brak logo

Tranz Pol

Siedlce

Opinie o Tranz Pol

NN 2010-03-22 23:00
hahahahahahahahahahaha
6
O K 2010-06-18 00:29
płaca - najniższa krajowa, mówiono a niejakich prowizjach ale to ściema, z reszta jest to premia uznaniowa a pracownik nie jest doceniany:)

atmosfera- sztywna, nieprzyjemna

( usunięte przez administratora )
godziny pracy - 10-18, 10-20, 12-20, jak jest klient to zostaje sie dłuzej, jeden dzień wolny w dni robocze, każda sobota zajęta, niedziele wolne

praca-nieciekawa, nie można siadać przez wiele godzin chyba, ze się je, nie rozwijająca, nudna, trzeba robić dobre miny do złej gry

obowiązki- sprzedanie hak najwięcej towaru, sprzątanie, zmienianie i czyszczenie gabloty znajdującej się przy samych suwanych drzwiach przy wejściu do mileium- uciązliwe przy -20 stopniach na zewnątrz, ze o ciaganiu ciężkiego odkurzacza i manekinów nie wspomnę.

jak kto nie wierzy - pytać ludzi w ccc, wszystkie historie do nich dochodzą

nie polecam, źle sie tam pracuje a klienci myślą, ze jest tak fajnie skoro się uśmiechamy do nich....
8
anonim 2011-01-22 19:43
TO JAK AZ TAK ŻLE JEST JAK PISZĄ CZY TYLKO LUDZKA ZŁOŚC
2
anonim 2011-06-23 12:47
a od ilu tam kochanie pracujesz?
nick 2011-08-16 01:52
Kochanie? Chyba jestes w desperacji szukajac tu milosci. Lat? Zdaje sie ze nikt z dawnych pracownikow tam juz nie pracuje. Pensja ( usunięte przez administratora ) zl na reke. Duzo prawda?
długoletni pracownik 2015-02-13 12:36
Ten portal jest tylko po to aby niszczyć Polskich drobnych przedsiębiorców, aby nie były konkurencją dla firm zachodnich poprzez doprowadzanie do konfliktów między pracownikami a pracodawcami.Dowód;w niektórych sieciówkach pracownicy pracujący na kasach muszą pracować w pampersach bo nie mogą opuścić stanowiska pracy. Niemcy wprowadzili obowiązkową minimalną płacę 8,5 EUR. Zanim zaczną tego wymagać niech najpierw zapłacą taką stawkę wszystkim pracownikom pracującym w ich firmach, także w sieciówkach poza Niemcami, także w Polsce.Wprowadzenie 8,5 Eur spowoduje konflikt kierowców z przewoźnikami. Nie spotkałem kierowcy TIRA aby narzekał na zarobki.Po wprowadzeniu tego przepisu zapewne będzie ich dużo.Opamiętajcie się, nie dajcie sobą manipulować. Sami oceniajcie nie tylko pracodawców, ale także polityków.
1
internety 2016-01-16 01:24
A co mnie obchodzi pensja w NIemczech! tam za swoje zarobki można godnie życ. Co to ma byc za wypowiedz???? Mamy nie dac sie zwariowac i pracowac jak woly za 1200 na reke za tyle godzin pracy bo kto inny chodzi w pampersie? A co mnie to do cholery obchodzi!!!! Jak cie nie stac aby godnie placic to nie otwieraj biznesu, a jak jestes skapy i nie potrafisz docenic pracownikow to jestes prostakiem!Ale mamy aspiracje dac zarabiac drobnym polskim przedsiebiorcom i nie doprowadzac do konfliktów tylko siedziec jak mysz pod miotłą i orac wam pole. To wy nie doprowadzajcie do konfliktów i zajcie godne warunki pracy! O podsłuchach w tej firmie już nie wspomnę..... żal d... ściska
7
katastrofa 2016-01-16 01:28
a poza tym twoja wypowiedz jest napisan z perspektywy szefa, a nie długoletniego pracownika, bo pracownnik by się nie pogrążał... śmieszni jestescie. Ludzie nie są głupi i klienci też, opinie czytają
8
cziłałą 2016-09-20 00:10
Wypłata w terminie jeśli o to chodzi. 1200 zł, a szef prostak, poustawiał podsłuchy a potem z mordą na kazde słowo. Atmosfera grobowa. Dziewczyny pracujące przede mną wystraszone.
3
cziłałą 2016-09-26 22:57
No tak dobra mina do złej gry. U mnie też uśmiechów nie brakowało pracując tam. Maska to maska a sprzedawac trzeba. Właśnie o to chodzi, że dziewczyny muszą w dupę włazic a w środku nie było tak kolorowo. Ale tak było za moich czasów. Wąpię, że szefu sie zrehabilitował. U nas to nawet nie można było rozmawiac ze wszytskimi bo dziewczyny się bały.
3
Wieś 2016-09-27 15:23
Faktycznie to bardzo kiepsko wiem, ze w tej branzy zarabia sie trochę więcej chyba, ze oferuja tyle na jakiś poczatek niby na okres próby gdyby tak było to jeszcze pare miesięcy można tak popracować
1
klapouchy 2016-11-03 00:12
można, ciekawe ile teraz płacą. Prawo się zmienia, ale nie wydaje mi się, że ponad najniższą krajową
klapouchy 2016-11-03 00:12
można, ciekawe ile teraz płacą. Prawo się zmienia, ale nie wydaje mi się, że ponad najniższą krajową
Zuzanna 2017-03-29 15:57
Pracujesz w Tranz Pol? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Zostaw swoją opinię o Tranz Pol - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tranz Pol