Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kordis Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kordis Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olli - 2013-01-07 13:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje w Kordis i nie narzekam . Wynagrodzenie mam na czas .
Jak ktoś wylatuje za chlanie a później ma żal no to już nic na to nie poradzę . Ja pracuję z nimi od 2 lat i jest ok .
zdjecie uzytkownika
Olli - 2013-01-16 11:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to moze Pani jest włascicielem skoro wie kto ile gdzie pracuje ?? Jak się nie wie , to proszę się nie odzywać . Ja jako ja wypłatę mam . Tyle na temat .
zdjecie uzytkownika
baca.z - 2013-05-24 00:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. mam kilka informacji na temat tej firmy.mogę się tym podzielić.
zdjecie uzytkownika
baca.z - 2013-06-02 11:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś się wybiera do pracy przez firmę KORDIS?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2013-07-09 11:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam i jeżdżę nadal . Nie narzekam bo firma jest w porządku i pieniążki też nie są złe ;)
zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-12-17 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam już dwa razy w niemczech w pracy jako opiekunka, mogę polecić, pieniądze są na czas, warunki bardzo dobre, opieka opiekuna na miejscu, praca całkowicie legalna.
zdjecie uzytkownika
Karina - 2014-01-09 10:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również korzystałam z usług firmy Kordis, pracowałam jako opiekunka osoby starszej w Niemczech i jestem bardzo zadowolona, pomogli mi załatwić wszystkie formalności związane z wyjazdem, jestem im bardzo wdzięczna za pomoc
zdjecie uzytkownika
Riss - 2014-01-09 12:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do niedawna pracowałam z firmą AVANTIMEDIC i powiem, że pracodawca na poziomie.
Byłam mile zaskoczona traktowaniem i sposobem załatwiania spraw przez szefostwo.
Polecam gorzowską firmę z bardzo dobrą opinią pracowników.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikol - 2014-01-29 12:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowałam się wyjechać do niemiec jako opiekunka, znalazłam agencję Kordis, poczytałam o niej opinie, nie znalazłam zadnej negatywnej i teraz ja także się podpisuję pod tym.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-01-29 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słabo szukałaś....
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-02-06 11:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolona, dwa miesiące temu wyjechałam do Niemiec jako opiekunka, bardzo sobię chwalę, pieniądze na czas, dobre warunki.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-06 18:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety dziewczynki nie liczy nam się staż do emeryturki :)
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-02-19 14:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, także wyjeżdżam z kordis do Niemiec, i tak jak pisze alicja pieniądze zawsze na czas, warunki rewelacyjne.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-02-19 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie mam dobrej opini na temat tej firmy. Ale to zawsze sprawa indywidualna. Mój mąż musiał interweniować rok temu, bo pan stwierdził, że niemcy mu nie zapłacili. Ale kasa się znalazła, bo facet się przestraszył. Nie jeżdżę tam już. Jednak z tą rodziną niemiecką utrzymuję kontakt i do dziś pracuję. Nie ma pośrednika, który jak sie okazało pobierał niemal tyle co ja dostawałam. A tak ja mam dużo więcej a rodzina ma taniej. Polecam bez pośredników. Sama się ubezpieczam i mam gdzieś jakieś kiepskie tłumaczenia, że klient nie zapłacił, co jak się potem okazało było fikcją.
S t a n o w c z o n i e p o l e c a m !!!
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-03-08 15:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam bardzo dobre wspomnienia z tą firmą przez dwa ostatnie lata byłam dwa razy w Niemczech na kontrakcie, bardzo dobre warunki, pieniadze na koncie na czas. Interesują się swoimi pracownikami, oferują swoją pomoc w razie potzreby.
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-03-28 09:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, ja takze wyjeźdzałam kilka razy za pośrednictwem tej firmy i nigdy nie narzekałam, zawsze miałam świetne warunki, gdy raz musiałam szybciej wracać do Polski pomogi mi we wszystkich formalnościach.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-05-15 13:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja znajoma poleciła mi abym zgłosił się do firmy Kordis gdzie potrzebują do pracy. Skorzystałem i zostałem zatrudniony. Jestem zadowolony ze współpracy. Polecam
zdjecie uzytkownika
EMI - 2014-05-15 21:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna pojeżdzić na początku... ale nie bez końca. Ja jeżdziłam ponad rok ale w końcu dogadałam sie z rodziną. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
roza - 2014-06-18 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy sa nie uczciwi nie wyplacaja kasy na czas potrafia oklamywac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Alicja z krainy czarów - 2014-06-19 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Smutne to strasznie! PRZESTRZEGAM!!!
zdjecie uzytkownika
roza - 2014-06-21 15:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)nie polecam uwazajcie na firme
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-07-05 15:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie rzetelna firma, nie placa tyle ile jest w umowie tłumacząc sie tym ze za busa jednak trzeba zaplacic, że rodzina nie zadowolona dopiero gdy rodzina interweniowala pieniądze zostaly wyslane ale oczywiscie tez nie pelna suma wiec jesli ktos mysli że zarobi w tej firmie więcej niż u innych to czeka go smutne rozczarowanie. Ogólnie firma nie sprawdza rodzin, jedziesz praktycznie w ciemno nie wiesz kim masz sie opiekować i w jakich warunkach przyjdzie ci żyć a na koniecjeszcze jest problem z wyplata wiec jesli ktoś lubi ekstremalne wyjazdy to tutaj wszystkie atrakcje bedziemial zapewnione.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-05 20:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z niunia ta firma to jedno wielkie klamstwo i oszustwo a pozytywne opinie pisza sobie sami ha ha
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-07-05 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny macie racje firma beznadzieja sami kretacze patrza aby jak najwiecej cie wykrecic z kasy a negatywne opinie sami usuwaja to szczyt bezszczelnosciF
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-07-30 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również nie polecam firmy kordis,wypłata powinna być do 15tego kazdego miesiąc a oni płacą kiedy chcą i to po interwecjach rodzin u których się pracuje po drugie nie odbierają telefonów w nagłych wypadkach nie moża na nich liczyć.szczerze odradzam z nimi współpracy ja juz przez tę firmę nie jezdzę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kordis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski