Grupa CP Trade

Kraków

Opinie o Grupa CP Trade

hehehhe 2015-03-17 19:33:36
czytam to to ile moga dac na łapę na stanowisku młodszy specjalista ds. logistyki i zakupów. 2600-3000 tys na łape to chyba spokojnie czy nie ma szans. jest ogloszenie o prace
O. 2015-03-24 20:09:06
Przyzwoita firma choć nie idealna. Zarobki średnie - nie najniższa krajowa ale bez rewelacji. Na plus fajni ludzie i kulturalni szefowie odnoszący się do pracowników z szacunkiem. Paru osobom udało się po jakiś czasie awansować albo zmienić stanowisko na fajniejsze, inni utkneli w jedynym miejscu na dłużej. Firma dość stabilna, praca pozwalająca na normalne życie prywatne.
xxx 2015-03-25 12:07:51
Wszystkie powyższe negatywne opinie napisane zostały przez ludzi, którzy na tę firmę się obrazili, albo po prostu nie trafili w to, co chcieli. Pracuję w tej firmie od praktycznie 8 lat - wcale nie na stanowisku kierowniczym, dyrektorskim tudzież jeszcze wyższym i wcale nie narzekam... Atmosfera - zależy w jakim dziale - w jednym słabiej, w drugim OK, w jeszcze innym bardzo luźna i przede wszystkim koleżeńska. Kasa - napiszę w ten sposób - jak chcesz, to możesz. Rozwój zawodowy - tak samo, jak z kasą. Generalnie firma stabilna, przyjazna i daje możliwość rozwoju zawodowego (pod warunkiem, że chcesz i przede wszystkim dajesz coś z siebie). Grunt, żeby po ludzku załatwiać sprawy. Polecam pracę w CP Trade.
3
Trade 2015-03-25 13:19:58
8 lat to ta firma w Krakowie nie ma. To i ja napiszę. Pracowałem w tej firmie kilka lat temu. Kasa - mała ale kompetencji też nie potrzeba żadnych by ją wykonywać. Ludzie - nie zależy jak trafisz. Fałsz i obłuda też na każdym kroku ale co kto lubi. Pion zarządzający na bardzo niskim poziomie. Nie polecam - szkoda życia
1
FanDozoany 2015-03-25 13:23:49
Dżoana ale Ty podobno też wyleciałaś z hukiem mimo swoich układów? :D
1
xxx 2015-03-25 13:38:35
Kolego/koleżanko - zgodzę się z Tobą, że firma nie ma 8 lat - ba, ma nawet więcej, z tym, że wcześniej nie nazywała się CP Trade, a Control Process. A jeżeli tak "pochlebnie" mówisz o kompetencjach, to zapewne pracowałeś w logistyce. Pozdrawiam kumatego! :)
Filip Bochenek 2015-03-26 10:44:04
Witajcie
Nie będę pisał co robię i ile pracuję w tej firmie, myślę że każdy kto pracował tutaj choć trochę, raczej to wie. Jeżeli chcielibyście powymieniać poglądy na temat firmy CP Trade Sp. z o. o. z siedzibą w Krakowie zapraszam do dyskusji nie mniej jednak jedynym warunkiem jaki stawiam to podpisanie się imieniem i nazwiskiem.
2
filip z konopii 2015-03-26 21:10:40
raczej nie wiem :/
3
ATAM 2015-07-03 18:11:34
pracujesz i zarabiasz i robisz co chcesz bo masz wujka prezesa i cie nie ruszą ot co
3
ekstraklasa 2015-07-20 18:11:28
Co by nie powiedzieć o firmach CPT to jednak IV liga.......a wiadomo,że jak ktoś ma trochę oleju w głowie to nie będzie grał w IV lidze....
4
zyzio 2015-10-16 18:49:44
Kierownik produkcji niepoważny. Na dniu próbnych nakreślił pisakami coś, co nazwał schematem, a co w wielu miejscach było ledwo czytelne i na podstawie tego czegoś miałem zrobić rozdzielkę elektryczną. Mała hala produkcyjna, na niej hałas. W szatni (o ile to miejsce można tak nazwać) nie ma ani jednego krzesła. To tyle co udało mi się wyciągnąć z dnia próbnego.
3
zenon 2015-10-27 14:40:34
troszkę ci się firmy pomyliły - to, o czym piszesz to Control Process, a nie CP Trade
1
brunhilda 2016-05-06 15:52:42
wymagania duże ale płaca mała......
1
ggg 2016-06-10 20:51:13
Stanowisko księgowej obsadzone czy jeszcze nie ma nikigo?
juakao 2016-06-11 15:01:10
jednak to forum dotyczy pracy w Ostrowie Wielkopolskim, mowa o tej konkretnej siedzibie. Szukają teraz pracowników biurowych i jak dla mnie, to oferta dobra, ale dedykowana dla kogoś tuż po studiach, bez większego pomysłu na życie na ten moment. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Grupa CP Trade - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa CP Trade