brak logo

PPHU S.A GALMET

Głubczyce

Opinie o PPHU S.A GALMET

admin 2015-06-24 14:18
Witam wszystkich! Znacie aktualne informacje na temat firmy PPHU S.A GALMET? Podzielcie się z nimi – być może pomożecie komuś w podjęciu decyzji o zatrudnieniu!
26
on 2017-03-29 17:03
Człowieku to do kogo masz pretensje Wychodzisz wcześniej i dziwisz sie że ktoś ma pretensje do ciebie.
Jest coś takiego jak zegarek.
8
szczery 2017-04-29 13:59
Mnie zastanawia jedno komu przeszkadzały komentarze, że zostały usunięte ze strony. Widać było komuś nie po nosie, że parę osób napisało prawdę jak w galmecie traktuję pracowników. Kiepsko płacą, wykorzystuję, nie dają urlopów, zamiast wc jest dziura w podłodze :) .Ogólnie ciesz się człowieku, że masz prace i cicho siedź.
19
Piotrek 2017-05-08 12:12
Bardzo to dziwne, że zniknęły wszystkie negatywne komentarze a pozostał tylko jeden, który nie krytykuje Galmetu. Ten, z 29 marca tego roku. Jakby chodziło skasowanie z powodu starej daty publikacji to powinny zostać też inne, bo było sporo młodszych od niego. Widać że pieniążki przeszły z rączki do rączki. Zarządzający portalem powinni się wstydzić że są tacy skorumpowani. Ale to też pokazuje małość i desperacje pana Galary, który takimi podłymi sztuczkami próbuje poprawić opinie o swojej fabryce z 3-go świata. Na szczęście każdy inteligentny człowiek zorientuje się szybko o co chodzi, że ponad 45 ocen na "1" na pracodawcę nie wzięło się z niczego, no i każdy w Głubczycach i okolicy zna kogoś kto tam pracuje czy pracował i potwierdzi wszelkie prawdziwe a skasowane tu opinie i informacje. Jednym słowem oby tak dalej Panie Galara a warunkami pracy w pańskiej manufakturze i próbą zatykania ust ludziom mówiącym prawdę sam pan doprowadzi do upadku swojej firmy. Trzymam kciuki i z całego serca życzę powodzenia w tym wspaniałym dziele :-)
12
Szczery 2017-05-10 16:17
Na umowie jest wypłata 10 każdego miesiąca. Panie Galara pytam się gdzie wypłata? Ludzie się wywiązują że swoich obowiązków więc płac pan w terminie.
12
robol 2017-05-12 08:35
Fatalny pracodawca
5
Uprzejmy kolega :-) 2017-05-12 13:16
Pozdrawiam Tomasza Radosza z galmetu. Największego sciemniacza, bajko pisarza i pod...lacza pozdrawia kolega ze spawalni :-)
6
szczery 2017-05-12 14:30
Po tej wypłacie to więcej ludzi po ucieka z galmetu.
7
Wyzyskiwany ale zmądrzałem 2017-05-18 11:11
Ludzie drodzy nie dajcie się omamić drobnymi podwyżkami od Pana G. Przez lata Was wykorzystywał jak niewolników i za morderczą pracę oferował minimalne zarobki i bat nad głową. Teraz gdy sam ma bat nad głową bo niedługo nikt tam nie bedzie chciał pracować to rzuca ochłap.

Udaje patriote, jeździ na koniku i śpiewa dumne pieśni... Patriotyzmem dla mnie jest docenienie swojego rodaka (pracownika) i pozwolenie mu na godne życie a nie na śmieciówke z ciągłym monitoringiem...

Jak sie okazuje EkoOkna sprawiły że Pan G. ma z czego zapłacić podwyżkę pracownikowi. Poprostu zamiast jezdzic na przeglady swoim Cayenne i płacić 10000zł (info sprawdzone) jedzie do brata i płaci 100zł.

Ja w życiu bym tam nie wrócił. Wolę dojazdy do Pietrowic ale pensje godziwą i szacunek od przełożonych.

Pozdrawiam wszystkich których jeszcze sytuacja rodzinna zmusza do pracy w tych skandalicznych warunkach.
14
pol 2017-06-20 06:24
niepolecam
1
Mariusz 2017-06-21 01:04
A ja tak.
1
Beata 2017-06-21 01:09
Wpis wygląda jak pisany na zlecenie producenta okien...
2
ya 2017-06-21 13:58
Faktycznie patrząc z boku może wyglądać na krypto reklamę,ale ten kto tam był wie że to prawda.
2
pracownik 2017-06-21 23:52
Fakt. EO ściagaja już ludzi z połowy śląskiego już nie wiedzą jak zachęcać nowych
1
jakby co to ja nie jestem producentem okien 2017-06-23 22:27
nawet jakby to naprawde napisal producent okien, to co w tym zlego? chyba dobrze, ze jest inny zaklad, ktory oferuje lepsze warunki pracy i placy i informuje o tym ludzi na rozne sposoby, jak dla mnie to tylko swiadczyloby o tym, ze zalezy mu na zatrudnieniu dobrych uczciwych pracownikow Polakow, bo tych wszystkich zagranicznych to bez wysilku mialby na peczki jakby tylko chcial, brawo on
4
też nie producent okien 2017-06-26 19:53
czyli jednak PR okien ;-)
1
majster od siedmiu bolesci 2017-06-26 21:03
Masakra w tym zakładzie nawet o wodę trzeba sie prosić.
Jak juz. Oszczędza na wodzie to masakra ludzi ma jak by tylko byli do roboty. A niby ściąga socjalne zeby bylo nam lepiej.
Lepiej.... Ale dlatych umyslowych z biura. Bo nie dość ze klima to jeszcze trzy rodzaje wody .
Panie galara otworz pan oczy i zrob porządek po biurach A nie na halach .
4
Made in Poland 2017-06-27 23:12
Z dumy i długiej 10,20,30 letniej ciężkiej pracy jaką wnieśli ludzie w rozwój tej firmy niestety pieniędzy nie ma...
"Jeden worek"
Nic się nie zmienia ,zwodzenie,zwodzenie,zwodzenie
2
Pytaj na mieście 2017-06-28 08:21
Dokładnie tak jest
Raz na rok 200 zł na święta Bożego Narodzenia i wypad.
Ot cały szacunek dla pracowników
Taka patriotyczna firma
4
Były pracownik 2017-07-03 23:08
Witam. Jestem byłym pracownikiem firmy Galmet w Glubczycach. Chcialbym podzielić sie z państwem moimi wspomnieniami z pracy w tej firmie. Otóż zaczynając od zarobkow, z poczatku najniższa z najniższych możliwych później po kilku miesiącach podwyżka ok 10-20 gr na godzine. Mozna bylo ponad 2 tys zarobić pod warunkiem ze pracowało sie wszystkie soboty w miesiącu wiec rewelacji nie ma. Warunki pracy SKANDALICZNE!!! Brak toalety bo dziury w podłodze nie mozna takowa nazwać. Zimą brak ogrzewania. Brak szacunku ze strony szefostwa i kierownictwa do pracownika produkcji. MOBING w najokrutniejszym tego słowa znaczeniu. Właściciel firmy, dość wiekowy człowiek lecz energiczny jak na swój wiek bo jak wyzywa pracowników od ch**i nierobów itd swoim krzykiem i kur****niem wywołuje drżenie ścian hali produkcyjnych. Wszedobyscy naganiacze i poganiacze. Niezliczona ilość kamer mająca na celu wywieranie jeszcze większej presji i stresu na pracownika. Kierownictwo gnębi i zneca sie psychicznie nad pracownikami. Bardzo nieprzyjemna atmosfera tam panuje. Nieprzestrzeganie zasad BHP. Stanowczo ODRADZAM ten zakład pracy i współczuję ludziom tam pracującym na niższych stanowiskach których sytuacja życiowa zmusza do pracy w takim zakładzie. Ja zakończyłem prace u pana Galary z powodu braku dobrych perspektyw w tej firmi i nie zaluje. Podjąłem najlepsza decyzje. T
9
Z niewolnika nie ma pracownika 2017-07-11 21:42
Tylko nagrywać na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> lub innych instytucji
Szacunek to podstawa 2017-07-16 17:38
Żeby szef tak dużej renomowanej firmy,poważny szanowany człowiek(oczywiście po za firmą)
Latał po halach i wyzywał swoich pracowników od najgorszych(co drugie słowo ku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Wtyd i żenada
2
Przepisy swoje realia inne 2017-07-28 08:13
Prysznice i natryski wymagane są w szczególności w przypadku wykonywania prac powodujących zabrudzenie ciała. Podstawowe wyposażenie natrysków stanowią baterie prysznicowe, wylewki, dozowniki mydła w płynie do ciała, wieszaczki. Prysznice powinny być umiejscowione bezpośrednio obok szatni, by użytkownicy mogli szybko i swobodnie z nich skorzystać. Należy zapewnić bezkolizyjny ruch pracowników przed skorzystaniem z prysznica i tych umytych i ubranych w odzież własną.

Na każdych 8 pracowników powinna przypadać min. jedna kabina prysznicowa, a w przypadku wykonywania prac specjalnych (wymagających kontaktu z substancjami trującymi, zakaźnymi, promieniotwórczymi, drażniącymi, uczulającymi, o nieprzyjemnym zapachu oraz przy pracach pylących i brudzących) należy zapewnić min. 1 kabinę natryskową na 5 pracowników.
Zostaw swoją opinię o PPHU S.A GALMET - Głubczyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU S.A GALMET