KAN Sp. z o. o.

Białystok

Opinie o KAN Sp. z o. o.

Pracowałem tam wiele lat 2015-12-04 15:25
Ja 2015-12-16 10:06
Praca obowiazkowo od 8.00 a nie od 8.30.
Ma byc 8,5h, od 8 do 16.30. Siedzenie za darmo po godzinach nazywane jest zaangazowaniem czasowym.
1
prawda o Kan 2016-01-08 19:10
Oczywiście praca od 8.00 (słownie ósmej zero zero). Widzę, że komentarze które nie są usuwane są bezczelnie edytowane. Żenada i jeszcze raz żenada.
2
Co to ma być 2016-01-17 17:29
Ja się pytam: gdzie jest białostocka inspekcja pracy? Chyba najwyższa pora złożyć stosowny donos.

http://bialystok.pip.gov.pl/pl/formularz/141
2
ja 2016-01-20 07:36
czy ktoś coś wie w temacie posady ph na podkarpacie?????????
to ja 2016-01-20 15:11
kierowców kat.c to oni na pewno nie zatrudniają :):):) sprawdzaj co piszesz, albo lepiej nic nie pisz jak nie wiesz, co do ph to jak sobie wyobrażasz pracę na tym stanowisku bez auta?
SgDb 2016-01-23 10:36
Mniej więcej tak to wygląda z tym, że pistolet zawsze strzela.
tutenchamon 2016-02-02 12:38
co sądzicie o Kanex? spółce-córce KAN?
2
gmoch 2016-02-02 12:41
trzeba przez to przejść, doświadczyć, wgryźć się w temat i środowisko, to hartuje, jak Wietnam.
3
Spawacz 2016-02-09 17:42
Witam :) ile zarabia spawacz w KANie?
Warto wysyłać CV ?
1
ktosik 2016-02-11 23:26
To raczej nie szukaj tam
2
kozaandrzej 2016-03-14 22:24
a moze ja mam cosdo powiedzenia. pracy kan a u szefe nie?
heya 2016-03-21 20:38
to poczytaj gdzie indziej, tu się nagminnie wszystko kasuje. pozdrawiam.
* 2016-03-22 17:19
Wszystkie opinie, które zostały skasowane były negatywne, ale prawdziwe. Zostały usunięte, bo psuły wizerunek firmy. Jeżeli to wg Ciebie niczego nie wnosi to nadajesz się tam idealnie. Nie myślący samodzielnie ludzie są tam w cenie.
ja 2016-03-24 11:26
ojojoj Gwiazdko * jakaś ty myśląca...szkoda tylko, że jak większość opiniotwórców z klapkami - jak koń. Wg ciebie i tobie podobnym jedyne prawdziwe i wnoszące cokolwiek opinie, to tylko te złe...no faktycznie myślenie i to w dodatku obiektywne to twoja mocna strona ;) Gratulacje! I nie obrażaj innych...bo to nieładnie...
;) 2016-03-27 20:06
Każda opinia jest ważna - dobra i zła - w każdej jest coś prawdziwego. Tylko dlaczego tylko te złe znikają? Na pewno o wiele lepiej człowiekowi na sercu by się zrobiło jakby przeczytał o firmie w której chce się zatrudnić, że człowiek jest doceniany, nie jest przymuszany do bezpłatnych nadgodzin, a atmosfera taka, że wracasz uśmiechnięty do domu. I tak jest na początku. Później zaczyna się to zmieniać. Jakie te opinie by nie były, jak ktoś będzie chciał to i tak się zatrudni traktując komentarze (dobre czy też złe) jako informacje do zweryfikowania. Z tą różnicą, że nie będzie później niemile zaskoczony, bo jako takie ostrzeżenie przeczytał na jakimś tam portalu. Jakby negatywne komentarze były nieprawdziwe, to byście to olali, a nie usuwali, ale jak mówią "Prawda w oczy kole". Nie ma nad czym się rozwodzić, jakby zmieniła się polityka firmy, to negatywne komentarze przestały by się pojawiać. To jest obiektywna opinia. Pozdrawiam serdecznie!
1
pracowałem tam wiele lat 2016-04-18 08:04
Samo "usunięte przez administratora jest nad wyraz WYMOWNE !
1
ola 2016-05-12 14:36
Czy ktoś wie coś na temat stanowiska Specjalisty ds. Administracyjno-Biurowych w firmie KAN w Białymstoku? Jakie są warunki zatrudnienia, obowiązki i ogólnie atmosfera pracy. Będę wdzięczna za wszelkie informacje :)
6
Pracowałem tam wiele lat 2016-05-22 10:20
Wypracowane przez wieki pańszczyźniane stosunki pracy w Polsce układają sposób funkcjonowania nawet w najnowocześniejszym przedsiębiorstwie. Tak tam właśnie jest ( usunięte przez administratora )
1
verum 2016-05-22 10:25
Kultura folwarku przetrwała w polskich firmach KAN jest tego świetnym przykładem. To od jego woli, kaprysu, nastroju chwili zależy, co się stanie z firmą i z jej pracownikami. Pan mówi, co i jak zrobić. Jak ma dobry humor – pochwali. Jak jest wściekły – zgani, nakrzyczy, wyrzuci z pracy - mówi w wywiadzie Jacek Santorski, psycholog biznesu.
1
Wahrheit 2016-05-30 22:22
"Poniżam, więc jestem" - polityka wielu polskich firm takich jak KAN. "Brutalny kapitalizm lat '90 wyzwolił w nas to, co najgorsze...Jak długo jeszcze w polskim zarządzaniu ludźmi będzie królować zasada: „poniżam, więc jestem”?
Rita 2016-07-21 19:47
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko biurowe, po której pani z HR nawet maila nie wysłała do mnie z informacją czy się dostałam, czy nie. Moim zdaniem ich kultura pozostawia wiele do życzenia.
Pracowałem tam wiele lat 2016-09-19 09:06
Fanatyczni wyznawcy religii zwanej CRM - Buhahahahahaha
Jo 2016-09-19 09:48
Czy w KAN wprowadzili już podskórne chipy lokalizacyjne dla pracowników terenowych ?
2
tutek 2016-09-27 11:41
no faktycznie dobra firma, cała masa usuniętych komentarzy... pozdrawiam i życzę powodzenia.
tutek 2016-09-27 11:45
praca dla ambitnych pod warunkiem, że są mocno zdesperowani i pozbawieni poczucia własnej godności, tu się zgodzę

jak ktoś jest doświadczony i głodny sukcesu to może niech nie traci czasu i ruszy na poszukiwanie lepszych ofert, nie będzie miał problemu ze znalezieniem pracy
1
nabuchodonozor 2016-09-27 12:02
"Ogólnie to chyba nieźle wygląda ta praca, myślę, że warto się nad nią trochę dłużej zastanowić, generalnie to jest lider jeśli chodzi o finanse czy PR, bardzo fajna sprawa, a pensje na światowym poziomie"

zdaje się, że pisał to ktoś, kto bardzo chciałby ocieplić wizerunek pracodawcy jakim jest KAN, w opinie co najmniej negatywne wpleść dla równowagi jakiś pozytywny wątek, kłania się lider PR :) w jednym zdaniu sugestia, że chyba nieźle to wygląda, więc warto się zastanowić, po chwili zaś mimowolna wzmianka o pensjach na światowym poziomie, grubymi nićmi szyte :) ale pozdrawiam tak czy inaczej, w dzisiejszych czasach trzeba robić co się da, żeby przyciągnąć pracowników. Z tym światowym poziomem pensji to też lekka przesada, zwłaszcza w odniesieniu do oczekiwanego i egzekwowanego faktycznego czasu pracy który jest co najmniej niezgodny z kodeksem pracy, na to jednak są różne sztuczki i kruczki, zainteresowani wiedzą o czym mowa....

Cóż jednak oznacza że firma jest rzekomym liderem jeśli chodzi o finanse czy PR. PR to rozumiem, dobra ściema nie jest zła, ale finanse? Że przynosi zyski właścicielom, czy że pensje są takie atrakcyjne, a może ma nieposzlakowaną opinię wśród swoich dostawców z tytułu regulowania faktur (to akurat odpada niestety)?
1
xxx 2016-09-27 12:52
Hej, a wypłata jest w pełni u nich terminowa? Dziękuję.
kasjusz 2016-09-27 13:14
genialna firma, świetne zarobki, doskonała atmosfera, wsparcie przełożonych, podróże zagraniczne, targi, perspektywy rozwoju, świetne narzędzia pracy

firma dla ambitnych, creme de la creme
1
kacper 2016-09-27 14:02
Az tak bardzo sprawdzają pracowników terenowych @jo zawsze myślałem, że taka osoba ma raczej więcej swobody niż w biurze
uwaga! 2016-09-27 20:08
to dowiesz się czegoś nowego w KAN w takim razie, powodzenia!
romek 2016-09-27 23:03
A może wie ktoś jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na młodszego specjalistę ds. sprzedaży? Dobrze, ze jest zapewniona umowa o pracę, a oprócz podstawy doliczają prowizje do tego. W końcu wypłata i tak jest niezła.
sss 2016-10-05 00:17
Rita czy mogłabyś napisać jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna?
Sołowiej 2016-10-05 20:44
Pracując w firmie Kan Sp. z o.o. z Kleosina w pełni zrozumiałem wyrażenie "ściana wschodnia" i wcale nie oznacza to położenia geograficznego.
4
Rar 2016-10-19 22:02
a skad wiesz, że faktycznie to ejst dobra firma? racowales tam? ja bym sie opierał na tym co piszą inni bo widze,ze opinii jest sporo tyle ile ludzi a kazdy faktycznie ocenia po swojem wiec najlepiej ebdzie jak sam to zrobisz i sie ztrudnisz
kleofas bonifacy 2016-10-26 11:50
to stan umysłu, coś jak "obłąkanie"
nabuchodonozor 2016-10-26 11:52
szczerze to nie wiem czy warto się tam zatrudniać, tylko po to, żeby potwierdzić złe opinie, tak samo jak nie warto włazić do ogniska, co prawda dowiesz się jak to jest gdy człowiek jest poparzony, ale może warto oprzeć się na cudzych doświadczeniach w tym wypadku
To ja 2016-10-27 09:40
A nie pomyśleliście, że może do końca nie jest tam tak źle. Oni zatrudniają tam około 400 osób. Osobiście znam jedną, która pracuje w biurze i to dobrych kilka lat. Chyba nie ma takiej firmy, w której do końca wszystko jest ok. Wystarczy poczytać opinie o innych firmach z naszej okolicy.
Może nie taki "diabeł straszny jak go malują" Wg mnie, nikt by tam nie pracował, żeby było tak jak czytam wyżej...
Ale oczywiscie każdy może pisać co chce, szkoda tylko, że większość opinni jest zasłyszanych.
Pozdrawiam wszystkich!
wiedźma PlePle 2016-10-28 12:11
"szkoda tylko, że większość opinni jest zasłyszanych"
Fakt - wielka szkoda. Może dlatego, że wszystkie (a było ich tu wiele) opinie pracowników (głównie byłych) szczegółowo opisujących RZECZYWISTE praktyki i ovbyczaje stosowane w tej firmie (w szczególności na kilku konretnych wydziałach) , praktyki na pograniczu elementarnego savoir vivreu, etyki, czy wręcz nawet prawa sa skrzętnie usuwane. Nie wiadomo według jakich zasad i wytycznych. Nie wiadomo oczywiście tylko oficjalne. Zostały tylko nic nie znaczące ogólniki, pierdoły bez znaczenia. Faktycznie trudno tu o wyrobienie sobie zdania
1
truth 2016-11-29 09:33
Internetowa fabryka kłamstw. Pozytywny komentarz? Proszę bardzo, wystarczy 60 groszy. Bez zbędnych pytań, czy reklamowany produkt jest dobry, a nawet – czy istnieje. Szacuje się, że jedna trzecia opinii w sieci to produkowane za pieniądze fałszywki. Więcej na: http://www.newsweek.pl/polska/platne-komentarze-opinie-za-pieniadze-cena-za-post-newsweek-pl,artykuly,343000,1.html
Miss Piggy 2017-01-03 17:29
Kan czy Kanex, co za róznica? Ten sam dół.
1
Mela 2017-01-16 16:41
Czy KAN ma jakieś nowe oferty pracy? Nigdzie nie mogę ich namierzyć a chciałbym tu pracować. Jeśli ktoś wie ile można obecnie zarobić i jakie są pozostałe warunki?
falenta 2017-01-24 08:58
przy takiej rotacji na pewno spokojnie możesz złożyć swoją aplikację do kadr, prędzej czy później coś będzie, nawet prędzej
2
Olunia 2017-01-24 18:22
Super firma a złośliwych ludzi zawsze będzie dużo!!
Maikelelele 2017-01-28 15:13
Oby cie ta super firma nie rozdeptała miła Oluniu :)
1
baltazar 2017-02-02 15:27
szkoda by było dzieciaka w sumie. Poza tym tym wszystkie negatywne opinie nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości i wynikają z ludzkiej zawiści przecież, zawiści i zazdrości, bo ludzie to wilki...
1
to ja 2017-02-03 09:02
Kurcze wy się chyba nudzicie...jak tak was czytam, to ręce opadają. To takie nowe hobby? - A wejdę sobie na Go Worka i trochę poopluwam innych...ŻENADA!
MM 2017-02-05 16:12
Miałam wątpliwą przyjemność pracować i nie polecam. Dużo niepłatnych nadgodzin, fałszywa kadra zarządzająca. Jak ktoś lubi te klimaty to niech się zatrudnia. Normalnym ludziom proponuję poszukać firmy, która pracowników szanuje.
1
gargamel 2017-02-06 12:57
na czym Twoim zdaniem polega wyrażanie opinii nt. pracodawcy? same peany pochwalne lub w ogóle? widocznie ludzie mają o czym pisać, trochę się tych spostrzeżeń nazbierało przez lata....

P.S. wszedłeś tu, żeby poczytać jak jest naprawdę, czy może interesują Cię tylko materiały propagandowe pracodawcy tego czy innego? jakieś pomieszanie pojęć...
Berta 2017-02-07 18:29
Fajna firma, mam takie info od znajomego, który tu pracuje i chce mnie ściągnąć do pracy. Opinie są zawsze rózne.
1
Zostaw swoją opinię o KAN Sp. z o. o. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAN Sp. z o. o.