brak logo

F.E.Z Normal Met

Lublin

Opinie o F.E.Z Normal Met

x 2009-11-29 09:33:51
Jak chcecie tam pracować, to i tak długo nie zagrzejecie miejsca. Młody francuzik, którego zrobili [usunięte przez moderatora]z teczki nie zna się na zarządzaniu przedsiębiorstwem. Oferty pracy nawet nie warte czytania.
1
anonim 2010-04-30 07:52:49
Pod względem finansowym i organizacyjnym DZIADOSTWO ŚREDNIA PŁACA 1000zł na ręke ZAPRASZAMY!
1
DR13 2014-06-18 14:08:10
(usunięte przez administratora)ale jaki szef taka firma. Zatrudnia młodych po studiach a swoich obecnych nie potrafi docenić. Skąpy i tyle Ludzie z 20 letnim stażem zarabiają psie pieniądze a szkoda gadać Ja by został bez wsparcia nie wiem czy by sobie tak poradził bizmesmen :) NIE POLECAM
Dr 2014-12-05 23:27:18
Bylem pracownikiem i cieszę się że już nie jestem :) znalazłem uczciwego i nie pazernego szefa i dziękuje Boku, że tam nie zalałem fundamentów z narzekaniem że w Polsce jest bieda. Nie marnujcie czasu na takie firmy, tam zawsze się liczą z kosztami Ps. "Prezesa" słowa "za bramą czekają 50-sięciu na twoje miejsce" to o czym to świadczy??
kali 2015-03-27 20:34:42
Witam,nic rewelacyjnego w tej firmi.Ogólnie trzeba mieć dobrą psychikę,zarobki minimalne.Dodatkowo hałas,smród smaru,bałagan.Starzi pracownicy ,niech mają pretensję do siebie.Każdy z nich narzeka na prezesa a żaden się nie postawi.
Gnyp 2015-03-27 20:39:36
Każdy stary pracownik narzeka na prezesa,narzekana firmę,na zarobki.Związki w tej firmie są nic niewarte ,zwłaszcza że głównymi osobami w zwiazkach są brygadzisci,którzy mają większą pensje od pozostałych pracowników i czują się lepsi .Ludzie są podzieleni ,przez kasę celowa strategia w fabrykach .Ludzie obudzcie się.
1
obama 2015-03-27 20:47:45
Jeżeli chodzi o tą firmę to nie polecam zostać tam pracownikiem.Zarobicie robiąc tam nad godziny ,trzecie zmiany po czym uslyszycie że nie wolno zostawać bo za duzo kasy idzie na nad godziny.Po jakimś czasie znowu będą kazali zostawac jeżeli się nie zostanie staje się pracownik wrogiem z drugiej strony pracować za miskę ryżu ? Ludzie ogarnijcie się
obama 2015-10-23 12:56:29
Praca w tej firmie? Tak polecam jak najbardziej!!!!!
Usłyszycie od Prezesa , że firma to rodzina , że widzi w was nadzieje , że jesteście motorem napędowym firmy. Pokażecie , że jesteście w stanie ogarnąć prace to będą od was więcej wymagać i sami się zwolnicie , bo nie wytrzymacie atmosfery . Opisuję to delikatnie a sami wyciągniecie wnioski , wiadomo prezesa lub kierownik nie może dać wejść sobie na głowę ale powinien mieć trochę kultury co do pracowników .Jakby nie było to dzięki pracownikom macie te stołki . Jeśli chodzi o organizację pracy to jest to jedna wielka porażka . Prezes jest Głupi bo daje się manipulować a tak naprawdę nie wie co dzieje się w firmie . Mówiąc głupi podkreślam , że to nie jest obelga , obraza lecz wyrażenie swojego zdania , które w świetle prawa nie jest karalne chodzi o słowo głupi nie podlega to odpowiedzialności karnej pozdrawiam i zachęcam wystawiania opini pozytywnych negatywnych
1
jogi 2016-02-16 11:55:06
Witam, długo zastanawiałem się czy zostawić opinię o tej firmie. Całe szczęście to moja była firma i nigdy więcej nie poszedłbym tam do pracy. Zarobki to kwestia śmiechu, obiecanki prezesa o rozwoju to jedna wielka ściema, a atmosfera pracy... cóż... związki zawodowe, które krzyczą jak to nie walczą o ludzi a wbijają nóż w plecy, żenada! Jako młody pracownik nie raz słyszałem że powienienem się zwolnić od kolegów z pracy bo zabieram im miejsca pracy. Hałas, olej i smród to codzienne realia. Dodatkowo koledzy mi przekazali, że obecnie urzęduje tam podobno nowy kierownik który drze się i jest tyranem wyzywającym ludzi. Cieszę się że długo nie zagrzałem tam miejsca. Nie polecam nikomu. Terez pracuję gdzie indziej i nareszcie wiem co to jest atmosfera w pracy i rozsądne zarobki. Pozdraiwam
3
Zidane 2016-03-22 13:56:52
3 tys. to tam nie widzi nawet brygadzista z 20 letnim stażem. Minimalna, a po próbnym może dostaniesz 100 zł podwyżki, a może nie. W sumie jak będziesz pracował po 16 godzin dziennie to 3 tys jest możliwe, tylko wytrzymaj tyle w tym syfie. Maszyny w opłakanym stanie, brak zabezpieczeń bo nie ma komu ich zamontować, więc trzeba uważać żeby kawałka siebie tam nie zostawić :D. Ale czego się spodziewać skoro dopiero PIP zmusił ich do zamontowania ciepłej wody w umywalce na hali. Podsumowując -- minimalna + straszne warunki pracy = kolonia francuska
1
Remik 2016-04-20 21:04:36
Koledzy, czy ktoś wie jak naprawdę tam jest? Czytam że najnizsza płaca, warunki...cóż tu powiedzieć hałas, smrud i kijowa atmosfera nie zachęcają... że w biedronce wiecej można zarobić. Chcem wysłać tam swoje cv ale czy warto? Proszę o opinie ludzi kturzy coś wiedzą na ten temat. A jak nie polecacie to dlaczego?
1
bylypracownik 2016-04-24 17:24:04
Pozdrawiam wszystkich, którzy tam jeszcze tyrają. Opinie kolegów wyżej jak najbardziej prawdziwe. Nic się nie zmieniło i na pewno się nie zmieni. Nowy kierownik wraz z prezesem blokują wszystkie możliwości rozwoju zarówno pracowników jak i firmy. Zarobki na poziomie najniższej krajowej. Wyrzucając gnój już więcej byś dostał a praca podobna :) Maszyny w firmie nie spełniają wymogów BHP. Nie ma żadnego wspomnienia o szkodliwości w umowie. Hałas niemiłosierny. Oświetlenie nie spełnia wymogów - oczy bolą. Powszechnie stosowany mobbing i zastraszanie przez kierownictwo. Wolnego nie dostaniesz, na żądanie też Ci będą blokować. Brak możliwości dorobienia, brak nadgodzin. Polecam omijać szerokim łukiem.
1
byłypracownik 2016-05-06 09:20:34
Fabryka-marzenie!
XXI wiek,szklany budynek, nowoczesne maszyny, pełna automatyzacja, przyjemny zapach czystości na hali produkcyjnej, klimatyzacja w lecie, ogrzewanie w zimie. Marmury na PODSADZCE, luxusowe toalety dla pracowników dbanie o czystość i bezpieczeństwo pracy.
Poza tym doskonale opracowane procedury i zakresy obowiązków, fantastyczna atmosfera szczerości i zaufania wśród pracowników. Jeżeli chodzi o zarządzanie to nie ma lepszych. Prezes jest osobą baaaardzo konsekwentną, która potrafi egzekwować oraz weryfikować wspólnie podjęte decyzję dla dobra całej fabryki i jej pracowników. Ze swoim "doświadczonym prezesem" stanowią doskonały zespół AKTORÓW, który zarządza SCENĄ TEATRU NMT ;) Wizja dynamicznego rozwoju pozwala na realizację wielu inwestycji i projektów. Atmosfera pracy wręcz rodzinna, pełna zaufania, szczerości i przyjaźni. Zawsze można liczyć na pomoc, wsparcie i dyskrecję kolegów.
A tak serio...ta fabryka to przeciwieństwo tego wszystkiego co napisane powyżej. Omijajcie z daleka.

michał 2016-05-12 07:13:44
kolego, nie zrozumiałeś chyba ironii!! haha
były pracownik 2016-05-16 23:08:39
Witam,
jako były pracownik chciałbym przestrzec wszystkich przed nie daj boże złożeniem tam CV i podjęciem pracy w tej firmie. Donoszenie jeden na drugiego by piąć się po drabinie sukcesu i cudzej krzywdzie, kopanie dołków, prezes furiat o braku elementarnej wiedzy o zarządzaniu, atmosfera fałszu i obłudy, smród smaru i niemiłosierny hałas. Piszę ten post by ludzie zobaczyli prawdziwe oblicze tej jak to napisane w ogłoszeniach o pracę "rozwijającej się firmie z perspektywami", której daleko do jakichkolwiek standardów. Drodzy koledzy i koleżanki, jest naprawdę wiele firm, które oferują wiele lepsze warunki pracy niż ta pożal się boże firma, gdzie śnieg sypie się przez dziury w oknach a priorytetem pracowników czy kierownictwa jest włażenie w .... prezesowi by się przypodobać. Nie dajcie się manipulować. Pozdrawiam tych co odeszli i mam nadzieję, że reszcie też uda zmienić się pracę.
5
Józef 2016-09-30 22:51:33
dziwne że yann jest ciągle prezesem...czyli nic się nie zmieniło przez ostatnie kilka lat...
jesli chcesz zdobyć doświadczenie po studiach, jako pierwsza praca można ostatecznie spróbować, ale góra 1-2 lata i szukać normalnej firmy. licz się z bałaganem, nerwami, spychologią i brakiem podstaw, chaosem....
masło 2016-10-02 21:18:37
No dobra, ale wiecie jakich średnich zarobków mozna się teraz spodziewać? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o F.E.Z Normal Met - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.E.Z Normal Met