brak logo

PPHU S.A GALMET

Głubczyce

Opinie o PPHU S.A GALMET

admin 2015-06-24 14:18
Witam wszystkich! Znacie aktualne informacje na temat firmy PPHU S.A GALMET? Podzielcie się z nimi – być może pomożecie komuś w podjęciu decyzji o zatrudnieniu!
27
on 2017-03-29 17:03
Człowieku to do kogo masz pretensje Wychodzisz wcześniej i dziwisz sie że ktoś ma pretensje do ciebie.
Jest coś takiego jak zegarek.
8
szczery 2017-04-29 13:59
Mnie zastanawia jedno komu przeszkadzały komentarze, że zostały usunięte ze strony. Widać było komuś nie po nosie, że parę osób napisało prawdę jak w galmecie traktuję pracowników. Kiepsko płacą, wykorzystuję, nie dają urlopów, zamiast wc jest dziura w podłodze :) .Ogólnie ciesz się człowieku, że masz prace i cicho siedź.
21
Piotrek 2017-05-08 12:12
Bardzo to dziwne, że zniknęły wszystkie negatywne komentarze a pozostał tylko jeden, który nie krytykuje Galmetu. Ten, z 29 marca tego roku. Jakby chodziło skasowanie z powodu starej daty publikacji to powinny zostać też inne, bo było sporo młodszych od niego. Widać że pieniążki przeszły z rączki do rączki. Zarządzający portalem powinni się wstydzić że są tacy skorumpowani. Ale to też pokazuje małość i desperacje pana Galary, który takimi podłymi sztuczkami próbuje poprawić opinie o swojej fabryce z 3-go świata. Na szczęście każdy inteligentny człowiek zorientuje się szybko o co chodzi, że ponad 45 ocen na "1" na pracodawcę nie wzięło się z niczego, no i każdy w Głubczycach i okolicy zna kogoś kto tam pracuje czy pracował i potwierdzi wszelkie prawdziwe a skasowane tu opinie i informacje. Jednym słowem oby tak dalej Panie Galara a warunkami pracy w pańskiej manufakturze i próbą zatykania ust ludziom mówiącym prawdę sam pan doprowadzi do upadku swojej firmy. Trzymam kciuki i z całego serca życzę powodzenia w tym wspaniałym dziele :-)
16
Szczery 2017-05-10 16:17
Na umowie jest wypłata 10 każdego miesiąca. Panie Galara pytam się gdzie wypłata? Ludzie się wywiązują że swoich obowiązków więc płac pan w terminie.
12
robol 2017-05-12 08:35
Fatalny pracodawca
8
szczery 2017-05-12 14:30
Po tej wypłacie to więcej ludzi po ucieka z galmetu.
9
pol 2017-06-20 06:24
niepolecam
2
Mariusz 2017-06-21 01:04
A ja tak.
1
Beata 2017-06-21 01:09
Wpis wygląda jak pisany na zlecenie producenta okien...
2
ya 2017-06-21 13:58
Faktycznie patrząc z boku może wyglądać na krypto reklamę,ale ten kto tam był wie że to prawda.
3
pracownik 2017-06-21 23:52
Fakt. EO ściagaja już ludzi z połowy śląskiego już nie wiedzą jak zachęcać nowych
1
jakby co to ja nie jestem producentem okien 2017-06-23 22:27
nawet jakby to naprawde napisal producent okien, to co w tym zlego? chyba dobrze, ze jest inny zaklad, ktory oferuje lepsze warunki pracy i placy i informuje o tym ludzi na rozne sposoby, jak dla mnie to tylko swiadczyloby o tym, ze zalezy mu na zatrudnieniu dobrych uczciwych pracownikow Polakow, bo tych wszystkich zagranicznych to bez wysilku mialby na peczki jakby tylko chcial, brawo on
4
też nie producent okien 2017-06-26 19:53
czyli jednak PR okien ;-)
1
majster od siedmiu bolesci 2017-06-26 21:03
Masakra w tym zakładzie nawet o wodę trzeba sie prosić.
Jak juz. Oszczędza na wodzie to masakra ludzi ma jak by tylko byli do roboty. A niby ściąga socjalne zeby bylo nam lepiej.
Lepiej.... Ale dlatych umyslowych z biura. Bo nie dość ze klima to jeszcze trzy rodzaje wody .
Panie galara otworz pan oczy i zrob porządek po biurach A nie na halach .
4
Made in Poland 2017-06-27 23:12
Z dumy i długiej 10,20,30 letniej ciężkiej pracy jaką wnieśli ludzie w rozwój tej firmy niestety pieniędzy nie ma...
"Jeden worek"
Nic się nie zmienia ,zwodzenie,zwodzenie,zwodzenie
3
Pytaj na mieście 2017-06-28 08:21
Dokładnie tak jest
Raz na rok 200 zł na święta Bożego Narodzenia i wypad.
Ot cały szacunek dla pracowników
Taka patriotyczna firma
5
Z niewolnika nie ma pracownika 2017-07-11 21:42
Tylko nagrywać na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> lub innych instytucji
Przepisy swoje realia inne 2017-07-28 08:13
Prysznice i natryski wymagane są w szczególności w przypadku wykonywania prac powodujących zabrudzenie ciała. Podstawowe wyposażenie natrysków stanowią baterie prysznicowe, wylewki, dozowniki mydła w płynie do ciała, wieszaczki. Prysznice powinny być umiejscowione bezpośrednio obok szatni, by użytkownicy mogli szybko i swobodnie z nich skorzystać. Należy zapewnić bezkolizyjny ruch pracowników przed skorzystaniem z prysznica i tych umytych i ubranych w odzież własną.

Na każdych 8 pracowników powinna przypadać min. jedna kabina prysznicowa, a w przypadku wykonywania prac specjalnych (wymagających kontaktu z substancjami trującymi, zakaźnymi, promieniotwórczymi, drażniącymi, uczulającymi, o nieprzyjemnym zapachu oraz przy pracach pylących i brudzących) należy zapewnić min. 1 kabinę natryskową na 5 pracowników.
4
Ilona 2017-08-20 19:23
Choc nie pracuje w tym zakładzie dzieją się nieodpowiednie sytuacje , przez kierowników którzy maja nadzór nad pracownikami są to tzw poganiacze zostali kiedyś przyjęci będąc na emeryturach Pracowali kiedyś w zawodach klawisz lub policjant obecnie wyzywają się na młodych pracownikach czyli mobbing wstrzymują urlopy oraz nacisk psychiczny co w normalnym zakładzie jest odpowiednia atmosfera. nie maja szacunku dla solidnych młodych pracowników. dlaczego takie sprawy nie są dopatrywane przez nadzór. Wyzywać się można w domu jeśli mu na to pozwolą. Jednym słowem atmosfera nie do zniesienia Pytam kiedy to się skończy dla tej szlachty która robi nacisk i pobiera za to wysokie wynagrodzenia. Czy komos wiadomo zew GŁUBCZYCACH mówi się źle o tym zakładzie czyli opinia która sami wyrabiają ci co biorą wysokie place za ciężka prace pracownika fizycznego A wydaje mi się ze jest czas aby nauczyć się szanować pracowników tych którzy pilnują pracy. jeszcze jedno nie mówiąc o warunkach w tym zakładzie z poważaniem i szacunkiem dla pracowników fizycznych.
2
Beata 2017-08-20 21:06
Przykład idzie z samej góry więc nie ma co sie dziwić że tak jest
1
Tom tom 2017-08-27 11:37
Ludzie tam pracujący nie mają pewności stabilności zatrudnienia ani gwarancji uczciwych podwyżek,przejrzystych zasad brak
1
Ilona 2017-09-06 20:01
Witam serdecznie te osoby które wypowiadają się na tematy szacunku dla pracownika a za szacunkiem idzie inteligencja i kultura kulturę ma się wrodzona lub nabyta. Mówi się wszędzie jaka praca taka płaca . Pytam dla kogo dla tych co poganiają pracowników fizycznych aby otrzymać cudowne premie i moc jechać na MAJORKĘ. Z szacunkiem dla pana GALARY ze ten zakład postał i ludzie mieli prace Ale zwróćmy uwagę na pracowników umysłowych którzy powinni mieć wysokie poważanie dla pracowników fizycznych bo dzięki nim i ich produkcji maja premie i to nie byle jakie oraz wysokie wynagrodzenia i właśnie takich ludzi trzeba szanować i dać im dobry przykład Na palcach można wyliczyć umysłowych pracowników którzy wiedza jak się odnosić z szacunkiem do pracownika .Od czego to zależy aby pracownik był wydajny od wynagrodzenia oraz tych co kierują praca
2
Marcin 2017-09-12 20:32
Witam chcę się zatrudnić w tej firmie , nie obawiam się pracy lubię ciśnienie , proszę tylko o informacje byłych pracowników na temat toalet. Czy to prawda że jest tam monitoring i drzwi na 1 metr ? dziękuję za info .
S y f 2017-09-13 08:43
To prawda wszędzie pełno kamer kibel to dziura w podłodze tzw małysz drzwi bez zamknięcia czyli jak chcesz to sobie musisz radzić sam żeby ci nikt nie wszedł.nad dyrekcja też jest kibel ale ty razem z zamkiem ale zygac się chce jak tam wejdziesz. Jednym słowem syf kiła i mogiła i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszędzie jestem pracownikiem i nie mam wyjścia muszę tam narazie pracować ale najgorszemu wrogowi nie życzę pracę w tym zakładzie. Tak że stanowczo odradzam pracy u Pana Galary już lepsze warunki socjalne ma konkurencja elektromet przynajmniej mają normalne kible gdzie można w spokoju zrobić swoje. A jeżeli chodzi o pracę to bardzo ciężka i psychiczna praca z tymi uło..mami z dyrekcji jeszcze trochę i ten zakład pójdzie na dno przez nich . Z zresztą komentarz od byłego pracownika wyszej pisze to co ja chciałem napisa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
Marcin 2017-09-14 23:04
Dzięki za info , może jeszcze podjadę tam na wioskę , też słyszałem że troszkę lepiej . Jak nie to na Czechy albo Niemcy , jak mawiają , lepiej nic nie robić , niż robić za fre i byle gdzie.
3
Iza 2017-10-05 20:52
Witam w każdym zakładzie produkcyjnym dzieją się rożne sytuacje mając dobrych pracowników trzeba ich doceniać i szanować jeden drugiemu powinien być bratem a nie tzw wilkiem nawet dochodzi do rękoczynów tacy pracownicy którzy nie przestrzegają regulaminu pracy powinni dostać za swoje wyczynki dyscyplinarkę i pracodawca powinien wyciągnąć konsekwencje wobec takiego pracownika używane są słowa wulgarne w pracy powinno się odnosić z szacunkiem Cieszcie się ze ten zakład istnieje a na porządek sami pracownicy jak i fizyczni i umysłowi sami powinni sobie zapracować .Mniej agresji więcej szacunku życzliwości współpracy . Wiec świećmy przykładem dla innych tym co piękne
1
LAMA 2017-10-16 17:01
PRACUJE W SUMIE TAM OD NIEDAWNA ALE CIĄGLE COŚ IM NIE PASUJE NAWET JAK KTOŚ COŚ SPIEPRZY NA POPRZEDNIEJ ZMIANIE TY PONOSISZ ZA TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ CHODZ NAWET CIEBIE W TEN DZIEŃ NIE BYŁO KIEROWNICY WULGARNI A W SZCZEGÓLNOŚCI Z PRODUKCJI PAN KONOPKA NIE RAZ PRZYCHODZIŁ KAPOWAĆ NA NIE JEDNEGO GO PRACOWNIKA WYPŁATY TERZ MAŁE ZA NOCKI I SOBOTY ODCIĄGAJĄ PODATKI ZERO ZAPŁATY ZA CIĘŻKĄ PRACE JEŻELI KTOŚ TAM CHCE IŚĆ PRACOWAĆ STANOWCZO ODRADZAM PRĘDZEJ WYLĄDUJE SIĘ U PSYCHIATRY NIŻ TAM SIĘ BEDZIE DŁUŻEJ NIŻ ROK PRACOWAŁO OCZYWIŚCIE SĄ SĄ WYJĄTKI ALE NIE POLECAM NIE MA POSZANOWANIA PRACOWNIKÓW FIZYCZNYCH A TEMAT SOBUT I DRUGICH ZMIAN JAK ZAPŁACĄ WIECEJ I NA CZYSTO NA RĘKĘ LUDZIE POJDĄ NIE BĘDĄ MI PLANÓW PSUĆ NA WEEKEND DZIĘKUJE I NIE POZDRAWIAM Z USZANOWANIEM PRACOWNIK GAŁSZFIC
1
Zostaw swoją opinię o PPHU S.A GALMET - Głubczyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU S.A GALMET