Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Medwork24

Pracowałeś w firmie Medwork24 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GRażynkaNi - 2013-09-30 13:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie płaciłam:) A ja miałam od rodziny na zakupy dostawałam określoną kasę na tydzień, na miesiąc, w tym też było na jedzenie dla mnie :) Wiadomo ulubiona kawa, słodycze przybory toaletowe kupiłam sobie wcześnie tak jak fajki w Polsce, bo na to kasy się nie bierze od rodziny:P
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 20:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRażynkaNi, o to fajnie, zawsze jest tak, że dostaje sie pensję z medwork24 oraz kieszonkowe od rodziny? czy to wyjątkowa sytuacja?
zdjecie uzytkownika
KAtarzyna Borawska - 2013-10-16 08:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sympatycznie, konkretnie, jak lubię.
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2013-10-30 16:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona jestem, wypłata na czas, obsługa ok interwencje jak trzeba są z ich strony, ludzkie podejście do człowieka.
zdjecie uzytkownika
janina - 2013-11-10 17:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To może ktoś opisac proces rekrutacji do Medwork24? Trzeba wyrabiac zaswiadczenia o niekaralnosci? Ile etapów ma rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-03-20 13:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam! pracowałam w 6 agencjach od tych bardziej znanych po mniej, i jakoś mi w Medwork24 najbardziej przypasowało. Naprawdę, konkretnie podchodzą do tematu.
zdjecie uzytkownika
Hanna Kościńska - 2014-04-13 13:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie wpisy są chyba wirtualne, zdecydowanie nie polecam tej firmy. Nie istnieje ktoś taki jak konsultant i koordynator na terenie Niemiec. Sprawdzona oferta to chlew i brudasy. Brak wyżywienia i picia. Komórka do spania pełna brudu, kurzu i smrodu z kociego moczu. Zero warunków sanitarnych, zero zainteresowania ze strony firmy, dopiero po SMS-ie że powiadomiłam policje, zainteresowano się mną i zorganizowano mi powrót do Polski. W skutek tego doznałam uszczerbku na zdrowiu schudłam 6kg i jestem odwodniona, nie wiem jak długo będę dochodzić do siebie. Sprawę na pewno skieruje do sądu o odszkodowanie.
zdjecie uzytkownika
siwa480 - 2014-05-25 08:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Hanna Kościńska - 2014-04-13 13:14:06]:
ja rownież nie polecam tej firmy,byłam od nich 2 razy ,za pierwszym razem 9tyg,ani raz nie raczyła sie odezwac koordynatorka,mieszkala bardzo blisko mojego miejsca pracy,w razie problemow kontaktowali sie tylko emailowo,ela nie kazdy posiada inetrnet i dostep do niego,teraz czekam juz 3 m-c na oferte,oczywiscie bylam sobie prywatnie,w Warszawie pancie tylko obiecuja i na tym sie konczy rozmowa,jeden plus kasa na czas,pozdrwaiam
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-05-31 00:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat, to, że kasa jest na czas w medwork24 to o niczym takim nie świadczy, bo przewaznie kazda firma spełnia to kryterium, napiszcie cos więcej może.
zdjecie uzytkownika
halka0065 - 2014-06-30 08:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam MEDWORK zero zainteresowania ze strony koordynatora na terenie niemiec,miejsce pracy nie zgadzalo sie z opisem przez firme,chociaz wiedziala o miejscu koordynatorka poniewaz mieszka w poblizu, jak wszystkie firmy chca sie dorabiac na nas,pancie tylko siedza w pseudo-firmach i praktycznie nic nie robia jezeli pojawi sie problem w rodzinie podopiecznych,nich zamykaja te firmy w cholere,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-30 15:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos miał takie przygody jak halka0065? Co to w ogóle oznacza, że miejsce nie zgadzało sie z opisem, zamiast 5 gwiazdek hotel miał 4?
zdjecie uzytkownika
Albert - 2014-07-03 11:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No akurat Pani Haniu byłam PAni zmienniczką, to był Pani pierwszy wyjazd i liczyła Pani na 5 gwiazdkowy hotel... A nie na dom, gdzie podopieczny mieszka, a Pani ma swój Pokój:/ Ogólnie do sprzątania to nie łaska, a jedzenie to pani chciała minie z urlopu ściągała! ja tam u rodziny po 6 mscy siedzę o czymś to świadczy, rodzina jest wspaniała i nie dam złego słowa na nich powiedzieć medwork24 też to nie ich wina , że pojechała księżniczka!
zdjecie uzytkownika
Mariola1968 - 2014-07-03 11:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2014-05-31 00:19:46]:
Haha z tego co wiem to pojechała Pani na 5 dni i rodzina sie Pani pozbyła! :D
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-07-03 21:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doprawdy ciekawi mnie ile prawdy jest w tych opiniach w takim razie, bo widac druga strona sporu tez ma swoje argumenty. chyba jednak medwork24 nie jest taką złą agencją.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-07-22 06:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie rzetelna nie polecam dlugo sie czeka na wyjazd a po akceptacji umowy wstepnej groża kara 2000 zl za odmowe wyjazdu
zdjecie uzytkownika
marzena74 - 2014-08-05 13:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos napisać od jakiej kwoty opłacaja składki ,zus itd, to mnie najbardziej interesuje,pozdr
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-08-12 17:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopiero teraz przeczytalam ten post od p Marioli zgadza sie ze tam tylko Pani siedzi w tym brudzie i nic wiecej prawie nie robi .Ja takiego brudu nigdy nie widzialam .Ja w przeciwienstwie do Pani to nie jestem opiekunka do siedzenia tylko jestem opiekunem medycznym dyplomowanym posiadam duzo kursow i duzo doswiadczenia a poniewaz nie bylo chorego w domu tylko w szpitalu to byloby nie logiczne tam siedziec i patrzec na ten niemiecki porzadek i wachac te smrody pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-09-02 15:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja może zacytuje jedna z opinii, jaką medwork24 przytacza na swojej stronie "Pracuje w firmie Medwork24 od dwóch miesięcy i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona ze współpracy! Pracuję we Frankfurcie gdzie opiekuję się starszą panią po zawale. Do moich obowiązków należą m.in. sprzątanie, przygotowywanie posiłków, stała opieka nad panią Rosie: pomoc w myciu, ubieraniu, zmiana pampersów. Każdy dzień jest inny. Najważniejsze jednak, że z moją podopieczną dobrze się rozumiemy. Także ze strony pracowników firmy Medwork24 jest stały kontakt i opieka. W razie jakichkolwiek pytań czy problemów – wiem, że mogę zadzwonić. To duży komfort psychiczny." Nie wiem ile jest w niej prawdy, ale pewnie sa i zadowolone osoby.
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2014-12-01 12:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zero kompetencji.... Dwie szczekaczki z Kalisz Pani , jak nie mogłam wyjechać to mnie najpierw zwyzywały, potem zastraszały a na końcu groziły... Powinny nie pracować z ludźmi takie osoby! zero szacunku do człowieka i wyrozumiałości co do zdarzeń losowch! Bezczelne i tyle!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-16 11:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Bagina - 2015-01-16 11:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smiech na sali... Przedstawiają co innego, jedziesz i wogóle sie nie zgadza z tym co miało być! A by było zabawniej to jeszcze mi grozili karami, bo zjechać chciałam! Co sie nie zgadzało??
- podopieczny nie sprawny, dźwiganie było ( mówiłam, że mam chory kręgosłup!), opieka nocna, bo się budził ciągle w nocy, nie chodził do toalety tylko miał non stop zafajdane... i trzeba było przebierać, do tego podstawa niska bo to są rzadne pieniądze podstawa 1500zł i od tego składki odprowadzane. I OSZUSTWO, bo teraz jest minimalna płaca w niemczech i oni sie jej nie trzymają!! Jestem wykończona, fizycznie i psychicznie, i zastraszona, nie polecam! Te dziewuchy co tam siedzą, mają gdzieś że np rodzina żałuje na jedzenie, zakupy czy nawet środki czystości! Masz siedzieć i na nie zarabiać, no bo przecież na nie pracujemy!
zdjecie uzytkownika
PITA - 2015-02-05 18:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znacie numer telefonu do księgowości firmy Medwork24?? Potrzebny mi jest pit. Czekam na odp
zdjecie uzytkownika
PITA - 2015-02-10 08:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto zna numer do księgowości firmy medwork24!! PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
leeli - 2015-06-05 05:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ich stronie internetowej w zakładce kontakt masz numery telefonów. Nie wiem o jakie miasto Ci chodzi. bo masz tam do wyboru Kalisz, Lubiniec i ogólnie numer telefonu. Zadzwoń na któryś z nich to na pewno Cię przekierują. JA nie chcę strzelać i podawać przypadkiem błędzny numer telefonu. Nie masz co się bać.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-02 17:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-08-02 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leeli - 2015-06-05 05:13:03]:
Polecam tę firmę. BYłam u niemieckiej rodziny, która bardzo dobrze mnie traktowała. Niemiecki koordynator był skory do pomocy na miejscu, pomógł mi zainstalować internet. Polska koordynatorka dzwoniła pytać czy wszystko jest w porządku. Polecam Serdecznie
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-08-02 23:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad podjęciem pracy za pośrednictwem Medwork24. @Marta to super, że koordynatorzy z tej firmy tak się Tobą "zajęli". Może mogłabyś napisać, co skłoniło Cię do rezygnacji z pracy. Kwestie osobiste, czy jednak coś tam nie pasowało. Może chodzi o wynagrodzenie. Szukam informacji na ten temat.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medwork24

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Medwork24?
Zadaj pytanie
alert