MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Kraków

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

xxxx 2016-10-03 09:58
Dostalam propozycje na produkcję czekolady w Magdeburgu, może ktoś coś o tej pracy powiedzieć ?
9
xxxx 2016-10-03 09:58
Dostalam propozycje na produkcję czekolady w Magdeburgu, może ktoś coś o tej pracy powiedzieć ?
Bych 2016-10-03 19:38
Wymagany jest język w automotive pod hanowerem? A jak wygląda zakwaterowanie? Pozdrawiam
Bych 2016-10-03 19:39
Wymagany jest język w automotive pod hanowerem? A jak wygląda zakwaterowanie? Pozdrawiam
XXX 2016-10-04 14:31
I jak praca się podoba? My mamy wyjechać w niedzielę 09.10.2016
xxx 2016-10-04 14:45
Mogę prosić na maila? paulinataborek@gmail.com
XXX 2016-10-04 20:18
Proszę o kontakt na maila paulinataborek@gmail.com
xxxx 2016-10-04 23:32
Witam a jak zarobki i mieszkania/?
qwerty 2016-10-05 08:51
Dziękuję. Ale tyle akurat wyczytalam w ogłoszeniu, bardziej zależy mi na jakiejś opinii realnej, czy rzeczywiście tak jest.
jaa 2016-10-05 18:02
Witam czy może ktoś powiedzieć coś więcej o pracy na pralni ?
XXX 2016-10-05 22:36
Proszę o informacje, jak wygląda praca przy produkcji roślin Lippstadt? Jakie warunki mieszkalne, jak zarobki??
moniq 2016-10-06 09:24
jeśli ci chodzi o produkcje roślin to chodzi dokładnie o sadzonki i to jest praca w laboratorium czysta ale trochę nużąco, na pewno SPOKOJNA! ja byłaqm dwa miesiące bo wrocilam na studia ale praca banalna i maja tam chyba z 50 naszych ludzi, większość taka kolo 40stki lub 50tki, nie można gadać w pracy ::(( no i rygor trzymają wiec jak ktoś jest gaduła lub nie może usiedzieć na tyłeczku to nie polecam, ale dla ludzi spokojnych i cierpliwych 3 x TAK! aaaa tylko kobietki zatrudnbiaja wiec partnerow nie bierzcie :P trzymajcie się i powodzenia u zachodnich sąsiadów!!!!!!!!!!!!!!!
4
XXX 2016-10-06 21:43
Dziękuję za odpowiedź, a mogę wiedzieć jak zarobki? I czy dojazd samochodem?
XXX 2016-10-06 21:44
Dziękuję za odpowiedź, a mogę wiedzieć jak zarobki? I czy dojazd samochodem?
piotrexxx 2016-10-07 01:41
witam czy to prawda ze trzeba być ubezpieczonym w polsce przez ostatni miesiac zeby wyjechać? prosze odp dzieki
piotrexxx 2016-10-07 01:41
witam czy to prawda ze trzeba być ubezpieczonym w polsce przez ostatni miesiac zeby wyjechać? prosze odp dzieki
iuuyr 2016-10-13 13:39
Czy ktoś aktualnie pracuje, pracował niedawno? może się podzielić opinią?
iuuyr 2016-10-13 13:40
Czy ktoś aktualnie pracuje, pracował niedawno? może się podzielić opinią?
3
xxxxxxxxxx 2016-10-13 19:01
tak, trzeba być ubezpieczonym żeby pojechać. Jeśli się nie jest ubezpieczonym to trzeba iść do urzedu pracy. Jeśli sie pracowało w Polsce to ubezpieczenie jest ważne przez 30 dni od momentu zakończenia pracy.
1
Waldek 2016-10-18 21:46
Pracowałem w magazynie firmy spedycyjnej w Hanoverze. Praca bardzo dobrze płatna.
szukampracy 2016-10-19 14:15
witam od ponad tygodnia jestem ubezpieczeony w urzedzie pracy kiedy moge zgłosić się do mg solutions ? dziekuje i pozdrawiam
mkmkb 2016-10-21 10:45
chodzi o to, że każda agencja pracy kierująca nas zagranice potrzebuje od nas tego ze bedziemy ubezpieczeni. To tylko kwestia formalna.
1
tomek 2016-10-26 22:38
Pracuje ktoś może jako pakowacz małych elementów meblowych? Jakieś opinie? Jakie zakwaterowanie? Czy jest wifi?
Raf 2016-10-27 11:23
PRACOWNIK PRODUKCJI (BRANŻA AUTOMOTIVE) Hannover. Ktoś coś wie,jakie warunki zakwaterowania,ile na rękę . Jakie towarzystwo (ćpuny ,pijaki itd) i czy stała praca czy sezonówka
23
para 2016-11-05 12:29
witam jest nabór pracy dla par?
7
Liliana2 2016-11-17 12:31
Witam,
Pracowałam w firmie HARK ORHIDEE W LIPPSTADT W NIEMCZECH. ODRADZAM TAM PRACĘ,.
Praca dla kobiet o silnych nerwach.Panie brygadzistki wprowadziły mobbing i rządzą .
OSTRZEGAM!!!!!
1
automotiv 2016-11-18 12:05
z tego co wiem to nie bo oni maja w jednej lokalizajcki te oferty a podają dużo bo wiadomka że nikt nie szuka na konkretną miejscowosć tyylko w niemczech ogólnie, wgl to jestem od nich w niemczech i jest pracy w ciuuuul ale to dobrze bo idzdzie dobrze zarobić
Pracodawca 2016-11-18 20:57
Polecam dla firm poszukujących pracowników sezonowych. Dobra umowa.
michał 2016-11-19 17:02
a jak sa warunki w tej fabryce czekoaldy? moze by ktos odpisał:-)
karol 2016-11-23 23:51
Przez agencję pracy najlepiej szukać za granicą bo tak jechać i bez sensu tracić pieniądze na pobyt i w tym czasie szukać pracy to trochę nie tego :) Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i oferują na prawdę bardzo dobre warunki :)
ona 2016-11-25 21:08
Witam
ja w obecnej chwili pracuje na tym magazynie , praca jest super mieszkanka tez polecam gorąco .
Ewa 2016-11-29 16:01
Witam jedzie ktoś do Wernigerode 4 grudnia? Proszę o szybki kontakt
edi40 2016-11-29 23:04
oferta dla magazynierów w Bremie dobrze opłacana - lokalle mieszkalne też spoko.
matt 2016-12-08 11:44
Hej czy ktos wie cos o magazynie odziezowym przez mgsolutions?
Prezes 2016-12-08 19:45
witam czy pracuje ktoś przy pakowaniu części meblowych ?
Prezes 2016-12-09 09:59
i jak jest z ta znajomością jezyka w tej firmie ?
Czekoladka 2016-12-21 00:14
Pracuje przez tą firmę w fabryce czekolady jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej piszcie na maila :) tajemnicza92.92@tlen.pl
Mm 2016-12-26 00:21
Witam! Czy ktoś wybiera się w styczniu do fabryki czekolady do Wernigerode??
Pozdrawiam:)
3
kris 2016-12-29 11:25
Czy ktoś pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu
Kris 2016-12-29 11:40
Czy ktoś z was pracował lub pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu?
Kris 2016-12-29 11:41
Czy ktoś z was pracował lub pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu?
georg 2016-12-30 11:24
jak wygląda rekrutacja w agencji? rozumiem ze rozmowa kwalifikacyjna odbywa sie w Krakowie?
SzybkiRomek 2016-12-30 22:06
Tak pracujemy;)
Kris 2017-01-01 18:58
Romek czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tej pracy w Edece tzn tak ogólnie warunki pracy warunki mieszkaniowe oraz czy to się opłaci . A może byś do mnie zadzwonił 572 391 435
Rzepka 2017-01-13 18:18
Bardzo chciałabym wyjechać do pracy dla kobiet w Niemczech. Czy są jakieś rekrutacje? Jak dużo można zarobić? Jak z zakwaterowaniem i wyżywieniem na miejscu ? Czy szkolą trochę z języka, tego się obawiam?
2
Wojteczek11 2017-01-26 13:30
Polecam pracę na automitve u nich, jestem tu z żona i kuzynem i takiej fair agencji to jeszcze niepsotkałem a zarobki na dobrym poziomie. Czy ktoś zna jakąs firme rozliczajaca niemieckie pity? Mg poleca Taxpol? Ktoś wie jak to wyglada w praktyce? Mialem 1 klase podatkową podobno
Wdzięczny 2017-01-28 16:02
Często korzystam z pracy przez tą agencję i powiem, że jestem bardzo zadowolony, wszystko było dograne na miejscu. Zarobki całkiem przyzwoite, kilku znajomych było mile zaskoczonych że tak fajnie i spokojnie pracowaliśmy.
zxcvb 2017-02-02 12:14
Od czerwca chciałam wyjechać do Niemiec. Wysłałam zgłoszenia do wielu agencji. Jedyną, która się odezwała było właśnie MGsolutions. Niestety podjęłam w zeszłym tygodniu pracę w pl, więc nie skorzystam z wyjazdu. Niemniej jednak miło z ich strony, że się w ogóle odezwali - aczkolwiek dopiero za drugim razem, bo w czerwcu też (podobnie jak w pozostałych agencjach) moja kandydatura do wyjazdu została odrzucona :)
1sandacz1 2017-02-13 09:28
Pracowałem w tej firmie , jest OK , żadnych negatywnych ocen nie mogę wystawić , wypłata zawsze na czas , pasek wypłaty , zakwaterowanie b. dobre , współpraca z koordynatorem na wysokim i profesjonalnym poziomie , gdybym miał wybrać i polecić to tą firmę , złożyłem aplikację i czekam ,
Mały 2017-02-15 17:00
Wynagrodzenia podane brutto i z nockami. pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.