logo DK MARKETING

DK MARKETING

Wrocław

Opinie o DK MARKETING

Xxx 2017-01-13 18:36
Twój komentarz nic nie wnosi, jakies argumenty dlaczego bylo Ci zle ? Dlaczego mnie to nie dziwi, że najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy w tej pracy najmniej robili. Pracujesz solidnie - zarabiasz, jesteś fair - załoga też jest fair. Nikt też bezpodstawnie nie zostaje zwolniony. Pracuje w tej firmie dosyć długo i jeszcze się widziałam żeby ktoś był źle traktowany. Ponadto Twoja wypowiedź jest naprawdę dojrzala jak na dorosłego człowieka i w sumie się cieszę, że nie muszę z takimi ludźmi pracować. POWODZENIA;-)
3
xxxxxx 2017-01-14 11:00
Pracuje w tej firmię bardzo długo i nigdy nie miałam problemów z wynagrodzeniem, bo zawsze robię swój cel. Kadra zawsze jest fair w stosunku do pracowników. Trzeba pamiętać, że atmsfere w pracy tworzą ludzie. Nigdy nie miałam problemów z kontaktami między pracownikami, bo sama jestem w porządku. Negatywne komentarze opisują jakieś niestworzone sytuacje z którymi nigdy sie tutaj nie spotkałam. Bez sensu szukać sobie problemów na siłę. Solidny pracownik nie ma powodów do narzekania.
Pozdrawiam zadowolona konsultantka z DK Wałbrzych ;-)
Xxxxx 2017-01-14 11:32
Jestem zadowolona z pracy w tej firmie, wypłata zawsze na czas, wysoka, nie wiem skąd te negatywne komentarze nie ma co wyszukiwać problemów na siłę. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, ja nigdy nie miałam problemu w kontaktach z pracownikami i nigdy nie spotkałam sie z wyzej wymienionymi sytuacjami a pracuje tu dlugo. Moim zdaniem opinie osób, które przepracowaly tu max 3 msc są śmieszne. Pamiętaj że jest to praca a nie przedszkole. Zawsze wierna Xxxxx.
4
Mmm 2017-01-16 19:28
Poziom komentarzy na całym goworku woła o pomste do nieba. Teraz szkoda tutaj w ogóle zerkać...
Ateistka 2017-01-20 14:15
Ja natomiast nie pozdrawiam tego chrzescijanskiego fanatyka z oddzialu Wałbrzych.
barti 2017-01-27 22:41
Okropne miejsce pracy. Oddział wrocławski chwali się super atmosferą, a tak na prawdę jest bardziej sztuczna od tworzyw sztucznych. Kolejna rzecz - brak uczciości. Znajomi kadr menagerskich dostają gotowe leady. Pani Iwona z wrocławia to najgorsza przełożona jaką w życiu poznałem i wątpie abym poznał gorszą. Generalnie jak ktoś lubi wstawać rano i rzygać na myśl o pójściu do tej smiesznej krzak firmy to polecam :D
kamil 2017-01-27 22:44
HAHAHHA są piłkarzyki a kiedy w nie grac? 4 minuty przerwy na godzine? Jak Ci sie kiedyś zacznie chciec srac to nie zdązysz obiadu zjeśc, będziesz musiał dokonać wyboru :) Aha dodam, ze menager Kamil to kawał cwaniaczka, w koncu mąż Pani prezes powinien sie dowiedziec o ich romansie
4
kamil 2017-01-27 22:49
potwierdzam opinie kolegi wyzej. Firma zatrudnia dresów, zaczyna to wyglądać jak praca na lince, a zeby znalesc resztki amfy na kiblu nie trzeba tam bywac kilka razy dziennie
Kędzior 2017-01-27 22:52
Nie polecam, atmosfera jak w obozie pracy!
Krzysiek były pracownik 2017-01-30 22:33
Pracowałem w oddziale w Wałbrzychu. Praca nie jest dla każdego. Ktoś, kto nie ma w sobie nic ze sprzedawcy, nie jest przekonujący, nie ma tam czego szukać. Ogólnie jestem zadowolony. Mateusz, Bartek, Ewelina czy Sandra nie przekreślają nikogo z góry, dają szansę, szkolą, podpowiadają, można liczyć na ich wsparcie. Ogólnie praca dla kogoś, kto nie jest sztywniakiem :)
1
Draka 2017-02-01 22:00
A w Wałbrzychu znowu wody nie spuścili brudasy w kibelku

4 min przerwy to za malo nawet sie wysrac nie mozna dobrze
Gig 2017-02-27 21:04
Nie polecam Wałbrzyskiego DK.
B.... 2017-03-04 22:20
Przepracowałem w DK pół roku, tak jak mówił przedmówca, praca z pewnością nie jest dla każdego, ale uważam, że warto spróbować, wbrew pozorom człowiek może bardzo dużo wynieść z tej pracy. Zarobki jak na prace która nie wymaga tak naprawdę żadnego wykształcenia czy wiedzy ponad to czego człowiek zostanie nauczony na szkoleniach i coachingach są bardzo dobre, 13zł podstawy(która wzrasta) + prowizje + jagoda i robi się naprawdę całkiem przyjemnie. Negatywne komentarze biorą się chyba z tego, ze piszą je ludzie, dla których była to pierwsza praca i spodziewali się, ze za przyjście, poudawanie ze dzwonią i pogadanie z ludźmi na wrapie pieniążki będą leciały. Cóż, tak nie jest, natomiast jeśli ktoś wie po co przychodzi do pracy to z pewnością wyjdzie na koniec miesiąca zadowolony. Nawet jeśli wynik nie jest satysfakcjonujący to człowiek może liczyć na pełne wsparcie kadry i tylko od niego samego zależy czy zastosuje się do wskazówek czy nadal będzie popełniał te same błędy. Ja osobiście ludzi i firmę będę wspominał bardzo pozytywnie.
OZZy 2017-03-07 14:41
Jaki oddział ?
Paulina 2017-03-09 15:14
@B... czyli w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?
ooooou 2017-03-09 22:41
firma jest tylko poczatkiem spoko potem rozliczenie jest slabe, malo mozna zarobic. a do tego cwaniaczki jak Kamilek czy Jacus psuja atmosfere

2/10
B.... 2017-03-14 16:10
Walbrzych
B.... 2017-03-14 16:12
Owszem;)
Paulina 2017-03-20 15:44
@B.... bardzo dziękuję za informację. Dobrze to słyszeć.
ABC 2017-03-22 09:35
Ja natomiast z całą pewnością mogę temu zaprzeczyć jako obecna pracownica.
Paulina 2017-03-22 11:01
@ABC, w takim razie podziel się z nami również swoją opinią na temat pracy w DK MARKETING.
BK markietjng 2017-03-22 15:31
Całkowicie nie polecam pracowałem ponad kilka miesięcy chytrosc chęc oszukania na koniec miesiąca sprzedaż i godziny ustalane w ten sposób żeby zmniejszyc sph co do sprzedaży zero potwierdzenia na temat tych usług które odpadły czyli nie jest za nie płacone kadra wciska tą samą technike sprzedaży na pracowników aby zbijac im obiekcje mówili nie raz kosmiczne sumy które można zarobic jak zwiększę sprzedaż o 10 aktywacji np. 2500 zł kiedy zarabiałem po 1100 - 1300 zł tego samego uczyli nas abyśmy używali na klientach. Wciskanie dosprzedaży przez co odpadały zamówinia przy odbiorze oczywiście kadra temu zaprzeczała ale kiedy rozmawaiło się z ludźmi którzy sami mówili że nie wiedzieli co to jest i dlatego nie przyjmowali przesyłki mówi samo za siebie jeśli chodzi o to czego można się nauczyc to oczywiście sprzedaż typowe podstawy zdobywanie zaufania itp. lecz po moim dzisiejszym doświadczeniu widzę że nie miało to sensu za te pieniądze i czas.
B.... 2017-03-23 17:05
a ile tam pracujesz?
ABC 2017-03-23 22:32
Z cała pewnością dłużej niż ty Boguś ;)
Bogus 2017-03-24 17:16
Wooow pierwsza litera imienia i cztery kropki sugerujace ile imie ma znakow, brawo Sherlocku. Moze Ty sie przyznaj do imienia?
Ale, skoro pracujesz dluzej ode mnie to wiesz ze byl assessment i wygrala osoba ktora najbardziej nadawala sie na stanowisko lidera, mozliwe ze nawet bralas w nim udzial (pisze BRALAS bo nie chce mi sie wierzyc ze M. Takie glupoty by tu pisal)
A to ze nie wygralas nie znaczy ze nie ma mozliwosciu rozwoju, tylko ze ty sie nie nadajesz. To nie miejsce na wylewanie swoich frustracji tylko na opinie o firmie. Wiec, podsumowujac, byl assessment w ktorym kazdy mial rowne szanse zeby sie wykazac, awansowala osoba najlepiej nadajaca sie na lidera = jest mozliwosc awansu/rozwoju. A ze ty z niej nieskozystalas... Peszek.
2
Konsultant 2017-03-25 08:54
Jak się robi umowy to się zarabia. Praca w sprzedaży ma się do tego, że liczy się sprzedaż. Nikt nie płaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] awanse możliwe w linii poziomej, ktoś dobrze pracuje to dostanę dodatkowe bazy, dzięki temu łatwiej wyrobić cel.
Pracownicy Wałbrzyskiego Dk to fajni ludzie. Polecam pracę :)
3
P 2017-03-25 09:17
Wałbrzych najlepszy ;-)
.......... 2017-03-25 15:39
Czy ktoś pracuje w DK w Brzegu? Macie jakieś opinie?
ABC 2017-03-25 20:18
Sądząc po ilości projektów jakie ma DK Brzeg [ok.4 np. kontrola jakości]w porównaniu do Wałbrzyskiego[1 projekt Play] to tam masz raczej szansę na rozwój i awans.
DEF 2017-03-27 19:32
Ale gadanie... bo inaczej mówiąc szanse mogą być większe niż w Brzegu bo w Brzegu już kadra porozdzielana, a w Wałbrzychu jak będą wchodzić nowe projekty to trzeba będzie jeszcze kogoś pewnie wybrać...

B. bez sensu ta konwersacja z nią.
Paulina 2017-03-28 09:49
Czytaliście wywiad przeprowadzony ze Specjalistą ds. HR specjalnie dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,854730,wywiad-natalia-sulik Możemy się z niego dowiedzieć m.in. jak wygląda ścieżka kariery w firmie.
XX 2017-03-29 16:30
Witam!
Czy ktoś może podzielić się aktualną opinią DK Marketing w Wałbrzychu?
DEF 2017-03-29 17:28
XX zależy co chcesz wiedzieć. :) Ja osobiście zgadzam się z opinią "B...." Jak jesteś wygadany i pracowity to sobie poradzisz i zarobisz całkiem nieźle.
FGH 2017-03-29 22:23
jednak uważaj na takich 2 cwaniaków : jamajkę i naziolka ;)
Znawca 2017-04-02 01:45
Ten wywiad to ściema. Typiara nie miała takiego doświadczenia o którym mówiła, dodatkowo zwolniła się sama bo dostała lepszą robotę na początku roku. Tkwijcie w tej gownianej firmie dalej lamusy!!
Paulina 2017-04-03 12:25
@Znawca, długo pracowałeś w DK MARKETING? Jakie masz doświadczenia z firmą?
XX 2017-04-03 16:58
Co masz na myśli ?
FGH 2017-04-03 22:21
Jeden drze morde i jest agresywny do tego myśli, że jest najlepszy, a drugi jest aż za bardzo inteligentny ale za bardzo się tym chełpi i mysli, ze moze wiecej. Obydwoje to taki duecik. Mapety show.
Paulina 2017-04-04 09:48
@FGH, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w DK MARKETING, a nie o poszczególnych osobach.
Zainteresowana 2017-04-04 10:50
Hej. A czy ktoś może powiedzieć coś na temat stanowiska trenera sprzedaży? Może niekoniecznie z doświadczenia ale np. z obserwacji jako konsultant. Czy warto ubiegać się o to stanowisko? Jak wyglada praca trenera? Pozdrawiam
Pozdro600 2017-04-04 11:17
To typowi adhd`owcy. Ja chłopaków lubię, oboje świetny czarny humor, fakt są czasem głośno, ale to ich temperament. Ktoś widzę, czuję się gorszy od nich- bo chłopaki robią ładne wyniki. Zazdrość?

A co do pracy - trzeba mieć gdane, to i wynik będzie :D Lenie szybko rezygnują.
... 2017-04-04 21:53
Oczywiście, stanowisko jest bardzo wartościowe, szczególnie, że przygotowuje do niego obecny trener. Wiadomo, że dużo pracy ale dobre doświadczenie :)
nieznajomy 2017-04-06 18:10
Czesc ludzie w jakich godzinach sie pracuje?
DEF 2017-04-06 19:15
Między 9, a 21 wybierasz zmianę. Starają się dopasować ale jak są wszystkie stanowiska zajęte to trzeba pogodzić interesy całości.
Prawdziwaopinia 2017-04-10 16:46
Tak jak większość się wypowiada w tej pracy najważniejsze jest zaangażowanie, walka o dobry wynik. Na pewno dobrze się czują w tej pracy osoby wygadane, a przynajmniej lubiące rozmawiać - otwarte.
Co do wypłaty oprócz gwarantowanej podstawy są aż 3 prowizje (za umowy, frekwencja, jagoda..), dzięki którym naprawdę można dostać dobrą pensję pomimo braku jakiegokolwiek doświadczenia.. !! Uwierzcie mi, sporo można się tutaj nauczyć.
Atmosfera - myślę, że to największy atut w tej firmie, nie czujesz się ,,obco", jest z kim porozmawiać, nikt Cię nie karze za błędy, a wręcz przeciwnie pomaga Ci, aby następnym razem poszło lepiej.
Co do grafiku, bez przesady, czy ktoś zna firmę i miejsce, gdzie przychodzi się do pracy jak się chce ? Standardowo grafik jest ustalany co tydzień - przynajmniej można coś zaplanowac, nie jest narzucany na cały miesiac.
Czy ktos jeszcze czegos nie wie ?:)
Offfca 2017-04-11 10:08
Mając alternatywę CCDS a DK Marketing lepiej wybrać to drugie. Przynajmniej nikt z wam po 3 godzinach pracy nie podziękuje za to, że zrobiliście umowy ;) W DKM będą was wspierali i pomogą wam tą umowę osiągnąć, a nie wyjadą z tekstem "Idź do domu, zmęczony jesteś, zapraszamy jutro".
Paulina 2017-04-11 11:31
Sprawdźcie, co oferuje DK MARKETING swoim pracownikom! http://dkmarketing.pl/praca
Offfca 2017-04-11 11:56
Z tego co wiem rzutek i karnetów sportowych już nie ma.
2
dojrzała 2017-05-09 20:12
Praca dobra dla studentów i ludzi bardzo młodych, bez doświadczenia. Uzgodnienia i deklaracje, które padły podczas rozmowy kwalifikacyjnej, bardzo szybko się rozwiały. Umowa zlecenie na 3 mce, po 3 mcach, przejście na normalną umowę, jeśli ktoś oczywiście chce. Jak najbardziej możliwe i osiągalne. Problem w tym, że trzeba wypracować określoną "rentowność", co jest niezwykle trudne, o ile w ogóle możliwe, ponieważ produkt jest co najmniej mało atrakcyjny, po prostu droższy niż konkurencji. Telefonuje się do klientów do godz 21.00, co jest niegrzeczne, można więc nasłuchać się co nieco. No, ale, trzeba być jak Steve Jobs i brnąć do celu. Owszem, tylko, że gra nie jest warta świeczki. Jeżeli ktoś ma talent sprzedażowy i potrafi puszczać mimo ucha kąśliwe uwagi, ok. Jeśli ktoś szuka czegoś na chwilę, też ok. Na plus atmosfera oraz rzeczywiście wszechstronna pomoc od liderów, elastyczny grafik, który generalnie można ustalić sobie wg własnych potrzeb. Zarobki. Dla ludzi młodych zapewne wystarczające. Jednak, jeśli szukasz stabilizacji i po prostu normalnej pracy, szukaj dalej, bo tu, jej nie znajdziesz.
nieDojrzały 2017-05-09 22:34
Nie zgodzę się. Jako obecny pracownik, który jest na umowie zlecenie (sam wolę taki rodzaj umowy) jestem wręcz przekonany, że jako osoba rzetelna mam tutaj stabilność zatrudnienia. Jeżeli jesteś fair wobec kadry, a co najważniejsze jesteś osobą rzetelną, to nie masz się czego obawiać jeżeli chodzi o stabilność zatrudnienia. Gwarantuję Ci to :)
1
Zostaw swoją opinię o DK MARKETING - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DK MARKETING