Simio Polska Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Simio Polska Sp. z o.o.

fernando 2014-11-02 12:49
A co powiecie o Glwicach? Ktoś pracuje/pracował, jakieś opinie?
5
ona 2014-11-18 20:10
Ja pracuje w Raciborzu i nie narzekam robie swoje i nawet osiagam drugi próg wiec jest dobrze .Atmosfera w pracy jest super nie tak jak gdzieś indziej jebiesz jak murzyn .
F. 2014-11-27 08:53
Przyjdź i zapukaj,biorą każdego.
2
Malinowa 2014-11-29 11:41
Opinie są przesadne, nie wiem jak BB czy Gliwice, ale Racibórz jak najbardziej ok. Wiadomo wypłata nie jest jakaś ogromna, ale przecież siedzimy na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dzwonimy! Polecam prace fizyczna każdego dnia po.14h, wtedy docenicie to co macie teraz. Jak się ktośstara i chodzi do pracy do na umowe zlecebie. bez większych problemów bedzie miał najniższą krajową plus jakiś grosz. Przychodzą ludzie młodzi, bez żadnego doświadczenia, praktycznie ledwo po szkole i oczekują nie wiadomo jakiej wypłaty. Nie oszukujmy się godziny pracy są ok, tryb pracy też, nie wiem czego wymagacie.
4
aa 2015-01-07 09:13
Znów ta nudna gadka z rana...cele,cele bla bla bla...
4
Angie 2015-01-29 02:04
Hejka, kiedyś obiecałam komuś, że napiszę tu swoją opinię, mimo, iż nigdy żadnej podobnej nie pisałam postanowiłam to zrobić. Pracowałam w BB 11 miesięcy(kto by pomyślał, że tyle wytrzymam?) a jednak. Simio to dla mnie nie była tylko praca, a raczej słowo "praca" dałabym na ostatnim miejscu. To była dla mnie przede wszystkim nauka. Nauczyłam się wiele rzeczy, o których co prawda wcześniej może i wiedziałam, ale nie chciałam bądź bałam się ich wykorzystać. Dzięki pomocy Menagera BB utwierdziłam się w przekonaniu, że takie rzeczy należy wykorzystywać. Nikt nigdy mnie tak wiele nie nauczył. Oprócz tego spędziłam cudowne 11 miesięcy w gronie wspaniałych osób, które sprawiały, że wstawanie o 8 rano było przyjemne. Meetingi dawały dużo do myślenia, a poranne zabawy łamały w okół każdego wstyd. Dla każdego kto chce spędzić czas w przyjaznej atmosferze, a dodatkowo zarobić pieniądze polecam SIMIO. To nie jest praca dla każdego od razu powiem. Trzeba mieć motywacje, albo po prostu chcieć i się dobrze bawić. Z mojej strony dziękuję za te 11 miesięcy i mam nadzieję, że jeszcze do Was wrócę :)
8
Mark 2015-02-23 10:49
W katowiach całkiem spoko, dobre dla studentów. Pozdrawiam
1
rafal 2015-03-30 13:17
(usunięte przez administratora) Sprobuj nic nie stracisz, a nóż się sprawdzisz, ale jeśli mogę ci coś doradzić to potraktuj robotę tam jako "przystanek". Szukaj czegos lepszego w międzyczasie.
1
bsc 2015-04-28 14:33
Pracuje w firmie od dawna i mogę powiedzieć jedno większość tych opinii to kompletna BZDURA. Atmosfera jest fajna, zarobki jak dla mnie też w porządku (1900-3200 brutto) często są prowadzone gry i konkursy. Ostatnio okazało się nawet że był prowadzony konkurs i dostaliśmy dodatkowe pieniądze ;)
1
andr 2015-04-30 11:24
jak sprzedaje lepiej to ma wiecej, a jak mniej to ma mniej - proste ;)
Paula 2015-08-19 11:25
Ja polecam pracę w Simio, pracuję już dość długo i zawsze zgarniam premię, wiadomo raz jest jest lepiej raz gorzej, ale zawsze kasa na koncie się zgadza, firma bardzo uczciwa i fajni przełożeni.
2
Tomuś 2015-08-22 00:55
Moja Niunia tam pracuje, może dużo $ nie zarabia ale zawsze na nowy dres mi coś kopsnie nieee...
1
ala 2015-09-08 18:41
Pracuje ktoś w oddziale w bielsku?
Baśka 2015-09-09 09:20
Idź i sama spróbuj - nic nie tracisz. Jak Ci się nie spodoba to się zwolnisz, ale będziesz miała swoje zdanie. Sugerować się zdaniem innych to nie najlepszy pomysł!
Saba 2015-09-13 23:37
Oddział w Bielsku jest w porządku. Fajny produkt do sprzedaży. Da się dobrze zarobić, trzeba tylko się przyłożyć. Pomocne szkolenia. Pozytywni ludzie. W porównaniu z moją poprzednią pracą w innym cc naprawdę doceniam.
1
karla 2015-12-04 12:44
a w którym oddziale pracujesz? i ile trzeba czekać na premie? czy na początku jest tylko podstawa? czy od razu można mieć podstawę + premia?
anonim 2015-12-04 22:25
Gdyby nie wynagrodzenie to było by super.. Niby to zależy od nas ile umów spiszemy ale połowa osób rezygnuje i nie mamy wpływu na decyzję ludzi nawet jak zrobimy 10 umów w ciągu dnia.. Jeżeli chodzi o Bielsko to atmosfera w firmie zajebista i ludzie też super
michall_1985 2015-12-06 13:10
Pracowałem w innej firmie na analogicznym stanowisku.Kierowniczka dzień w dzień na mnie się darła,że "nie dzwonię",jak miałem słabe czasy połączeń.Jak klient z tobą nie chce gadac,to go nie zmusisz,ale kierownik nie odsłucha rozmowy tylko wini pracownika za to,że się nie postarał i nie nabił czasu i nic nie sprzedał.
3
anonim 2016-01-18 15:46
Polecam oddział w Gliwicach! świetna atmosfera, ludzie zadowoleni ;) Pracowałam niecały miesiąc i bardzo mi się podobało lecz z prywatnych problemów musiałam zrezygnować. jeśli chodzi o kierowników to spoko a szczególnie jeden z najmłodszych liderów jest na prawdę fajny ;) świetnie dogaduje się z każdą osobą, i z tego co teraz wiem to od niego z grupy wybrano kolejna osobę na lidera więc w szczególności polecam pracę z Nim ;).
piotr 2016-03-17 10:16
Siedzę sztywno przy biurku, ale mam 4000 m-c i nie martwię się czy coś komuś wcisnę (bo sprzedażą tego się nie da nazwać)
1
piotr 2016-03-21 21:09
Nie pracuje jako konsultant T-Mobile. Z Simio uciekłem po 3 m-cach. Moim zdaniem praca tego typu to dobry przystanek by poszukać czegoś lepszego:) O
1
piotr 2016-03-31 11:30
Troszke się wszyscy pogubili... mój komentarz dotyczy postu zamiesczonego przez użytkownika Karo. Karo uważa że lepiej jest w Simio gdzie wszystko jest uzależnione od wyników, gdzie na wszystko trzeba sobie zapracować niż w pracy gdzie ma się stałe wynagrodzenie siedząc przy biurku przez 8 godzin.

Jak widać z powyższych postów jestem innego zdania i powiem jedno... da się!

Nie jestem i nigdy nie będe związany w żaden sposób z T-Mobile i Simio nawet gdyby checili mi dopłacać.

Parodiując delikatnie Cezarego Pazurę - Z Simio "nie chciałbym ubić nawet muchy w kiblu".

Czytajcie uwaznie:)
Pozdrawiam
1
Asu 2016-05-18 10:39
Pracowałem jakiś czas temu w tej firmie. Polecam ale nie na dłuższy okres.(bardziej praca dorywcza)
Z kim bym nie rozmawiał kto pracuje tam dłużej to nie jest zadowolony.
I kasa i atmosfera. Z plotek które tam wysłuchałem podobno wcześniej było lepiej i lepsza stała ekipa tam pracowała ale się posypało i większość się zwolniła.
3
JebacCzechow 2016-05-19 13:32
Jeżeli interesuje Cię praca jako telefoniczny naciągacz staruszek to polecam XD
1
sylwia 2016-05-24 17:10
Czy były jakieś problemy z wypowiedzeniem? Jaki powód Pani podała jeżeli można wiedzieć.
2
Nicole 2016-06-23 19:20
Jest to praca w której trzeba znaleźć w sobie dużo cierpliwości aby znaleźć idealnego klienta który ma zapotrzebowanie na to co mu proponujemy w świecie już przesyconym takimi usługami w innym przypadku jest to na zasadzie wciskania ludziom czegoś co już mają .

A zapomniałabym dodać że ludzie od konkurencji mają zdecydowanie korzystniejsze rozwiązania i to z jakimi usługami wychodziliśmy przypominało proponowanie krzemienia i krzesiwa to rozpalenia ognia komuś kto już posiada zapałki.



1
logika 2016-09-03 14:21
Sprzedawać
Staś 2016-10-11 22:49
No powiem Ci @Are że no w firmie jest dobrze, ale mnie takie opinie nie do końca przekonują, wiesz, jak jest za dobrze i się tak ładnie mówi, to też jestem dość nieufny, ogólnie ja nic do powiedzenia nie ma, ale jak ktoś wie więcej niż Ty, to powinien zabrac głos
Anna 2017-01-22 10:58
Hmmm czytam opinie i tak do głowy przyszło mi jedno........
Call center to nic innego jak praca dla ludzi,ktorzy:
-sa pozytywnie nastawieni do świata i ludzi
-wiedza,że tylko wtedy osiągnie sie sukces ,gdy nabierze się pokory i odwagi a
-ambitnoscią, sytematycznoscia i ochota do dalszej nauki mozna osiągnąc cel.Cel to nic innego jak walka o siebie.SKORO CALL CENTER TOBIE SIE NIE PODOBA ,TO POWIEDZ MI GDZIE TE TWOJE WARTOSCI BO JE MASZ LECZ LENISTWO I SUGEROWANIE SIE OPINIAMI INNYCH I ZYCIE WEDLE NICH A NIE WEDLE SIEBIE ,NIE POMOZE CI W NICZYM.
1
Maria 2017-03-10 08:01
Praca w telemarketingu to naprawdę ostateczność i rotacja jak w ulu
ano 2017-03-10 11:20
Słowo w słowo moje zdanie!
Aneta 2017-03-17 12:45
A co jako obecni pracownicy możecie powiedzieć na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy są organizowane szkolenia dla pracowników?
Ann 2017-04-09 21:38
Na jakiej ulicy znajduje sie siedziba tej firmy w Bielsku?
Aneta 2017-04-11 11:03
@Ann informacje znajdziesz w zakładce kontakt: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,851423,0,0,konatkt

Jeśli chodzi o miejscowość BIELSKO-BIAŁA to adres dokładny oddziału to: ul. Cyniarska 38 I piętro pok 109, Bielsko-Biała
fili 2017-04-11 16:37
Ile można wyciągnąć na 'ręke'?
my_mp4 2017-04-12 07:08
Widzę że obiektywne opinie na temat oddziału w Gliwicach są kasowane mimo że ogrom ludzi się z moją opinią zgadza, gowork, pytanie do was- Czy wiecie że nie ma tylko pozytywnych opinii jeśli chodzi o akurat tego pracodawcę?
Aneta 2017-04-12 09:51
@my_mp4 jeśli komentarze znikają, oznacza to że zostały one zarchiwizowane przez naszego administratora za naruszanie zasad regulaminu. Jak najbardziej można wypowiadać się nie tylko pozytywnie, ale również o tym co warto w firmie zmienić. Jednak opinie te nie mogą łamać regulaminu serwisu. Dlatego też przez zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się w jego treścią.
2
gos 2017-04-12 20:13
Moje opinie na temat oddziału w Bielsku-Białej również są kasowane, a próbowałam dodać już 3 razy. Nie sądzę, aby którakolwiek z moich opinii łamała w jakiś sposób regulamin forum, no ale jak widać nawet tutaj trudno doczekać się obiektywizmu. Ciekawa jestem czy ten post się pojawi, czy szanowny pan administrator znów doszuka się jakiegoś naruszenia...
1
dd 2017-04-13 17:57
Dlaczego obiektywne komentarze o oddziale w Bielsku nie są dodawane? Nie sądzę, żeby jakikolwiek naruszał regulamin. To się nazywa obiektywizm?
2
Amanda 2017-05-05 21:31
Kasia w raciborzu nic nie robi procz mawlowania paznokci spoko boss
3
Tak jak robisz tak masz placone 2017-05-12 12:53
Nie wiem skąd te złe komentarze.. może u was w simio jest nudno i tragicznie.. ale w Raciborzu jest czas na prace jak i zabawe :) i przerwy nie sa 5 min jak to piszecie tylko trwaja od 10 do 20 min i sa 3 razy dziennie :) a co do wyplaty..to każdy pracuje na swoj grosz i od jego checi zależy ile dostanie na wypłate ;) także zapraszam do Raciborza :)
1
Rafał 2017-05-13 19:44
Dobry przystanek na poszukiwanie lepszej pracy. Nie oszukujmy się - biorą każdego:)
1
Haha 2017-05-14 09:41
Ha ha Kasia to Ty? A Tak poważnie, możesz tyrać, przeprowadzać mnóstwo rozmów sprzedażowych a koniec końców okaże się, że klient albo jest zadłużony albo zadzwonił na infolinię i zrezygnował. I mimo, że pracujesz na swój grosz i masz szczere chęci to i tak zarobisz tyle co kot naplakal. Chyba, że dostaniesz bazę dla pupilow. Praca ewentualnie dobra dorywczo.
1
!!! 2017-05-25 21:34
Polecam pracę w Simio Racibórz!!! świetna atmosfera/ zajefajne dziewuchy no i jeden rodzynek. ciężka praca ale z chęcią do niej idę. a Kasia- petarda!!!
1
Aneta 2017-05-29 09:42
@!!! 2017-05-25 21:34 piszesz, że odpowiada Ci praca w Simio Polska. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach pracy w firmie? Jak wygląda praca w Twoim dziale?
Wysoki brunet 2017-05-30 07:29
Kasia petarda ciagle wychodzi kiedy chce pilnuje nas jej kolezanka a wtedy nic nie robimy szef na plus
3
Heheszki 2017-05-30 07:33
Za plecami obgaduj a do kasi sie usmiechaj to dostaniesz lepsza baze rob jak dziewczyny:)
2
patryk 2017-06-16 21:14
to nie praca do simio....
1
pusia 2017-06-16 22:18
konsultant klienta biznesowego to nie simio... ta praca nie ma nic wspólnego z usługami telekomunikacyjnymi.
Zostaw swoją opinię o Simio Polska Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Simio Polska Sp. z o.o.