KAN Sp. z o. o.

Białystok

Opinie o KAN Sp. z o. o.

Wojtuś 2017-05-15 16:52
Kobieto. Mylisz pojęcia. To jak firma jest oceniana za produkty to jedno, a to co się dzieje w środku firmy, jak traktowani są pracownicy to drugie. Dużo Ci płacą za ocieplanie wizerunku KAN? ;)
7
Maja 2017-05-16 09:02
@Wojtuś nie jestem związana z firmą KAN. Po prostu chcę poznać Waszą opinię na temat firmy. Produkty też są wynikiem pracy pracowników firmy. Jest to według mnie informacja, która może być istotna dla osób szukających informacji na temat firmy. Oczywiście każdy ma prawo do zostawienia swojej opinii.
2
Egon 2017-05-17 14:56
Plusy pracy w KAN: niezłe zarobki, nowoczesne rozwiązania w zarządzaniu, robią dobre produkty, teoretycznie całkiem spore są możliwości rozwoju zawodowego.

Minusy pracy w KAN: DUŻY mobbing ze strony kadry kierowniczej: obrażanie, poniżanie, zastraszanie (pracownikom KAN proponuję nie bać się i zgłaszać to odpowiednim służbom); brak stabilności zawodowej (nigdy nie wiesz kiedy Cię zwolnią), ciągła inwigilacja pracowników (traktowani są jako potencjalni złodzieje i oszuści, a nie jako wartość dla firmy), no i słynne 8,5 h dziennie dla pracowników biurowych, z czego ostatnie 30 min. pracy jest niepłatne (w rzeczywistości jest nacisk na pracę jeszcze dłużej za free pod zarzutem lenistwa).

Generalnie więcej minusów niż plusów. Raczej nie polecam pracy tam, chociaż aż tak tragicznie tam nie jest jak niektórzy piszą. Najlepiej się tam sprawdzają osoby z osobowością karierowicza, donosiciela po trupach dążących do celu. Jeżeli jesteś zwolennikiem wok & lifestyle balance i przeciwnikiem korpo klimatów, to poszukaj pracy w innej firmie.

Pozdro :)
10
Melania 2017-05-21 09:39
Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii o firmie nawet jeśli nie podoba się ona innym. Uważam, że to jest dobra firma!.
1
freiter Kania Kaniowski 2017-07-07 11:28
O co chodzi z tą biegunką ogłoszeniową na bialystokonline? Czy to jakieś zwarcie w komputerze, który codziennie sam z siebie wysyła ten sam pakiet ogłoszeń, czy firma naprawdę odczuwa rozpaczliwe braki kadrwe w każdym praktycznie obszarze produkcji? Czyli co, zabrakło kandydatów na beduinów z zaciśniętymi ustami wykonujących zadane czasy jednostkowe? W pozycji "ruki pa szwam" wysłuchujących mądrości kierownika z wydziału pogiętych blach? Bo nie nadążam
3
Norbi 2017-07-10 11:36
Tu można dobrze zarobić, są możliwości rozwoju i ciągle są nieszczęśliwi ludzie?
xxxxx 2017-07-10 11:39
Zgadzam się. Byłem na szkoleniu BHP i to co zaprezentował facet , który to prowadził to totalna porażka. Antyreklama firmy skuteczna. Następna sprawa-Młody praktykant w pierwszy dzień pracy przyszedł na 14 i jakiś zastępca kierownika czy coś takiego , mówi- Pana nie ma na liście, proszę przyjść jutro na 8. Małolat zbaraniał - chciał zacząć pracę i od razu odbił się od ściany . Tutaj chyba czas zatrzymał się w miejscu, a jedyny znak nowych czasów to monitory , bo nie ludzie siedzący naprzeciw nich i mający oczy błądzące w poszukiwaniu rozumu.
2
Kalina 2017-07-16 09:20
A kto powiedział, że każdy pracownik jest wspaniały? Niestety w dobrej firmie pracują różni ludzie.
konserwator 2017-07-16 10:09
Witam!
Takie info - Moja przygoda z KAN na stanowisko "konserwatora" /umowa zlecenie/zaczęła się od:
- rozmowy rekrutacyjnej(standard) (usunięte przez administratora) na której dowiedziałem się, że muszę zrobić badania lekarskie na swój koszt, na początek pracy będę pomykał w swoich ubraniach roboczych i obuwiu. Wszystkie koszty zostaną mi zwrócone - także spoko, bez obaw.
- zrobiłem badania lekarskie / wywaliłem 150 zł.- wysokościowe + pojazd stąd taka cena/, które dostarczyłem do kadr firmy KAN z nadzieją iż kasa będzie mi zwrócona - w/w dyrektorek stwierdził że kasę zwrócą mi później. :(
- debet na koncie bankowym coraz bardziej doskwierał, więc prosiłem (usunięte przez administratora) o zwrot za badania i ekwiwalent za prywatne ubrania i obuwie robocze /pomykałem dla kontrastu w czerwonych ciuchach/. Odpowiedź, że kasa będzie później, a przepracowałem już 3 miesiące rozliczeniowe. Za upominanie się o swoje zostałem zwolniony tzn. nie przedłużono mi umowy zlecenia i cześć. :((
- w brygadzie remontowej największy obibok ale pupilek kierownika dostał podwyżkę , a reszta załogi też ale obowiązków. Z tego co wiem to mój przypadek był chyba jednostkowy.
Wypowiadam się tylko co do przebiegu swojej kariery w KAN.
Ogólnie Firma super, załoga też ale jak w życiu zawsze zdarzy się jakiś cierń który kładzie cieniem na cały wizerunek firmy.
Pozdrawiam
2
Feder 2017-07-19 23:04
KAN to spoko firma ale nikt nie mówi, że jest idealna. Nieprawidłowe sytuacje mogą się zdarzyć nawet najlepszym.
1
konserwator 2017-07-20 13:04
I takie stwierdzenie ma być "rozgrzeszeniem" KAN-u??? Naciąganie na koszty nowo zatrudnianych pracowników w zamian za śmieciowe zatrudnienie 13-14 zł. brutto (zlecenie). Mamienie pracownika, że może kiedyś przejdzie się na umowę o pracę!!! Tak postępuje firma w walizce"krzak" ale nie renomowana firma jaką jest KAN.
FEDER - mówisz tak jakbyś był kierownikiem brygady remontowej??? Brak jasnych procedur zatrudnienia, wynagradzania, premiowania dla wszystkich pracowników skutkuje właśnie takimi nadużyciami, a w konsekwencji jest odczuciem dyskryminacji ze względu na formę zatrudnienia. To właśnie odczułem pracując w brygadzie remontowej na um. zlecenie ze strony kierownictwa.
Pozostał niesmak, gorycz wykorzystania i strata finansowa (następny frajer który dał się "wydymać" w ramach oszczędności firmy)- bym pośmiał się gdyby nie było to takie żałosne.
4
Iza 2017-07-23 21:56
Bardzo dużo firm zatrudnia tak jak przepisy pozwalają. Firmy szukają oszczędności i nie zgadzam się z takimi oskarżeniami. Jeśli ktoś nie widzi dla siebie miejsca w firmie to łatwiej ja zmienić niż się męczyć.
Kanek 2017-07-24 19:48
Szukanie oszczędności kosztem szeregowych pracowników - tych którzy i tak mają śmieciowe zarobki?
Ludzie godzą się na takie warunki bo muszą wykarmić i utrzymać rodzinę. Utrzymaj rodzinę 4-os. za 1600zł. na zleceniu. Takie oszczędności są z okresu dzikiego kapitalizmu, gdzie pracownik był nikim, a liczył się tylko zysk na koncie wodza firmy.
2
Melasia 2017-07-31 10:40
Jak ktoś chce oskarżać firmę to zawsze znajdzie powód żeby to zrobić. Wszyscy wiemy, że w firmie nie każdy jest sumiennym pracownikiem. Jeśli ktoś uważa, że nie widać jak obija się w pracy to błąd. Takich ludzi widać z daleka, ale przy wypłacie są widoczni!!
1
Kanek 2017-07-31 15:01
Jeśli firma sama daje takie powody to trzeba je piętnować. Z tego co wiem to "konserwatorowi" nie zwrócono kasy za badania lekarskie i używanie własnej odzieży i obuwia roboczego. Pracował od końca kwietnia do lipca i to jest FAKT!!! Jeśli ktoś chce sprawdzić czy zwrócono mu kasę to zawsze może czy to jest oszczerstwo!!!
Pytania: 1. dlaczego nie zwrócono poniesionych kosztów związanych z zatrudnieniem;
2. kto przywłaszczył kasę tego gościa???
Tak w odpowiedzi "Melasi"to: Obijają się pupile i lizusy kierowników bo mają ich poparcie i przychylne oko i dlatego jeszcze pracują. Zanim zaczniesz oskarżać ciężko pracujących ludzi to sama spójrz w "lustro".
Ale wracając do KAN - kwestia Regulaminu pracy powinien być dostępny do wglądu pracownikom, a gdzie on jest???? Jest zapis a przynajmniej powinien być o zatrudnianiu, wynagradzaniu, premiowaniu pracowników. Czy ktoś go widział poza kadrami, osobami wtajemniczonymi i PIP-em??? Zwykły "robol" (sam nim jestem) to tylko podpisuje podsunięty papier o zapoznaniu się z Regulaminem pracy i już.



1
Dzicina 2017-08-02 11:56
Do Konserwator -Pracowałeś 3 m-ce. Nie zwrócili Ci za badania, nie dali ubrania roboczego. Czemu nie zadzwoniłaś do PIP?KAN nie była i nie jest firma idealną, ale o swoje trzeba walczyć. Pracują tam całe lata osoby które "uprzejmie donoszę". Że nikt nie widzi że one nic nie robią tylko Szczują.
1
To ja 2017-08-02 12:17
Ale poczytajcie sobie przepisy prawa pracy - za badania od blisko już roku płaci pracownik - taką możliwość ma pracodawca. Może zwrócić za badania, ale nie musi. Najczęściej po okresie próbnym takie koszty są zwracane. Takie orzeczenie lekarskie można dzisiaj wykorzystać u innego (kolejnego) pracodawcy i stąd taka zmiana w przepisach.
Co do zwrotu kosztu za odzież roboczą - to na umowie zlecenia nie ma takiego obowiązku. A konserwator na takiej pracował, o czym wyraźnie napisał.
Jak wylewacie pomyje! to chociaż sprawdźcie przepisy i możliwości z jakich pracodawca może skorzystać, zanim zaczniecie pleść te BZDURY!

PS. Oooo i jeszcze jedno - nie piszcie zaraz że jestem lizusem czy osobą z pokroju "uprzejmie donoszę", bo nawet nie jestem z tą firmą związana - po prostu, jest jedna zasada, jak chcesz o czymś powiedzieć, czy odnieść się do czegoś, to najpierw zorientuj się w temacie! Proste!
A was jak się czyta?...jak zwykle ŻENADA!
konserwator 2017-08-02 18:16
Jeśli na rozmowie rekrutacyjnej jest powiedziane że koszty zostaną zwrócone, to trzymamy się danego słowa. co do przepisów taki link : (usunięte przez administratora) Jeśli pracodawca kieruje na badania to on powinien pokryć koszty związane z zatrudnieniem.
Odp."TO JA"- sprawdź przepisy a potem je przemyśl .... przemyśl i nic nie pisz bo piszesz totalne bzdury, myślenie nie jest Twoja mocną stroną. Orzeczenie lekarskie przedstawić dla kolejnego pracodawcy- no to poleciałeś po bandzie- jaki pracodawca przyjmie taki papier. To KAN kierował na badania a nie ja sam ot tak dla przyjemności- wysokość pow. 3m, jazda pojazdem służbowym i to standardowe (prace w niebezpieczne).
Znajdź ten przepis z interpretacją "TO JA", bo ja przedstawiam na swoje stanowisko w oparciu o np. takie art. 304 § 1; art. 207 § 2 Kodeksu pracy
JAK NIEMA KASY TO SIĘ LUDZI NIE ZATRUDNIA!!! A TYLKO NAGINA SIĘ SAMEMU- PRACODAWCA
2
Kanek 2017-08-03 08:09
Podaj ten przepis który tak mówi odnośnie badań z komentarzem prawnym- nie Twoim.
Tu jest naruszony przepis o równym traktowaniu w zatrudnieniu zgodnie z art. 18 3a Kodeksu pracy pracownicy powinni być równo traktowani. Jawna dyskryminacja ze względu na formę zatrudnienia.
No i oczywiście jak upomniał się o swoje to wyleciał z pracy- klasyka postępowania co niektórych kierowników
Jakoś tak raźniej na duszy że nie tylko takie "wynaturzenia" dotyczą naszego działu produkcji.
PIP powinien przyjechać i przyjrzeć się zatrudnieniu pracowników, dlaczego są zróżnicowane podwyżki na różnych działach produkcji.
Trzeba walczyć z patologią.
1
grzech 2017-08-03 14:16
"PS. Oooo i jeszcze jedno - nie piszcie zaraz że jestem lizusem czy osobą z pokroju "uprzejmie donoszę", bo nawet nie jestem z tą firmą związana - "

tak sobie po prostu surfujesz po internecie i przeglądasz opinie o różnych pracodawcach dla przyjemności, czy też z poczucia misji i jak wpadnie Ci w oko jakaś niesprawiedliwa, to siadasz i odpisujesz złośliwcom? co za misja....
2
Lizus kierownika 2017-08-03 14:53
(usunięte przez administratora) tak w odp. "To ja"- Zleceniobiorcy mają płacić za badania, pracować w swoich ubraniach, a potem przynieść narzędzia i na koniec dopłacić za przywilej pracy w KAN. Firma schodzi na psy. (usunięte przez administratora)
1
Ansun 2017-08-05 19:13
(usunięte przez administratora)
1
Pop Star 2017-08-06 22:51
Hmm......firma Kan to firma jak każda inna tylko nie dla wszystkich. Moja przygoda w tej firmie była niezbyt długa, ale czasowo wystarczająca by się przekonać czy to firma dla mnie. W moim przypadku to było tak że skorzystałem z oferty pracy z pełną świadomością i wiedzą na temat negatywnych opinii które krążą w internecie i nie tylko. W moim przypadku i z mojego doświadczenia te opinie się potwierdziły. Ale zaznaczę jeszcze raz że to jedynie moje indywidualne odczucie. W kilku punktach spróbuję ująć to co zauważyłem.
1) Zacznijmy od pierwszego dnia w pracy. Szkolenie całodzienne, intensywne i psychicznie ciężkie do zniesienia. Taka instrukcja z poruszania się po firmie by nie podpaść nikomu. Na tym etapie już wiedziałem że to praca nie dla mnie...no ale cóż brnąłem dalej. Sztywne absurdalne zasady ograniczające potencjał i rozwój pracowników, np.używanie tylko i wyłącznie czcionki Tahoma koniecznie 10 bez akapitów. Jeszcze raz zaznaczę że z naciskiem tylko i wyłącznie. Mania chowania wszystkiego z biurek by nikt w Twoim otoczeniu nie mógł rozpoznać nad czym pracujesz. Ogólnie firma ma fioła na punkcie ewentualnego przecieku. Wszędzie monitoring również nad Twoim biurkiem i w Twoim komputerze. Wszędzie czają się tzw.cienie. Wchodzą, patrzą i wychodzą. To wszystko przyczynia się do dodatkowego stresu.
2) Jeśli chodzi o pensję to nie płacą tak dobrze jak się mówi na mieście. Ja obecnie zarabiam więcej niż tam miałem.
3) Atmosfera w firmie jest dziwna. Z moich obserwacji to albo Kan się kocha albo nienawidzi. Wyznawcy kochania siedzą tam już x lat. Ci drudzy to zatrudniają się i po jakimś czasie odchodzą.
4) firma jest bogata nie ma co ukrywać. Ale polityka informatyczna którą się szczycą to śmiech. Widać że kompletnie są odrealnieni i nie znają rozwiązań informatycznych które ułatwiają pracę a nie ją wydłużają. Narzędzi i programów mają sporo ale nieumiejętnie to wykorzystują. Ogólnie firma potrzebuje głębokich reform w tym osobowych.
5) godziny pracy to 8.00 do 16.30 ze wskazaniem na dłuższe posiedzenie. Chore. Nigdzie tak nie ma.
6) ogólnie firma zakorzeniona i ukierunkowana w kulturze wschodu, niby na Podlasiu to nic nadzwyczajnego ale gdy widzisz że wszystkie znaczące stanowiska w tej firmie zajmują osoby z tej sfery to sie zaczynasz zastanawiać szczególnie gdy ciebie ciągnie na Zachód i wszyscy to widzą.
To taki skrót tego czego możemy doświadczyć w Kanie. Możemy ale nie musimy. Mam nadzieję że mój wpis nie zostanie usunięty lub ocenzurowany.
Pozdrowienia dla ludzi Kanu ciężko pracujących w przeszukiwaniu Internetu i kasujących nieprzychylne wypowiedzi.
7
Papa Buba Diop 2017-08-07 10:20
"Jeśli chodzi o pensję to nie płacą tak dobrze jak się mówi na mieście" - możesz to jakoś rozwinąć? Co dokładnie (o jakich kwotach) mówi się na mieście? I co wg Ciebie oznacza "dobrze"?
Gaduła 2017-08-07 13:47
Monitoring monitoring che che. Kiedyś przychodzi kierownik i mówi tak, proszę nie gestykulować bo widać to w kamerach. W tej firmie istnieje zakaz rozmów, zostałem opiepszony przez kierownika bo zamieniłem dosłownie kilka słów z pracownikiem pracującym obok. Jejku jej.
4
Henry 2017-08-09 21:57
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie mogę szukać nowych ofert KAN-u? Słyszałem sporo dobrego o nich i chcę aplikować. Jak się wam pracuje ? Może ktoś podpowie jakieś ważne informacje, które mogą się przydać?
1
Bercik 2017-08-10 18:58
Henry, jeśli nie umiesz samodzielnie znaleźć ofert pracy KAN, to daruj sobie, nie nadajesz się do pracy w tej firmie ;)
2
przyszły narybek 2017-08-13 20:25
Czytam opinie i wychodzi że praca w KAN to istny obóz karny. Kierownictwo to psychole i naciągacze. "Konserwatora" oskubali koncertowo, "Pop Star" opisuje dziwności w pracy za biurkiem, a ja napaliłem się do pracy na stanowisko Ślusarz-spawacz w Kleosinie (lecą nabory) i chyba odpuszczę. Może ktoś mnie jednak przekona, ze warto.
Pozdrawiam
Melania 2017-08-15 14:15
Zupełnie zbytecznie niektórzy wypisują swoje frustracje na forum firmy KAN. Nie pasuje to szukaj człowieku coś innego i nie oczerniaj firmy jak jej nie znasz!
keto 2017-08-15 14:19
Wypłata na czas, wszystko legalnie, nic na czarno - to atuty tej firmy.
Ogólnie - to czas na zmiany w KAN. Problem w tym, że szefostwo jeszcze tego nie widzi i nie rozumie, więc nie wspiera tych, którzy się starają wnieść coś nowego. Szkoda.
1
Mirion 2017-08-18 15:37
"Wypłata na czas, wszystko legalnie, nic na czarno - to atuty tej firmy" To nie są atuty (za przeproszeniem). To są standardy wymagane przez polskie prawo.
3
Olga 2017-08-19 11:38
Dlaczego szeregowy pracownik chce oceniać pracę swoich zwierzchników? Sądzę, że on ma inna pracę a nie obserwacja kolegów. Gdyby każdy robił to co do niego należy to wyniki byłyby znacznie korzystniejsze dla firmy.
biurowa 2017-08-23 09:38
Kontrola Państwowej Inspekcji Pracy nic firmy kan nie nauczyła, wrócił nakaz pracy po minimum 8,5 godziny dla pracowników biurowych. Ja już zgłosiłam do PIP łamanie prawa przez kan i proszę koleżanki i kolegów o to samo.
8
Melania 2017-08-24 08:42
O co chodzi z tymi godzinami, czy w firmie już była kontrola z PIP-u?
keto 2017-08-26 07:26
Melania, żartujesz? A może tam pracujesz ;)
Cały Białystok o tym wie....
1
1q 2017-08-28 12:45
Drogi Kolego! Te warunki to odpowiednie rozmowy (+ew. koperty) z odpowiednimi osobami mającymi wpływ na decyzje kapituły. Reszta, tzn. obrady jure, ceremonie ogłoszenia i nagradzania to świetnie wyreżyserowany spektakl. Ponadto związek godła "Teraz Polska" z sytuacją pracowników w firmie jest bardzo odległy i pośrednio-pośredni.
Madzia 2017-08-29 12:12
Dziwię się taką zawziętością niektórych osób. Jeśli w KAN jest tak źle pod względem pracowniczym to pytam co tu jeszcze niektórzy robią? Dawno bym odeszła z firmy a nie marnowała czas na pisanie opinii.
Szalony człowiek renesansu 2017-09-01 01:29
Karamba i tak tam wróci????!
Tolek 2017-09-03 20:04
Nie ma idealnych firm i dlatego uważam, że jeśli komuś nie odpowiada praca w KAN to można szukać innej firmy.
Dorito 2017-09-04 11:11
Owszem, nie ma idealnych firm. Ale w przypadku poszczególnych firm dystans do tego ideału jest baaaardzo różny. W przypadku KAN jest on na tyle wyraźny, że korzystając z Twojej rady postanowiłem ją opuścić. Obecnie wybór ten traktuję jako jedną z pięciu najważniejszych i najbardziej trafnych decyzji w moim życiu.
1
kan-jest-dziwny 2017-09-05 14:43
znowu masa ogłoszeń z KAN na pracuj.pl, nieustająca rekrutacja :D
nick nolte 2017-09-06 18:51
Jakie zarobki ma slusarz spawacz z gory dzieki za info
Kamil 2017-09-07 21:26
Chyba się komuś coś pomyliło. Wcale nie mają tak dużo ofert pracy.Raptem potrzebują kilka osób w tym na stanowisko dyrektora w Białymstoku. Nie bardzo można niektórych zrozumieć w kwestii tych godzin pracy. Skoro wszystkie kontrole nic nie kwestionują to co szukacie?
Maja 2017-09-08 17:24
@kan-jest-dziwny, @Kamil obecnie nie ma żadnych ofert pracy. Polecam jednak śledzić oferty na bieżąco, może coś się pojawi. Pamiętajcie, że każda dodana opinia jest ważna dla osób, które chcą podjąć się pracy w firmie KAN Sp. z o. o.
Bercik 2017-09-08 20:39
Maja, a Ty wogóle wiesz, o jakiej firmie tu się rozmawia?
W dniu w którym piszesz jest 6 ogłoszeń KAN.
Jeśli płacą Ci za pracę, to gruba przepłacają :)
2
Bodzio 2017-09-12 11:37
KAN jest spoko firmą ale przecież nieszczęśliwych ludzi jest sporo.
grażka 2017-09-12 11:57
czy tam Melasia, bez różnicy.

to nie jest forum firmy KAN, tu się umieszcza opinie o pracy w KAN, firma KAN ciężko na te opinie zapracowała, niech się społeczeństwo dowie, wiedza to potęga
grażka 2017-09-12 11:58
czy tam Melasia, bez różnicy.

to nie jest forum firmy KAN, tu się umieszcza opinie o pracy w KAN, firma KAN ciężko na te opinie zapracowała, niech się społeczeństwo dowie, wiedza to potęga
1
pantagruel 2017-09-12 12:08
kontrola może kwestionować, natomiast najważniejsze jest czy może to udowodnić na podstawie dostępnych informacji, jeżeli nie to już robota dla innych organów, których kompetencje są daleko większe niż PIP. Na to również przyjdzie pora.

KAN jest bardzo sprytny w kwestii ewidencjonowania czasu pracy i konstruowania umów, widać tu ogromne doświadczenie w tej kwestii. Presja wywierana na wieloletnich pracowników może być spokojnie porównana z tzw syndromem sztokholmskim.

@Maja - faktycznie w tamtym dniu było kilka ofert na pracuj, najwidoczniej przegapiłaś. KAN ciągle szuka, trochę straszy tym starych pracowników - nie fikajcie, bo na wasze miejsce są tłumy chętnych, trochę szuka rezerw, trochę bieżące zasilenia wynikające z rotacji, bo nikt, komu zależy na własnym zdrowiu psychicznym nie utrzyma się w tej firmie dłużej niż rok
2
BUFON 2017-09-17 21:25
W ogóle super, że są takie opinie i taka strona. Aplikacja na Dyrektora do oddziału w DE tej firmy przeszła mi. I dobrze, bo ludzie chcąc zmienić pracę, przestawiają swoje życie, zmieniają pracę, żeby mieć lepiej a nie gorzej. a tu po opiniach widzę, że trzeba sobie odpuścić. Ogłoszenie jest od 2 czy 3 tygodni na praucj.pl
2
Zostaw swoją opinię o KAN Sp. z o. o. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAN Sp. z o. o.