Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o takeda

Pracowałeś w firmie takeda i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2013-06-19 11:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
czy ktoś może powiedzieć coś o pracy w tej firmie?
interesują mnie zarobki i stosunek do pracownika, tez przez agencje
dzieki
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-17 19:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zakład fajny, praca przyjemna.
Wad jest kilka:
+ zarobki odbiegają ogólnie o 25-30 % w dół w porównaniu do podobnych stanowisk w okolicznych miastach.
+ od jakiegoś czasu praktycznie całkowity brak szkoleń i możliwości rozwoju innego niż na miejscu(na miejscu też kiepsko).
+ firma całkowicie nie umie wykorzystać potencjału pracowników.
...... dodatkowo trochę nepotyzmu, prania mózgu typowego dla korporacji oraz to, że praktycznie wszystkie ważne i dużo błahych decyzji może podejmowanych tylko przez jedną osobę [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Gość 8 - 2014-05-04 15:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam, jak się pracuje w Kontroli Jakości? Jaka umowa, zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-15 14:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Praca wtym zakładzie to wyzysk 1500zł plus weekendy łącznie z niedzielą
zdjecie uzytkownika
eMERYT - 2014-08-18 11:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca fajna dobrze płatna ! Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-11-12 15:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi czy dalej ta firma działa czy nie bardzo? bo sam zastanawiam się nad pracą u nich, ale jak nie było ogłoszeń tak nie ma i jestem mocno zawiedziony, bo akurat w tej firmie chciałem pracować.. jestem naprawde rozczarowany, bo jeszcze nie tak dawno były ogłoszenia, może jeszcze wznowią rekrutację.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-26 19:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że firma takeda nadal funkcjonuje, co więcej szukaja wiele osób do pracy. Najlepiej aplikować przez ich serwis http://pracawtakeda.pl/ . Ogłoszenia są po polsku, ale przeważnie wymagaja angielskiego, wymagania nie sa wysokie, oferty nawet ciekawe, także nic tylko aplikować, Pozdrawiam i powodzenia!
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-12-01 11:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy ktoś ma dane ile zarabiają na stanowiskach biotechnolodzy? W laboratorium czy coś pokrewnego?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rozmowa - 2014-12-01 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam
Jutro mam rozmowę na stanowisko przedstawiciela medycznego.
Jakich pytań mogę się spodziewać? Ile zarabia przedstawiciel medyczny netto podstawy, jaka flota?
Proszę o szybka odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
HEL - 2014-12-18 11:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eMERYT - 2014-08-18 11:16:41]:
Kłamstwo !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie takeda
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy takeda?
Zadaj pytanie
x