MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Kraków

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

czekoladkiiii 2016-09-28 10:15:24
czy w tej fabryce w czekoladkach tylko z samochodem czy można bez? błagam o szybkie info.
8
xfeu 2016-09-29 13:19:57
Witam, chcialabym zapytać o jedną ważną dla mnie informację. Otóż chciałabym wyjechać, najlepiej do Frankfurtu. Mają oni takie ogłoszenie, jednak jest pare lokalizacji. Czy jest możliwość wybrania sobie, że chce trafić do Frankfurtu, czy pod tym wzgledem nie mam nic do powiedzenia ?
xfeu 2016-09-29 15:47:24
Prosze o pomoc. Chce wyjechac, poczytalam opinie o tej agencji i mam jedno pytanie. Jesli znalazlam fajna oferte pracy na produkcji, gdzie jest kilka lokalizacji, to czy moge wybrac sobie gdzie wolalabym wyjechac? Czy pod tym wzgledem nie mam nic do powiedzenia ?
petero 2016-09-30 18:19:02
polecam pracę pod Hanowerem, zarobki są jak na takie banalne prace dosyć konkretne - 1500 lub 1600 euro na rękę już z mieszkaniem!!! mój teściu tam pracuje ale z tego co się dowiedziałem na razie nie ma zatrudnień ale z tego co wiem to warto! ja teraz jestem w Belgi i planuje tam przejechać, chętnie wezmę jakiegoś rodaka pod skrzydła ! ;)
Patryyyk 2016-10-03 00:20:33
Ja właśnie składam oferty i szukam czegoś koło Hannoveru (znajomi tam pracują), to mój mail kwasmok@hotmail.com
xxxx 2016-10-03 09:58:20
Dostalam propozycje na produkcję czekolady w Magdeburgu, może ktoś coś o tej pracy powiedzieć ?
5
xxxx 2016-10-03 09:58:44
Dostalam propozycje na produkcję czekolady w Magdeburgu, może ktoś coś o tej pracy powiedzieć ?
Bych 2016-10-03 19:38:49
Wymagany jest język w automotive pod hanowerem? A jak wygląda zakwaterowanie? Pozdrawiam
Bych 2016-10-03 19:39:29
Wymagany jest język w automotive pod hanowerem? A jak wygląda zakwaterowanie? Pozdrawiam
XXX 2016-10-04 14:31:39
I jak praca się podoba? My mamy wyjechać w niedzielę 09.10.2016
xxx 2016-10-04 14:45:25
Mogę prosić na maila? paulinataborek@gmail.com
XXX 2016-10-04 20:18:03
Proszę o kontakt na maila paulinataborek@gmail.com
xxxx 2016-10-04 23:32:57
Witam a jak zarobki i mieszkania/?
qwerty 2016-10-05 08:51:46
Dziękuję. Ale tyle akurat wyczytalam w ogłoszeniu, bardziej zależy mi na jakiejś opinii realnej, czy rzeczywiście tak jest.
jaa 2016-10-05 18:02:49
Witam czy może ktoś powiedzieć coś więcej o pracy na pralni ?
XXX 2016-10-05 22:36:45
Proszę o informacje, jak wygląda praca przy produkcji roślin Lippstadt? Jakie warunki mieszkalne, jak zarobki??
moniq 2016-10-06 09:24:26
jeśli ci chodzi o produkcje roślin to chodzi dokładnie o sadzonki i to jest praca w laboratorium czysta ale trochę nużąco, na pewno SPOKOJNA! ja byłaqm dwa miesiące bo wrocilam na studia ale praca banalna i maja tam chyba z 50 naszych ludzi, większość taka kolo 40stki lub 50tki, nie można gadać w pracy ::(( no i rygor trzymają wiec jak ktoś jest gaduła lub nie może usiedzieć na tyłeczku to nie polecam, ale dla ludzi spokojnych i cierpliwych 3 x TAK! aaaa tylko kobietki zatrudnbiaja wiec partnerow nie bierzcie :P trzymajcie się i powodzenia u zachodnich sąsiadów!!!!!!!!!!!!!!!
1
XXX 2016-10-06 21:43:22
Dziękuję za odpowiedź, a mogę wiedzieć jak zarobki? I czy dojazd samochodem?
XXX 2016-10-06 21:44:32
Dziękuję za odpowiedź, a mogę wiedzieć jak zarobki? I czy dojazd samochodem?
piotrexxx 2016-10-07 01:41:07
witam czy to prawda ze trzeba być ubezpieczonym w polsce przez ostatni miesiac zeby wyjechać? prosze odp dzieki
piotrexxx 2016-10-07 01:41:57
witam czy to prawda ze trzeba być ubezpieczonym w polsce przez ostatni miesiac zeby wyjechać? prosze odp dzieki
iuuyr 2016-10-13 13:39:32
Czy ktoś aktualnie pracuje, pracował niedawno? może się podzielić opinią?
iuuyr 2016-10-13 13:40:06
Czy ktoś aktualnie pracuje, pracował niedawno? może się podzielić opinią?
3
xxxxxxxxxx 2016-10-13 19:01:29
tak, trzeba być ubezpieczonym żeby pojechać. Jeśli się nie jest ubezpieczonym to trzeba iść do urzedu pracy. Jeśli sie pracowało w Polsce to ubezpieczenie jest ważne przez 30 dni od momentu zakończenia pracy.
1
Waldek 2016-10-18 21:46:55
Pracowałem w magazynie firmy spedycyjnej w Hanoverze. Praca bardzo dobrze płatna.
szukampracy 2016-10-19 14:15:19
witam od ponad tygodnia jestem ubezpieczeony w urzedzie pracy kiedy moge zgłosić się do mg solutions ? dziekuje i pozdrawiam
mkmkb 2016-10-21 10:45:21
chodzi o to, że każda agencja pracy kierująca nas zagranice potrzebuje od nas tego ze bedziemy ubezpieczeni. To tylko kwestia formalna.
tomek 2016-10-26 22:38:11
Pracuje ktoś może jako pakowacz małych elementów meblowych? Jakieś opinie? Jakie zakwaterowanie? Czy jest wifi?
Raf 2016-10-27 11:23:36
PRACOWNIK PRODUKCJI (BRANŻA AUTOMOTIVE) Hannover. Ktoś coś wie,jakie warunki zakwaterowania,ile na rękę . Jakie towarzystwo (ćpuny ,pijaki itd) i czy stała praca czy sezonówka
17
para 2016-11-05 12:29:44
witam jest nabór pracy dla par?
5
Liliana2 2016-11-17 12:31:34
Witam,
Pracowałam w firmie HARK ORHIDEE W LIPPSTADT W NIEMCZECH. ODRADZAM TAM PRACĘ,.
Praca dla kobiet o silnych nerwach.Panie brygadzistki wprowadziły mobbing i rządzą .
OSTRZEGAM!!!!!
automotiv 2016-11-18 12:05:53
z tego co wiem to nie bo oni maja w jednej lokalizajcki te oferty a podają dużo bo wiadomka że nikt nie szuka na konkretną miejscowosć tyylko w niemczech ogólnie, wgl to jestem od nich w niemczech i jest pracy w ciuuuul ale to dobrze bo idzdzie dobrze zarobić
Pracodawca 2016-11-18 20:57:58
Polecam dla firm poszukujących pracowników sezonowych. Dobra umowa.
michał 2016-11-19 17:02:56
a jak sa warunki w tej fabryce czekoaldy? moze by ktos odpisał:-)
karol 2016-11-23 23:51:13
Przez agencję pracy najlepiej szukać za granicą bo tak jechać i bez sensu tracić pieniądze na pobyt i w tym czasie szukać pracy to trochę nie tego :) Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i oferują na prawdę bardzo dobre warunki :)
ona 2016-11-25 21:08:05
Witam
ja w obecnej chwili pracuje na tym magazynie , praca jest super mieszkanka tez polecam gorąco .
Ewa 2016-11-29 16:01:29
Witam jedzie ktoś do Wernigerode 4 grudnia? Proszę o szybki kontakt
edi40 2016-11-29 23:04:49
oferta dla magazynierów w Bremie dobrze opłacana - lokalle mieszkalne też spoko.
matt 2016-12-08 11:44:28
Hej czy ktos wie cos o magazynie odziezowym przez mgsolutions?
Prezes 2016-12-08 19:45:57
witam czy pracuje ktoś przy pakowaniu części meblowych ?
Prezes 2016-12-09 09:59:49
i jak jest z ta znajomością jezyka w tej firmie ?
Czekoladka 2016-12-21 00:14:30
Pracuje przez tą firmę w fabryce czekolady jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej piszcie na maila :) tajemnicza92.92@tlen.pl
Mm 2016-12-26 00:21:47
Witam! Czy ktoś wybiera się w styczniu do fabryki czekolady do Wernigerode??
Pozdrawiam:)
3
kris 2016-12-29 11:25:46
Czy ktoś pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu
Kris 2016-12-29 11:40:05
Czy ktoś z was pracował lub pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu?
Kris 2016-12-29 11:41:15
Czy ktoś z was pracował lub pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu?
georg 2016-12-30 11:24:05
jak wygląda rekrutacja w agencji? rozumiem ze rozmowa kwalifikacyjna odbywa sie w Krakowie?
SzybkiRomek 2016-12-30 22:06:14
Tak pracujemy;)
Kris 2017-01-01 18:58:23
Romek czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tej pracy w Edece tzn tak ogólnie warunki pracy warunki mieszkaniowe oraz czy to się opłaci . A może byś do mnie zadzwonił 572 391 435
Rzepka 2017-01-13 18:18:44
Bardzo chciałabym wyjechać do pracy dla kobiet w Niemczech. Czy są jakieś rekrutacje? Jak dużo można zarobić? Jak z zakwaterowaniem i wyżywieniem na miejscu ? Czy szkolą trochę z języka, tego się obawiam?
Zostaw swoją opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.