Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DBT Świat

Pracowałeś w firmie DBT Świat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
/// - 2013-10-16 16:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
A na czym polega ta suuuuper praca? Bo to trochę nie brzmi jednoznacznie... Proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
absolwentka - 2013-11-04 17:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej jestem po zarządzaniu i marketingu, właśnie rozpoczęłam podyplomówkę menadżerską. Myślicie że mam szansę się dostać? Marzę o pracy w marketingu. Mam wysłać swoje CV? Zanieść osobiście? Do kogo się zgłosić?
zdjecie uzytkownika
vianne - 2013-11-09 21:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem właśnie po dniu próbnym. Od poniedziałku rozpoczynam współpracę. Jak wrażenia po dniu próbnym ? napewno atmofera bardzo sympatyczna. Praca oczywiście do łatwych nie należy, ale zarobki adekwatne do wkładu własnego no i oczywiście szansa na normalną umowe, a nie ciągle śmieciówki.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sprzwdzilam - 2013-11-12 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [/// - 2013-10-16 16:32:20]:
ta praca to marketing bezpośredni "face to face" z klientem indywidualnym:) a żeby się przekonać na czym konkretnie praca polega to trzeba spróbować!
zdjecie uzytkownika
Aniab@988 - 2014-01-07 20:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skladka chorobowa? Co jeśli zachoruje?
zdjecie uzytkownika
Lindita - 2014-01-09 20:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aniab@988 - 2014-01-07 20:18:37]:
To masz pecha wtedy. Sorry, ale tak jest w tego typu firmach.
zdjecie uzytkownika
Marcinos - 2014-01-10 00:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ogłoszenia różne z tej firmy, ja pracuje od niedawna i jest zadowolony z możliwości szybkiego rozwoju kariery
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-11 12:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora );/fakt menadżerowie bardzo sympatyczni i ogólnie atmosfera w firmie bardzo luźna:)
zdjecie uzytkownika
ogarnij sie - 2014-01-13 18:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-29 09:08:25]:
marketing bezposredni to jakas zbitka słów, która nic nie znaczy... Jak coś jest bezpośrednie to jest to już sprzedaż, a więc akwizycja. Uczą tego w każdej szkole reklamowej.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-01-28 20:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie.Wszystko ładnie,pięknie...ale może ktoś mi powiedzieć,na czym praca w tej firmie polega?Czy to telemarketing,czy akwizycja?Z waszych wypowiedzi nic nie wynika. Czy to praca w terenie,czy na miejscu w Firmie?Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2014-01-29 10:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Ciekawa - 2014-01-28 20:36:21]:
Jest to akwyzicja, praca w terenie, chodzenie po domach
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-01-29 13:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podoba mi sie w tej firmie mozliwosc etapowego rozwoju kariery i awansu, wogole swietni ludzie tam pracuja, panuje bardzo pozytywna atmosfera
zdjecie uzytkownika
Agat - 2014-01-29 13:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma dokladnie wie co robi, bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, byla krotka ale mialam szanse pokazac sie z jak najlepszej strony, opowiedziec o swoich celach, oczekiwaniach wobec pracy. Rzeczywiscie firma wie jakich ludzi poszukuje i daje ogromne szanse rozwoju
zdjecie uzytkownika
kasi - 2014-01-29 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze jak w kazdej pracy trzeba od czegos zaczac , ale jak sie wytrzyma ten krotki trudny poczatek to potem mozna byc menagerem, bardzo dobrze zarabiac i miec prace ktora moim zdaniem teraz jest jak najbardziej na czasie, bo wiekszosc firm teraz sie zmienia i poszukuje sie ludzi otwartych i chetnych do pracy
zdjecie uzytkownika
Sara - 2014-01-30 00:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwielbiam tam pracować.. Dzięki Nim człowiek czuje się lepszy niż wszyscy... Kocham to bo wiem, że robię coś ważnego... Czuje że po to właśnie się urodziłam!
zdjecie uzytkownika
adamssros - 2014-02-06 08:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak ja po rozmowie z menagerem to cus za szybko zostalem przyjety. czy to dobry czy zly znak??
zdjecie uzytkownika
adamssros - 2014-02-06 08:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola24 - 2013-08-27 17:29:25]:
nie jest straszny na pierwsze oko menager nie gryzie ale lepiej zebys miala jakies doswiadczenie robocze i jakis obcy jezyk bo naj prawdopodobniej tak na mnie patrzyl.
zdjecie uzytkownika
silver - 2014-02-10 22:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogby mi ktos powiedzieć jakie tam sa godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
ona25 - 2014-03-07 15:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Na czym polega ten dzien probny?Jakas praca w grupie czy pisanie jakis testow? Z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-04-24 11:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mowilam :P
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-08
Żródło: infopraca.pl
Kraków
(małopolskie)
Obowiązki: • Utrzymywanie porządku w pomieszczeniach magazynowych • Przygotowywanie wysyłek produktów • Sporządzanie dokumentacji w systemie komputerowym Kandydatów prosimy o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem korzystając z formularza kontaktowego na...
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-05-07 22:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hasłem DBT świat jest Kto nie idzie do przodu ten się cofa, szkoda, że nie pomyśleli, że można stac w miejscu hehe.
zdjecie uzytkownika
dor - 2014-05-20 13:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mddd, jak to nie zobaczysz kasy? Przecież podpisuje się umowę, więc wiesz. To nie jest Bangladesz :) Odpowiedz, co wiesz o tych umowach.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-06-09 21:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adamssros - 2014-02-06 08:29:57]:
ZŁY !!! naprawde !!
zdjecie uzytkownika
dor - 2014-06-10 09:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylypracownik: ale te wszyskie informacje, gwiazdki i tak dalej były na dokumentach? nie bylo takiej sytuacji, że mówisz klientowi w drzwiach jedno, a z papierów wychodzi drugie? bo jak tak to normalna sytuacja. przyzwyczaj się.
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-07-03 13:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy jako magazynier - mam 15 lat doswiadczenia, z czego 2 w Wielkiej Brytanii. Mam nadzieje, ze na magazynie pracuje sie u Was lepiej niz w innych dzialach o ktorych tu piszecie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DBT Świat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x