brak logo

BELOS-PLP S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o BELOS-PLP S.A.

piła 2015-12-02 20:05:42
Ten kto podpie...lił społecznego pamiętaj wszystko wyjdzie
prac 2015-12-04 19:32:51
z nasa haha z ugandy chyba też nie tego badziewia
cola 2015-12-05 15:24:09
Chłopy - co wy tu wypisujecie - jaka dobra atmosfera, jakie zarobiki, jak nauka- dziadostwo i ni cwiecej. Atmosfera - kazdy pod.....a każdego, zarobki - 1500 zł jak jest długi miesiąc, nauka i nabieranie doswiadczenia - żadne, tylko praca jak automat.
Jedyne co - to zgadzam sie ze stanowiskiem dyrekcji - w sprawie społecznego : jak sie ma lepkie ręce na takim stanowisku - to "fora ze dwora" - te strachy "piły" to niezdrowa solidarność z kumplem.
fo 2015-12-10 23:36:15
więcej niż minimalna krajowa, po dziesięciu latach pracy
adam 2015-12-17 19:03:16
Nie narzekajcie bo Ukraińcy chętnie przychodzą do pracy w Belosie. Jak kadrowa dobrze zagra to i Białorusini będą dymać w tym burdelu .
cola 2015-12-18 18:09:39
adam - no i dzięki takim idiotom ja ty - bez ambicji zawodowych i zyciowych ten kołchoz jeszcze działa. Chcesz być całe życie parobkiem - twoja sprawa - ale nie strasz innych ukraińcami czy białorusinami - oni cą cwańsi od ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marny grosz nie będą robić - maja więcej honoru i okeju w głowie niż ty
cola 2015-12-30 11:14:25
Tyru tyru - nie pisz bzdur - zobacz na ogłoszenia o pracy - a kto w takim razie proponuje pracę na montazu ?? Pleban ???
A donosy - są na dziennym porzadku !! Widać kiepsko sie orientujesz w atmosferze jaka panuje w firmie.
gg 2016-01-08 22:57:09
piszesz bzbury
Kmicic 2016-01-12 10:17:26
Ja tam pracuje i nie narzekam.Atmosfera jest OK.Ludzie są wporządku.Zarobki mi odpowiadają.
Kmicic 2016-01-16 10:54:01
Tak.Jak czytam niektore komentarze to jest duza przesada.Naprawde nie jest źle.
ano 2016-01-19 22:33:44
jak nie pracowałeś , to się nie wypowiadaj
1
Adam 2016-01-25 12:21:57
Za jakiś czas jak przyjedzie do firmy więcej roboli z Ukrainy to Polaków nie będzie trzeba rekrutować .Tylko mistrzowie i liderzy będą nasi .Ciekawe czy ten eksperyment wypali na dłuższą metę .
1
annaaa 2016-01-28 21:03:34
czy ktoś wie o ukraińce zwanej valentyna mykhailova??? to s... która zabrała dziecku ojca i chce sobie życ tutaj jak dama
1
jurek 2016-02-02 17:11:36
Podobno z ta panną kreci Jacek K. z OM ciągle sępiący papierosy w szatni Flexa .
Rudy 2016-02-03 17:55:11
Papierosy to on ciągle sępi bo podobno się denerwuje w pracy . Udaje fachowca a raz po raz zalicza dzwony na cnc . Jego wydajność co miesiąc jest dramatycznie niska .
pracwnik 2016-02-11 20:29:26
Jak czytam te wasze opinie to mnie śmiech bierze.Chcielibyście po miesiącu pracy zarabiać po 2500 albo więcej a większość z was nawet nieumie mierzyć na suwniarce.Na takie zarobki trzeba sobie zasłużyć, pokażcie pierwsze co potraficie a niewypisujcie bzdur.Ja pracuje w Belosie ponad 20 lat i nienarzekam , wypracowałem sobie niezłą stawkę .Dlatego śmieszą mnie te bzdury które niektórzy z was wypisują .Pokażcie co potraficie a dopiero potem zabieranie głos Nieudacznicy...
1
MLODSZY PRACOWNIK 2016-02-12 17:42:11
POPIERAM POST PRACOWNIKA W TEJ FIRMIE PRACUJE SIE BARDZO DOBRZE TYLKO TRZEBA CHCIEC PRACOWAC KIEROWNICTWO I LDERZY SA BARDZO W PORZADKU SA WYROZUMIALI I MOZNA ZAWSZE NA NICH LICZYC,A CO WYNAGRODZENIA TRZEBA SOBIE NAJPIERW ZASLUZYC I WYPRACOWAC WLASNYMI REKAMI A NIE TYLKO NARZEKAC POZDRAWIAM WSZYSTKICH CALA KADRE ZARZADZAJACA I PRACOWNIKOW
1
pracownik 2016-02-12 19:06:12
Pomijając oczywiście pożal się boże liderów z oddziału kuźni...
4
Pracownik 2016-02-13 09:43:24
Zgadzam sie z tymi zarobkami,wpierw trzeba sie znac na danej pracy a j pozniej rozmawiac o wynagrodzeniu Pseudo fachowcy.
rudy 2016-02-13 18:41:41
Nie narzekaj bo gość o pseudo Babka jest dobrym fachurą .
Jorg 2016-02-22 09:51:56
Na większą pensje zapracujesz jak będziesz kapusiem i tyłkowłazem dla przełożonych .
1
pracownik 2016-02-23 19:23:34
ODPOWIEDZ DLA JORG.WŁAŚNIE TAKIE KOMENTARZE MOŻE NAPISAĆ TYLKO IDIOTA KTÓRY NIC NIE UMIE .TY SIĘ PEWNIE NAWET NIE NADAJESZ DO PIŁOWANIA U PANA GRABARZA...
Jorg 2016-02-25 10:42:29
Jak jest tak dobrze w tej firmie to dlaczego uciekają z niej nawet Ukraińcy !!
2
operator cnc 2016-02-25 22:59:07
A ile może zarobić operator, ustawiacz maszyn w waszej firmie?
jorg 2016-02-28 17:26:19
Jak jesteś dobry to zarobisz 1700 -2500 netto .
operator cnc 2016-02-29 13:59:57
A do obowiązków operatora należy edycja programu?
Edek 2016-03-01 18:00:00
Żeby zarobić 2500 na rękę nie wystarczy być guzikowcem. Ludzie chcieliby zarabiać a zero odpowiedzialności.
pracownik 2016-03-02 18:13:38
Gdzie wy pracujecie za 2500 to się nawet wstawiać nieopłaca.Jak się na szkołę żucało kamieniami to się teraz niezarabia .Pozdrawiam roboli
waga 2016-03-03 18:00:53
Chodziliśmy do takiej szkoły,gdzie uczono nas pisać "rzucało" a nie "żucało".Gdzie ty pracujesz że zarabiasz więcej?Jak ty nawet nie potrafisz poprawnie pisać po polsku? :P ;)
1
pracownik 2016-03-03 22:01:25
Ja kolego zbieram złom i mam 2500 ale na tydzień i mam gdzieś żucać czy rzucać co zatkało kakało.
1
Edek 2016-03-04 20:31:48
Zostań więc przy tym złomie-tak kończą ludzie bez ambicji. Jakbyś coś potrafił, nie parałbyś się zajęciem dla przeciętnego polskiego żula. Ja ci tylko gratuluje, ale myślę że ta , praca, to i tak twój intelektualny Mont Everest.
młody 2016-03-04 21:05:45
A ty Edek ciekawe czym się zajmujesz że taki mądry jesteś pewnie szczyt twojej kariery to wyrzucanie gnoju ze stajni.
1
Franz 2016-03-05 07:58:28
Byli już tacy w firmie co zbierali złom m.in. jedna ze zmian odlewni ,były SIP-owiec itd. . Ale niestety marnie skończyli i już tu nie pracują .
mix 2016-03-17 15:27:39
No ty to na pewno na szkołę "żucałeś" głazami nawet.
MLODSZY PRACOWNIK 2016-03-18 21:02:36
Ja cały czas powtarzam ze firma jest w porządku. Nie rozumiem tych złych wpisów o firmie które sa nieprawdziwe
2
witek 2016-03-18 23:46:15
Kurde panowie i panie?Piszecie jak wam jest źle w tym Belosie.Stawiacie firmę w złym swietle na forum publicznym.To odejdźcie jeśli wam jest tak źle.Proste jak drut.Nie podoba sie wam to sie zwolnijcie-poprostu.Najwięcej na ten temat mają do powiedzenia takie ciapy życiowe,które wiecznie na wszystko narzekają.Takich jest pełno w tym zakladzie.Nie rozumiem was że pracujecie w firmie a tu oczerniacie i narzekacie oczywiście anonimowo."Oj jak mi źle,oj źle".To zwolnij sie chopie,znajdź inną pracę,taką gdzie nie bedziesz na forum publicznym jej oczernial i marudził jak ci jest źle.
2
Franz 2016-03-19 18:40:00
Na jakich dopalaczach jedziecie że takie bzdury wypisujecie .Chyba się wam mózgi zlasowały.
1
nemo 2016-03-23 19:55:10
ale tylko dla tych, co nie stosują wazeliny
1
fix 2016-04-01 19:10:42
A dużo jeszcze tych wazeliniarzy zostało? W Biurowcu to chyba sami nowi wazeliniarze.
2
były pracownik 2016-04-09 15:21:29
Na co można liczyć w tej firmie :umowa o pracę ,niska pensja ,szalone normy wydajności i ciągły chaos organizacji pracy oraz mnóstwo donosicieli i wazeliniarzy .
2
baran 2016-04-20 10:41:53
Praca w tej firmie to porażka i strata czasu za te marne grosze !!!!!!!!
2
byly pracownik 2016-04-29 07:02:41
robi jeszcze na kuzni "bolid"?
baran 2016-05-04 17:58:39
Popatrz durniu na swoją podwyżkę jaka otrzymałeś to odpowiesz sobie na to pytanie .
2
festiwal disco polo 2016-05-29 19:16:42
No najwyższą podwyżkę to jak zwykle dostał "zarząd i biurowiec" nic w tej kwestii się nie zmienia.
1
Edek 2016-06-02 19:37:47
A co ty myślisz-piekarza na produkcji łatwo jest przyuczyc żeby przyciski naciskal a na odpowiedzialne stanowiska do biurowca już nie tak łatwo człowieka znaleźć.
1
ralf 2016-06-22 19:09:13
Tempora mutantur et nos mutamur in illis .
tadek 2016-06-30 09:37:34
Tak na początku przez agencję ale masz umowę o pracę,a potem ewentualnie jak sie sprawdzisz to przejmie cie bezpośrednio firma belos plp i też oczywiście umowa o pracę.
1
mmm 2016-07-08 22:46:51
za miske ryżu nikt nie będzie pracował
2
mmm 2016-07-09 13:54:55
Jak chcesz jeszcze zdrowo pożyć, nie mieć nerwicy - to pomijaj tą firmę z daleka
4
hihj 2016-07-09 14:44:58
Pedwnie, że opłacalne @xoxo, bo oprócz zarobków można jeszcze liczyć na jakieś socjale do tego , więc nie jest tak źle, ale czy wypłata jest terminowa? Podobno tak, więc jeszcze lepiej. Dzięki za odpowiedź.
5
Zostaw swoją opinię o BELOS-PLP S.A. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BELOS-PLP S.A.