Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o W-CAR

Pracowałeś w firmie W-CAR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
troll - 2013-07-17 07:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
barany
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2013-07-17 17:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak.

Prawda jak zawsze leży po dwóch stronach medalu.
Właściciel udaje milionera a jest starym (usunięte przez administratora)i kombinatorem który pożycza kase na prowadzenie firmy od bóg wie kogo. (wole nawet nie wiedzieć).
Firma na dzien dziesiejszy to bankrut wystarczy zobaczyć na aukcje internetowe na których wystawione jest wiekszość sprzętu.

Druga sprawa chłopaki którzy pracują/pracowali wiedzą doskonale ze ostatnią wypłate trzeba sobie samemu odebrać bo na 100 nie dostanie sie całej. Zawsze znajdzie sie jakiś powod by nie wypłacić tego co jest poza umową.

Kwestia wypłat to już osobna historia ;P Np tłumaczenie Prezesa przed pracownikiem że wypłate przelał juz kilka dni temu a na koniec odpowiedz pracownika że jak mógł przelać skoro on nawet mu nie podawał nr konta bo wypłacane miało być w kopercie. ;P

Jednym słowem starzy(usunięte przez administratora) praca u nich jest jak loteria można mieć dobrze ale tez mozna trafić tak ze jak kolega powyżej popracuje sie 2 miesiace za free ;)
zdjecie uzytkownika
troll - 2013-07-18 09:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej barany
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 15:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare zlodzieje

zdjecie uzytkownika
Ona - 2013-09-05 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetny pracodawca, super ludzie i zajebista atmosfera. Polecam wszystkim którzy do pracy nie przychodzą kraść i się obijać tylko pracować . Gwarantuje, że na pewno jego praca będzie doceniona i wynagrodzona. Dziękuje za wszystko :)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 13:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jestes glupi ja tam robilem i pojechalem do domu bo mialem dosc roboty po 14 a nieraz nawet i po 18 godzin to mi nie chce pieniedzy za miesiac wyslac na tym on zeruje
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 13:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby tylkokomus po kosciach sie slizgac
zdjecie uzytkownika
michu - 2013-09-16 13:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem 4 miesiące potem postój zimowy wypłata była do 10tego i za postój też dostawałem kasę a nie byłem starym pracownikiem co do szkolenia bhp jest co jakiś czas w firmie przeprowadzane i z tego co wiem każdy na budowie tez miał nawet pojedyńczo robione żeby dostać identyfikator i to wcześniej niż widziałeś czym będziesz jeżdził
zdjecie uzytkownika
michu - 2013-09-16 13:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i kolego kiedy pracowałeś po 18 h??????????????????
jak wszystko szło na dwie zmiany po 12 h w których nie zdażyło się żebyś przekroczył 9 h jazdy w dodatku co drugi weekend wolny może nie udało Ci się zrobić odpoczynku weekendowego???? hahaha nadajesz się do rozwożenia chleba pogadaj z kierowcami z firanek albo kontenerów to dowiesz się że doba ma więcej niż 24 h !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestes niezle przyglupawy musisz chyba niezle(usunięte przez administratora)zreszta jak wieksza polowa
zdjecie uzytkownika
michu - 2013-09-18 08:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może jestem przygłupawy ale mnie nie (usunięte przez administratora)e ani na kase więc kim ty jestes? hehehe i dla twojej wiadomości nie pracuje tam już 4 miesiące i nie mogę powiedziec złego słowa fakt troche musiałem naczekać się na klepy ale zrobili
zdjecie uzytkownika
kierowca 8x8 - 2013-10-02 12:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma o kant (usunięte przez administratora)nic po za tym właściciel jak i dumna ekipa mechaników to żenada do kwadratu mozna im gadać cały dzień co sie psuje co jest zepsute co trzeba wymienic co zrobić a i tak nie przynosi to efektu a jak sie w koncu cos(usunięte przez administratora)na budowie wtedy łaskawie po dniu biora sie za usterke ABY POLSKA NIE ZGINEŁA..pomijaąc ten wątek głowny priorytet tej firmy to tony kursy i nic sie nie liczy a juz napewno nie kierowca...szanowny "milioner'' wołek zrobi wszystko co w jeog mocy aby ujebac tyle godzin ile sie da.A kiedy kierowca nie ma z czeog nalać paliwa bo pusty GŁÓWNY ZBIORNIK TANKOWANIA odpowiedz szefa POWINIEN NA ŻĘSACH STANĄĆ ZEBY JE MIEĆ.no tak to logiczne przeciez POWINIEN wziasc(usunięte przez administratora) na stacje 20km natankowac mało tego ze swoich i potem sie jeszcze prosić o zwrot przez miesiąc.i wysłuchiwać KTO MU KAZAL TAM JECHAC.kogo sie pytał.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-12-04 01:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od mechanikow ty sie odwal robia od rana do nocy ! A ty partaczu nie wiesz co to znaczy praca i to sa godziny pracy! i 2 mechanikow na 25 aut a z reszta to nie ich decyzja tylko szefa! Pozdrowienia dla kombajnistow przemadrzalych!
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-01-15 09:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to juz nie ide do nich pracowac.Tylko ze jak bede czytac opinie na inter.na temat danej firmy ktora dzwonila do mnie w sprawie pracy to nigdzie nie nede pracował :-( hmm
zdjecie uzytkownika
patrol - 2014-01-24 11:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracować trzeba wszędzie, a jak ktoś zatrudnia się po to żeby kraść to sory
???
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-04 10:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka praca taka płaca i podejście pracodawcy bez różnicy gdzie się pracuje zawsze jest taka sama reguła kto się stara i chce pracować jest doceniony. Morał z tego taki że te wszystkie złe komentarze piszą nieroby i cwaniaki którzy myślą że przyjdą do pracy okradną firmę,natrzepaną jej reputacje a na dodatek za PALENIE GŁUPA dostaną pensje. Musieli by trafić na takiego samego idiotę jakimi oni sami są ale to raczej jest niemożliwe ponieważ szefowie takich dużych i prężnych firm mają o wiele wyższy poziom intelektualny niż nieroby i cwaniaki dlatego też to On jest ich szefem a nie odwrotnie. Kto mądrzejszy zrozumie co miałem na myśli i przyzna rację a cwaniaki i nieroby dalej będą komentować firmę w zły sposób bo nie mogli za dużo nakraść i się na kimś dorobić .
zdjecie uzytkownika
borsuk - 2014-02-09 10:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.najdziwniejsze jest to że robią tam chłopaki których poznałem na S7 minęło już 2 lata a oni dalej tam pracują (i nie mówie o jednej lub dwóch osobach tylko przynajmniej 6)więc nie możę być tam tak złe.co do pracodawców to pochalcie się swoimi bo może znajdzie sie tam praca dla mnie jak jest tak super kazdy kto pracuje na budowie wie jakie są zasady wynagrodzeń i co trzeba zrobić żeby zarobić.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-03 14:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Chciałbym się zacząć pracować na budowach. Mam wykształcenie zawodowe-techniczne i teraz chciałbym ruszyć robić jakieś większe inwestycje. Nie znam zasad wynagrodzeń na budowie i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób to wygląda i jakie stawki są oferowane w jakich terminach? Może to zależy wszystko od inwestycji jaką się robi ale pewnie nie oierntuje sie w tym... pozdrawiam, napiszcie mi na to pytanie szybko
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-25 10:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w tej firmie , firma nie ma płynności finansowej i z tego powodu są takie sytuacje że zamiast jechać to stoisz bo brak środków na paliwo , albo dostaniesz parę złotych na parę litrów i szef ci powie jedz potem dotankujemy . Brak pojecia co to jest transport i jak funkcjonuje , problemy z terminowymi wypłatami lub brak wypłat , bardzo duza rotacja kierowców , bo wielu odchodzi jak zobaczy realia pracy w tej firmie , a także zatrudnianie ludzi bez umów o pracę dzwoń do zus i dowiedz sie czy umowa zgłoszona , bo może nie wiesz że jezdzisz bez umowy , i nie daj sie zwieść zapewnieniom szefa
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-25 10:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA teraz W CAR TO BUD MAX
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-25 10:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BUD MAX WŁYNKÓWKO
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-25 19:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopiero zdobylem prawo jazdy - generalnie chcialem zaczac swoja kariere od jakiejs nie do konca duzej firmy, ale przczytalem waidomosci tutaj i mam watpliwosci czy warto mi isc do takiej firmy skoro nie ma plynnosci finanansowej i mowicie ze nie ma kasy na paliwo. polecacie mi sie tam zatrudnic jako pierwsze miejsce pracy?
zdjecie uzytkownika
troll - 2014-09-27 15:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ NIE PŁACĄ SKŁADEK I PROBLEM CO MIEŚIĄC Z KASĄ SZKODA CZASU I NERW .A TYM CO TAK ŁADNIE PISZĄ PROPONUJĘ ZMIENIĆ LEKARZA BO OBECNY ICH OSZUKUJE I NIECH NIE PISZĄ ŻE TAM JEST TAK DORRZE BO SIĘ NIEDOBRZE ROBI"POZDRO DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY TAM PRACOWALI I DALI SOBIE SPOKUJ Z TĄM FIRMĄ WIELKIM SZEFEM"
zdjecie uzytkownika
farid - 2014-10-16 17:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [troll - 2014-09-27 15:11:01]:
okej @troll rozumiem, że nie masz dobrego zdania w o W-Car jednak byłbyś bardziej wiarygodny gdybyś przy okazji wymieniania tych wszystkich niepochlebnych epitetów użył jeszcze pewnych argumentów na poparcie swoich słów. Bo póki co to wiadomo tylko ,że nie miałeś po drodze z tą firmą i Cię ona denerwowała
zdjecie uzytkownika
Wujek S* - 2014-11-19 00:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem tam w 2012r budowa S8 wypłaty na raty ciągłe obiecywanie że jutro reszta po weekendzie w piątek itd.... adres na matarni to mieszkanko przerobione na pseudo biuro z dwiema miłymi paniami. Powiem tak jeżeli ktoś lubi pracować charytatywnie to jak najbardziej polecam :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W-CAR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy W-CAR ?
Zadaj pytanie
x