brak logo

W-CAR

Gdańsk

Opinie o W-CAR

nick 2013-01-19 22:56:33
Czy ktos moze mi napisac gdzie znajduje sie baza tej firmy, nie chodzi o miejsce biura na słabego tylko gdzie trzymaja ciezki sprzet.
pieter 2013-01-20 20:53:32
a co kolego poszukujesz ich ? nie ty jeden może ktoś napisze coś ciekawego jeszcze
norma 2013-01-27 13:39:50
Tak jak inni pisali, najgorsze, że wypłaty spózniane reszte można przeżyć, auta graty ale gdzie są lepsze jak te wszystkie po budowach latają, [usunięte przez moderatora] nają wieksze stawki, ale i tak nie mają wypłat ja wszyscy hahahaha
ja 2013-05-25 12:29:21
firam poraszka nie polecam jak ktos nie chce załowac.
zainteresowany 2013-05-25 20:57:54
kolego aż tak zle napisz coś więcej różne opinie słyszałem
Kowal 2013-06-13 08:11:12
Witam nie wiem czemu tak piszecie ? Było tak jak był pseudo kierownik czyli wielki [usunięte przez moderatora]teraz go nie ma i jest ok pensje są wypłacane na czas i wszystko jest tak jak powinno być.Pracuje tam już trochę czasu i teraz jest dobrze
ja 2013-06-13 08:24:37
Witam już tak wcale nie jest wszystko się pozmieniało od kiedy nie ma (usunięte przez administratora) pensje są na czas i w ogóle jest lepiej bez porównania do starych czasów
Driver 2013-06-13 17:49:37
(usunięte przez administratora) Praca po 12 godz (a "nieraz więcej") - pracowałem 2 m-ce (od połowy kwietnia do połowy czerwca) bez Umowy o Pracę a nie dostałem wypłaty za maj.Całe szczęście że mam skserowane tarczki tacho jako dowód w Sądzie i Inspekcji Pracy(usunięte przez administratora)
Ja 2013-06-14 14:20:21
Nie wiem gdzie Ty pracowałeś albo nie potrafiłeś dobrze pracować bo raczej nie w W-CAR dla mnie firma i szef bez zarzutów z resztą ile ludzi tyle różnych opinii tak to już jest jak ktoś zazdrości komuś pozycji
Driver 2013-06-17 12:07:22
Ktoś zazdrości komuś pozycji? - jak mogę zazdrościć komuś pozycji skoro pracowałem ok. 2 m-ce bez Umowy o pracę - a za 1,5 m-ca nie otrzymałem wynagrodzenia. (Mam zazdrościć pozycji że pracowałem ok. 1,5 m-ca za darmo?) * Czy jest takie prawo żeby zatrudniać pracowników bez umowy? (w moim przypadku 2 m-ce pracy bez umowy i bez wypłaty za maj - za ok. połowę czerwca wątpię czy dostanę wypłatę) i jeszcze jedno pytanie: czy przedsiębiorca mający zarejestrowaną firmę W-CAR na wynajem samochodów - może prowadzić transport ciężarowy związany z robotami drogowymi (może ma rozszerzoną działalność - dobrze byłoby sprawdzić)
Driver 2013-06-17 12:31:40
W-CAR (wynajem samochodów - i sprzętu razem z kierowcami?) 80-298 Gdańsk ul. Majora Słabego 7/6 to jest firma? czy prywatne mieszkanie (dobrze byłoby sprawdzić)
Kierowca 2013-06-17 13:20:41
A czy ty nie jesteś przypadkiem tym kretynem który przewrócił 4-ośkę i masz do zapłacenia podobno 150 tyś zł za naprawę i sprawa jest w sądzie i dlatego piszesz takie głupoty
pirat 2013-06-17 13:34:16

Taki z Ciebie Driver jak z koziej (usunięte przez administratora)trąba
Driver 2013-06-17 15:20:06
Po pierwsze: samochód był ubezpieczony więc miał autocasco (skoro miał zwrot pieniędzy z PZU to dlaczego dodatkowo wziął mi całą wypłatę) Po drugie: przypadek wyniknął nie z mojej winy a z winy źle oznakowanego wjazdu (jedna płyta której nie było widać,przysypana piachem na którym były widoczne ślady po gąsienicy) Po trzecie dokładnie w tym samym miejscu byłaby kolejna kolizja - na szczęcie nie zjechał wszystkimi kołami z płyty (mimo poszerzonego i utwardzonego wjazdu, oraz porobienie skarp) - później musiał go naciągać koparką. Po czarte dlaczego pracownicy nie mają Umów o Pracę (na budowie o wypadek nietrudno więc jak jest z BHP i ubezpieczeniem pracownika w Firmie W-CAR - "na gębę") Po piąte "nie wciskaj ciemnoty" że naprawa kasztowała 150.tys (skoro była uszkodzona tylko prawa`strona kabiny) - za tą cenę to mozesz kupić całą wywrotkę. (usunięte przez administratora) Po szóste: nie jestem dla ciebie kretynem bo od razu widać kto kłamie - (zobacz dokładnie jakie są ceny wywrotek aby później pisać o mnie obraźliwe komentarze)
Po siódme W-CAR to wynajem samochodów - "szef" ma rozszerzoną działalność? (nie wiem) tyle wiem że ma drugą tzn: tą samą firmę W-CAR w Gdańsku na ul.Majora Słabego 7/6 (to jest firma? czy mieszkanie - można sprawdzić. Uczciwy? pracodawca zatrudnia pracowników bez Umowy Pracę - WIĘC KTO KŁAMIE (Kto z nas jest kretynem)
1
Driver 2013-06-17 15:38:40
Sprawa jest w sądzie? (może "szef" prześle mi pocztą Umowę o Pracę) - wobec tego czekamy na Sąd.
Driver 2013-06-17 15:52:24
Driver - 2013-06-17 15:38:40

Sprawa jest w sądzie? (może "szef" prześle mi pocztą Umowę o Pracę) - wobec tego czekamy na Sąd.
Sprawa dopiero będzie w Sądzie za obrazę godności cyt: słowa szefa "wyper_laj mi sta bo ci wypier_lę zęby - to "szef" tak traktuje pracowników? czy niewolników, zatrudnianie pracownika(ów) bez Umowy, brak wypłat(y) (Jest jeszcze jeden świadek który już nie pracuje - więc już nie będzie trzymał strony szefa)
Driver 2013-06-17 16:48:47
Skoro takie jest twoje zdanie ... to pi_ratuj dalej.
... 2013-06-18 09:17:55
TY IDIOTO NAWET SIE NA SAMOCHODACH NIE ZNASZ, TEN KTÓRY PRZEWRÓCIŁEŚ BYŁ Z 2008 ROKU I WARTY PONAD 300 TYŚ. A BEZ SZKOLENIA BHP NAWET NA BUDOWE BY CIĘ NIE WPUŚCILI. TAKŻE PRZESTAŃ PISAĆ TE BZDURY. NIE JESTEŚ PO PROSTU KIEROWCĄ TYLKO PARTACZEM.
Driver 2013-06-18 13:39:29
Jakie to było szkolenie BHP to chyba sami wiecie (więc nie życzę sobie wyzywania mnie od idiotów - jak będzie trzeba to napiszę jakie to było szkolenie BHP - ok?) - a odnośnie wpisu pirata - niech pi_ratuje dalej [*]
Driver 2013-06-18 13:47:48
Zobaczymy kto jest idiotą jak będzie kontrola czasu pracy kierowców w firmie (prowokujcie mnie dalej - zobaczymy *Kto jest kto* OK?
były kierowca 2013-06-29 23:17:02
nie wiem jaka byłasytuacja ja pracowałem ponad dwa latka i nie narzekam prawda leży pośrodku musiałeś coś zawinic skoro szef tak postąpił oczywiście go nie bronie ale jak pracowałem nigdy bez pieniędzy mnie nie zostawił wypłata zawsze była
Driver 2013-07-03 22:45:27
Wystarczy jedno pytanie: CZY UCZCIWY PRACODAWCA ZATRUDNIA PRACOWNIKÓW BEZ UMOWY? (Prawie 2 m-ce pracowałem bez umowy - podobnie jak nowo przyjęci kierowcy również nie dostali Umów o Pracę) * Niektórzy pracodawcy się tak wycwanili że mają "stałych pracowników" którzy mają Umowy i dostają uczciwe wynagrodzenie, ale przyjmują również kierowców których "zatrudnia nieuczciwie" a w razie "wpadki" ma "wiarygodne opinie od swoich stałych pracowników" - którzy będą zeznawać "po stronie szefa"
troll 2013-07-17 07:16:55
barany
Taki tam 2013-07-17 17:55:50
Powiem tak.

Prawda jak zawsze leży po dwóch stronach medalu.
Właściciel udaje milionera a jest starym (usunięte przez administratora)i kombinatorem który pożycza kase na prowadzenie firmy od bóg wie kogo. (wole nawet nie wiedzieć).
Firma na dzien dziesiejszy to bankrut wystarczy zobaczyć na aukcje internetowe na których wystawione jest wiekszość sprzętu.

Druga sprawa chłopaki którzy pracują/pracowali wiedzą doskonale ze ostatnią wypłate trzeba sobie samemu odebrać bo na 100 nie dostanie sie całej. Zawsze znajdzie sie jakiś powod by nie wypłacić tego co jest poza umową.

Kwestia wypłat to już osobna historia ;P Np tłumaczenie Prezesa przed pracownikiem że wypłate przelał juz kilka dni temu a na koniec odpowiedz pracownika że jak mógł przelać skoro on nawet mu nie podawał nr konta bo wypłacane miało być w kopercie. ;P

Jednym słowem starzy(usunięte przez administratora) praca u nich jest jak loteria można mieć dobrze ale tez mozna trafić tak ze jak kolega powyżej popracuje sie 2 miesiace za free ;)
troll 2013-07-18 09:11:32
dalej barany
2013-08-22 15:16:13
stare zlodzieje

Ona 2013-09-05 10:36:29
Świetny pracodawca, super ludzie i zajebista atmosfera. Polecam wszystkim którzy do pracy nie przychodzą kraść i się obijać tylko pracować . Gwarantuje, że na pewno jego praca będzie doceniona i wynagrodzona. Dziękuje za wszystko :)
2013-09-13 13:32:53
chyba jestes glupi ja tam robilem i pojechalem do domu bo mialem dosc roboty po 14 a nieraz nawet i po 18 godzin to mi nie chce pieniedzy za miesiac wyslac na tym on zeruje
2013-09-13 13:34:51
aby tylkokomus po kosciach sie slizgac
michu 2013-09-16 13:08:48
ja pracowałem 4 miesiące potem postój zimowy wypłata była do 10tego i za postój też dostawałem kasę a nie byłem starym pracownikiem co do szkolenia bhp jest co jakiś czas w firmie przeprowadzane i z tego co wiem każdy na budowie tez miał nawet pojedyńczo robione żeby dostać identyfikator i to wcześniej niż widziałeś czym będziesz jeżdził
michu 2013-09-16 13:17:58
a i kolego kiedy pracowałeś po 18 h??????????????????
jak wszystko szło na dwie zmiany po 12 h w których nie zdażyło się żebyś przekroczył 9 h jazdy w dodatku co drugi weekend wolny może nie udało Ci się zrobić odpoczynku weekendowego???? hahaha nadajesz się do rozwożenia chleba pogadaj z kierowcami z firanek albo kontenerów to dowiesz się że doba ma więcej niż 24 h !!!!!!!!
2013-09-17 10:47:19
jestes niezle przyglupawy musisz chyba niezle(usunięte przez administratora)zreszta jak wieksza polowa
michu 2013-09-18 08:38:29
może jestem przygłupawy ale mnie nie (usunięte przez administratora)e ani na kase więc kim ty jestes? hehehe i dla twojej wiadomości nie pracuje tam już 4 miesiące i nie mogę powiedziec złego słowa fakt troche musiałem naczekać się na klepy ale zrobili
kierowca 8x8 2013-10-02 12:45:40
Firma o kant (usunięte przez administratora)nic po za tym właściciel jak i dumna ekipa mechaników to żenada do kwadratu mozna im gadać cały dzień co sie psuje co jest zepsute co trzeba wymienic co zrobić a i tak nie przynosi to efektu a jak sie w koncu cos(usunięte przez administratora)na budowie wtedy łaskawie po dniu biora sie za usterke ABY POLSKA NIE ZGINEŁA..pomijaąc ten wątek głowny priorytet tej firmy to tony kursy i nic sie nie liczy a juz napewno nie kierowca...szanowny "milioner'' wołek zrobi wszystko co w jeog mocy aby ujebac tyle godzin ile sie da.A kiedy kierowca nie ma z czeog nalać paliwa bo pusty GŁÓWNY ZBIORNIK TANKOWANIA odpowiedz szefa POWINIEN NA ŻĘSACH STANĄĆ ZEBY JE MIEĆ.no tak to logiczne przeciez POWINIEN wziasc(usunięte przez administratora) na stacje 20km natankowac mało tego ze swoich i potem sie jeszcze prosić o zwrot przez miesiąc.i wysłuchiwać KTO MU KAZAL TAM JECHAC.kogo sie pytał.
kierowca 2013-12-04 01:43:15
Od mechanikow ty sie odwal robia od rana do nocy ! A ty partaczu nie wiesz co to znaczy praca i to sa godziny pracy! i 2 mechanikow na 25 aut a z reszta to nie ich decyzja tylko szefa! Pozdrowienia dla kombajnistow przemadrzalych!
mlody 2014-01-15 09:59:55
no to juz nie ide do nich pracowac.Tylko ze jak bede czytac opinie na inter.na temat danej firmy ktora dzwonila do mnie w sprawie pracy to nigdzie nie nede pracował :-( hmm
patrol 2014-01-24 11:55:40
pracować trzeba wszędzie, a jak ktoś zatrudnia się po to żeby kraść to sory
???
Pracownik 2014-02-04 10:56:42
Jaka praca taka płaca i podejście pracodawcy bez różnicy gdzie się pracuje zawsze jest taka sama reguła kto się stara i chce pracować jest doceniony. Morał z tego taki że te wszystkie złe komentarze piszą nieroby i cwaniaki którzy myślą że przyjdą do pracy okradną firmę,natrzepaną jej reputacje a na dodatek za PALENIE GŁUPA dostaną pensje. Musieli by trafić na takiego samego idiotę jakimi oni sami są ale to raczej jest niemożliwe ponieważ szefowie takich dużych i prężnych firm mają o wiele wyższy poziom intelektualny niż nieroby i cwaniaki dlatego też to On jest ich szefem a nie odwrotnie. Kto mądrzejszy zrozumie co miałem na myśli i przyzna rację a cwaniaki i nieroby dalej będą komentować firmę w zły sposób bo nie mogli za dużo nakraść i się na kimś dorobić .
borsuk 2014-02-09 10:47:28
witam.najdziwniejsze jest to że robią tam chłopaki których poznałem na S7 minęło już 2 lata a oni dalej tam pracują (i nie mówie o jednej lub dwóch osobach tylko przynajmniej 6)więc nie możę być tam tak złe.co do pracodawców to pochalcie się swoimi bo może znajdzie sie tam praca dla mnie jak jest tak super kazdy kto pracuje na budowie wie jakie są zasady wynagrodzeń i co trzeba zrobić żeby zarobić.(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-09-25 10:11:16
nie polecam pracy w tej firmie , firma nie ma płynności finansowej i z tego powodu są takie sytuacje że zamiast jechać to stoisz bo brak środków na paliwo , albo dostaniesz parę złotych na parę litrów i szef ci powie jedz potem dotankujemy . Brak pojecia co to jest transport i jak funkcjonuje , problemy z terminowymi wypłatami lub brak wypłat , bardzo duza rotacja kierowców , bo wielu odchodzi jak zobaczy realia pracy w tej firmie , a także zatrudnianie ludzi bez umów o pracę dzwoń do zus i dowiedz sie czy umowa zgłoszona , bo może nie wiesz że jezdzisz bez umowy , i nie daj sie zwieść zapewnieniom szefa
pracownik 2014-09-25 10:17:31
UWAGA teraz W CAR TO BUD MAX
pracownik 2014-09-25 10:23:08
BUD MAX WŁYNKÓWKO
troll 2014-09-27 15:11:01
cały czas( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ NIE PŁACĄ SKŁADEK I PROBLEM CO MIEŚIĄC Z KASĄ SZKODA CZASU I NERW .A TYM CO TAK ŁADNIE PISZĄ PROPONUJĘ ZMIENIĆ LEKARZA BO OBECNY ICH OSZUKUJE I NIECH NIE PISZĄ ŻE TAM JEST TAK DORRZE BO SIĘ NIEDOBRZE ROBI"POZDRO DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY TAM PRACOWALI I DALI SOBIE SPOKUJ Z TĄM FIRMĄ WIELKIM SZEFEM"
1
Wujek S* 2014-11-19 00:28:45
Witam pracowałem tam w 2012r budowa S8 wypłaty na raty ciągłe obiecywanie że jutro reszta po weekendzie w piątek itd.... adres na matarni to mieszkanko przerobione na pseudo biuro z dwiema miłymi paniami. Powiem tak jeżeli ktoś lubi pracować charytatywnie to jak najbardziej polecam :)
kapitan hak 2015-01-27 07:31:36
Bankrut ja sie nie dziwie wcale,tacy kierowcy jak co 2 to nie jedna firme polozy pzdr dla rajdowcow z dakaru
Marcin 2015-08-24 16:00:24
tak pracuje mam 40 groszy z kilometra bez żadnej podstawy , jeżdzę 3/1 , obiecano mi podwyżkę , za rok lub 2 , to moja pierwsza praca to trzymam sie jej , może będzie lepiek
Kot 2015-09-01 00:28:25
mnie nie ale mówił ze ciebie często
driver 2015-11-12 09:35:16
dalej tam pracujesz i jest ok? jeśli tak, to daj namiary, może sprubuje :)
Marcin 2015-11-14 01:05:39
Nie ma problemu żeby tam sie dostać , biorą w zasadzie każdego bo nikt tam pracować nie chce , za paliwo ci pewnie oddadzą , ale na kilometrówce będziesz jeździł , i te dafy maja ciagle awarie , lipa po całości
tomek 2016-05-11 09:18:08
jak masz doświadczenie w pracy za kółkiem @fiki to możesz liczyć nawet na wyższe zarobki, zależy od tras na jakich będziesz jeździł
Zostaw swoją opinię o W-CAR - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W-CAR