Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fresh Market

Pracowałeś w firmie Fresh Market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
@@@@@@@..... - 2013-06-01 11:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w tym sklepie trudna,personel non stop skłócony dużo dzwigania,nawet towar dostarczają pod sklep a nie do sklepu,samemu trzeba wszystko wnośić.A poza tym nowa osoba jest tam do roboty ,a stare panie do stania przy kasie i nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-06-02 13:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tam że cholera,wędlina stara ,aż rzuca się w oczy,łapami gołymi podają,[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@@@... ile godzin dziennie pracuje się w Fresh Market ul. żelazna? czy jest to praca od poniedziałku do niedzieli?
zdjecie uzytkownika
Marusia - 2013-09-26 12:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tym sklepie [usunięte przez moderatora] jest kiepskim pracodawcą i ajentem stosuje [usunięte przez moderatora] niema tam normalnej atmosfery wyżywienie się na pracownikach a później odbija się ta kiepska atmosfera na klientach wędliny są sprzedawane po terminach ważności dziewczyny je codziennie czyszczą i nabłyszczają olejem żeby wyglądały ekstra za przeterminowany nabiał i spożywke potranca ci z pensji .a ta gruba ochydna baba z wyglądu babochłop to [usunięte przez moderatora]potpierdziela wszystkich do właścicielki takie prawe ucho [usunięte przez moderatora] jak przyjdziecie tam do pracy to zapierdzielacie na te stare królewny one stoją na kasie a ty robisz najgorszą robotę życzę wszystkim stalowych nerwów jak chcą tam pracować bo ta pani jest wiecznie nie zadowolona czy jest dobrze zrobiona praca czy nie nigdy cię nie pochwali a na premie nie licz bo zawsze coś znajdzie żebyś jej nie dostała powodzenia
zdjecie uzytkownika
skuter - 2013-09-28 09:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marusia, rozumiem, że byłaś albo nadal jesteś zatrudniona we Fresh Market ul żelazna? jeśli byłaś to odeszłaś sama czy Cię zwolnili?
zdjecie uzytkownika
zadowolonyklient - 2014-06-24 15:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła obsługa, jestem z niej zadowolony służą pomoca, doradza. Kraków(usunięte przez administratora) ;)
zdjecie uzytkownika
anonim tetris - 2014-09-29 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Freshmarket zamiast Jedynki w Rzeszowie ul. Konopnickiej. Następna porażka, to nie świeżość to starość inaczej Saria. Sprzedawane jest stare śmierdzące mięso które jest wcześniej mrożone. Wędliny po terminie ważności z przyklejonymi nowymi datami są bardzo polecane klientom. Sery żółte są spleśniałe i nie nadające się do spożycia. Odpowiada za to kierowniczka stoiska mięsnego z przylaskiem głównej kierowniczki. Jeśli chodzi o ciasta, mimo ładnego wyglądu, ich ważność często jest po terminie. Mimo kilku skarg do głównej kierowniczki nic nie zostało uczynione aby poprawić renomę sklepu, powiem więcej wszystko jest za jej zgodą i wiedzą na temat przeterminowanych produktów. Kierownictwo tego sklepu wobec klienta jest nieprzyjemne i aroganckie. Drodzy klienci jeśli nie chcecie się zatruć omijajcie ten sklep szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-10-09 20:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogi- Anonim Tetris- nie zgadzam się z Twoją opinią o sklepie Fresh Market na Konopnickiej. Jestem stałą klientką tego sklepu i... MAM SIĘ ŚWIETNIE!!! Kupuję mięso , wędliny, ciasto ,warzywa , owoce oraz inne produkty,z których jestem bardzo zadowolona.Nie spotkałam się z przeterminowanym towarem czy też starą szynką lub spleśniałym serem. Odnoszę wrażenie,iż drogi Anonimie piszesz jako konkurencyjny sklep lub wiecznie niezadowolony,złośliwy były pracownik, który nie wiadomo co chce przez to osiągnąć.Pracownicy sklepu są bardzo mili i pomocni. Nie widzę powodu aby oczerniać ten sklep, wręcz przeciwnie będę go polecała każdemu kto chce kupić świeży i smaczny produkt w dodatku za rozsądną cenę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bruce - 2014-10-13 12:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-10-09 20:08:41]:
zgadzam się z @zuzą. Ja również w tym sklepie robię zakupy bardzo często i mi również o dziwo... nic nie jest. Wręcz przeciwnie mam się bardzo dobrze. Również nie miałem nigdy nic do zarzucenia osobom tam pracującym. Zawsze obsługa miła i pomocna, także @anonim tetris może sklepy ci się pomyliły...
zdjecie uzytkownika
antek:P - 2014-10-13 15:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sklep w Rzeszowie na ulicy Konopnickiej. Nigdy więcej nie kupię tam mięsa, te co zakupiłem było nieświeże, cuchnące. Obsługiwała mnie bardzo nieprzyjemna Pani taki babochłop, dowiedziałem się później że to kierowniczka działu mięsnego. Gdy zapytałem sie o datę wędliny nie pokazała mi opakowania, a gdy prosiłem żeby odcieła plasterek zszarzały powiedziała że nie. W inny dzień zakupiłem skrzydełka kurczaka. W domu okazały się tak śmierdzące że nawet mój pies nie chciał się tego czepić. Jeśli chodzi o obsługę na innych działach i przy kasie bardzo miła i profesjonalna.
zdjecie uzytkownika
Woyu - 2014-10-28 13:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, to że mięso jest nieświeże, to jest problem. Ale na pewno nie wina pracownika, bo nawet gdyby on poinformowal szefa sklepu o tym, ze mieso jest nieswieze to i tak on każe mu to sprzedac. Handel to handel. Praca w takim sklepie jest fajna, ale dla studentów. Czasami jest cięzko, szczególnie jak dużo klientów.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-11-13 13:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Frash market na ulicy Chłodnej 11 w Warszawie. Jest sklepem Zomowskim. W tym sklepie sprzedawczyni najpierw sprzedaje, a potem sprawdza kupującego, czy czegoś nie ukradł. Ja już kupuje gdzie indziej. Ten sklep jest tylko dla DEBILÓW, więc niech DEBILE nadal tam kupują.
zdjecie uzytkownika
Kapokas - 2014-12-19 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że sprzedawca cię mógł sprawdzić ponieważ najprawdopodobniej kasjerzy ponoszą odpowiedzialność za mienie skradzione. Wiem, że klienta nic to nie interesuje zwykle, a problem polega w formie zatrudniania i jej kiepskości. Podejrzewam, że sprzedawcy potwierdzą moje obawy, dlatego trudno się dziwić - nikt nie chce być na minusie.
zdjecie uzytkownika
filolog - 2015-01-06 17:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fatalna obsługa klientów w sklepie Fresh Market na ul. Corazziego w Warszawie:
tylko po otwarciu sklepu ok. rok temu było sympatycznie: mili sprzedawcy, podchodzili do kasy nawet dla jednego klienta, stała dostawa towaru. Od wielu miesięcy sytuacja się zmieniła na niekorzyść: niemiła, nieuprzejma obsługa zmęczonych, nadąsanych pań, brak towaru (okres świąteczny), nie ma ciągłej sprzedaży nabiału, mleka "Mlekowity" nie ma prawie nigdy; na okres świąteczno-noworoczny nie zadbano o odpowiednią ilość towaru; usiłowałam tam coś kupić dzisiaj po południu, był w wystarczającym wyborze tylko alkohol. Kierowniczka jest nieuchwytna i nie panuje nad dostawami; po co ten sklep? Klienci domagają się odpowiedniej ilości towaru regularnie dostarczanego oraz uprzejmego traktowania. Jeśli to niemożliwe, prosimy o zmianę kierownictwa sklepu oraz personelu! To jeden wielki skandal, sklep ma być dla klientów, a nie dla nie wiadomo dla kogo i po co! Prosimy o szybką interwencję w sprawie sklepu na Corazziego!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-01-17 10:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja odradzam sklep w Wawie na Jubilerskiej, ajentka skąpa, niedoświadczona, beznadziejnie prowadząca sklep. Gdyby mogła to mięso myła by w domestosie, żeby tylko zaoszczędzić. 270h pracy, a na pytanie czy wie ile godzin wedle kodeksu ma etet, zrobiła rybią minę w stylu "heloł jestem głupia blondynka co to kodeks pracy" Poza tym to zapraszam tam sanepid, przyda się porządny mandat żeby otrząsnąć blond łeb! yo
zdjecie uzytkownika
oluś - 2015-01-28 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzam, sklep na Jubilerskiej to dno. A właścicielka to skąpa głupia blondi!
zdjecie uzytkownika
ejm - 2015-01-30 15:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam parę miesięcy temu na rozmowie. Zaproponowano mi pracę na czarno przez 2 tygodnie, a kiedy się już "sprawdzę" - umowa-zlecenie na kwotę 7 zł netto za godzinę. Uśmiechnęłam się i wyszłam.
zdjecie uzytkownika
nk - 2015-02-03 18:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Woyu - 2014-10-28 13:21:07]:
freshmarket Rzeszów był i go nie ma
zdjecie uzytkownika
warszawianka - 2015-02-24 17:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam fresh w Warszawie przy ulicy Korkowej (Wawer)!! Pani ajent jest niewypłacalna, sklep podupada, na dość sporym obiekcie jest zostawiana 1 osoba, która nie jest w stanie upilnować wszystkiego... = RAJ DLA ZŁODZIEI... oczywiście winą obarczany jest ZAWSZE pracownik. Kierowniczka żeby mieć jak najmniejsze koszty oczywiście robi wszystko by wypłacić jak najmniejszą pensję pracownikom, odejmuje dosłownie za wszystko, nawet za przeterminowane masło bo się nie sprzedało. DNO !!!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-24 18:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przyjacioleczki z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzięte wzięły się za robienie interesów a guzik wiedzą jak to się robi. Blondi i ruda do zwykłej roboty tyrać!!!
zdjecie uzytkownika
warszawianka - 2015-02-24 19:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie! wymieniają się towarem między sobą (Korkowa - Jubilerska) nie zapisują tego i kto potem odpowiada materialnie? PRACOWNICY!! (usunięte przez administratora) w taką robotę! Zgniją w tych swoich freshach i dobrze!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-24 20:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby za swoje skąpstwo musiały pracować w normalnej tyrce za najniższą krajową po 300h w miesiącu do końca życia, tak aby spłacić dług freshowi!!!!! I nie będzie forsy na solarkę i sztuczne rzęsy HA HA HA!!!!!
zdjecie uzytkownika
japuk - 2015-02-25 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sklep freszzzzzzz......Nowolipki Warszawa.....matko, mięcho to chyba z padnietych zwierzat pracuja tam chamskie mordy co chwila jaraja szlugi od podwórka jak ktos nie wierzy to zapraszam do tego sklepiku. rozumiem ze własciciel sieci ma to w d.... bo liczy sie obrót a on ma zawsze czyste rece
zdjecie uzytkownika
olunia - 2015-02-25 14:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest i na jubilerskiej, ruda ciągle na fajce i ajentka też, wali im z gęby na kilometr!
zdjecie uzytkownika
tezKlinet - 2015-02-26 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-01-17 10:45:56]:
domagać się jest łatwo, oczekiwać tego i tamtego też, tyle tylko żeby to i tamto było, ktoś musi za to zapłacić i to o wiele więcej niż 4-10 zł które wyda klient. Niestety nie wszystko może być, kwestia analizy. Nikt nie kupi zgrzewki czegoś co może się sprzedać w ilości 1 lub 2.
Co do obsługi to też nie lubię jak ktoś podchodzi do mnie z łaski, albo jest opryskliwy, ale z drugiej strony jak można być zadowolonym z 1750 brutto i to jeszcze pewnie zakombinowanego w połowie przy ilości godzin jak na 1,5-2 etaty.
Niestety mamy takie czasy, że się tnie koszty na maksa, a w pierwszej kolejności zawsze personalne lecą pod młotek, więc i obsługa będzie zdecydowanie słabsza niż w latach 90. Tak, nadchodzi polska chińszczyzna
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-03-02 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-10-09 20:08:41]:
ten sklep na Konopnickiej już chyba zlikwidowali, bo nawet klientów o tym nie powiadomili !!!! To sa jaja i skandal. Napisali że inwentaryzacja która trwa już ponad miesiąc. nie moga się doliczyć ...??? BRAK POSZANOWNIAA I POWIADOMIENIA KLIENTA O TERMINIE I POWODZIE ZAMKNIĘCIA !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Edek - 2015-03-02 12:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2015-02-03 18:08:24]:
i nawet nie powiadomli łaskwie klientów dlaczego zamknęli i na ile !!!! Brak poszanowania koienta we freshmarketach !!!!!
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-04-06 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ejm - 2015-01-30 15:58:55]:
sam jesteś dno emilku:)
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-04-06 22:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oluś - 2015-01-28 18:35:08]:
jak chcesz olu to sama się wykąp z parchu w domestosie patologio chodząca!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-07 09:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajentka - 2015-04-06 22:55:15]:
Ajentka chyba za dużo alko pociągnęła w święta i ją zabolała prawda o swoim beznadziejnym sklepie... No cóż prawda zawsze wyjdzie na jaw!
zdjecie uzytkownika
amelks - 2015-04-11 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wielowieś obsługa pani na mięsie czarna niemiła zawsze minę ma obrażoną,druga pani to pani na kasie jedyna z najlepszych tam sprzedawczyń tyra za 10 miła uczynna ciemna młoda blądynka chyba beata ma na imię,zawsze pyta i o karte i o znaczki do tego ma siłę obsłużyć alkohol zrobić hod doga i obsłużyć drugą kase z uśmiechem na ustach,pani gruba z mięsnego po co takich pracowników tylo się obżera na mięsnym tak jak ta czarna nie miła. pani z kokiem czarne włosy lokowane grażyna miła sympatyczna do tego uczynna,blądynka krótkie włosy nie za gruba trochę ma zeza niesympatyczna,szczupła młoda dziwczyna na kasie z długimi włosami jest ok i została mała blądynka na kasie jest ok małgożata niemiła nie umie klijęta obsługiwac pląta sie na kasie co chwile kogoś woła jak ona jest lepiej nie czekać na autobus bo ucieknie . szkoda tych dziewczyn widać ze są wykorzystywane, 2 osoby na cały sklep masakra.szef powinien sie leczyć bo to jest chore tak duży sklep na tylu pracowników.
zdjecie uzytkownika
wielowies - 2015-04-11 09:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wielowies duży sklep duże cene. Oceny za dużej nie dam pani z kasy fajna miła ona też na miesie jest od czasu do czasu spoko gościówa pani krótko ścieta uwaga najgorsza z najgorszych. mała blądynka rozpuszczone włosy miła wie jak pomóc klijętowi. szef nie dba o diamenty które mo frelki są tam fajne a tak je tam wykorzystują nie mają nawet odychu od tych robot które muszą wkonywąc najlepszo je ta grubo nigdy nic nie wie co czowiek sie pyto..........
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-05-08 15:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filolog - 2015-01-06 17:07:39]:
Obsługa w FeshMarket w Warszawie na ul Targowej - Masakra! Obsługa nie uprzejma i zajęta swoimi sprawami albo jedzeniem przed ladą i pogawędkami osobistymi. Będąc w kolejce czekasz na szanowną kolej losową ponieważ sprzedawcy wpuszczają do kolejki swoich Praskich znajomych żeby to mogli zaopatrzyć się w tani alkohol. "Najuprzejmniejsza" jest starsza pani w blond tlenionych włosach która odgrywa w sklepie role ochroniarza - wydziera się na sklepie i załatwia prywatne pogawędki z odwiedzającymi ( nie klientami )
Niestety jeżeli chodzi o produkty to zdarzają się przeterminowane i rozumiem, że obsługa jest na tyle zajęta swoimi tyłkami, że nie są w stanie pracować i wykonywać obowiązków. Zasada Klient jest najważniejszy - nie istnieje tylko jest praktykowana reguła Klienta można ignorować :)
Wybierając się na zakupy do tego sklepu ważne aby mieć odliczone pieniążki bo często nie kasjerzy nie mają albo wydać albo nie potrafią wydawać.

Szkoda bo sklep jest w dobrym miejscu.


zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-05-08 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2015-05-08 15:32:40]:
Pani Tleniona z ul Targowej hahaha! Rzeczywiście zachowuje się jakby była panią swojego zamku a nie sprzedawcą. Jeszcze trochę i trzeba będzie prosić o wejście do sklepu. Też spotkałem się z sytuacją kiedy Pani Tleniona obsługiwała "swoich" klientów. Jest opryskliwa i nieuprzejma, nie nadaje się nawet do handlu, biedna. Sklep zaopatrzony w miarę ok. poza nieświeżym mięsem którego na szczęście już tam chyba nie sprzedają, ale obsługa jest do KITU. Łaskę robią, że w ogóle muszą tam stać. Ja już tam nie kupuje i odradzam bo wolę robić zakupy w uprzejmiejszych miejscach. Skoro płacę to wymagam.

zdjecie uzytkownika
gosik123 - 2015-05-25 08:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bywam w sklepie Freshmarket na skrzyżowaniu Al. rzeczypospolitej i Sarmackiej w Warszawie. Obsługa mało sympatyczna. Dziś zostałam potraktowana przez ekspedientkę jak zło konieczne. Nigdy nie mają drobnych w kasach i klient jest winny. Sprzedają stary chleb. Nie usuwają przeterminowanego dzień wcześniej. Poszłam raz ze skarbonką córki, pani była na mnie zła, że musi liczyć monety. A przecież zawsze mają problem z brakiem drobnych. Unikam tego sklepu a mimo to za każdym razem wychodzę z poczuciem winy ,że śmiałam zawracać głowę kasjerom. PRL Społem.
zdjecie uzytkownika
koziołek01 - 2015-05-25 23:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normą w sklepie na ul. Ostródzkiej w Warszawie jest zatrudnianie pracowników na czarno a potem łaska, że szef zapłaci lub nie. Stanowczo odradzam tam pracę!!!!!
zdjecie uzytkownika
an.ka - 2015-06-02 09:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dno i metr mułu.
Ciekawe czy koleżaneczki w WW otworzą sklepy 4 czerwca.
Mogą się zdziwić troszkę, chyba że taką dużą rodzinę mają..
Jak my ze swoimi dziećmi nie mamy czasu na działkę pojechać, to one też popracować będą musiały. PIP
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-06-10 14:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co jest grane ze sklepem na Jubilerskiej?? Zamknięty czy co?
zdjecie uzytkownika
Prażanin - 2015-07-01 08:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2015-05-08 15:44:53]:
Myślę , że jak Pani przeszkadzają Prazanie to powinna Pani wrócić do siebie Założę się ,że bedzie miała Pani bardzo daleko do Warszawy
zdjecie uzytkownika
Donek - 2015-08-17 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sklep Fresh Market, to słyszałem naprawdę szereg różnych opinii.. Jedni są zadowoleni z pracy tam, a inni psioczą jak tylko mogą. I wcale się nie dziwię, bo każdy ma prawo odbierać swoją pracę na swój sposób. Widzę, że szukają teraz na kasjerów do dwóch miast jedynie, dość małe te ich poszukiwania.
zdjecie uzytkownika
Warszawiak 99999 - 2015-09-01 20:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam sklepu na ulicy pruszkowskiej 29b w Warszawie.
"Szefowa" jest niekompetentną ,nienormalną oszustką.
Ludzie tam pracują na czarno .Nikt nawet na oczy nie widział umowy ani o pracę ani zlecenie. Nawet osoby pracujące tam po parę miesięcy .
Pani Wioletta("szefowa" ) nie płaci albo na czas albo w ogóle.
Każe swoim pracownikom pracować nawet po 17-18 h na dobę!!!
Oszukuję swoich pracowników ,chce ich "wrobić "w jakieś brudne sprawy np oskarża pracownika o kradzież ,a potem albo policja albo do widzenia bez zapłaty.
W sklepie ma różne rzeczy przeterminowane np mięso.
ODRADZAM U TEJ PANI PRACĘ(ma jeszcze drugi sklep w Wilanowie)
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-09-01 21:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szefowa niewypłacalna,bardzo nie mila atmosfera. Umowa? brak. Praca na czarno mydlenie oczu,ze niby coś będzie. Odradzam totalnie prace tam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-15 00:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś w trudnej sytuacji życiowej szukasz pracy od zaraz pracuj po 12-17h u pani Wiolety Kucharczyk,która uwielbia wykorzystywać pracowników sklep znajduję się przy ul.Pruszkowska 29a.Z dnia na dzień zostaniesz bez pracy i nie otrzymasz wynagrodzenia.Co 2tyg zmiana pracowników.Jeśli chodzi o umowę brak,gdy pytasz o umowę zlecenie szefowa Cię zbywa.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-09-16 18:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym własnie chciał robić czasem nadgodziny i przyznam, że system zmianowy u nich też jest mi na reke, bo jestem studentem i wolałbym pracowac popołudniami jednak, a to chyba nie takie złe, w końcu ma się też wieczorną pora czy nocną mniej klientów, a fresh market nie jest czynny całą dobę jednak.
zdjecie uzytkownika
mego - 2015-10-16 23:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie każdy może pracować w nadgodzinach, dlatego że duża część osób pracujących w tej firmie to jednak młodzi ludzie, którzy oprócz pracy chcą mieć jednak trochę swojego życia, jednak branża w jakiej Fresh Market działą jest co najmniej brutalna. Z tego powodu pracodawca też może jednak sporo wymagać.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-29 15:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olunia - 2015-02-25 14:24:14]:
na kapelance w krakowie to samo! a warzywa są zgniłe
zdjecie uzytkownika
kamson - 2015-11-17 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnir to wydaje sie bardzo dobra praca dla studentów, bo zawsze gdy tam niewchodze i robie zakupy towidze same młode osoby, wiec fajnie, że młodzi mają gdzie pracować, i pracodawca zatrudnia mlode osoby, grafik mozna sobie samemu układać, zniżki na spożywke są, kasa nie jest zła, zawsze sie mozna dogadać
zdjecie uzytkownika
nanana - 2015-11-19 22:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama nie wiem @kamson, czy młodzi ludzie marzą o pracy w FM, ale przyznać trzeba, że jednak firma jest przychylna dla młodych ludzi, oferują ciekawe warunki
zdjecie uzytkownika
sekite - 2015-11-22 01:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale na pewno jest to dobry sposób żeby zarobić nie mając doświadczenia oraz wykształcenia. Gdzieś trzeba.
zdjecie uzytkownika
koo - 2015-11-24 04:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, dla ludzi, którzy nie chcą w dalszej perspektywie tu pracować może czekać jkaieś inne stanowisko.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fresh Market!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert