logo DK MARKETING

DK MARKETING

Wrocław

Opinie o DK MARKETING

Paulina 2017-03-22 11:01
@ABC, w takim razie podziel się z nami również swoją opinią na temat pracy w DK MARKETING.
BK markietjng 2017-03-22 15:31
Całkowicie nie polecam pracowałem ponad kilka miesięcy chytrosc chęc oszukania na koniec miesiąca sprzedaż i godziny ustalane w ten sposób żeby zmniejszyc sph co do sprzedaży zero potwierdzenia na temat tych usług które odpadły czyli nie jest za nie płacone kadra wciska tą samą technike sprzedaży na pracowników aby zbijac im obiekcje mówili nie raz kosmiczne sumy które można zarobic jak zwiększę sprzedaż o 10 aktywacji np. 2500 zł kiedy zarabiałem po 1100 - 1300 zł tego samego uczyli nas abyśmy używali na klientach. Wciskanie dosprzedaży przez co odpadały zamówinia przy odbiorze oczywiście kadra temu zaprzeczała ale kiedy rozmawaiło się z ludźmi którzy sami mówili że nie wiedzieli co to jest i dlatego nie przyjmowali przesyłki mówi samo za siebie jeśli chodzi o to czego można się nauczyc to oczywiście sprzedaż typowe podstawy zdobywanie zaufania itp. lecz po moim dzisiejszym doświadczeniu widzę że nie miało to sensu za te pieniądze i czas.
B.... 2017-03-23 17:05
a ile tam pracujesz?
ABC 2017-03-23 22:32
Z cała pewnością dłużej niż ty Boguś ;)
Bogus 2017-03-24 17:16
Wooow pierwsza litera imienia i cztery kropki sugerujace ile imie ma znakow, brawo Sherlocku. Moze Ty sie przyznaj do imienia?
Ale, skoro pracujesz dluzej ode mnie to wiesz ze byl assessment i wygrala osoba ktora najbardziej nadawala sie na stanowisko lidera, mozliwe ze nawet bralas w nim udzial (pisze BRALAS bo nie chce mi sie wierzyc ze M. Takie glupoty by tu pisal)
A to ze nie wygralas nie znaczy ze nie ma mozliwosciu rozwoju, tylko ze ty sie nie nadajesz. To nie miejsce na wylewanie swoich frustracji tylko na opinie o firmie. Wiec, podsumowujac, byl assessment w ktorym kazdy mial rowne szanse zeby sie wykazac, awansowala osoba najlepiej nadajaca sie na lidera = jest mozliwosc awansu/rozwoju. A ze ty z niej nieskozystalas... Peszek.
2
Konsultant 2017-03-25 08:54
Jak się robi umowy to się zarabia. Praca w sprzedaży ma się do tego, że liczy się sprzedaż. Nikt nie płaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] awanse możliwe w linii poziomej, ktoś dobrze pracuje to dostanę dodatkowe bazy, dzięki temu łatwiej wyrobić cel.
Pracownicy Wałbrzyskiego Dk to fajni ludzie. Polecam pracę :)
4
P 2017-03-25 09:17
Wałbrzych najlepszy ;-)
.......... 2017-03-25 15:39
Czy ktoś pracuje w DK w Brzegu? Macie jakieś opinie?
ABC 2017-03-25 20:18
Sądząc po ilości projektów jakie ma DK Brzeg [ok.4 np. kontrola jakości]w porównaniu do Wałbrzyskiego[1 projekt Play] to tam masz raczej szansę na rozwój i awans.
DEF 2017-03-27 19:32
Ale gadanie... bo inaczej mówiąc szanse mogą być większe niż w Brzegu bo w Brzegu już kadra porozdzielana, a w Wałbrzychu jak będą wchodzić nowe projekty to trzeba będzie jeszcze kogoś pewnie wybrać...

B. bez sensu ta konwersacja z nią.
Paulina 2017-03-28 09:49
Czytaliście wywiad przeprowadzony ze Specjalistą ds. HR specjalnie dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,854730,wywiad-natalia-sulik Możemy się z niego dowiedzieć m.in. jak wygląda ścieżka kariery w firmie.
XX 2017-03-29 16:30
Witam!
Czy ktoś może podzielić się aktualną opinią DK Marketing w Wałbrzychu?
DEF 2017-03-29 17:28
XX zależy co chcesz wiedzieć. :) Ja osobiście zgadzam się z opinią "B...." Jak jesteś wygadany i pracowity to sobie poradzisz i zarobisz całkiem nieźle.
FGH 2017-03-29 22:23
jednak uważaj na takich 2 cwaniaków : jamajkę i naziolka ;)
Znawca 2017-04-02 01:45
Ten wywiad to ściema. Typiara nie miała takiego doświadczenia o którym mówiła, dodatkowo zwolniła się sama bo dostała lepszą robotę na początku roku. Tkwijcie w tej gownianej firmie dalej lamusy!!
Paulina 2017-04-03 12:25
@Znawca, długo pracowałeś w DK MARKETING? Jakie masz doświadczenia z firmą?
XX 2017-04-03 16:58
Co masz na myśli ?
FGH 2017-04-03 22:21
Jeden drze morde i jest agresywny do tego myśli, że jest najlepszy, a drugi jest aż za bardzo inteligentny ale za bardzo się tym chełpi i mysli, ze moze wiecej. Obydwoje to taki duecik. Mapety show.
Paulina 2017-04-04 09:48
@FGH, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w DK MARKETING, a nie o poszczególnych osobach.
Zainteresowana 2017-04-04 10:50
Hej. A czy ktoś może powiedzieć coś na temat stanowiska trenera sprzedaży? Może niekoniecznie z doświadczenia ale np. z obserwacji jako konsultant. Czy warto ubiegać się o to stanowisko? Jak wyglada praca trenera? Pozdrawiam
Pozdro600 2017-04-04 11:17
To typowi adhd`owcy. Ja chłopaków lubię, oboje świetny czarny humor, fakt są czasem głośno, ale to ich temperament. Ktoś widzę, czuję się gorszy od nich- bo chłopaki robią ładne wyniki. Zazdrość?

A co do pracy - trzeba mieć gdane, to i wynik będzie :D Lenie szybko rezygnują.
... 2017-04-04 21:53
Oczywiście, stanowisko jest bardzo wartościowe, szczególnie, że przygotowuje do niego obecny trener. Wiadomo, że dużo pracy ale dobre doświadczenie :)
nieznajomy 2017-04-06 18:10
Czesc ludzie w jakich godzinach sie pracuje?
DEF 2017-04-06 19:15
Między 9, a 21 wybierasz zmianę. Starają się dopasować ale jak są wszystkie stanowiska zajęte to trzeba pogodzić interesy całości.
Prawdziwaopinia 2017-04-10 16:46
Tak jak większość się wypowiada w tej pracy najważniejsze jest zaangażowanie, walka o dobry wynik. Na pewno dobrze się czują w tej pracy osoby wygadane, a przynajmniej lubiące rozmawiać - otwarte.
Co do wypłaty oprócz gwarantowanej podstawy są aż 3 prowizje (za umowy, frekwencja, jagoda..), dzięki którym naprawdę można dostać dobrą pensję pomimo braku jakiegokolwiek doświadczenia.. !! Uwierzcie mi, sporo można się tutaj nauczyć.
Atmosfera - myślę, że to największy atut w tej firmie, nie czujesz się ,,obco", jest z kim porozmawiać, nikt Cię nie karze za błędy, a wręcz przeciwnie pomaga Ci, aby następnym razem poszło lepiej.
Co do grafiku, bez przesady, czy ktoś zna firmę i miejsce, gdzie przychodzi się do pracy jak się chce ? Standardowo grafik jest ustalany co tydzień - przynajmniej można coś zaplanowac, nie jest narzucany na cały miesiac.
Czy ktos jeszcze czegos nie wie ?:)
Offfca 2017-04-11 10:08
Mając alternatywę CCDS a DK Marketing lepiej wybrać to drugie. Przynajmniej nikt z wam po 3 godzinach pracy nie podziękuje za to, że zrobiliście umowy ;) W DKM będą was wspierali i pomogą wam tą umowę osiągnąć, a nie wyjadą z tekstem "Idź do domu, zmęczony jesteś, zapraszamy jutro".
Paulina 2017-04-11 11:31
Sprawdźcie, co oferuje DK MARKETING swoim pracownikom! http://dkmarketing.pl/praca
Offfca 2017-04-11 11:56
Z tego co wiem rzutek i karnetów sportowych już nie ma.
2
dojrzała 2017-05-09 20:12
Praca dobra dla studentów i ludzi bardzo młodych, bez doświadczenia. Uzgodnienia i deklaracje, które padły podczas rozmowy kwalifikacyjnej, bardzo szybko się rozwiały. Umowa zlecenie na 3 mce, po 3 mcach, przejście na normalną umowę, jeśli ktoś oczywiście chce. Jak najbardziej możliwe i osiągalne. Problem w tym, że trzeba wypracować określoną "rentowność", co jest niezwykle trudne, o ile w ogóle możliwe, ponieważ produkt jest co najmniej mało atrakcyjny, po prostu droższy niż konkurencji. Telefonuje się do klientów do godz 21.00, co jest niegrzeczne, można więc nasłuchać się co nieco. No, ale, trzeba być jak Steve Jobs i brnąć do celu. Owszem, tylko, że gra nie jest warta świeczki. Jeżeli ktoś ma talent sprzedażowy i potrafi puszczać mimo ucha kąśliwe uwagi, ok. Jeśli ktoś szuka czegoś na chwilę, też ok. Na plus atmosfera oraz rzeczywiście wszechstronna pomoc od liderów, elastyczny grafik, który generalnie można ustalić sobie wg własnych potrzeb. Zarobki. Dla ludzi młodych zapewne wystarczające. Jednak, jeśli szukasz stabilizacji i po prostu normalnej pracy, szukaj dalej, bo tu, jej nie znajdziesz.
nieDojrzały 2017-05-09 22:34
Nie zgodzę się. Jako obecny pracownik, który jest na umowie zlecenie (sam wolę taki rodzaj umowy) jestem wręcz przekonany, że jako osoba rzetelna mam tutaj stabilność zatrudnienia. Jeżeli jesteś fair wobec kadry, a co najważniejsze jesteś osobą rzetelną, to nie masz się czego obawiać jeżeli chodzi o stabilność zatrudnienia. Gwarantuję Ci to :)
2
Mario 1988 2017-06-03 14:24
Ostatnio byłem na rozmowie i bardzo źle ją wspominam. Od samego początku było negatywne nastawienie do mojej osoby. Podczas rozmowy co chwilę mi przerywano wypowiedź. Nie mogłem swobodnie się wypowiedzieć na tematy związane z moim poprzednimi miejscami pracy. Nie polecam nikomu .
Arek90 2017-06-03 16:20
Chyba kazali ci tak napisać bo inaczej tego nie widzę. Chyba piszesz na temat innej firmy. Bardzo nieprofesjonalne podejście do rozmowy kwalifikacyjnej . Totalny brak szacunku dla osoby rekrutowanej. Paniusia rekruterka która przychodzi na rozmowę kompletnie nie szanuje osób które aplikują do tej firmy. Podczas rozmowy miałem dziwne wrażenie że chciała się wywyższyć i zrobić ze mnie kompletnego debila i idiotę. Nie polecam nikomu .
1
zainteresowany 2017-06-04 19:34
Jak miała paniusia na imię?
Ja 2017-06-04 22:25
Heh, Pewnie prawda w oczy kole bo nie przeszedłeś rekrutacji?? Jak widzisz nie każdego pierwszego lepszego z ulicy biorą:)
DojrzałyNIE 2017-06-05 00:22
HAAH nie polecać firmy przez to, że nie zostało się przyjętym i jeszcze sugerować, że inni użytkownicy piszą tutaj głupoty? Ludzie ogarnijcie się! :O Dno!
1
Aa 2017-06-07 18:13
Świetna atmosfera, naprawdę polecam! Przychodząc tutaj nauczysz się dużo! Praca dla tych którzy chcą się czegoś nauczyć i rozwinąć, trzeba lubiec rozmowy znklientem i być otwartym :))
1
Paulina 2017-06-08 10:30
@Mario 1988 o jakie stanowisko się ubiegałeś? Czy możesz napisać więcej na temat przebiegu rekrutacji? Jakie pytania usłyszałeś? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
Darek 1234 2017-06-09 01:36
Ta firma to chyba z tektury jest, nie polecam. Gnoja pracowników na potęgę płacąc im jakieś grosze obcinając maksymalnie wynagrodzenie. Dużo lepszą decyzją było by iść na kasę do marketu.
Paulina 2017-06-09 10:25
@Darek 1234 według Ciebie firma DK MARKETING nie traktuje odpowiednio swoich pracowników. Na jakiej podstawie tak stwierdzasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Uargumentuj swoją wypowiedź.
xxx 2017-06-09 11:44
Musiałeś nic nie robić skoro nie zarobiles i prawdopodobnie już tu nie pracujesz ????????????
Maciek 90 2017-06-27 18:15
Nie polecam nikomu tej firmy . Ta firma to jakieś totalne nieporozumienie. Podczas rozmowy do paniusi z HR nagle zadzwonił telefon i co paniusia sobie nagle odbiera telefonik. Jak ja bym odebrał swój telefon natychmiast byłbym zdyskwalifikowany jak potencjalny kandydat. To jest dowód na to że potencjalnych kandydatów mają za śmieci. Omijajcie tą firmę krzak szerokim łukiem i nie przychodźcie na pseudo rozmowę kwalifikacyjną podczas której stracicie tylko nerwy i czas. Może tak się zdarzyć że podczas waszej rozmowy paniusi rekruterce też zadzwoni telefonik.
Arek 2017-06-29 17:41
A rozmawiała z koleżanką na temat nowych kremów? Była w pracy, skoro odebrała to pewnie miała coś ważnego do omówienia. Rozumiem, że kolejny ból z powodu odrzucenia? Samych śmieci tu można się dowiedzieć, Twoja opinia nic nie wnosi do tematu pracy w firmie.
maciej90 2017-06-30 01:40
Co jest ważniejszego niż rozmowa kwalifikacyjna. Odebranie telefonu podczas takiej rozmowy oznacza brak szacunku w stosunku do osoby rekrutowanej i bynajmniej nie pomaga takiej osobie która jest rekrutowana . Dalej twierdzę że ta firma to krzak. Bez sensu bronią tej firmy najwięksi jej lizodupy.
1
Bick 2017-07-03 17:17
Oceniasz całą firmę na podstawie odebranego telefonu na rozmowie kwalifikacyjnej? :D Śmiechu warte.
Michał3456 2017-07-04 00:40
Śmiechu warte jest to co niektóre osoby tu wypisują odnośnie tej firmy broniąc ją za wszelką cenę. Ktoś wam chyba nakazał wypisywać takie głupoty .Atmosfera pracy w tej firmie raczej nie sprzyja rozwojowi pracownika . Wcześniej były napisane negatywne opinie na temat tej firmy i są one poparte faktami , tak więc te pozytywne napisane są przez menadżerów i kierowniczki żeby niby zachęcić potencjalnych kandydatów. Nie przychodźcie do tej pseudo firemki krzak na rozmowę kwalifikacyjną bo tylko szkoda waszego zmarnowanego czasu gdzie na samym starcie kompletnie nie szanuje się pracownika.
Nie polecam nikomu.
2
Zadowolona 2017-07-10 19:35
A ja wręcz przeciwnie uważam! pelne wsparcie i pomoc od początku pracy! OcYwiscie jak się nie starasz , nie zarobisz i nie będziesz zadowolony, ale czy w jakiejś firmie płaca za nic ???? Chyba nie znasz życia albo nigdy Nidzie nie pracowałeś i taka prawda. Polecam Dk :)!
2
J 2017-07-11 11:26
I pewnie jesteś z kadry ?
Z 2017-07-12 20:58
Skąd taka pewność? nie jestem z żadnej kadry.
Elen 2017-07-14 17:42
Oddzial Walbrzych jest spoko, swietni ludzie, super atmosfera, kadra, ktora we wszystkim pomoze. Gownarzeria sie zatrudnia i narzeka bo im sie pracowac nie chce. Polecam wszystkim.
1
Agaa 2017-07-17 01:01
Miła atmosfera :) dobre towarzystwo :) to najważniejsze
Zostaw swoją opinię o DK MARKETING - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK MARKETING