brak logo

Dr.Leks

Wrocław

Opinie o Dr.Leks

witajcie 2015-01-31 19:57
naiwazuje do wypoweidzi romka - podobnie jak on szukam pracy i nie bardzo moge znalezc oferty pracy dr. leksa - mozecie mi wytlumaczyc jak to wyglada na ta chwile mam nadzieje, ze mi jakos pomozecie i dam rade znalezc cos ciekawe. pozdrawiam wszystkich poszukujacych pracy od zaraz. 5 dla wytrwalych.
PROSTO 2015-05-20 23:12
Jak ryba smierdzi to nie jest stara, ale dobry kon to i po blocie pojedzie. OK stary to jest duzy fiat bez ssania nie odpali dajcie mu gumy to wszedzie wjedzie. pzdr fresk
Fara 2015-08-06 23:22
czytam opinie z ubiegłych lat, a jak jest teraz w Leksie? dalej taka bryndza? czy już umowy podpisują ludzkie?
1
Dana 2016-04-18 07:20
A ty nadal pracujesz w leksie? Weź kredyt, zmień pracę i nie narzekaj nieudaczniku.
Klient 2016-04-21 15:05
Być może masz rację ale lepiej być nieudacznikiem niż oszustem
aktualny 2016-06-02 07:54
Leks to duża firma dużo ludzi i spora rotacja jak wszędzie. Jest na magazynie drogi towar i to kusi. Wiele opinii to ludzie,którym się nie udało.
Wszyscy tu piszący plują jadem. A jak wyjaśnić fakt,że sporo pracowników ma staż dłuższy niż 10lat? Prawda jak zwykle leży po środku!
1
stachu 2016-07-09 21:59
Budownictwo rzeczywiście jest trudną branżą @nilo, ale zobacz ile satysfakcji można osiągnąć. W końcu taka dbałość o pracę jest istotna, a pewnie i tak dają jeszcze jakieś benefity do tego.
bezrobotny 2017-01-17 12:10
Czy to prawda ze PH zarabia najniższą krajową na umowie o prace?
awa 2017-01-26 13:21
PH jest na działalności swojej i jak nie będzie kombinował to nic nie zarobi bo mu prezesunio utnie
PH w DL 2017-01-26 15:24
Pracuję od wielu lat, przeszedłem na swoją działalność po kilku latach i nie narzekam.
Dzisiaj jeżdżę do klientów sportową furą i nie nie brakuje mi kasy.
Oczywiście jak ktoś jest niemotą to nie ma co szukać w tej pracy.
Dla nieudaczników polecam pracę na kasie w biedronce.
3
$$$ 2017-03-06 17:47
a co cię tak boli? To że na magazynie skończyło się? Koniec obijania i "zakupów"? Do roboty a nie tylko na fajeczki.
1
Zostaw swoją opinię o Dr.Leks - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr.Leks