brak logo

Inter Group Sp z o.o

Bydgoszcz

Opinie o Inter Group Sp z o.o

niezadowolony 2015-01-19 21:40:49
Pierwszy raz pracuje dla takiej firmy która ma człowieka gdzieś mówią co innego robią inaczej pracują tam nie kompetentni ludzie umowy trzy razy podpisywał 6,50 zł netto na umowę zlecenie, oszuści i kretacze Niepołomicetego samego bbłędu co ja już pracuje tam do końca miecha
1
diablo 2015-01-21 19:55:15
Ja nie mam rodziców a z resztą całe życie liczę tylko na siebie,a jak mieć pretensje to do tego nieuczciwego kraju co żerują na biednych.
diablo 2015-01-21 20:00:03
Pozdrawiam ochronę inter group bydgoszcz a zwłaszcza pana Tomka z obiektu Mariampol.
ex 2015-02-03 11:01:04
Inter Group omijać z daleka!!! Za nadgodziny nie płacą!!! Zawierają umowy a potem nic!!! A na koordynatora pana Cezarego Warchoła proszę uważać!!!
6
rybka 2015-02-11 00:39:13
tak czytam wszystkie te wpisy... cały pawłowski na początku swego okradania (w białych rękawiczkach), swoich pracowników obiecywał dosłownie DUŻO... później umowa...WARTOWNIK zamiast ochr...szok nr 1!... To już dużo firmie świadczy.. Odeszłam z firmy prawie rok temu, miałam wrócić, ale wykończyć psychicznie nie miałam zamiaru... odradzam wybór tej firmy... jeszcze 2. lata temu było przyjemnie..
3
Wojak emeryt 2015-02-20 16:48:29
Omijać!!!!Nie płacą pensji na czas.Ludzie czekają nawet po dwa miesiące.Dzwoniąc do Bydgoszczy można usłyszeć tylko że przelew jest w trakcie realizacji.Śmiech na sali.Jak żyjesz powietrzem to polecam .Umowa zlecenie Toruń.
2
marian parówa 2015-02-25 13:01:17
potrzebuje nr do firmy bo na ten ze strony nie mozna sie dodzwonic
rybka 2015-03-06 00:37:28
Hej Michale, nadal zainteresowany pracą?
Rozumiem, iż poza sylwetką, niechęcią do godnego zarobku, posiadasz aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności?
Bo widzisz najlepiej gdybyś posiadał tzw. pierwszą grupę, czyli całkowitą niezdolność do pracy.. Najlepiej psychiczną, co by tłumaczyło chęć złożenia tam cv, ewentualnie umiarkowany stopień (onegdaj drugi), inaczej podanie wyląduje w koszu... A, jeszcze jedno: nie powinieneś być za bardzo rozgarnięty...
pozdrawiam samobójców...
2
anty inter 2015-03-06 17:05:11
Popieram nic dodać nic ująć
2
fisz 2015-03-06 19:54:40
do pracy polecam firmę JAREXS
1
inter grouup 2015-03-20 16:56:50
nie wypłacają pensji odradzam złodziejska firma a jarek zmienia fury
1
Były prac. 2015-03-24 12:31:23
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku.
1
usatysfakcjonowany 2015-03-25 09:17:05
Witam! Fakt faktem, że zarobki nie są powalające ale za to w terminie a nawet przed. A kontakt z szefami też jet ok. Długo nie mogłem znaleźć pracy a tu mnie przyjęli I NAWET PŁACĄ!!! co do szefostwa i jego samochodu to nie widziałem ale w końcu go stać
1
były 2015-03-26 10:50:14
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku
inter syf 2015-03-26 15:59:47
Brak słów mi na którzy bronią tego bagna firma pasożyt działa tylko dzięki dotacjom . A na ten śmieszną "Szacun dla osób z jajami i głową na karku" raczej dobrze wałki robi a nie jaja ma słów brak na kretynów którzy bronią tego SYFU . Powinna inspekcja PRACY dawno to zamknąć
5
iwetka 2015-03-26 22:17:45
JA PRACUJĘ W FIRMIE INTER-GROUP i UWAŻAM ŻE NIE KTÓRE WPISY SĄ ŻENUJĄCE ,CO DO WYPŁAT TO SIĘ NIE ZGADZAM ŻE NIE PŁACĄ WRĘCZ PRZECIWNIE ,JESZCZE SIĘ MI NIE ZDARZYŁO ŻEBYM NIE OTRZYMAŁA WYPŁATY LUB ZA MAŁO POLICZONE WYNAGRODZENIE ZA PRZEPRACOWANE GODZINY.MOJA OPINIA JEST TAKA ŻE PREZES FIRMY JEST BARDZO W PORZĄDKU.pozdrawiam pana prezesa i panią ELIZĘ,ORAZ pana (usunięte przez administratora)
rybka 2015-03-27 12:14:42
Nie, no szef z jajami.... szok...zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz żyjący i żerujący na cudzym nieszczęściu... Hej inwentko,dla przykładu, byłaś kiedyś na szkoleniu BHP?
Pewnie jak określa to kodeks pracy, szkolenie było w godzinach pracy-służby, jeśli nie, doliczyli ten czas do czasu pracy, a na stanowiskowe behapowiec przyjechał "na obiekt", ubranie ochronne od zwolnionego w trybie natychmiastowym (o ile pamięć mnie nie myli),Jarusia dostajesz kodeksowo?
no i jeszcze wczasy pod gruszą?
przecież firma płaci na zakładowy fundusz socjalny...
Pewnie za tę kasę nowy samochód?
a może z pefronu...
No i do byłego pracownika...to dla czego "były",
no a jak stać cię na takie fury jak pawłowskiego, to dla rozrywki pracowałeś za najniższą krajową?
a może kupujesz i sprzedajesz tzw. złom, nie samochody, na które inni .....
Jak ktoś w życiu nie natrafił na uczciwych, godnie płacących pracodawców, wówczas o takiej firmie wypowiada się pozytywnie..
A może któryś z facetów chciał pójść na urlop tacierzyński?
Znam przykład (było to tuż po zmianie przepisów) , osoba niedoinformowana zapytała się o takowy...bo w szpitalu powiedzieli...
Na to dobrze wytresowana kinia, nie ma takiej obcji!!!
Pracownik ma pracować i przynosić zyski jest dewizą firmy!
2
rybka 2015-04-03 01:26:40
Hej olek, nie wiem czy wiesz ale czasem atmosfera jest bardzo ważna... czasem trafia się na fajne; zgrane towarzystwo, a czasem jest się w potrzebie... Potrzebie pracy dającej środki by żyć, a później trudno jest uciec z potrzasku.. U niektórych daje się we znaki niska samoocena, brak wykształcenia, wstyd że posiada się taką grupę, a dochodzi jeszcze brak renty...a długi trzeba przecież spłacić..
Firma owszem znana w branży, bo prezes stawia na kasę z pefronu, więc i więcej tym większa kasa leci...jest tania, więc znana...
Przecież są firmy którym wcale nie chodzi o ochronę mienia, bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniesie co będzie chciał, a o ubezpieczenie.... jeśli brak ochrony fizycznej, brak ubezpieczenia na dobrych warunkach... o wiele taniej wynająć firmę, niż zatrudnić pracowników.....przeszkolenie i takie tam...
niech kto inny się martwi..
No i ci którzy się boją o posadę nie napiszą... Trzeba odejść, zmienić warunki umowy o pracę, socjal na lepszy by się odciąć od bałaganu...
ale jak ktoś niema opcji na inną trzyma się..
I jak faji towarzysze służb...
1
pracownik od 1.5 roku 2015-04-06 20:53:02
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku. Pozdrowienia dla p. prezesa JaROSLAWA I PANI ESTERY.
1
Rybka 2015-04-06 20:56:11
W PEŁNISIE ZGADZAM Z POPRZEDNIKIEM.szystko to racja
2
anonim 2015-06-26 12:04:06
Panie Prezesie,, TYLE KRZYWDY ZROBIŁEŚ LUDZIOM ŻE BRAK SŁÓW,,. CZASAMI LOS ODWRACA SIĘ W INNĄ STRONĘ. WÓŁ NIE PAMIĘTA JAK CIELĘCIEM BYŁ. Opinia pokrzywdzonego i wielu innych bojących się wprost powiedzieć co myślą
1
olo 2015-07-25 22:52:22
Ta firma to jeden wielki przekręt. W ciągu miesiąca pracujesz w 3 firmach. i co parę dni nowa umowa. narobili firm córek i mogą oszukiwać legalnie. Omijajcie tą firmę z daleka. Wierzcie mi albo sami sprawdźcie
1
olo 2015-07-25 23:01:10
Pracowniku od 1.5 roku! Poczekaj aż przestaniesz być potrzebny albo lekko podpadniesz lub zabiorom ci grupę inwalidzką, zaraz cię wykopią z tamtą d i będziesz mógł ich pocałować wiesz gdzie i wtedy tylko ich POZDRAWIAJ
2
**** 2015-07-30 19:02:46
LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ I PRZESTAŃCIE WYPISYWAĆ BZDURY NA TEMAT TEJ FIRMY.MOIM ZDANIEM TA FIRMA JEST BARDZO RZETELNA ,TO TAK JEST JAK KTOŚ ZOSTANIE ZWOLNIONY ,TO ZARAZ SWÓJ GNIEW I ŻAL PRZELEWANA PAPIER I WYPISUJE OKROPNE OPINIE.
obiektywny 2015-08-27 16:12:20
Szkoda słów i czasu aby rozpisywac się nad tą firmą tak jak każda agencja kombinuja ale coż jak mówią jaka praca taka praca . Ja akurat zjmowałem kierownicze stanowiska ale nie p[olecam firmy lepiej być pracownikiem naj niższego szczebla produkcji w stabilnej firmie niż w jakiej kolwiek agencji kierownikiem. A ludzi któży mają za dużo czsu polecam znaleść sobie normalne zjęcie . Inna sprawa że ta firma zchowuję się trochę jak pasożyt żeruję tylko na odpisach z pefron nic nie dając od siębie. Tylko co zmienią te opinie. Tylko9 ustawodawca może coś z tym zmienić a tak szkoda czasu i na opinie i na czas na komentarze nad firmą I?????
1
spoko 2015-09-07 12:50:16
Płacą i to na czas. Jakieś bzdury wyssane z palca o braku kasy!!!
Jak nie płaca to baran jeden z drugim pracuje za darmo ???? śmiech na sali- nie chce mi się w to wierzyć. Firma OK.
ozyy 2015-12-04 18:04:49
Jarex to zdymana firma trzy lata temu zajmowała się ochrona w pomorskim w Malborku dopóki był dworzec było ok kiedy zaczął się Nowy Staw to był i mobbing i inne chore akcje pozdrawiam architekta pana D.Wypłaty na czas ,ale socjal i brak zwrotu za dojazdy itd.Poza tym traktowanie ludzi jak zwierzęta brak prądu-Dworzec i ogrzewania zimą relasumując firma do bani.
ole 2016-01-31 19:18:34
Tak a za 6zł na godzine też???
lilianna 2016-02-26 15:13:29
Wtam wszystkich pracujacych w tej firmie i tych ktorzy już nie pracują ja sie zaliczam do kobiet nie pracujacych już w tej firmie na szczescie pan Cezary warchoł łódz skandaliczne zachowanie wobec pracownikow z ochrony a i panie sprzątajace beszczelnosc ze strony Pana cezarego. norma nadajacy sie tylko do prokuratury za znecanie sie psychiczne.
1
lilianna 2016-02-27 12:16:26
ja nie miałam zadnej umowy
1
audi 2016-03-01 19:39:47
Witam, pracowalem w tej firmie nie całe 3 lata, ale to juz koniec zegnam nie zaluje bo coraz gorzej, stanowczo odradzam, omijajcie ja z daleka pozdrawiam
lilianna 2016-03-04 13:39:17
nie radze pracowac w tej firmie a juz napewno nie u Pana czarka żenujący facet.
anonim 2016-03-14 18:16:45
skandaliczne to jest Pani zachowanie i posty na temat P. Czarka.
anonim 2016-03-14 18:20:09
Żenujaca była Pani praca i jest Pani zachowanie.
lilianna 2016-03-18 15:58:49
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .
1
lilianna 2016-03-18 16:01:21
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .ja nie ukrywam swojego imienia Czarek.
1
aaaaa 2016-03-18 16:21:24
Pan Czarek wypił wino i posadzil o to panie sprzątajace zenujace .
1
Pawel 2016-03-21 15:06:24
Witam Pani Lilianno zgadzam sie z Pania w 100procentach co do Pana Cezarego Warchoła jest bardzo beszczelny niestey miałem z nim doczynienia na szczescie zwolniłem sie z tej firmy tym bardziej ze sa nie wypłacalni ostrzegam wszystkich przed tą firmą.
1
iss 2016-03-23 10:24:22
ja jeszcze pracuje w tej firmie ale mysle o odejsciu w bydgoszcz nie mozna sie dogadac z ksiegowoscia olewaja ludzi ktos powinnien sie tym zajac a ja jestem w tym bagnie .
1
Stefan 2016-06-20 16:45:41
Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownika - Pan prezes spóźnia się 15 minut, nie używa słów, ani gestów mających na cel przywitania się z potencjalnym kandydatem do pracy, jedynie co, cytuje "Czy masz CV?" Dodatkowo mimo spóźnienia, idzie jeszcze na socjal zrobić sobie kawę... nie proponuje kawy kandydatom. Rozmowa trwała 10 minut, była ogólnikowa, nieprofesjonalna, prezes kompletnie nie wiedział z kim się spotyka, nie raczył zapoznać się z CV wcześniej. Otrzymałem propozycję tej pracy, ale nie przyjąłem. Nie widać tutaj kompletnie szacunku na etapie rekrutacji, podejrzewam, że nie uświadczyłbym tego szacunku również później. Co ciekawe... mija tydzień czasu i dostaje dość pretensjonalnego smsa, od jednej z sekretarek, że jest już po godzinie 8.00 i czy ja ich traktuje poważnie? W mojej odpowiedzi, zapytałem, o co chodzi? Odpowiedź: że nie przyszedłem na rozmowę o pracę. Hm... myślę, i przelewam swoje myśli na smsa - odpowiadam, że byłem tydzień temu, i że odrzucam ich ofertę. Odpowiedź - zwrotna - "ok, koleżanka pomyliła daty". I tyle...
Postanowiłem odpisać, że miłym gestem byłoby użyć słowa - przepraszam, pomyliliśmy się. Na odpowiedź zwrotną długo nie poczekałem - "to nie jej wina, tylko koleżanki i ona przepraszam nie będzie". Cóż - widać kompletny brak profesjonalizmu i kultury osobistej. Brak szacunku dla innego człowieka. Panie Jarosławie, proponowałbym popracować nad kulturą organizacyjną, inaczej się biznesu nie robi. Nie polecam Wam podejmować pracy w tej firmie, nie polecam tam również rozmów o pracę.
4
Ladowacz 2016-07-04 18:46:33
Witam , mam pytanie , dostalem oferte jako ladowacz za 13 zl brutto ile to wychodzi u nich na reke ??
Ladowacz 2016-07-11 04:25:50
Ok, dzieki , a z jakiego miasta jestes ?
Kowalski 2016-07-18 08:04:08
Do kiedy jest wyplata ? , zaczelem prace 27 czerwca , i teraz nie wiem do kiedy jest wyplata i czy tylko za 3 dni czy za wiecej ?
Manolo 2016-09-10 13:32:22
Zgadzam się na sto nie na dwieście procent szkoda słów nie bede przeklinał bo zostanie usunięte ale pi pi pi pi pi pi
1
on 2016-10-08 16:30:36
Nie płacą żadnych świadczeń, korzystając przy tym (full-service) ze środków PFRON, różnorakich ulg na ZUS, US itd... Natomiast dodatkiem nocnym zaledwie dobijają do najniższej krajowej czy jest to moralne? oczywiście że nie ale liczą się zyski a nie ludzie.
3
Edmund 2016-10-11 09:49:20
Koledze @on pewnie chodziło o Fundusz PFRON'u i Fundusz Pracowniczy tzw. Socjalny z którego mają prawo i powinni korzystać pracownicy.
1
PRAWNIK 2016-10-12 08:38:11
Dodatek nocny doliczany jest do najniższej pensji tj.1850 brutto i tak będzie do 31.12 .2016r .zgodnie z Kodeksem Pracy,dopiero od 1 stycznia 2017r. dodatek nocny.będzie nie wliczany do najniższej pensji tj.2000 brutto,oraz dodatkowa zmiana,wszystkie osoby zatrudnione na umowę o pracę,będą musiały dostać jeden raz w miesiącu swoje uposażenie-wymóg obligatoryjny.
2
PRAWNIK 2016-10-12 08:50:23
Z dniem 1 stycznia 2017r wchodzi minimalna stawka na umowę zlecenie 13 brutto.Następne zmiany to zwiększenie uprawnień dla PIP i większe kary dla pracodawców za łamanie przepisów KP i KC.
2
Kazik 2016-10-23 12:41:12
Jestem pracownikiem inter group w sierpniu dostalem 5 zl a placa mi 4,50 ten co pisal ze bardzo rzetelna firma to chyba jest kapusiem kierownika.Nikomu nie radze pracowac na umowe zlecenie lub z grupa u inter gropu bo u nich sie liczy sztuka a nie pracownik
2
Copik 2016-11-28 20:27:11
Witam .

Możecie coś więcej powiedzieć o tej firmie ?
Dzwonił do mnie Pan Cezary Warchoł w sprawie rozmowy o pracę .
Ale z tego co tutaj przeczytałem oleję tą rozmowę .... jeśli faktycznie tam są takie cyrki .
Zostaw swoją opinię o Inter Group Sp z o.o - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o