brak logo

Inter Group Sp z o.o

Bydgoszcz

Opinie o Inter Group Sp z o.o

pracownik od 1.5 roku 2015-04-06 20:53
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku. Pozdrowienia dla p. prezesa JaROSLAWA I PANI ESTERY.
4
Rybka 2015-04-06 20:56
W PEŁNISIE ZGADZAM Z POPRZEDNIKIEM.szystko to racja
4
anonim 2015-06-26 12:04
Panie Prezesie,, TYLE KRZYWDY ZROBIŁEŚ LUDZIOM ŻE BRAK SŁÓW,,. CZASAMI LOS ODWRACA SIĘ W INNĄ STRONĘ. WÓŁ NIE PAMIĘTA JAK CIELĘCIEM BYŁ. Opinia pokrzywdzonego i wielu innych bojących się wprost powiedzieć co myślą
5
olo 2015-07-25 22:52
Ta firma to jeden wielki przekręt. W ciągu miesiąca pracujesz w 3 firmach. i co parę dni nowa umowa. narobili firm córek i mogą oszukiwać legalnie. Omijajcie tą firmę z daleka. Wierzcie mi albo sami sprawdźcie
6
olo 2015-07-25 23:01
Pracowniku od 1.5 roku! Poczekaj aż przestaniesz być potrzebny albo lekko podpadniesz lub zabiorom ci grupę inwalidzką, zaraz cię wykopią z tamtą d i będziesz mógł ich pocałować wiesz gdzie i wtedy tylko ich POZDRAWIAJ
6
**** 2015-07-30 19:02
LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ I PRZESTAŃCIE WYPISYWAĆ BZDURY NA TEMAT TEJ FIRMY.MOIM ZDANIEM TA FIRMA JEST BARDZO RZETELNA ,TO TAK JEST JAK KTOŚ ZOSTANIE ZWOLNIONY ,TO ZARAZ SWÓJ GNIEW I ŻAL PRZELEWANA PAPIER I WYPISUJE OKROPNE OPINIE.
3
obiektywny 2015-08-27 16:12
Szkoda słów i czasu aby rozpisywac się nad tą firmą tak jak każda agencja kombinuja ale coż jak mówią jaka praca taka praca . Ja akurat zjmowałem kierownicze stanowiska ale nie p[olecam firmy lepiej być pracownikiem naj niższego szczebla produkcji w stabilnej firmie niż w jakiej kolwiek agencji kierownikiem. A ludzi któży mają za dużo czsu polecam znaleść sobie normalne zjęcie . Inna sprawa że ta firma zchowuję się trochę jak pasożyt żeruję tylko na odpisach z pefron nic nie dając od siębie. Tylko co zmienią te opinie. Tylko9 ustawodawca może coś z tym zmienić a tak szkoda czasu i na opinie i na czas na komentarze nad firmą I?????
4
spoko 2015-09-07 12:50
Płacą i to na czas. Jakieś bzdury wyssane z palca o braku kasy!!!
Jak nie płaca to baran jeden z drugim pracuje za darmo ???? śmiech na sali- nie chce mi się w to wierzyć. Firma OK.
2
ozyy 2015-12-04 18:04
Jarex to zdymana firma trzy lata temu zajmowała się ochrona w pomorskim w Malborku dopóki był dworzec było ok kiedy zaczął się Nowy Staw to był i mobbing i inne chore akcje pozdrawiam architekta pana D.Wypłaty na czas ,ale socjal i brak zwrotu za dojazdy itd.Poza tym traktowanie ludzi jak zwierzęta brak prądu-Dworzec i ogrzewania zimą relasumując firma do bani.
1
ole 2016-01-31 19:18
Tak a za 6zł na godzine też???
1
lilianna 2016-02-26 15:13
Wtam wszystkich pracujacych w tej firmie i tych ktorzy już nie pracują ja sie zaliczam do kobiet nie pracujacych już w tej firmie na szczescie pan Cezary warchoł łódz skandaliczne zachowanie wobec pracownikow z ochrony a i panie sprzątajace beszczelnosc ze strony Pana cezarego. norma nadajacy sie tylko do prokuratury za znecanie sie psychiczne.
4
lilianna 2016-02-27 12:16
ja nie miałam zadnej umowy
1
audi 2016-03-01 19:39
Witam, pracowalem w tej firmie nie całe 3 lata, ale to juz koniec zegnam nie zaluje bo coraz gorzej, stanowczo odradzam, omijajcie ja z daleka pozdrawiam
3
lilianna 2016-03-04 13:39
nie radze pracowac w tej firmie a juz napewno nie u Pana czarka żenujący facet.
2
anonim 2016-03-14 18:16
skandaliczne to jest Pani zachowanie i posty na temat P. Czarka.
anonim 2016-03-14 18:20
Żenujaca była Pani praca i jest Pani zachowanie.
lilianna 2016-03-18 15:58
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .
2
lilianna 2016-03-18 16:01
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .ja nie ukrywam swojego imienia Czarek.
1
aaaaa 2016-03-18 16:21
Pan Czarek wypił wino i posadzil o to panie sprzątajace zenujace .
1
Pawel 2016-03-21 15:06
Witam Pani Lilianno zgadzam sie z Pania w 100procentach co do Pana Cezarego Warchoła jest bardzo beszczelny niestey miałem z nim doczynienia na szczescie zwolniłem sie z tej firmy tym bardziej ze sa nie wypłacalni ostrzegam wszystkich przed tą firmą.
2
iss 2016-03-23 10:24
ja jeszcze pracuje w tej firmie ale mysle o odejsciu w bydgoszcz nie mozna sie dogadac z ksiegowoscia olewaja ludzi ktos powinnien sie tym zajac a ja jestem w tym bagnie .
4
Stefan 2016-06-20 16:45
Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownika - Pan prezes spóźnia się 15 minut, nie używa słów, ani gestów mających na cel przywitania się z potencjalnym kandydatem do pracy, jedynie co, cytuje "Czy masz CV?" Dodatkowo mimo spóźnienia, idzie jeszcze na socjal zrobić sobie kawę... nie proponuje kawy kandydatom. Rozmowa trwała 10 minut, była ogólnikowa, nieprofesjonalna, prezes kompletnie nie wiedział z kim się spotyka, nie raczył zapoznać się z CV wcześniej. Otrzymałem propozycję tej pracy, ale nie przyjąłem. Nie widać tutaj kompletnie szacunku na etapie rekrutacji, podejrzewam, że nie uświadczyłbym tego szacunku również później. Co ciekawe... mija tydzień czasu i dostaje dość pretensjonalnego smsa, od jednej z sekretarek, że jest już po godzinie 8.00 i czy ja ich traktuje poważnie? W mojej odpowiedzi, zapytałem, o co chodzi? Odpowiedź: że nie przyszedłem na rozmowę o pracę. Hm... myślę, i przelewam swoje myśli na smsa - odpowiadam, że byłem tydzień temu, i że odrzucam ich ofertę. Odpowiedź - zwrotna - "ok, koleżanka pomyliła daty". I tyle...
Postanowiłem odpisać, że miłym gestem byłoby użyć słowa - przepraszam, pomyliliśmy się. Na odpowiedź zwrotną długo nie poczekałem - "to nie jej wina, tylko koleżanki i ona przepraszam nie będzie". Cóż - widać kompletny brak profesjonalizmu i kultury osobistej. Brak szacunku dla innego człowieka. Panie Jarosławie, proponowałbym popracować nad kulturą organizacyjną, inaczej się biznesu nie robi. Nie polecam Wam podejmować pracy w tej firmie, nie polecam tam również rozmów o pracę.
12
Ladowacz 2016-07-04 18:46
Witam , mam pytanie , dostalem oferte jako ladowacz za 13 zl brutto ile to wychodzi u nich na reke ??
1
Ladowacz 2016-07-11 04:25
Ok, dzieki , a z jakiego miasta jestes ?
1
Kowalski 2016-07-18 08:04
Do kiedy jest wyplata ? , zaczelem prace 27 czerwca , i teraz nie wiem do kiedy jest wyplata i czy tylko za 3 dni czy za wiecej ?
1
Manolo 2016-09-10 13:32
Zgadzam się na sto nie na dwieście procent szkoda słów nie bede przeklinał bo zostanie usunięte ale pi pi pi pi pi pi
2
on 2016-10-08 16:30
Nie płacą żadnych świadczeń, korzystając przy tym (full-service) ze środków PFRON, różnorakich ulg na ZUS, US itd... Natomiast dodatkiem nocnym zaledwie dobijają do najniższej krajowej czy jest to moralne? oczywiście że nie ale liczą się zyski a nie ludzie.
6
Edmund 2016-10-11 09:49
Koledze @on pewnie chodziło o Fundusz PFRON'u i Fundusz Pracowniczy tzw. Socjalny z którego mają prawo i powinni korzystać pracownicy.
3
PRAWNIK 2016-10-12 08:38
Dodatek nocny doliczany jest do najniższej pensji tj.1850 brutto i tak będzie do 31.12 .2016r .zgodnie z Kodeksem Pracy,dopiero od 1 stycznia 2017r. dodatek nocny.będzie nie wliczany do najniższej pensji tj.2000 brutto,oraz dodatkowa zmiana,wszystkie osoby zatrudnione na umowę o pracę,będą musiały dostać jeden raz w miesiącu swoje uposażenie-wymóg obligatoryjny.
3
PRAWNIK 2016-10-12 08:50
Z dniem 1 stycznia 2017r wchodzi minimalna stawka na umowę zlecenie 13 brutto.Następne zmiany to zwiększenie uprawnień dla PIP i większe kary dla pracodawców za łamanie przepisów KP i KC.
5
Kazik 2016-10-23 12:41
Jestem pracownikiem inter group w sierpniu dostalem 5 zl a placa mi 4,50 ten co pisal ze bardzo rzetelna firma to chyba jest kapusiem kierownika.Nikomu nie radze pracowac na umowe zlecenie lub z grupa u inter gropu bo u nich sie liczy sztuka a nie pracownik
4
Copik 2016-11-28 20:27
Witam .

Możecie coś więcej powiedzieć o tej firmie ?
Dzwonił do mnie Pan Cezary Warchoł w sprawie rozmowy o pracę .
Ale z tego co tutaj przeczytałem oleję tą rozmowę .... jeśli faktycznie tam są takie cyrki .
5
osłabiony 2016-12-05 13:40
Pracowałem w tej firmie, cóż wiem wiele i słyszałem wiele. Mogę potwierdzić, że ludzie pracują za 3 zł, 5 zł a w biurach wysyłają na szkolenia pracowników by móc sfinansować swoje potrzeby wystawiając faktury niezgodne z prawdą (TZW. LEWE) by móc otrzymać kolejne dofinansowania na pracownika np. szkolenia pracownika których i tak nie będzie miał zaś firma wzbogaca się. Jednakże w której firmie tak nie jest?? lecz gdy człowiek to widzi to aż żal się robi, ludzi którzy pracują za grosze a Góra kombinuje jak oszukać Pfron na swoją korzyść nie dając im godności życia.
3
Nowy 2016-12-07 22:14
Naprawdę ktoś wgl pracuje za takie grosze 3 zł na godzinę ???
To ile za miesiąc zarobi ? 400 zł ??
Może ktoś potwierdzić tą opinie ,?
1
odpowiadam 2016-12-09 08:53
potwierdzam za 3 zł pracują jak nie masz orzeczenia o niepełnosprawności.
4
anonim 2016-12-09 09:34
Współpracuję z P. Czarkiem od 2 lat i nie narzekam.
Wypłata przed czasem.Jak nie chcesz pracować to nie szukaj dziury w całym.Idź na rozmowe i sprawdź te " chore " opinie sam.Takie opinie maja ci co zostali zwolnieni np. za ciagłe L-4 lub alkohol.
1
Copik 2016-12-11 17:26
Ogólnie wydaję się być w porządku .
Mhm no ale jeśli ktoś zachoruje i potrzebuje 3-4 dni wolnego to chyba łaski nie robią ??
Alkoholu chyba nikt nie przychodzi do pracy pić .
Napić można się również na przysłowiowej Ławce :)
1
Zainteresowany 2017-01-07 22:06
Witam .

Jak obecnie wygląda sytuacja w tej firmie chodzi o pracę w ochronie z grupą .
- Czy wypłaty są na czas ?
- Warunki pracy ( odzież do pracy , ustawowa przerwa itp ) czy nie ma z tym problemu
- Atmosferę na lini koordynator pracownik jak ona się ma .
- Na co należy uważać .
Proszę o rzetelne odpowiedzi w miarę możliwość pozdrawiam .
1
Bdg 2017-01-07 23:10
Qracuje w firmie od ponad 2 lat i pieniadze zawsze sa wyplacane , warunki pracy nie najgorsze,polecam
1
cezary 2017-02-04 18:22
to są oszusty obiecują takie ładne warunki a jak przepracujesz miesiąc to chcą ci wypłacić mniejszą stawkę kłamcy .
1
nana 2017-02-07 15:48
Witam,proszę państwa o omijanie szerokim łukiem takie firmy jak; Inter Group,Karror,Kodmos,Manpower, i tym podobne a, unikniecie sporo nerwów.Firmy te,to tylko pasożyty żerujące na osobach z niepełnosprawnością.Oszukują w każdy możliwy sposób, by tylko nie wypłacić należnych pieniędzy,a wszczególności po zakończeniu współpracy.Mam nadzieję że,kiedyś państwo rozliczy takich pseudo prezesów i dostaną zasłużoną karę.
4
PRZYJAZNY 2017-02-18 15:22
WITAM
Owszem masz racje omijajcie szerokim łukiem firme inter -group a zwłaszcza ' CEZAREGO W 'z łodzi oszukuje co innego mówi na temat kasy że płaci 9.70 godz-a tak naprawdę płaci po 7 zł KŁAMCA .
1
Wojtek 2017-02-18 17:31
Witam wszystkich wypisujących i nie mających co robić po za pisaniem głupot. Wypłacają pieniądze tylko oszukują na nadgodzinach zobaczcie swoje grafiki norma jest na grafiku godzin w miesiącu pozostałe nie są przypisane do osoby i dlatego takie wypłaty wychodzą . Kroją ludzi ile wiejdzie miałem okzję być kierowenikiem w tej firmie i lepiej być robolem w normalnej firmie niż kierownikiem w syfie za 1700zł kpina. Pozdrowienia dal Pana Wojtka J mam nadziej że schudł wiprzek i już wie co to antydespiran . Mam nadzieje że jeszcze wchodzi po mimo tego że nie pracuję w tej firmie na te forum i czyta. A do osób pracujących w tej firmie proponuję żadnych nadgodzin nie robić bo was po prostu orżnoł na kasę ile 3,5 zł dadzą za nadgodzinę . Pozdrawiam Panią Kingę z kadr z Bydgoszy i mam nadzieje zę adhd udalo już jej się wyleczyć . Nić tylko inspekcją pracy powinna przetrzepać tą firmę a raczej pasorzyta żerującego na ludziach. ale jak to mówią na układy nie da rady właściciel ma dobre chody w urzedzie marszałkowskim kujawsko pomorskim i lipa
3
Kinga 2017-02-18 17:41
Bardzo dziękuję za pozdrowienia
4
Były pracownik 2017-02-18 20:25
Daj numery na KRS akurat będę pit składał , przekaże 1 % na twój cel ;)
2
Paulina 2017-04-04 13:17
Zainteresowani pracą w Inter Group Sp z o.o? Na stronie firmy znajdziecie aktualne ogłoszenia: http://intergroup.pl/praca/ Będziecie aplikować?
Oj oj 2017-05-11 21:32
Jesli chce byc slupem pracuj z inter groupem, jesli planujesz nadgodziny, pamietaj ze i tak zabiora Twoje wypociny. A tak na marginesie jako osoby niepelnosprawne korzystacie z dofinansowanie na leki, paliwo, sprzet rehabilitacyjny, wycieczki, rozbudowe/przebudowe lazienki, kuchni itp. PAMIETAJCIE BIERZCIE FAKTURY NA PT. Mi zwrocili 60% wycieczki nawet za zakup biletow samolotowych czy kupno kebabow :-) I nie dajcie sie pracujac za 7 zl a reszte wam wliczaja za ubior. Haha kpina , zal.pl.Pozdrawiam
2
Oj oj 2017-05-11 21:37
Doprecyzujac ta firma nie zwrocila mi kosztow za wycieczke. Bo powiedzieli ze to bzdura. Pfron jednak twierdzi inaczej. COz teraz otrzymam zwrot za kupno nowych opon z alusami :-)
Mhm 2017-05-12 15:13
Jaki zwroty Paliwo , wycieczki , leki ??
Może ktoś to objaśnić na jakiej zasadzie to działa .
Dzięki
1
Jacek Kolczyński 2017-05-15 12:26
Firma jak firma z mottem przewodnim jak większość firm tego typu jak najmniej dać pracownikowi jak najwięcej zarobić wykorzystując go do granic możliwości bo przecież niepełnosprawny już bardziej niepełnosprawny być nie może. Praca jak każda za najniższą pensję. Jedno, co uderza przynajmniej w Bydgoszczy to pełen brak kompetencji koordynatorów. Pracowałem na Stomilu Pani Lidka (bezczelna, wulgarna), Pan Piotr (ciepły niczym gender ), nie potrafili rozmawiać z pracownikiem. Permanentnie nie znający newralgicznych spraw związanych z ludźmi chorymi. Traktowanie ludzi jak zdrowych ba nawet bardziej niż zdrowych i wymaganie aby zrobili więcej niż w pełni sprawny pracownik. To boli, że zatrudnia się takich ludzi, którzy tylko patrzą na kasę i swoich pracowników mają przysłowiowo gdzieś. Masz robić po prostu. W moim przypadku na 16ha zepsutą kosiarką a najlepiej sierpem i młotem, bo na nic nie ma pieniędzy. Smutek bierze jak się na to patrzy, ale może ktoś wcześniej miał rację połowa z nich to pociotki prezesa - nieprzygotowani do pracy z osobami chorymi. Nikt nie wymaga cudów bo każdy wie w jakim kraju żyje, ale nie miejmy złudzeń podstawowe narzędzia pracy powinny być. Fikcja w każdym calu i brak kompetencji a kasa jak we wszystkich zakładach tego typu. Tak właśnie w Polsce robi się interesy na głupocie Państwa, chory człowiek nie dostanie pieniędzy z PFRON jako pracownik, nawet jeśli dokona samozatrudnienia, trzeba zatrudnić się w fikcyjnej firmie, która zbije na tym kokosy. Wszyscy to wiedzą ale nic nie robią. Przychylam się do większości opinii firma nie do końca wiarygodna.
1
Zostaw swoją opinię o Inter Group Sp z o.o - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o