Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PREZZO ITALIAN RESTAURANT

Pracowałeś w firmie PREZZO ITALIAN RESTAURANT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
izabelcia99 - 2009-10-07 01:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje w Prezzo juz okolo pol roku i zeby byc szczera bardzo mi sie podoba. Jezeli umie sie dobrze obslugiwac klientow to napiwki sa bardzo dobre noi wynagrodzenie tez. POzatym bradoz szybko awansowalam bo juz po 4 miesiacach i teraz jestem supervisorem mimo swojego mlodego wieku. POlecala bym ta siec mimo ze nie sa idealni to mozna naprawde dobrze zarobic i to jeszcze w dobrym otoczeniu
zdjecie uzytkownika
JA - 2009-11-14 13:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ;) rozwnież pracowalam dla Prezzo przez rok :D ogolnie spoko, ale trzeba sie nastawic na to ze pracuje sie wieczorami i weekendy non stop no i trzeba byc zwinnym, milym i znac angielski ;) i liczyc sie z tym, że Anglicy duzo jedza i caly czas jest ruch fakt, że sie szybko awansuje ale najlepiej byc kelnerka bo ma sie praktycznie takie same zarobki jak supervisor czy manager a nic nei jest na TWojej glowie
minus... tylko Panie sa mile widziane - szczegolnie POlki, Litwinki i Wegierki :D i do tego ladne :p
zdjecie uzytkownika
szczery - 2010-10-01 15:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w Prezzo,i co tam widzialem przeroslo moje wyobrazenie o pracy w Anglii,ciezka praca za grosze,pomiataja toba jak szczotka,non stop w Pracy nawet w weekendy i jak sie ma wolne dzwonia do ciebie masz przyjsc do roboty a jak nie to cie zwolnia. A polacy w Prezzo to juz jeden Horror tylko szukaja przetekstu zeby podlozyc ci swinie polak polakomi w Prezzo wilkiem. Wielkie Szambo.
zdjecie uzytkownika
red71 - 2010-11-02 15:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja pracowalem 8 miesiecy na kuchni w Prezzo diokladnie w miejscowosci Pinner odradzam szczerze wszystkim tam prace slabe zarobki menager to istny Debil krzyczy straszy zwolnieniem jesli sie chce dluzej pracowac on specjalnie ucina godz a pracujacy Polacy tego nieda sie opowiedziec swoj swojego sprzedaje z 1 funa pamietajcie nigdy wiecej Prezzo
zdjecie uzytkownika
goska - 2011-01-19 14:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracowalam dla Prezzo niestety skonczylo sie bardzo zle po miesiacu zrezygnowalam nikt mnie tak nie traktowal jak tam ..byc pomiatamnym codziennie przez kogos tylko dla paru funtow na godzine? o ne! patrzec jak menagerowie okradaja cie z napiwkow? o nie! niewspomnajac o innych upokorzeniach przez osoby ktre dostaly stolek za pochodzenie z tego samego kraju co area menager ...serdecznie dziekuje za wspolprace
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2011-01-26 17:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezzo w Leamington Spa to jedna wielka pomylka,ludzie tam sa inni, pracowalam w tym szambie okolo roku,kucharze to fluje co pluja do jedzenia,kichaja,i nie myja rak po powrocie z toalety,kelnerzy to juz inna bajka,ja sama nie wiedzialam kogo mam slychac? A menegarowie to istni debile? Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2011-01-30 01:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Prezzo w cheshire oaks pol roku. Nie polecam tej pracy nawet najgorszemu wrogowi. Manager oraz jego niby zastepca to popieprzeni ludzie. Patrza tylko jak wydymac cie na kase i wykorzystac na kazdym kroku. Pomiataja kelnerkami jak szmatami. Awansuja jedynie te co "dobrze robia" managerom. Ogolnie jedno wielkie gowno. Kasa tez nie jest jakas dobra bo w glupiej fabryce wiecej sie zarabia niz tam. Nie szanuja prywatnego zycia i na kazdym kroku groza zwolnieniami. A o polakach juz nie wspomne, kazdy na kazdego napierdala i sprzedaje, z napiwkow zreszta tez okradaja.Praca nie warta zdrowia, nerwow i kasy. Nigdy wiecej Prezzo, powinni ich w [usunięte przez administratora] pozamykac.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-15 00:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Prezzo w północnej anglii. Mówiąc krótko, management to sami nie dowartościowani debile (tak naprawdę to kobiety). Brak jakiejkolwiek współpracy, pomocy,..jedynie co to wzajemna zawiśc o zasranego funta, całodzienne bieganie z tacą i wmawianie na siłę klientom czy poraz enty!!! chcą zakichanych oliwek i chleba, aż w końcu patrzą na Ciebie jak na idiotę z targu arabskiego..szkoda słów. Generalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla desperatów i ludzi bez jakiejkolwiek ambicji życiowej. DNO !!!
ps. pracowałem w wielu miejscach w UK stąd moja ocena jest bardzo obiektywna o tej sieci
zdjecie uzytkownika
szczera 2012 - 2012-05-26 13:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE WYBIERAJCIE RESTAURACJI PREZZO ani do pracy ani nawet do miejsca do zjedzenia! kucharze nigdy tam nie jedza ..wiem to bo sama z nimi mieszkam, jedzenie ejst tam nie swieże a naklejki z datą świeżości przyklejają kilka razy nawet po paru dniach / tygodniach tą samą !!! pracoiwalam dwa tygodnie w malej dziurze Blandford Forum, i akurat mialam to nieszczescie ze menadzerka jest nijaka [usunięte przez administratora]....gorszej, niepozornej cwaniaczki w zyciu nie widziaalm ! raz jej jedna rzecz nie podpasowala i potem wyzywala sie na mnie do konca ....skracala mi godziny, obgadywala do gosci restauracji jak i do kolegow z pracy a nawet zalowala jedzenia ! podam banalny przyklad, nie moglam użyc keczupu ani majonezu do pizzy gdyz \'oni maja wszystko wyliczone, a pozniej bedzie jej tego brakowac w STOCKU--czyli w bilansie\'......poza tym kucharze wyżywają sie na kelnerkach, ja mialam sytuacje z HEAD SZEFEM ....prawie by mnie pobil gdyby nie ustal ktos w mojej ochronie za to iz zapytalam sie innego kucharza o jedna porcje zamowienia, a powinnam sie jego zapytac ....normalnie KABARET !!! [usunięte przez administratora], szantaz i dyskryminacja .....nie warto pracowac za marne 6.08/h w takich warunkach i w takim towarzystwie....powaznie sie zastanowcie zanim wybierzecie PREZZO jako Wasze źródlo dochodow , nawet jesli na poczatku mogloby sie Wam wydawac ze obiecuja GÓRY ;))) POZDRAWIAM WSZYSTKICH PREZZOWICZOW I ZYCZE SZCZESCIA
zdjecie uzytkownika
pomylka - 2012-05-31 20:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w prezzo jest tragedia,polak polakowi noz porafi wbic,wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ac na kase,a w szczegolnosci kiedy polka jest managerem,mysli ze w piorka obrozla,niedosc ze brzydka jak kupa to udaje niewiadomo kogo,falszywa bladzina,tylko psuje atmosfere pomiedzy kelnerami a kuchnia itd,ma dwie twarze,zazdrosna ,oderwana od pluga wiesniara mysli ze jest niewiadomo kim,a jesli chodzi o napiwki to kradna rowno.manager dopisuje i odpisuje godziny komu chce.nie polecam,lepiej z angolami pracowac.
zdjecie uzytkownika
sloggi - 2012-12-06 08:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracowałem przez pol roku w PREZZO. menagerka prze pi*** !!! tak wykancza psychicznie ludzi ze masakra. masz offa a musisz przyjsc do pracy bo dzwonia za toba i obiecuja ekstra stawke!! a co do napiwkow to pewnie kradna choc nigdy nie zauwazylam ale zawsze w stosunku do ruchu , malo bylo kasy z tipsow!! i ten podzial z puli to jest bezsens! bo np dostalam 20 f od stolika a potem na koniec np tylko 15 bo kazdemu po rowno! [usunięte przez administratora] moj napiwek to moj!! ja serwis robilam a nie ktos za mnie ;/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 11:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto natomiast pracuje w firmie N i może powiedzieć czym ta firma się zajmuje? na jakim stanowisku można tam pracować?
zdjecie uzytkownika
ex employee - 2013-07-31 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie idzcie do Prezzo! Potwierdzam opinie kolegow pracowalam w Prezzo w Northampton przez kilka miesiecy.. zenada!! Syf okropny, serwuje sie przeterminowane jedzenie, kradna ci napiwki etc. Mimo mojego przykrego doswiadczenia mysle ze to jak odnajdziesz sie w pracy zalezy gdzie trafisz - jakiego masz managera, wspolpracownikow itp. Ja akurat mialam superwajzerke pchycholke (wegierke choc nie sadze zeby to mialo znaczenie) kobiete niezrownowazona psychicznie, sfrustrowana, zdepresowana, nieszczesliwa wariatke ktora wyzywala sie na pracownikach! Probowalam wytrzymac ale odeszlam po kilku miesiacach bo w takiej atmosferze praca nie jest warta zadnych pieniedzy! Teraz pracuje w innym miejscu mam mniej napiwkow ale atmosfera jest zdrowa i przez to praca niestresujaca wiec nie zaluje ze odeszlam. Pozdrawiam wszystkich ktorzy pracuja lub pracowali w Prezzo!! ps.Z tymi oliwkami to naprawde byly jaja.. ahah
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 00:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ex eployee czy możesz powiedzieć coś o wysokości zarobków w firmie N? ile można było tam maksymalnie wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
Chefprezzo - 2014-02-14 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, piszecie ze cieżko ze mało płaca, to jest praca w kuchni w miarę szanującego sie restauracji i to jest oczywiście zapierdziel, i nie ważne czy to jest prezzo czy jakaś inna restauracja, kto prędzej pracował na kuchni w jakimś spoko lokalu wie o czym mowię, osobiscie pracuje w prezzo jakiś czas i byłem najpierw na trial day w hertford na kuchni pracuje 3 wegrow headchef bardzo spoko tłumaczy wszystko mówi i stara sie tłumaczyć po angielsku powoli i wyraźnie teraz. Obecnie jestem w stamford gdzie managera jest Polka i jest bardzo spoko na kuchni pracują Słowacy jeden Węgier i Polak i także sa ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
simba - 2014-02-18 19:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele osób widziało w programach telewizyjnych jak stresująca jest praca w kuchnii. Myślę, że normalnie jest podobnie, więc trzeba przygotować się na duży stres w restauracji
zdjecie uzytkownika
prezzo Yeovil - 2014-03-15 15:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w prezzo przez prawie rok na stanowisku supervisora od razu.Z tym przeterminowanym jedzeniem to przesada,owszem daty sa przeklejane ale tylko jesli towar był zdatny do spozycia a nie smierdzacy no ludzie! taka siec nie pozwala sobie na zatrucia, opiniujecie żle tylko dlatego ze wam nie wyszło, ze nie wy dostaliscie awans czy kolezanka lub poprostu nie dawaliscie rady. Prezzo jest tylko dla mocnych charakterów i ciezko pracujących, ale nie oszukujmy się, łatwiej w firmie mają angielski i portugalce. Niestety, Polacy sa na samym koncu łańcucha pokarmowego.
Odeszłam z pracy na urlop macierzynski przed tym musiałam tez ciezko pracować, pod nieobecnosc menagerki wszystko na mojej głowie ale po co godzicie się na prace której nie umiecie/nie chcecie/olewacie??
Opinie są żle napisane bo widać w nich tylko jad tych zawiedzonych, ze za darmo nie dali zarobic. ja osobiscie rónież mam za złe prezzo to jak byłam wykorzystywana i to w zaawansowanej ciąży, ale tak musiało być jeśli chciało się zarobic. Ich największym grzechem jest kłamanie ze przyjmują pary do pracy- mój mąż popracował ze mną 2 tygodnie potem chcieli go przenieść do innego miasta. Nie zgodziłam się więc zrezygnował, wtedy wiedziałam już ze po macierzyńskim do nich nie wrócę. prawdą jest również iz menagerki są okropne. Jesli macie faceta menadzera- jestescie w niebie. Ja bardzo zle wspominam swoją menadzerkę ale robiłam swoje, bo tak się składa ze miałam gadane i twardy charakter więc 'góra' mnie lubiła więc nie mogła mi podłozyc świni.
Wiec resumując- praca jest ok, zarobi się ale cięzko trzeba pracować, atmosfere tworzą ludzie więc jak się trafi jakiś kwas to nic juz nie zrobicie. Klienci mili.Napiwki owszem rozdaje się po równo, nie bierze się tego co ci dany klient zostawi, bo tym sposobem i kuchnia cos dostanie. Pozdrawiam i życzę więcej facetów na stołkach menadzerskich (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PREZZO ITALIAN RESTAURANT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x