brak logo

Takeda Polska

Łyszkowice

Opinie o Takeda Polska

jan 2013-06-19 11:51:00
witam,
czy ktoś może powiedzieć coś o pracy w tej firmie?
interesują mnie zarobki i stosunek do pracownika, tez przez agencje
dzieki
5
gość 2013-09-17 19:30:59
Zakład fajny, praca przyjemna.
Wad jest kilka:
+ zarobki odbiegają ogólnie o 25-30 % w dół w porównaniu do podobnych stanowisk w okolicznych miastach.
+ od jakiegoś czasu praktycznie całkowity brak szkoleń i możliwości rozwoju innego niż na miejscu(na miejscu też kiepsko).
+ firma całkowicie nie umie wykorzystać potencjału pracowników.
...... dodatkowo trochę nepotyzmu, prania mózgu typowego dla korporacji oraz to, że praktycznie wszystkie ważne i dużo błahych decyzji może podejmowanych tylko przez jedną osobę [usunięte przez administratora]
5
Gość 8 2014-05-04 15:44:47
Witam, jak się pracuje w Kontroli Jakości? Jaka umowa, zarobki i atmosfera?
8
gość 2014-06-15 14:25:08
Praca wtym zakładzie to wyzysk 1500zł plus weekendy łącznie z niedzielą
7
eMERYT 2014-08-18 11:16:41
Praca fajna dobrze płatna ! Zapraszamy
3
ana 2014-12-01 11:37:47
Witam,
czy ktoś ma dane ile zarabiają na stanowiskach biotechnolodzy? W laboratorium czy coś pokrewnego?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
4
rozmowa 2014-12-01 11:51:01
Witam
Jutro mam rozmowę na stanowisko przedstawiciela medycznego.
Jakich pytań mogę się spodziewać? Ile zarabia przedstawiciel medyczny netto podstawy, jaka flota?
Proszę o szybka odpowiedz.
20
HEL 2014-12-18 11:27:04
Kłamstwo !!!
3
anty 2014-12-29 11:52:47
nikt nie odpowiedział bo to jest żenada, max 2500 netto na początek i najlepiej bez doświadczenia, ludzi z bagażem nie chcą bo twierdzą że są zmanierowani, samochód Ford Focus, słabiutko
4
pola 2015-01-23 18:30:52
i jak poszło na rozmowie? jestem ciekawa bo chcę tam aplikować :)
Bolek 2015-01-27 20:47:38
Hej czy są przyjęcia na produkcie jakie są wymagania.
9
ktos 2015-02-04 14:54:22
był ktos na rozmowie na PM? warunki ktoś zna?
4
masiek 2015-03-09 19:26:15
aha, ale to jest też na przykład dobra praca dla osób, które chcą jakoś konkretnie zarobić? w sensie, że wiecie, mają jakies doswiadczenie ale nie duże czyli np. sa studentamijak ja i chca miec fajna, rozwijającą prace na przyklad? bo nie wiem teraz czy naprawde iść dalej czy nie warto pytać tak naprawde u nich o prace?
3
k 2015-10-15 22:24:30
Witam, pytasz czy narzędzia pracy są na użytek prywatny-tak są tylko pytanie czy to jest takie ważne w pracy czy będziesz moc je uzywać prywatnie??!! Firma oferuje promowanie produktów oryginalnych z najwyższej półki lekowej. Powodzenia. P.S. Szukają jeszcze na przedstawiciela farmaceutycznego na białystok.
ciekawy 2015-11-16 10:10:15
W ogłoszeniu wpisali prywatną opiekę medyczną. Wiecie gdzie?
ciekawy 2015-11-16 15:19:12
@welo, pytanie tylko gdzie oferują prywatną opiekę? w Medicover, LUX MED czy gdzie indziej? chyba, że to ubezpiecznie medyczne? tylko, w której firmie.
ciekawy 2015-11-18 10:10:11
Ktoś coś wie o opiece medycznej w TAKEDZIE?
rekrut 2015-11-25 11:57:55
witam! jak z tą opieką medyczną? w obecnej firmie mam, ale o poziomie szkoda gadać. dla mnie to akurat ważne.
Zainteresowana 2016-04-14 14:43:08
Ile można dostać na poczatek?
Zainteresowana 2016-04-14 15:00:31
Hej.
Powiedzcie proszę ile można dostać na poczatek i jakie widzicie minusy pracy w tej firmie. Jak wygląda rotacja, czy jest dużo pracy w domu, jakieś godziny pracy, czy firma odpowiada na potrzeby mam tu na myśli narzędzia pracy.
Zainteresowana 2016-04-14 15:02:07
Hej.
Powiedzcie proszę ile można dostać na poczatek i jakie widzicie minusy pracy w tej firmie. Jak wygląda rotacja, czy jest dużo pracy w domu, jakieś godziny pracy, czy firma odpowiada na potrzeby mam tu na myśli narzędzia pracy.
Zainteresowana 2016-04-14 17:39:40
Tak pytam o przedstawiciela medycznego. Co to twoim zdaniem jest niższe @karol
monia 2016-09-20 20:51:54
Niedawno byłam na rozmowie, dwóch etapach i mam wrażenie , że 2 panów szukało dziewczyny o długich nogach, blond włosach, i to było najważniejsze, produkty bardzo dobre
1
monia 2016-10-17 23:21:26
Ciekawa rekrutacja (na przedstawicielkę), same panie-dziewczyny, oceniane głównie po wyglądzie przez 2 panów, mających siebie za wszystkowiedzących. Najważniejszy jest wygląd i niewielkie oczekiwania finansowe.
2
Polczik 2016-10-17 23:22:48
No tak, rekrutacja jest na przedstawicieli, ale wiadomo że powinny to być kobiety, bo one lepiej ogarniają sprzedaż leków, moim zdaniem taka to jest właśnie branża, że trzeba być na takie rzeczy przygotowanym
alex 2016-12-01 08:51:07
To ciekawe stwierdzenie , że kobiety jako PM farma lepiej ogarniają temat a szczególnie te długonogie hmmm
sam osobiście znam Panie odbiegające od tego stereotypu i też sobie dobrze radzą , nie wspominając o Panach
Zatem tak na prawdę do czego te Panie poszukiwali - nie obrażając nikogo
Bo może to była tylko subiektywna opinia osoby zawiedzionej rekrutacją
ps. nie pracuje w Takeda tylko mierzi mnie poziom komentarzy
Zostaw swoją opinię o Takeda Polska - Łyszkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Takeda Polska