Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Takeda Polska

Pracowałeś w firmie Takeda Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2013-06-19 11:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
czy ktoś może powiedzieć coś o pracy w tej firmie?
interesują mnie zarobki i stosunek do pracownika, tez przez agencje
dzieki
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-17 19:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zakład fajny, praca przyjemna.
Wad jest kilka:
+ zarobki odbiegają ogólnie o 25-30 % w dół w porównaniu do podobnych stanowisk w okolicznych miastach.
+ od jakiegoś czasu praktycznie całkowity brak szkoleń i możliwości rozwoju innego niż na miejscu(na miejscu też kiepsko).
+ firma całkowicie nie umie wykorzystać potencjału pracowników.
...... dodatkowo trochę nepotyzmu, prania mózgu typowego dla korporacji oraz to, że praktycznie wszystkie ważne i dużo błahych decyzji może podejmowanych tylko przez jedną osobę [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Gość 8 - 2014-05-04 15:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam, jak się pracuje w Kontroli Jakości? Jaka umowa, zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-15 14:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Praca wtym zakładzie to wyzysk 1500zł plus weekendy łącznie z niedzielą
zdjecie uzytkownika
eMERYT - 2014-08-18 11:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca fajna dobrze płatna ! Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-11-12 15:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiedzcie mi czy dalej ta firma działa czy nie bardzo? bo sam zastanawiam się nad pracą u nich, ale jak nie było ogłoszeń tak nie ma i jestem mocno zawiedziony, bo akurat w tej firmie chciałem pracować.. jestem naprawde rozczarowany, bo jeszcze nie tak dawno były ogłoszenia, może jeszcze wznowią rekrutację.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-12-01 11:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy ktoś ma dane ile zarabiają na stanowiskach biotechnolodzy? W laboratorium czy coś pokrewnego?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rozmowa - 2014-12-01 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Witam
Jutro mam rozmowę na stanowisko przedstawiciela medycznego.
Jakich pytań mogę się spodziewać? Ile zarabia przedstawiciel medyczny netto podstawy, jaka flota?
Proszę o szybka odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
HEL - 2014-12-18 11:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eMERYT - 2014-08-18 11:16:41]:
Kłamstwo !!!
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-12-29 11:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [HEL - 2014-12-18 11:27:04]:
nikt nie odpowiedział bo to jest żenada, max 2500 netto na początek i najlepiej bez doświadczenia, ludzi z bagażem nie chcą bo twierdzą że są zmanierowani, samochód Ford Focus, słabiutko
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-01-23 18:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozmowa - 2014-12-01 11:51:01]:
i jak poszło na rozmowie? jestem ciekawa bo chcę tam aplikować :)
zdjecie uzytkownika
utak - 2015-01-25 21:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie ? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV..Na maila, czy może osobiście...jak przebiega rekrutacja o co konkretnie pytaja czy ktos pomoze w tej kwestii dziekuje bardzo...
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-01-27 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Hej czy są przyjęcia na produkcie jakie są wymagania.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-04 14:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
był ktos na rozmowie na PM? warunki ktoś zna?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-02-09 02:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takeda to znana firma, a raczej dysponuje znanymi markami, które dzieki dobremu marketingowi sa bardzo znane wśród Polaków, bowiem kto nie słyszał o lekach bez recepty jak Amol, Febrisan (san jak słońce), czy Vita Buerlecithin. Produkują także wiele leków na receptę, czy suplementy diety jak sanostol.
zdjecie uzytkownika
Yuhu - 2015-02-23 09:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takeda jest globalną firmą skoncentrowaną na badania i rozwój z głównym naciskiem na środki farmaceutyczne. Przeglądając działki zdrowia jakimi się zajmują naprawdę może to zrobić na człowieku niezłe wrażenie. Moja refleksja jest taka - jeżeli ktoś jest innowacyjny, ma odpowiednią wiedzę i chce się rozwijać, to powinien spróbować w Takedzie.
zdjecie uzytkownika
masiek - 2015-03-09 19:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aha, ale to jest też na przykład dobra praca dla osób, które chcą jakoś konkretnie zarobić? w sensie, że wiecie, mają jakies doswiadczenie ale nie duże czyli np. sa studentamijak ja i chca miec fajna, rozwijającą prace na przyklad? bo nie wiem teraz czy naprawde iść dalej czy nie warto pytać tak naprawde u nich o prace?
zdjecie uzytkownika
pm - 2015-08-11 19:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze przez 10 dni można aplikować do Takeda jako przedstawiciel medyczny, szukają na Ełka, Suwałki oraz podlaskie. Z konkretów to w ogłoszeniu napisali, że oferują narzędzia do pracy (samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop, jednak nie wiem na jakiej zasadzie i czy na użytek prywatny również, może ktoś byłby w stanie napisać), szkolenia zawodowe i oczywiście atrakcyjne warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
k - 2015-10-15 22:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pm - 2015-08-11 19:51:40]:
Witam, pytasz czy narzędzia pracy są na użytek prywatny-tak są tylko pytanie czy to jest takie ważne w pracy czy będziesz moc je uzywać prywatnie??!! Firma oferuje promowanie produktów oryginalnych z najwyższej półki lekowej. Powodzenia. P.S. Szukają jeszcze na przedstawiciela farmaceutycznego na białystok.
zdjecie uzytkownika
poli - 2015-10-16 01:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że tekada świetnie radzi sobie w branży, która jest nastawiona na rozwój farmaceutyczny. Ich badania i doświadczenie jest na prawdę imponujące, oby to się przekładało na warunki pracy. Nie widziałem, żeby pojawiło się u nich jakieś ogłoszenie pracy, ale dobrze by było być u nich przedstawicielem medycznym. Na pewno można zdobyć u nich dobre doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-11-16 10:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogłoszeniu wpisali prywatną opiekę medyczną. Wiecie gdzie?
zdjecie uzytkownika
welo - 2015-11-16 13:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawy wydaje mi sie, że u nich można troche zarobić jako Przedstawiciel Medyczny a jeśli chodzi o ubezpieczenie to jest dla wszystkich tam zatrudnionych, teraz to standart, wiec opłac się moim zdaniem. No i średnie stawki u nich są tak po 3000 zl nawt jko ten przedstawiciel własnie, wiec tez jest to spora suma.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-11-16 15:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@welo, pytanie tylko gdzie oferują prywatną opiekę? w Medicover, LUX MED czy gdzie indziej? chyba, że to ubezpiecznie medyczne? tylko, w której firmie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-11-18 10:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś coś wie o opiece medycznej w TAKEDZIE?
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2015-11-25 11:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! jak z tą opieką medyczną? w obecnej firmie mam, ale o poziomie szkoda gadać. dla mnie to akurat ważne.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-12-02 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na umowę, sociala za bardzo nie ma, ale zdobywa się doświadczenie, a jak dobry klient wpadnie, to są premie czasami bez górnej granicy. Praca dla wytrwałych i systematycznych
zdjecie uzytkownika
poli - 2016-02-06 10:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie, że wszystko zależy od systematyczności @Pola, ale potrzebne są jeszcze odpowiednie kwalifikacje. Można znaleźć zatrudnienie u nich również jako ap accountant. Nawet dają dofinansowania do kursów językowych.
zdjecie uzytkownika
bronek - 2016-02-08 11:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie, że firma jedynie motywuje pracownika do nauki. Gdyby dawali darmowe językowe szkolenia, to ludzie by tego nie zauwazyli, a taki dodatek finansowy może skłonić pracowników do rozwoju :)
zdjecie uzytkownika
konerol - 2016-02-10 14:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby szkolenia były darmowe to ludzie by je zauważyli :) Nawet jak są dofinanosywane przez firme to je zauważają. Dla mnie to bardzo duży plus, że firma tak dba o swoich pracowników i chce ich kształcić. Na to stanowisko AP accountant to trzeba bardzo dobrze znać język niemiecki oraz angielski. Więc jak ktoś posiada już znajomość dwóch języków to penwi będzie chciał się nauczyć jeszcze jakiegoś :)
zdjecie uzytkownika
lina - 2016-02-12 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiadomo, że zawsze lepiej jak takie szkolenia są, niż jak ich nie ma :) poza tym właśnie nadal szukają kogoś na AP accountanta w łodzi i z tego co wiem na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
golec - 2016-02-14 14:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lina - 2016-02-12 14:19:39]:
szkoleniami to akurat nikogo nie zdobędą na tych ap accountantów. Z tego co wiem to kasa jest tu niezła i chybatym właśnie powinni się szczycić w takedzie
zdjecie uzytkownika
nosu - 2016-02-16 15:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszą dobrze płacić @golec, bo sama dobra znajomość języka angielskiego nie wystarczy, trzeba także wykazać się bardzo dobrą znajomością języka niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2016-04-14 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadek - 2014-11-12 15:17:01]:
Ile można dostać na poczatek?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-04-14 14:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowana a o jakim stanowisku myślisz? Pewnie chodzi o przedstawiciela medycznego, bo teraz widzę takie rekrutacje. Tu to pewnie jakaś niższe podstawa + prowizje.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2016-04-14 15:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.
Powiedzcie proszę ile można dostać na poczatek i jakie widzicie minusy pracy w tej firmie. Jak wygląda rotacja, czy jest dużo pracy w domu, jakieś godziny pracy, czy firma odpowiada na potrzeby mam tu na myśli narzędzia pracy.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2016-04-14 15:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.
Powiedzcie proszę ile można dostać na poczatek i jakie widzicie minusy pracy w tej firmie. Jak wygląda rotacja, czy jest dużo pracy w domu, jakieś godziny pracy, czy firma odpowiada na potrzeby mam tu na myśli narzędzia pracy.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2016-04-14 17:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pytam o przedstawiciela medycznego. Co to twoim zdaniem jest niższe @karol

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Takeda Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Takeda Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert