Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fresh Market

Pracowałeś w firmie Fresh Market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oluś - 2015-01-28 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzam, sklep na Jubilerskiej to dno. A właścicielka to skąpa głupia blondi!
zdjecie uzytkownika
ejm - 2015-01-30 15:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam parę miesięcy temu na rozmowie. Zaproponowano mi pracę na czarno przez 2 tygodnie, a kiedy się już "sprawdzę" - umowa-zlecenie na kwotę 7 zł netto za godzinę. Uśmiechnęłam się i wyszłam.
zdjecie uzytkownika
nk - 2015-02-03 18:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Woyu - 2014-10-28 13:21:07]:
freshmarket Rzeszów był i go nie ma
zdjecie uzytkownika
warszawianka - 2015-02-24 17:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam fresh w Warszawie przy ulicy Korkowej (Wawer)!! Pani ajent jest niewypłacalna, sklep podupada, na dość sporym obiekcie jest zostawiana 1 osoba, która nie jest w stanie upilnować wszystkiego... = RAJ DLA ZŁODZIEI... oczywiście winą obarczany jest ZAWSZE pracownik. Kierowniczka żeby mieć jak najmniejsze koszty oczywiście robi wszystko by wypłacić jak najmniejszą pensję pracownikom, odejmuje dosłownie za wszystko, nawet za przeterminowane masło bo się nie sprzedało. DNO !!!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-24 18:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przyjacioleczki z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzięte wzięły się za robienie interesów a guzik wiedzą jak to się robi. Blondi i ruda do zwykłej roboty tyrać!!!
zdjecie uzytkownika
warszawianka - 2015-02-24 19:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie! wymieniają się towarem między sobą (Korkowa - Jubilerska) nie zapisują tego i kto potem odpowiada materialnie? PRACOWNICY!! (usunięte przez administratora) w taką robotę! Zgniją w tych swoich freshach i dobrze!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-24 20:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby za swoje skąpstwo musiały pracować w normalnej tyrce za najniższą krajową po 300h w miesiącu do końca życia, tak aby spłacić dług freshowi!!!!! I nie będzie forsy na solarkę i sztuczne rzęsy HA HA HA!!!!!
zdjecie uzytkownika
japuk - 2015-02-25 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sklep freszzzzzzz......Nowolipki Warszawa.....matko, mięcho to chyba z padnietych zwierzat pracuja tam chamskie mordy co chwila jaraja szlugi od podwórka jak ktos nie wierzy to zapraszam do tego sklepiku. rozumiem ze własciciel sieci ma to w d.... bo liczy sie obrót a on ma zawsze czyste rece
zdjecie uzytkownika
olunia - 2015-02-25 14:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest i na jubilerskiej, ruda ciągle na fajce i ajentka też, wali im z gęby na kilometr!
zdjecie uzytkownika
tezKlinet - 2015-02-26 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-01-17 10:45:56]:
domagać się jest łatwo, oczekiwać tego i tamtego też, tyle tylko żeby to i tamto było, ktoś musi za to zapłacić i to o wiele więcej niż 4-10 zł które wyda klient. Niestety nie wszystko może być, kwestia analizy. Nikt nie kupi zgrzewki czegoś co może się sprzedać w ilości 1 lub 2.
Co do obsługi to też nie lubię jak ktoś podchodzi do mnie z łaski, albo jest opryskliwy, ale z drugiej strony jak można być zadowolonym z 1750 brutto i to jeszcze pewnie zakombinowanego w połowie przy ilości godzin jak na 1,5-2 etaty.
Niestety mamy takie czasy, że się tnie koszty na maksa, a w pierwszej kolejności zawsze personalne lecą pod młotek, więc i obsługa będzie zdecydowanie słabsza niż w latach 90. Tak, nadchodzi polska chińszczyzna
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-03-02 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-10-09 20:08:41]:
ten sklep na Konopnickiej już chyba zlikwidowali, bo nawet klientów o tym nie powiadomili !!!! To sa jaja i skandal. Napisali że inwentaryzacja która trwa już ponad miesiąc. nie moga się doliczyć ...??? BRAK POSZANOWNIAA I POWIADOMIENIA KLIENTA O TERMINIE I POWODZIE ZAMKNIĘCIA !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Edek - 2015-03-02 12:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2015-02-03 18:08:24]:
i nawet nie powiadomli łaskwie klientów dlaczego zamknęli i na ile !!!! Brak poszanowania koienta we freshmarketach !!!!!
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-04-06 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ejm - 2015-01-30 15:58:55]:
sam jesteś dno emilku:)
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-04-06 22:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oluś - 2015-01-28 18:35:08]:
jak chcesz olu to sama się wykąp z parchu w domestosie patologio chodząca!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-07 09:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajentka - 2015-04-06 22:55:15]:
Ajentka chyba za dużo alko pociągnęła w święta i ją zabolała prawda o swoim beznadziejnym sklepie... No cóż prawda zawsze wyjdzie na jaw!
zdjecie uzytkownika
amelks - 2015-04-11 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wielowieś obsługa pani na mięsie czarna niemiła zawsze minę ma obrażoną,druga pani to pani na kasie jedyna z najlepszych tam sprzedawczyń tyra za 10 miła uczynna ciemna młoda blądynka chyba beata ma na imię,zawsze pyta i o karte i o znaczki do tego ma siłę obsłużyć alkohol zrobić hod doga i obsłużyć drugą kase z uśmiechem na ustach,pani gruba z mięsnego po co takich pracowników tylo się obżera na mięsnym tak jak ta czarna nie miła. pani z kokiem czarne włosy lokowane grażyna miła sympatyczna do tego uczynna,blądynka krótkie włosy nie za gruba trochę ma zeza niesympatyczna,szczupła młoda dziwczyna na kasie z długimi włosami jest ok i została mała blądynka na kasie jest ok małgożata niemiła nie umie klijęta obsługiwac pląta sie na kasie co chwile kogoś woła jak ona jest lepiej nie czekać na autobus bo ucieknie . szkoda tych dziewczyn widać ze są wykorzystywane, 2 osoby na cały sklep masakra.szef powinien sie leczyć bo to jest chore tak duży sklep na tylu pracowników.
zdjecie uzytkownika
wielowies - 2015-04-11 09:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wielowies duży sklep duże cene. Oceny za dużej nie dam pani z kasy fajna miła ona też na miesie jest od czasu do czasu spoko gościówa pani krótko ścieta uwaga najgorsza z najgorszych. mała blądynka rozpuszczone włosy miła wie jak pomóc klijętowi. szef nie dba o diamenty które mo frelki są tam fajne a tak je tam wykorzystują nie mają nawet odychu od tych robot które muszą wkonywąc najlepszo je ta grubo nigdy nic nie wie co czowiek sie pyto..........
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-05-08 15:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filolog - 2015-01-06 17:07:39]:
Obsługa w FeshMarket w Warszawie na ul Targowej - Masakra! Obsługa nie uprzejma i zajęta swoimi sprawami albo jedzeniem przed ladą i pogawędkami osobistymi. Będąc w kolejce czekasz na szanowną kolej losową ponieważ sprzedawcy wpuszczają do kolejki swoich Praskich znajomych żeby to mogli zaopatrzyć się w tani alkohol. "Najuprzejmniejsza" jest starsza pani w blond tlenionych włosach która odgrywa w sklepie role ochroniarza - wydziera się na sklepie i załatwia prywatne pogawędki z odwiedzającymi ( nie klientami )
Niestety jeżeli chodzi o produkty to zdarzają się przeterminowane i rozumiem, że obsługa jest na tyle zajęta swoimi tyłkami, że nie są w stanie pracować i wykonywać obowiązków. Zasada Klient jest najważniejszy - nie istnieje tylko jest praktykowana reguła Klienta można ignorować :)
Wybierając się na zakupy do tego sklepu ważne aby mieć odliczone pieniążki bo często nie kasjerzy nie mają albo wydać albo nie potrafią wydawać.

Szkoda bo sklep jest w dobrym miejscu.


zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-05-08 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2015-05-08 15:32:40]:
Pani Tleniona z ul Targowej hahaha! Rzeczywiście zachowuje się jakby była panią swojego zamku a nie sprzedawcą. Jeszcze trochę i trzeba będzie prosić o wejście do sklepu. Też spotkałem się z sytuacją kiedy Pani Tleniona obsługiwała "swoich" klientów. Jest opryskliwa i nieuprzejma, nie nadaje się nawet do handlu, biedna. Sklep zaopatrzony w miarę ok. poza nieświeżym mięsem którego na szczęście już tam chyba nie sprzedają, ale obsługa jest do KITU. Łaskę robią, że w ogóle muszą tam stać. Ja już tam nie kupuje i odradzam bo wolę robić zakupy w uprzejmiejszych miejscach. Skoro płacę to wymagam.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-25 08:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
gosik123 - 2015-05-25 08:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bywam w sklepie Freshmarket na skrzyżowaniu Al. rzeczypospolitej i Sarmackiej w Warszawie. Obsługa mało sympatyczna. Dziś zostałam potraktowana przez ekspedientkę jak zło konieczne. Nigdy nie mają drobnych w kasach i klient jest winny. Sprzedają stary chleb. Nie usuwają przeterminowanego dzień wcześniej. Poszłam raz ze skarbonką córki, pani była na mnie zła, że musi liczyć monety. A przecież zawsze mają problem z brakiem drobnych. Unikam tego sklepu a mimo to za każdym razem wychodzę z poczuciem winy ,że śmiałam zawracać głowę kasjerom. PRL Społem.
zdjecie uzytkownika
koziołek01 - 2015-05-25 23:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normą w sklepie na ul. Ostródzkiej w Warszawie jest zatrudnianie pracowników na czarno a potem łaska, że szef zapłaci lub nie. Stanowczo odradzam tam pracę!!!!!
zdjecie uzytkownika
an.ka - 2015-06-02 09:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dno i metr mułu.
Ciekawe czy koleżaneczki w WW otworzą sklepy 4 czerwca.
Mogą się zdziwić troszkę, chyba że taką dużą rodzinę mają..
Jak my ze swoimi dziećmi nie mamy czasu na działkę pojechać, to one też popracować będą musiały. PIP
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-06-10 14:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co jest grane ze sklepem na Jubilerskiej?? Zamknięty czy co?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-01 08:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Prażanin - 2015-07-01 08:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2015-05-08 15:44:53]:
Myślę , że jak Pani przeszkadzają Prazanie to powinna Pani wrócić do siebie Założę się ,że bedzie miała Pani bardzo daleko do Warszawy
zdjecie uzytkownika
Donek - 2015-08-17 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sklep Fresh Market, to słyszałem naprawdę szereg różnych opinii.. Jedni są zadowoleni z pracy tam, a inni psioczą jak tylko mogą. I wcale się nie dziwię, bo każdy ma prawo odbierać swoją pracę na swój sposób. Widzę, że szukają teraz na kasjerów do dwóch miast jedynie, dość małe te ich poszukiwania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fresh Market?
Zadaj pytanie
alert