brak logo

"Niedźwiedź-Lock"

Luboń

Opinie o "Niedźwiedź-Lock"

robol 2015-11-04 13:49
Julka-firma zatrudnia ponad stu pracowników z czego połowa to niepełnosprawni z których czepią kase a druga polowa to osoby zdrowe ktore muszą na szefostwo zapirdalać za 1500 netto. A co do wyścigu szczurów to standart w tej firmie.
4
Głuchy 2015-11-06 11:53
Ludzie co za bzdury pracowałem tam kilka lat i jak cZytam że niby trzeba zasuwać jak na akordzie to chyba nie jesteście nauczeni pracy najlepiej to nic nie robic i brac za to kase
2
robol 2015-11-07 15:30
To dlaczego tam dalej nie pracujesz skoro tak fajnie w tym syfie jest no chyba że masz grupe inwalidzką to nie będziesz narzekał bo niepełnosprawni są tam do tego żeby firma miala z nich kasę a osoby pełno sprawne muszą robić za dwóch
2
Xyz 2015-11-09 07:29
Jak tak bardzo narzekasz to po co tu jeszcze pracujesz. Zarabiasz tyle na ile Cie szefostwo ocenia. Ja nadal pracuje w tej firmie i zarabiam o wiele wiecej. Atmosfera jak i warunki pracy są bardzo dobre , jedynie psują to takie zakompleksione osoby jak Ty , którym sie wydaje ze wszystko wiedza, wszystko im sie należy , a tak naprawde są zwykłymi debilami.. Rada od starszego kolegi abyś wziął sie do roboty póki młody jesteś
2
ZYX 2015-11-09 23:43
XYZ - Opinia ewidentnie nieprawdziwa. Na 100% dodana przez jakiegoś dyrektora czy innego prezesa. A wszystko po to, żeby chociaż trochę wybielić prawdę o której napisali m.in. normal i pracownik.
Oszukiwanie pracowników na każdym kroku. Niezależnie, czy są to pracownicy szeregowi czy kierownictwo...
4
abc 2015-11-13 07:03
Dodać jeszcze trzeba że nawet na ubezpieczeniu pracownika w PZU próbują zaoszczędzić negocjują bardzo wysoką składkę za minimalne ubezpieczenie żeby tylko złotówki nie stracić, kopią pracowników z każdej możliwej strony i to jest ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - żenada!!!
4
pracownik x 2015-11-13 09:13
Nie pisz jak nie wiesz o co chodzi z tym PZU. Składek nie płaci pracodawca tylko pracownik. Ubezpieczenie jest nieobowiązkowe więc pracownik sam decyduje czy chce się ubezpieczyć czy nie. Czy za wszelką cenę chcesz popsuć opinię nowym zarządzającym Firmą ? Jak masz odwagę pisać bzdury to miej odwagę i podpisz się. A jak coś cię "" boli"" to idź i porozmawiaj. Tak będzie lepiej.
1
zt 2015-11-19 06:20
pracownik x - bzdury wypisujesz poczytaj sobie zasady ubezpieczeń indywidualnych jak byś sam je chciał płacić oraz na jakiej zasadzie działają ubezpieczenia grupowe bo to właśnie one zostały stworzone po to żeby pracownik szeregowy miał dobre ubezpieczenie i i szeroki wachlarz świadczeń w nim zawarty a wasza firma robi wszystko żeby pracownicy płacili wysokie składki (na które ich nie stać bo płacicie głodowe pensje )żeby mieli w miarę przyzwoite ubezpieczenie bo patrzycie tylko na to żebyście nie musieli dopłacać do ubezpieczenia jesteście chyba jedynym zakladem pracy chronionej gdzie łamane jest wiele zasad zdrowego rozsądku ba nawet obciażacie pracowników stratami produkcyjnymi zabierając im i tą śmieszną premię która w połączeniu z całą wypłatą daje im 1700 zł netto obudzcie się nowi zarządzający co robicie bo wasza ryba zaczyna gnić od środka
3
pj 2015-11-20 19:51
oj tam nie narzekajcie wkrótce będą święta i na pewno zostanie wam wszystko wynagrodzone
harnaś 2015-11-26 21:36
"Zarabiasz tyle na ile Cie szefostwo ocenia." Jeżeli tak stawiasz sprawę, to proszę o wytłumaczenie, dlaczego nowi pracownicy zarabiają więcej niż Ci z wieloletnim stażem pracy oraz doświadczeniem, którego brakuje nowym pracownikom. Co byście zrobili gdyby doświadczeni pracownicy nagle zaczęli się zwalniać? Kto by wyszkolił nowych pracowników, którzy nie mają o niczym zielonego pojęcia? Zacznijcie wreszcie doceniać to co macie, ponieważ gdyby doszło do najgorszego scenariusza, to dosłownie zostajecie na lodzie.
A tak poza tym chcę jeszcze rozwinąć wątek obserwacji pracowników, poprzez pomysł montażu kamer na halach. Jak myślicie? Jak zachowa się pracownik pracujący pod presją wiedząc, że ktoś go obserwuje. Moim zdaniem taki przeciętny pracownik nie wytrzyma stresu związanego z taką pracą, a to się odbije na całym procesie produkcji oraz na życie prywatne takiego pracownika, który z niechęcią będzie chodził do pracy, wiedząc, że nawet kiedy kichnie, to wszyscy będą wiedzieli kto mu wytarł nos. Taka jest moja opinia i wiele pytań na które pewnie nigdy nie poznam odpowiedzi.
1
To znowu ja 2015-11-27 11:39
Pracuję w tej firmie od dość dawna. Zarabiam tyle ile zarabiam. Nikomu nie zaglądam w kieszeń ponieważ nie interesuje mnie to kompletnie. Dostaję taką wypłatę jaką mam w umowie więc nie będę narzekał na wysokość wynagrodzenia. Rada dla pozostałych moich znajomych z tego zakładu jest taka: ZANIM PODPISZECIE NASTĘPNY ANEKS DO UMOWY DOTYCZĄCY WYSOKOŚCI WYNAGRODZENIA TO GO NAJPIERW UWAŻNIE PRZECZYTAJCIE a dopiero potem zdecydujcie się czy to podpisać czy nie. Bo prawda jest taka że jeśli jakąkolwiek umowę się podpisuje bez czytania (jak większość z moich kolegów tu robi)to pretensje można mieć potem tylko do samych siebie. A co do reszty poruszanych tutaj wątków to powiem krótko KAŻDY Z WAS MA SWÓJ ROZUM I JEŚLI TWIERDZICIE ŻE MACIE TU ŹLE TO PO CO TU SIEDZICIE?
1
Cnc 2015-12-18 13:43
Jest to prawda klan rodzinny nic nie mający z dobrym prowadzeniem firmy .to są zdziercy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] erujących na osobach niepełnosprawnych bo z tego mają zyski bo ten kto ma trochę w głowie nie będzie tam pracował.
6
ja 2015-12-29 14:49
qpola-nie ma takiej opcji jak ponad 2000 na rękę a jedyną podwyżkę jaką mozna tam dostać to za zniszczone narzędzia nie zwiny operatora CNC jak tam twierdzą ci którzy nie znają się na tej robocie jednym słowem nie polecam pracy w mojej byłej firmie
1
kita 2016-01-25 19:32
pakiet socialny, czyli jaki to jest??? bo nie spotkałem się w tej firmie z czymś takim
harnaś 2016-02-03 21:56
Standardowym pytaniem jest to czy jesteś na grupie lub rencie :D
3
harnaś 2016-02-03 22:02
Pracuję tam całkiem długo i nigdy nie słyszałem o jakimkolwiek pakiecie socjalnym, a nadgodziny są wypłacane dopiero po 3 miesiącach jakby ktoś nie wiedział :D
1
harnaś 2016-02-03 22:13
Dokładnie tak jak mówisz, ostatnio podpisywaliśmy też aneksy do umowy na kwotę 1850 zł brutto (wzrost najniższej krajowej), premie to tak 220-360 zł brutto, a możesz sie tylko dwoić i troić żeby zrobić jak najwięcej- podwyżki i tak nie dostaniesz :D
hjk 2016-02-05 08:08
maniek-tam żadnych pakietów nie ma tylko najniższa krajowa plus ochłap premi jeżeli już ją dostaniesz. harnaś-podobno pracuje u was chlopak który zapieprza na dwóch strategicznych maszynach jakiś laser i prasa jednocześnie i też ma z tego wielke NIC, pytam z ciekawości bo kumpel tam pracuje i mi o tym opowiadał i o tych pakietach których nie ma więc jezeli to prawda o tym gościu co tak popieprza im robotę i nie jest doceniony to ja nie chciał bym w takiej firmie pracować a swoją drogą to co on tam jeszcze robi z jego umiejętnościami powinien iść do innej lepszej firmy
1
numer 1 2016-04-14 00:28
szkoda czasu na ten kolchoz tym ktorzy tam ida chylę czapkę z głowy i zycze powodzenia i stalowych nerwów ....
jakitaki 2016-05-17 21:57
walec-to że firma ma zasięg globalny to wiadomo ale żeby tak było to trzeba jeszcze mieć dobrą kadrę kierowniczą a tymczasem to sami pracownicy ciągną tam robotę bo panowie kierownicy nie maja kompletnie pojęcia o organizacji pracy i nie jest to tylko moje zdanie ale większości pracowników którym szefostwo powinno zawdzieczać to na jakim poziomie jest firma a na chwilę obecną pracownika tam traktują bardzo źle
3
pikuś 2016-08-09 15:43
bardzo przyjemna firma polecam
3
snitch 2016-08-10 16:44
powiem tak kadra kierownicza fajna i zarobki adekwatne do wykonywanej pracy a co do samej pracy to luzik każdy spokojnie da rade bo tu nikt nikogo nie goni robisz sobie swoim tempem i tyle Tak ze niewiem dlaczego niektóży takie bzdury wypisują
1
watchmaker 2016-08-11 19:08
tak zgadza sie maniek te benefity i owoce to bardzo ważne masz to jak w banku musisz tylko dobrze gadać a co do umiejętności nie martw sie nie liczą sie wogule dobry bajer u już siedzisz w biurze
3
Źelboy 2016-08-21 02:34
Nawet jesli posiadasz jakieś umiejętności to lepiej się nie w ychylac bo zostanie to wykorzystane prZeciwko tobie tak ze lepiej mówić ze się czegoś nie umie i masz wtedy święty spokój Ci co tak robią najlepiej na tym wychodzą i śmieją się z tych orłów co się wychylają i wchodzą tyłek żeby zabłysnąć
3
kwazimodo 2016-08-30 19:12
Hahaha
bob 2016-10-06 16:46
Wszystko ok ale wydaje mi się ze pracuje tam zamało kierowników i tej całej kadry myślę ze oni są mocno przepracowani a juz nie wspomne o dziale technicznym siedzą sobie jak w szkole na przerwie i robią beke widać ze nie mieli do czynienia z uczciwą pracą ja to zwiększył bym im transwer internetowy bo ten juz trochę muli miłej pracy:-)
6
bob 2016-10-06 16:47
Wszystko ok ale wydaje mi się ze pracuje tam zamało kierowników i tej całej kadry myślę ze oni są mocno przepracowani a juz nie wspomne o dziale technicznym siedzą sobie jak w szkole na przerwie i robią beke widać ze nie mieli do czynienia z uczciwą pracą ja to zwiększył bym im transwer internetowy bo ten juz trochę muli miłej pracy:-)
6
zs 2016-10-06 21:43
Może jednak wiecie czy jest teraz jakakolwiek szansa na dwuskładnikowe zarobki? pewnie dorzucają odpowiednie premie do podstawy,
4
vito macaruzo 2017-02-03 21:42
duzy brzuch i wąs
1
fajfi 2017-02-19 22:28
O znowu potrzebują na laser:-) może duży brzuch pójdzie razem ze swoim doradca:-)
2
obecny robol 2017-03-29 22:34
Tak potrzebują ale nikt nie przyjdzie po tym jak całością znów zarządza jeden kierownik który potrafi tylko besztać ludzi bo ma przyrost ambicji, przez tego kierownika zwolniło się już wielu fachowców ja jako pracownik niepełnosprawny tej firmy zadzwonię do państwowej inspekcji pracy żeby go ukarał za mobing jak szefostwo tego nie widzi
5
Joanna 2017-04-04 10:30
Pracujesz w Niedźwiedź-Lock? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnej sytuacji w firmie. Na co mogą liczyć pracownicy?
Biskup 2017-04-04 14:07
Hej Joanna atmosfera i warunki pracy jak i płacy są dobre tylko co niektórym pracownikom się już nie chce pracować i próbują wszelkimi sposobami zepsuć dobre imię firmy Najlepiej to brać kasę za nic ale to nie czasy komuny Połowa ludzi w firmie udaje ze pracuje i jeszcze są niezadowoleni
1
Abc 2017-04-04 18:26
Wpisana opinia przez Biskup to jest zart lub napisana przez kogos z biura, w firmie jest jeden wielki chaos bo brakuje ludzi , a ci co zostali musza robić za dwóch zarabiajac 1600 netto,
1
pracownik 2017-04-04 22:15
obecny robol pisze prawdę zrobić porządek z jednym gościem i będzie nam się pracowało lepiej a chodzi o tego co na nas tylko krzyczy, Joanna przyjdź i pogadaj myślę że da radę się dogadać z naszym młodym szefem pod warunkiem ze zrobi porządek z wymienioną przez becnego robiła osobą pozdrawiam
2
hajzenberg 2017-04-05 01:07
ciekawe kto to tak pracuje a dwóch ?chyba ten z brodą
1
Zrezygnowany 2017-04-05 08:24
Jaka motywację do pracy mają pracownicy, którzy nie mają ani 1 złotówki nagrody bo ostatnie grosze zabrano im w związku z podwyższeniem najniższego wynagrodzenia ? Większość pracuje bez prawa do jakieś premii czy nagrody. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk! Kiedyś były premie, pieniądze na wakacje a teraz nic. Dostają to tylko wybrani. I to tak żeby inni nie wiedzieli o tym. A reszta to do pracy bez możliwości otrzymania czegokolwiek w zamian. Tak źle jeszcze nigdy nie było. Aż się nie chce pracować.
4
robol 2017-04-06 09:23
Heh dobrej zmiany w kierownictwie niestety nie widać ponieważ przez krzykacza kierownika, dezorganizatora pracy zwalnia się najlepszy i najbardziej doświadczony spawacz. Brawo wy, prezesie otwórz oczy.
3
komuch 2017-04-06 12:17
to nie jest tylko wina wąsa a całej kadry zarządzającej jeden przez drugiego chce udowodnić ze jest lepszy a w rzeczywistosci okazuje sie jak bardzo sa nieudolni To ludzie sztucznie awansowani na stanowiska kierownicze itp A jak wiadomo jak ktoś jest sztucznie awansowany na w/w stanowiska to bedzie miał problem z przekazaniem swojego doswiadczenia innym czy doskonalenia całego procesu i zarzadzania Tak ze Panowie pytam was gdzie jest wasze miejsce? proponuje podciągnąc rekawy i do roboty
6
pracownik 2017-04-12 08:02
Idą święta więc trzeba zgnoić pracowników, tyle mam do powiedzenia o naszym nowym poje........nym kierowniku
2
Tito 2017-04-13 16:26
On przynajmniej trzyma rękę na pulsie
3
Robotnik firmy 2017-04-13 17:36
Rękę na pulsie, o czym ty chłopie piszesz jedno co potrafi to mobing psychiczny wobec pracowników to jest kawał chama a nie człowiek
1
Lobo 2017-04-14 19:22
Jak udajesz ze pracujesz to niema innego wyjścia
2
pracownik .n 2017-04-15 21:55
Czyli dopuszcza się w naszej firmie mobbing!!! to chyba jakieś jaja!!! mam nadzieję że to już długo ni potrwa no i sprawa trafi do inspekcji pracy
1
kozia broda 2017-04-18 14:27
Chyba myślisz pojęcia a co może byś chciał żeby kierownik przynosił tobie kawę i prosił się tobie żebyś wykonywał swoją prace zadaj sobie jedno pytanie po co chodze do pracy ? Chyba nie po to żeby wypoczywać Niestety w tym kraju niema nic zadarmo
1
Niewolnik 2017-04-19 00:08
Nie wiem w jakim dziale pracujesz. Na pewno nie na produkcji bo inaczej byś mówił. Oczywiście, że chodzę do pracy żeby pracować ale nie znaczy to, że zgadzam się na mobbing. Chcę także godnie zarabiać!!!!!! Prezesie weź moją pensje a mi daj swoją. Zobaczymy ile dni za to przeżyjesz. Jak mogę wyżywić czteroosobowa rodzinę za 1500 złotych.???? Ja nie chcę nic za darmo, ja chcę otrzymywać uczciwe wynagrodzenie za pracę.
4
cook 2017-05-18 00:22
no nie przesadzał bym z tym ze to najlepszy spawacz Lepsi od niego pouciekali tak ze niema żadnej konkurecji a swoją drogą chyba już nie odchodzi jak widać opłacało sie zagrać vabank i znowu dostał pewnie kase sądze ze znalazło by sie kilku chłopaków którzy mają wiecej oleju w głowie niż on
6
Little007b 2017-05-25 08:29
Prezes firmy jest poprostu dobrym człowiekiem z wielkim sercem i za to jeszcze raz dziękuję. Ale cała reszta firmy jest do dupy. Nie mówię tu o pracownikach, bo ich będę wspominał jak najlepiej.
2
Joanna 2017-05-25 09:37
@Little007b W jakim dziale firmy pracujesz? Rozumiem, że zrezygnowałeś lub zamierzasz zrezygnować z pracy. Co jest tego powodem? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, jak oceniasz Niedźwiedź-Lock jako pracodawcę?
Joanna 2017-05-26 12:08
@Pinokio jeśli zniknęły niektóre komentarze oznacza to, że zostały zarchiwizowane przez administratora z powodu naruszania zasad regulaminu. Dlatego też przez zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z jego treścią.
Zostaw swoją opinię o "Niedźwiedź-Lock" - Luboń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Niedźwiedź-Lock"