Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CBA Recruitment

Pracowałeś w firmie CBA Recruitment i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2013-06-25 10:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest oferta pracy, aplikowałem, zadzwonili, wypytali o języki, doświadczenie,certyfikaty, gotowość do wyjazdu. Mieli dać znać w ciągu kilku dni co i jak. Mineło kilka tygodni i cisza, na maile nie odpisują,a telefonów nie odbierają. gdzieś wyczytałem, że dziwna firma - po tym co napisałem rzeczywiście tak jest. chętnie dowiem się innych opinii. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
vvvvvy76 - 2014-12-13 17:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Co wyróżnia tę firmę od innych? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników? Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków osoby podczas pierwszego roku pracy w firmie? bardzo byłbym wdzieczny za odpowiedz jezeli ktos wie cos wiecej na temat pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
orko - 2015-02-27 17:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na stronie CBA Recruitment przeczytałem, że na poczatku marca odbędzie się rekrutacja dla ciesli, elektrykow, hydraulikow, dekarzy i innych zawodów. Ma się to odbyc w Bydgoszczy i się zastanawiam jak to wygląda? Mam im wysłac CV, czy to jakieś spotkanie ogólne? Ktoś rekrutował się do nich przez taką masową rekrutację?
zdjecie uzytkownika
zak - 2015-03-21 09:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rekrutacja polega na tym że robią spędy bydła. Zapiszą na bazę kandydatów pół miliona chętnych . A wyjadą z tego do i tak przecież od dawna nieopłacalnej pracy za granicą pojedyńcze osoby. A i to oczywisćie w lipcu sirpniu jak będą urlopy . A po miesiącu dwóch pa pa. I te wszystkie śmieszne agencje dają takie oferty na dwa miesiące od wielkiego dzwonu , a wymagają 5 lat aktialnego udokumentowanego doświadczenia. Jednym słowem porażka.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-24 06:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda, do Norwegii się nie opłaca teraz. Za bardzo ceny tam wzrosły, płace stoją w miejscu.
zdjecie uzytkownika
dexter - 2015-05-31 20:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i płace w norwegii stoją w miejscu ale jakby nie patrzeć to nadal o wiele większe pieniądze niż wynagrodzenie w polsce. A fachowców z konkretnym zawodem np. hydraulik czy murarz potrzebują nawet teraz i od zaraz przez cba recruitment, bo nie ma co ukrywać. W polsce mamy naprawdę dobrych i cenionych fachowców
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-06-25 22:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo pisać, jak napiszę prawdę to będzie, że jestem nieudacznikiem, nie mam doświadczenia itp.... Tylko dlaczego w momencie rekrutacji było wszystko OK? Z lutowego kursu, na trzynaście osób wyjechały trzy w tym jedna na 3 tygodnie, druga na dwa miesiące, trzecia na miesiąc okres próbny! Także bajki o 6 miesięcznych kontraktach to...... Jeszcze jedno wierząc w bajki to Pani J.S. byłaby najszybciej gadającym pinokiem na świecie :) W razie pytań zapraszam prywatnie podziele się wrażeniami killer2705@o2.pl
zdjecie uzytkownika
tośka - 2015-07-02 12:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/@killer widzę z twojego komentarza, wyciągam wnioski, że takie szkolenie jest ostrą selekcją skoro z 13 szkolonych osób pojechało 3. ale to moim zdaniem dobrze, bo jak oni np. szukają monterów rusztowań do Oslo albo cieśli szalunkowego w Kristiansandzie to musi być dobrze przeszkolona kadra, no to chyba oczywiste
zdjecie uzytkownika
Killer - 2015-07-03 14:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tośka aleś mnie rozbawiła
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CBA Recruitment

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CBA Recruitment?
Zadaj pytanie
alert