brak logo

Inter Group Sp z o.o

Bydgoszcz

Opinie o Inter Group Sp z o.o

rybka 2015-03-27 12:14:42
Nie, no szef z jajami.... szok...zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz żyjący i żerujący na cudzym nieszczęściu... Hej inwentko,dla przykładu, byłaś kiedyś na szkoleniu BHP?
Pewnie jak określa to kodeks pracy, szkolenie było w godzinach pracy-służby, jeśli nie, doliczyli ten czas do czasu pracy, a na stanowiskowe behapowiec przyjechał "na obiekt", ubranie ochronne od zwolnionego w trybie natychmiastowym (o ile pamięć mnie nie myli),Jarusia dostajesz kodeksowo?
no i jeszcze wczasy pod gruszą?
przecież firma płaci na zakładowy fundusz socjalny...
Pewnie za tę kasę nowy samochód?
a może z pefronu...
No i do byłego pracownika...to dla czego "były",
no a jak stać cię na takie fury jak pawłowskiego, to dla rozrywki pracowałeś za najniższą krajową?
a może kupujesz i sprzedajesz tzw. złom, nie samochody, na które inni .....
Jak ktoś w życiu nie natrafił na uczciwych, godnie płacących pracodawców, wówczas o takiej firmie wypowiada się pozytywnie..
A może któryś z facetów chciał pójść na urlop tacierzyński?
Znam przykład (było to tuż po zmianie przepisów) , osoba niedoinformowana zapytała się o takowy...bo w szpitalu powiedzieli...
Na to dobrze wytresowana kinia, nie ma takiej obcji!!!
Pracownik ma pracować i przynosić zyski jest dewizą firmy!
2
olek 2015-03-31 22:31:52
Jak tak czytam tutejsze komentarze na temat inter group to jestem trochę zszokowany. Myslałem, ze to znana firma w branży i dobrze traktuje swoich pracowników, a tutaj okazuje sie, że są jakieś problemy z płatnościami, czy coś w tym stylu. Co w takim razie Was wszystkich trzyma tutaj w firmie, bo chyba coś musi, atmosfera?
rybka 2015-04-03 01:26:40
Hej olek, nie wiem czy wiesz ale czasem atmosfera jest bardzo ważna... czasem trafia się na fajne; zgrane towarzystwo, a czasem jest się w potrzebie... Potrzebie pracy dającej środki by żyć, a później trudno jest uciec z potrzasku.. U niektórych daje się we znaki niska samoocena, brak wykształcenia, wstyd że posiada się taką grupę, a dochodzi jeszcze brak renty...a długi trzeba przecież spłacić..
Firma owszem znana w branży, bo prezes stawia na kasę z pefronu, więc i więcej tym większa kasa leci...jest tania, więc znana...
Przecież są firmy którym wcale nie chodzi o ochronę mienia, bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniesie co będzie chciał, a o ubezpieczenie.... jeśli brak ochrony fizycznej, brak ubezpieczenia na dobrych warunkach... o wiele taniej wynająć firmę, niż zatrudnić pracowników.....przeszkolenie i takie tam...
niech kto inny się martwi..
No i ci którzy się boją o posadę nie napiszą... Trzeba odejść, zmienić warunki umowy o pracę, socjal na lepszy by się odciąć od bałaganu...
ale jak ktoś niema opcji na inną trzyma się..
I jak faji towarzysze służb...
1
pracownik od 1.5 roku 2015-04-06 20:53:02
Nie wypisujcie bzdur że nie płacą, płacą i to nawet przed terminem. A wysokość pensji tak jaką uzgodniliście. Co do auta prezesa to ma prawo jedzić czym mu się podoba , jak go stać to czemu nie. TEŻ ZMIENIAM SAMOCHODY I JAK SIĘ MA TO MIEĆ DO PRACY. Jak ktoś zazdrości to droga prost, otwierać firmy i zarabiać. Szacun dla osób z jajami i głową na karku. Pozdrowienia dla p. prezesa JaROSLAWA I PANI ESTERY.
1
Rybka 2015-04-06 20:56:11
W PEŁNISIE ZGADZAM Z POPRZEDNIKIEM.szystko to racja
2
zośka $pasiba 2015-04-22 14:38:02
z tego co mi mi wiadomo to teraz poszukuję asystenta ds. wsparcia sprzedaży w języku rosyjskim. ja chętnie w to wejdę, chociaż może sytuacja polityczna nie sprzyja, jednak musze wiedzieć jakie zaoferują zarobki
2
anonim 2015-06-26 12:04:06
Panie Prezesie,, TYLE KRZYWDY ZROBIŁEŚ LUDZIOM ŻE BRAK SŁÓW,,. CZASAMI LOS ODWRACA SIĘ W INNĄ STRONĘ. WÓŁ NIE PAMIĘTA JAK CIELĘCIEM BYŁ. Opinia pokrzywdzonego i wielu innych bojących się wprost powiedzieć co myślą
olo 2015-07-25 22:52:22
Ta firma to jeden wielki przekręt. W ciągu miesiąca pracujesz w 3 firmach. i co parę dni nowa umowa. narobili firm córek i mogą oszukiwać legalnie. Omijajcie tą firmę z daleka. Wierzcie mi albo sami sprawdźcie
olo 2015-07-25 23:01:10
Pracowniku od 1.5 roku! Poczekaj aż przestaniesz być potrzebny albo lekko podpadniesz lub zabiorom ci grupę inwalidzką, zaraz cię wykopią z tamtą d i będziesz mógł ich pocałować wiesz gdzie i wtedy tylko ich POZDRAWIAJ
**** 2015-07-30 19:02:46
LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ I PRZESTAŃCIE WYPISYWAĆ BZDURY NA TEMAT TEJ FIRMY.MOIM ZDANIEM TA FIRMA JEST BARDZO RZETELNA ,TO TAK JEST JAK KTOŚ ZOSTANIE ZWOLNIONY ,TO ZARAZ SWÓJ GNIEW I ŻAL PRZELEWANA PAPIER I WYPISUJE OKROPNE OPINIE.
tomek 2015-08-27 14:27:04
też mi się wydaje, że przeważnie ludzie narzeakają na swojego pracodawce, a po zakończeniu prayc w danej firmie jeszcze bardziej. Ale nie wiem czy naparwde są powody do takiego niezadowolenia, bo podobno mozna dobrze zarobić na stanowisku Administracyjne i logistyczne wsparcie klienta w jęz. szwedzkim
obiektywny 2015-08-27 16:12:20
Szkoda słów i czasu aby rozpisywac się nad tą firmą tak jak każda agencja kombinuja ale coż jak mówią jaka praca taka praca . Ja akurat zjmowałem kierownicze stanowiska ale nie p[olecam firmy lepiej być pracownikiem naj niższego szczebla produkcji w stabilnej firmie niż w jakiej kolwiek agencji kierownikiem. A ludzi któży mają za dużo czsu polecam znaleść sobie normalne zjęcie . Inna sprawa że ta firma zchowuję się trochę jak pasożyt żeruję tylko na odpisach z pefron nic nie dając od siębie. Tylko co zmienią te opinie. Tylko9 ustawodawca może coś z tym zmienić a tak szkoda czasu i na opinie i na czas na komentarze nad firmą I?????
spoko 2015-09-07 12:50:16
Płacą i to na czas. Jakieś bzdury wyssane z palca o braku kasy!!!
Jak nie płaca to baran jeden z drugim pracuje za darmo ???? śmiech na sali- nie chce mi się w to wierzyć. Firma OK.
4ed 2015-09-26 23:56:43
jako że sam poszukuję pracy to przeglądam dziennie sporo ofert i niedawno dosyć natknąłem się na te od firmy Inter-Permit Group Sp. z o.o., teraz obecnie poszukują osób na stanowisko specjalisty do spraw obsługi klienta w języku niemieckim, czeskim w Warszawie, angielskim w Szczecinie, włoskim w Gdańsku..
ozyy 2015-12-04 18:04:49
Jarex to zdymana firma trzy lata temu zajmowała się ochrona w pomorskim w Malborku dopóki był dworzec było ok kiedy zaczął się Nowy Staw to był i mobbing i inne chore akcje pozdrawiam architekta pana D.Wypłaty na czas ,ale socjal i brak zwrotu za dojazdy itd.Poza tym traktowanie ludzi jak zwierzęta brak prądu-Dworzec i ogrzewania zimą relasumując firma do bani.
trewq 2015-12-04 23:24:20
hej wszystkim, ja widziałem troszkę inne ogłoszenie od ich firmy a mianowicie na stanowisko pracownika działu gwarancji ubezpieczeniowych w Kielcach..
amam 2015-12-07 02:27:06
tak, ja też widziałem @trewq i faktycznie jest ona atrakcyjna, bo masz jeszcze do wypłaty doliczoną premie zawsze no i też są dodatki na swieta już w to wliczone :)
kabaczek9 2015-12-09 12:30:27
no ja myślę @amam że jak się zatrudnię u nich jako pracownik działu gwarancji ubezpieczeniowych to na pewno będę mógł liczyć na prowizje i premie, taka branża
hirutyk 2015-12-11 16:16:20
hehe na prowizjach to chyba największe pieniążki można wyciągnąć z tego co się orientuję :) także spoko stary, powodzenia i trzymam kciuki za ciebie :)
mast 2016-01-11 22:40:59
To bardzo fajnie jeśli rzeczywiście firma zapewnia taki socjal jak dodatki na święta. Mogę wiedziec, co takiego dali pracownikom w tym roku? Pozdrawiam.
ole 2016-01-31 19:18:34
Tak a za 6zł na godzine też???
czarek 2016-02-01 11:27:49
6 złotych.. hm, rozumiem, że chodzi o jakieś mało istotne stanowisko @ole, choć nie wydaje mi się, by ktokolwiek tyle jeszcze w Polsce płacił za pracę.
komuus 2016-02-14 20:55:47
No powiem Ci @czarek, że pracowałem w zakładzie fotograficznym za takie pieniądze kiedyś. A tutaj ochroniarz dostaje 6 netto. Jest to całkiem powszechna stawka.
lilianna 2016-02-26 15:13:29
Wtam wszystkich pracujacych w tej firmie i tych ktorzy już nie pracują ja sie zaliczam do kobiet nie pracujacych już w tej firmie na szczescie pan Cezary warchoł łódz skandaliczne zachowanie wobec pracownikow z ochrony a i panie sprzątajace beszczelnosc ze strony Pana cezarego. norma nadajacy sie tylko do prokuratury za znecanie sie psychiczne.
andrzej 2016-02-26 16:35:24
Każdy chyba wie na co sie pisze zatrudniając sie do firmy, dostaje warunki umowy do przeczytania, jezeli komus one nie odpowiadaja to ich nie podpisuje,po co zgadzac sie na coś co nam nie pasuje...
lilianna 2016-02-27 12:16:26
ja nie miałam zadnej umowy
pająk 2016-02-28 16:57:43
Niesamowite, że na pracownika ochrony wynagrodzenie wynosi 6 tysięcy złotych @komuus. Spokojnie można utrzymać z tego siebie i swoją rodzinę, a wypłata jest o czasie? Pozdrawiam
audi 2016-03-01 19:39:47
Witam, pracowalem w tej firmie nie całe 3 lata, ale to juz koniec zegnam nie zaluje bo coraz gorzej, stanowczo odradzam, omijajcie ja z daleka pozdrawiam
kaen 2016-03-02 08:43:50
jako pracownik ochrony pewnie pracowałeś ? w tej chwili znowu poszukują kogoś na to stanowisko, także może w zastępstwie za Ciebie ;) ciekawe czy ktoś podejmie wyzwanie
lilianna 2016-03-04 13:39:17
nie radze pracowac w tej firmie a juz napewno nie u Pana czarka żenujący facet.
Franek 2016-03-06 16:28:39
Ja z chęcią podejmę wyzwanie i zatrudnię się na pracownika ochrony w Bydgoszczy. Żeby się zatrudnić nie trzeba mieć ani wykształcenia, ani doświadczenia, ale zatrudniają na umowę na okres próbny. Ciekawe ile taki okres próbny może trwać, bo niby jest cały etat.
anonim 2016-03-14 18:16:45
skandaliczne to jest Pani zachowanie i posty na temat P. Czarka.
anonim 2016-03-14 18:20:09
Żenujaca była Pani praca i jest Pani zachowanie.
lilianna 2016-03-18 15:58:49
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .
lilianna 2016-03-18 16:01:21
zenujacy to jestes ty a co do pracy to Panie Czarku mysle ze to nie koniec spotkamy sie wiele ludzi podwierdzi Pana zachowanie .ja nie ukrywam swojego imienia Czarek.
aaaaa 2016-03-18 16:21:24
Pan Czarek wypił wino i posadzil o to panie sprzątajace zenujace .
Pawel 2016-03-21 15:06:24
Witam Pani Lilianno zgadzam sie z Pania w 100procentach co do Pana Cezarego Warchoła jest bardzo beszczelny niestey miałem z nim doczynienia na szczescie zwolniłem sie z tej firmy tym bardziej ze sa nie wypłacalni ostrzegam wszystkich przed tą firmą.
iss 2016-03-23 10:24:22
ja jeszcze pracuje w tej firmie ale mysle o odejsciu w bydgoszcz nie mozna sie dogadac z ksiegowoscia olewaja ludzi ktos powinnien sie tym zajac a ja jestem w tym bagnie .
Manek 2016-04-09 12:16:40
Można się dogadać, idź normalnie i porozmawiaj, mówię Ci, da się, więcej chęci i żyje się lepiej, spróbuj
1
olek 2016-05-13 09:54:48
aktualnie firma Inter Group poszukuje managera ds kluczowych klientów @iss i zastanawiam się nad aplikowaniem . Wymagają wykształcenia średniego i kilkuletniego doświadczenia na podobnym stanowisku>Oferują umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie: podstawa plus comiesięczna prowizja do 50% z marży,
1
Stefan 2016-06-20 16:45:41
Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownika - Pan prezes spóźnia się 15 minut, nie używa słów, ani gestów mających na cel przywitania się z potencjalnym kandydatem do pracy, jedynie co, cytuje "Czy masz CV?" Dodatkowo mimo spóźnienia, idzie jeszcze na socjal zrobić sobie kawę... nie proponuje kawy kandydatom. Rozmowa trwała 10 minut, była ogólnikowa, nieprofesjonalna, prezes kompletnie nie wiedział z kim się spotyka, nie raczył zapoznać się z CV wcześniej. Otrzymałem propozycję tej pracy, ale nie przyjąłem. Nie widać tutaj kompletnie szacunku na etapie rekrutacji, podejrzewam, że nie uświadczyłbym tego szacunku również później. Co ciekawe... mija tydzień czasu i dostaje dość pretensjonalnego smsa, od jednej z sekretarek, że jest już po godzinie 8.00 i czy ja ich traktuje poważnie? W mojej odpowiedzi, zapytałem, o co chodzi? Odpowiedź: że nie przyszedłem na rozmowę o pracę. Hm... myślę, i przelewam swoje myśli na smsa - odpowiadam, że byłem tydzień temu, i że odrzucam ich ofertę. Odpowiedź - zwrotna - "ok, koleżanka pomyliła daty". I tyle...
Postanowiłem odpisać, że miłym gestem byłoby użyć słowa - przepraszam, pomyliliśmy się. Na odpowiedź zwrotną długo nie poczekałem - "to nie jej wina, tylko koleżanki i ona przepraszam nie będzie". Cóż - widać kompletny brak profesjonalizmu i kultury osobistej. Brak szacunku dla innego człowieka. Panie Jarosławie, proponowałbym popracować nad kulturą organizacyjną, inaczej się biznesu nie robi. Nie polecam Wam podejmować pracy w tej firmie, nie polecam tam również rozmów o pracę.
2
wedf 2016-06-21 20:01:30
hmm @Stefan no to troche szkoda ze tak to wyszlo bo jednk mimo wszystko pierwsze wrazenie jest wazne
Ladowacz 2016-07-04 18:46:33
Witam , mam pytanie , dostalem oferte jako ladowacz za 13 zl brutto ile to wychodzi u nich na reke ??
tomek 2016-07-07 09:33:55
no pewnie jak 13 zł brutto to jakieś 10-11 zł na rekre netto wychodzi, ale to pewnie zalezy jeszcze od tego jki to rodzaj umowy jest tak naparwde.. dajcie znac jak tam z nowymi ofertami pracy,bo nic nie widze.
Ladowacz 2016-07-11 04:25:50
Ok, dzieki , a z jakiego miasta jestes ?
amam 2016-07-14 19:26:21
Świetnie, że jest umowa o pracę @Janio, bo o takie stabilne zatrudnienie jest dość trudno, zwłaszcza, że wszędzie wciskają śmieciówki teraz. Atmosfera dopisuje.
Kowalski 2016-07-18 08:04:08
Do kiedy jest wyplata ? , zaczelem prace 27 czerwca , i teraz nie wiem do kiedy jest wyplata i czy tylko za 3 dni czy za wiecej ?
andrzej 2016-07-18 11:41:48
@Kowalski no ale powinieneś mieć odpowiedni zapis o terminie wypłaty wynagrodzenia w umowie, wystarczy spróbować się w nią wczytać? Polecam takie rozwiązanie ;)
Manolo 2016-09-10 13:32:22
Zgadzam się na sto nie na dwieście procent szkoda słów nie bede przeklinał bo zostanie usunięte ale pi pi pi pi pi pi
ach 2016-09-13 15:09:03
Dobrze, że zapewniona jest u nich umowa o pracę, bo pewnie do tego dorzucają jakieś benefity socjalne. To dobry znak, że się dobrze dzieje. A socjale?
Zostaw swoją opinię o Inter Group Sp z o.o - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Group Sp z o.o