Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter Group Sp z o.o

Pracowałeś w firmie Inter Group Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
peace - 2014-05-17 07:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to załóżcie firmę i dalej........ Chyba wolny kraj czy nie???
W każdej innej firmie jest tak samo. Najlepiej się połóżcie ,nakryjcie prześcieradłem i wyłudzajcie pieniądze z Urzędu pracy - BO SIĘ NALEŻY!!!!!! Czy się stoi czy się leży 1680 się należy- czyż nie? Głodowa pensja? Zależy dla kogo. Inni pracują za te pieniądze i szanują tą robotę- bo są normalni.
zdjecie uzytkownika
toya - 2014-05-17 20:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalni ludzie nie pozwalają sie wykorzystywać.W ZPCH DAJĄ ZAROBIĆ I LUDZI TRAKTUJĄ Z SZACUNKIEM .NATOMIAST W AGENCJACH PRACY-SZEFOWIE TRAKTUJĄ SWOICH PRACOWNIKÓW JAK BIAŁYCH MURZYNÓW.
zdjecie uzytkownika
toya - 2014-05-17 20:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toya - 2014-05-17 20:37:02]:
Nie porównuj ZPCH Z AGENCJĄ PRACY.
ZPCH -przestrzega i pilnuje kodeksu pracy -muszą-bo mają częste kontrole.
AGENCJE PRACY-kodeks mają gdzieś, dla nich jest najważniejszy wynik finansowy.
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2014-05-19 23:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [toya - 2014-05-17 20:52:08]:
Ludzie takie stawki ustala Państwo a nie właściciel firmy . W demokracji jak się nie ma kwalifikacji to tak to jest. Ci co je mają to nie narzekają i kasę mają. Nie trzeba było drzeć pyska i obalać komunę. Teraz wam źle ale siedzicie jak myszki pod miotłą. Czemu nie wychodzicie na ulice i nie strajkujecie.
zdjecie uzytkownika
BENEK - 2014-05-22 00:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam bym jeszcze raz zrobił rewolucje z hasłem A na drzewach zamiast liści bedą wisieć kapitaliści. Ja uciekam na Kubę
zdjecie uzytkownika
Kuty - 2014-05-22 05:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie myśl, że tam będzie Ci lepiej. Bo każdy człowiek normalnie funkcjonujący znajdzie sobie to co go satysfakcjonuje nawet i w Polsce..
zdjecie uzytkownika
Benek - 2014-05-22 23:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kuty - 2014-05-22 05:39:57]:
Co ty opowiadasz. Jest wiele gorszych firm niż Inter Group . Oszukują ile tylko się da. Nie płacą na czas i ludzi mają w głębokiej D. Po za tym Dajcie na wody bo susza idzie!!!
zdjecie uzytkownika
bling bling - 2014-06-10 13:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [peace - 2014-05-17 07:34:21]:
Inni pracują za mniejsze pieniądze i są normalni?
Ty wiesz co w ogóle wypisujesz za bzdury?
Muszą być niezłymi de...ami aby pracować za takie wsze ochłapy.
Polska to deb..ny naród dać wam gó..o to będziecie po rękach całować.
2014 rok a zarobki jak w Iranie albo Czeczeni w Afryce przy odwalaniu gó..a od słoni pewnie więcej zarabiają.
Ta wasza ochrona i wypłaty to kpiny i żarty!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-10 18:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bling bling - 2014-06-10 13:13:24]:
To idź sobie do innej firmy. Wszystkie płacą tak samo. A jak wychlejesz to zaraz polecisz na zbity pysk. Nikt się z tobą nie będzie bawił i głaskał jak nasz Prezes.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2014-06-11 10:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację ja robiłem za poprzednich dyrektorów i było lepiej. Przynajmniej nie obiecywali gruszek na wierzbie i słowa dotrzymywali.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-12 10:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracowałem z tą firmą . Dużo ode mnie kupowali , ale z terminem płatności był ogromny problem. Nic im więcej nie sprzedam. Nie będę czekał za płatnościami.
zdjecie uzytkownika
Pesa - 2014-06-20 15:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adwokat - 2014-05-19 23:09:04]:
pracuje w tej firmie już trochę. pracowałem nawet z mgr a sam jestem po kilku dwóch szkołach samochodowych wiec... ale wystarczy trochę inicjatywy i jest tu inaczej. ja wprowadziłem w swoim punkcie demokracje i wszyscy są zadowoleni :)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-06-21 00:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pesa - 2014-06-20 15:38:41]:
ale co inaczej ci płacą gdyż nie wierze
zdjecie uzytkownika
Kuty - 2014-06-21 10:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też się zastanawiam ile kasy Ci dają skoro masz takie papiery - 2 szkoły samochodowe? hmmm na bogato.
zdjecie uzytkownika
Pesa - 2014-06-21 11:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
7 lat temu zarabiałem 3x tyle wiec... ale w każdej firmie czy zdrowy czy nie jak będziecie ciężko pracować będziecie nagrodzeni
zdjecie uzytkownika
Kokos - 2014-06-22 20:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie unikajcie jak ognia hotelu Focus w Chorzowie, istny wyzysk,przez tydzień szalał tam jakis niezrównowazony gośc, Darł sie na wszystkich, raz mówił tak raz siak,sam sobie co chwile przeczył. Gość nie ma kompletnie pojęcia o sprzataniu a chciał ustalać procedury sprzatania. Istny horror, wiem ze jest znów nabór wiec wszystkim zainteresowanym odradzam . Z umowami i wypłata pieniedzy tez maja problem, te umowy bez pieczatek sa nieważne, ale sa na szczescie sądy.
Wspólczuje tej kierowniczce co tam pracuje, pewnie długo tak nie pociągnie, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Z.K. - 2014-07-05 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsza opcja tej "firmy" jest taka aby przyjac ludzi z 02-P,a reszte wypiepszyc bo gospodarka i ekonomika "firmy" upada.Pfffffffffffff
zdjecie uzytkownika
K.K. - 2014-07-28 09:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wytrzymam,co za firma.Gubi zwolnienia lekarskie,karte urlopowa i wydaje im sie,ze nic sie nie stalo.
zdjecie uzytkownika
powłoś - 2014-07-29 06:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [peace - 2014-05-17 07:34:21]:
Potwierdzam, pracowałem tam to są gliny na emeryturach, którzy żerują na chorych ludziach
zdjecie uzytkownika
pawłoś - 2014-07-29 07:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [peace - 2014-05-17 07:34:21]:
Ty jesteś naprawdę chory!!! kto normalny pracuje w tej firme, coś wiem na ich temat
zdjecie uzytkownika
gazebo - 2014-08-08 23:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [toya - 2014-05-14 19:42:01]:
w 100% się z tobą zgadzam
zdjecie uzytkownika
OBIEKT NIE ODWIEDZANY - 2014-08-09 16:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cytat z którym się często spotykam " to załóżcie firmę i dalej........ Chyba wolny kraj czy nie??? W każdej innej firmie jest tak samo. Najlepiej się połóżcie ,nakryjcie prześcieradłem i wyłudzajcie pieniądze z Urzędu pracy - BO SIĘ NALEŻY!!!!!! Czy się stoi czy się leży 1680 się należy- czyż nie? Głodowa pensja? Zależy dla kogo. Inni pracują za te pieniądze i szanują tą robotę- bo są normalni." koniec cytatu czyżby ten tłusty !!!!! Dyrektor siedział na NECIE I DAWAŁ ODPOWIEDZI DO KAŻDEGO KOMENTARZA A NIE MA ODWAGI NA OBIEKT PRZYJECHAĆ i mam pytanie do tego mądrego w jakiej innej firmie ? Pajacu jakie warunki są socjalne w Inter ???????? Podpowiem nie ma żadnych !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gazebo - 2014-08-10 00:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta"firma" to to jedna wielka banda , żerują tylko i wyłącznie na czerpaniu kasy z dofinansowań za i nic więcej !
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-19
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Jesteś z Bemowa? Masz wolne poranki? Poszukujesz pracy dodatkowej?    Zadania:  Telefoniczne umawianie spotkań B2B (4h dziennie - 8:00-12:00)  Oczekiwania:  Wykształcenie min. średnie Łatwość w nawiązywaniu kontaktów Doświadczenie w umawianiu spotkań Dobra dykcja Pozytywne nastawienie  Oferujemy:  Atrakcyjne wynagrodzenie i miłą atmosferę pracy Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego Niezbędne
zdjecie uzytkownika
gazebo - 2014-08-13 00:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) ,
więcej napiszę w przyszłym tygodniu, wszystkich ostrzegam przed tymi ........
wiem o nich bardzo wiele informacji , także poczekajcie do przyszłego tygodnia
zdjecie uzytkownika
security - 2014-08-15 17:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się dzieje w Bydgoszczy? W ciągu ostatniego roku było kilka zmian koordynatorów. Pracę straciło ponad 20 osób.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski