Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter Group Sp z o.o

Pracowałeś w firmie Inter Group Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Damianek - 2014-08-24 18:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam na monitoringu jest niezle siano i pospac mozna tylko nie dzwoncie tyle bo mnie budzita ale zawsze mozna zrobic ze zajete zreszta jeden spi drugi odbiera i na zmiane trzeba kombinowac a nie narzekac
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-08 20:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Nie mam porównania ale w innych Ochronach dostawaliśmy po 5 zł./godz. netto i człowieka to wkurzało a u nich 5zł./godz. brutto czyli 3zł. z groszami. Scyzoryk się otwiera, że mamy taki wyzysk. Polska pełna niewolników. Pójdzie taki w d... lepszy z emeryturą powyżej 2 tys. i siedzi za 3 zł. Brak godności i honoru. Jeśli nie będzie chętnych to i stawki zmienią. Tak jest w całej gospodarce.
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2014-09-09 13:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy chcecie super płacą zwłaszcza na zlecenie . Pozdrawiam P Jędrusika super gość
zdjecie uzytkownika
zły pracownik - 2014-09-11 20:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dobry pracownik - 2014-09-09 13:44:37]:
Ludzie kolejny dyrektor odszedł to świadczy tylko o firmie. Tutaj każdy dyrektor jest figurantem, który nie ma nic do powiedzenia. Więc nie miejcie pretensji do P. Jędrusika on wykonywał posłusznie wolę Prezesa.
zdjecie uzytkownika
dupowłaz - 2014-09-15 00:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po co dyrektor lepiej zaoszczędzić więcej będzie dla firmy. I tak Pan Prezes wszystko robi.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-09-16 07:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dyrektor Wojciech J. to za przeproszeniem nie nadawał się nawet na stanowisko kierownika . dostałem stołem nie wiadomo za co i emocje go chyba poniosły , nawet informatykiem nie był za dobrym nie ma kogo żałować gbur , prostak i tyle i mogę się za łożyć iż mnóstwo osób to może potwierdzić . Ludzi miał za nic i kłamczuch, który oszukiwał i pózniej nie miał odwagi jeszcze tego potwierdzić . Dobrze że w końcu ktoś w tej firmie na oczy przejrzał
zdjecie uzytkownika
gazebo - 2014-09-17 00:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no no widzę że pan Wojciech J. już nie pracuje , to zaskoczenie , a miałem z nim tyle do powiedzenia, ale " co się odwlecze to nie uciecze" juz nie długo dam ostry popis , i zobaczymy jak wtedy będą skomleć !!!!
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-09-21 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podskakuj bo firma jest rodzinna. Każdy ma oczy i uszy szeroko otwarte. Kto jest nie na rękę to leci.
zdjecie uzytkownika
Bimbo - 2014-10-08 00:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inter group jest firmą rodzinną? Jestem tym nieco zdziwiony, bo sposób zarządzania tego w żaden sposób nie pokazuje. Myślę, że inter jest dobrym miejscem dla kogoś, kto chce mieć stałą pracę, bez większych stresów. Oferują pewnie mizerne warunki finansowe, ale zawsze jest to na jakąś umowę - swoją drogą dają umowę o pracę?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-08-19
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Jesteś z Bemowa? Masz wolne poranki? Poszukujesz pracy dodatkowej?    Zadania:  Telefoniczne umawianie spotkań B2B (4h dziennie - 8:00-12:00)  Oczekiwania:  Wykształcenie min. średnie Łatwość w nawiązywaniu kontaktów Doświadczenie w umawianiu spotkań Dobra dykcja Pozytywne nastawienie  Oferujemy:  Atrakcyjne wynagrodzenie i miłą atmosferę pracy Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego Niezbędne
zdjecie uzytkownika
SLEDZ - 2014-10-16 18:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-16 18:27:14]:
chłopie kto będzie skomleć czy ty jesteś nie normalny czepiaj się siebie jak ci się robić nie chce
zdjecie uzytkownika
Polik - 2014-10-28 09:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety w naszym kraju jest odwieczny problem osób, które nie przykładają się do swoich obowiązków. Rozumiem, że w wielu przypadkach zarobki są mocno niesatysfakcjonujące, ale to pracownika nie zwalnia z obowiązku rzetelności. Zawsze w międzyczasie można szukać alternatywnej, lepiej płatnej pracy. Chociaż firma, której zależy na pracowniku powinna potrafić go u siebie zatrzymać.
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2014-11-14 08:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam dodać,że chodzi o Hotel FOKUS z CHORZOWA.
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-11-14 13:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niesatysfakcjonujace zarobki o ktorych mowa w jakich przedzialach sie mieszcza? Bo jedni moga uznawac je za kiepskie a inni byc zadowoleni z atrakcyjnosci wynagrodzenia. Mysle, ze im bardziej pracownik sie przyklada tym na wieksze wynagrodzenie moze liczyc, czyz u tego posrednika tak nie jest? Goraco na to licze, bo chcialem przesylac im swoje cv.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-14 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz to chyba największy problem jest jeśli chodzi o to, że nie chce się pracowac Wam.. no to niestety..nie ma pracy dla osób, które są leniami, a dobrze, że jest to jasno postawione w tej firmie. Poza tym widzę, że na równi są stawiane kobiety i mężczyźni. Nie wiem warto u nich pracować, wiecie jak płacą?
zdjecie uzytkownika
pingwin - 2014-11-28 17:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, nikomu nie chce się pracowac, to oczywiste jest, ale no słuchajcie, nikt Wam za leżenie nie zapłaci, więc nie ma co marzyć o takiej lekkiej pracy nawet. Poza tym mam jeszcze kilka pytań do obecnych pracowników, między innymi o to jake macie ta formy zatrudnienia czy jest to na etat na przykład i na jaką umowę?
zdjecie uzytkownika
ex-pracownik - 2014-12-16 11:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest, ale nie za tą kasę. Umowa o prace 1430 + dodatki żeby wyjść na najniższą krajową. Godziny pracy trzeba sprawdzać, bo nie płacą za wszystkie. Doczekać się za zwrot za badania to masakra. Stawki za nadgodziny nie takie jakie są na papierze. Odzież, zwrot za leki, czy za dojazdy do pracy to można zapomnieć. Generalnie omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
diablo - 2015-01-15 14:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie narzekam jeżeli chodzi o inter group bydgoszcz :-) a pracuję na umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
obiektywnie - 2015-01-15 15:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy chcecie INTER i jej wszystkie spółki to pasożyt żyjący z dotacji do osób niepełnosprawnych . Powinien PERFRON tym się zająć, [powinni mieć kontrole co miesiąc oni jak i inne pseudo agencje ochrony. 98% pseudo agencji w tym kraju to taki chłam, a nie firmy
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2015-01-15 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obiektywnie - 2015-01-15 15:19:26]:
ja bym tż nie narzekał jak bym z mamusią mieszkał albo tyk ze ścian na socjalnym mieszkaniu wpieprzał . kretynizm
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2015-01-15 15:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [diablo - 2015-01-15 14:20:14]:
ja bym tż nie narzekał jak bym z mamusią mieszkał albo tynk ze ścian na socjalnym mieszkaniu wpieprzał . kretynizm
zdjecie uzytkownika
Jędrusik - 2015-01-15 15:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diablo - 2015-01-15 14:20:14]:

ja bym tż nie narzekał jak bym z mamusią mieszkał albo tynk ze ścian na socjalnym mieszkaniu wpieprzał . kretynizm
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-01-19 21:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pierwszy raz pracuje dla takiej firmy która ma człowieka gdzieś mówią co innego robią inaczej pracują tam nie kompetentni ludzie umowy trzy razy podpisywał 6,50 zł netto na umowę zlecenie, oszuści i kretacze Niepołomicetego samego bbłędu co ja już pracuje tam do końca miecha
zdjecie uzytkownika
diablo - 2015-01-21 19:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mam rodziców a z resztą całe życie liczę tylko na siebie,a jak mieć pretensje to do tego nieuczciwego kraju co żerują na biednych.
zdjecie uzytkownika
diablo - 2015-01-21 20:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam ochronę inter group bydgoszcz a zwłaszcza pana Tomka z obiektu Mariampol.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Group Sp z o.o?
Zadaj pytanie
x