brak logo

Sokpol Sp. z . o.

Myszków

Opinie o Sokpol Sp. z . o.

czupp 2016-11-11 20:41
robota 7dni w tyg,zarobisz 3000 ale za 28 dni pracy
1
Pracownik 2016-11-13 17:40
Ludzie poczytajcie sobie kodeks karny. To co robi firma Alfa, za zgodą Romana to bezprawie. Będę cytował wyrywkowe,ale prawidłowe względem prawa sytuacje, i nie chodzi mi o to by być naprutym w pracy,bo to karygodne. Chodzi tylko o normalne podejście pracodawcy,do pracownika i odwrotnie...
1) Czy dopuszczalna jest wyrywkowa kontrola trzeźwości pracowników w firmie? [/b] Pracodawca może żądać przeprowadzenia badania, jeżeli zachodzi uzasadnione podejrzenie, że pracownik stawił się do pracy w stanie po użyciu alkoholu albo spożywał alkohol. Co do zasady, podejrzenie pracodawcy powinno się odnosić do konkretnego pracownika. Kontrola trzeźwości nie może być przeprowadzana na zasadzie losowej i wyrywkowo, np. co piątego pracownika.
2)Pracodawca ma prawo zbadać trzeźwość, ale za zgodą pracownika. Gdy stwierdzi nietrzeźwość, może go zwolnić bez wypowiedzenia.Co z tego wynika w praktyce? Z tych przepisów płyną dwa wnioski. Po pierwsze - podstawą badania pracowników jest uzasadnione podejrzenie stanu nietrzeźwości. Po drugie - nie istnieje przepis, który wprost zobowiązywałby pracownika do poddania się takiemu badaniu.
Żeby nie było tak kolorowo
3)Jakie konsekwencje mogą być wyciągnięte wobec nietrzeźwego pracownika? Oceniając stopień przewinienia pracownika, pracodawca ma obowiązek odsunąć nietrzeźwego od pracy, co oznacza dla pracownika utratę wynagrodzenia za ten dzień. Może też nałożyć karę porzą-dkową, np. upomnienie, naganę, karę pieniężną w wysokości jednej dniówki - za każdy dzień odsunięcia od pracy. Obecność alkoholu w organizmie pracownika daje również podstawę do zwolnienia bez wypowiedzenia
Zwróccie uwagę na słowo "nietrzeźwego" pracownika. Zgodnie z art. 115 § 16 k.k., stan nietrzeźwości zachodzi wówczas gdy (w zależności od sposobu pomiaru):

a) zawartość alkoholu we krwi przekracza 0,5 promila albo prowadzi do stężenia powyżej tej wartości (badanie krwi),

b) zawartość alkoholu w 1 dm3 wydychanego powietrza przekracza 0,25 mg albo prowadzi do stężenia powyżej tej wartości (badania na alkomacie)

Pozdrawiam



prognostyk 2016-11-17 09:18
dodatkowy alkomat ogólnodostępny powinien przy 1 bramie jak są szlabany lub przed portiernią żeby każdy pracownik mógł się sprawdzić bo nigdy nie wiadomo wydaje się że jest okey a jednak coś tam wykaże
Alf 2016-11-19 23:19
Dejta spokoj!Czlowiek jak wychodzi z plecakiem z zakladu to jest traktowany jak lobuz!Jak zlodziej!Co jesli chlopina by se wziela na niedziele do plecaka sloik koncentratu do zupy pomidorowej?Ciekaw jestem czy delikwent za to zostalby zwolniony??Bardzo kontrowersyjne zachowanie ochrony!
niezależny 2016-11-20 16:30
z zakładu nie wolno wynosić kompletnie nic za pracę jest jest płacone wynagrodzenie , a koncentrat to jest w kiosku na zupę raczej w poniedziałek na niedzielnym rosole .ochrona ma być konsekwentna w stosunku do pracowników i wiarygodna dla zleceniodawcy bo bierze za to duże pieniądze.jeżeli zachowanie ochrony wobec pracowników,gości czy kierowców będzie budzić jakieś niejasności czy kontrowersje to również jest temat do rozmowy.
Xxxxxx 2016-11-22 10:42
Witamy na forum panie Jurku (niezależny)
Przynajmniej konkretnie. Zamiast pisać co trzeba to skomlą o słoik koncentratu.
Czy zamierza Pan cóż zrobić z funduszami pracowniczymi? Obecnie tylko karty szczepień nie trzeba przynosić aby dostać bony. Kadry sprawdzają kto ile ma pola, ile zarabia współmałżonka. Walą nadgodziny. Jak ten koszt ma się do tego że dostanę 300 zamiast 400zl bo mam pole lub żonę . Czy te 100 pokrywa nakłady pracy na weryfikacje? Nie prościej zrobić algorytm od zarobków w firmie i lat pracy.
alkomat 2016-12-09 18:59
Ustawa z 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi przewiduje możliwość zastosowania prewencyjnej procedury sprawdzającej trzeźwość zatrudnionego.

Przesłanką wszczęcia takiego postępowania jest uzasadnione podejrzenie, że zatrudniony przystąpił do pracy w stanie nietrzeźwym lub spożywał alkohol w trakcie wykonywania obowiązków. Podstawą tego przypuszczenia mogą być charakterystyczne objawy, takie jak: zapach alkoholu, zaburzenia mowy czy ruchu. Musi to dotyczyć konkretnej osoby. Niedopuszczalne jest więc przeprowadzanie rutynowej kontroli trzeźwości wszystkich zatrudnionych. Wystąpienie uzasadnionego podejrzenia stwarza konieczność formalnego odsunięcia pracownika od pracy. Zgodnie ze stanowiskiem Sądu Najwyższego wyrażonym w wyroku z 11 lutego 2000 r. (sygn. II UKN 401/99) wydanie polecenia zaprzestania pracy takiemu pracownikowi, nie wymaga zachowania żadnej szczególnej formy. Może być sformułowane ustnie.
alkomat 2016-12-09 19:05
Czyli ochrona nie może kontrolować wyrywkowo tym bardziej za pomocą guzika bo nie ma podejrzenia kropka.
Wsciekly 2016-12-10 00:05
Gnoją cię na każdym rogu w firmie a ty masz problem ze jak pochlejesz to mogą cię złapać w pracy. Najważniejszy problem w firmie.
Widać jest za dobrze jak są tylko takie problemy.
Dd 2016-12-10 00:09
Bardziej martwi mnie kibel na kartę. Zmuszanie do pracy 1 i 15 listopada. Niż twój alkoholizm
Dd1 2016-12-13 19:10
Dla chcącego alkoholizm można wyleczyć,ale twojej głupoty i infantylności to raczej nie. Jak ktoś Cię może,do czegoś zmuszać, chyba,że jesteś taka pi.da i się dajesz
Dr. Z 2016-12-14 00:48
A jednak każdego dnia to Ty dajesz się zmuszać i dmuchasz. Więc sam taki jesteś jak napisales. Jak masz takie jaja jak piszesz to idź wygarnij Romkowi. Chyba że. Z ciebie p* i tylko na forum jesteś taki odważny
Proponuję więc zastanowić się co piszesz.
Wezwałes do sprzeciwu a potem cofnales się i potylnie poszedłes dmuchać. Kto tu jest głupi i infantylny?
Fd 2016-12-29 11:22
Romanie- jedź w końcu do Hiszpanii i przestań już myśleć bo widać że nie masz co robić.
Radek 2016-12-31 15:37
Piniądz zwyciężył. Wszystkiego najlepszego tym którzy przywitaja nowy rok przy maszynach w sokpolu. Brawo dla planistow. Roman będzie z was dumny. Wszystkich świętych w pracy. 11 listopada w pracy. Teraz sylwester. Sokpol twoim drugim domem i rodzina. Ku chwale prezesa. Ciekawe czy o północy przyjedzie i czy pochwali czy będzie mówić jaki to jest biedny że musi użerać się z glupolami bo np Niemcy pracują jak w zegarku. Tylko czy ktoś poza Polakami jest głupi aby jechać w każde święto.
Mam nadzieję że szampan będzie smakować gdy my będziemy zapierdzielac za 100zl więcej.
1
Zszokowany 2016-12-31 17:42
To ktore linie pracują? SZOK. Przecież dzisiaj do południa miał być STOP. Nie pracuje tu rok, ale ciągle mnie ten zakład zadziwia. Wszystkiego Naj, w Nowym Roku, lepszej, tzn normalniejszej pracy dla wszystkich.. .
pracownik 2016-12-31 17:47
Tylko Niemiec za tą pracę dostanie ze 3tys Euro, a nie marne 2,5 tyś PL
$$$$ 2016-12-31 19:07
Musicie pomyśleć o jakiejś skrzynce zwierzeń na szatni , z tajemniczym kluczem tylko dla szefa i wyrzucić z siebie te roztargnione emocje
niewolnik 2016-12-31 21:37
Uściślę, 2,5 tyś to nie mało,ale za to co robimy i jak nas traktują to jest właśnie marne, Roman się cieszy. Ty sobie tą skrzynkę wsadź w 4 litery, pajacu,bo wiesz że jest/ była na szatni. Juz był dziwny Indor, i Roman go w dupe kopnął
$$$$ 2016-12-31 21:52
tak serio, może nie miał klucza do tej skrzynki??
expert 2017-01-01 14:19
czytając te wasze wypowiedzi mam wrażenie że w sokpolu jest zła organizacji pracy ,złe czy nie właściwe planowanie produkcji bądż też zła organizacja produkcji trudno mi w tej c hwili jedoznacznIe wskazać winnych ale wszyscy winni po trochu a kumulacja wychodzi na końcu czyli odbija się na pracownikach.wśród pracowników są może i ludzie mądrzejsi od od dyr. produkcji czy planistów ludzie z dużym doświadczeniem którzy mogą coś podpowiedzieć potrzebny jest dialog.pozdrawiam załogę a w szczególności wszystkich NOWAKÓW filar SOKPOLU
alfa 2017-01-01 21:08
Od dyr produkcji jest wielu mądrzejszych, a prawda jest taka,że dzięki takim Nowakom Roman istnieje, a normalni maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
on 2017-01-04 10:49
powinien taki planista lub dyru przyjść w sylwestra a głupi ci ludzie którzy narzekają. pierwsi przychodzą w święta sylwester w pracy w tygodniu nędz brak pracy lub przegląd maszyn tak jest zawsze i bedzie puki znajda sie chętni do pracy weekendy i nie narzekajcie tylko pracujcie na podniesienie miejsca Romka na liście najbogatszych polaków a takich planistów za jaja powinni wieszać przed zakladem
Patole 2017-01-06 19:42
Płaczą a pornole między sobą przesyłają patologia
Siiss 2017-01-09 17:08
Witam,

Orientuje się ktoś czy będą w najbliższym czasie przyjęcia do laboratorium ??
dzingishammm 2017-01-10 00:53
Ten zakład ma ludzi w d..e masz robić nawet w święta,to jest po prostu skandal.
A zarobki 3000 tyś. za 30 dni roboty śmiech.Policzcie sobie ile robicie dni w miesiącu,jakbyście robili bez weekendów to 2100 na łapke.
Pozdro dla niewolników :-)))
Biorca 2017-01-10 14:42
Kolego dzingishammm przyznaj że Ci co najwięcej narzekają w tym zakładzie najchętniej chodzą w każda sobotę , niedzielę i święta. Pierwsi się zapisana na listę a jak rozmawiasz z nimi to wielce chojraki że to niewolnictwo że nie przyjdą .
Morda 2017-01-10 15:47
Dobrze Mówisz!!! przepracowałem 23 dni i dostałem 2300zł :) czyli stówka za dniówkę szału nima [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa!!!
1
dzingishammm 2017-01-11 22:54
Szału nima,sokpol to już standard na poziomie innych firm w myszkowie i okolicach... 2koła i trochę to i w biedronce zarobisz :-)))))
2
Operator 2017-01-19 17:56
Panie Romku,Panie Jurku Nie zapomnijta o Nagrodach,tkz. 13-stej pensji!!!
PS.Liczymy Na Was!!!
1
operator2 2017-01-19 22:51
13-stka, rok temu były grosze, nie pogrążaj się Operator. Szukaj lepszej pracy,a nie zebraj, jeszcze troche to tu będzie pensja jak ubiegłoroczne nagrody roczne
Operator 2017-01-20 18:08
Nie narzekaj na zarobki! bo nigdzie w Myszkowie nie zarobisz tego!!! a jak Tobie źle to wiesz gdzie biuro kierownicze , obiegówka i koniec tematu.
A co do zeszłej premii rocznej ,jeżeli 1000zł dla ciebie to grosze ? to bez komentarza.
2
peperoni 2017-01-23 20:13
Taa dobre sobie 3000zł na rękę za 31 dni roboty;-) śmich... to w innych firmach 2500 od pon do pt
1
pracownik z 2012 2017-01-24 18:50
Więc wytłumacz operatorowi,ciekawe kto dostał w roku ubiegłym 1000zl nagrody rocznej,chyba kierownictwo, bo jesli jako pracownik dostałem troche ponad 300zl, to k...a śmiech na sali,jeśli,to za cały rok. Teraz tylko zmiana pracy, gość pisze -obiegówka itp itd,ale jaka jest inna opcja? chyba lepiej mieć 2500zł bez pracy w weekend, i czas dla rodziny,niż ledwo 3tyś za cały miesiąc bedąc zastraszanym poniewieranym,wchodząc do pracy jestem traktowany jak potencjalny alkoholik,bo co dzień alkomat,a wychodząc z pracy jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mam szanować pracodawce,jak On mnie nie szanuje???
Operator 2017-01-25 10:17
Dostałeś 300 zł premii bo albo pracujesz na tetrze albo miałeś zbyt mało przepracowanych ilościowo godzin weekendowych. Ludzie na Pecie i szkle dostawali po 1000 zł brutto! Za czasów p.Knapika system wynagrodzeń tzw. 13-stej pensji był opierany między innymi za ilości nadgodzin w skali roku. Pracownicy linii Pet osiągali ponad 450/500 h a tetra 200/250 h. dlatego były różnice przy wypłacaniu. i drugim współczynnikiem było to ze tetra przez cały rok w rok ma premie mies. 80/100% a pet 40/80% przykładowo pracownik tetry zarobił w skali roku 42 tys. netto (200/250h.) a pracownik pet 36 tys.(400/500h.) tak jak wyżej pisałem-w skali roku.
Ps. Uczciwy podział musiał być.!!!
5
Olek 2017-01-25 22:29
Pracuje w firmie od 12lat. W tym czasie nieustannie jest na mnie wywierana presja pracy w nadgodzinach. W tym okresie zdarzyło się kilkakrotnie że musiałem pracować w najważniejsze święta kościelne i państwowe.
Za wszystko mi zapłacono co do złotówki, a właściwie kupiono mnie za jakieś śmieszne "setki"
Chce o tym jak najszybciej zapomnieć i mam nadzieje że moje dzieci wybaczą mi że nie umiałem wtedy powiedzieć NIE!
Teraz chce powiedzieć tylko jedno-regularne płacenie pensji i nadgodzin nie usprawiedliwia pracodawcy przed odbieraniem ludziom prawa do normalnego zycia ktore nie polega wyłącznie na obsłudze linii sidel!!!
1
porzadkowy pracownik 2017-01-26 18:20
Akurat pracuje,gdzie pracuje,ale gdzie tu sprawiedliwość? Jeśli pracownicy tetry maja to co piszesz przez cały rok,a Sidel mniej. Dlaczego?,bo może się starają by maszyny pracowały?, a Sidel dupa nie maszyna przynajmniej ta na H4. Wniosek wychodzi jeden,po co się starać, gdziekolwiek,czy to szkło,czy to sidel H6,H9,H4, i tak wyrównają przy premii rocznej, wszyscy zapier....ją najwięcej na szkle,a sidel H4,to albo komputer,albo aplikacja w tel android, i dniówka leci,a potem narzekać,że premia 40-50%,tylko ,że tam macie z 2500zł,a tetra ma max 1800zł,a szkło,chyba podobnie czyli ok 1800zł,no chyba,że Ci wszyscy uczeni teraz dostaną więcej.
P.S. Dlaczego kryterium nadgodzin? Sidel miał max,bo dużo zamówień,a maszyny awaryjne,więc były weekendy w pracy,a szkło i tetra ma wydajność więc praca od pon do piątku, więc przestańcie p......ić,że wydajność to kryterium
2
Operator 2017-01-27 17:15
Chodź popracuj na sidlu obojętnie jakim przez cały rok,to albo się zwolnisz po roku lub żona cię zostawi ,a dzieci nie będą taty poznawać!!! tetra i szkło od poniedziałku do piątku góra sobota (ranka) i 3 z przodu
a sidle od poniedziałku do niedzieli + święta i nawet 3 ledwo skoczy zależy który sidel.
I tu masz Sprawiedliwy podział jak H... Porządkowy pracownik.
Najsprawiedliwiej było by co tydzień zmieniać sie na liniach, raz tetra,raz szkło i raz sidel ,Niema jakiejś filozofii gdziekolwiek pracować krótki czas szkolenia i jestem uniwersalny,mogę nawet być sokownikiem,bo i tam masz wszystko na kartce tylko wlać,wsypać i zamieszać! :)
A jak to problem jest dla dyrekcji to wyrównać pensje ludziom!!!! a nie że jeden dostaje 3tyś. a drugi 2tyś.
No już nie wspomnę o nowych którzy zarabiają więcej od starszych stażem i doświadczeniem!
Wielka Kpina!!!
Róbcie tak dalej to w sokpolu za niedługo Będą pracować sami renciści i emeryty,a dobre i mądre głowy odejdą do lepszego i uczciwego zakładu.
3
zvonimir 2017-01-27 20:52
dobrze mówisz...sokpol to już nie to co kiedyś...pensje w dół a wymagania w góre.
2
Anty 2017-01-28 19:41
500 nadgodzin w roku to 10 w tygodniu czyli wszystkie święta plus każdy weekend a przynajmniej każda sobota w roku.
To świadczy o szacunku do ludzi przez operatora.
Luźny 2017-02-01 00:03
500h do tylko pocztowiec robi nic nie umie tylko dużo mówi
znawca 2017-02-03 09:48
jeszcze nie jest w sokpolu tak żle skoro pracują sami polacy i przyjęć jak na lekarstwo w innych firmach w myszkowie i okolicy brakuje rąk do pracy i dziury łata się przbyszami ze wschodu.a to że są nadgodziny to się wiecej zarobi a zresztą nadgodziny są w większości zakładów,bo jak nie robi się wekendów to dzień pracy trwa więcej niż 8g
pracownik 2017-02-03 23:44
Znawco-pracodawco, przestań się pogrążać, jak byście szanowali ogólnie ludzi,a tym bardziej miejscowych i płacili uczciwie nie było-by problemu z pracownikiem,a to ,że niby łatacie ludzmi ze Wschodu, to po pierwsze 'przybyszami' to jesteście Wy-pracodawcy,a po drugie ten pracownik ze Wschodu to podpuszczanie ludzi,dzisiaj wszyscy się szanują i za grosze pracować nie będą. I wbijcie sobie do tych bogatych-pustych głów,wolał bym uczciwie w Myszkowie pracować,płacić podatki,mieć rodzinę obok,ale tu się nie da,nie da się uczciwie żyć i pracować,za to co proponujecie,a to jest WASZA ZMOWA CENOWA,nie mówię,że wszyscy,bo są różne firmy,ale Sokpol, i większość,nie zbankrutowałaby, płacąc troszkę więcej pracownikom. Tylko lepiej zatrudnić Pana Jerzego U. (z innego miasta) nic do Pana nie mam każdy che pracować, i utrzymać rodzinę....niż szanować ludzi z myszkowa. Mam tylko nadzieję,że praca Pana Jurka i jego zarobki wpłyną pozytywnie i na firmę i na Nas pracowników
P.S. bo to co słyszalem na zebraniu, że zaoszczędzona kasa,będzie dla Nas pracowników, to już 8lat temu słyszałem,a odkąd jest Dr.....k zarabiamy coraz mniej
1
Operator 2017-02-04 15:50
Dobrze Mówisz!!! posypać Mu!!! :)
3
Stary 2017-02-04 21:49
Poczekajcie aż Roman dowie się ile czasu zajmuja te nowe pomysły, jak procedury uniemożliwiają natychmiastowy serwis. Ile kosztuja te planowe przeglądy wewnętrzne i zewnętrzne. Zaraz mu wyjdzie żmija z kieszeni i ukłuje Jurka.
Ile już było takich pomysłów. Części przychodzą na następny dzień, po co zamawiać na zapas... Każdy ma mieć narzędzia na stanie. Po co serwisantowi wiertarka na stanie skoro nie może mieć nawet śrubek. Itd itd. Pamiętacie ile pomysłów było w ciągu ostatniej dekady? Do każdej papierologii potrzebni są ludzie. A tym co cieszą się z nowego powiem tyle.
Będziecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 10 godzin. Przyjedziecie godzinę wcześniej aby w czasie wolnym, (nieplatnym) wypełniać dokumenty, robić odprawy. Godzinę po również to samo.
Roman zapamiętaj sobie jedno. Płacisz za pracę za 8 godzin. W tym czasie pracownik robi to co związane z pracą. Po za tym czasem wara od prywatnego życia. Chcesz żeby zmiany były przekazywane np o 5.30 to zapłać ludziom za te pół godziny bo to jest ich czas wolny. Jak wymagasz aby o godzinie być na stanowisku to wymagaj. Ale plac
I nie cwaniakuj z listami obecności. Są karty które mówią o której ktoś wchodzi na główny korytarz czyli tak naprawdę zaczyna pracę. To po co te szopki z kartami? Bo każde 5 minut za darmo to dla Ciebie zysk.
A czemu wejście przez bramkę to rozpoczęcie pracy? Bo po przekroczeniu kołowrotka już wymagasz od pracownika aby pracował.

I na koniec. Ile potracilbys z wypłaty gdyby ktoś przypadkiem otworzyl drzwi od maszyny i zatrzymał produkcję tak jak zrobiles to w tygodniu. Siedź w Hiszpanii i przynajmniej nie przeszkadzaj
ja 2017-02-08 15:11
ile teraz płacą w sokpolu na godzine pracy jestem ciekawy czy roman podniesie cos na godzine wiecej niz 12 zł
ciekawski 2017-02-10 13:05
za 12 zł/h to trudno było by znależć chętnych do pracy w takiej firmie jak sokpol jest dużo więcej oczywiście brutto nawet netto więcej niż 12 no może na portierni tyle mają ale podejrzewamm że więcej
1
Accccc 2017-02-10 14:27
Chyba Roman odpisał. Tylko on ma duzo więcej
Chociaż z drugiej strony 13 to też więcej niz 12. Dla ciekawskiego to kokosy.
Poczekaj aż Ci Romek pokaże filmik jak przestaniesz na 2 minuty aby pogadać z kimś nawet na tematy związane z pracą.
Zaraz Ci wypłata poleci w dół.
Chyba że uaktywnil mikrofony i wie że go obgadywales.
Odliczamy godziny. Pomachamy mu na odlot i może wszystko wróci do normy na parę dni.
Jak wróci to przywiezie nowe filmy. Ale nie gorących hiszpanek tylko ludzi do ukarania. Będzie miał sporo czasu w basenie i przejrzy dużo nagrań.
Dla niego dojechanie pracownika na 100 zł to sukces oszczednosci. A z boku uciekają mu miliony. Ale duma z dojechania bezcenna. Kosztem obozowe atmosfery....
1
Ktosiek 2017-02-11 18:56
Ciekawy daj sobie spokój takiego dobrobytu jak w JURAJSKA tu nie zastaniesz
ja 2017-02-11 20:01
co ty piszesz na start dostaniesz 12 zl brutto i tak az przyjdzie moze rok to dadza ci moze podwyzke zle jeszcze oinie o tobie czy wszystko umiesz zrobic czy jestes tz robokopem a 12 zl to podstawa jak przydziesz nie słuchaj ty innych moze oni tyle maja ale nie ty jak bys dostał wiecej od nich to by cie zjedli to sa ludzie romka przysiaknieci sokpolem
1
1234 2017-02-14 09:20
Łał aż 12 zł jeszcze na dodatek BBRRUUTTOO :-):-) jak to liczyć może jakaś premia to chociaż 1700 na rękę wyjdzie normalnie szał. Ludzie zacznijmy się szanować morze weźmy udział w programie NAJUBOŻSZY POLAK W WEKENDY I ŚWIĘTA PRACUJE GRATIS. Co tam zwykły robol przecież nie musi mieć rodziny czy czasu dla siebie
Zostaw swoją opinię o Sokpol Sp. z . o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokpol Sp. z . o.