logo RTC MONTAŻ REGAŁÓW

RTC MONTAŻ REGAŁÓW

Dęblin

Opinie o RTC MONTAŻ REGAŁÓW

NTG 2010-02-17 08:14:47
Firma RTC jest ok.
2
anonim 2010-03-27 12:28:39
Dla mnie osobiscie RTC jest ok pracowalem tam dwa razy i nie mam zadnych zastrzerzen co do wynagrodzenia i ubezpieczenia,mam nadzieje ze wkrotce sie do mnie odezwa.
anonim 2010-08-12 14:32:58
Może ktoś się orientuje jakie są zarobki w tej firmie, pilnie potrzebuje tej informacji
macieks. 2010-12-16 12:16:09
ja się nie zgadzam że RTC jest kiepskim pracodawcą jest super praca super płace tylko pracownik im więcej ma tym więcej chce taka jest jego natura samo szefostwo jest na luzie traktuje każdego pracownika indywidualnie a jeżeli pracownik nie rozumie że są pewne normy zasady no to sorry Winnetou pracowałem tam ponad pól roku nie narzekałem teraz nawet bardzo chciałbym wrócić bo praca na prawdę godna uwagi a po drugie tam nikt nikogo nie zmusza żeby składał CV nie ma nigdzie lekkich pieniędzy ale jak się popracuje to widać za co.
seba 2011-03-22 17:36:31
ale konkretnie jakie sa zarobki miesieczne w tej firmie jako alpinista bo jestem z podkarpacia i nie wiem czy to nie jest jakis walek?
2
anonim 2011-07-08 19:40:15
a ile sie zarabia w tej firmie mniej więcej ?skoro są to wyjazdy zagranice
4
SWISTAK 2012-01-28 20:26:26
Pracodawca jest w porządku a zespół z którym pracowałem jest oki.Grupa zgrana.Praca według mnie jest bardzo fajna nie rozumie nie których opinii ludzi-ZA DARMO PIENIĘDZY NIKT NIE DAJE.
2
SWISTAK 2012-02-08 07:56:07
Zgadzam sie z Tobą...
moze 2012-06-15 18:03:29
aktos wie kiedy beda przyjecia?????????????
swistak 2012-11-30 22:58:56
Witam wszystkich
Ja zgrzeszył bym pisząc coś złego na temat firmy,ekipę miałem wspaniałą,praca była bez zarzutów.
Pozdrawiam całą ekipę która była na Śląsku przy stawianiu regałów w firmie kablonexsowej.
[usunięte przez moderatora]
ObSerwator 2014-09-25 11:37:25
...gdyby było tak słodko jak piszą co poniektórzy, to nie byłoby takiej sytuacji w której jednorazowo zwalnia się duża część załogi i zakłada konkurencję...
Pozdrawiam i życzę mądrych oraz owocnycnych przemyśleń, zarówno dla RTC jak również dla potencjalnych pracowników.
P.S.
nigdy nie byłem i nie jestem pracownikiem tej firmy. Aczkolwiek miałem możliwość obiektywnej obserwacji i oceny jej działalności
1
buzy 2014-10-20 23:56:40
Hej, ma ktoś jakiś namiar na tą nową firmę,jak tak to bardzo bym prosił bo rtc już mam dosyć
buzy 2014-10-26 15:48:57
Łatwiej powiedzieć jak zrobić
jarek 2014-11-20 19:49:11
Jedna wielka porażka, powiedział tyle za robotę a wyszło o wiele mniej.i roboty tez nie było tyle co mówione i oczywiście teraz roboty nie ma więc czekaj,( usunięte przez administratora )
młody 2014-11-27 18:34:29
Szczera prawda,jestem za
Mlody 2014-12-09 19:10:52
Witam..ja tam teraz pracuje obiecali 12zl na godzine czy dostane tyle? wogóle czy wypłacą.Bo bez umowy jestem.Zreszta z pared ni porobobie i spadam stad bo mam nową prace nagrana.Prosze o odpowiedz
czesio 2014-12-10 23:38:49
Jak ja roniłem za 12 to po czasie po zakończonej robociedostałem 9 bo podobno źle robota zrobiona
12345 2014-12-15 20:11:01
Wypłacą wogóle.Bez umowy zadnej robie codziennie po 12h.Wypłacalni są i dają tyle co obiecuja? Prosze o szybką odpowiedz
12345 2014-12-15 20:17:15
Ile Ci zapronowali i z kazdej dniowki po 9 h wypłacili? jaka miales stawke? Napisz jak mozesz bo nie wiem sam czy tam dalej siedziec.
12345 2014-12-29 08:05:52
Przerwy sa dwie po pol godz ale odliczane.takze 11 godz wychodzi.A wolnego to wogole nie ma.7 dni w tygodniu .nie raz po 10 lub 11 godz sie robi.Zreszta ja juz nie robie w tej firmie;-)
1
ART-JUST 2015-02-07 15:26:13
Nasza firma zajmująca się ,,montażem i wyposażeniem hal magazynowych i sklepowych'' miałem przyjemność kilkakrotnie współpracować z firmą RTC reprezentowaną przez p. Robert Capała. Kontakt jak i współpraca przebiegała sprawnie I bezproblemowo ,firma elastycznie reagowała na nasze zmiany.Polecam współprace z firmą RTC Która wykazała, że jest solidnym i Terminowym partnerem.
Pozdrawiam ART-JUST (usunięte przez administratora)
3
piotr3 2015-02-24 08:36:04
macie coś nowego o firmie?
david 2015-04-26 22:07:29
Mówiąc coś złego na firmę RTC zgrzeszyłbym. Profesjonalne podejście do wykonywanych zleceń to to co ich wyróżnia. Pozdrawiam
1
mateusz 2015-04-29 07:55:45
Skąd tyle negatywnych komentarzy. Współpracowałem z firmą niejednokrotnie i zawsze byli profesjonalistami w swoim fachu a co ich wyróżniało to była słowność. Na co się umawialiśmy było wykonywane i nigdy nie było problemów.
1
olek 2015-04-29 08:04:04
W swoim czasie przepracowałem tam kilkanaście miesięcy, nigdy nie było problemów z płacami i dogadaniem się z pracodawcą. Nie wiem jak teraz ale jak pracowałem o rzeczach które opisane powyżej nie było mowy. Ja mimo wszystko Polecam. P.S uprzedzając czego już nie pracuje, a dlatego że zmieniłem miejsce zamieszkania .
1
adam 2015-05-05 08:23:52
Firma w swojej branży ma naprawdę dobrze wykwalifikowanych pracowników znających się na rzeczy. Robią w wielu krajach z powodzeniem zyskując kolejnych zadowolonych klientów, a ja jestem jednym z nich. Pozdrawiam
1
Marzena34 2015-05-05 11:57:51
Mój mąż pracuje w w RTC i nigdy nie było problemów z wypłaceniem pieniędzy na czas. Wypłata zgodna z ustaleniami i umową.
1
aldo^12 2015-05-06 10:49:11
Jak na Polskie płace to u nich zarabia się naprawdę godziwie. Zgadzam się z Marzena34. Wszystko na czas i tak jak wcześniej ustalano.
janek1991 2015-05-06 14:16:17
Nie wiem jak wygląda to wszystko od strony pracownika, bo nie miałem przyjemności pracować w tej firmie, ale jeśli chodzi o tą firmę patrząc od strony klienta to wygląda to całkiem nieźle, wszystko na czas i dobrze zrobione. Pozdrawiam
jerzy 2015-05-06 18:04:10
Nie wiem jak można pisać takie rzeczy jak na samej górze tej strony... Ostatnie z komentarzy są odpowiednie, znam tą firmę i wiem że są to ludzie w porządku. Wypłacają na czas i szanują ludzi. Polecam
jarecki 2015-05-06 18:43:04
Osobiście uważam,że warto dla nich wyjechać za granicę. Poświęcić się i zyskać tyle wiedzy, i umiejętności w tej dziedzinie. Kadra z którą się pracuje zna się na tym co robi...To co dobre to u nich...
zawada2015 2015-05-06 20:59:26
Nie da się nie pochwalić tej działalności, wszystko w jak należytym porządku. W 100 % POZYTYW... Oby tak dalej.
pracowity24 2015-05-07 08:03:37
Firma wykazuję się dobrymi osiągnięciami, robi zlecenia na całym świecie, nie tylko w Polsce. Po skorzystaniu z ich usługi nie mogłem ukryć zachwytu.!!!
[goodlook] 2015-05-07 08:52:28
Czytając te opinie człowiek napawa się optymizmem, że jeszcze coś może być dobrze. Ja jestem kolejna osobą, która jest zadowolona z usług tej firmy. Polecam
1
zadoWOLONY 2015-05-07 11:21:34
Jestem niebywale szczęśliwy z pracy u Pana Roberta Capały, oby więcej takich pracodawców. Polecam serdecznie wszystkim!!!
1991juliusz 2015-05-07 11:23:54
zadoWOLONY piszę prawdę, sam doświadczyłem jakiś czas temu zaczynając dla nich pracować. Pieniądze na czas i szacunek dla mnie to coś co się liczy a nie jak u innych. Pieniądze po miesiącu będą w następnym miesiącu. Serdecznie POLECAM
Robert Nasiadek 2015-06-09 17:49:45
Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z firmą RTC Regały. Firma ta montowała systemy regałowe dla naszej sieci. Polecam
Wojtek 2015-06-22 19:32:50
Witam.Jestem z Koszalina i pracowałem kiedyś u p.Roberta.Też miałem obawy czy pieniądze dostanę na czas,tyle ile mi obiecano i czy w ogóle coś dostanę ale po zapewnieniach stałych pracowników z firmy RTC trochę spokojniejszy pojechałem na pierwszą budowę do tajemniczej i dalekiej Rumunii :) Wykonywaliśmy prace w Rumunii-"Coca-Cola" i w Niemczech-"Siemens" za które dostałem więcej niż miałem dostać ;) Fajny chłop a i żona bardzo miła kobieta.Piszę szczerze i pod żadnym przymusem :) Pozdrawiam i polecam .Na pewno nikogo nie wysiurlają.
nowy 2015-10-16 19:00:31
ja wlasnie szkukam takiej pracy ale nie wiem czy stawka w takiej pracy czyli 11/h netto to normalna skladka bo nie wiem
nowy 2015-10-17 08:58:46
no ok ale znowu inna firma o takim samym profilu daje 14/h netto
nowy 2015-10-17 10:04:50
no ale wyjazd za granice z ta firma to stawka wtedy jest ( usunięte przez administratora ) to chyba lekka przesada
ja 2015-10-22 23:19:57
Szok ( usunięte przez administratora )szczyt marzeń i jeszcze w delegacji naprawde super
nowy 2015-10-31 11:27:11
no tak ale wytrzymasz 11 godzin a pisza ci10 bo godzine odliczaja na tak zwane sniadanie i nie caly miesiac jest ta praca
AA 2016-01-06 19:10:55
Fama, czasami tak jest, że nie można tak z dnia na dzień zrezygnować. Jak odpowiadasz tylko za siebie, to jest łatwiej, jak masz rodzine bądź inne zobowiązania, wtedy rzeczywistość jest trochę bardziej złożona. Ale to nie oznacza, że tzw. przedsiębiorcy, mogą sobie postępować jak chcą. Jeśli dwie strony na coś się umawiają, to tych umów należy dotrzymywać. A Miejscowy opisał sytuacje w tej tzw. firmie trójwymiarowo :) Można powiedzieć, że był to "strzał w sedno tarczy". Nawiasem mówiąc, uśmiechałem się, czytając ten komentarz, bo niemal identyczny napisałem jakiś czas temu ale... niestety się nie ukazał. Ciekawe dlaczego?:). Do tego co napisał Miejscowy, dodam tylko, że w tej "korporacji", NIGDY nie było inaczej i nigdy nie będzie. Bo to jest kwestia mentalności właścicieli.
Ciekawy 2016-02-16 21:35:43
Moze ktos wie jakie pieniadze bierze sie za montaz regalow magazynowych firmy MAGO typu NI i jak sie to liczy?
1
monter 2016-02-28 09:58:40
Realia pracy montera regałów. ( usunięte przez administratora ) to nieporozumienie, praca jest ciężka i niebezpieczna często latasz po regałach od kilku do kilkunastu metrów nad ziemią bez żadnego zabezpieczenia i nie dlatego że go pracodawca nie zapewnia tylko nie ma go kiedy ubrać bo wszystko szybko szybko. Druga sprawa delegacja w domu jesteś gościem, wracasz na niedziele tylko żeby się wyprać i w poniedziałek nad ranem znowu jesteś w drodze do pracy albo jeszcze w niedziele w nocy. Sama praca jest dość ciekawa ale idąc w myśl idei "coś za coś" ( usunięte przez administratora ). Ps. wypowiadam się tylko na temat zarobków nie pracowałem nie pracuje i patrząc na to forum nigdy nie będe pracował dla RTC
tukan 2016-06-08 18:18:17
nie polecam ! pracodawca traktuje pracowników podmiotowo , o ile kasę dostawaliśmy na czas to o dobrym traktowaniu można zapomnieć . Wyzwiska i obelgi oraz krzyki są u tego jegomościa normą.
1
Boss nad Bossami 2016-08-16 13:25:26
Snisz synku. 14€ nawet Niemcy nie majom. Glomby do roboty i zarabjac kase dla fimy.
1
Jan 2016-08-16 14:37:35
A skąd wiesz, jakie kto ma stawki? Wydaje mi się, że z tym bywa różnie
Szału nie ma 2016-11-19 08:54:20
Tak jak w tytule ''Szału nie ma '' firma proponuje ok 20 zł za granicą +plus 10 Euro diety ..a ubezpieczenie od najniższej krajowej ..no to chyba coś jest nie tak i nie zgodne z prawem .A co ZUS NA TO ?
Zostaw swoją opinię o RTC MONTAŻ REGAŁÓW - Dęblin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RTC MONTAŻ REGAŁÓW