Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter Group Sp z o.o

Pracowałeś w firmie Inter Group Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ex - 2015-02-03 11:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Inter Group omijać z daleka!!! Za nadgodziny nie płacą!!! Zawierają umowy a potem nic!!! A na koordynatora pana Cezarego Warchoła proszę uważać!!!
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-02-11 00:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak czytam wszystkie te wpisy... cały pawłowski na początku swego okradania (w białych rękawiczkach), swoich pracowników obiecywał dosłownie DUŻO... później umowa...WARTOWNIK zamiast ochr...szok nr 1!... To już dużo firmie świadczy.. Odeszłam z firmy prawie rok temu, miałam wrócić, ale wykończyć psychicznie nie miałam zamiaru... odradzam wybór tej firmy... jeszcze 2. lata temu było przyjemnie..
zdjecie uzytkownika
Wojak emeryt - 2015-02-20 16:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijać!!!!Nie płacą pensji na czas.Ludzie czekają nawet po dwa miesiące.Dzwoniąc do Bydgoszczy można usłyszeć tylko że przelew jest w trakcie realizacji.Śmiech na sali.Jak żyjesz powietrzem to polecam .Umowa zlecenie Toruń.
zdjecie uzytkownika
marian parówa - 2015-02-25 13:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebuje nr do firmy bo na ten ze strony nie mozna sie dodzwonic
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-02-27 01:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy Inter Group zajmuje się ochroną osób i mienia? tak? no jeśli tak to czy działają na zasadzie takiej zwykłej firmy ochroniarskiej. Bo ja własnie mógłbym zatrudnić się w ochronie, nie bylem karany, posturę też mam spoko. Więc daj cie znać. A to że nie płacą to na pewno prawda? mam nadzieję że nie
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-03-06 00:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Michale, nadal zainteresowany pracą?
Rozumiem, iż poza sylwetką, niechęcią do godnego zarobku, posiadasz aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności?
Bo widzisz najlepiej gdybyś posiadał tzw. pierwszą grupę, czyli całkowitą niezdolność do pracy.. Najlepiej psychiczną, co by tłumaczyło chęć złożenia tam cv, ewentualnie umiarkowany stopień (onegdaj drugi), inaczej podanie wyląduje w koszu... A, jeszcze jedno: nie powinieneś być za bardzo rozgarnięty...
pozdrawiam samobójców...
zdjecie uzytkownika
anty inter - 2015-03-06 17:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rybka - 2015-03-06 00:37:28]:
Popieram nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
fisz - 2015-03-06 19:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do pracy polecam firmę JAREXS
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-03-17 17:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co takiego obecnie dzieje sie w Inter Group, że polecacie to tylko samobójcom? W ogóle jeśli chodzi o to orzeczenie o niepełnosprawności, to bez tego nie ma szans na zrekrutowanie się do firmy? Ja wiem, że za takie osoby oni dostają pieniądze, ale chyba zwykłych pracowników tez potrzebują, prawda?
zdjecie uzytkownika
inter grouup - 2015-03-20 16:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypłacają pensji odradzam złodziejska firma a jarek zmienia fury
zdjecie uzytkownika
Były prac. - 2015-03-24 12:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku.
zdjecie uzytkownika
usatysfakcjonowany - 2015-03-25 09:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Fakt faktem, że zarobki nie są powalające ale za to w terminie a nawet przed. A kontakt z szefami też jet ok. Długo nie mogłem znaleźć pracy a tu mnie przyjęli I NAWET PŁACĄ!!! co do szefostwa i jego samochodu to nie widziałem ale w końcu go stać
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-26 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inter grouup - 2015-03-20 16:56:50]:
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku
zdjecie uzytkownika
inter syf - 2015-03-26 15:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brak słów mi na którzy bronią tego bagna firma pasożyt działa tylko dzięki dotacjom . A na ten śmieszną "Szacun dla osób z jajami i głową na karku" raczej dobrze wałki robi a nie jaja ma słów brak na kretynów którzy bronią tego SYFU . Powinna inspekcja PRACY dawno to zamknąć
zdjecie uzytkownika
iwetka - 2015-03-26 22:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJĘ W FIRMIE INTER-GROUP i UWAŻAM ŻE NIE KTÓRE WPISY SĄ ŻENUJĄCE ,CO DO WYPŁAT TO SIĘ NIE ZGADZAM ŻE NIE PŁACĄ WRĘCZ PRZECIWNIE ,JESZCZE SIĘ MI NIE ZDARZYŁO ŻEBYM NIE OTRZYMAŁA WYPŁATY LUB ZA MAŁO POLICZONE WYNAGRODZENIE ZA PRZEPRACOWANE GODZINY.MOJA OPINIA JEST TAKA ŻE PREZES FIRMY JEST BARDZO W PORZĄDKU.pozdrawiam pana prezesa i panią ELIZĘ,ORAZ pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-03-27 12:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie, no szef z jajami.... szok...zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz żyjący i żerujący na cudzym nieszczęściu... Hej inwentko,dla przykładu, byłaś kiedyś na szkoleniu BHP?
Pewnie jak określa to kodeks pracy, szkolenie było w godzinach pracy-służby, jeśli nie, doliczyli ten czas do czasu pracy, a na stanowiskowe behapowiec przyjechał "na obiekt", ubranie ochronne od zwolnionego w trybie natychmiastowym (o ile pamięć mnie nie myli),Jarusia dostajesz kodeksowo?
no i jeszcze wczasy pod gruszą?
przecież firma płaci na zakładowy fundusz socjalny...
Pewnie za tę kasę nowy samochód?
a może z pefronu...
No i do byłego pracownika...to dla czego "były",
no a jak stać cię na takie fury jak pawłowskiego, to dla rozrywki pracowałeś za najniższą krajową?
a może kupujesz i sprzedajesz tzw. złom, nie samochody, na które inni .....
Jak ktoś w życiu nie natrafił na uczciwych, godnie płacących pracodawców, wówczas o takiej firmie wypowiada się pozytywnie..
A może któryś z facetów chciał pójść na urlop tacierzyński?
Znam przykład (było to tuż po zmianie przepisów) , osoba niedoinformowana zapytała się o takowy...bo w szpitalu powiedzieli...
Na to dobrze wytresowana kinia, nie ma takiej obcji!!!
Pracownik ma pracować i przynosić zyski jest dewizą firmy!
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-31 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam tutejsze komentarze na temat inter group to jestem trochę zszokowany. Myslałem, ze to znana firma w branży i dobrze traktuje swoich pracowników, a tutaj okazuje sie, że są jakieś problemy z płatnościami, czy coś w tym stylu. Co w takim razie Was wszystkich trzyma tutaj w firmie, bo chyba coś musi, atmosfera?
zdjecie uzytkownika
rybka - 2015-04-03 01:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olek - 2015-03-31 22:31:52]:
Hej olek, nie wiem czy wiesz ale czasem atmosfera jest bardzo ważna... czasem trafia się na fajne; zgrane towarzystwo, a czasem jest się w potrzebie... Potrzebie pracy dającej środki by żyć, a później trudno jest uciec z potrzasku.. U niektórych daje się we znaki niska samoocena, brak wykształcenia, wstyd że posiada się taką grupę, a dochodzi jeszcze brak renty...a długi trzeba przecież spłacić..
Firma owszem znana w branży, bo prezes stawia na kasę z pefronu, więc i więcej tym większa kasa leci...jest tania, więc znana...
Przecież są firmy którym wcale nie chodzi o ochronę mienia, bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniesie co będzie chciał, a o ubezpieczenie.... jeśli brak ochrony fizycznej, brak ubezpieczenia na dobrych warunkach... o wiele taniej wynająć firmę, niż zatrudnić pracowników.....przeszkolenie i takie tam...
niech kto inny się martwi..
No i ci którzy się boją o posadę nie napiszą... Trzeba odejść, zmienić warunki umowy o pracę, socjal na lepszy by się odciąć od bałaganu...
ale jak ktoś niema opcji na inną trzyma się..
I jak faji towarzysze służb...
zdjecie uzytkownika
pracownik od 1.5 roku - 2015-04-06 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku. Pozdrowienia dla p. prezesa JaROSLAWA I PANI ESTERY.
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2015-04-06 20:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik od 1.5 roku - 2015-04-06 20:53:02]:
W PEŁNISIE ZGADZAM Z POPRZEDNIKIEM.szystko to racja
zdjecie uzytkownika
zośka $pasiba - 2015-04-22 14:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tego co mi mi wiadomo to teraz poszukuję asystenta ds. wsparcia sprzedaży w języku rosyjskim. ja chętnie w to wejdę, chociaż może sytuacja polityczna nie sprzyja, jednak musze wiedzieć jakie zaoferują zarobki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-26 12:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Prezesie,, TYLE KRZYWDY ZROBIŁEŚ LUDZIOM ŻE BRAK SŁÓW,,. CZASAMI LOS ODWRACA SIĘ W INNĄ STRONĘ. WÓŁ NIE PAMIĘTA JAK CIELĘCIEM BYŁ. Opinia pokrzywdzonego i wielu innych bojących się wprost powiedzieć co myślą
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-25 22:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jeden wielki przekręt. W ciągu miesiąca pracujesz w 3 firmach. i co parę dni nowa umowa. narobili firm córek i mogą oszukiwać legalnie. Omijajcie tą firmę z daleka. Wierzcie mi albo sami sprawdźcie
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-25 23:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku od 1.5 roku! Poczekaj aż przestaniesz być potrzebny albo lekko podpadniesz lub zabiorom ci grupę inwalidzką, zaraz cię wykopią z tamtą d i będziesz mógł ich pocałować wiesz gdzie i wtedy tylko ich POZDRAWIAJ
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-07-30 19:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ I PRZESTAŃCIE WYPISYWAĆ BZDURY NA TEMAT TEJ FIRMY.MOIM ZDANIEM TA FIRMA JEST BARDZO RZETELNA ,TO TAK JEST JAK KTOŚ ZOSTANIE ZWOLNIONY ,TO ZARAZ SWÓJ GNIEW I ŻAL PRZELEWANA PAPIER I WYPISUJE OKROPNE OPINIE.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Group Sp z o.o?
Zadaj pytanie
alert