LASER METAL

Czerwonak

Opinie o LASER METAL

kicin 2013-06-24 14:48:04
(usunięte przez administratora) ciężka fizyczna praca za którą płacą marne grosze
2
pp 2013-07-24 13:47:50
zgadzam się z opinią wyżej
ciężka brudna praca i bardzo odpowiedzialna paca niska ( usunięte przez administratora )
1
Polak 2014-12-09 16:42:24
Szef super koleś kierownik ( usunięte przez administratora )powinna byc bardziej doceniana praca Ciężka ale w miarę płatna :)żle planowane działania logistyczne ogólnie ok :P moja ocena 4
1
Piła 2014-12-13 09:22:19
Nie zgadzam się z opinią "kicin" i "pp". Takiego szefa nie znajdziecie w żadnej innej firmie. Dba o ludzi i jest otwarty na wszelkie propozycje ułatwienia pracy pracownikom. Co do pensji to nikt nie narzeka, wiadomo trzeba pracować i wykonywać dobrze swoją pracę i wtedy taki pracownik jest doceniony (ci co u nas pracują wiedzą w jaki sposób).

Do Pana "Klient": Rozumiem, że szukacie wszelkich sposobów żeby znaleźć klientów, ale nie tędy droga. Po tym wpisie właśnie widać jakimi jesteście profesjonalistami.
pp 2014-12-14 23:23:51
pisz uczciwie o szefie i obiektywnie wazeliniarzom itp dziękujemy
1
pracownik 2015-03-11 20:03:29
Co Wy gadacie? Ja tam pracuje i nie widze nic szkodliwego, przeciez te maszyny nie maja zadnych szkodliwych czynnikow.Szkolenia BHP sa, ciagle widze u nas Pana z BHP.
Pensja?W pile nie znajde lepszej platnej pracy. A Szef super- zawsze otwarty,a przede wszystkim uczciwy.
pila 2015-03-15 15:33:57
Powieram opinie wyrzej! Szef spoko zawsze ma czas na pogadanie o problemach. Kierownik jeszcze lepszey. A ze trzeba sie napracowac to wiadomo. Nie przychodzimy do pracy polezec
no name 2015-03-15 21:41:23
Ups...Nie znam osoby o takim imieniu.Natomiast z tego co tutaj czytam nikt z wypowiadających się o tej firmie nie używa imion, więc możesz mieć kolego problemy i to spore.
P.S Pracowniku Piła - uściślij swój status w tej firmie.Piszesz jako pracownik a w treści wynika, że już nim nie jesteś. Takich wpisów tutaj starającym się o pracę w tej firmie to dziękujemy. Są zwyczajnie niemiarodajne i raczej źle wpływają na wizerunek.Może nie na Twój, ale firmy na pewno.
pracownik piła 2015-03-15 22:06:59
Okreslenie: pracowałem oznacza to ze w kilku innych firmach juz pracowalem i nie oznacza tego, ze juz nie pracuje. Osoby ktore staraja sie o prace w tej firmie zapraszam na rozmowe z obecnymi pracownikami. Gwarantuje ze opinia będzie podobna do mojen. Bo jak mozna oceniac firme jeśli ktos pracuje w niej tydzien i potem odchodzi lub po paru dniach zostaje zwolniony? Jak ktoś sumiennie pracuje to moze liczyc na dobre zarobki nie wspominajac juz o podniesieniu swoich umiejętności poprzez rozne kursy i szkolenia ktore gwarantuje firma. Jeszcze raz powtarzam: fajna firma, fajni ludzie, dobry szef i kierownik. Jeśli ktos ma wątpliwości zapraszam na rozmowe z pracownikiem ( obecnym nie bylym bo wiadomo ze byly pracownik zawsze bedzie na ,nie`)
piła 2015-03-16 14:56:41
Podzielam zdanie no name. Twoja wypowiedź Pracowniku Piła jest bardzo chaotyczna. Wyraźnie napisałeś cytuje "Laser-Metal to najlepsze firma w jakiej pracowałem!" Chciałem tam uderzyć w sprawie pracy, ale jednak zrezygnuje.Współczuje Twojemu wspaniałemu pracodawcy takiego pracownika jak Ty ( o ile nim jeszcze jesteś?), który naraża firmę na jakieś problemy wyrażając opinie na temat byłego pracownika i to w dodatku personalnie. No chyba ,że ktoś Tobie za to płaci?????Omijam szerokim łukiem tą firmę!!!
Pracownik 2015-03-17 21:27:56
Najbardziej śmieszą mnie wpisy osoby no name odrazu wiadomo o kogo chodzi.Niebędę wymieniał osoby z imienia i nazwiska ale jest to osoba,ktora już nie pracuje.Zauważcie jego wpisy zaczeły się pojawiać w dniu kiedy mu podziękowAno za pracę.Człowieku nie ośmieszaj się sam sobie szkodzisz i sam wystawiasz o sobie opinię.Nic ci to nie da.Klienci i pracownicy wiedzą jak jest naprawdę
1
piła 2015-03-23 19:37:45
Jak już piszesz na forum to ogarnij język polski. Byk na byku bykiem popychany. Słabo wypadasz :(
Król Albanii 2015-05-08 13:59:26
Widziałeś ręce Kamila ??
Tak spracowanych rąk nie ma się od jeżdżenia samochodem...
Kilka lat zasuwania na pilnikach to jest nic ?

Pozdrawiam Cię ;)
poznań 2015-05-17 11:12:28
z rąk chirurga w ciągu kilku minut można zrobić ręce ciężkopracującego fizycznie człowieka dla picu a propos widziałem te ręce i wiem dokładnie czy pracowały czy nie
1
były pracownik :D 2015-05-29 11:11:50
Wkrótce dodam tutaj całą prawdę o firmie......
2
piła 2015-06-18 21:44:16
Daj sobie spokój z tą firmą..Dżoana..taka dobra rada:)
adek 2015-07-22 10:16:54
tak jak się sprawdzi i będzie tyrał po 10 12 godzin za 1700 w szkodliwych warunkach i pocie na du..e wyzywany jak śmieć że za mało pracuje to może dostanie więcej!!!
adek 2015-08-13 14:47:16
oczywiście że są to normalne
tomei 2016-07-20 13:00:05
Wydaje mi się, że też ta oferta pracy jako Spawacz - ślusarz jest dobra.
Zostaw swoją opinię o LASER METAL - Czerwonak
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LASER METAL