brak logo

Temapharm Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Temapharm Sp. z o.o.

misia 2009-12-19 21:17:50
Ludzie dajcie sobie spokoj z ta firma, to co tam sie dzieje to jakis horror!!!!!!!!!!! ludzie sa traktowani jak zwierzeta, a na tych hotelach dzieja sie bardzo dziwne i podejrzane rzeczy! Horror!!!!
luag 2010-02-03 21:09:51
Ojej aż tak zle tam sie pracuje? Daj więcej szczegółów...
the best 2010-02-21 21:45:20
Pracuje w Temapharm bardzo dlugo. Szczerze odradzam!!! zle zarzadzanie, zero profesjonalnych szkolen! [usunięte przez moderatora] nie ma pojecia o czym mowi, nigdy nie pracowala w terenie, nie ma odpowiedniego wyksztalcenia. Masakra!!! Brak narzedz, budzetu, poslizgi z wyplacalnoscia premii, wszystko co zle to zawsze winny Rep nigdy menagment!
1
rep 2010-03-01 17:42:31
czyli standard, jak wszędzie...chociaż u nas przynajmniej płacą normalnie
1
Cierpliwa 2010-03-01 21:24:55
Czyli tradycja jak jest praca to źle i fuj, ciekawe kiedy ktoś Was porządnie kopnie [usunięte przez moderatora][usunięte przez moderatora] ja zrobiłabym to natychmiast
niePM 2014-02-17 15:47:08
Moja dziewczyna tam pracuje. Wcześniej pracowała w innych firmach, więc mam porównanie - a, to co oni wyprawiają w tym Temapharmie czy po nowemu Exeltis, to ludzkie pojecie przechodzi! Na obecną chwilę chodzi do lekarzy, aptekarzy, odwala robotę kamów - zamówienia i kanały dystrybucji, a po pracy(czytaj, po nocach siedzi przed komputerem, albo wiecznie rozlicza jakies papiery... masę paierów) Praca od 8 rano, do 23 - bez ściemy! Jest kłębkiem nerwów, praktycznie bez prywatnego życia, przynajmniej jakby to była jej prywatna firma. I widzę, że ciągle jakiś problem tam w biurze mają, albo kierownik, albo inny pajac, ciągłe zmiany decyzji, brak kultury, terror i zastraszanie!.
Jako osoba z zewnątrz, uwazam, że wyjątkowe " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; z tej firmy! Taką ma opinię na rynku - znam innych ludzi z tej branży, to ich słowa które się potwierdzają!
3
xyz 2014-02-27 15:53:07
To prawda wszystko co wcześniej zostało napisane. Mobbing to tutaj na porządku dziennym, kadra "zarządząjca" nie ma bladego pojęcia o pracy z ludźmi - cyfra jest jedynym wyznacznikiem tego kim jesteś. Cwaniactwo, "sympatie" antypatie i układziki w regionach DSM-PM. Paczki i procedura - tyle najwyżej usłyszysz w biurze, kiedy zadzwonisz z pytaniem, no i wszystko to Twoja wina, nigdy zarzĄdzajacych. Premie - zapomnij, nierealne a jesli nawet wypłacane bóg wie kiedy, na zwroty zaliczki oczekuje się nawet kilka miesięcy. Jedna z gorszych firm w jakich pracowałem. Szukam normalnej pracy! Masakra!!! odradzam Temapharm (Exeltis)!!!
2
Porozmowiekwalifikacyjnej 2014-05-17 21:48:15
Byłam na rozmowie. Mam doświadczenie, zadzwonili ze szukają przedstawiciela na część Warszawy. Pieniadzena prawdę dobre ale poziom rozmowy kwalifikacyjnej żenujący, żadnych konkretów, nie potrafili odpowiedzieć na konkretne pytania. Słyszałam ze funkcjonują tylko w sprzedaży aptecznej pchając w ogólnopolskie sieciówki, lekarze nie chcą stosować tych produktów.. Nie zdecydowałam się na drugi etap..
1
Edgar 2014-05-20 16:48:11
Firma niegodna polecenia. Wszystko co przeczytałam powyżej to absolutna prawda. Liczą się tylko 3-4 osoby reszta pracuje na nich. Ludzie są zastraszani, dostają nierealne zadania do wykonania, wypadają z rynku. Marketing to dno. Konkurencja lada moment wchłonie Exeltis. Brak ugruntowanej pozycji na rynku. Brak kompetentnych osób do zarządzania. Kumoterstwo.(usunięte przez administratora) Nawet najlepsi przedstawiciele z długoletnim stażem nie są w stanie sprostać ich oczekiwanią. Nie polecam.
2
ziom 2014-07-09 23:31:22
kasa to nie wszystko...! to firma dla masochistów!!!(usunięte przez administratora)
omi 2014-07-22 09:04:01
Jest około 7 PM, którzy zostali zatrudnieni dzięki bliskiej znajomości z kierownikiem firmy. I to oni oczywiście premie biorą i są zadowoleni. Pozostali pracują na nich generując recepty średnio 7 do 10 miesięcy potem zmiana. Pensje ok ale co z tego jak komfortu nie ma i za plecami ciche rekrutacje. Na cyklówkach podziały. Wrzuty w aptekach prawie sześcio cyfrowe a potem wiadomo ty musisz to sprzedać bo jak nie to.... Nawet jak wiesz kto wrzuca to i tak nic z tym nie zrobisz bo znajomy szefa a jak się odezwiesz to dowidzenia. Możne by długo pisać......











a jest ich ok 7 - 8 na Polskę biorą premię i to wysokie. Pozostali średni czas pracy to ok pół roku.
uuuuuuuulex 2014-07-23 14:36:11
pracowałem tam i to straszna prawda z tym kolesiostwem "którzy zostali zatrudnieni dzięki bliskiej znajomości z kierownikiem firmy. I to oni oczywiście premie biorą i są zadowoleni. Pozostali pracują na nich generując recepty średnio 7 do 10 miesięcy potem zmiana" ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od switu do rana i tak jest ŻLE
3
Kati 2014-07-26 10:24:06
Jacku,no i co z tego że produkty to nie jakiś shit? Jak to się ma do traktowania ludzi i klimat pracy? Bo ja nie widzę związku. Pracuję tam, jeśli mnie nie zwolnią, sama odejdę. Już szukam pracy. Mam dość zasuwania na recepty kolegi ćpuna, ulubieńca wrednej i zkałamanej szefowej. Swoją drogą, takiej "kadry zarządzającej" to ze świecą szukać, dzięki Bogu. Przynajmniej kilka osób należy wysłać na terapię i dopiero potem może na jakiś podstawowy kurs zarządzania. Ludzie traktowani jak śmieci i przygłupy....ale z wzajemnością ;)
mila 2014-08-01 16:49:14
hej, mam zaproszenie na rozmowę i zastanawiam się, czy nie będzie to strata czasu po Waszych opiniach.Jednak jakbym się zdecydowała jechać,czy ktoś może mi napisać ile wynosi wynagrodzenie? jakie samochody, gps jest?
2
gucio 2014-08-09 18:43:29
do mila na jaki teren
1
tomek 2014-08-26 18:17:13
To wszystko się zgadza ale gorzej jest w Warszawie. Tak jak ktoś pisał kierowniczka jest głupia. Na niczym się nie zna. W firmie nie ma nikogo z medycznym wykształceniem. Lekarzy mają za idiotów Panie z marketingu. Tu ich stwierdzenie: że one są górą a profesorowie i lekarze to Mahomeci.
Lepiej się tam nie pchać chyba że jesteś koleżanką blondynką dyrektora.
lizus 2014-10-17 21:57:50
Widać że marketing wsadził swoją opinię. Wszystko co jest napisane to prawda o kolesiostwie i przekrętach a kierownikiem zostaje największy przekręt w Polsce. Jeżeli potrafisz ludzi gnoić to tutaj jest twoje miejsce i możliwość rozwoju.
oaer 2014-10-19 16:00:39
jeżeli chcesz mieć nerwice to jest to najlepsza firma dla ciebie
lizus 2014-10-20 17:12:50
nie, nie , nie, nie, nie.... rób tego
0aer 2014-10-30 12:16:33
Kto to napisał że to Polska firma? Sprawdźcie jak wygląda zarząd Exeltis w internecie- Indie? Tajlandia?
oszukany 2014-11-19 21:14:53
Boże dziękuje ci że nie muszę, już tam pracować
2
oszukany 2014-11-26 11:45:17
Mam tak samo. Dziękuję że już tam nie pracuję.To co tam widziałem na przestrzeni kilku lat to książkę napisać mogę. Jak "kierowniczki" niszczą nawet najbliższe osoby- dramaty osobiste-rozwody. Jak wiecie o czym piszę. Mobbing codzienność, straszenie, oszustwa, przekręty,poniżanie... Nawet jeżeli robisz coś innowacyjnego to cię zgnoją bo one na to nie wpadły. Nawet jeżeli jesteś liderem w Polsce to jesteś dla dyrektora zerem. Rozmowy z Tobą są nagrywane lub na zestawach głośno mówiących w biurze żeby byli świadkowie. Jesteś u tego kierownika któremu możesz najbardziej zaszkodzić bo dużo wiesz a on już wie co z tobą zrobić. Materiały marketingowe przygotowują z błędami merytorycznymi. Pani product uważa ze insulinę wydzielają komórki wątroby. Dramat. Najważniejszy przekaz marketingowy na szkoleniach to wielkość czcionki, kolor tła...dzieci z przedszkola dostają takie zadania do wykonania. Na wizytach nie potrafią słowa wydusić do lekarzy gdy rozmowa zejdzie na temat medyczny -tylko jedno pytanie-a douczenie zajmuje im pół roku. Koncentrują się wyłącznie na swoim wyglądzie a nie kompetencjach. Jeżeli ktoś nie ma w głowie to tak to będzie wyglądało. Nawet najbardziej wytrwali lizusi nie mają szans na awans bo to dotyczy tylko wybrańców tzn musisz pracować z dyrektorem w innej firmie i Cię tu zatrudnił, twoim mężem lub sąsiadem jest kierownik Hurtowni. Na pracę z dobrym samopoczuciem mają wyłącznie osoby donoszące do innych. W zespołach nie ma zaufania. Zapytasz o coś koleżankę. Masz telefon od kierownika za pięć minut. Szczucie na pozostałych w Polsce itd. Większość pracuje całymi dniami (kodeks pracy nie kłania)w stresie bo wynik tylko się liczy. Nie sposób napisać wszystko i w szczegółach bo to grozi kryminałem. Liczę że ktoś tego nie usunie bo tak często się robi jak są niewygodne informacje. Chyba nie wszyscy którzy tam pracowali dokonali wpisów a jak widać lista jest długa. Brak skali do oceny firmy- więc 1. Jak macie odwagę to piszcie dla innych.
1
stach 2014-11-26 21:56:18
oszukany masz może więcej info ? dzwonili do mnie. i nie wiem czy z deszczu pod ... nie wpadne....
1
real 2014-12-10 14:36:11
jest taka sieć Centrum Zdrowia, oni wydają ich leki za grosz /dokładnie za 0,01 zł/. Co to za leki. W dodatku przyłażą z tym do mnie, lekarza i bezczelnie mnie informują, że cokolwiek bym napisała na recepcie to i tak oni wydadzą te leki za grosz.
ihs 2014-12-18 14:29:09
Temapharm i Exeltis to TA SAMA FIRMA. Zmieniła się nazwa, nic więcej. Mobbing i poniżanie bez zmian...ale tam im się w końcu ktoś do tyłka dobierze, bo normalni ludzie tego nie wytrzymują. Ci którzy tam dłużej pracują, to specyficzny sort ludzi, sami domyślcie się jaki.
aga 2015-01-06 01:58:34
Byłam na rozmowie. Trafiłam na bardzo miłą panią z Warszawy. Rekrtutacja bardzo bardzo konkretna, prześwietliła mnie ze wszystkich stron. Ale taką ma robotę:-) Co sądzicie o tej firmie? Szukam kogoś kto dobrze płaci i można się czegoś nauczyć a zasuwać trzeba wszędzie. Tam gdzie teraz pracuję robota cały dzień a płacą słabo.
1
rep 2015-01-11 19:08:24
Pisze tutaj kilka osób o dobrych pieniądzach- tj. konkretnie jaka jest podstawa dla kogoś z doświadczeniem? Jaka flota (z GPS?) i czy można użytkować auto prywatnie. Targety są możliwe do realizacji? Jaki jest target dzienny? Proszę o info i pozdrawiam.
ugpio 2015-01-13 15:46:05
Targety nie są możliwe do osiągnięcia, a więc i premie. Podstawa jakiś czas temu była dobra, teraz to się zmienia. Teoretycznie nie ma gps - tylko dla programów naprawczych, ale i tak namierzają Cię przez telefon, hehehe. Ogólnie bardzo niezdrowa atmosfera i tak jak wcześniej pisali inni, jedyne co pewne w tej firmie to nerwica ;)I na miłośc boską, proszę nie sugerujcie się miłą Panią podczas rekrutacji;)Przeanalizujecie posty powyżej, są prawdziwe!
didie 2015-01-21 15:30:17
oj to prawda, Panie z Marketingu (wszystkie na MMMMMMM) dno . Ciekawe czy po przekształceniu zostały w firmie.
1
didie 2015-01-25 10:03:12
Tam kierownicy są wybitnie fałszywi. Będą włazić w d... a potem tak Cię załatwią że... . Jak masz inne możliwości to nigdy nie pchaj się tam. Chyba że jesteś nie spełna rozumu. Panie w marketingu MMM ale i kierownicy i wybrańcy to ludzie którzy nie znajdą pracy nigdzie dlatego tam tak długo są. SEDNO: Ryba psuje się od głowy!!! Dlatego nigdy tam nie będzie dobrze.
3
Ania 2015-08-16 17:56:45
Ostatnio w Temapharm jakaś masakra, coraz gorzej, wygląda na to że firma idzie na dno. Zwalniają Przedstawicieli, a inni Ci naprawdę najlepsi sami rezygnują z roboty po kilku latach charówki. Targety znowu nie do zrobienia, mozna zapomnieć o premiach. Ci na gorze całkiem już chyba klapki na oczach mają, nie słuchają co do nich mówimy. Szkoda gadać. Szukam roboty bo tu sie da
pracować normalnie i uczciwie. Wrzuty non stop, a ty nie możesz sprzedać swoich paczek, bo kolega ci pomaga z innego regionu. Żałosne!!! I Szef udaje ze tego nie widzi, nic z tym nie robi. Ładna mina do złej gry. Nawet chyba jego koleżanka z biura to zobaczyła i chciała cos zrobić z tym jakiś porządek ale ją też chyba puścił z torbami. Za bardzo sie wychylała może. Nowy lek do promocji to tez jakaś pomyłka, wychodzimy na idiotów u lekarzy a i tak to sie sprzeda, a target z max nierealny!! Firma idzie na dno....
Kamil 2015-09-11 12:02:29
Drogi Jacku@ zaskoczę Cię - wiem ze Temapharm to Exeltis! Wszyscy pracujący w tej firmie to wiemy i nie tylko. I co z tego? Zmieniło sie oprócz nazwy tez to ze jest coraz gorzej a nie lepiej. Chemo sprzedaje na lewo i prawo te same produkty co my promujemy, wiec niezwykle nam " pomaga" w osiąganiu i tak ńierealnych targetow. Pan podczas rekrutacji w biurze opowiada jaka to wspaniała firma i jakie wspaniałe warunki pracy i premie a w rzeczywistości to kłamstwa, bzdura totalna. Tylko nikt nie powie szefowi tego wprost bo sie go boją ludzie. I tak bawimy sie w dyplomację.... Po kilku miesiącach w tej firmie widać jaka obłuda jest, ładnie sie mówi a co innego robi, tylko po cichu, pod stołem!!!!! I kim jestes Jacek@piszac takie korporacyjne kawałki, bo już chyba nie dziewczyny z biura, bo one widać już klapki z oczu zdjęły.... Trzeba szukać nowej roboty bo tu panuje straszna atmosfera. Wszyscy to po cichu mówią ale nikt głośno- bo wszyscy sie boja Zarządu firmy....
Kamil 2015-09-11 12:05:03
Drogi Jacku@ zaskoczę Cię - wiem ze Temapharm to Exeltis! Wszyscy pracujący w tej firmie to wiemy i nie tylko. I co z tego? Zmieniło sie oprócz nazwy tez to ze jest coraz gorzej a nie lepiej. Chemo sprzedaje na lewo i prawo te same produkty co my promujemy, wiec niezwykle nam " pomaga" w osiąganiu i tak ńierealnych targetow. Pan podczas rekrutacji w biurze opowiada jaka to wspaniała firma i jakie wspaniałe warunki pracy i premie a w rzeczywistości to kłamstwa, bzdura totalna. Tylko nikt nie powie szefowi tego wprost bo sie go boją ludzie. I tak bawimy sie w dyplomację.... Po kilku miesiącach w tej firmie widać jaka obłuda jest, ładnie sie mówi a co innego robi, tylko po cichu, pod stołem!!!!! I kim jestes Jacek@piszac takie korporacyjne kawałki, bo już chyba nie dziewczyny z biura, bo one widać już klapki z oczu zdjęły.... Trzeba szukać nowej roboty bo tu panuje straszna atmosfera. Wszyscy to po cichu mówią ale nikt głośno- bo wszyscy sie boja Zarządu firmy....
Karol 2015-09-28 13:14:39
Kamil zgadzam sie z tobą na 100%. Ta firma to syf...dobra rada dla wszystkich którzy chcą pracować w tej firmie- omijajcie temapharm/exeltis szerokim łukiem. Jak macie inne oferty to bieżcie je. To firma dla desperatów i odpadów z rynku...dyrektorek L wali niezła scieme na rekrutacjach w ładnym biurze i na tym kończy sie ta bajeczka! Podobno większość bieze premie....ta! Po 100 zł 90% z nas. Nie idźcie tu, dobra rada od pracownika który szuka pracy - no chyba ze chcecie dać sie wych...ac i nie mieć opieki medycznej przez pierwsze pół roku pracy na przykład i targetu nie do zrobienia! MASAKRA jak dla Mnie...
olek 2016-01-03 12:33:24
I znowu wrzuty!!!!!!!!!!! Czy one się kiedyś skończą???
miko 2016-02-12 12:36:20
tez se zgadzam nie ma syfu, jest bardzo dobrze teraz same hurtownie grzecznie prosza o dostawe. i pracownicy super zadowoleni. potwierdzam wrzut nie ma.
Jacek 2016-05-11 19:51:35
W Temapharm Sp. z o.o. mają być podwyżki teraz zaraz
Zostaw swoją opinię o Temapharm Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Temapharm Sp. z o.o.