Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fresh Market

Pracowałeś w firmie Fresh Market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-10-09 20:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogi- Anonim Tetris- nie zgadzam się z Twoją opinią o sklepie Fresh Market na Konopnickiej. Jestem stałą klientką tego sklepu i... MAM SIĘ ŚWIETNIE!!! Kupuję mięso , wędliny, ciasto ,warzywa , owoce oraz inne produkty,z których jestem bardzo zadowolona.Nie spotkałam się z przeterminowanym towarem czy też starą szynką lub spleśniałym serem. Odnoszę wrażenie,iż drogi Anonimie piszesz jako konkurencyjny sklep lub wiecznie niezadowolony,złośliwy były pracownik, który nie wiadomo co chce przez to osiągnąć.Pracownicy sklepu są bardzo mili i pomocni. Nie widzę powodu aby oczerniać ten sklep, wręcz przeciwnie będę go polecała każdemu kto chce kupić świeży i smaczny produkt w dodatku za rozsądną cenę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bruce - 2014-10-13 12:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-10-09 20:08:41]:
zgadzam się z @zuzą. Ja również w tym sklepie robię zakupy bardzo często i mi również o dziwo... nic nie jest. Wręcz przeciwnie mam się bardzo dobrze. Również nie miałem nigdy nic do zarzucenia osobom tam pracującym. Zawsze obsługa miła i pomocna, także @anonim tetris może sklepy ci się pomyliły...
zdjecie uzytkownika
antek:P - 2014-10-13 15:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sklep w Rzeszowie na ulicy Konopnickiej. Nigdy więcej nie kupię tam mięsa, te co zakupiłem było nieświeże, cuchnące. Obsługiwała mnie bardzo nieprzyjemna Pani taki babochłop, dowiedziałem się później że to kierowniczka działu mięsnego. Gdy zapytałem sie o datę wędliny nie pokazała mi opakowania, a gdy prosiłem żeby odcieła plasterek zszarzały powiedziała że nie. W inny dzień zakupiłem skrzydełka kurczaka. W domu okazały się tak śmierdzące że nawet mój pies nie chciał się tego czepić. Jeśli chodzi o obsługę na innych działach i przy kasie bardzo miła i profesjonalna.
zdjecie uzytkownika
Woyu - 2014-10-28 13:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, to że mięso jest nieświeże, to jest problem. Ale na pewno nie wina pracownika, bo nawet gdyby on poinformowal szefa sklepu o tym, ze mieso jest nieswieze to i tak on każe mu to sprzedac. Handel to handel. Praca w takim sklepie jest fajna, ale dla studentów. Czasami jest cięzko, szczególnie jak dużo klientów.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-11-13 13:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Frash market na ulicy Chłodnej 11 w Warszawie. Jest sklepem Zomowskim. W tym sklepie sprzedawczyni najpierw sprzedaje, a potem sprawdza kupującego, czy czegoś nie ukradł. Ja już kupuje gdzie indziej. Ten sklep jest tylko dla DEBILÓW, więc niech DEBILE nadal tam kupują.
zdjecie uzytkownika
Kapokas - 2014-12-19 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że sprzedawca cię mógł sprawdzić ponieważ najprawdopodobniej kasjerzy ponoszą odpowiedzialność za mienie skradzione. Wiem, że klienta nic to nie interesuje zwykle, a problem polega w formie zatrudniania i jej kiepskości. Podejrzewam, że sprzedawcy potwierdzą moje obawy, dlatego trudno się dziwić - nikt nie chce być na minusie.
zdjecie uzytkownika
filolog - 2015-01-06 17:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fatalna obsługa klientów w sklepie Fresh Market na ul. Corazziego w Warszawie:
tylko po otwarciu sklepu ok. rok temu było sympatycznie: mili sprzedawcy, podchodzili do kasy nawet dla jednego klienta, stała dostawa towaru. Od wielu miesięcy sytuacja się zmieniła na niekorzyść: niemiła, nieuprzejma obsługa zmęczonych, nadąsanych pań, brak towaru (okres świąteczny), nie ma ciągłej sprzedaży nabiału, mleka "Mlekowity" nie ma prawie nigdy; na okres świąteczno-noworoczny nie zadbano o odpowiednią ilość towaru; usiłowałam tam coś kupić dzisiaj po południu, był w wystarczającym wyborze tylko alkohol. Kierowniczka jest nieuchwytna i nie panuje nad dostawami; po co ten sklep? Klienci domagają się odpowiedniej ilości towaru regularnie dostarczanego oraz uprzejmego traktowania. Jeśli to niemożliwe, prosimy o zmianę kierownictwa sklepu oraz personelu! To jeden wielki skandal, sklep ma być dla klientów, a nie dla nie wiadomo dla kogo i po co! Prosimy o szybką interwencję w sprawie sklepu na Corazziego!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-01-17 10:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja odradzam sklep w Wawie na Jubilerskiej, ajentka skąpa, niedoświadczona, beznadziejnie prowadząca sklep. Gdyby mogła to mięso myła by w domestosie, żeby tylko zaoszczędzić. 270h pracy, a na pytanie czy wie ile godzin wedle kodeksu ma etet, zrobiła rybią minę w stylu "heloł jestem głupia blondynka co to kodeks pracy" Poza tym to zapraszam tam sanepid, przyda się porządny mandat żeby otrząsnąć blond łeb! yo
zdjecie uzytkownika
oluś - 2015-01-28 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam, sklep na Jubilerskiej to dno. A właścicielka to skąpa głupia blondi!
zdjecie uzytkownika
ejm - 2015-01-30 15:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam parę miesięcy temu na rozmowie. Zaproponowano mi pracę na czarno przez 2 tygodnie, a kiedy się już "sprawdzę" - umowa-zlecenie na kwotę 7 zł netto za godzinę. Uśmiechnęłam się i wyszłam.
zdjecie uzytkownika
nk - 2015-02-03 18:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Woyu - 2014-10-28 13:21:07]:
freshmarket Rzeszów był i go nie ma
zdjecie uzytkownika
warszawianka - 2015-02-24 17:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam fresh w Warszawie przy ulicy Korkowej (Wawer)!! Pani ajent jest niewypłacalna, sklep podupada, na dość sporym obiekcie jest zostawiana 1 osoba, która nie jest w stanie upilnować wszystkiego... = RAJ DLA ZŁODZIEI... oczywiście winą obarczany jest ZAWSZE pracownik. Kierowniczka żeby mieć jak najmniejsze koszty oczywiście robi wszystko by wypłacić jak najmniejszą pensję pracownikom, odejmuje dosłownie za wszystko, nawet za przeterminowane masło bo się nie sprzedało. DNO !!!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-24 18:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przyjacioleczki z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzięte wzięły się za robienie interesów a guzik wiedzą jak to się robi. Blondi i ruda do zwykłej roboty tyrać!!!
zdjecie uzytkownika
warszawianka - 2015-02-24 19:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie! wymieniają się towarem między sobą (Korkowa - Jubilerska) nie zapisują tego i kto potem odpowiada materialnie? PRACOWNICY!! (usunięte przez administratora) w taką robotę! Zgniją w tych swoich freshach i dobrze!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-24 20:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby za swoje skąpstwo musiały pracować w normalnej tyrce za najniższą krajową po 300h w miesiącu do końca życia, tak aby spłacić dług freshowi!!!!! I nie będzie forsy na solarkę i sztuczne rzęsy HA HA HA!!!!!
zdjecie uzytkownika
japuk - 2015-02-25 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep freszzzzzzz......Nowolipki Warszawa.....matko, mięcho to chyba z padnietych zwierzat pracuja tam chamskie mordy co chwila jaraja szlugi od podwórka jak ktos nie wierzy to zapraszam do tego sklepiku. rozumiem ze własciciel sieci ma to w d.... bo liczy sie obrót a on ma zawsze czyste rece
zdjecie uzytkownika
olunia - 2015-02-25 14:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest i na jubilerskiej, ruda ciągle na fajce i ajentka też, wali im z gęby na kilometr!
zdjecie uzytkownika
tezKlinet - 2015-02-26 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-01-17 10:45:56]:
domagać się jest łatwo, oczekiwać tego i tamtego też, tyle tylko żeby to i tamto było, ktoś musi za to zapłacić i to o wiele więcej niż 4-10 zł które wyda klient. Niestety nie wszystko może być, kwestia analizy. Nikt nie kupi zgrzewki czegoś co może się sprzedać w ilości 1 lub 2.
Co do obsługi to też nie lubię jak ktoś podchodzi do mnie z łaski, albo jest opryskliwy, ale z drugiej strony jak można być zadowolonym z 1750 brutto i to jeszcze pewnie zakombinowanego w połowie przy ilości godzin jak na 1,5-2 etaty.
Niestety mamy takie czasy, że się tnie koszty na maksa, a w pierwszej kolejności zawsze personalne lecą pod młotek, więc i obsługa będzie zdecydowanie słabsza niż w latach 90. Tak, nadchodzi polska chińszczyzna
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-03-02 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-10-09 20:08:41]:
ten sklep na Konopnickiej już chyba zlikwidowali, bo nawet klientów o tym nie powiadomili !!!! To sa jaja i skandal. Napisali że inwentaryzacja która trwa już ponad miesiąc. nie moga się doliczyć ...??? BRAK POSZANOWNIAA I POWIADOMIENIA KLIENTA O TERMINIE I POWODZIE ZAMKNIĘCIA !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Edek - 2015-03-02 12:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2015-02-03 18:08:24]:
i nawet nie powiadomli łaskwie klientów dlaczego zamknęli i na ile !!!! Brak poszanowania koienta we freshmarketach !!!!!
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-04-06 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ejm - 2015-01-30 15:58:55]:
sam jesteś dno emilku:)
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2015-04-06 22:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oluś - 2015-01-28 18:35:08]:
jak chcesz olu to sama się wykąp z parchu w domestosie patologio chodząca!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-07 09:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajentka - 2015-04-06 22:55:15]:
Ajentka chyba za dużo alko pociągnęła w święta i ją zabolała prawda o swoim beznadziejnym sklepie... No cóż prawda zawsze wyjdzie na jaw!
zdjecie uzytkownika
amelks - 2015-04-11 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wielowieś obsługa pani na mięsie czarna niemiła zawsze minę ma obrażoną,druga pani to pani na kasie jedyna z najlepszych tam sprzedawczyń tyra za 10 miła uczynna ciemna młoda blądynka chyba beata ma na imię,zawsze pyta i o karte i o znaczki do tego ma siłę obsłużyć alkohol zrobić hod doga i obsłużyć drugą kase z uśmiechem na ustach,pani gruba z mięsnego po co takich pracowników tylo się obżera na mięsnym tak jak ta czarna nie miła. pani z kokiem czarne włosy lokowane grażyna miła sympatyczna do tego uczynna,blądynka krótkie włosy nie za gruba trochę ma zeza niesympatyczna,szczupła młoda dziwczyna na kasie z długimi włosami jest ok i została mała blądynka na kasie jest ok małgożata niemiła nie umie klijęta obsługiwac pląta sie na kasie co chwile kogoś woła jak ona jest lepiej nie czekać na autobus bo ucieknie . szkoda tych dziewczyn widać ze są wykorzystywane, 2 osoby na cały sklep masakra.szef powinien sie leczyć bo to jest chore tak duży sklep na tylu pracowników.
zdjecie uzytkownika
wielowies - 2015-04-11 09:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wielowies duży sklep duże cene. Oceny za dużej nie dam pani z kasy fajna miła ona też na miesie jest od czasu do czasu spoko gościówa pani krótko ścieta uwaga najgorsza z najgorszych. mała blądynka rozpuszczone włosy miła wie jak pomóc klijętowi. szef nie dba o diamenty które mo frelki są tam fajne a tak je tam wykorzystują nie mają nawet odychu od tych robot które muszą wkonywąc najlepszo je ta grubo nigdy nic nie wie co czowiek sie pyto..........
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fresh Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fresh Market?
Zadaj pytanie