KAN Sp. z o. o.

Białystok

Opinie o KAN Sp. z o. o.

sss 2016-10-05 00:17
Rita czy mogłabyś napisać jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna?
Sołowiej 2016-10-05 20:44
Pracując w firmie Kan Sp. z o.o. z Kleosina w pełni zrozumiałem wyrażenie "ściana wschodnia" i wcale nie oznacza to położenia geograficznego.
9
Rar 2016-10-19 22:02
a skad wiesz, że faktycznie to ejst dobra firma? racowales tam? ja bym sie opierał na tym co piszą inni bo widze,ze opinii jest sporo tyle ile ludzi a kazdy faktycznie ocenia po swojem wiec najlepiej ebdzie jak sam to zrobisz i sie ztrudnisz
kleofas bonifacy 2016-10-26 11:50
to stan umysłu, coś jak "obłąkanie"
1
nabuchodonozor 2016-10-26 11:52
szczerze to nie wiem czy warto się tam zatrudniać, tylko po to, żeby potwierdzić złe opinie, tak samo jak nie warto włazić do ogniska, co prawda dowiesz się jak to jest gdy człowiek jest poparzony, ale może warto oprzeć się na cudzych doświadczeniach w tym wypadku
1
To ja 2016-10-27 09:40
A nie pomyśleliście, że może do końca nie jest tam tak źle. Oni zatrudniają tam około 400 osób. Osobiście znam jedną, która pracuje w biurze i to dobrych kilka lat. Chyba nie ma takiej firmy, w której do końca wszystko jest ok. Wystarczy poczytać opinie o innych firmach z naszej okolicy.
Może nie taki "diabeł straszny jak go malują" Wg mnie, nikt by tam nie pracował, żeby było tak jak czytam wyżej...
Ale oczywiscie każdy może pisać co chce, szkoda tylko, że większość opinni jest zasłyszanych.
Pozdrawiam wszystkich!
wiedźma PlePle 2016-10-28 12:11
"szkoda tylko, że większość opinni jest zasłyszanych"
Fakt - wielka szkoda. Może dlatego, że wszystkie (a było ich tu wiele) opinie pracowników (głównie byłych) szczegółowo opisujących RZECZYWISTE praktyki i ovbyczaje stosowane w tej firmie (w szczególności na kilku konretnych wydziałach) , praktyki na pograniczu elementarnego savoir vivreu, etyki, czy wręcz nawet prawa sa skrzętnie usuwane. Nie wiadomo według jakich zasad i wytycznych. Nie wiadomo oczywiście tylko oficjalne. Zostały tylko nic nie znaczące ogólniki, pierdoły bez znaczenia. Faktycznie trudno tu o wyrobienie sobie zdania
4
truth 2016-11-29 09:33
Internetowa fabryka kłamstw. Pozytywny komentarz? Proszę bardzo, wystarczy 60 groszy. Bez zbędnych pytań, czy reklamowany produkt jest dobry, a nawet – czy istnieje. Szacuje się, że jedna trzecia opinii w sieci to produkowane za pieniądze fałszywki. Więcej na: http://www.newsweek.pl/polska/platne-komentarze-opinie-za-pieniadze-cena-za-post-newsweek-pl,artykuly,343000,1.html
2
Miss Piggy 2017-01-03 17:29
Kan czy Kanex, co za róznica? Ten sam dół.
3
Mela 2017-01-16 16:41
Czy KAN ma jakieś nowe oferty pracy? Nigdzie nie mogę ich namierzyć a chciałbym tu pracować. Jeśli ktoś wie ile można obecnie zarobić i jakie są pozostałe warunki?
falenta 2017-01-24 08:58
przy takiej rotacji na pewno spokojnie możesz złożyć swoją aplikację do kadr, prędzej czy później coś będzie, nawet prędzej
3
Olunia 2017-01-24 18:22
Super firma a złośliwych ludzi zawsze będzie dużo!!
Maikelelele 2017-01-28 15:13
Oby cie ta super firma nie rozdeptała miła Oluniu :)
2
baltazar 2017-02-02 15:27
szkoda by było dzieciaka w sumie. Poza tym tym wszystkie negatywne opinie nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości i wynikają z ludzkiej zawiści przecież, zawiści i zazdrości, bo ludzie to wilki...
2
to ja 2017-02-03 09:02
Kurcze wy się chyba nudzicie...jak tak was czytam, to ręce opadają. To takie nowe hobby? - A wejdę sobie na Go Worka i trochę poopluwam innych...ŻENADA!
MM 2017-02-05 16:12
Miałam wątpliwą przyjemność pracować i nie polecam. Dużo niepłatnych nadgodzin, fałszywa kadra zarządzająca. Jak ktoś lubi te klimaty to niech się zatrudnia. Normalnym ludziom proponuję poszukać firmy, która pracowników szanuje.
4
gargamel 2017-02-06 12:57
na czym Twoim zdaniem polega wyrażanie opinii nt. pracodawcy? same peany pochwalne lub w ogóle? widocznie ludzie mają o czym pisać, trochę się tych spostrzeżeń nazbierało przez lata....

P.S. wszedłeś tu, żeby poczytać jak jest naprawdę, czy może interesują Cię tylko materiały propagandowe pracodawcy tego czy innego? jakieś pomieszanie pojęć...
Berta 2017-02-07 18:29
Fajna firma, mam takie info od znajomego, który tu pracuje i chce mnie ściągnąć do pracy. Opinie są zawsze rózne.
1
Maja 2017-02-28 14:10
Widziałeś już aktualne oferty pracy w firmie KAN Sp. z o. o.?
Możesz je znaleźć na stronie firmy: http://pl.kan-therm.com/about/kariera/oferty_pracy.html
Jeśli zdecydujesz się na aplikację daj znać jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna! Było trudno? O co pytali rekruterzy?
Kanalizator 2017-03-23 06:39
a co myślisz jak dodali ex to juz będzie innaczej? Czy siostra czy teściowa, jak uprawiaja ten sam zawód to będą miały taką samą opinię.
2
Zamiatacz 2017-03-23 06:44
Tyle ile sprzątaczka w Auchan
2
Ubijacz Śmietany 2017-03-23 06:58
No cóż ten kometarz powalił mnie z nóg, napewno był napisany przez pewnego osobnika z Niemiec który nosi tylko Premium garnitury i włada co najmniej siedmioma językami mając tylko jeden ale rozdwojony....
2
Dr. Kanciasty 2017-03-23 07:05
Baw sie dobrze Olunia, odwiedzimy cię w Choroszczy jak będziesz tam na urlopie
3
Natalia 2017-03-23 09:40
Co nowego słychać w KAN ? Dawno nikt nie robił wpisów? Miałam chęć złożyć swoje cv do firmy ale ostatnio nie znalazłam żadnych nowych ofert pracy. Słyszałam, że to fajna firma i pewnie dlatego nikt nie pisze!
brzęczyk 2017-04-06 19:23
jeśli po przeczytaniu tylu wpisów w dalszym ciągu nie jesteś w stanie wyciągnąć wniosków, to aplikuj śmiało, wkrótce sama będziesz w stanie dopisać swoją historię w tym miejscu
1
Prawda was wyzwoli. 2017-04-12 17:07
Ta firma to sztandarowy przykład korpofaszyzmu...
1
Maja 2017-04-13 08:31
@Prawda was wyzwoli. co przez to rozumiesz? Masz na myśli konkretne sytuacje?
Truth 2017-04-13 12:18
A chociażby, słynny numer z umową o zakazie konkurencji, szczegóły raczej dla prokuratora niż na forum, ale jeśli aplikujesz bądź czujna...
3
Truth 2017-04-13 16:58
Że nie wspomnę o departamencie powołanym do permanentnej inwigilacji, śledzenia i podsłuchiwania pracowników. "Kontrola najwyższą formą zaufania" W. Lenin
2
Owen 2017-04-13 22:53
Schiza jaką mają w tej firmie na punkcie CRM trąci sektą.
4
Maja 2017-04-14 09:09
@Truth Pracodawcy mają prawo kontrolować, w jaki sposób ich pracownicy wywiązują się ze swoich obowiązków.
Truth 2017-04-14 19:39
@Maja Używanie słowa "prawo" - w kontekście tej firmy, jest co najmniej nie na miejscu.
4
Gucio 2017-04-14 21:17
A Ty kochana Maju co myślisz o pracy w tej firmie?
Owen 2017-04-14 23:31
Ludzi w tej firmie cechuje patologiczny brak empatii.
4
Liza 2017-04-19 10:26
W 2016 Systemy KAN został nagrodzony godłem Teraz Polska 2016 i jest sześciokrotnym zdobywcą Złotego Instalatora, super ocena dla firmy.
kajtek 2017-04-20 11:57
to faktycznie dowód na doskonałe środowisko pracy oraz pozytywne relacje w firmie, pozdro dla osób odpowiedzialnych za PR :)
1
kajtek 2017-04-20 11:58
to faktycznie dowód na doskonałe środowisko pracy oraz pozytywne relacje w firmie, pozdro dla osób odpowiedzialnych za PR :)
2
Maja 2017-04-21 08:47
@Owen czym przejawia się brak empatii, o którym wspominasz?
Nick 2017-04-21 08:54
Pracowałem tam ponad 3 lata, takiego kierownika ciężko spotkać, nawet nie wiem jakich złych słów użyć. Prostak, pracował na produkcji kiedyś, pijak. Teraz szczyci się stanowiskiem, na każdego przyjedzie czas. Przynosi te cukierki na urodziny, to śmiech, niech sobie wsadzi, ludzie mają go dość. Taka prawda, kto nie poznał, nie zrozumie... Praca bardzo przyjemna gdyby nie ten człowiek.
7
Owen 2017-04-21 21:16
@Maja PATOLOGICZNY BRAK EMAPTII w tej f-mie przejawia się m.in. jako prześladowanie, poniżanie przez podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy. Obraźliwe, mściwe, okrutne, złośliwe lub upokarzające usiłowanie zaszkodzenia jednostce lub grupie pracowników. Obejmuje ono sprzysięganie się przeciwko wybranemu pracownikowi, który staje się przedmiotem psychicznego dręczenia. Zachowanie takie charakteryzuje się stałymi, negatywnymi uwagami lub krytyką, społecznym izolowaniem danej osoby, plotkowaniem lub rozprzestrzenianiem fałszywych informacji.
8
Melania 2017-05-05 09:55
KAN nie otrzymałby nagrody Teraz Polska 2016 bez zasług.
1
Pipek 2017-05-10 10:31
A ile razy był tam PIP to nikt nie podaje....
Justyna 2017-05-10 22:37
@Pipek Myślę, że nie powinieneś uogólniać wszystkiego. Kontrole PIP to jest jeden temat, organy Państwowe sprawdzają firmy pod kontem bezpieczeństwa oraz różnych spraw pracowników. Taką nagrodę jak TERAZ POLSKA nie dostaje się nie spełniając pewnych warunków.
Teraz Wolska 2017-05-11 15:03
Rozmawiamy tu o pracodawcy nie o nagrodach jakie zdobywa. Ocena pracodawcy jest zdecydowanie negatywna. Dziękuję za uwagę.
3
Pracownica 2017-05-12 11:52
Tak, zawsze o czasie.
Maja 2017-05-15 08:59
@Teraz Wolska wspominanie o dokonaniach firmy oraz o nagrodach jakie otrzymuje również jest istotne. Pokazuje to, że firma ma pozycje w branży i jej praca, w tym również wysiłek pracowników jest doceniany. Rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna. Dlaczego? Co według Ciebie należałoby w KAN Sp. z o. o. zmienić w podejściu do pracownika?
Wojtuś 2017-05-15 16:52
Kobieto. Mylisz pojęcia. To jak firma jest oceniana za produkty to jedno, a to co się dzieje w środku firmy, jak traktowani są pracownicy to drugie. Dużo Ci płacą za ocieplanie wizerunku KAN? ;)
4
Maja 2017-05-16 09:02
@Wojtuś nie jestem związana z firmą KAN. Po prostu chcę poznać Waszą opinię na temat firmy. Produkty też są wynikiem pracy pracowników firmy. Jest to według mnie informacja, która może być istotna dla osób szukających informacji na temat firmy. Oczywiście każdy ma prawo do zostawienia swojej opinii.
1
Egon 2017-05-17 14:56
Plusy pracy w KAN: niezłe zarobki, nowoczesne rozwiązania w zarządzaniu, robią dobre produkty, teoretycznie całkiem spore są możliwości rozwoju zawodowego.

Minusy pracy w KAN: DUŻY mobbing ze strony kadry kierowniczej: obrażanie, poniżanie, zastraszanie (pracownikom KAN proponuję nie bać się i zgłaszać to odpowiednim służbom); brak stabilności zawodowej (nigdy nie wiesz kiedy Cię zwolnią), ciągła inwigilacja pracowników (traktowani są jako potencjalni złodzieje i oszuści, a nie jako wartość dla firmy), no i słynne 8,5 h dziennie dla pracowników biurowych, z czego ostatnie 30 min. pracy jest niepłatne (w rzeczywistości jest nacisk na pracę jeszcze dłużej za free pod zarzutem lenistwa).

Generalnie więcej minusów niż plusów. Raczej nie polecam pracy tam, chociaż aż tak tragicznie tam nie jest jak niektórzy piszą. Najlepiej się tam sprawdzają osoby z osobowością karierowicza, donosiciela po trupach dążących do celu. Jeżeli jesteś zwolennikiem wok & lifestyle balance i przeciwnikiem korpo klimatów, to poszukaj pracy w innej firmie.

Pozdro :)
4
Melania 2017-05-21 09:39
Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii o firmie nawet jeśli nie podoba się ona innym. Uważam, że to jest dobra firma!.
1
Zostaw swoją opinię o KAN Sp. z o. o. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAN Sp. z o. o.