Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fresh Market

Pracowałeś w firmie Fresh Market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
@@@@..... - 2013-05-18 08:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora],kary,personel wiecznie nadąsany,odradzam tam pracę.....za grosze,jak nie ma ludzi do pracy to po 17 godz trzeba zasuwać...inspekcja pracy się kłania.
zdjecie uzytkownika
KACHA....... - 2013-05-20 16:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak [usunięte przez moderatora] w tym sklepie rano kupisz bułki w innej cenie niż popołudniu,panie wiecznie nadąsane,.....a personel to co miesiąc inny.Ale faktycznie sanepid sie kłania.
zdjecie uzytkownika
Anka..... - 2013-05-23 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ta szczególnie ta[usunięte przez moderatora] wiecznie nadąsana,okropna baba,zero kobiecosci.FUUUUUUUUU.............
zdjecie uzytkownika
@@@@@@@..... - 2013-06-01 11:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w tym sklepie trudna,personel non stop skłócony dużo dzwigania,nawet towar dostarczają pod sklep a nie do sklepu,samemu trzeba wszystko wnośić.A poza tym nowa osoba jest tam do roboty ,a stare panie do stania przy kasie i nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-06-02 13:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tam że cholera,wędlina stara ,aż rzuca się w oczy,łapami gołymi podają,[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@@@... ile godzin dziennie pracuje się w Fresh Market ul. żelazna? czy jest to praca od poniedziałku do niedzieli?
zdjecie uzytkownika
Marusia - 2013-09-26 12:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tym sklepie [usunięte przez moderatora] jest kiepskim pracodawcą i ajentem stosuje [usunięte przez moderatora] niema tam normalnej atmosfery wyżywienie się na pracownikach a później odbija się ta kiepska atmosfera na klientach wędliny są sprzedawane po terminach ważności dziewczyny je codziennie czyszczą i nabłyszczają olejem żeby wyglądały ekstra za przeterminowany nabiał i spożywke potranca ci z pensji .a ta gruba ochydna baba z wyglądu babochłop to [usunięte przez moderatora]potpierdziela wszystkich do właścicielki takie prawe ucho [usunięte przez moderatora] jak przyjdziecie tam do pracy to zapierdzielacie na te stare królewny one stoją na kasie a ty robisz najgorszą robotę życzę wszystkim stalowych nerwów jak chcą tam pracować bo ta pani jest wiecznie nie zadowolona czy jest dobrze zrobiona praca czy nie nigdy cię nie pochwali a na premie nie licz bo zawsze coś znajdzie żebyś jej nie dostała powodzenia
zdjecie uzytkownika
skuter - 2013-09-28 09:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marusia, rozumiem, że byłaś albo nadal jesteś zatrudniona we Fresh Market ul żelazna? jeśli byłaś to odeszłaś sama czy Cię zwolnili?
zdjecie uzytkownika
zadowolonyklient - 2014-06-24 15:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła obsługa, jestem z niej zadowolony służą pomoca, doradza. Kraków(usunięte przez administratora) ;)
zdjecie uzytkownika
anonim tetris - 2014-09-29 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Freshmarket zamiast Jedynki w Rzeszowie ul. Konopnickiej. Następna porażka, to nie świeżość to starość inaczej Saria. Sprzedawane jest stare śmierdzące mięso które jest wcześniej mrożone. Wędliny po terminie ważności z przyklejonymi nowymi datami są bardzo polecane klientom. Sery żółte są spleśniałe i nie nadające się do spożycia. Odpowiada za to kierowniczka stoiska mięsnego z przylaskiem głównej kierowniczki. Jeśli chodzi o ciasta, mimo ładnego wyglądu, ich ważność często jest po terminie. Mimo kilku skarg do głównej kierowniczki nic nie zostało uczynione aby poprawić renomę sklepu, powiem więcej wszystko jest za jej zgodą i wiedzą na temat przeterminowanych produktów. Kierownictwo tego sklepu wobec klienta jest nieprzyjemne i aroganckie. Drodzy klienci jeśli nie chcecie się zatruć omijajcie ten sklep szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-10-09 20:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi- Anonim Tetris- nie zgadzam się z Twoją opinią o sklepie Fresh Market na Konopnickiej. Jestem stałą klientką tego sklepu i... MAM SIĘ ŚWIETNIE!!! Kupuję mięso , wędliny, ciasto ,warzywa , owoce oraz inne produkty,z których jestem bardzo zadowolona.Nie spotkałam się z przeterminowanym towarem czy też starą szynką lub spleśniałym serem. Odnoszę wrażenie,iż drogi Anonimie piszesz jako konkurencyjny sklep lub wiecznie niezadowolony,złośliwy były pracownik, który nie wiadomo co chce przez to osiągnąć.Pracownicy sklepu są bardzo mili i pomocni. Nie widzę powodu aby oczerniać ten sklep, wręcz przeciwnie będę go polecała każdemu kto chce kupić świeży i smaczny produkt w dodatku za rozsądną cenę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bruce - 2014-10-13 12:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-10-09 20:08:41]:
zgadzam się z @zuzą. Ja również w tym sklepie robię zakupy bardzo często i mi również o dziwo... nic nie jest. Wręcz przeciwnie mam się bardzo dobrze. Również nie miałem nigdy nic do zarzucenia osobom tam pracującym. Zawsze obsługa miła i pomocna, także @anonim tetris może sklepy ci się pomyliły...
zdjecie uzytkownika
antek:P - 2014-10-13 15:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sklep w Rzeszowie na ulicy Konopnickiej. Nigdy więcej nie kupię tam mięsa, te co zakupiłem było nieświeże, cuchnące. Obsługiwała mnie bardzo nieprzyjemna Pani taki babochłop, dowiedziałem się później że to kierowniczka działu mięsnego. Gdy zapytałem sie o datę wędliny nie pokazała mi opakowania, a gdy prosiłem żeby odcieła plasterek zszarzały powiedziała że nie. W inny dzień zakupiłem skrzydełka kurczaka. W domu okazały się tak śmierdzące że nawet mój pies nie chciał się tego czepić. Jeśli chodzi o obsługę na innych działach i przy kasie bardzo miła i profesjonalna.
zdjecie uzytkownika
Woyu - 2014-10-28 13:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, to że mięso jest nieświeże, to jest problem. Ale na pewno nie wina pracownika, bo nawet gdyby on poinformowal szefa sklepu o tym, ze mieso jest nieswieze to i tak on każe mu to sprzedac. Handel to handel. Praca w takim sklepie jest fajna, ale dla studentów. Czasami jest cięzko, szczególnie jak dużo klientów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x