logo Sokpol Sp. z . o.

Sokpol Sp. z . o.

Myszków

Opinie o Sokpol Sp. z . o.

prac-tetr 2017-03-01 19:47
Widzisz, sam sobie odp Sidel robi Romkowi największy dochod,a ma Was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wszystkich Nas,żeby nie było nam realia i tetre,a Roman robi z ludzi idiotow dzieli majątek, oficjalnie spada niżej,a prawda jest inna. Niech będzie dla mnie nr 1,ale przy szacunku dla pracownika, który zapier-papier,ale wtedy zarobi,a nie to co teraz. Na głupoty jest,na telewizory dla pajaców w biurze jest, na nowe kamery jest,dla ludzi pracujących na to wszystko funduszy brak
Tom 2017-03-01 19:53
Co za zakład, co za ludzie:)
Jak nie pisza że muszą dmuchać na bramie to znowu że premia jest źle naliczana.
A nikomu nie przeszkadza że w niedziele kończy prace o 22 i za 8h zaczyna kolejny tydzień?
Że rodzine widzi na tapecie w smartfonie podczas 15min przerwy na posiłek.
Czy dla was jedyne co się liczy to ta premia?
Macie po prostu to na co się godzicie. Gdyby jeden z drugim powiedział że mu się nie podoba to może by się coś zmieniło, ale najpierw trzeba zmienic was, wasza mentalność .
Każdy kto zaczyna o tym mówić od razu staje się tym złym, niepasującum do reszty więc pracujmy dalej za 1800zł premii i nic się nie odzywajmy
4
prognostyk 2017-03-02 11:37
w sokpolu jest super dają 1800 zł premii, to trudno znależć drugi taki zakład żeby była tak wysoka premia to nie ma co narzekać bo razem z płacą zasadniczą uczyni niezłą sumkę
W 2017-03-02 15:13
Premia powinna byc zakladowa albo przeszkolic pracownikow tak aby mogli zmieniac stanowiska i wtedy kazdy by zarobil sprawiedliwie i kazdy mial by okazje sie wykazac. Stan maszyn i surowcow zostawia wiele do zyczenia ! Potrzebne jest zebranie z Panem Romanem choc pewnie malo osob zabralo by glos bo kazdy boi sie wychylic wiec moze skorzystac ze skrzynki i napisac co i jak jest ale niech da slowo ze on ja otworzy a nie jego pozal sie boze kierownicy i dyrektorzy z przypadku ktorzy tylko generuja koszty i nigdy nic nie wiedza i ich nie ma jak sa potrzebni a w szczegolnosci w weekendy i na nockach.
1
Pracuś 2017-03-02 18:40
Wie Ktoś może,jak ma na imię ta fajna dziewczyna z portierni,która jest na popołudniową zmianę,taka blondynka? Pozdrawiam
Operator 2017-03-02 18:59
Bożena :)
Pracuś 2017-03-02 20:26
Coś więcej?
1
Operator 2017-03-03 15:16
...Się okaże na grilu :)
Fd 2017-03-03 15:42
Bożena Maria Magdalena Iwona Justyna
Tyle więcej wystarczy
Areszt 2017-03-07 18:03
Mam takie wrażenie że brygadzista brygady . 1 M.Sz. jest niezbyt miły (arogancki )i nietraktuje przynajmniej niektórych ludzi poważnie.Czy tylko ja mam takie wrażenie? proszę o odpowiedź .
4
aresztowany 2017-03-07 19:20
Przykład idzie z gory, tak im każą Ci z biura, maja ludzi za nic, krótko i prosto-zmiana pracy jest potrzebna-tu już tylko szambo...
Ankieta 2017-03-08 08:39
Brygadziści oceniali pracowników jednych lepiej drugich gorzej.Panie Jurku może by tak dać możliwość oceny brygadzistów i kierownictwa + dyrektora produkcji.Dać ludziom ankiety i niech wypełnią zobaczymy w tedy jacy są dobrzy.
Trrtr 2017-03-08 12:50
Co wiedział to napisał.
Czym kierownik lepszy tym gorzej dla Romka. I odwrotnie. Myślisz że jak napiszesz w ankiecie że brygadzista goni cię do roboty to go zwalnia czy premia.
sidlowiec 2017-03-08 14:24
A ja jestem za ankietami!
Pracownik który codziennie pracuje z przełożonym zna go najlepiej.
Nie chodzi tutaj o to czy goni do pracy, czy nie. Bardziej o kompetencje, stosunek do podwładnych itd.
Ostatnio jak widziałem jakim tonem brygadzista z magazynu zwrócił się do jednego wózkowego to mnie zamurowało! Jak można tak sie wydzierać! I to o jakąś głupote.
Pytanie nasuwa się samo-jak można powierzyć kierowanie ludźmi takiemu człowiekowi?
Niewiele lepiej jest na produkcji, chociaż tam brygadziści są ciut bardziej kulturalni.
Praca w ciągłym stresie i pod presją nosi znamiona znęcania się nad ludźmi, a to jest już chyba karalne.
Panie Jerzy, może zatem warto poznać opinie o tych których bezmyślnie zatrudniacie na stanowiskach o których nie mają zielonego pojęcia.
Robicie spotkania, tabelki, zastanawiacie się jak by tu jeszcze przykręcić śrube, nie umiecie zadbać o o zwykłą normalną atmosfere w pracy.
No chyba że tutaj nie chodzi o efekty, słupki, i produkcję a o zwykłe niszczenie ludzi.
1
Płace 2017-03-08 15:29
Prognostyk Ty tępa strzała czy ty wiesz że emeryturę wyliczą Ci z podstawy lub ze stawki godzinowej a premia jest w to nie wliczana. Więc podziel sobie wypłatę bez premii na 3 bo tylko 1/3dadzą Ci zusy emerytury czyli jak tempaku zarobisz 3000zł bez premii i podzielisz na 3 to ile będziesz miał emerytury 1000zł. Dało coś do myślenia czy nie . A z tego co zarabianie to nawet najniźszej emerytury nie dostaniecie czyli ok 800zł więc nie pisz głupot że super zaklad bo premia duża bo to pracodawcy tylko się opłaca bo podatku od premi są inne a zapytajcie dlaczego na stawce wam nie podniesie _BO TO BYŁOBY JUŻ MAŁO OPŁACALNE DLA PRACODAWCY TEMPOTO
3
Mobing 2017-03-08 15:32
Zgadzam się w 100 % każdy chciałby pracować bez presji bo tera to nawet nie da się tego opisać co tu się dzieje.
Axx 2017-03-08 21:54
Niech wróci pieczara. Za niego było dużo lepiej. Człowiek nie miał czasu na myślenie o głupotach i każdy był szczęśliwy. A teraz ludziom się w d poprzewracalo i ciągle marudzą.
Areszt 2017-03-08 22:26
No przynajmniej był rygorem dla każdego
Stary 2017-03-10 20:34
Witam serdecz


Za Pieczary byo chociarz sprawiedliwie . Nie było tych dupowłazów i podpierdalaczy , ale i tak jestem zadania że nie ma tam co miejsca zagrzewać . Kto może to niech stąd sperdala . Drew... was wykończy . To nie jest "przełożony" który coś potrafi . Tylko pezesowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi ( pamiętacie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bramę córci otworzyć . Jeden tel. I jak pies przy nodze. )
Tetra 2017-03-10 21:01
Sidlowcy że was jeszcze na alkomat nie złapali to się bardzo dziwìe .
Operator 2017-03-11 11:26
Mamy Immunitet sokpolowski za 7 dni pracy nie tak jak wy nieroby byle do piątku i wyjebka! Mam nadzieje że zmieni się system premiowania pod właśnie pracą w weekendy.
Patole 2017-03-16 21:28
Ciekawe czy żony wasze mają immunitet jak wy przepracujcie 365 dni w roku w robicie za psie pieniądze robicie a one też mają swoje potrzeby wy naiwne patafiany rodzine zaniedbujesz dom i dzieci jak miałeś czas je zarobić i siłę chyba że wychowujesz nie swoje jak swoje a może już rogi Ci rosną
7
Patole 2017-03-16 21:30
Ciekawe czy żony wasze mają immunitet jak wy przepracujcie 365 dni w roku w robicie za psie pieniądze robicie a one też mają swoje potrzeby wy naiwne patafiany rodzine zaniedbujesz dom i dzieci jak miałeś czas je zarobić i siłę chyba że wychowujesz nie swoje jak swoje a może już rogi Ci rosną widać z Ciebie taki mąż wspaniały skoro żonie nie przeszkadza że w domu Cię nie ma
5
ja 2017-03-21 16:28
czy ktos wczesniej znał marka G czy ten facet miał juz sfatygowany beret czy w sokpolu tak mu go sfatygowano
3
ciekawski 2017-03-21 22:07
Tego od Soników,czy innego? Co z nim nie tak?
ja 2017-03-23 13:05
tego innego
pracownik 2017-03-23 19:47
Pani A.D. pilnuj się,szala się przebrała, koniec obelżywego traktowania Nas pracowników, wywlekania wątpliwych brudów za naszymi plecami w postaci meili,zdjęć, bądź słownych uwag do kierownictwa. Spotkamy sie my pracownicy, Pan Jerzy, i Pan Prezes... KONIEC
7
Ślimok 2017-03-29 05:02
Ciekawe czy jakby jakiś pracownik przychodząc w Niedziele do roboty na alkomacie wchodząc wydmuchał jakąs niewielką..nieznaczna ilośc alkoholu.Czy został by za to natychmiast zwolniony czy zastosowano by łagodniejszy rodzaj kary?Jak myślicie moi mili?
2
Operator 2017-03-29 10:01
Przekonaj się!!!
4
były 2017-04-01 14:55
mobing do sądu pracy
Dział ofert prac-Śląsk 2017-04-13 16:36
Witam. Proponuje obejrzeć na terenie Śląska,a w szczególności Sosnowiec,Katowice,Gliwice-Zarobki od 2017r. sięgają do 6tys. zł. za pracę od poniedziałku do piątku oraz co druga sobota!
Dużo ofert pracy w straży państwowej-wymagania nie są wygórowane! Polecam i zachęcam!
2
ona 2017-04-18 15:01
Czegoś tu nie rozumiem.. skoro każdy tak narzeka na Pana Romana, na Sokpol to czemu po prostu nie zmienicie zakładu?
1
prognostyk 2017-04-20 15:56
ciekawe w jakiej branży i na jakim stanowisku
Ty chybasnisz 2017-04-20 16:52
Już pomału zaczynamy zmieniać prace w tym miesiącu zwolniły sie 4 osoby pare osób na l4 a to podobno nie koniec praca na 3 zmiany za te pieniądze to złodziejstwo w biały dzień . Niedługo zarząd bedzie musiał zejść na produkcje i do boju.
3
Elo 2017-04-20 21:35
Biuro będzie musiało [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do tego asystenci i asystenci asystentów i już braki kadry uzupełnione;)
Jeszcze lepszy pomysł to przecież praktykanci. Za niedługo w firmie będzie na jednego pracownika przypadało 10praktykantow .
ZZ 2017-04-23 10:04
Powiedzcie jak to jest,że gość,który nie nadawał się do handlowego został zastępcą Bogusia
Operator 2017-04-25 15:24
Być może rodzina...?
Ps.P.Szatanie Gratuluję :) :) :)
4
Operator1 2017-04-25 17:17
Czy wiadomo co sie dzieje z dyrektorem Drewniakiem?Rozne wersje kraza po firmie.
operator 112 2017-04-25 23:48
tęsknisz za spowiednikiem? pseudo operatorze?
3
Pet 2017-04-27 21:45
Czy cos sie zmienilo z premiowaniem?
1
Operator 2017-04-28 19:44
Tak
Peciarz 2017-05-03 19:47
Co sie dzieje z dyrektorem Drewniakiem?Czy to prawda ze go zwolnili?
5
Eryk 2017-05-05 00:52
Dyrektor Drewniak jest wybitną jednostką..erudytą oraz intelektualistą i jest zapewne w okresie przejściowym mającym go wywindować na jeszcze bardziej zaszczytna pozycje w całej Firmie...
1
Eryk2 2017-05-05 16:59
No właśnie ta jednostka, ktorą nosi miedzy nogami, Go wywindowała... do nikąd, a tak chciał ludzi w Sokpolu ustawiać... Niech się teraz Euredyta ewaluuje
1
!@# 2017-05-06 23:35
...może po prostu wypełnij swoje zadanie .
PK 2017-05-07 08:56
Eryk czy możesz cos wiecej w tym temacie?
Eryk-pracownik 2017-05-07 16:50
Nic, nie mogę, bo Dyrektora prywatne życie, to Jego sprawa,problem w tym,że tylko nas próbował ustawiać, utwierdzić w przekonaniu ,że Jego decyzje są najlepsze,dużo nam narzucał... Jego podejście było czysto dyktatorskie, zepsucie atmosfery,skłócanie pracowników,szczucie, kamery, alkomat na portierni itp itd to Jego wymysły. Dyrektor skończył jak każdy człowiek może- jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia błędy,ale On tego nie rozumiał,był do bólu nie adekwatny.
Oby tylko Pan Jerzy okazał się normalnym człowiekiem, bo wiadomo pracować trzeba,noi każda firma rządzi się swoimi prawami,ale podkreślę normalne i uczciwe podejście do pracownika da efekty w obie strony
Stary 2017-05-07 19:51
A już myślałem że Eryk to konkretny gosciu a tu kolejny oszolom. Kamery były wymyślę drewniaka. Roman w życiu nie chciał kamer. Jerzy też nie chce i je zdejmie.
Podobnie Jerzy zlikwiduje alkomat i przeszukania.
Wez człowieku pomysł zanim coś palniesz. Ten cyrk należy do Romana. Sam mówił o przeszukania h i alkomacie na zebraniu w styczniu. Każdy dyrektor tylko wykonuje polecenia Romana aby byle łoś jechał na złego dyrektora a nie cudownego Romka.
Wez człowieku dorosnij i zrozum kto rządzi firma. Inaczej całe życie będziesz stał przy maszynie
Roman chwilowo popuscil aby przekonać wszystkich że to wszystko wina drewniaka. Małe żuczki zadowolone ze zmiany krzykną umarł król niech żyje król. A Roman dobierze się wam do 4 liter. Drewniaka nie ma. Był tylko Jurek a ty zapierdzieles 3 maja. Tak czy nie. To też wina drewniaka...
Przestańcie już pierdzielic takie głupoty i przejrzyj ie na oczy czyja jest firma
4
Eryk-pracownik 2017-05-07 20:05
pisałem ogólnie, co do osoby Drewniaka, to,że Prezes gra pierwsze skrzypce, i ma Nas pracowników za nic wiemy to od dawna. Jeśli chodzi o 3 maja,akurat miałem wolne bo mam swoje zasady, i absolutnie nikt mnie do niczego nie zmusi, a jeśli mnie zwolnią, uwierz na firmie SOKPOL, życie się nie kończy...
2
Operator jeszcze 2017-05-08 20:50
Nie zmienialismy bo w myszkowie bylo ciezko z praca ale teraz sie to powoli zmienia i juz zaczyna sie rotacja pracownikow , kilka osob juz sie wyswobodzilo od sokpolu i pracy 30 dni w miesiacu a kilka na l4 a wiadomo co za tym idzie. Wymogi od pracownika ogromne maja a sami oferuja coraz mniej i jak tak dalej pujdzie to nie bedzie tu komu pracowac chyba ze zbedne kierownictwo zostanie zdegradomane i pujdzie na produkcje bo sokpol to maszyna do powstawania zbednych stanowisk. Dyrekotorzy kierownicy zastepcy brygadzistow i caly batalion ludzi ktorzy siedza za biurkami a mimo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach.
12
Zostaw swoją opinię o Sokpol Sp. z . o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokpol Sp. z . o.