logo DK MARKETING

DK MARKETING

Wrocław

Opinie o DK MARKETING

Paulina 2017-03-28 09:49
Czytaliście wywiad przeprowadzony ze Specjalistą ds. HR specjalnie dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,854730,wywiad-natalia-sulik Możemy się z niego dowiedzieć m.in. jak wygląda ścieżka kariery w firmie.
XX 2017-03-29 16:30
Witam!
Czy ktoś może podzielić się aktualną opinią DK Marketing w Wałbrzychu?
DEF 2017-03-29 17:28
XX zależy co chcesz wiedzieć. :) Ja osobiście zgadzam się z opinią "B...." Jak jesteś wygadany i pracowity to sobie poradzisz i zarobisz całkiem nieźle.
FGH 2017-03-29 22:23
jednak uważaj na takich 2 cwaniaków : jamajkę i naziolka ;)
Znawca 2017-04-02 01:45
Ten wywiad to ściema. Typiara nie miała takiego doświadczenia o którym mówiła, dodatkowo zwolniła się sama bo dostała lepszą robotę na początku roku. Tkwijcie w tej gownianej firmie dalej lamusy!!
Paulina 2017-04-03 12:25
@Znawca, długo pracowałeś w DK MARKETING? Jakie masz doświadczenia z firmą?
XX 2017-04-03 16:58
Co masz na myśli ?
FGH 2017-04-03 22:21
Jeden drze morde i jest agresywny do tego myśli, że jest najlepszy, a drugi jest aż za bardzo inteligentny ale za bardzo się tym chełpi i mysli, ze moze wiecej. Obydwoje to taki duecik. Mapety show.
Paulina 2017-04-04 09:48
@FGH, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w DK MARKETING, a nie o poszczególnych osobach.
Zainteresowana 2017-04-04 10:50
Hej. A czy ktoś może powiedzieć coś na temat stanowiska trenera sprzedaży? Może niekoniecznie z doświadczenia ale np. z obserwacji jako konsultant. Czy warto ubiegać się o to stanowisko? Jak wyglada praca trenera? Pozdrawiam
Pozdro600 2017-04-04 11:17
To typowi adhd`owcy. Ja chłopaków lubię, oboje świetny czarny humor, fakt są czasem głośno, ale to ich temperament. Ktoś widzę, czuję się gorszy od nich- bo chłopaki robią ładne wyniki. Zazdrość?

A co do pracy - trzeba mieć gdane, to i wynik będzie :D Lenie szybko rezygnują.
... 2017-04-04 21:53
Oczywiście, stanowisko jest bardzo wartościowe, szczególnie, że przygotowuje do niego obecny trener. Wiadomo, że dużo pracy ale dobre doświadczenie :)
nieznajomy 2017-04-06 18:10
Czesc ludzie w jakich godzinach sie pracuje?
DEF 2017-04-06 19:15
Między 9, a 21 wybierasz zmianę. Starają się dopasować ale jak są wszystkie stanowiska zajęte to trzeba pogodzić interesy całości.
Prawdziwaopinia 2017-04-10 16:46
Tak jak większość się wypowiada w tej pracy najważniejsze jest zaangażowanie, walka o dobry wynik. Na pewno dobrze się czują w tej pracy osoby wygadane, a przynajmniej lubiące rozmawiać - otwarte.
Co do wypłaty oprócz gwarantowanej podstawy są aż 3 prowizje (za umowy, frekwencja, jagoda..), dzięki którym naprawdę można dostać dobrą pensję pomimo braku jakiegokolwiek doświadczenia.. !! Uwierzcie mi, sporo można się tutaj nauczyć.
Atmosfera - myślę, że to największy atut w tej firmie, nie czujesz się ,,obco", jest z kim porozmawiać, nikt Cię nie karze za błędy, a wręcz przeciwnie pomaga Ci, aby następnym razem poszło lepiej.
Co do grafiku, bez przesady, czy ktoś zna firmę i miejsce, gdzie przychodzi się do pracy jak się chce ? Standardowo grafik jest ustalany co tydzień - przynajmniej można coś zaplanowac, nie jest narzucany na cały miesiac.
Czy ktos jeszcze czegos nie wie ?:)
Offfca 2017-04-11 10:08
Mając alternatywę CCDS a DK Marketing lepiej wybrać to drugie. Przynajmniej nikt z wam po 3 godzinach pracy nie podziękuje za to, że zrobiliście umowy ;) W DKM będą was wspierali i pomogą wam tą umowę osiągnąć, a nie wyjadą z tekstem "Idź do domu, zmęczony jesteś, zapraszamy jutro".
Paulina 2017-04-11 11:31
Sprawdźcie, co oferuje DK MARKETING swoim pracownikom! http://dkmarketing.pl/praca
Offfca 2017-04-11 11:56
Z tego co wiem rzutek i karnetów sportowych już nie ma.
2
dojrzała 2017-05-09 20:12
Praca dobra dla studentów i ludzi bardzo młodych, bez doświadczenia. Uzgodnienia i deklaracje, które padły podczas rozmowy kwalifikacyjnej, bardzo szybko się rozwiały. Umowa zlecenie na 3 mce, po 3 mcach, przejście na normalną umowę, jeśli ktoś oczywiście chce. Jak najbardziej możliwe i osiągalne. Problem w tym, że trzeba wypracować określoną "rentowność", co jest niezwykle trudne, o ile w ogóle możliwe, ponieważ produkt jest co najmniej mało atrakcyjny, po prostu droższy niż konkurencji. Telefonuje się do klientów do godz 21.00, co jest niegrzeczne, można więc nasłuchać się co nieco. No, ale, trzeba być jak Steve Jobs i brnąć do celu. Owszem, tylko, że gra nie jest warta świeczki. Jeżeli ktoś ma talent sprzedażowy i potrafi puszczać mimo ucha kąśliwe uwagi, ok. Jeśli ktoś szuka czegoś na chwilę, też ok. Na plus atmosfera oraz rzeczywiście wszechstronna pomoc od liderów, elastyczny grafik, który generalnie można ustalić sobie wg własnych potrzeb. Zarobki. Dla ludzi młodych zapewne wystarczające. Jednak, jeśli szukasz stabilizacji i po prostu normalnej pracy, szukaj dalej, bo tu, jej nie znajdziesz.
nieDojrzały 2017-05-09 22:34
Nie zgodzę się. Jako obecny pracownik, który jest na umowie zlecenie (sam wolę taki rodzaj umowy) jestem wręcz przekonany, że jako osoba rzetelna mam tutaj stabilność zatrudnienia. Jeżeli jesteś fair wobec kadry, a co najważniejsze jesteś osobą rzetelną, to nie masz się czego obawiać jeżeli chodzi o stabilność zatrudnienia. Gwarantuję Ci to :)
2
Mario 1988 2017-06-03 14:24
Ostatnio byłem na rozmowie i bardzo źle ją wspominam. Od samego początku było negatywne nastawienie do mojej osoby. Podczas rozmowy co chwilę mi przerywano wypowiedź. Nie mogłem swobodnie się wypowiedzieć na tematy związane z moim poprzednimi miejscami pracy. Nie polecam nikomu .
Arek90 2017-06-03 16:20
Chyba kazali ci tak napisać bo inaczej tego nie widzę. Chyba piszesz na temat innej firmy. Bardzo nieprofesjonalne podejście do rozmowy kwalifikacyjnej . Totalny brak szacunku dla osoby rekrutowanej. Paniusia rekruterka która przychodzi na rozmowę kompletnie nie szanuje osób które aplikują do tej firmy. Podczas rozmowy miałem dziwne wrażenie że chciała się wywyższyć i zrobić ze mnie kompletnego debila i idiotę. Nie polecam nikomu .
3
zainteresowany 2017-06-04 19:34
Jak miała paniusia na imię?
Ja 2017-06-04 22:25
Heh, Pewnie prawda w oczy kole bo nie przeszedłeś rekrutacji?? Jak widzisz nie każdego pierwszego lepszego z ulicy biorą:)
DojrzałyNIE 2017-06-05 00:22
HAAH nie polecać firmy przez to, że nie zostało się przyjętym i jeszcze sugerować, że inni użytkownicy piszą tutaj głupoty? Ludzie ogarnijcie się! :O Dno!
1
Aa 2017-06-07 18:13
Świetna atmosfera, naprawdę polecam! Przychodząc tutaj nauczysz się dużo! Praca dla tych którzy chcą się czegoś nauczyć i rozwinąć, trzeba lubiec rozmowy znklientem i być otwartym :))
1
Paulina 2017-06-08 10:30
@Mario 1988 o jakie stanowisko się ubiegałeś? Czy możesz napisać więcej na temat przebiegu rekrutacji? Jakie pytania usłyszałeś? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
Darek 1234 2017-06-09 01:36
Ta firma to chyba z tektury jest, nie polecam. Gnoja pracowników na potęgę płacąc im jakieś grosze obcinając maksymalnie wynagrodzenie. Dużo lepszą decyzją było by iść na kasę do marketu.
2
Paulina 2017-06-09 10:25
@Darek 1234 według Ciebie firma DK MARKETING nie traktuje odpowiednio swoich pracowników. Na jakiej podstawie tak stwierdzasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Uargumentuj swoją wypowiedź.
xxx 2017-06-09 11:44
Musiałeś nic nie robić skoro nie zarobiles i prawdopodobnie już tu nie pracujesz ????????????
Maciek 90 2017-06-27 18:15
Nie polecam nikomu tej firmy . Ta firma to jakieś totalne nieporozumienie. Podczas rozmowy do paniusi z HR nagle zadzwonił telefon i co paniusia sobie nagle odbiera telefonik. Jak ja bym odebrał swój telefon natychmiast byłbym zdyskwalifikowany jak potencjalny kandydat. To jest dowód na to że potencjalnych kandydatów mają za śmieci. Omijajcie tą firmę krzak szerokim łukiem i nie przychodźcie na pseudo rozmowę kwalifikacyjną podczas której stracicie tylko nerwy i czas. Może tak się zdarzyć że podczas waszej rozmowy paniusi rekruterce też zadzwoni telefonik.
2
Arek 2017-06-29 17:41
A rozmawiała z koleżanką na temat nowych kremów? Była w pracy, skoro odebrała to pewnie miała coś ważnego do omówienia. Rozumiem, że kolejny ból z powodu odrzucenia? Samych śmieci tu można się dowiedzieć, Twoja opinia nic nie wnosi do tematu pracy w firmie.
maciej90 2017-06-30 01:40
Co jest ważniejszego niż rozmowa kwalifikacyjna. Odebranie telefonu podczas takiej rozmowy oznacza brak szacunku w stosunku do osoby rekrutowanej i bynajmniej nie pomaga takiej osobie która jest rekrutowana . Dalej twierdzę że ta firma to krzak. Bez sensu bronią tej firmy najwięksi jej lizodupy.
4
Bick 2017-07-03 17:17
Oceniasz całą firmę na podstawie odebranego telefonu na rozmowie kwalifikacyjnej? :D Śmiechu warte.
Michał3456 2017-07-04 00:40
Śmiechu warte jest to co niektóre osoby tu wypisują odnośnie tej firmy broniąc ją za wszelką cenę. Ktoś wam chyba nakazał wypisywać takie głupoty .Atmosfera pracy w tej firmie raczej nie sprzyja rozwojowi pracownika . Wcześniej były napisane negatywne opinie na temat tej firmy i są one poparte faktami , tak więc te pozytywne napisane są przez menadżerów i kierowniczki żeby niby zachęcić potencjalnych kandydatów. Nie przychodźcie do tej pseudo firemki krzak na rozmowę kwalifikacyjną bo tylko szkoda waszego zmarnowanego czasu gdzie na samym starcie kompletnie nie szanuje się pracownika.
Nie polecam nikomu.
5
Zadowolona 2017-07-10 19:35
A ja wręcz przeciwnie uważam! pelne wsparcie i pomoc od początku pracy! OcYwiscie jak się nie starasz , nie zarobisz i nie będziesz zadowolony, ale czy w jakiejś firmie płaca za nic ???? Chyba nie znasz życia albo nigdy Nidzie nie pracowałeś i taka prawda. Polecam Dk :)!
2
J 2017-07-11 11:26
I pewnie jesteś z kadry ?
Z 2017-07-12 20:58
Skąd taka pewność? nie jestem z żadnej kadry.
Elen 2017-07-14 17:42
Oddzial Walbrzych jest spoko, swietni ludzie, super atmosfera, kadra, ktora we wszystkim pomoze. Gownarzeria sie zatrudnia i narzeka bo im sie pracowac nie chce. Polecam wszystkim.
1
Agaa 2017-07-17 01:01
Miła atmosfera :) dobre towarzystwo :) to najważniejsze
Paulina 2017-08-17 12:16
@Agaa - dobrze to słyszeć! A czy mogłabyś napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w DK MARKETING? Piszesz o dobrej atmosferze - czy dotyczy ona każdego działu? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Czy firma przyjmuje w tym momencie nowych pracowników? W sieci nie znalazłam aktualnych ofert pracy, dlatego każda informacja w tym temacie będzie cenna dla osób potencjalnie zainteresowanych zatrudnieniem.
BiKm 2017-08-17 16:11
Ja mogę się wypowiedzieć na temat oddziału w Wałbrzychu. Jeśli chodzi o godziny to system jest zmianowy. Grafik jest w miarę elastyczny tzn starają się go dostosować ale czasami zdarza się tak, że się po prostu nie da bo np wszyscy chcą mieć w danym dniu na rano, a nie ma tyle miejsc pracy. Firma rekrutuje okresowo pracowników, z tego co jest mi wiadome rekrutacja prowadzona jest również w tym momencie. Szczegóły dotyczące oferty pracy można znaleźć na stronie dkmarketing.pl . Pozdrawiam
Prawdomowny 2017-09-06 19:36
Elo! Jeżeli chcesz aplikować do DK w Wałbrzychu warto wiedzieć coś więcej o nowym szefie Mateuszu.
Gorąco polecam obejrzeć od minuty 5:25 https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=KtiYtJIfUYk. Cała prawda o nim. Pozdro!
3
Xd 2017-09-07 08:09
Pan Mateusz się wstydzi samego siebie?
(usunięte przez administratora) Jeżeli znowu zostanie usunięty link polecam wejść na yt : vision design - czy każdy psychopata to przestępca.
POZDRO x2!
2
Elżbieta Malik Vision Design 2017-09-11 15:42
To ja się może wypowiem, skoro mój filmik o psychopatach został wywołany do tablicy :-)

Temat psychopatów przestudiowałam, uważam, dość dogłębnie. Do materiału na kanale szykowałam się prawie 4 m-ce, ale nie o tym. Miałam okazję pracować z Mateuszem i powiem Wam tak - każdy człowiek ma wady, niemniej nie mogłam mu nigdy odmówić zaangażowania w pracę i tego, że zawsze starał się być obiektywny w ocenie pracy swoich ludzi. Nie raz i nie dwa byłam świadkiem, gdy bronił swojego konsultanta, choć inny byli przeciwko. Tak więc psychopatą bym go w żadnym wypadku nie nazwała.

Nie mogę wypowiedzieć się, jak jest w DK teraz, bo już prawie dwa lata mnie tam nie ma, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby ludzie zmieniali się aż tak drastycznie.

Pozdrawiam wszystkich, życzę zadowolenia z pracy i więcej dystansu oraz sympatii dla siebie na co dzień :-)
2
Czarna 2017-09-13 21:09
Praca w DK? Bardzo miło i przyjemnie mi się tam pracowało. Atmosfera jak najbardziej spoko. Kadra bardzo fajna i jak się robi umowy to BYŁO MOŻNA nawet zarobic. Późniejsze zmiany rozliczeń sprawiły, że osoby robiące najwięcej umów zarabiały z miesiąca na miesiąc coraz mniej(oczywiscie sukcesywnie się zwalniały) PREZES twierdził, że zmiany spowodowane są osobami które przychodzą do pracy bąki zabijać. Chciał czy nie chciał odbiło się to najbardziej na ludziach którzy naprawdę się starali, przychodzili do pracy, nie zbijali bąków i robili umowy. Ponadto o umowie o pracę można zapomnieć. Na rozmowie kwalifikacyjnej informują : Tak, tak. Po okresie próbnym (3 miesiacznym) bez problemu można przejść ze zlecenia na umowę o pracę na pełny etat. Ściema. Mówią, że PREZES się boi dać umowę o pracę bo pracują tam w większości ludzie młodzi i uczący się. Również ściema. Tak jest mu poprostu wygodniej. Pracowałam tam kilka miesięcy temu i oczywiście zdarzały się osoby których rodzice wygonili do roboty i z wyrazu twarzy było widać - jestem tu bo muszę! Większość pracowników tej firmy przychodziła do pracy,starała się, nie chodzili na L4, ale jak już wcześniej pisałam wypłata coraz mniejsza. Smutne, ale bardzo prawdziwe. Zdobyłam nowe doświadczenie i w sumie chyba nadal bym tam pracowała jakbym dostała umowę o pracę. Jeśli już o umowę chodzi... tam się podpisuje stek bzdur, a nie umowę o pracę. Zdaniem adwokatów (radziłam się kilku) umowa zawiera klauzulę niezgodne z kodeksem pracy. Praca za free jak nie wyrobisz 110h?
Naliczane 0,50gr kary za minutę nieobecności? Ludzie, dobrze się zastanówcie zanim zdecydujecie się na współpracę. Duży plus za atmosferę, kadrę i współpracowników. Minus natomiast za brak możliwości przejścia ze zlecenia na normalną umowę o pracę i oczywiście za stek bzdur które nazywane są umową. Tyle w temacie. Mam nadzieję, że moja skromna opinia się komuś przyda.
1
Rzeżucha 2017-09-14 14:52
Ja natomiast jestem bardzo zadowolony z tego, że mogłem przepracować w DK ok. roku. Dzięki doświadczeniu w sprzedaży (co za tym idzie nauka kontaktu z ludźmi i wyrobienie sobie pewności), nauce procesów CRM i wielu innych czynnikach np. zainteresowanie się teleinformatyką mam teraz zaszczyt pracować jako informatyk (bez wykształcenia w tym kierunku) w jednej z największy korporacji na świecie. DK to świetna pierwsza praca, uczą wszystkiego od zera i jeżeli się wykaże MINIMUM chęci do pracy zawsze kadra będzie stała za Tobą murem. Również jak na Wałbrzyskie warunki płacowe jest tu nieźle, zawsze można było zarobić sobie trochę dodatkowej gotówki, dajmy na to mój przykład przy 120 godzinach pracy zarobiłem ok. 1400 zł. Tak więc jeżeli chcecie zyskać pewności siebie, kilku nowych i przydatnych umiejętności oraz zarobić dobre pieniądze jak na warunki Wałbrzyskie to praca w DK jest świetnym pomysłem ! No niestety jest jeden problem, żeby coś zarobić trzeba wykazać tą chęć do pracy, a nie chodzić co chwilę na L4 czy mieć wywalone na pracodawcę, co niestety okazuje teraz wiele ludzi, a szkoda, bo pieniądze stoją otworem, tylko trzeba się po nie umieć schylić.

Pozdrawiam !
1
Paulina 2017-09-19 13:18
@Rzeżucha - czyli rozumiem, że firma zapewnia szkolenia/kursy dla pracowników? A jak oceniasz pozostałe warunki zatrudnienia? Czy DK MARKETING zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie. Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia firma zapewnia dodatkowe wynagrodzenie, na przykład w formie prywatnej opieki medycznej? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Biała 2017-09-19 15:17
Ehh, co Ty piszesz, że umowa o pracę zawierała "stek bzdur" i była niezgodna z kodeksem pracy, skoro wyżej napisałaś, że nie dostałaś takiej umowy, mimo, że Ci zależało. Oj kłamczuszku :D Próbujesz oczernić firmę pisząc nieprawdę!
1
123qwe 2017-09-22 09:33
a ja dostałam umowę o pracę ;) proszę was.. i wcale długo nie pracuje:)
Zostaw swoją opinię o DK MARKETING - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK MARKETING