brak logo

Spółdzielnia Inwalidów -Postęp

Pniewy

Opinie o Spółdzielnia Inwalidów -Postęp

tifosi 2010-11-11 22:58:52
praca jak każda inna do zrobienia,a zarobki no cóż mogło by być lepiej...
3
kulos 2011-10-13 10:39:03
ogólnie, ta firma to porażka.
1
anonim 2011-10-24 07:31:39
Firma calkiem dobra, teraz maja o wiele lepsze standardy i jesli sie chce pracowac to jest ok. Tak jak wszedzie
1
Milosnik 2012-07-04 22:46:02
Praca jak wszedzie ale psychicznie mozna sie wykonczyc Chroni sie kapusi i lizusow Ten ktory chce zarobic bez wchodzenia w ..... nie maszans przetrwania Nie wierzysz Sam sprawdz.
3
Zwolniona 2012-09-01 14:54:42
Tak, jak wyżej, potwierdzam opinie. Ten kto uczciwie pracuje, przychodzi w soboty itd się nie liczy. Może to zależy od tego że się nie chcą niektórzy podporządkować panu (usunięte przez administratora) lub innemu wyżej ustawionemu, ale boli to, że osoby które lecą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracują do dzisiaj, a te które wkładały w te pracę wszystkie siły i to była ich jedyna szansa na pracę to zostały potraktowane jak najgorsze tylko z tego względu, że za dużo zarabiały, albo się trzymały razem. A te które stwarzały problemy to są święte i chyba pracują do dzisiaj tylko ze względu na swoje donoszenie, włażenie komuś w d... itd. Żal poprostu:(
3
zwolniona 2013-06-27 13:08:08
Milosnik - 2012-07-04 22:46:02

Praca jak wszedzie ale psychicznie mozna sie wykonczyc Chroni sie kapusi i lizusow Ten ktory chce zarobic bez wchodzenia w ..... nie maszans przetrwania Nie wierzysz Sam sprawdz.
Tak jak najbardziej lizusy i kapusie zostają ,a ci co naprawdę chcą zarobić i uczciwie pracują zostają zwolnieni.Lizusy dzwonią do kierownika i wymyślają ze sobie rady nie dajesz haha,żeby cię tylko zwolnili ,bo nie dajesz sobą pomiatać i za to zostałam zwolniona, lizusom to nie pasowało .Nie że sie nie wyrabiam ,to tylko był pretekst To co one robią na pakowaniu to dziecko by spakowało żal. (usunięte przez administratora) to one jeszcze nie wiedzą co to jest,pracowałam w firmie w której naprawdę pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci leciał.pozdrawiam tych lizusów czterech które na mnie dzwoniły do kierownika oraz pana majstra Łukasza środkowym palcem .
1
konio 2013-06-27 16:47:20
zgadzam sie z tymi ludzmi same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapusie tam pracują i lizusy !!!
1
roberto 2013-08-10 22:45:54
A może po zwyczajnie inni nie chcieli na Ciebie robić. To normalka w systemie akordu grupowego
1
luky 2013-08-28 20:57:15
normalka pewnie errra masz racje-w okolicy takiej firmy o świeczce szykać -kto umie pracować to ma kasiorke-nygusy za brame! ktos musi zarzadzać firmą zresztą jak wszedzie! pozdro dla lakierników!!☻☻☻
luky 2013-08-29 15:04:08
25
2013-08-29 18:30:07
szukaja na 30%-umowa próbna 3msc-potem w zależności od umiejętności i kierownika 2 do 5 lat -nastepnie opcja na stałe-zarobki jak na pniewy dobre-nie moge pisać ile! pozdro luky☻☺
drejk 2014-12-10 23:28:23
od ostatnich wpisów minęło już naprawdę dużo czasu , ale mam również nadzieję , że ktoś kto ma jakieś informacje na temat tego co obecnie dzieje się w Postepie, zjawi się tutaj i napisze kilka słów na temat tego co i jak tu wygląda na ten moment. Jeśli znacie kogoś takiego to spróbujcie również przekonać go do wypowiedzi
fiolek 2015-01-26 16:20:15
Hej, pracuje w postępie i jest ok , chcesz mieć prace a przede wszystkim pracujesz a nie obijasz się to jest ok... jestem na akordzie indywidualnym i nie narzekam, irytują mnie przychodzacy nowi do pracy myślą , ze im manna z nieba spadnie po tygodniu rezygnują, robisz swoje
8 h i do domu .nie zajmujesz się plotami .

halina progresywna 2015-01-26 16:26:10
ja natomiast chcę zrobić wielki postęp w zwalczaniu mojego bezrobocia i w koncu zatrudnić się w jakiejś atrakcyjnej firmie stabilnej. nie wiecie kochani forumowicze czy są teraz jakieś wolnie miejsca pracy w Spółdzielnia Inwalidów "Postęp"? dodam tylko że mam wyszktałcenie administracyjno - księgowo - marketingowe, znajdę u nich coś dla siebie?
fiolek 2015-02-04 17:30:04
Szczerze nie wiem ale proszę zadzwonić do kadr

leszcz 2015-02-16 09:10:28
Najlepsza firma w jakiej pracuje. Zależy od dnia raz jest dobrze a raz zle niemoże być zawsze dobrze bo praca by była nudna a tak to jest super praca:-) Pozdrawiam wszystkich którzy tam pracują wraz z kierownikowi:-)
BMW 2015-02-24 20:23:35
leszcz bo masz znajomości i taka jest prawda tu w Pniewach nie ma żadna firma dobrych zarobków robiłem waszej firmie w roretsie i avk i co nie mal wszędzie równo płaca i nie ma co się oszukiwać i dlatego wyjechałem do niemieć za praca obecnie zarabiam 13 euro na godzinę jak opowiadam w Niemczech co tu sa za firmy i ile płaca no nie mogli mi uwierzyć ze Polacy tak mało zarabiają
filip 2015-05-03 19:03:36
Wyscig szczurów!!! Szczerze nie polecam praca w ciągłym stresie zarobki w akordzie dobre jak na Pniewy.Dużo cwaniaków w czerwonych kitlach szczególnie tzw.majster Łukasz S [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pierwszej klasy.W palarni więcej czasu spędza jak na hali ale kumpel kierownika to wiadomo.
1
Ko 2016-03-09 23:13:47
Zakład Pracy Chronionej i jeszce spółdzielnia pracy. 100 % komuny. Same pociotki i znajomi królika. Nie jesteś z rodziny to wypad. Jak jesteś to możesz remontować siedzibę firmy. Lubisz króliki to Pan Wojtek też Ci coś znajdzie. Ogólnie najgorsze 2 lata w moim zyciu.
1
pawel 2016-03-17 12:44:26
Orientujecie sie moze czy w tej firmie nie szukaja kogos z lean management? Kierownik projektu np?
Tygrys 2016-03-31 10:44:31
"POSTĘP" = 100% nepotyzmu i 100% kumoterstwa !!! To jest patologia społeczna!
1
Tygrys 2016-05-20 22:10:22
"Misja społeczna" ???. "Szczytny cel" ??? O co kaman ???
Według Ciebie wyzysk niepełnosprawnych to właśnie to ???
Główną misją Spółki Z o. o. POSTĘP" to wypracowanie zysku ZA WSZELKĄ CENĘ!
Prowadzone wspólnie przedsiębiorstwo ? - to czasy dawno minione, zwane SOCJALIZMEM, mylonym przez niektórych z KOMUNIZMEM !
Tygrys 2016-05-20 22:11:21
"Misja społeczna" ???. "Szczytny cel" ??? O co kaman ???
Według Ciebie wyzysk niepełnosprawnych to właśnie to ???
Główną misją Spółki Z o. o. POSTĘP" to wypracowanie zysku ZA WSZELKĄ CENĘ!
Prowadzone wspólnie przedsiębiorstwo ? - to czasy dawno minione, zwane SOCJALIZMEM, mylonym przez niektórych z KOMUNIZMEM !
ghhj 2016-06-18 14:35:03
@Tygrys oczywiście wyzysk praconwików jest nie fair a niepełnosprawnych jest okropne, ale może powiesz na czym dokłądnie ten rzekomy wyzysk polegał??
4
Zostaw swoją opinię o Spółdzielnia Inwalidów -Postęp - Pniewy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spółdzielnia Inwalidów -Postęp