logo PALMER

PALMER

Kraków

Opinie o PALMER

222222 2014-02-25 14:51
szkoda że tych opini nie da się podczepić do ofert pracy wystawianych przez firmę palmer ,
Franciszek 2014-05-31 18:18
Także chętnie bym posłuchał, bo Palmer nie wygląda mi z zewnątrz na zła firmę, może wystarczy by poprawili kilka szczegółów.
Palmerk 2014-06-12 14:32
Witam,
Palmer działa na rynku od 2000 roku i nazywanie tej firmy pseudo firmą jest sporym nadużyciem. Jedyne czego żałuje to tego, ze zatrudnilem w tym czasie kilka osob, ktore okazaly się Pseudo pracownikami. "Ktoś", twoje ciągle dopytywanie sie o to samo świadczy o twoich marnych kompetencjach. Wiem, dla ciebie najlepiej byłoby gdybym oprócz tego ze załatwiam zlecenia dla firmy, wykonał jeszcze całą robotę, do której zostałes powołany. Aby "ktoś" mógł dalej spokojnie serfowac po necie i wypisywać tego typu brednie.
Janiemoge 2014-06-12 14:40
Nie moge sie z tym zgodzić, większość ludzi jaka pracuje w Palmer jest tutaj od co najmniej kilku lat. Owszem zmieniają sie jakiś stażysta,, bądź ktoś kto przyszedłem na okres próbny. Ale przecież trudno wymagać od szefa aby zatrudnił na stałe każdego kto przyjdzie na praktykę!
2
Realista 2014-06-12 14:46
Ignacy, jak nic nie umiesz, to nic sie nie dorobisz, ale tak już było, jest i będzie na świecie.
Franciszek 2014-06-21 00:21
Zgodze sie z tym, że firme przede wszystkim tworza ludzie. Może jednak szef zmieni podejście. Przeciez to w nowych osobach, stażystach, czy nie leży przyszłość firmy!
stand 2014-07-07 10:39
Ogólnie fajna praca jak lubisz monterkę. Warunki finansowe ok,jak już sie zalapiesz i do czegos sie przydasz, to nawet lepiej niz ok. Zmienili by tylko samochody na nowsze, niektóre są bez klimy
1
srebny28 2014-07-18 11:13
Firma bardzo się rozwija. Atmosfera pracy jest przyjazna. Ludzie sympatyczni. Zarobki też są przyzwoite Kryzys tu nie sięgnął - i bardzo dobrze :-)
1
kamil 2014-11-16 16:41
Witam, mam pytanie odnośnie pracy w Palmer, może wiecie, czy warto sie firma w ogóle zainteresować, bo na ich stronie internetowej napisali, że poszukują osób na stanowiska: monter klimatyzacji oraz serwisant klimatyzacji. Nie napisali jednak czego wymagają ani co oferują w zamian, dlatego muszę zapytać. Bardziej interesowałoby mnie stanowisko montera.
wsxzc 2014-12-14 23:03
a dlaczego pracodawca jest antypatyczny? cos wiecej mozna wiedziec na temat szefa i ogólnie firmy? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? czy atmosfera pomiedzy współpracownikami jest w porządku ? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
tkajest 2014-12-29 03:57
ja to powiem niestety szczerze że atmosfera w pracy mnie nie interesuje za bardzo, bo ja idę tam pracować i jestem nastawiony na zarobienie kasy, bo mam plany co z nią zrobić. Obecnie ciężko gdziekolwiek z pracą więc nie musi być dla mnie jakaś wygórowana stawka, tylko chce wiedzieć czy Palmer płaci terminowo kase?
olek 2015-01-13 17:44
Coś mi się wydaje, że jednak musi byc chociaż trochę lepiej, niż tutaj piszecie, bo niby jaki cel miałby szef, gdyby rzeczywiście próbował skłócić ze sobą wszystkich pracowników... Zero korzyści, tylko straty dla jego firmy. Tez interesowałoby mnie ile w Palmer obecnie się zarabia ,może ktoś napisać?
1
pipi 2015-04-07 18:20
najbardziej zalosne jest to ze sie ciagle usuwa z tej strony komentarze ktore nie pasuja firmie. caly ten portal z tego wzgledu jest niewiarygodny usuwajac komentarze. a sama firma jest jak kazda inna szalu nie ma;)
3
stopgowork 2015-04-14 08:54
XXX przestań opowiadać brednie. Nikt nie zakazuje rozmów i nie monitoruje pracowników, bo nie ma czasu, po prostu tu się pracuje, a dla tych co pracować nie potrafią nie ma tu miejsca. Aby przestrzec potencjalnych pracodawców moja szczera opinia o xxx wkrótce może się znaleźć się na www.wilczybilet.pl oraz www.deepminer.pl, Powodzenia w przyszłej pracy :-) Pewnie stale jesteś na etapie jej zmiany lub poszukiwania
2
ono 2015-10-15 15:05
Witek zaczął pisać sam o swojej firmie pochlebne komentarze.
8
kawek 2015-12-08 11:54
jestem mega zainteresowany :)
nick 2016-02-19 12:08
Pracowałem swego czasu w tej firmie,nie polecam.Brak szacunku do pracowników,kontrola pod każdym względem..(usunięte przez administratora)
6
nick 2016-06-13 10:19
odpowiedź do "ela" Może jest teraz inaczej tego nie wiem, choć nie sadzę żeby szef się zmienił.Dobry szef to połowa sukcesu w pracy:)
ttrtr 2016-09-28 22:16
no wlasnie najlpeij to by było gdbyy to zawsze wszystko se pokrywalo to co jest napisane w ofercie i w realu
pix 2017-03-22 20:20
jak do obozu pracy ktos chce sie zatrudnic to jest to dobry kierunek ;) i dla nowicjuszy :)
Zostaw swoją opinię o PALMER - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PALMER