logo DK MARKETING

DK MARKETING

Wrocław

Opinie o DK MARKETING

HR 2016-06-13 08:52
Drodzy kandydaci, jeśli jesteście zainteresowani naszą ofertą pracy, to zapraszamy do aplikowania. Chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości :)
były pracownik 2016-06-15 13:00
do przyszłego pracownika - tak problem dalej jest i kadra udaje że go nie widzi a raczej że jej nie widzi. Dalej ten problem nie ma wyniku ogólnie nic nie robi a prace dalej ma
DK Marketing 2016-06-16 08:59
Witamy ala
Stawka to 10,5 - 15 zł/h brutto zależnie od wyników. Czyli 9 - 13 zł na rękę. Do tego dochodzą prowizje.
Dla najlepszych bezpłatna prywatna opieka medyczna oraz pakiet ok system.
W razie pytań można kontaktować się pod numerem 530 245 829
Pozdrawiamy!
dfddv 2016-06-17 12:28
pracowałam tam dłuższy czas zwolnili mnie bo nie miałam wyniku i ok zrozumiałabym to gdyby wszystkich zwalniali na tej zasadzie. to co pisza inni to niestety prawda. trzeba dobrze sie zakrecic koło trzeba. jedna w firmie sie dobrze ustawila z kim trzeba no bo ani wyniku ani niczego. zrobi sobie 8 umow w miesiacu i niby jest ok prace dalej ma i w firmie czuje sie pewniej od osob ktore sa lepsze od niej a o to nie trudno. dobrze ze sypia z kim trzeba a typa mi szkoda bo firma z niego leje ze z kims takim....oprocz tej jednej sprawy ogolnie mozna powiedziec ze dk to naprawde fajna firma
Boles 2016-06-21 15:15
Mam wrażenie, że zwolnili Cię bo jesteś analfabeką, a wynik był tylko pretekstem...
Stasia 2016-06-23 23:46
Nie ma tam swojskiej atmosfery tak jak piszą w ogłoszeniach, raczej pseudo corpo atmosfera i pseudo dyrektor. Niedawno się zwolniłam i wcale nie żałuje. Daje ocene trzy, zawsze mogło być gorzej.
Konsultantka 2016-07-15 21:18
Pracowałam w oddziale w Wałbrzychu jako konsultantka Play tylko 4 miesiące, niestety sytuacja mnie zmusiła do wyjazdu za granicę. Firmę oceniam bardzo dobrze, szczególnie atmosferę, która w 200% rekompensowała to, że czasami mógł trafić się jakiś chamski klient, no ale wiadomo jak to czasami bywa na obsłudze klienta. Tutaj chociaż mogłam się rozłączyć. :)
Jeśli chodzi o zarobki to proponują jako podstawę 10,5zł/h, którą to kwotę można podnieść maksymalnie do 15zł. Przyznam szczerze, że 15zł to bardzo ciężko osiągnąć, choć niektórym jakoś się udawało. Dla mnie realna stawka, którą wyrabiałam to 13-13,5zł/h. No i oprócz tego prowizja + różne konkursy, które różniły się mocno z miesiąca na miesiąc. W sumie średnio przez te kilka miesięcy jak pracowałam wychodziło mi ponad 2 tyś., więc jak na Wałbrzyskie warunki całkiem nieźle. :)
Jeśli chodzi o warunki pracy to oferują sporo coachingów i różnego rodzaju szkoleń. Nie ma tak wielkiej presji na wynik jak w innych CC, w których pracowałam. Jak nie masz wyniku, a się starasz to Ci zawsze pomogą. Co do projektów to oddział Wałbrzyski miał narazie tylko Play i pod jego szyldem prowadził przedłużenia umów, kontakty z klientami, którzy zostawiali numery na stronce Play, kontakty do klientów, którzy wysłali sms-a z zainteresowaniem jakąś konkretną usługą, no i pozyskanie klienta z innej sieci.
Podsumowując mam nadzieję, że komuś pomogę w wyborze pracy i jeśli masz gadane to ja jak najbardziej polecam DK. :)
1
Mikie 2016-08-10 17:56
hej:) miałem okazję pracować w DK Wałbrzych przez pewien okres czasu, jednak ze względów prywatnych musiałem zrezygnować. Uważam, że w tej firmie najlepsza jest luźna atmosfera, a to chyba jedna z najważniejszych rzeczy. Menager jest w stanie zrozumieć wiele życiowych sytuacji i pójść Ci na rękę. Rownież z grafikiem nie robią problemów, praca jest na dwie zmiany a w weekend tylko w sobotę do 15:00. Co do samej pracy tak jak w branży call center wiadomo są różni klienci i mili i Ci chamscy :). Jeśli chodzi o zarobki to patrząc na to jakie oferują możliwości w Wałbrzychu... naprawdę jest OK ! Tylko trzeba mieć dużo motywacji i trzymać wynik, a wtedy premią dodatkowo można zyskać drugie tyle co podstawa.
swk 2016-08-10 19:10
Niedawno skonczylem swoja przygode z DK, wszystko bylo zrozumiale az do dzis kiedy to moj byly szef z gory uznal ze dalem jakis dziwny komentarz na tej stronie i uznal ze da mi wyplate za 5 dni, gdzie doskonale wiedzial ze potrzebuje wyplaty na czas do max 11 dnia miesiaca na rachunki, a takze wiedzial ze gdy nie dotrzymam terminu czeka mnie kara 4000zł, jaka firma na takie cos pozwala? Kto cos takiego wymyslił i gdzie oni patrza na ludzi? Dzieki tej firmie jedyne co teraz bede mial to ostre problemy... pierwszy raz pisze na tym serwisie i szkoda tylko ze ten pierwszy raz musi byc taki negatywny... zdecydowanie na nie i odradzam... podpadnij raz i badz dreczony caly czas. Pozdrawiam z Wch.
DK 2016-08-10 20:22
W DK wypłata jest wypłacana do 10. dnia każdego miesiąca jeśli do 9. zostanie podpisane rozliczenie (potwierdzenie składników wynagrodzenia), natomiast jeśli pracownik podpisze rozliczenie po 9. dniu miesiąca wtedy przelew robiony jest w przeciągu 5-ciu dni roboczych. Związane jest to z tym, że ciężko technicznie robić przelew każdej osobie z osobna.
swk 2016-08-11 00:41
@DK, do mnie należy kwestia dania mi fiszki na czas, czy do Was? NO OCZYWIŚCIE że do Was! Byłem w poniedziałem 8 sierpnia? Byłem, to czemu jej nie dostałem? Rozumiem że powinienem pilnować własnych spraw, ale jeszcze kogoś mam pilnować do jego obowiązków? Sam siebie nie wkopałem w takie problemy, tylko firma DK mnie wkopała w taki problem, gdyby to byłby drobny problem to pół biedy że wypłata na czas nie potrafi być... ale to jest już poważny problem i nie wyobrażam sobie pracy, która narzuca na mnie takie bardzo poważne zagrożenie. Tyle w temacie... I wybaczcie moje rozgoryczenie, lecz jest ono w pełni zasadne i nie zamierzam tego ukrywać, nie uważacie?
DK 2016-08-11 10:44
Niestety nie piszesz całej prawdy, przyszedłeś 8 sierpnia i zostałeś zwolniony za nie przyjście do pracy i brak jakiejkolwiek informacji co się z Tobą dzieje. Czy nie uważasz, że to jest nieodpowiedzialne podejście? Mimo wszystko po dyscyplinarnym zakończeniu z Tobą współpracy w ten sam dzień dostałeś sms-owe przypomnienie o konieczności podpisania rozliczenia. Przypomnienie poszłoby znacznie wcześniej, jeśli tylko byłby z Tobą kontakt, a jak doskonale wiesz przed urlopem przez kilka dni zapadłeś się pod ziemię. Więc bardzo prosimy, ale nie przeinaczaj rzeczywistości, bo wygląda to zupełnie inaczej, niż piszesz.
DK 2016-08-11 11:17
Firma jest otwierana o 8:50, a zamykana o 21:00. Grafik jest ustalany w każdym tygodniu na podstawie preferencji konsultantów. Pracujemy również w soboty, ale nie są one obowiązkowe.
Minona 2016-08-16 20:33
Konkretny etat, praca w szczegolnosci dla studentow, oczywiscie umowa zlecenie, czyli pieniadze marne i nic pewnego. "Nabrany" i "swk" niemal wyczerpali temat od tej drugiej strony medalu (to co napisali niekoniecznie mija sie z celem), nie nabierzcie sie na manipulacje, akurat jest to ta strona kariery w ktorej jest ona najwazniejsza, takze glowa na karku! Obyscie nie mieli nieprzyjemnosci!
Minona 2016-08-16 20:33
Konkretny etat, praca w szczegolnosci dla studentow, oczywiscie umowa zlecenie, czyli pieniadze marne i nic pewnego. "Nabrany" i "swk" niemal wyczerpali temat od tej drugiej strony medalu (to co napisali niekoniecznie mija sie z celem), nie nabierzcie sie na manipulacje, akurat jest to ta strona kariery w ktorej jest ona najwazniejsza, takze glowa na karku! Obyscie nie mieli nieprzyjemnosci!
Stokrotka 2016-09-21 01:25
Trzymajcie sie jak najdalej od tej firmy, szczegolnie oddziału Wałbrzyskiego!
DK 2016-09-21 11:25
Otwieramy firmę o godzinie 8:50, a zamykamy o 21:00. Może Pani pracować na 1 zmianę, może Pani na 2. To zależy od Pani, bo to Pani ustala sobie grafik z menadżerem.
Pozdrawiamy
Nick 2016-09-28 11:35
Ja polecam prace W Dk z czystym sumieniem. Fajni ludzie , atmosfera bezstresowa, wyniki są do zrobienia i na wypłatę nie narzekam.
Kryha92 2016-09-29 11:11
Mi tam się podoba, bardzo spoko kadra. Dużo umieją więc dużo się nauczyłam.
Polecam szczerze. Ja długo pracowałam i moje wynagrodzenie dochodziło nawet do 3000 -3500
zł. No i są piłkarzyki także beka..:)
Pomocna 2016-09-30 09:04
W Wałbrzychu jest tak, że w większości nie ma problemów z grafikiem i macie tak jak chcecie, ale czasami są sytuacje, w których nie ma miejsc i trzeba się dostosować, ale to raczej rzadko. Z resztą ja powiedziałam o swojej dyspozycyjności na rozmowie kwalifikacyjnej i nie było żadnych problemów.
Jeśli ktoś mówi podczas rozmowy, że jest w pełni dyspozycyjny to niech się nie dziwi potem, że jego grafik jest trochę mniej elastyczny.
DK 2016-09-30 09:09
Stokrotka - elastyczny grafik jest u nas czymś naturalnym i powszechnie stosowanym. Każdy ustala sobie grafik na przyszły tydzień według swoich preferencji. Oczywiście menadżer może zasugerować jakąś zmianę, czy godziny - musi przecież ustalić plan zagrafikowania na całą salę. Natomiast nie mamy problemu, aby ktoś pracował tylko na 1 zmianę. Jeśli masz wątpliwości to zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.
Pozdrawiamy
DK 2016-09-30 15:18
rde - nie mamy biura w Jaworznie. Pracę można u nas podjąć we Wrocławiu, Wałbrzychu oraz Brzegu.
Pozdrawiamy
Zadowolona 2016-10-12 13:37
Po maturze chciałam sobie dorobić, więc zaaplikowałam do DK w Wałbrzychu. Przyjęli Mnie, ale nie wiedziałam zbytnio czy to dobry pomysł, bo call center nie mają zbyt dobrych opinii. Mile Mnie zaskoczono. Dbają tu o konsultantów - miałam możliwość uczestniczyć w dodatkowych coachingach i szkoleniach. Z każdym problem śmiało mogłam zgłosić się do managera, który potrafi zrozumieć i pomaga jak tylko może. Tyczy się to również grafiku - ustalany jest z tygodniowym wyprzedzeniem, dlatego wiem jak mogę zaplanować sobie czas, szczególnie, że teraz będę studentką zaoczną. Dodatkowe integracje i konkursy motywują, a wypłata jest naprawdę ok, bo nie tylko podstawa, ale i prowizje pomagają odebrać godne wynagrodzenie! :)

Szczerze polecam! :D
Siema 2016-10-18 01:30
Przyjmuja byle kogo i byle za co wyrzucaja i byle co wyplacaja. Pozdrawiam Wch.
DK 2016-10-18 11:15
Oczywiście, grafik każdy ustala sobie elastycznie.

Zapraszamy do kontaktu.
DK 2016-10-18 11:26
Siema - przyjmujemy tylko kandydatów, którzy odpowiadają naszemu profilowi - są to osoby komunikatywne, otwarte na klienta, mające doświadczenie w obsłudze klienta, lub z predyspozycjami do takiej pracy.
Nie jest w naszym interesie przyjąć kandydata, przeszkolić go i następnie jak to określiłeś "wyrzucić za byle co".
"Wypłacamy byleco?" - wynagrodzenie jest oparte o rosnącą podstawę oraz premie. Finalne wynagrodzenie zależy od indywidualnych wyników, zaangażowania oraz dobrego kontaktu z klientem. Nie wiemy jaka kwota jest w Twoim odczuciu "byleczym", ale wiemy, że będąc zaangażowanym pracownikiem można uzyskać naprawdę dobrą wypłatę.
Pozdrawiamy
olo 2016-11-09 09:55
takie PIER.OLamento dzwonisz wciskasz coś co można dostać w każdym salonie... Nacisk na zadawanie pytań DLACZEGO? A Z CZEGO TO WYNIKA ? ktoś czegoś nie chce a ty masz to wcisnąć... DRAMAT!! Słuchawy na uszach połączenie za połączeniem OGÓLNIE to słabo...
30 min przerwy prywatnej której jest mało... wrap godzinny niby do notatek ale jak ma się np z45min to stoją za uchem...
3
(Y) 2016-11-10 21:13
NIE POLECAM PRACĘ W TYM CALL CENTER. LEPIEJ PÓJŚĆ DO CCIG I MIEĆ TYGODNIÓWKI, NIEPEWNE ZAROBKI I ZWALNIAJĄ O MAŁE BLAHOSTKI, DYMAJA NA KASE
1
Xxxxxc 2016-11-20 18:56
Czy ktoś orientuje się jak wygląda kwestia płatności za szkolenia w DK kiedy jednak po szkoleniu , podejmujemy decyzję ze to nie jest jednak to czego szukaliśmy?
DK 2016-11-21 08:57
Witamy,
płatność za szkolenie następuje w momencie osiągnięcia założonego celu.
Podczas rozmowy kwalifikacyjnej dokładnie omawiamy na czym polega praca, więc mamy nadzieję, że jeśli zatrudniamy nowego pracownika, to już podczas szkolenia jest zdecydowany na rozpoczęcie współpracy.
W razie pytań zapraszamy do kontaktu.
JasseJain 2016-11-29 00:37
Zwolniłam się ostatnio z tej firmy, Pani Iwona jest nie do zniesienia.
bylypracownik 2016-12-27 21:47
firma beznadziejna zero wsparcia ze strony kierownictwa o wszystko pretensje obiecują złote góry to kłamstwo numery z niby bazy a ludzie i tak wyzywają a lider ma pretensje ze zamyka się kontakt pracuję się za darmo masakra stracony czas stanowczo odradzam pracę w pseudo oddziale Wałbrzych niby rozwój a jest się zwykłym osłem i o wszystko obrywa
Zdruzgotany pracownik 2016-12-31 02:14
W sprawie pracy w dkmarketing w Wałrzychu: aktualnie maja pracowników którzy ćpaja, nawet w toalecie w pracy, nie że coś palą, lecz wciągają nosem, mam potwierdzone informacje... to samo mówi że zatrudniają byle kogo, nawet ćpunów, kierownictwo w takim razie ma zero pojecia o organizacji pracy, doboru ludzi, a także brak jakiegokolwiek doświadczenia w prowadzeniu takiej placówki... dla Waszej świadomości, macie u siebie paru takich ludzi, paru takich sie przewineło, a niektóre ćpuny nadal siedzą, tylko dlatego że są na tyle już wprawieni w temat że potrafia założyć maske... polecam z robić testy na narkotyki, bo to co u Was się dzieje to już patologia.
Zdruzgotany pracownik 2016-12-31 02:25
MACIE ĆPUNÓW W PRACY!!!! Jestem tym przerażona, boje sie kazdego dnia patrzac na nich! Tacy ludzie podpisuja umowy?! Porazka! Przynam sie swojego nicku, jezeli ta/te osoby w koncu zostana zlapane!
Myślący 2016-12-31 12:06
Jeśli uważasz się za osobę choć trochę myślącą i dojrzałą to taką informację powinnaś przekazać do przełożonych a nie w komentarzach na goworku. Kto normalny przekazuję informacje w takim medium? Komentarz napisany po drugiej w nocy. Może sama nafurałaś się czegoś? :)
Myślący 2016-12-31 12:09
Jeśli uważasz się za osobę choć trochę myślącą i dojrzałą to taką informację powinnaś przekazać do przełożonych a nie w komentarzach na goworku. Kto normalny przekazuję informacje w takim medium? Komentarz napisany po drugiej w nocy. Może sama nafurałaś się czegoś? :)
DK Marketing 2017-01-02 19:59
Nasi rekruterzy szkoleni są pod kątem doboru odpowiednich osób. W żadnej firmie rekrutacja nie jest jednak skuteczna w 100%. Osoba, która budziłaby jakiekolwiek wątpliwości pod tym kątem zostałaby zwolniona.
Go Work nie jest jednak odpowiednim narzędziem do zgłaszania takich zastrzeżeń, więc moglibyśmy potraktować to jako zwyczajne pomówienie ale przyjrzymy się sprawie.
EX 2017-01-05 19:05
siema! jako byly pracownik z walbrzycha jestem zaskoczony tym co tu sie wypisuje! ludzie, serio?! jak prawie 2 kwartalu temu sie zwolnilem to tez bylo cholernie zle od a do z, a teraz widze ze jest zle od a do chinskiego, hahaha, beka jak stad na ksiezyc. Pewna osoba ktora tam tez pracowala, z ktora tam pracowalem w jednym czasie dzis co nie co wiecej mi powiedziala i polecila mi zagladniecie tutaj i smiem twierdzic ze bylo warto, oczywiscie dla beki :D wypowiadajacy sie pod nickiem DK ma identyczne slownictwo co niejaki Pan M. pozdrawiam cieplutko :) dno, dno i jeszcze raz dno. a skoro tutaj znowu zawitalem to napisze cos od siebie, wiec jezeli myslalem ze za 112h dostaje sie ledwo 1000zl (sama godzina) to gorzej byc nie moze, do tego umowa smieciowa, czy to dosyc dobrze? dla pana Mateusza jest idealnie i nigdzie wiecej sie nie dostaje, tu Cie zadziwie zlotko, moja dotychczasowa praca: odrazu umowa o prace 112h = 1521zł (rowniez jest to czysta godzinowka bez zadnej premii jak u Was) warto u Was pracowac? oczywiscie ze tak, jezeli chce sie dostac kopa w pupe, ktory nauczy zeby nie dac sie byc dy**nym przez pracodawce! :D twierdzenie pana M. : bez podpisania fiszki w zadnej pracy nie otrzymasz wynagrodzenia, serio?! po miesiacu od wyplaty dopiero dostalem fiszke i ajwaju nie ma nikt ;) a czy to prawda ze swojej bylej podopiecznej Pani S. sprawdziliscie/przegladneliscie prywatnego emaila z prywatnymi wiadomosciami? wiecie ile o Was slychac ostatnio? to zle rokuje :( z reszta, mam to gdzies, tylko uswiadomilem Was, jak i przyszlych kandydatow, pozdrawiam!
2
DK ex work 2017-01-13 08:53
Jeżeli chodzi o moje zdanie jako byłego pracownika DK w oddziale Wałbrzyskim to było średnio. Jednocześnie super i jednocześnie bardzo słabo rozpisze to w +i - :
Plusy :
Jest dobra atmosfera
Dostęp do kawy, herbaty, ciastek itd
Każdy siebie zna
Premie wysokie (z pewnymi haczykami, co do jej zdobycia ale jest super)
Twoje stanowisko twój dom - robisz co chcesz kręcisz szluga kolorujesz sobie itd.
Stawka jest nawet ok można lepiej ale jest ok
Trener jest naprawdę dobra osoba co najlepsze zazwyczaj bierze stronę pracowników niż kadry
Super sympatyczne osoby które zawsze pomogą i można się z nimi pośmiać (pozdrowienia dla Marka, Dominiki, Kamila, Olgi i Izy)

Minusy :
Nie wiem jak wyglada sytuacja z umowa o prace ale wbrew zapewnieniu nie dostałem jej po 3 miesiącach

Elastyczny grafik to mit. Zagrafikuja ciebie jak chca bo "nie będzie osób na południe" a najlepsze jest to ze osoby które dłużej pracują i są bardziej rentowne maja gorzej od kobiet które sobie nie dawno przyszły i te kobiety ze względu na dziecko dostają lepszy grafik (zawsze ma rano). No to jest żart powinno być tak ze kto jest bardziej wydajny powinien mieć pierwszeństwo grafiku. Tragedia ! Nie wierzyć w elastyczny grafik bo i tak większość będziecie na południe robili.

Do kadry nie dociera ze produkt który jest sprzedawany za pośrednictwem DK jest strasznie drogi i nieatrakcyjny w porównaniu do konkurencji.



Najwyższa stawka 18 zł na godzinę jest niemożliwa do zdobycia na zwykłej bazie która większość z was będzie dzwonić

Trzeba uważać co się pisze na prywatnych komunikatorach z nakresleniem na ten googlowy czat ;) Ściany maja uszy.

Są również niezwykle wkur osoby nie chce tutaj wymieniać z imienia ale zdradze zeby unikac jamajki ;) Domyslicie sie nowi pracownicy o co chodzi

Podsumowując można zarobić i fajnych ludzi poznać jak będziecie ulegli na niekorzystny grafiki i umieli sprzedawać słaby produkt a do tego wytrzymacie faworyzacje wybranych osób przez kadre
2
Xxx 2017-01-13 18:36
Twój komentarz nic nie wnosi, jakies argumenty dlaczego bylo Ci zle ? Dlaczego mnie to nie dziwi, że najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy w tej pracy najmniej robili. Pracujesz solidnie - zarabiasz, jesteś fair - załoga też jest fair. Nikt też bezpodstawnie nie zostaje zwolniony. Pracuje w tej firmie dosyć długo i jeszcze się widziałam żeby ktoś był źle traktowany. Ponadto Twoja wypowiedź jest naprawdę dojrzala jak na dorosłego człowieka i w sumie się cieszę, że nie muszę z takimi ludźmi pracować. POWODZENIA;-)
3
xxxxxx 2017-01-14 11:00
Pracuje w tej firmię bardzo długo i nigdy nie miałam problemów z wynagrodzeniem, bo zawsze robię swój cel. Kadra zawsze jest fair w stosunku do pracowników. Trzeba pamiętać, że atmsfere w pracy tworzą ludzie. Nigdy nie miałam problemów z kontaktami między pracownikami, bo sama jestem w porządku. Negatywne komentarze opisują jakieś niestworzone sytuacje z którymi nigdy sie tutaj nie spotkałam. Bez sensu szukać sobie problemów na siłę. Solidny pracownik nie ma powodów do narzekania.
Pozdrawiam zadowolona konsultantka z DK Wałbrzych ;-)
Xxxxx 2017-01-14 11:32
Jestem zadowolona z pracy w tej firmie, wypłata zawsze na czas, wysoka, nie wiem skąd te negatywne komentarze nie ma co wyszukiwać problemów na siłę. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, ja nigdy nie miałam problemu w kontaktach z pracownikami i nigdy nie spotkałam sie z wyzej wymienionymi sytuacjami a pracuje tu dlugo. Moim zdaniem opinie osób, które przepracowaly tu max 3 msc są śmieszne. Pamiętaj że jest to praca a nie przedszkole. Zawsze wierna Xxxxx.
4
Mmm 2017-01-16 19:28
Poziom komentarzy na całym goworku woła o pomste do nieba. Teraz szkoda tutaj w ogóle zerkać...
Ateistka 2017-01-20 14:15
Ja natomiast nie pozdrawiam tego chrzescijanskiego fanatyka z oddzialu Wałbrzych.
barti 2017-01-27 22:41
Okropne miejsce pracy. Oddział wrocławski chwali się super atmosferą, a tak na prawdę jest bardziej sztuczna od tworzyw sztucznych. Kolejna rzecz - brak uczciości. Znajomi kadr menagerskich dostają gotowe leady. Pani Iwona z wrocławia to najgorsza przełożona jaką w życiu poznałem i wątpie abym poznał gorszą. Generalnie jak ktoś lubi wstawać rano i rzygać na myśl o pójściu do tej smiesznej krzak firmy to polecam :D
kamil 2017-01-27 22:44
HAHAHHA są piłkarzyki a kiedy w nie grac? 4 minuty przerwy na godzine? Jak Ci sie kiedyś zacznie chciec srac to nie zdązysz obiadu zjeśc, będziesz musiał dokonać wyboru :) Aha dodam, ze menager Kamil to kawał cwaniaczka, w koncu mąż Pani prezes powinien sie dowiedziec o ich romansie
2
kamil 2017-01-27 22:49
potwierdzam opinie kolegi wyzej. Firma zatrudnia dresów, zaczyna to wyglądać jak praca na lince, a zeby znalesc resztki amfy na kiblu nie trzeba tam bywac kilka razy dziennie
Kędzior 2017-01-27 22:52
Nie polecam, atmosfera jak w obozie pracy!
Krzysiek były pracownik 2017-01-30 22:33
Pracowałem w oddziale w Wałbrzychu. Praca nie jest dla każdego. Ktoś, kto nie ma w sobie nic ze sprzedawcy, nie jest przekonujący, nie ma tam czego szukać. Ogólnie jestem zadowolony. Mateusz, Bartek, Ewelina czy Sandra nie przekreślają nikogo z góry, dają szansę, szkolą, podpowiadają, można liczyć na ich wsparcie. Ogólnie praca dla kogoś, kto nie jest sztywniakiem :)
Draka 2017-02-01 22:00
A w Wałbrzychu znowu wody nie spuścili brudasy w kibelku

4 min przerwy to za malo nawet sie wysrac nie mozna dobrze
Zostaw swoją opinię o DK MARKETING - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK MARKETING