brak logo

OSM Radomsko

Radomsko

Opinie o OSM Radomsko

wielbiciel 2010-08-15 18:42
Firma wspaniała !!! ;-) Jedynie prezes szkaluje swoim zachowaniem i wyglądem renomę tego mlecznego potentata. Stary [usunięte przez moderatora] dziadziuś, mruczy coś pod noskiem- śmiech na sali. Można go zobaczyć w branżowych czasopismach- schowali przy zdjęciach do ostatniego rzędu po w brudnym sweterku pozował - wstyd!!!
[usunięte przez moderatora]
7
jola 2014-03-10 21:49
brednie!! Wlaśnie ten prezes jest odpowiedzialny za sukces tego zakladu. oby był na stanowisku jak najdłużej To cudowny prezes.
3
Pracownik 2015-06-27 22:04
Wy chyba nie pracowaliście w Mleczarni to jest Mleczarnia komunistyczna i Prezes który już dawno powinien odejść to trzyma się rękami i nogami. Cały zarząd jest do zmiany i każdy o tym wie ale ilość łapówek które biorą od przedstawicieli firm pozwala im na przekupywanie rolników i ich głosów na walnych zebraniach.
jorgos 2016-02-11 10:38
Wyroby mleczarskie z radomska spr szkoda ze w Warszawie nie mogę odszukac sklepu z ich produktami ml.
DDT 2016-03-31 12:40
OSM Radomsko powinno się zamknąć jak upadł berliński mur. Tam nadal są czasy komunistyczne. Wynagrodzenie to kpina - najniższa krajowa brutto, a pracujesz jakbyś miał 3,5 tys na rękę. Kłamstwo za kłamstwem kłamstwo pogania.
1
Damian 2016-03-31 23:53
A czy jako kierowca oplaca się pracować w mleczarni? Mój sąsiad już o 4 jeżdzi do pracy także chyba dobre zarobki ? Jakieś dodatki wczasy pod gruszą czy budowlanka?
12
iza 2016-05-10 10:27
Czy orientuje się ktoś czy są przyjęcia do pracy w mleczarni w Radomsku,dla kobiet na produkcję.
17
ola 2016-09-01 14:01
Podbijam pytanie. Czy są jakieś oferty pracy dla kobiet w tej firmie?
6
chudy 2016-10-20 17:49
Jakie są są zarobki pracownika sklepu, kierownika sklepu?
Bardzo proszę o odp.
8
Jolanta 2016-12-23 15:19
Wesołych świąt
3
biedron 2017-01-04 00:26
Pracowałem w tej że Mleczarni 2 lata. Praca - jak wszędzie trzeba robić. Ale wynagrodzenie tragedia , ledwo 1500 na rękę (biorąc pod uwagę nocki) . Całe rodziny tam pracują ciężko się dostać tak poprostu z ogłoszenia. I co istotne jedno wielkie pijaństwo i złodziejstwo ( czasy starej dobrej komuny ). Opinia jak najbardziej potwierdzona.
2
karola22 2017-02-17 12:27
Hej,a jak z ceną mleka,po ile wychodzi rolnikom ?
michał 2017-02-17 21:19
a praca jako kierowca ? jakie opinie na ten temat? czy dobre wynagrodzenie pracując od 4 rano ?
1
lola 2017-02-19 09:41
Czy są przyjęcia dla kobiet?
1
Zostaw swoją opinię o OSM Radomsko - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OSM Radomsko