Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter Group Sp z o.o

Pracowałeś w firmie Inter Group Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-03-06 00:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Michale, nadal zainteresowany pracą?
Rozumiem, iż poza sylwetką, niechęcią do godnego zarobku, posiadasz aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności?
Bo widzisz najlepiej gdybyś posiadał tzw. pierwszą grupę, czyli całkowitą niezdolność do pracy.. Najlepiej psychiczną, co by tłumaczyło chęć złożenia tam cv, ewentualnie umiarkowany stopień (onegdaj drugi), inaczej podanie wyląduje w koszu... A, jeszcze jedno: nie powinieneś być za bardzo rozgarnięty...
pozdrawiam samobójców...
zdjecie uzytkownika
anty inter - 2015-03-06 17:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rybka - 2015-03-06 00:37:28]:
Popieram nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
fisz - 2015-03-06 19:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do pracy polecam firmę JAREXS
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-03-17 17:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co takiego obecnie dzieje sie w Inter Group, że polecacie to tylko samobójcom? W ogóle jeśli chodzi o to orzeczenie o niepełnosprawności, to bez tego nie ma szans na zrekrutowanie się do firmy? Ja wiem, że za takie osoby oni dostają pieniądze, ale chyba zwykłych pracowników tez potrzebują, prawda?
zdjecie uzytkownika
inter grouup - 2015-03-20 16:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypłacają pensji odradzam złodziejska firma a jarek zmienia fury
zdjecie uzytkownika
Były prac. - 2015-03-24 12:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku.
zdjecie uzytkownika
usatysfakcjonowany - 2015-03-25 09:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Fakt faktem, że zarobki nie są powalające ale za to w terminie a nawet przed. A kontakt z szefami też jet ok. Długo nie mogłem znaleźć pracy a tu mnie przyjęli I NAWET PŁACĄ!!! co do szefostwa i jego samochodu to nie widziałem ale w końcu go stać
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-26 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inter grouup - 2015-03-20 16:56:50]:
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku
zdjecie uzytkownika
inter syf - 2015-03-26 15:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brak słów mi na którzy bronią tego bagna firma pasożyt działa tylko dzięki dotacjom . A na ten śmieszną "Szacun dla osób z jajami i głową na karku" raczej dobrze wałki robi a nie jaja ma słów brak na kretynów którzy bronią tego SYFU . Powinna inspekcja PRACY dawno to zamknąć
zdjecie uzytkownika
iwetka - 2015-03-26 22:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJĘ W FIRMIE INTER-GROUP i UWAŻAM ŻE NIE KTÓRE WPISY SĄ ŻENUJĄCE ,CO DO WYPŁAT TO SIĘ NIE ZGADZAM ŻE NIE PŁACĄ WRĘCZ PRZECIWNIE ,JESZCZE SIĘ MI NIE ZDARZYŁO ŻEBYM NIE OTRZYMAŁA WYPŁATY LUB ZA MAŁO POLICZONE WYNAGRODZENIE ZA PRZEPRACOWANE GODZINY.MOJA OPINIA JEST TAKA ŻE PREZES FIRMY JEST BARDZO W PORZĄDKU.pozdrawiam pana prezesa i panią ELIZĘ,ORAZ pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-03-27 12:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie, no szef z jajami.... szok...zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz żyjący i żerujący na cudzym nieszczęściu... Hej inwentko,dla przykładu, byłaś kiedyś na szkoleniu BHP?
Pewnie jak określa to kodeks pracy, szkolenie było w godzinach pracy-służby, jeśli nie, doliczyli ten czas do czasu pracy, a na stanowiskowe behapowiec przyjechał "na obiekt", ubranie ochronne od zwolnionego w trybie natychmiastowym (o ile pamięć mnie nie myli),Jarusia dostajesz kodeksowo?
no i jeszcze wczasy pod gruszą?
przecież firma płaci na zakładowy fundusz socjalny...
Pewnie za tę kasę nowy samochód?
a może z pefronu...
No i do byłego pracownika...to dla czego "były",
no a jak stać cię na takie fury jak pawłowskiego, to dla rozrywki pracowałeś za najniższą krajową?
a może kupujesz i sprzedajesz tzw. złom, nie samochody, na które inni .....
Jak ktoś w życiu nie natrafił na uczciwych, godnie płacących pracodawców, wówczas o takiej firmie wypowiada się pozytywnie..
A może któryś z facetów chciał pójść na urlop tacierzyński?
Znam przykład (było to tuż po zmianie przepisów) , osoba niedoinformowana zapytała się o takowy...bo w szpitalu powiedzieli...
Na to dobrze wytresowana kinia, nie ma takiej obcji!!!
Pracownik ma pracować i przynosić zyski jest dewizą firmy!
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-31 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam tutejsze komentarze na temat inter group to jestem trochę zszokowany. Myslałem, ze to znana firma w branży i dobrze traktuje swoich pracowników, a tutaj okazuje sie, że są jakieś problemy z płatnościami, czy coś w tym stylu. Co w takim razie Was wszystkich trzyma tutaj w firmie, bo chyba coś musi, atmosfera?
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-04-03 01:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olek - 2015-03-31 22:31:52]:
Hej olek, nie wiem czy wiesz ale czasem atmosfera jest bardzo ważna... czasem trafia się na fajne; zgrane towarzystwo, a czasem jest się w potrzebie... Potrzebie pracy dającej środki by żyć, a później trudno jest uciec z potrzasku.. U niektórych daje się we znaki niska samoocena, brak wykształcenia, wstyd że posiada się taką grupę, a dochodzi jeszcze brak renty...a długi trzeba przecież spłacić..
Firma owszem znana w branży, bo prezes stawia na kasę z pefronu, więc i więcej tym większa kasa leci...jest tania, więc znana...
Przecież są firmy którym wcale nie chodzi o ochronę mienia, bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniesie co będzie chciał, a o ubezpieczenie.... jeśli brak ochrony fizycznej, brak ubezpieczenia na dobrych warunkach... o wiele taniej wynająć firmę, niż zatrudnić pracowników.....przeszkolenie i takie tam...
niech kto inny się martwi..
No i ci którzy się boją o posadę nie napiszą... Trzeba odejść, zmienić warunki umowy o pracę, socjal na lepszy by się odciąć od bałaganu...
ale jak ktoś niema opcji na inną trzyma się..
I jak faji towarzysze służb...
zdjecie uzytkownika
pracownik od 1.5 roku - 2015-04-06 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku. Pozdrowienia dla p. prezesa JaROSLAWA I PANI ESTERY.
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2015-04-06 20:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik od 1.5 roku - 2015-04-06 20:53:02]:
W PEŁNISIE ZGADZAM Z POPRZEDNIKIEM.szystko to racja
zdjecie uzytkownika
zośka $pasiba - 2015-04-22 14:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tego co mi mi wiadomo to teraz poszukuję asystenta ds. wsparcia sprzedaży w języku rosyjskim. ja chętnie w to wejdę, chociaż może sytuacja polityczna nie sprzyja, jednak musze wiedzieć jakie zaoferują zarobki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-26 12:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Prezesie,, TYLE KRZYWDY ZROBIŁEŚ LUDZIOM ŻE BRAK SŁÓW,,. CZASAMI LOS ODWRACA SIĘ W INNĄ STRONĘ. WÓŁ NIE PAMIĘTA JAK CIELĘCIEM BYŁ. Opinia pokrzywdzonego i wielu innych bojących się wprost powiedzieć co myślą
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-25 22:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jeden wielki przekręt. W ciągu miesiąca pracujesz w 3 firmach. i co parę dni nowa umowa. narobili firm córek i mogą oszukiwać legalnie. Omijajcie tą firmę z daleka. Wierzcie mi albo sami sprawdźcie
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-25 23:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku od 1.5 roku! Poczekaj aż przestaniesz być potrzebny albo lekko podpadniesz lub zabiorom ci grupę inwalidzką, zaraz cię wykopią z tamtą d i będziesz mógł ich pocałować wiesz gdzie i wtedy tylko ich POZDRAWIAJ
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-07-30 19:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ I PRZESTAŃCIE WYPISYWAĆ BZDURY NA TEMAT TEJ FIRMY.MOIM ZDANIEM TA FIRMA JEST BARDZO RZETELNA ,TO TAK JEST JAK KTOŚ ZOSTANIE ZWOLNIONY ,TO ZARAZ SWÓJ GNIEW I ŻAL PRZELEWANA PAPIER I WYPISUJE OKROPNE OPINIE.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-27 14:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi się wydaje, że przeważnie ludzie narzeakają na swojego pracodawce, a po zakończeniu prayc w danej firmie jeszcze bardziej. Ale nie wiem czy naparwde są powody do takiego niezadowolenia, bo podobno mozna dobrze zarobić na stanowisku Administracyjne i logistyczne wsparcie klienta w jęz. szwedzkim
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-08-27 16:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów i czasu aby rozpisywac się nad tą firmą tak jak każda agencja kombinuja ale coż jak mówią jaka praca taka praca . Ja akurat zjmowałem kierownicze stanowiska ale nie p[olecam firmy lepiej być pracownikiem naj niższego szczebla produkcji w stabilnej firmie niż w jakiej kolwiek agencji kierownikiem. A ludzi któży mają za dużo czsu polecam znaleść sobie normalne zjęcie . Inna sprawa że ta firma zchowuję się trochę jak pasożyt żeruję tylko na odpisach z pefron nic nie dając od siębie. Tylko co zmienią te opinie. Tylko9 ustawodawca może coś z tym zmienić a tak szkoda czasu i na opinie i na czas na komentarze nad firmą I?????
zdjecie uzytkownika
spoko - 2015-09-07 12:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą i to na czas. Jakieś bzdury wyssane z palca o braku kasy!!!
Jak nie płaca to baran jeden z drugim pracuje za darmo ???? śmiech na sali- nie chce mi się w to wierzyć. Firma OK.
zdjecie uzytkownika
4ed - 2015-09-26 23:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako że sam poszukuję pracy to przeglądam dziennie sporo ofert i niedawno dosyć natknąłem się na te od firmy Inter-Permit Group Sp. z o.o., teraz obecnie poszukują osób na stanowisko specjalisty do spraw obsługi klienta w języku niemieckim, czeskim w Warszawie, angielskim w Szczecinie, włoskim w Gdańsku..
zdjecie uzytkownika
ozyy - 2015-12-04 18:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomo - 2015-03-17 17:22:07]:
Jarex to zdymana firma trzy lata temu zajmowała się ochrona w pomorskim w Malborku dopóki był dworzec było ok kiedy zaczął się Nowy Staw to był i mobbing i inne chore akcje pozdrawiam architekta pana D.Wypłaty na czas ,ale socjal i brak zwrotu za dojazdy itd.Poza tym traktowanie ludzi jak zwierzęta brak prądu-Dworzec i ogrzewania zimą relasumując firma do bani.
zdjecie uzytkownika
trewq - 2015-12-04 23:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim, ja widziałem troszkę inne ogłoszenie od ich firmy a mianowicie na stanowisko pracownika działu gwarancji ubezpieczeniowych w Kielcach..
zdjecie uzytkownika
amam - 2015-12-07 02:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, ja też widziałem @trewq i faktycznie jest ona atrakcyjna, bo masz jeszcze do wypłaty doliczoną premie zawsze no i też są dodatki na swieta już w to wliczone :)
zdjecie uzytkownika
kabaczek9 - 2015-12-09 12:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja myślę @amam że jak się zatrudnię u nich jako pracownik działu gwarancji ubezpieczeniowych to na pewno będę mógł liczyć na prowizje i premie, taka branża
zdjecie uzytkownika
hirutyk - 2015-12-11 16:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe na prowizjach to chyba największe pieniążki można wyciągnąć z tego co się orientuję :) także spoko stary, powodzenia i trzymam kciuki za ciebie :)
zdjecie uzytkownika
mast - 2016-01-11 22:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo fajnie jeśli rzeczywiście firma zapewnia taki socjal jak dodatki na święta. Mogę wiedziec, co takiego dali pracownikom w tym roku? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ole - 2016-01-31 19:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywnie - 2015-01-15 15:19:26]:
Tak a za 6zł na godzine też???
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-02-01 11:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6 złotych.. hm, rozumiem, że chodzi o jakieś mało istotne stanowisko @ole, choć nie wydaje mi się, by ktokolwiek tyle jeszcze w Polsce płacił za pracę.
zdjecie uzytkownika
komuus - 2016-02-14 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No powiem Ci @czarek, że pracowałem w zakładzie fotograficznym za takie pieniądze kiedyś. A tutaj ochroniarz dostaje 6 netto. Jest to całkiem powszechna stawka.
zdjecie uzytkownika
lilianna - 2016-02-26 15:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtam wszystkich pracujacych w tej firmie i tych ktorzy już nie pracują ja sie zaliczam do kobiet nie pracujacych już w tej firmie na szczescie pan Cezary warchoł łódz skandaliczne zachowanie wobec pracownikow z ochrony a i panie sprzątajace beszczelnosc ze strony Pana cezarego. norma nadajacy sie tylko do prokuratury za znecanie sie psychiczne.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-02-26 16:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy chyba wie na co sie pisze zatrudniając sie do firmy, dostaje warunki umowy do przeczytania, jezeli komus one nie odpowiadaja to ich nie podpisuje,po co zgadzac sie na coś co nam nie pasuje...
zdjecie uzytkownika
lilianna - 2016-02-27 12:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2016-02-26 16:35:24]:
ja nie miałam zadnej umowy
zdjecie uzytkownika
pająk - 2016-02-28 16:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niesamowite, że na pracownika ochrony wynagrodzenie wynosi 6 tysięcy złotych @komuus. Spokojnie można utrzymać z tego siebie i swoją rodzinę, a wypłata jest o czasie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
audi - 2016-03-01 19:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowalem w tej firmie nie całe 3 lata, ale to juz koniec zegnam nie zaluje bo coraz gorzej, stanowczo odradzam, omijajcie ja z daleka pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kaen - 2016-03-02 08:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [audi - 2016-03-01 19:39:47]:
jako pracownik ochrony pewnie pracowałeś ? w tej chwili znowu poszukują kogoś na to stanowisko, także może w zastępstwie za Ciebie ;) ciekawe czy ktoś podejmie wyzwanie
zdjecie uzytkownika
lilianna - 2016-03-04 13:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie radze pracowac w tej firmie a juz napewno nie u Pana czarka żenujący facet.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2016-03-06 16:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z chęcią podejmę wyzwanie i zatrudnię się na pracownika ochrony w Bydgoszczy. Żeby się zatrudnić nie trzeba mieć ani wykształcenia, ani doświadczenia, ale zatrudniają na umowę na okres próbny. Ciekawe ile taki okres próbny może trwać, bo niby jest cały etat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-03-14 18:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilianna - 2016-02-26 15:13:29]:
skandaliczne to jest Pani zachowanie i posty na temat P. Czarka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-03-14 18:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilianna - 2016-03-04 13:39:17]:
Żenujaca była Pani praca i jest Pani zachowanie.
zdjecie uzytkownika
lilianna - 2016-03-18 15:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-03-14 18:20:09]:
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .
zdjecie uzytkownika
lilianna - 2016-03-18 16:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-03-14 18:20:09]:
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .ja nie ukrywam swojego imienia Czarek.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2016-03-18 16:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Czarek wypił wino i posadzil o to panie sprzątajace zenujace .
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2016-03-21 15:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Pani Lilianno zgadzam sie z Pania w 100procentach co do Pana Cezarego Warchoła jest bardzo beszczelny niestey miałem z nim doczynienia na szczescie zwolniłem sie z tej firmy tym bardziej ze sa nie wypłacalni ostrzegam wszystkich przed tą firmą.
zdjecie uzytkownika
iss - 2016-03-23 10:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jeszcze pracuje w tej firmie ale mysle o odejsciu w bydgoszcz nie mozna sie dogadac z ksiegowoscia olewaja ludzi ktos powinnien sie tym zajac a ja jestem w tym bagnie .
zdjecie uzytkownika
Manek - 2016-04-09 12:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można się dogadać, idź normalnie i porozmawiaj, mówię Ci, da się, więcej chęci i żyje się lepiej, spróbuj
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-05-13 09:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualnie firma Inter Group poszukuje managera ds kluczowych klientów @iss i zastanawiam się nad aplikowaniem . Wymagają wykształcenia średniego i kilkuletniego doświadczenia na podobnym stanowisku>Oferują umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie: podstawa plus comiesięczna prowizja do 50% z marży,

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Inter Group Sp z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert