Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kordis Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kordis Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olli - 2013-01-07 13:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja pracuje w Kordis i nie narzekam . Wynagrodzenie mam na czas .
Jak ktoś wylatuje za chlanie a później ma żal no to już nic na to nie poradzę . Ja pracuję z nimi od 2 lat i jest ok .
zdjecie uzytkownika
Olli - 2013-01-16 11:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to moze Pani jest włascicielem skoro wie kto ile gdzie pracuje ?? Jak się nie wie , to proszę się nie odzywać . Ja jako ja wypłatę mam . Tyle na temat .
zdjecie uzytkownika
baca.z - 2013-05-24 00:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. mam kilka informacji na temat tej firmy.mogę się tym podzielić.
zdjecie uzytkownika
baca.z - 2013-06-02 11:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś się wybiera do pracy przez firmę KORDIS?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2013-07-09 11:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam i jeżdżę nadal . Nie narzekam bo firma jest w porządku i pieniążki też nie są złe ;)
zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-12-17 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam już dwa razy w niemczech w pracy jako opiekunka, mogę polecić, pieniądze są na czas, warunki bardzo dobre, opieka opiekuna na miejscu, praca całkowicie legalna.
zdjecie uzytkownika
Karina - 2014-01-09 10:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również korzystałam z usług firmy Kordis, pracowałam jako opiekunka osoby starszej w Niemczech i jestem bardzo zadowolona, pomogli mi załatwić wszystkie formalności związane z wyjazdem, jestem im bardzo wdzięczna za pomoc
zdjecie uzytkownika
Riss - 2014-01-09 12:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do niedawna pracowałam z firmą AVANTIMEDIC i powiem, że pracodawca na poziomie.
Byłam mile zaskoczona traktowaniem i sposobem załatwiania spraw przez szefostwo.
Polecam gorzowską firmę z bardzo dobrą opinią pracowników.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikol - 2014-01-29 12:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowałam się wyjechać do niemiec jako opiekunka, znalazłam agencję Kordis, poczytałam o niej opinie, nie znalazłam zadnej negatywnej i teraz ja także się podpisuję pod tym.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-01-29 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słabo szukałaś....
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-02-06 11:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolona, dwa miesiące temu wyjechałam do Niemiec jako opiekunka, bardzo sobię chwalę, pieniądze na czas, dobre warunki.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-06 18:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety dziewczynki nie liczy nam się staż do emeryturki :)
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-02-19 14:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, także wyjeżdżam z kordis do Niemiec, i tak jak pisze alicja pieniądze zawsze na czas, warunki rewelacyjne.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-02-19 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie mam dobrej opini na temat tej firmy. Ale to zawsze sprawa indywidualna. Mój mąż musiał interweniować rok temu, bo pan stwierdził, że niemcy mu nie zapłacili. Ale kasa się znalazła, bo facet się przestraszył. Nie jeżdżę tam już. Jednak z tą rodziną niemiecką utrzymuję kontakt i do dziś pracuję. Nie ma pośrednika, który jak sie okazało pobierał niemal tyle co ja dostawałam. A tak ja mam dużo więcej a rodzina ma taniej. Polecam bez pośredników. Sama się ubezpieczam i mam gdzieś jakieś kiepskie tłumaczenia, że klient nie zapłacił, co jak się potem okazało było fikcją.
S t a n o w c z o n i e p o l e c a m !!!
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-03-08 15:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam bardzo dobre wspomnienia z tą firmą przez dwa ostatnie lata byłam dwa razy w Niemczech na kontrakcie, bardzo dobre warunki, pieniadze na koncie na czas. Interesują się swoimi pracownikami, oferują swoją pomoc w razie potzreby.
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-03-28 09:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, ja takze wyjeźdzałam kilka razy za pośrednictwem tej firmy i nigdy nie narzekałam, zawsze miałam świetne warunki, gdy raz musiałam szybciej wracać do Polski pomogi mi we wszystkich formalnościach.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-05-15 13:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja znajoma poleciła mi abym zgłosił się do firmy Kordis gdzie potrzebują do pracy. Skorzystałem i zostałem zatrudniony. Jestem zadowolony ze współpracy. Polecam
zdjecie uzytkownika
EMI - 2014-05-15 21:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna pojeżdzić na początku... ale nie bez końca. Ja jeżdziłam ponad rok ale w końcu dogadałam sie z rodziną. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
roza - 2014-06-18 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy sa nie uczciwi nie wyplacaja kasy na czas potrafia oklamywac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Alicja z krainy czarów - 2014-06-19 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Smutne to strasznie! PRZESTRZEGAM!!!
zdjecie uzytkownika
roza - 2014-06-21 15:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)nie polecam uwazajcie na firme
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-07-05 15:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie rzetelna firma, nie placa tyle ile jest w umowie tłumacząc sie tym ze za busa jednak trzeba zaplacic, że rodzina nie zadowolona dopiero gdy rodzina interweniowala pieniądze zostaly wyslane ale oczywiscie tez nie pelna suma wiec jesli ktos mysli że zarobi w tej firmie więcej niż u innych to czeka go smutne rozczarowanie. Ogólnie firma nie sprawdza rodzin, jedziesz praktycznie w ciemno nie wiesz kim masz sie opiekować i w jakich warunkach przyjdzie ci żyć a na koniecjeszcze jest problem z wyplata wiec jesli ktoś lubi ekstremalne wyjazdy to tutaj wszystkie atrakcje bedziemial zapewnione.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-05 20:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z niunia ta firma to jedno wielkie klamstwo i oszustwo a pozytywne opinie pisza sobie sami ha ha
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-07-05 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyny macie racje firma beznadzieja sami kretacze patrza aby jak najwiecej cie wykrecic z kasy a negatywne opinie sami usuwaja to szczyt bezszczelnosciF
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-07-30 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również nie polecam firmy kordis,wypłata powinna być do 15tego kazdego miesiąc a oni płacą kiedy chcą i to po interwecjach rodzin u których się pracuje po drugie nie odbierają telefonów w nagłych wypadkach nie moża na nich liczyć.szczerze odradzam z nimi współpracy ja juz przez tę firmę nie jezdzę.
zdjecie uzytkownika
Bea - 2014-09-03 00:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-07-05 21:03:39]:
Pan o dzieciecym glosiku, w butach na koturnach klamie szybciej niz oddycha. Ostrzegam. Oszusci na resorach.
zdjecie uzytkownika
praca w DE - 2014-09-16 18:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam serdecznie. widzialem na stronie kordisu ze sa pielegniarki - opiekunki z jezykiem niemieckim do pilnowania starszych osob za granica. napisane sa ze wyplaty od 1400 euro miesiecznie. to mnie interesuje jak najwiecej sie komus udalo wyciagnac i czy mimo wszystko dostali pieniadze na czas?
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-09-20 03:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie miałam z nimi problemu , jechałam 2 razy .
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-09-23 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roza - 2014-06-21 15:11:47]:
Czy ktoś z wypowiadających się ( zarówno dobrych i złych opinii ) może swoje słowa jakoś potwierdzić ?
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2014-10-02 15:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest w końcu z tą pracą? bo jedni narzekają a innii wychwalają. można się pogubić w tych opinia, ciężko sobie swoje zdanie wyrobić po przeczytaniu tego wszystkiego. jak na październik to jak oceniacie całą atmosfere i otoczkę związaną z kordisem? wiele od tego uzależniam, czy tam się zapisać.
zdjecie uzytkownika
Opiekunka453 - 2014-10-17 13:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na początku było ok, jeśli chodzi o zatrudnienie. Były problemy z transportem powrotnym do kraju, nie z godnie z umową (radź sobie sama)albo jedz tym co my damy. Telefon do biura kordis z zapytanie o transport ? tam nie wiedzą że wogule wracam do domu a umowa wygasa za 2 dni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Był problem ze zmienniczką na moje miejsce, firma kordis namawiała mnie do pracy na czarno bez umowy do czasu aż znajdą zmienniczkę. Jak się sądami postraszyło to zmienniczka się znalazła i transport na drugi dzień, ale na własną rękę trzeba było pokonać 40km do autokaru Sindbad, 2 miesiące pracy, za jeden zapłacono przyzwoicie a za drugi ? za mało okroili na 2 tyś zł, trzeba się sądzić .

Taka to dobra firma . . .
zdjecie uzytkownika
Firma Kordis - 2014-10-21 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako że doskonale wiem która z Pań ma taki problem jak osoba o nicku Opiekunka453 , pozwolę więc sobie na to odpowiedzieć .
1. Dostała Pani informację że w dzień powrotu busy nie kursują konkretnie do Pani miejscowości . Firma dała Pani opcje - albo wraca Pani w dany dzień autokarem , albo dzień później busem . To że firma niby nie wiedziała że Pani wraca jest śmieszne po prostu ...
2. Kto Panią namawiał do pracy na czarno ? Wyraźnie miała Pani powiedziane że jeśli zostanie Pani ten jeden dzień to dostanie Pani ANEKS do umowy , oraz ten dzień będzie opłacony . Mam to potwierdzone w smsach do Pani , na które Pani odpowiadała w sposób bezczelny i chamski .
3. Na autokar zawiozła Panią RODZINA więc niech Pani nie wymyśla , też mam na to dowód .
4. Kto Panią okroił ? Dostała Pani rozliczenie za każdy dzień , dodatkowo jeszcze rozpisane !
Zrobiła Pani awanturę o jeden dzień w kwestii powrotu , gdzie jeszcze dodatkowo zostawiliśmy Pani odnośnie go wybór .
Łatwo się oczernia "anonimowo" , niestety akurat wiemy czyja to sprawka bo tylko z Panią takie problemy wynikły w ciągu dłuższego czasu .
Pani straszenie sądami nie robi na nas wrażenia bo nie mamy sobie nic do zarzucenia , Pani pogróżki ( bo inaczej tego nazwać nie mogę) nie mają żadnego uzasadnienia w rzeczywistości .
Pani zachowania i odzywek komentować nie będę bo chyba nie ma o czym w tej kwestii mówić .
Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2014-10-21 18:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem szczerze, że nie do końca się spodziewałem czegokolwiek od samej firmy tutaj. Chcoiaż nie ma pewności, żę to akurat firma pisze chociaż dbanie o pozytywny wwizerunek dla mnie na prawdę jest na plus i robi dobry obraz w internecie. Szczerze to zbudza zaufanie. czy jest jeszcze jakaś osoba poszukiwana do opieki?
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana wielce - 2014-10-31 07:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Riss - 2014-01-09 12:20:03]:
Zadowolona z tego,ze...pomogli zalatwic wszystkie formalnosci na czas??????
A to jakas łaska,ze wydrukuja ci pare swistkow i przesla do podpisu?
A mnie nie zalatwili wszystkiego na czas,nawet po 2 latach od skonczeniu przygody z nimi nie dostalam umowy i aneksu do umowy...
Podobno ja wyslali ,ale nie doszla ani przed wyjazdem ani 2 lata po nim...
Dodzwonic sie do nich nie mozna ,kompetentne osoby tam nie siedza..raczej zlewaja ludzi jak sie do nich dzwoni,malo uprzejme,zbywaja tylko niby to milymi slowami,a wyczuwa sie w nich wrecz drwiacy stosunek do ciebie i pogarde.
Pozbywaja tylko.
I ja tez pracowalam u nich bez umowy ,po czasie sie dowiedzialam ,ze nie bylam nawet ubezpieczona .
Karty nie dostalam ani razu,bo to..tak dlugo trwa,ze ja wroce -uslyszalam,zanim ona dojdzie,wiec nie ma to sensu ,zeby mi ja przeslali.
Serdecznie odradzam prace w tej firmie.
Zreszta to firma rodzinna krzak,tam sie wszyscy znaja jak lyse konie i wzajemnie pracuja na swoje zyski,za nic majac ludzi.
Tacy sami jak i inne firmy.
Do mnie nikt nie dzwonil ani razu od nich ,wiec wniosek jeden ,maja olewke totalna na panie opiekunki.
Ja zas dodzwonic sie nigdy nie moglam do nich,pewnie na lanczach byli albo akurat wolne mieli i urlopy albo na zakupach wydawali te grube prowizje zarobione na mnie i mnie podobnych.
Wiec na takich i dla ludzi nie warto pracowac.
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana wielce - 2014-10-31 07:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Riss - 2014-01-09 12:20:03]:
SOBIE samej ROBISz REklame,czyzbys reprezentowala ta firme?
Klientow ci brak czy tez - jak mowi przyslowie"kazdy zyd swoj towar chwali"chesz go wten sposob jeszcze bardziej rozkrecic?
Nie zachwalaj czegos ,co nie istnieje.
Anawet jesli ktos jest dla ciebie niby to mily przez telefon to wcale nie jest to powod ,by byc mile zaskoczonym.
Mnie najmilsza ze wszystkich posredniczka wraz ze swym mezem najbardziej oszukala i i potraktowala jak smiecia na koniec pracy.
A jaka byla mila ,ze az szok.
Takich sie obawiajcie najbardziej.
A im bardziej sa mili,tym bardziej podejrzani,niegodni zaufania ,tzw.wilki w oczej skorze-bezwzgledne,podle i wyrachowane.
Chca zlowic swoja ofiare,bo oczy maja wytapetowane banknotami euro,takze łaski nie robia,ze sa mili.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-11-14 07:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież Riss pisze o firmie Avanti Medic nie o Kordis ...
A kim jest to nie wiadomo ;)
zdjecie uzytkownika
Estera Torzymska - 2015-02-04 20:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie wOJTECZEK. Błagam. Proszę przestać oszukiwać i kłamać ludzi. Proszę również nie zasłaniać się rzekomą chorobą lub krytycznym stanem sdrowia. Ten temat już przerabialiśmy w ubiegłym roku. Gość leżał przykuty do łóżka w szpitalnej sali zmożony farmakologiczną śpiączką. A padł na zawał serca, tórego nikt nie widział. Osobiście wydzwaniałam do szpitala wskazanego przez lejdi Dajanę (ukochana Fiona) i w szpitaku nikt nie znalazł pacjenta o talkim nazwisku, a posdobnym schorzeniu ani przywiezionego wtedy i wtedy... Żanada. Dorośli ludzie. Gdyby ktoś miał problem z kontaktem polecam szukajkę gugle i wpis WOKAR i nazwisko bohatera niniejszego reportażu. Adres jest na pierwszym wpisie.
zdjecie uzytkownika
Szczera - 2015-02-10 18:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Estera Torzymska - 2015-02-04 20:25:52]:
Szczera Prawda Pani Estero !!!!

Oszusci!!!
Ludzie uwzajcie!!!!
zdjecie uzytkownika
Lulu - 2015-02-25 21:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna - 2014-07-05 20:46:05]:
Dokładnie "niunia" miałam to samo, raz jak mnie w ciemno puścili to za pare dni nowy "lepszy kontrakt" na który mnie wysłali i nie chcieli potem telefonu odbierać jak wydzwaniając, ze ja chce wyjeżdżać bo warunki 180stopni inne (oczywiście nie ze lepsze) niż opisane w w-mailu przed wyjazdem, na dodatek nie wypłacili mi pieniędzy za 19 dni charowy.
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Opiekunka 354 - 2015-05-05 22:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdyby ktoś chciał zorientować się czy to naprawdę "rzetelna firma" proszę kliknąć na ich stronie na małe logo"RZETELNA FIRMA" i poczytać, że nie są już rzetelni (o ile kiedykolwiek byli, kanciarze...
zdjecie uzytkownika
kontix - 2015-06-17 05:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że są oszustami to wiadomo, przynajmniej łatwo to wywnioskować z komentarzy, aczkolwiek ciekawi mnie w jaki sposób i ile osób oszukali. Bo jednak jak ktoś wejdzie na forum to nie będzie nawet wiedział na co ma uważać. A na pewno będą też tacy którzy jednak się skoszą na ofertę bo nie będą widzieli konkretów.
zdjecie uzytkownika
Karol Wojteczek - 2015-11-16 15:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Estera Torzymska - 2015-02-04 20:25:52]:
Zastanawiam się "Estera Torzymska" na jakiej podstawie miałby ktokolwiek z pracowników Szpitala udzielić Ci informacji w sprawie pobytu danej osoby na oddziale? Widzę, że robisz szum dla samego szumu bez podstaw i dowodów mogących poprzeć rzucane OSZCZERSTWA. No cóż ale czego można się spodziewać po osobie, która podszywa się pod innych? - Z tego co mi wiadomo to wspomniana "lejdi Dajana (ukochana Fiona)" ma na imię Estera!
Przykro jest czytać takie bzdury jak wypisywane są na tym forum. A jeszcze bardziej przykre jest patrzeć na osoby przyklaskujące ślepo bez sprawdzenia takim opinią.
Szkoda, że nie ma forum na którym można by było opisywać wyczyny Pań Opiekunek pijących na umór, załatwiających swoje fizjologiczne potrzeby pod siebie bo są tak pijane że nie kontrolują niczego. Albo podesłać fotki jak te szacowne damy śpią w swoich odchodach po upojnych chwilach z butelką.
Czy któraś z osób tak mocno opisujących oszustwa i złodziejskie poczynania "pana Wojteczka" jest w stanie cokolwiek przedstawić na ich poparcie i spojrzeć w oczy mi i mojej rodzinie? - ZAPRASZAM

Do wszystkich czytających powyższe opinie:
Zachęcam do zastanowienia się czy wyrabianie sobie opinii o kimkolwiek na podstawie wpisów anonimowych osób, którzy nie mają moralnej odwagi i krzty dobrego wychowania aby podpisać się pod krzywdzącymi, nieprawdziwymi wręcz naruszającymi prawo opiniami jest miarodajne i wiarygodne?
Pokuszę się o stwierdzenie, że bazowanie na takich danych jest mało mądre ...
zdjecie uzytkownika
hadnis - 2015-12-07 23:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeśli ktoś z pacjentów napisze upoważnienie to można dostać taką informacje, no ale jeśli chodzi o pracowników to chyba nikt wam takich informacji nie da.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-17 14:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lulu - 2015-02-25 21:26:43]:
Nie wyplacili za to ze ukradla Pani rodzinie laptopa . No ale o tym juz Pani nie wspomni .
zdjecie uzytkownika
mkli - 2015-12-18 12:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja juz mam metlik w glowie po tych komentarzach, ile jest w nich prawdy i czy nie jest to przesadzone. a wlasnie mialam ochote dostac sie tam na opiekuna osoby starszej
zdjecie uzytkownika
nag - 2016-01-03 02:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno część tych komentarzy jest prawdziwa, no ale nie można po nich oceniać całej firmy, bo słyszałem od znajomego, że jest zadowolony i że warto się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
nina - 2016-02-03 21:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy.byłam na zastepstwo przez te firmę i nie otrzymałam wypłaty na czas.nie odbierają telefonów.siedzi tam młoda siksa co tłumaczy się ze ma duzo pracy,zle wylicza wypłaty.nie polecam
zdjecie uzytkownika
norbert - 2016-03-07 20:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nina a to było zastępstwo w sensie chwilowe, kilka dni czy byłaś na jakimś konkretnym stanowisku za kogoś? bo poszedł na macierzyński czy zwolnienie :)
zdjecie uzytkownika
Jolanta.L. - 2016-04-22 13:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olli - 2013-01-16 11:01:33]:
A ja nie chlam, jestem dobrym ,sumiennym pracownikiem, chwalonym przez podopiecznych i ich rodziny, mam duze doswiadczenie, b.dobrą znajomosc jezyka, czynne prawo jazdy. Dla firmy pracuje od 5 lat i nadal niewiedzieć dlaczego czekam na wypłate( i dodam że rodzina juz 4tyg. temu zapłaciła rachunek za moją prace)
zdjecie uzytkownika
Dan - 2016-04-22 13:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że spoko się tam pracuje, czytam te opinie i dzięki nim podejmuje decyzję, więc mnie lepiej nie oszukajcie kochani! Ściskam mocno

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kordis Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kordis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert