logo Exalo Drilling S.A.

Exalo Drilling S.A.

Piła

Opinie o Exalo Drilling S.A.

Byly2 2017-08-28 09:05
Witam wszystkich co to za info że przenoszą sprzęt z Zg Do Krosna? Chodzi tu o serwisy a co z pracownikami z Zg?
1
Byly2 2017-08-28 09:06
Witam wszystkich co to za info że przenoszą sprzęt z Zg Do Krosna? Chodzi tu o serwisy a co z pracownikami z Zg?
Kierownik benteka 2017-08-28 10:30
Ja mogę robić nawet za 6 zł na godzinę w takiej dużej firmie się opłaca
4
Iwona 2017-08-30 11:37
Sugerujesz, że takie są w Exalo Drilling S.A. stawki @kierownik benteka? Jest teraz oferta pracy na technika, w której wymagają wykształcenia wyższego, więc kto po studiach chciałby pracować za takie pieniądze?
1
JAN 2017-08-30 18:46
Też mnie to dziwi .A może chodzi o łupy o kturych tyle tu plotek krąży
3
Me 2017-08-30 19:14
Nie widzicie że to debilna prowokacja, głupek chciał zabłysnąć ale "inteligencja" nie pozwoliła mu nic mądrzejszego wymyślić
1
Bolo 2017-08-30 21:46
No ciebie było by warto bynajmniej prześwietlić
1
Me 2017-08-31 10:22
Ty to możesz sobie prześwietlić płuca :)
1
Bolo 2017-08-31 11:36
Płuca raczej nie bo nie pale ale wątrobę chyba muszę -30 lat pracy w nafcie .
4
popopolko 2017-09-03 09:58
aż tak dobrze w exalo, iż już żadnych krytycznych komentarzy? coś się jednak zmienia :)
2
muniek st. wyga 2017-09-03 11:49
jest super jest super, więc o co ci chodzi. poprawa bo zwolnili 2000 osób to 2/3 firmy. Syndyk już zaciera łapy
3
obserwator 2017-09-05 23:22
"Główny" mechanik wiertni Wróbel (z dużym tłustym zadkiem) , pełniący również funkcję przybocznego lizuska- mechanizatora sulimki.Nie potrafił w pamięci przeliczać cale na metry i odwrotnie.Odpowiadał ze szczerym usmiechem cyt."nie pamiętam ale mam gdzieś to zapisane".
Konserwację wyciągu na szczycie masztu zlecał najczęściej wieżowemu -za flaszkę.Nadwaga nie pozwalała jemu na wejście na maszt.
Zawsze kombinował ze zmianami aby nie trafić na montaż wiertni na nowym miejscu gdyż to wymaga zwiększonego wysiłku fizycznego.Bardzo dokładnie kontrolował normę zużycia paliwa w agregatach Diesla.Namawiał mnie do częstego włączania agregatów, rzekomo w celu kontroli poprawnej ich pracy.
Był wniebowzięty gdy dołączył do niego drugi mechanik Marek, którego gonił do czarnej roboty Sam leniuchował w tym czasie w kontenerze.Obrzydliwy typek.
6
profesor 2017-09-05 23:55
ufoludek z Krosna tłusty jak salceson z dobrej świni złodziejskiej to dalej buja w obłokach czy ryje w błocie?
3
Tom 2017-09-06 10:29
Haha. Dlatego specjalista rydwan ognia wysadził agregaty w powietrze i wyłączył pół Kościana. Haha.
3
Student 2017-09-06 14:13
Witam, mam pytanie jaka jest stawka na pomocnik otworowy? Bo mam propozycje w exalo
Kolo 2017-09-06 14:27
Ludzie nie gryzcie się między sobą bo to do niczego dobrego nie prowadzi została was garstka czy fachowców czy nie nieważne ale szanujcie się bo to co wypisujecie to włosy stają na głowie
3
Iwona 2017-09-06 15:34
Wcześniej już zwracałam na to uwagę i upominałam innych użytkowników @kolo. Niestety nadal większość postów pojawiających się na forum Exalo Drilling S.A. dotyczy pojedynczych osób i ich obrażania. Dlatego jeszcze raz apeluję o wzajemny szacunek i odnoszenie się do firmy ogólnie, bez szykanowania nikogo.
2
Artur 2017-09-06 17:07
2500 zl brutto na start. Tyle oferuje pila
2
Jerzy 2017-09-06 18:17
Oj to łatwo o falstartttttttttttttt
3
obserwator 2017-09-06 19:07
Przed wejściem na forum superliderze nie należy pić zbyt dużo fioletowego blekotu.Na odtrutkę masz pod ręką paciarę w dowolnej ilości.
Serwisant 2017-09-07 06:43
To jakieś żarty "miejsce pracy Krosno" i że niby co mam tam codziennie dojeżdżać z Zielonej Góry? Kogoś dobrze pogięło
Jerzy 2017-09-07 09:24
Jakieś 30km do krosna z zielonej masz
1
1234 2017-09-07 16:31
A po ile teraz stoi na wiertni paliwko???
1
123 2017-09-07 18:59
trzy zyle1111111
Byķ 2017-09-07 19:29
Kolego na tak masz dojerzdzac z Zg do KRosna I mam nadzieje że wszyscy cwaniacy z Zg zostaną przeniesieni do KRosna, zwłaszcza Glówny STarszy specjalista co zwęźki w manifoldzie nie umie zmienić he idiota.
Serwisant 2 2017-09-08 21:39
Ja kolego też coś takiego dzisiaj dostałem ;(
Johnny kamizela 2017-09-11 16:26
Ale Marek spoko gosc za to jest :D
1
RIG Placowy 2017-09-12 10:09
Przyjechali "KOLOROWI" na wiertnie pomarańczowi, zieloni, biali, żółci hałasu i syfu narobili na placu i pojechali- fachura SERWIS BETONIARSKI
2
obserwator 2017-09-12 20:28
Marek swoją robotę mechanika wykonywał bardzo sumiennie bez ociągania się i oglądania na innych.Tylko, ze on nie umiał sprzedać efektów swojej pracy przed kierownikami .Wróbel(TFU!) to wykorzystywał i efekty pracy Marka przedstawiał jako swoje dokonania.Niestety kierownicy na MASie nie dostrzegali , który z mechaników jest bardziej wartościowym pracownikiem.
4
ZNIESMACZONY 2017-09-12 23:21
Obydwoje byli i są dobrymi mechanikami,nawzajem się uzupełniali ,pracują po 30 lat a ty byłeś zatrudniony 3 lata bo pracą tego nie można było nazwać!!!Potrafisz tylko wszystkich obrazac swojego szefa,kierowników i pozostałych mścić sie że zostałes zwolniony obrazać i oczerniać wszystkich i wszystko.Napisz coś o sobie -ile zakładów pracy w swojej karierze zmieniłeś i dla czego!!!.Przegrałeś sprawe w sadzie pracy bo racja i prawo było po stronie Pracodawcy.Żenujacy jestes!!!Mam nadzieje ze w koncu ktos nie wytrzyma i pójdzie z tym do sądu bo Panie Jerzy R nie jest Pan anonimowy!!!
8
padło 2017-09-13 14:09
wiercenia mają się dobrze, serwisy wspaniale a prezes już wniebowzięty.... pracownicy to anioły jak stare dobre małżeństwo. "jest super jest super więc o co ci chodzi". ocena 1+, że to jeszcze nie padło
5
równia pochyła 2017-09-13 14:29
wrobel. nie wyfrunie na maszt i na bank. nie wejdzie na stopień niedługo. beczki toczy bezproblemowo
3
bravooo 2017-09-13 14:34
ooooo. falstart murowany! Dobre spostrzeżenie!
3
bravooo 2017-09-13 14:38
Paliwo nie stoi lecz ono się rozlewa.... po bańkach i beczkach
4
obserwator 2017-09-13 21:33
Panie mocno zniesmaczony(używający wielu nicków), autorze kolejngo słowotoku z wykrzyknikami. Nastapił w Pana głowie jakis wybuch.Tylko, że Pan o tym jeszcze nie wie.Proszę udać się do lekarza wiadomej specjalności po poradę.Naprawdę żal mi jest Pana .
Ps.O " głównym mechaniku" riga pisze interesująco np."równia pochyła" .Inni wcześniej również pisali o tym indywidum .
I jeszcze jedno.Jesli Pan moje dane osobowe ujawnił(nie całkowicie), proszę podać w tej samej skali swoje dane. Inaczej będę myslał o Panu jak o tchórzu.
3
Cris 2017-09-14 14:28
a co sądzicie o Gajdzie z kadr? Czy przespała się juz z większością firmy czy tylko z połową?
5
niesmacznykociak 2017-09-14 15:46
Ooooo. nie bądź prześcieradłem, bo z kadr jak się zbuntują to i policja nie pomoże. tam kładzie się prawie wszystko na materac!
3
sksdsds 2017-09-15 10:18
Na miejscu tej Pani z powództwa cywilnego żądałbym nieco pieniędzy.
A ponadto przecież to wręcz norma w każdej dużej firmie , że są kobiety które po prostu "lubią te sprawy", jeszcze inne w swojej "otwartości" szukają możliwości awansu, podwyżki czy ogólnie "poprawy" swojej sytuacji. Nic niezwykłego.
3
ZNIESMACZONY 2017-09-16 13:46
Obraził Pan i oczernił na tym forum wiele osób które w Sądzie Pracy zeznawały prawde ale na Pana niekorzyść mianowicie T.M ,A.M, P.K,E.S,K.SZ swoich przełożonych i jeszcze wielu innych. M.W, E.Ł reszty nie pamietam ale nie w tym rzecz Mówi Pan o odwadze?-To jest dopiero tchórzostwo i to na najwyższym poziomie. Moje inicjały to A.O .Prosze zastanowić sie nad swoim postępowaniem i czytac wpisy i wątki z zrozumieniem.Pracował Pan 3 lata a nie pracuje juz ponad 5 a ludzie których Pan obraża i szkaluje 30-40 lat w ramach zemsty!Żenada.Wiele wpisów zostało usunięte przez administratora ze względu na ich treść.To wszystko co mam do powiedzenia.Prosze przemysleć swoje postępowanie!
4
Ferux 2017-09-16 15:21
Trzeba bylo to jemu w oczy powiedzec ale do tego trzeba troche odwagi
1
Poeta 2017-09-16 17:00
Nadchodzi nowy rok i nowe zmiany a Zielona idzie do Warszawy
3
obserwator 2017-09-17 17:03
Pisząc na forum chciałem pokazać prawdę o pracy na wiertni i tylko tym się kierowałem.
Szkoda, ze nie wymieniłeś tych łotrów z nazwiska.Sądzę , że ze strachu.Jesteś ich podnóżkiem , stąd ta trwoga przed tymi matołkami.Używając argumentów związanych z latami pracy ośmieszasz się gdyż są one chybione.
2
obserwator 2017-09-17 17:10
Skąd wiesz , ze nie mówiłem prosto w oczy temu gburowi?
1
Wałcz 1 2017-09-18 09:29
Pracujesz teraz u Turka w Niemczech to powinieneś wykorzystać szanse i zacząć sie leczyć,w Monachium jest Klinika psychiatryczna co zajmuje sie takimi ciężkimi przypadkami jak Twój!Nie poddawaj się bądż twardy przecież jestes numer 1 z oceną 10.0.Musisz jeszcze troche Głupich wpisów tu napisać.Rok Dwa ZAKŁADZIE ZAMKNIĘTYM I WRÓCISZ DO NORMY.Wierzymy w ciebie.Pozdrów Ahmeda/
2
Tom 2017-09-18 11:45
Haha. Dawno się tak nie ubawilem. Popieram w 100%. Pozdr
2
Pracownik 2017-09-18 13:12
Ludzie czy wy zdajecie sobie sprawę za za obrazę kogoś z imienia i nazwiska można sobie bardzo zaszkodzić, nawet będąc na tym forum anonimowym?
1
aaaaa harnaś to je 2017-09-18 19:39
A tu dalej żenada nic konkretów, wylewanie pomyj, żali. A szkoda bardzo ze z czegos co mogło byc zrobiło się coś jak gówno na kole raz na górze raz na dole. Szkoda było fajnie a dalej jest duzo lepiej trzeba tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszyc i przestać narzekać.
2
obserwator 2017-09-19 00:20
Rady, które dajesz innym zastosuj do siebie - mówi mądre przysłowie.


Ps.Skąd ten Turek przyfrunął do Twojej mózgowiny ? Z Człuchowa? Myślę, że tym razem podasz swoje dane(moje przecież znasz), nie będziesz tchórzem i wreszcie obnażysz się do końca.
Twój przypadek z punktu widzenia lekarskiego jest nie tyle unikalny co smutny.
1
Róg Wołomin 2017-09-19 07:11
Witam czy naszej (byłej już dla mnie) wspaniałej firmy udało się sprzedać teren bazy w Wołominie ? Bo tak nas szybko na siłę przerzucali do innych centrów czy był to tylko chytry plan pozbycia się nas
wojak szuwarek 2017-09-19 18:43
A na Asnyka w Jaśle coś zostało oprócz budynku? A serwis z ZG nie idzie do Krosna?
Zostaw swoją opinię o Exalo Drilling S.A. - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exalo Drilling S.A.