmie takiego Prezesa to sama przyjemność (i nie bez powodu piszę z dużej litery). Lepszego szefa chyba ciężko sobie wymarzyć. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu i po kilku latach wspólpracy z p. Radkiem w poprzedniej firmie nie umiem powiedzieć jednego negatywnego slowa.
Samej firmy Amplifon nie znam, lecz nie umiem sobie wyobrazić aby pod takim szefostwem coś moglo byc nie tak.
zdjecie uzytkownika
Roro - 2014-10-28 08:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę wrażenie, że albo ta opinia jest prawdziwa, albo jest tak przeszyta ironią, że aż kipi. W zasadzie Amplifon oferując aparaty słuchowe na rynku polskim wielkiej konkurencji chyba nie ma, bo wydają się być świetnie zorganizowani - sama strona internetowa wiele o nich mówi (http://www.amplifon.com.pl/dane-spolki)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-11-11 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie kipi, ironii nawet grama w tym nie ma :) A widać że nie tylko ja mam takie zdanie (większość pracowników tej firmy pracowało wspólnie wcześniej w innej firmie, więc o czymś to świadczy...). Osobiście polecam z całego serca i trzymam kciuki za pozytywną rektutację dla najlepszych :)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to jest jak się pochopnie kogoś ocenia, na podstawie kilku dni pracy czy nawet na podstawie samej rozmowy kwalifikacyjnej, to niewiele można powiedzieć, nawet jeśli była negatywna, na tej postawie nie można ocenić całej firmy, pracowników, szefostwa, działów, tego jaka jest atmosfera nawet w firmie..
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-11-27 21:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Aga, możesz przybliżysz rekturację? w sensie o co ptyają? czego oczekują czy coś? ważne to dla mnie, bo chce się tam zatrudnić i dobrze wypasć na rozmowie, a wiadomo prościej będzie mi jak się do niej przygotuje. Może ktoś jeszcze ma jakieś informacje, będę wdzięczn za każdą wiadomość. A, z wykształcenia jestem audiofonologiem.
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-12-15 22:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podczas rozmowy rekrutacyjnej bądź po prostu sobą :)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-02-08 11:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z Igą. Najlepiej być po prostu sobą. W tym zawodzie ważna jest empatia, nieprzenoszenie pracy do domu (kto przenosi nie wytrzyma długo), umiejętności sprzedażowe, chęć ciągłego doszkalania się, praca z pacjentem starszym itd. Mi się podoba ten zawód bo nie lubię siedzieć i robić w kółko to samo. protetyk słuchu jest zawodem mocno wszechstronnym mimo pozorów
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 21:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
andy - 2015-07-22 21:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2015-02-08 11:20:06]:
myślę tak jak ty też nie lubię siedzieć i robić w kółko to samo. Bardzo wam dziękuję za taką informację i chętniie sam też podejmę pracę dzięki amplifon poland sp zoo :) Może się kiedyś spotkamy na podobnym stanowisku wakacje zaraz się kończą i niestety lub stety muszę isć do pracy powiedźcie na jakie można liczyć zarobki
zdjecie uzytkownika
żonka - 2015-08-13 18:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam Wielkiego Prezesa tej "firmy" jeśli można nazwać to firmą, mąż noszący aparaty słuchowe kupujący baterie Łódź ul Maratońska, wielka pani sprzedawczyni gwiazda siedząca na tyłku stwierdziła że nie może kupić on więcej niż 2 opak baterii, bo wszedł jakiś "śmieszny" regulamin, to przepraszam bardzo gdzie Ci ludzie mają kupować po więcej sztuk? jeśli ktoś potrzebuje więcej..... oczywiście mamy punkt gdzie można kupić więcej opakowań baterii i o wiele wiele lepsze aha i tańsze. AMPLIFON stało się bezszczelną i arogancką firmą, albo czymś w tym rodzaju...życzę szybkiej upadłości tej firmy.
zdjecie uzytkownika
oj tam - 2015-08-20 15:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@żonka a czy Twój mąż kupował też tam aparat??
zdjecie uzytkownika
dolina - 2015-08-22 16:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, dla mnie trochę dziwna jest ta sytuacja. Przedstawiona jeszcze w ten sposób wydaje się być zupełnie infantylna. Nie wiem co prawda jaki regulamin firma podpisała, ale z tego co widać to nie jest on zbyt korzystny dla firmy, nie mówiąc już o wzburzeniu klientów. Wnioski chyba każdy sam jest w stanie wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
dolina - 2015-08-22 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, dla mnie trochę dziwna jest ta sytuacja. Przedstawiona jeszcze w ten sposób wydaje się być zupełnie infantylna. Nie wiem co prawda jaki regulamin firma podpisała, ale z tego co widać to nie jest on zbyt korzystny dla firmy, nie mówiąc już o wzburzeniu klientów. Wnioski chyba każdy sam jest w stanie wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-08-22 17:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żonka, to ja naprawdę nie rozumiem dlaczego nie kupujecie w tym innym sklepie, skoro lepiej i taniej. Najwyraźniej tutaj sprzedaż jest detaliczna, a nie hurtowa, aby nie powstała sytuacja, że przychodzi osoba potrzebująca i nie ma baterii do aparatu. Nie zawsze liczy się zysk, czasem trzeba patrzeć na dobro klienta.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplifon Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amplifon Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert