logo DK MARKETING

DK MARKETING

Wrocław

Opinie o DK MARKETING

DK 2016-09-30 09:09
Stokrotka - elastyczny grafik jest u nas czymś naturalnym i powszechnie stosowanym. Każdy ustala sobie grafik na przyszły tydzień według swoich preferencji. Oczywiście menadżer może zasugerować jakąś zmianę, czy godziny - musi przecież ustalić plan zagrafikowania na całą salę. Natomiast nie mamy problemu, aby ktoś pracował tylko na 1 zmianę. Jeśli masz wątpliwości to zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.
Pozdrawiamy
DK 2016-09-30 15:18
rde - nie mamy biura w Jaworznie. Pracę można u nas podjąć we Wrocławiu, Wałbrzychu oraz Brzegu.
Pozdrawiamy
Zadowolona 2016-10-12 13:37
Po maturze chciałam sobie dorobić, więc zaaplikowałam do DK w Wałbrzychu. Przyjęli Mnie, ale nie wiedziałam zbytnio czy to dobry pomysł, bo call center nie mają zbyt dobrych opinii. Mile Mnie zaskoczono. Dbają tu o konsultantów - miałam możliwość uczestniczyć w dodatkowych coachingach i szkoleniach. Z każdym problem śmiało mogłam zgłosić się do managera, który potrafi zrozumieć i pomaga jak tylko może. Tyczy się to również grafiku - ustalany jest z tygodniowym wyprzedzeniem, dlatego wiem jak mogę zaplanować sobie czas, szczególnie, że teraz będę studentką zaoczną. Dodatkowe integracje i konkursy motywują, a wypłata jest naprawdę ok, bo nie tylko podstawa, ale i prowizje pomagają odebrać godne wynagrodzenie! :)

Szczerze polecam! :D
Siema 2016-10-18 01:30
Przyjmuja byle kogo i byle za co wyrzucaja i byle co wyplacaja. Pozdrawiam Wch.
DK 2016-10-18 11:15
Oczywiście, grafik każdy ustala sobie elastycznie.

Zapraszamy do kontaktu.
DK 2016-10-18 11:26
Siema - przyjmujemy tylko kandydatów, którzy odpowiadają naszemu profilowi - są to osoby komunikatywne, otwarte na klienta, mające doświadczenie w obsłudze klienta, lub z predyspozycjami do takiej pracy.
Nie jest w naszym interesie przyjąć kandydata, przeszkolić go i następnie jak to określiłeś "wyrzucić za byle co".
"Wypłacamy byleco?" - wynagrodzenie jest oparte o rosnącą podstawę oraz premie. Finalne wynagrodzenie zależy od indywidualnych wyników, zaangażowania oraz dobrego kontaktu z klientem. Nie wiemy jaka kwota jest w Twoim odczuciu "byleczym", ale wiemy, że będąc zaangażowanym pracownikiem można uzyskać naprawdę dobrą wypłatę.
Pozdrawiamy
olo 2016-11-09 09:55
takie PIER.OLamento dzwonisz wciskasz coś co można dostać w każdym salonie... Nacisk na zadawanie pytań DLACZEGO? A Z CZEGO TO WYNIKA ? ktoś czegoś nie chce a ty masz to wcisnąć... DRAMAT!! Słuchawy na uszach połączenie za połączeniem OGÓLNIE to słabo...
30 min przerwy prywatnej której jest mało... wrap godzinny niby do notatek ale jak ma się np z45min to stoją za uchem...
3
(Y) 2016-11-10 21:13
NIE POLECAM PRACĘ W TYM CALL CENTER. LEPIEJ PÓJŚĆ DO CCIG I MIEĆ TYGODNIÓWKI, NIEPEWNE ZAROBKI I ZWALNIAJĄ O MAŁE BLAHOSTKI, DYMAJA NA KASE
1
Xxxxxc 2016-11-20 18:56
Czy ktoś orientuje się jak wygląda kwestia płatności za szkolenia w DK kiedy jednak po szkoleniu , podejmujemy decyzję ze to nie jest jednak to czego szukaliśmy?
DK 2016-11-21 08:57
Witamy,
płatność za szkolenie następuje w momencie osiągnięcia założonego celu.
Podczas rozmowy kwalifikacyjnej dokładnie omawiamy na czym polega praca, więc mamy nadzieję, że jeśli zatrudniamy nowego pracownika, to już podczas szkolenia jest zdecydowany na rozpoczęcie współpracy.
W razie pytań zapraszamy do kontaktu.
JasseJain 2016-11-29 00:37
Zwolniłam się ostatnio z tej firmy, Pani Iwona jest nie do zniesienia.
bylypracownik 2016-12-27 21:47
firma beznadziejna zero wsparcia ze strony kierownictwa o wszystko pretensje obiecują złote góry to kłamstwo numery z niby bazy a ludzie i tak wyzywają a lider ma pretensje ze zamyka się kontakt pracuję się za darmo masakra stracony czas stanowczo odradzam pracę w pseudo oddziale Wałbrzych niby rozwój a jest się zwykłym osłem i o wszystko obrywa
Zdruzgotany pracownik 2016-12-31 02:14
W sprawie pracy w dkmarketing w Wałrzychu: aktualnie maja pracowników którzy ćpaja, nawet w toalecie w pracy, nie że coś palą, lecz wciągają nosem, mam potwierdzone informacje... to samo mówi że zatrudniają byle kogo, nawet ćpunów, kierownictwo w takim razie ma zero pojecia o organizacji pracy, doboru ludzi, a także brak jakiegokolwiek doświadczenia w prowadzeniu takiej placówki... dla Waszej świadomości, macie u siebie paru takich ludzi, paru takich sie przewineło, a niektóre ćpuny nadal siedzą, tylko dlatego że są na tyle już wprawieni w temat że potrafia założyć maske... polecam z robić testy na narkotyki, bo to co u Was się dzieje to już patologia.
Zdruzgotany pracownik 2016-12-31 02:25
MACIE ĆPUNÓW W PRACY!!!! Jestem tym przerażona, boje sie kazdego dnia patrzac na nich! Tacy ludzie podpisuja umowy?! Porazka! Przynam sie swojego nicku, jezeli ta/te osoby w koncu zostana zlapane!
Myślący 2016-12-31 12:06
Jeśli uważasz się za osobę choć trochę myślącą i dojrzałą to taką informację powinnaś przekazać do przełożonych a nie w komentarzach na goworku. Kto normalny przekazuję informacje w takim medium? Komentarz napisany po drugiej w nocy. Może sama nafurałaś się czegoś? :)
Myślący 2016-12-31 12:09
Jeśli uważasz się za osobę choć trochę myślącą i dojrzałą to taką informację powinnaś przekazać do przełożonych a nie w komentarzach na goworku. Kto normalny przekazuję informacje w takim medium? Komentarz napisany po drugiej w nocy. Może sama nafurałaś się czegoś? :)
DK Marketing 2017-01-02 19:59
Nasi rekruterzy szkoleni są pod kątem doboru odpowiednich osób. W żadnej firmie rekrutacja nie jest jednak skuteczna w 100%. Osoba, która budziłaby jakiekolwiek wątpliwości pod tym kątem zostałaby zwolniona.
Go Work nie jest jednak odpowiednim narzędziem do zgłaszania takich zastrzeżeń, więc moglibyśmy potraktować to jako zwyczajne pomówienie ale przyjrzymy się sprawie.
EX 2017-01-05 19:05
siema! jako byly pracownik z walbrzycha jestem zaskoczony tym co tu sie wypisuje! ludzie, serio?! jak prawie 2 kwartalu temu sie zwolnilem to tez bylo cholernie zle od a do z, a teraz widze ze jest zle od a do chinskiego, hahaha, beka jak stad na ksiezyc. Pewna osoba ktora tam tez pracowala, z ktora tam pracowalem w jednym czasie dzis co nie co wiecej mi powiedziala i polecila mi zagladniecie tutaj i smiem twierdzic ze bylo warto, oczywiscie dla beki :D wypowiadajacy sie pod nickiem DK ma identyczne slownictwo co niejaki Pan M. pozdrawiam cieplutko :) dno, dno i jeszcze raz dno. a skoro tutaj znowu zawitalem to napisze cos od siebie, wiec jezeli myslalem ze za 112h dostaje sie ledwo 1000zl (sama godzina) to gorzej byc nie moze, do tego umowa smieciowa, czy to dosyc dobrze? dla pana Mateusza jest idealnie i nigdzie wiecej sie nie dostaje, tu Cie zadziwie zlotko, moja dotychczasowa praca: odrazu umowa o prace 112h = 1521zł (rowniez jest to czysta godzinowka bez zadnej premii jak u Was) warto u Was pracowac? oczywiscie ze tak, jezeli chce sie dostac kopa w pupe, ktory nauczy zeby nie dac sie byc dy**nym przez pracodawce! :D twierdzenie pana M. : bez podpisania fiszki w zadnej pracy nie otrzymasz wynagrodzenia, serio?! po miesiacu od wyplaty dopiero dostalem fiszke i ajwaju nie ma nikt ;) a czy to prawda ze swojej bylej podopiecznej Pani S. sprawdziliscie/przegladneliscie prywatnego emaila z prywatnymi wiadomosciami? wiecie ile o Was slychac ostatnio? to zle rokuje :( z reszta, mam to gdzies, tylko uswiadomilem Was, jak i przyszlych kandydatow, pozdrawiam!
2
DK ex work 2017-01-13 08:53
Jeżeli chodzi o moje zdanie jako byłego pracownika DK w oddziale Wałbrzyskim to było średnio. Jednocześnie super i jednocześnie bardzo słabo rozpisze to w +i - :
Plusy :
Jest dobra atmosfera
Dostęp do kawy, herbaty, ciastek itd
Każdy siebie zna
Premie wysokie (z pewnymi haczykami, co do jej zdobycia ale jest super)
Twoje stanowisko twój dom - robisz co chcesz kręcisz szluga kolorujesz sobie itd.
Stawka jest nawet ok można lepiej ale jest ok
Trener jest naprawdę dobra osoba co najlepsze zazwyczaj bierze stronę pracowników niż kadry
Super sympatyczne osoby które zawsze pomogą i można się z nimi pośmiać (pozdrowienia dla Marka, Dominiki, Kamila, Olgi i Izy)

Minusy :
Nie wiem jak wyglada sytuacja z umowa o prace ale wbrew zapewnieniu nie dostałem jej po 3 miesiącach

Elastyczny grafik to mit. Zagrafikuja ciebie jak chca bo "nie będzie osób na południe" a najlepsze jest to ze osoby które dłużej pracują i są bardziej rentowne maja gorzej od kobiet które sobie nie dawno przyszły i te kobiety ze względu na dziecko dostają lepszy grafik (zawsze ma rano). No to jest żart powinno być tak ze kto jest bardziej wydajny powinien mieć pierwszeństwo grafiku. Tragedia ! Nie wierzyć w elastyczny grafik bo i tak większość będziecie na południe robili.

Do kadry nie dociera ze produkt który jest sprzedawany za pośrednictwem DK jest strasznie drogi i nieatrakcyjny w porównaniu do konkurencji.



Najwyższa stawka 18 zł na godzinę jest niemożliwa do zdobycia na zwykłej bazie która większość z was będzie dzwonić

Trzeba uważać co się pisze na prywatnych komunikatorach z nakresleniem na ten googlowy czat ;) Ściany maja uszy.

Są również niezwykle wkur osoby nie chce tutaj wymieniać z imienia ale zdradze zeby unikac jamajki ;) Domyslicie sie nowi pracownicy o co chodzi

Podsumowując można zarobić i fajnych ludzi poznać jak będziecie ulegli na niekorzystny grafiki i umieli sprzedawać słaby produkt a do tego wytrzymacie faworyzacje wybranych osób przez kadre
2
Xxx 2017-01-13 18:36
Twój komentarz nic nie wnosi, jakies argumenty dlaczego bylo Ci zle ? Dlaczego mnie to nie dziwi, że najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy w tej pracy najmniej robili. Pracujesz solidnie - zarabiasz, jesteś fair - załoga też jest fair. Nikt też bezpodstawnie nie zostaje zwolniony. Pracuje w tej firmie dosyć długo i jeszcze się widziałam żeby ktoś był źle traktowany. Ponadto Twoja wypowiedź jest naprawdę dojrzala jak na dorosłego człowieka i w sumie się cieszę, że nie muszę z takimi ludźmi pracować. POWODZENIA;-)
3
xxxxxx 2017-01-14 11:00
Pracuje w tej firmię bardzo długo i nigdy nie miałam problemów z wynagrodzeniem, bo zawsze robię swój cel. Kadra zawsze jest fair w stosunku do pracowników. Trzeba pamiętać, że atmsfere w pracy tworzą ludzie. Nigdy nie miałam problemów z kontaktami między pracownikami, bo sama jestem w porządku. Negatywne komentarze opisują jakieś niestworzone sytuacje z którymi nigdy sie tutaj nie spotkałam. Bez sensu szukać sobie problemów na siłę. Solidny pracownik nie ma powodów do narzekania.
Pozdrawiam zadowolona konsultantka z DK Wałbrzych ;-)
Xxxxx 2017-01-14 11:32
Jestem zadowolona z pracy w tej firmie, wypłata zawsze na czas, wysoka, nie wiem skąd te negatywne komentarze nie ma co wyszukiwać problemów na siłę. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, ja nigdy nie miałam problemu w kontaktach z pracownikami i nigdy nie spotkałam sie z wyzej wymienionymi sytuacjami a pracuje tu dlugo. Moim zdaniem opinie osób, które przepracowaly tu max 3 msc są śmieszne. Pamiętaj że jest to praca a nie przedszkole. Zawsze wierna Xxxxx.
4
Mmm 2017-01-16 19:28
Poziom komentarzy na całym goworku woła o pomste do nieba. Teraz szkoda tutaj w ogóle zerkać...
Ateistka 2017-01-20 14:15
Ja natomiast nie pozdrawiam tego chrzescijanskiego fanatyka z oddzialu Wałbrzych.
barti 2017-01-27 22:41
Okropne miejsce pracy. Oddział wrocławski chwali się super atmosferą, a tak na prawdę jest bardziej sztuczna od tworzyw sztucznych. Kolejna rzecz - brak uczciości. Znajomi kadr menagerskich dostają gotowe leady. Pani Iwona z wrocławia to najgorsza przełożona jaką w życiu poznałem i wątpie abym poznał gorszą. Generalnie jak ktoś lubi wstawać rano i rzygać na myśl o pójściu do tej smiesznej krzak firmy to polecam :D
kamil 2017-01-27 22:44
HAHAHHA są piłkarzyki a kiedy w nie grac? 4 minuty przerwy na godzine? Jak Ci sie kiedyś zacznie chciec srac to nie zdązysz obiadu zjeśc, będziesz musiał dokonać wyboru :) Aha dodam, ze menager Kamil to kawał cwaniaczka, w koncu mąż Pani prezes powinien sie dowiedziec o ich romansie
3
kamil 2017-01-27 22:49
potwierdzam opinie kolegi wyzej. Firma zatrudnia dresów, zaczyna to wyglądać jak praca na lince, a zeby znalesc resztki amfy na kiblu nie trzeba tam bywac kilka razy dziennie
Kędzior 2017-01-27 22:52
Nie polecam, atmosfera jak w obozie pracy!
Krzysiek były pracownik 2017-01-30 22:33
Pracowałem w oddziale w Wałbrzychu. Praca nie jest dla każdego. Ktoś, kto nie ma w sobie nic ze sprzedawcy, nie jest przekonujący, nie ma tam czego szukać. Ogólnie jestem zadowolony. Mateusz, Bartek, Ewelina czy Sandra nie przekreślają nikogo z góry, dają szansę, szkolą, podpowiadają, można liczyć na ich wsparcie. Ogólnie praca dla kogoś, kto nie jest sztywniakiem :)
Draka 2017-02-01 22:00
A w Wałbrzychu znowu wody nie spuścili brudasy w kibelku

4 min przerwy to za malo nawet sie wysrac nie mozna dobrze
Gig 2017-02-27 21:04
Nie polecam Wałbrzyskiego DK.
B.... 2017-03-04 22:20
Przepracowałem w DK pół roku, tak jak mówił przedmówca, praca z pewnością nie jest dla każdego, ale uważam, że warto spróbować, wbrew pozorom człowiek może bardzo dużo wynieść z tej pracy. Zarobki jak na prace która nie wymaga tak naprawdę żadnego wykształcenia czy wiedzy ponad to czego człowiek zostanie nauczony na szkoleniach i coachingach są bardzo dobre, 13zł podstawy(która wzrasta) + prowizje + jagoda i robi się naprawdę całkiem przyjemnie. Negatywne komentarze biorą się chyba z tego, ze piszą je ludzie, dla których była to pierwsza praca i spodziewali się, ze za przyjście, poudawanie ze dzwonią i pogadanie z ludźmi na wrapie pieniążki będą leciały. Cóż, tak nie jest, natomiast jeśli ktoś wie po co przychodzi do pracy to z pewnością wyjdzie na koniec miesiąca zadowolony. Nawet jeśli wynik nie jest satysfakcjonujący to człowiek może liczyć na pełne wsparcie kadry i tylko od niego samego zależy czy zastosuje się do wskazówek czy nadal będzie popełniał te same błędy. Ja osobiście ludzi i firmę będę wspominał bardzo pozytywnie.
OZZy 2017-03-07 14:41
Jaki oddział ?
Paulina 2017-03-09 15:14
@B... czyli w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?
ooooou 2017-03-09 22:41
firma jest tylko poczatkiem spoko potem rozliczenie jest slabe, malo mozna zarobic. a do tego cwaniaczki jak Kamilek czy Jacus psuja atmosfere

2/10
B.... 2017-03-14 16:10
Walbrzych
B.... 2017-03-14 16:12
Owszem;)
Paulina 2017-03-20 15:44
@B.... bardzo dziękuję za informację. Dobrze to słyszeć.
ABC 2017-03-22 09:35
Ja natomiast z całą pewnością mogę temu zaprzeczyć jako obecna pracownica.
Paulina 2017-03-22 11:01
@ABC, w takim razie podziel się z nami również swoją opinią na temat pracy w DK MARKETING.
BK markietjng 2017-03-22 15:31
Całkowicie nie polecam pracowałem ponad kilka miesięcy chytrosc chęc oszukania na koniec miesiąca sprzedaż i godziny ustalane w ten sposób żeby zmniejszyc sph co do sprzedaży zero potwierdzenia na temat tych usług które odpadły czyli nie jest za nie płacone kadra wciska tą samą technike sprzedaży na pracowników aby zbijac im obiekcje mówili nie raz kosmiczne sumy które można zarobic jak zwiększę sprzedaż o 10 aktywacji np. 2500 zł kiedy zarabiałem po 1100 - 1300 zł tego samego uczyli nas abyśmy używali na klientach. Wciskanie dosprzedaży przez co odpadały zamówinia przy odbiorze oczywiście kadra temu zaprzeczała ale kiedy rozmawaiło się z ludźmi którzy sami mówili że nie wiedzieli co to jest i dlatego nie przyjmowali przesyłki mówi samo za siebie jeśli chodzi o to czego można się nauczyc to oczywiście sprzedaż typowe podstawy zdobywanie zaufania itp. lecz po moim dzisiejszym doświadczeniu widzę że nie miało to sensu za te pieniądze i czas.
B.... 2017-03-23 17:05
a ile tam pracujesz?
ABC 2017-03-23 22:32
Z cała pewnością dłużej niż ty Boguś ;)
Bogus 2017-03-24 17:16
Wooow pierwsza litera imienia i cztery kropki sugerujace ile imie ma znakow, brawo Sherlocku. Moze Ty sie przyznaj do imienia?
Ale, skoro pracujesz dluzej ode mnie to wiesz ze byl assessment i wygrala osoba ktora najbardziej nadawala sie na stanowisko lidera, mozliwe ze nawet bralas w nim udzial (pisze BRALAS bo nie chce mi sie wierzyc ze M. Takie glupoty by tu pisal)
A to ze nie wygralas nie znaczy ze nie ma mozliwosciu rozwoju, tylko ze ty sie nie nadajesz. To nie miejsce na wylewanie swoich frustracji tylko na opinie o firmie. Wiec, podsumowujac, byl assessment w ktorym kazdy mial rowne szanse zeby sie wykazac, awansowala osoba najlepiej nadajaca sie na lidera = jest mozliwosc awansu/rozwoju. A ze ty z niej nieskozystalas... Peszek.
2
Konsultant 2017-03-25 08:54
Jak się robi umowy to się zarabia. Praca w sprzedaży ma się do tego, że liczy się sprzedaż. Nikt nie płaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] awanse możliwe w linii poziomej, ktoś dobrze pracuje to dostanę dodatkowe bazy, dzięki temu łatwiej wyrobić cel.
Pracownicy Wałbrzyskiego Dk to fajni ludzie. Polecam pracę :)
3
P 2017-03-25 09:17
Wałbrzych najlepszy ;-)
.......... 2017-03-25 15:39
Czy ktoś pracuje w DK w Brzegu? Macie jakieś opinie?
ABC 2017-03-25 20:18
Sądząc po ilości projektów jakie ma DK Brzeg [ok.4 np. kontrola jakości]w porównaniu do Wałbrzyskiego[1 projekt Play] to tam masz raczej szansę na rozwój i awans.
DEF 2017-03-27 19:32
Ale gadanie... bo inaczej mówiąc szanse mogą być większe niż w Brzegu bo w Brzegu już kadra porozdzielana, a w Wałbrzychu jak będą wchodzić nowe projekty to trzeba będzie jeszcze kogoś pewnie wybrać...

B. bez sensu ta konwersacja z nią.
Paulina 2017-03-28 09:49
Czytaliście wywiad przeprowadzony ze Specjalistą ds. HR specjalnie dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,854730,wywiad-natalia-sulik Możemy się z niego dowiedzieć m.in. jak wygląda ścieżka kariery w firmie.
Zostaw swoją opinię o DK MARKETING - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK MARKETING