brak logo

Jarocińska Fabryka Obrabiarek ,,JAFO;; S.A

Jarocin

Opinie o Jarocińska Fabryka Obrabiarek ,,JAFO;; S.A

jojo 2010-11-11 21:53:58
firma bez rozwoju,lata sześćdziesiąte ubiegłego wieku.Pieniędzy tam nie zarobicie,nie polecam!!
3
też były 2011-02-23 20:26:30
Niestety Wysoki swoim zachowaniem sprawia, że żaden pracownik go nie szanuje.
2
diabolicus 2013-09-24 17:42:00
Zmarnowalem w JAFO ponad cwierc wieku zycia !!!!!!! Rzadza tam byly wojskowy i jego tesc , ktory ma tam dozywotnia funkcje . Nie Wiesz o co chodzi to obejrzyj filmy o (usunięte przez administratora), ODRADZAM!!!!!!! W Biedronce zarobisz wiecej.
3
2013-09-24 17:59:06
Moze w koncu cos pozytywnego?
2013-09-24 18:03:08
Nie bedzie JAFO bedzie TESCO w tym miejscu , a (usunięte przez administratora) bedzie miala juz chyba mniej niz 60,,,,,,ale kto to wie, OPTYMISTYCZNIE
Były 2013-10-11 21:36:13
Prawda , prawda i jeszcze raz prawda -wynagrodzenie w JAFO to (usunięte przez administratora) myślą że ten zakład to ich własność ,a ludzie mają pracować najlepiej żeby za symboliczną złotówkę -kiedyś się to skończy !!!!!!!!!!!!!!!!
2013-10-11 21:43:13
(usunięte przez administratora) to będzie tam do roboty na wózku jeździła ale musi być, dobra bo tylu już prezesów miała , niektórzy już "odeszli" a ona cięgle tam jest.
Pozdrowienia dla dyrekcji !!!!!!!!!!!!!!
BrakSlow 2014-02-22 02:37:31
Firma bez perspektyw. Niekompetentny zarząd, brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania zasobami. Jeśli już jest tam specjalista to nie jest szanowany i długo tam nie zostaje. Pracowników traktuje się jak idiotów, którzy nic nie wiedzą, tylko góra wie jak wszystko zrobić, a w gruncie rzeczy nie ma pojęcia o tym o czym mówi.
3
rumi 2014-04-26 16:33:46
a trzeba także zauważyć że specjalistów w pracy fizycznej jest co raz mniej, więc ich sytuacja powinna się polepszać raczej
nikt 2014-07-26 16:30:21
Praca w firmie jest pracą wymagająca, ze względu na osobę zarządzającą jak i specyfikę pracy. Niektóre osoby z niższego szczebla zarządzania starają się coś zrobić ale .... Faktycznie fachowcy to są w JAFO, ale już niedługo ich nie będzie.
6
były 2014-09-27 10:13:25
nigdy człowieku nie pracowałeś w innej firmie gdzie fachowcy wymień ich po imieniu to ci powiem co to za cwaniaki i nieroby
sia lalalala 2014-12-01 19:42:32
Ta firma to dno - kompletne zero - poniewierają tylko pracowników - nie widzę przyszłości. pozdrawiam
vcyganus 2015-03-06 13:11:46
PRL na kaRzym kroku
daw 2015-03-15 11:39:19
nie polecam zero przyszłosci pracownika wogóle nie szanoje wojskowy tam rządzi (długi)słabe zarobki 1250zL
Kurde, co to ma być? 2015-04-14 09:53:54
Skoro jest tak źle to jak to możliwe, że tyle osób tam pracuje? Co to, masochiści? A tak poza tym to chciałem powiedzieć, że jeszcze się nie spotkałem na portalu GoWork.pl z jakimikolwiek POZYTYWNYMI opiniami na temat JAKIEJKOLWIEK firmy. Kazdą firmę wszyscy po prostu gnoją ile wlezie i pochwał szukać na próżno. Więc albo w Polsce nie ma firm tzw. "porządnych" albo konkurencja nie śpi i wypisuje paszkwile jeden za drugim.
bleble 2015-12-27 13:54:51
nie osiągniesz ciężką pracą w jafo nic oprócz garba
xxx 2015-12-28 13:00:42
niestety coraz bardziej zaczynam wierzyć w to że za ciężką prace nie tylko garb ale kop w cztery litery
BYŁY-PRACOWNIK 2015-12-29 16:01:38
Witam serdecznie!

Jeśli tu trafiłeś to znaczy, że szukasz opinii o firmie JAFO Jarocin bo np. jesteś bezrobotny/a i chcesz tam podjąć pracę to pozwól, że podzielę się swoją skromną opinią na ten temat. Jestem byłym pracownikiem tej firmy - fakt - jakoś długo tam nie pracowałem ale to "normalne" w tym obozie. Moje obowiązki - ogromna ilość zadań (ze względów prywatnych nie zdradzę co dokładnie robiłem) zarobki netto 1300 - 1400 zł (!) Jestem zadowolony, że już tam nie pracuje. To jak traktowani są tam pracownicy to są kpiny. I to nie jest tak, że powyższe opinie to się wzięły z nikąd i ktoś się łudzi, że to nieprawda - niestety nie polecam pracy w tej firmie. Ludzie tam dostają nagany za uwaga "zbyt wolną jazdę na rowerze albo nie zapiętą szelkę od spodni". Te próby wybielania tego zakładu przez niektórych co tu piszą to pewnie nikt inny jak Ci z TIT ;) a ten idiota co napisał, że skoro jest tam tak zle to czemu ludzie tam pracują to ja Ci odpowiem czemu - kto zatrudni gościa który 50 lat robi jedno i to samo i tylko na tym się zna i ma 70 lat? Fachowcy którzy zjedli zęby na obróbce skrawaniem są traktowani jak ostatni śmiecie. Tam prawdziwą kasę zarabia może z 5 osób i każdy wie o kogo chodzi - cała reszta to wszawe grosze i siedzą tam jak na szpilkach bo nie wiadomo który dzień tam jest ich ostatni. Tam prawdziwy fachowca z wieloletnim doświadczeniem usłyszy "na Twoje miejsce mam 10 chętnych". Ta firma to największa ruina w Jarocine!
1
anty 2016-01-05 11:35:40
Praca w JAFO - NIE POLECAM - to wszystko dobranoc
Autentyczne wydarzenie 2016-09-20 15:30:32
Zakładam, że osoba, która odbywa rozmowy w Urzędzie Pracy w Jarocinie na końcu korytarza po lewej stronie nie jest wiarygodna. Byłem świadkiem, gdy dwie osoby niby uroczo zostały zaproszone do pokoju nr 102. Wchodziłem na końcu....
Teraz Uwaga!!!!! To ważne.....
Dziwny Człowiek, który ze mną rozmawiał. Nawet się nie przedstawił, nie podał nazwy Firmy, tylko wyłudził dane z cv. A jeśli znowu będę dostawał płatne sms-y, jak z innej firmy? Sprawiał wrażenie osoby przygotowanej na rozmowę. A gdy ktoś kredyt na mnie zaciągnie z danych z wniosku?
Nie zdążył przeczytać całości cv. Jedynie usłyszał, gdzie najdłużej pracowałem i na jakim stanowisku, to od razu podał namiary.
Wątpię, żeby szef takiej firmy potrafił pomóc każdemu zjadaczowi chleba. Bez chwili namysłu..
Albo PUP chce uniknąć skandalu, albo ktoś trafi na kasę do Kauflandu z pokoju nr
Praca jest, ale dla wybranych. Teatralnie rzecz ujmując.
kormak 2016-09-22 22:27:04
ja UWAZAM kolego że nie dla wybranych ale super specjalistów i tyle
Zostaw swoją opinię o Jarocińska Fabryka Obrabiarek ,,JAFO;; S.A - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jarocińska Fabryka Obrabiarek ,,JAFO;; S.A