Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Fresh Market ul żelazna

Pracowałeś w firmie Fresh Market ul żelazna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
@@@@..... - 2013-05-18 08:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora],kary,personel wiecznie nadąsany,odradzam tam pracę.....za grosze,jak nie ma ludzi do pracy to po 17 godz trzeba zasuwać...inspekcja pracy się kłania.
zdjecie uzytkownika
KACHA....... - 2013-05-20 16:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak [usunięte przez moderatora] w tym sklepie rano kupisz bułki w innej cenie niż popołudniu,panie wiecznie nadąsane,.....a personel to co miesiąc inny.Ale faktycznie sanepid sie kłania.
zdjecie uzytkownika
Anka..... - 2013-05-23 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ta szczególnie ta[usunięte przez moderatora] wiecznie nadąsana,okropna baba,zero kobiecosci.FUUUUUUUUU.............
zdjecie uzytkownika
@@@@@@@..... - 2013-06-01 11:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tym sklepie trudna,personel non stop skłócony dużo dzwigania,nawet towar dostarczają pod sklep a nie do sklepu,samemu trzeba wszystko wnośić.A poza tym nowa osoba jest tam do roboty ,a stare panie do stania przy kasie i nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-06-02 13:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tam że cholera,wędlina stara ,aż rzuca się w oczy,łapami gołymi podają,[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@@@... ile godzin dziennie pracuje się w Fresh Market ul. żelazna? czy jest to praca od poniedziałku do niedzieli?
zdjecie uzytkownika
Marusia - 2013-09-26 12:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tym sklepie [usunięte przez moderatora] jest kiepskim pracodawcą i ajentem stosuje [usunięte przez moderatora] niema tam normalnej atmosfery wyżywienie się na pracownikach a później odbija się ta kiepska atmosfera na klientach wędliny są sprzedawane po terminach ważności dziewczyny je codziennie czyszczą i nabłyszczają olejem żeby wyglądały ekstra za przeterminowany nabiał i spożywke potranca ci z pensji .a ta gruba ochydna baba z wyglądu babochłop to [usunięte przez moderatora]potpierdziela wszystkich do właścicielki takie prawe ucho [usunięte przez moderatora] jak przyjdziecie tam do pracy to zapierdzielacie na te stare królewny one stoją na kasie a ty robisz najgorszą robotę życzę wszystkim stalowych nerwów jak chcą tam pracować bo ta pani jest wiecznie nie zadowolona czy jest dobrze zrobiona praca czy nie nigdy cię nie pochwali a na premie nie licz bo zawsze coś znajdzie żebyś jej nie dostała powodzenia
zdjecie uzytkownika
skuter - 2013-09-28 09:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marusia, rozumiem, że byłaś albo nadal jesteś zatrudniona we Fresh Market ul żelazna? jeśli byłaś to odeszłaś sama czy Cię zwolnili?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Market ul żelazna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x