Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DBT Świat

Pracowałeś w firmie DBT Świat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ogarnij sie - 2014-01-13 18:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-29 09:08:25]:
marketing bezposredni to jakas zbitka słów, która nic nie znaczy... Jak coś jest bezpośrednie to jest to już sprzedaż, a więc akwizycja. Uczą tego w każdej szkole reklamowej.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-01-28 20:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie.Wszystko ładnie,pięknie...ale może ktoś mi powiedzieć,na czym praca w tej firmie polega?Czy to telemarketing,czy akwizycja?Z waszych wypowiedzi nic nie wynika. Czy to praca w terenie,czy na miejscu w Firmie?Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2014-01-29 10:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Ciekawa - 2014-01-28 20:36:21]:
Jest to akwyzicja, praca w terenie, chodzenie po domach
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-01-29 13:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podoba mi sie w tej firmie mozliwosc etapowego rozwoju kariery i awansu, wogole swietni ludzie tam pracuja, panuje bardzo pozytywna atmosfera
zdjecie uzytkownika
Agat - 2014-01-29 13:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma dokladnie wie co robi, bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, byla krotka ale mialam szanse pokazac sie z jak najlepszej strony, opowiedziec o swoich celach, oczekiwaniach wobec pracy. Rzeczywiscie firma wie jakich ludzi poszukuje i daje ogromne szanse rozwoju
zdjecie uzytkownika
kasi - 2014-01-29 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze jak w kazdej pracy trzeba od czegos zaczac , ale jak sie wytrzyma ten krotki trudny poczatek to potem mozna byc menagerem, bardzo dobrze zarabiac i miec prace ktora moim zdaniem teraz jest jak najbardziej na czasie, bo wiekszosc firm teraz sie zmienia i poszukuje sie ludzi otwartych i chetnych do pracy
zdjecie uzytkownika
Sara - 2014-01-30 00:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwielbiam tam pracować.. Dzięki Nim człowiek czuje się lepszy niż wszyscy... Kocham to bo wiem, że robię coś ważnego... Czuje że po to właśnie się urodziłam!
zdjecie uzytkownika
adamssros - 2014-02-06 08:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak ja po rozmowie z menagerem to cus za szybko zostalem przyjety. czy to dobry czy zly znak??
zdjecie uzytkownika
adamssros - 2014-02-06 08:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola24 - 2013-08-27 17:29:25]:
nie jest straszny na pierwsze oko menager nie gryzie ale lepiej zebys miala jakies doswiadczenie robocze i jakis obcy jezyk bo naj prawdopodobniej tak na mnie patrzyl.
zdjecie uzytkownika
silver - 2014-02-10 22:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogby mi ktos powiedzieć jakie tam sa godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
ona25 - 2014-03-07 15:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Na czym polega ten dzien probny?Jakas praca w grupie czy pisanie jakis testow? Z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-04-16 16:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona25 - 2014-03-07 15:45:46]:
polega na akwizycji - chodzeniu po mieszkaniach. (usunięte przez administratora
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-04-24 11:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mowilam :P
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-05-07 22:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hasłem DBT świat jest Kto nie idzie do przodu ten się cofa, szkoda, że nie pomyśleli, że można stac w miejscu hehe.
zdjecie uzytkownika
dor - 2014-05-20 13:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mddd, jak to nie zobaczysz kasy? Przecież podpisuje się umowę, więc wiesz. To nie jest Bangladesz :) Odpowiedz, co wiesz o tych umowach.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-06-09 21:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adamssros - 2014-02-06 08:29:57]:
ZŁY !!! naprawde !!
zdjecie uzytkownika
dor - 2014-06-10 09:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylypracownik: ale te wszyskie informacje, gwiazdki i tak dalej były na dokumentach? nie bylo takiej sytuacji, że mówisz klientowi w drzwiach jedno, a z papierów wychodzi drugie? bo jak tak to normalna sytuacja. przyzwyczaj się.
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-07-03 13:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy jako magazynier - mam 15 lat doswiadczenia, z czego 2 w Wielkiej Brytanii. Mam nadzieje, ze na magazynie pracuje sie u Was lepiej niz w innych dzialach o ktorych tu piszecie
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-08-09 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie chcecie się dowiedzieć coś na temat tej firmy??? poświęćcie sobie 1 minute wpiszcie nazwe tej firmy w internecie, przełączcie na grafike i znajdziecie odpowiedz gwarantuje......
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-08-21 16:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Były - 2014-08-09 15:32:22]:
@były: wpisałem i nie wiem, same logotypy firmy tam są. O co chodziło z tą sztuczką? Wytłumacz bo chciałbym uwierzyć, że śnię.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-09-23 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu tłumaczyć Robotnik... po prostu sobie poczytaj wnikliwie fora internetowe a się dowiesz wzzystkiego ja sie dowiedziałem w 5 minut. Omijać szerokim łukiem tą Firmę .....
zdjecie uzytkownika
boski - 2014-10-21 03:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2014-08-09 15:32:22]:
oj to , że ktoś się bawi w memy to nie znaczy , że z nich trzeba brać całą swoją wiedzę na temat danej firmy. Choć fakt , że na forach internetowych z których jednak już można czerpać informacje na temat tego co w firmie dzieje się od środka to DBT Świat nie ma ... że tak powiem zbyt dobrej oceny internautów...
zdjecie uzytkownika
rewert - 2014-11-15 22:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sposób na tych forach to też każdy wylewa żale i nie wiadomo czy mówi prawde czy to czyste emocje lub zemsta za to że kogoś zwolnili. najlepiej to iśc na rozmowe kwalifikacyjną i bacznie obserwować. Z tego można wynieść najwięcej i wtedy samemu ocenić kto na forum ma racje. niestety najlepiej sie zawsze sprawdza wlasne doswiadczenie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mówiąc w skrócie pierdu pierdu nie na temat. Nie trzeba się przygotowywać ponieważ "manager" i tak nie czyta CV. Aplikowałem na administratora, a "manager" i tak chciał mnie wciągnąć do swojego stada idiotów, którzy będą na niego zarabiać. Strata czasu.
Pytania: Pytania o pogodę:D
zdjecie uzytkownika
Bruk - 2014-11-30 01:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że można iść na rozmowę rekrutacyjną. Ale dlaczego nie zasugerować się tym, co pisze ktoś, kto niby już na tej rozmowie był. Podejrzewam, że odpowiednio wcześniej można się przygotować i wywrzeć lepsze wrażenie swoją osobą. Ciekaw właśnie jestem tego jak wygląda cały proces rekrutacji, mógłby ktoś powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-12-16 20:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rewert - 2014-11-15 22:15:42]:
Ja byłem... dlatego pisze żeby omijać szerokim łukiem... pewnie jesteś jedną z tych sekretarek które obsługują kandydatów na tą pseudo prace.. Dzięki jej nieudolności ukrywania kłamstw szybko się zorientowałem jaka ta firma jest... Mówisz pójść na rozmowe (śmiech) kwalifikacyjna? jak żyje nigdy nie widziałem tak głupich pytań zadanych kandydatowi brak w ogóle logiki w tych pytaniach. Rozmowa ma na celu tylko ci wpoić do gołowy że masz przyjść UWAGA na drugi dzien rekrutacji..... LUDZIE SZKODA WASZEGO CZASU! Pisze bo chce oszczędzić czasu ludziom którzy w desperacji bedą chcieli poświecić czas na tą firmę. A po jakimś czasie nawet się nie zorientują ile stracili tak jak ja.....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DBT Świat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DBT Świat?
Zadaj pytanie
x