Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Takeda Polska

Pracowałeś w firmie Takeda Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2013-06-19 11:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
czy ktoś może powiedzieć coś o pracy w tej firmie?
interesują mnie zarobki i stosunek do pracownika, tez przez agencje
dzieki
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-17 19:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zakład fajny, praca przyjemna.
Wad jest kilka:
+ zarobki odbiegają ogólnie o 25-30 % w dół w porównaniu do podobnych stanowisk w okolicznych miastach.
+ od jakiegoś czasu praktycznie całkowity brak szkoleń i możliwości rozwoju innego niż na miejscu(na miejscu też kiepsko).
+ firma całkowicie nie umie wykorzystać potencjału pracowników.
...... dodatkowo trochę nepotyzmu, prania mózgu typowego dla korporacji oraz to, że praktycznie wszystkie ważne i dużo błahych decyzji może podejmowanych tylko przez jedną osobę [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Gość 8 - 2014-05-04 15:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam, jak się pracuje w Kontroli Jakości? Jaka umowa, zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-15 14:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Praca wtym zakładzie to wyzysk 1500zł plus weekendy łącznie z niedzielą
zdjecie uzytkownika
eMERYT - 2014-08-18 11:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca fajna dobrze płatna ! Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-11-12 15:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiedzcie mi czy dalej ta firma działa czy nie bardzo? bo sam zastanawiam się nad pracą u nich, ale jak nie było ogłoszeń tak nie ma i jestem mocno zawiedziony, bo akurat w tej firmie chciałem pracować.. jestem naprawde rozczarowany, bo jeszcze nie tak dawno były ogłoszenia, może jeszcze wznowią rekrutację.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-12-01 11:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy ktoś ma dane ile zarabiają na stanowiskach biotechnolodzy? W laboratorium czy coś pokrewnego?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rozmowa - 2014-12-01 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
Witam
Jutro mam rozmowę na stanowisko przedstawiciela medycznego.
Jakich pytań mogę się spodziewać? Ile zarabia przedstawiciel medyczny netto podstawy, jaka flota?
Proszę o szybka odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
HEL - 2014-12-18 11:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eMERYT - 2014-08-18 11:16:41]:
Kłamstwo !!!
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-12-29 11:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [HEL - 2014-12-18 11:27:04]:
nikt nie odpowiedział bo to jest żenada, max 2500 netto na początek i najlepiej bez doświadczenia, ludzi z bagażem nie chcą bo twierdzą że są zmanierowani, samochód Ford Focus, słabiutko
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-01-23 18:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozmowa - 2014-12-01 11:51:01]:
i jak poszło na rozmowie? jestem ciekawa bo chcę tam aplikować :)
zdjecie uzytkownika
utak - 2015-01-25 21:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie ? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV..Na maila, czy może osobiście...jak przebiega rekrutacja o co konkretnie pytaja czy ktos pomoze w tej kwestii dziekuje bardzo...
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-01-27 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Hej czy są przyjęcia na produkcie jakie są wymagania.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-04 14:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
był ktos na rozmowie na PM? warunki ktoś zna?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-02-09 02:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takeda to znana firma, a raczej dysponuje znanymi markami, które dzieki dobremu marketingowi sa bardzo znane wśród Polaków, bowiem kto nie słyszał o lekach bez recepty jak Amol, Febrisan (san jak słońce), czy Vita Buerlecithin. Produkują także wiele leków na receptę, czy suplementy diety jak sanostol.
zdjecie uzytkownika
Yuhu - 2015-02-23 09:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takeda jest globalną firmą skoncentrowaną na badania i rozwój z głównym naciskiem na środki farmaceutyczne. Przeglądając działki zdrowia jakimi się zajmują naprawdę może to zrobić na człowieku niezłe wrażenie. Moja refleksja jest taka - jeżeli ktoś jest innowacyjny, ma odpowiednią wiedzę i chce się rozwijać, to powinien spróbować w Takedzie.
zdjecie uzytkownika
masiek - 2015-03-09 19:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aha, ale to jest też na przykład dobra praca dla osób, które chcą jakoś konkretnie zarobić? w sensie, że wiecie, mają jakies doswiadczenie ale nie duże czyli np. sa studentamijak ja i chca miec fajna, rozwijającą prace na przyklad? bo nie wiem teraz czy naprawde iść dalej czy nie warto pytać tak naprawde u nich o prace?
zdjecie uzytkownika
pm - 2015-08-11 19:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze przez 10 dni można aplikować do Takeda jako przedstawiciel medyczny, szukają na Ełka, Suwałki oraz podlaskie. Z konkretów to w ogłoszeniu napisali, że oferują narzędzia do pracy (samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop, jednak nie wiem na jakiej zasadzie i czy na użytek prywatny również, może ktoś byłby w stanie napisać), szkolenia zawodowe i oczywiście atrakcyjne warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
k - 2015-10-15 22:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pm - 2015-08-11 19:51:40]:
Witam, pytasz czy narzędzia pracy są na użytek prywatny-tak są tylko pytanie czy to jest takie ważne w pracy czy będziesz moc je uzywać prywatnie??!! Firma oferuje promowanie produktów oryginalnych z najwyższej półki lekowej. Powodzenia. P.S. Szukają jeszcze na przedstawiciela farmaceutycznego na białystok.
zdjecie uzytkownika
poli - 2015-10-16 01:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że tekada świetnie radzi sobie w branży, która jest nastawiona na rozwój farmaceutyczny. Ich badania i doświadczenie jest na prawdę imponujące, oby to się przekładało na warunki pracy. Nie widziałem, żeby pojawiło się u nich jakieś ogłoszenie pracy, ale dobrze by było być u nich przedstawicielem medycznym. Na pewno można zdobyć u nich dobre doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-11-16 10:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogłoszeniu wpisali prywatną opiekę medyczną. Wiecie gdzie?
zdjecie uzytkownika
welo - 2015-11-16 13:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawy wydaje mi sie, że u nich można troche zarobić jako Przedstawiciel Medyczny a jeśli chodzi o ubezpieczenie to jest dla wszystkich tam zatrudnionych, teraz to standart, wiec opłac się moim zdaniem. No i średnie stawki u nich są tak po 3000 zl nawt jko ten przedstawiciel własnie, wiec tez jest to spora suma.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-11-16 15:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@welo, pytanie tylko gdzie oferują prywatną opiekę? w Medicover, LUX MED czy gdzie indziej? chyba, że to ubezpiecznie medyczne? tylko, w której firmie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-11-18 10:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś coś wie o opiece medycznej w TAKEDZIE?
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2015-11-25 11:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! jak z tą opieką medyczną? w obecnej firmie mam, ale o poziomie szkoda gadać. dla mnie to akurat ważne.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-12-02 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na umowę, sociala za bardzo nie ma, ale zdobywa się doświadczenie, a jak dobry klient wpadnie, to są premie czasami bez górnej granicy. Praca dla wytrwałych i systematycznych
zdjecie uzytkownika
poli - 2016-02-06 10:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że wszystko zależy od systematyczności @Pola, ale potrzebne są jeszcze odpowiednie kwalifikacje. Można znaleźć zatrudnienie u nich również jako ap accountant. Nawet dają dofinansowania do kursów językowych.
zdjecie uzytkownika
bronek - 2016-02-08 11:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że firma jedynie motywuje pracownika do nauki. Gdyby dawali darmowe językowe szkolenia, to ludzie by tego nie zauwazyli, a taki dodatek finansowy może skłonić pracowników do rozwoju :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Takeda Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Takeda Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert