brak logo

Drogeria i Market grupa EKO Sp. z o.o.

Wschowa

Opinie o Drogeria i Market grupa EKO Sp. z o.o.

klientka jak wszystkie..:0) 2009-10-03 17:50:01
No coz , nosil wilk razy kilka , poniesli i wilka....uderz w stół a nozyce sie odezwa...taka jest prawda. Jak WAM nie wstyd sie opluwac , po co te p[isaniny. Kazdy wie jak bylo, jak jest i moze jak bedzie. Jedni stracili prace, inni pracuja a jeszcze inni z nudow wypisuja bzdury. Tak jest wszedzie, wiec zostawcie juz w spokoju EKO...niech sobie bedzie jakie jest, a czas wszystko pokarze. Jeden woli kupowac w EKO, inny w BIEDRONCE a jeszcze inny w NETTO...itd. Adziewczynom z EKO zycze jak najdluzszej pracy....chodzi o lata, mniej stresow, olewajcie te bzdury na forum, i robcie swoje. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE....:0))))
klient eko 2009-10-04 18:09:22
Dostawa moze i codziennie, ale staroci tez nie brakuje , a te kiełbasy chociaz by pierwsze plastry poodkrajały panie... a małoletni pracownik to córka Pani Kierownik , całe dnie spedza w sklepie , pomoc pomocą ale co za duzo to niezdrowo ....
Klijent 2009-10-14 16:52:16
Jesteście [usunięte przez moderatora],czy wy myślicie,że [usunięte przez moderatora]. nie ma nic innego do roboty tylko wypisywać jakieś bzdury!!!!!!!!! No a pozatym Panie w Eko same sobie takie opinie wyrobiły zamiast [usunięte przez admina] bzdury na zapleczu i palic papierosy to mogly pracowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super menn wschowski:) 2009-10-16 22:04:36
O to jest wlasnie jezyk bylych pracownic, ze administrator musial usunac niektore zwroty....wstyd i jeszcze raz wstyd...same na siebie piszecie , same sie obwiniacie....a potem bluzgacie , fe , nie ladnie....Jak nie macie co robic , to poczytajcie ksiazki, pospiewajcie, zrobcie zakupy.....w EKO:)))) a od razu WAM sie weselej zrobi.Zobaczcie jak tam jest teraz przyjemnie, czysto, poukladane na polkach, a panie sprzedajace z usmiechem i otwartymi ramionami WAS witaja....wiecej wiary w siebie moje drogie Panie, a nie tylko sarkazm i pesymistyczne spojrzenie na swiat i ....ludzi....POzdrawiam WAS smutasy:))))))
juz nie bezrobotna:)))) 2009-10-16 22:40:45
O rany....zmiencie w koncu wizytowke sklepu eko, a dokladnie dane w adresie.....[usunięte przez moderatora] juz nie jest menadzerem sklepu.....nie wprowadzajcie ludzi w blad....Wlasnie chcialam zadzwonic i sie dowiedziec o prace, ale w pore zostalam poinformowana o zmianie kierownictwa...to fatalne.....i taka informacja jeszcze widnieje w naglowku firmy?????
zniesmaczona 2010-02-03 12:36:06
Moje Panie. Stoisko miesne dalej kuleje. Chodzi mi o obecna nowa Pania. Nie jest to [usunięte przez moderatora], ale Pani przeniesiona z inter marche. Jest bardzo niemila . Chce wcisnac klientom skrawki wedliny, tzn. poczatki i koncowki. My placimy za dobre wyroby a nie odpadki. Na moja prosbe zeby odkroila tzw. dupke poczatek szynki, stwierdzila ze wszystko ma swoj poczatek i koniec. A na moje zapytanie czy moglaby przekroic dana wedline na pol i sprzedac mi ladne plasterki ......cytuje"absolutnie to niemozliwe". Ale jakim to bylo powiedziane tonem???????Odechcialo mi sie juz i tej szynki i zakupow w miesnym. Ja rozumiem ze pewnych rzeczy nie moga robic, ale odpowiedz mogla byc bardziej uprzejma,Ale o ile wiem to zaden problem sprzedac towar dla klienta taki jaki sobie zyczy. I nic by sie nie stalo gdyby sprzedala . Mam nadzieje ze ktos to przeczyta ....chodzi mi o GORE , i zwroci uwage. Przeciez ...KLIENT NASZ PAN.
xxxxxxxx 2010-02-04 09:41:09
Tak to prawda, sam tego doswiadczylem, i tez od tej Pani. Mam nadzieje ze ktos sie w koncu tym zajmie, i dotrze to do Pani sprzedawczyni, ze aby pozyskac klientow, to niestety trzeba miec do tego dar, i podejscie . Nawet kiedy sie nie ma humoru, i klient jest czasami dociekliwy, i marudny. Pozdrawiam serdecznie pozostale Panie . Z szacunkiem......czesciowo zadowolony
klient 2010-03-07 17:00:46
jestem klientka tego sklepu dlaczego te panie pracuja tam po tyle godzin wejde rano sa i po poludniu nadal te same przeciez one maja rodziny i dzieci co wy robicie ? obecnie sklep jest w załosnym stanie co chwile inni pracownicy gdzie macie poprzednia zaloge? ludzie to nie woły robocze kto to widzial aby kobieta pracowała po 12 godzin ludzie to XXI wiek co z tego ze ma dzien wolny a dzieci tych pan maja byc wychowywane przez ulice? kto jest taki madry zeby ustalac takie godziny pracy pracujac w systemie 12 godzinnym nie ma zadnych zmian tylko cały dzien w sklepie przejzyjcie na oczy te kobiety tego nie wytrzymaja postawcie sie na ich miejscu to jest chore i nienormalne
olo 2010-03-20 12:01:01
No niestety to prawda!!!!!!!I o zgrozo, dlaczego te Panie nic nie interweniuja????przeciez to jest wyzysk w bialy dzien, to BEZPRAWIE. Jest to lamanie praw pracownika.....czy tego jeszcze nikt nie pruszyl?????Gdzie ochrona praw czlowieka??????
klientxxxxx 2010-03-20 12:11:14
No wlasnie, dlaczego , pytam sie dlaczego zostalo wprowadzone 12 godzin pracy. To ze na drugi dzien jest wolne......a jakaz to ulga???? Moze ktos z rejonu, naprzyklad pani regionalna stanie za lada, 12 godzinek sobie postoi , obsluzy, pobiega po sklepie ukladajac towar, ....no to zobaczymy jak sie bedzie czula po calym dniu!!!!! A gdzie jest zycie rodzinne, dzieci innne sprawy zwiazane z domem????Ja sie pytam?????Bo jak widze zmeczone sprzedawczynie, ktore po 8 smiu godzinach maja juz dosyc , .....to sie serce kraje i za przeproszeniem ....NOZ SIE otwiera w kieszeni!!!!!Przeciez to jest nielegalne. Prosze poczytac kodeks pracy, prawa i obowiazki pracodawcy!!!!!Dziewczyny wspolczuje , ale nie zostawcie tak tego!!!!!Pozdrawiam i zycze wytrwalosci
oburzony 2010-04-17 12:45:42
Wielki wstyd dla Prezesa sieci sklepów EKO!!!!
W obliczu takiej tragedii jaka miała miejsce tydzień temu Pan Prezes wykazał się zerową inicjatywą oddania hołdu tragicznie zmarłym. Wszystkie większe sieci sklepów nawet zagranicznych na cześć zmarłych i pogrążanych w żałobie rodzin zamyka swoje sklepy w niedzielę (dzień pogrzebu Prezydenta i Jego żony) dając możliwość wszystkim swoim pracownikom - POLAKOM oglądać pogrzeb najważniejszej osoby w kraju, a EKO podejrzewam, jako jedyny sklep w mieście będzie czynny. Nie mieści mi się w głowie jak można tak postępować. Zarabianie na ludzkim nieszczęściu jest karygodne. Sklep we Wschowie nie cieszy się zbyt dobrą opinią, a teraz może być jeszcze gorzej. Naprawdę brak słów!
klientka 2010-04-26 12:45:25
A co to obhcodzi Pana prezesa z Eko ze sklep jest otwarty?...Nic a nic. On sam siedzi i odpoczywa. No moze tylko przeglada i mysli kogo by tu znowu zwolnic!!!!! Bo znowu pozbyto sie bardzo dobrej sprzedawczyni....po poltora roku pracy....a dlaczego?????Bo zdaniem pewnie pani regionalnej, ktora siedzi na stoleczku i nie wie jak to sie pracuje za lada, stwierdzila ze .....jest za wolna w pracy. To oburzajace!!!!!!Proponujue tejze madrej glowie , ktora to zrobila, aby stanela sama i popracowala 12 godzin......No ale teraz za to jest mloda dziewczyna....po kumotersku....notabene przyszla synowa [usunięte przez moderatora].....i mamy nastepna klike rodzinna. Tak sie u Nas w Polsce robi interesy. [usunięte przez moderatora], niech sie Pani trzyma , i omija ten sklep z daleka. Napewno znajdzie sobie Pani prace.......wielu juz to zrobilo wyrzuconych z tegoz sklepu.A w sklepie jak smierdzialo tak dalej jest smrodek odurzajacy.....
klient 2010-08-04 19:42:53
a ja paowiem glosno cos na temat eko.... zatrudnili nowa pania kierownik [usunięte przez moderatora]jak kazdy sie domysla wiadomo o kogo chodzi ona nawet nie zna sie na tym stanowisku bo przyklad jeden podam nie potrafi wypelnic formulaza zamowien a po drugie jak brakuje kasjerki do obslugi to sama daje na nia awarie kasy hehhee smiesznee i ona jest kierownikiem????pytam czy to normalne...wiecie kiedy pracuje jak przyjezdza regionalna to ta ruda tak oczywiscie wyraza sie [usunięte przez moderatora] hehe ale przy niej to juz nie fajtułapa tylko lizuska czego sie nie robi dla pracy nie??? aha kiedys nawet bylo ze jest bardzo zmeczona tylko wiecie czym??? nie praca w sklepie tylka klikaniem w klawiature.....dosc tego wescie sie w garsc nie nie dajcie sie tej pani przez nia tyle dobrych pracownic polecialo ze az szkoda.
xxx 2010-08-14 20:50:06
Chciałabym się odnieść do komentarza powyżej. Jestem klientką EKO już od kilku lat. Muszę przyznać, że załoga tego sklepu zmienia się diametralnie. Człowiek nie zdąży przyzwyczaić się do kasjerki i już zastępuję ją nowa osoba. Jednak ostatnio jest jeszcze gorzej. Kiedy nową kierowniczką została [usunięte przez moderatora] sytuacja zaczęła się jeszcze bardziej pogarszać. Pracę straciło wiele dobrych pracownic nawet takich, które stażem pracy przewyższały panią kierownik. Co do pracy [usunięte przez moderatora] nie mogę się wypowiadać, ponieważ nigdy tej osoby nie widziałam na oczy pracującej na kasie, czy też na sklepie. Być może jest to prawdą, że ta pani nie nadaje się na to stanowisko. Na pewno wiem jedno w EKO jest coraz gorzej i jak tak dalej pójdzie to stracicie klientów. Dobry sklep to taki, w którym załoga sklepu nie zmienia się przez lata, a obecna kierowniczka wymienia kasjerki, jak rękawiczki myśląc, że EKO to jedyne miejsce pracy we Wschowie. Jeżeli nowe osoby same odchodzą po jednym dniu pracy to coś jest nie tak z kierownictwem. Zróbcie coś z tym, bo ten sklep mógłby być naprawdę fajny i przyjazny. Ale niestety przez jedną osobę upada.
anonim 2010-12-07 23:00:55
[usunięte przez moderatora] jasna!!!!!!!!!to trzeba zrobic porzadek z ta jak jej tam regionalna. Zglosic do PIP lub do jakies innej instytucji!!
Kazala zwolnic bo za wolno ktos pracuje, he he - to sie nadaje do sadu pracy!!!!!!!
Powinny polaczyc sie inne sklepy EKO i zrobic strajk :)
klient 2010-12-16 09:45:38
W tym EKO nic się nie zmienia, chociaż przed świętami by się postarali o klienta ( bycie miłym i upszejmym to chyba nic wielkiego). Jak zwykle można tam zrobic " udane " zakupy towary po terminie i stare mięso.
dddddd 2010-12-20 11:08:51
wy wszyscy jestescie jacys nie powazni nie widzicie ze te dziewczyny sie staraja nawet dla was ludzi ktorzy w swieta robia zakupy jak by nie mogli wczesniej przychodza do pracy a wy nic nie potraficie docenic siedzicie w domach z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na stolkach i z braku roboty wypisujecie glupoty zal zal zal
anonim 2010-12-20 11:12:34
postawcie sie na ich miejcu one tez maja rodziny tez by chcialy w domach po byc ale wam jeszcze zle jestem ciekawa czy jak wy byscie zamiast tych dziewczyn pracowali w eko ciekawe jak by bylo moze gorzej niz jest .Zastanowcie sie nad tym co piszecie bo to sie w glowie nie miesci
1
anonim 2010-12-27 16:42:41
Ja bym mógł zrobic zakupy też musze pracowac na to.I nawet jak by mi sie moja praca nie podobała to musze ja wykonac solidnie. I to,że te panie muszą pracowac przed świętami to ich nie tumaczy ,żeby były nie miłe. W innych supermarketach też pracują panie i jakoś atmosfera jest inna.
dddddd 2011-01-01 08:23:44
do anonim no nie stety wy zawsze cos znajdziecie na te dziewczyny nigdy wam sie nic nie podoba ale ciekawi mnie jedno dlaczego nie przyjdziecie i nie powiecie im tego wprost tyko wypisujecie na blogach jesli cos do nich macie to powiedzcie takie pisanie i oczernianie ich to jest dziecinne
koleżanka 2011-01-11 19:35:08
Witam wszystkich gorąco zainteresowanych opinią na temat marketu eko uważam że tylko osoby tak naprawde tam pracujące wiedzą co sie dzieje na terenie sklepu tzn kierownictwo stworzyło swoją ekipe po to tylko aby samemu nic nie robić [usunięte przez moderatora] i cieżko zapracowana [usunięte przez moderatora] obsługa klientów jest na zero głupie chichy smichy wielka łaska aby pomóc klientowi i oburzenie swieży towar jest wynoszony przez kierownictwo a za to muszą sprzedawać stary klientom ,półki z przeterminowanym towarem bo żadnej nie chce sie go sprawdzić ale przecież za to mają płacone sklepu do kasacji a sprzedawczyń mi obecnych nie żal jeżeli nic nie robią i nie dbają to tak wygląda ten sklep
koleżanka 2011-01-11 19:45:49
aha jesli chodzi o nowego kierownika tej filli to leser jest nie potrawi na kasie obsłużyć nie mówiąc już o programach niezbędnych do kierowania sklepem wprowadzania prasy czy chodźby zamawiania towaru opinie taką samą miała już w poprzednim miejscu pracy wiec nie wiem czym kierowało sie kierownictwo zatrudniając ją czyżby chodziło tylko o zapchanie dziury
xxxxx 2011-01-11 22:13:42
zgadzam się z tobą w 100 % że to całe kierownictwo po zawodówkach ledwo ledwo skończonych cały czas poświęca na sprawy papierkowe z którymi żadna nie daje sobie rady to co była kierowniczka robiła sama i potrafiła jeszcze pomagać na sklepie one czyli cała trojca kierowniczka i dwie jej zastępczynie oraz krycha ktora jest rownierz do niczego robią to przez 8 godzin a praca dalej jest nie skończona na sklepie nie ma komu robić bo w godzinach pracy przyjmuje się rodzine na zapleczu wchodzą i wychodzą i nie wiadomo co wynoszą a potem braki i braki tak będzie poputy dopuki na stołkach będa zasiadaly takie jak one i nic się nie poprawi będzie tylko gorzej
xxxxxx 2011-01-14 19:45:43
witam ponownie widze że moja opinia na temat sklepu eko oraz całego jej kierownictwa pozostaje bez echa wiec musze znowu skomentować ostatnie dni w których zaopserwowałem jako klient że ta wysoka malowana blądyna nosi się po tym sklepie jakby to bła jej własność ona wygląda mi troche jak osoba xxxxxa jest bardzo nielubiana przezemnie ale też przez innych klientów tego sklepu chodzą słuchy że ta osoba to dobry krętacz i xxxxxxxxa we wschowie więc dlaczego nikt z kierownictwa nie wpadł jeszcze na pomysł aby aby takie osoby były wynagradzane za prace wykonana w ciągu dnia podejżewam że ona nie zarobiłaby na chleb
kierownictwo 2011-01-15 13:41:42
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH.
W ODPOWIEDZI NA KOMENTARZE O PRACOWNIKACH SKLEPU EKO.
CHCIAŁAM POINFORMOWAĆ ŻE WSZYSTKIE OSZCZERSTWA DOTYCZĄCE KIEROWNICTWA JAK I ZAŁOGI Z OSTATNICH DNI , ZOSTAŁY ZGŁOSZONE NA POLICJE ,PROKURATORA ORAZ PRAWNIKÓW FIRMY WE WROCŁAWIU.W DOBIE INTERNETU BARDZO ŁATWO JEST USTALIĆ KTO SZYKANUJE I OSKARZA BEZPODSTAWNIE . ZOSTANIE POCIĄGNIETY DO ODPOWIEDZIALNOŚCI KARNEJ. Z POZDROWIENIAMI KIEROWNICTWO ORAZ ZAŁOGA SKLEPU.
żaba 2011-01-21 21:55:38
Jedno wielkie złodziejstwo ,aż dziwne że ten z korumpowany sklep jeszcze funkcjonuje
anonim 2011-01-21 22:12:46
W jakim to sklepie rodzina kasjerek może wchodzić na magazyn? i wychodzić z niego bez żadnej kontroli? ,to tak jakby bankierzy otwierali skarbiec w banku swej rodzinie z pełnym zaufaniem że wyjdą z niego czyści i z pustymi kieszeniami
ufo 2011-01-26 17:10:01
Każdy we Wschowie dobrze wie ,że w EKO (Wschowa) dzieje się źle.Dobrzy pracownicy znikają jak magicy ,a rodzinna klika bezkarnie po kontach ukradkiem przemyka .Ekipa ta kopci faje na magazynie gorzej niż lokomotywa Tuwima , żadna z nich uczciwej pracy się nie ima bo od nadmiaru kofeiny i nikotyny , brak im ochoty do roboty.Przy papierosie tańce ,hulanki ,swawola , spiskują jak tu zwolnic z mięsnego robola i obwinić go za całe zło - hej że cho ,hej że hola .Oby nie nastał taki dzień i taka era że pracownice z mięsnego odpowią jeszcze za zbrodnie Hitlera
2013-09-19 21:14:49
klient - 2010-12-16 09:45:38

W tym EKO nic się nie zmienia, chociaż przed świętami by się postarali o klienta ( bycie miłym i upszejmym to chyba nic wielkiego). Jak zwykle można tam zrobic " udane " zakupy towary po terminie i stare mięso.
Witam, jestem klientem sklepu naszego osiedlowego w Gorzowie przy Budowlanych, i zgadzam się,że w tej sieci sklepów jest coś nie tak... o odrobinę uprzejmości to można zapomnieć nawet w dobie Świąt Bożego Narodzenia ;) sklep czynny do 21 ale przed 20 już nie ma po co przychodzić bo Pani sprzedawczyni chodzą za plecami i furkają, na mięsnym o 20 wędlin nie pokroją bo twierdzą , że maszyny umyte, sera od 20 też nie kroją ale nigdzie takiej informacji nie zamieścili. Mięso często nieświeże!! Ryby z lodówek napisane jest , że podaje sprzedawca, ale jak zgłosić się do Pani sprzedawczyni po rybkę to śmieje się w twarz i odpowiada, a proszę sobie nałożyć, więc po co ta mylna informacja? Poza tym starsze babcie jak widzę jak każdą dotykają rękoma bez rękawic to chyba lepiej aby sprzedawczyni nakładała. Następna sprawa promocję... jakie one piękne, a przy kasie szara rzeczywistość, nic się nie zgadza a ceny znacznie większe... Parę minut po 20 stej stanąłem z zakupami do pustej kasy, brak ludzi i kasjerki... stoję ok.10 minut Panie kasjerki dwie chodzą po sklepie jedna podłogi myje druga robi coś innego, widzą mnie ale żadna nie ma ochoty podejść...czekam kolejne 5 minut po czym proszę aby ktoś mnie w końcu obsłużył, oj...oburzenie ogromne, złość i łaska aby mnie obsłużyć. Suma summarum udało się ufff dotarłem do domu ;) to nie jest jednorazowy incydent tak jest codziennie w tym sklepie, szkoda... nikt nikomu pracy nie wybiera, niektórzy mają znacznie gorzej. Pracują na mrozie a nie w sklepie klimatyzowanym. Sam nie mam lekko i często pracuję od 4 rano do 18... życie.
pracownik eko 2013-12-04 22:44:42
Witam . gadacie takie bzdury , że asz głowa boli . Ja sama jestem pracownikiem tej sieci i aż brak mi słow na to co Wy tutaj wypisujecie . Wsyd . niemam żadnych zastrzeżeń do firmy eko . Super ekipa , kierowniczka i wogule atmosfera . Nic dodac nic ująć . pozdrawiam .
aa 2014-02-08 19:09:51
Akurat ja nie o pracy, ale o produktach. Ja nie mam zastrzeżeń co do obsługi w EKO, ale świeżość produktów pozostawia wiele do życzenia. Czy tam nikt nie ma oczu i węchu? Można bez problemu kupić śmierdzące mięso. Porażka!!!!!
ciekawski 2014-06-04 21:54:10
ooo widze ze negatywne komentarze na temat eko w WJIEWIE sa usuwane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie ładnie, ale nie martwcie sie postaram sobie znalesc chile czasu i napisze jeszcze raz
ciekawski 2014-06-05 18:11:36
no to mnie równiez dziwi dlaczego, ale jesli wiem ze ok 1,5 tyg temu dodałem tutaj wpis o eko w WJIEWIE, i pare dni później jeszcze był a jak z ciekawosci chciałem zobaczyc czy ktos cos napisał to juz mojej wypowiedzi nie było wiec ktos musiał ją usunąć :P
klient 2014-08-19 21:46:55
PAN JELEN <dyrektor czy tam kierownik jak on sie am zwie to najbardziej hamowaty typ,widze ze w naszej miejscowosci wydziera sie i straszy pacownikow itd.Ktos powinien sie nim zainteresowac bo według mnie wprowadza on mobbing w tej firmie a nie na tym rzecz polega.PRACOWNICY SA TU MILI I SYMPATYCZNI ZAWSZE DORADZA I POMOGA,ALE ON JEST HAMOWATY
takietam 2015-01-23 18:50:35
JESLI CHODZI O ŚWIEZOŚĆ W EKO TO Z TYM JEST RÓŻNIE, A JEASLI CHODZI O INSTYTUCJE SANEPIDU, TO JEST MANDAT KRÓRY PŁACA PRACOWNICY DANEGO SKLEPU.JEŚLI MANDAT WYNOSI 300ZL DZIELONE NA 9 OSOB PRACUJACYCH TO SKLADKA WYNOSI OK 34ZŁ Z PORTWELI PRACOWNIKOW.
I KOŁO SIĘ ZAMYKA ....CZY KTOŚ SIE Z TYM ZGADZA??
zofia 2015-02-03 13:26:57
Eko to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku dla pracownika nie polecam tej firmy
a.... 2015-05-07 12:05:55
haha... prowokacje? My płacimy zawsze. Mandat= przymusowa zrzuta
mania 2016-05-14 15:47:18
a taka Asystentka działu handlowego w sklepie internetowym to do tej podstawy dostanie premie i prowizje?
Zostaw swoją opinię o Drogeria i Market grupa EKO Sp. z o.o. - Wschowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drogeria i Market grupa EKO Sp. z o.o.