NZ Techno Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o NZ Techno Sp. z o.o.

m 2013-06-20 21:43:01
a ile można wtedy zarobić ?
5
a.l. 2015-04-28 22:01:05
piszecie, i piszecie, niezadowoleni, znaleźliście gdzieś pracę? i jak Wam tam idzie? jeżeli jesteście szczęśliwi, gratuluję, czasem mam wrażenie, że niektórym powinno zabronić się korzystania z internetu
pozdrawiam
3
internauta 2015-05-26 14:48:58
Na szczescie dzięki internetowi można dowiedzieć się dużo o różnych rzeczach w tym i o takich firmach jak opisywana. Akurat znam firmę i zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników na temat NZTechno.
Życzę powodzenia w poszukiwaniach innego pracodawcy.
1
odradzam 2015-06-24 18:44:42
wlasnie po to jest interent aby wyrazac swoja opinie
chcesz to czytaj nie chcesz to nie czytaj
proste i logiczne
podoba ci się to napisz a jak nie bo cie traktuje jak papier to tez napisz.
wolność słowa - proste
1
tomek 2015-12-26 20:57:37
dobrze, że @omen napisał ten komentarz i ja się zgadazam, bo faktycznie im starszy szef tym ma wiecej za sobą i też dlatego u ncih sa bardzo dobre stawki, cenią specjalistów.
ach 2015-12-29 03:57:22
@tomek pewnie, że zarobki są dobre, a zatrudnienie an specjalistów bardzo się opłaca. Tyle, że teraz nie jest przeprowadzana chyba żadna rekrutacja, prawda? pozdrawiam
gregu 2015-12-31 14:41:26
z tego co mi wiadomo to w tej chwili rzeczywiście nikogo nowego nie szukają. Niemniej na pewno warto obserwowac te firmę, bo ludzie ogólnie polecają pracę tutaj
pokkem 2016-01-02 21:09:07
Oprócz tego, że polecają to można samemu wyciągnąć wnioski, że firma dobrze się sprawuje, ponieważ nikt się obecnie nie zwalnia. Także pracownicy dobrze się czują.
marek 2016-01-08 14:17:36
wydaje mi się, ze teraz w tej firmie jest tak, że mają umowy(usunięte przez administratora) nawet dla tych nowych pracowników, a rekrutacja od tego miesiąca miała sie zacząć dopiero.
jaco 2016-01-21 16:11:42
@Zainteresowany, nie tylko na śląsk, ale i na lubuskie i opolskie. Jak dla mnie super, że w ogłoszeniu napisali (usunięte przez administratora) niezbędne narzędzia pracy (samochód, komputer, telefon,)
1
Ja 2016-01-23 16:32:25
@Dziwny oj nie wydaje mi się by zwalniali od tak, bo mają jakiś kaprys. Przecież znalezienie takiego pracownika na zastępstwo nie jest łatwe, a firma nie może sobie pozwolić na jakieś przesunięcia w czasie czy coś. Moim zdaniem warto się u nich zatrudnić i mam taki zamiar wysyłając cv na stanowisko specjalisty ds. zamówień publicznych w Warszawie (usunięte przez administratora) No ale żeby się dostać to trzeba mieć doświadczenie na podobym stanowisku 2-3 lata
Antonio 2016-05-05 21:02:33
@Maciej oczywiście, że warto rekrutować na przedstawiciela medycznego :) Ale teraz nie prowadzą rekrutacji na to stanowisko, więc będziesz musiał chyba poczekać.
Zostaw swoją opinię o NZ Techno Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZ Techno Sp. z o.o.