logo Olsa Poland Sp. z o.o.

Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Maja 2017-06-26 13:29
@Olsa wspominasz o tym, że w firmie obecnie trwają zwolnienia. Co jest ich powodem? Dużo osób zostało zwolnionych w ciągu ostatnich miesięcy?
Piszecie też, że w firmie nie ma pracy i przez to pracownicy są wysyłani do domu. Jednak obecnie trwają procesy rekrutacyjne na liczne stanowiska do firmy. Między innymi poszukiwani są inżynierzy jakości, magazynier, ustawiacz wtryskarek. Czego mogą spodziewać się osoby, które są zainteresowane którąś z tych ofert pracy?
Tomek 2017-06-28 22:06
Szukaja nastepny Magdziak.
Krycha 2017-06-29 23:30
Prawo pracy mówi ze, pracodawca ma prawo do dysponowania połową twojego urlopu. A jeśli nie chcesz iść do domu i tracić urlop,to się nie zgadzaj - to jest chyba proste, wystarczy się tylko odezwać. Ja nie raz miałam taką sytuację, że linia mi stanęła, a ludzie nie chcieli i wracać do domów. Pracodawca musi Ci zapewnić prace zastępczą, np. przeniesienie na inny dział, selekcję, przepakowanie, rework. Jest wiele możliwości. Wystarczy się tylko odezwać i powiedzieć nie. Jak pozwalacie tak macie.
1
koniec 2017-07-05 14:07
pracuje w ten firmie krótko ia za razem za długo. koniec mojej pracy tu. praca wykonanie super ale atmosfera z kadrą kierownicza to coś przeciętnego z pod dworcowej bramy. chaos brak wyrachowania .o szacunku do ludzi i samych siebie nie mają pojęcia. rywalizacja . nie do pomyślenia młode a głupie '
11
ONA 2017-07-06 11:50
Na twój temat już było tyle pisane że szkoda twoich słów .przykład :była taka koordynator madzia wszystkimi pomiatała wszystkich miała za nic czy starszy czy młodszychs wszyskich zwalniała aż wreszcie ją zwolnili i dopiero się przekonała co to jest szacunek do pracy a przede wszystkim do ludzi bo się sama przekonała jak to jest jak się kimś pomiata pani madzia zwolniła się po po dwóch miesiącach pracy w restauracjii uniwersyteckab bo nią drygowali i każda to czeka jak powypadają piórka powodzenia wytrwałym w tym kołchozie
5
Zofia 2017-07-06 13:42
ten inzynier co wody podpiąc nie umie to M.H?
1
ONA 2017-07-07 18:27
PRZEPRASZWAM PRACOWAŁA W RESTAURACJII PANORAMA
3
Krycza 2017-07-08 11:41
Zastanawiam się nad pracą w Olsie przez pośrednika PPT z Gorzowa. Oferują zatrudnienie na 3-brygadówce. Da się w miarę zarobić?
STORCZYK 2017-07-08 13:32
Poczytaj sobie fotum a zresztą jak masz silną psychikę to idz
1
Krycza 2017-07-08 15:50
@STORCZYK Dzięki za odpowiedź. Szukam pracy sezonowej, do końca września. Stąd moje pytanie jak to jest z płatnościami gdy umowa jest podpisywana u pośrednika. :)
były niebieski 2017-07-09 11:11
Widać życie czyimś życiem zawsze w modzie.
ONA 2017-07-09 13:14
Nie moda tylko żeczywislość której sama doznałam na tej osobie pozdrawiam
gnida 2017-07-13 20:30
walcie o-lse w rogi ile się da
4
bbb 2017-07-17 08:38
R.S
2
małpa z klatki schodowej 2017-07-20 17:56
przychodzę do pracy.. nie ma pracy

nic tylko bananem w łeb strzelić..
1
lubię schody 2017-07-20 19:42
dobre jak jest praca co norma norma
Ginter 2017-07-20 21:38
Jak nie masz co robić to zawsze znajdzie się Kiełbasa do obrobienia, powiedz tylko głośno!!!
ABC 2017-07-21 17:49
Czepki na metalizacji - nieporozumienie :/
3
zaintresowany 2017-07-24 18:22
Czy mógłbym prosić o jakąś aktualną opinię o pracy w biurze?
mopek 2017-07-28 01:07
praca w olsie czyni wolnym,ludzie co wy tam jeszcze robicie,tyle lepiej płatnej pracy u sąsiada za miedzą,a wy tym smarkulą dajecie sobą pomiatać,koszmar XXI wiek mamy a tam o zgrozo
10
Lampa Alladyna 2017-08-09 14:50
Nareszcie,poza tym jak wam się tyra w te upały? Pewnie mokre macie od potu nawet majtasy.Harujcie,harujcie,norma i tylko norma pod komendą nie wyzytych wyposzczonych bab się liczy.Pis z wami
1
Tomek 2017-08-09 20:27
Uwaga na metalizacje jest nie zdrowie powietrze to jest pelna kurz aluminiowa.
Piecy generuja tak kurz.
Kurz idzie do plecy nerki krew kosci
Uwaga zmienicie stanowisko.
Tomeczka 2017-08-10 18:29
To po co wchodzisz do tego "piecy" . Na metalizacji pracuje ponad 5 lat i jestem okazem zdrowia. Zawsze możesz przenieść się na wtrysk, chyba że granulat tobie zaszkodzi. To już lepiej zrezygnuj z tej pracy szkoda zdrowia. Lol.
Ewcia 2017-08-15 21:42
Czy poniedzialek 14.08 jest do odrobienia w sobotę???
Mala 2017-08-15 22:24
Tak do odrobienia smieszni w sobote i nocka tez ma to odrobic w sobote ciekawe kiedy biuro to odrobi
1
Ewcia 2017-08-16 18:51
Biuro jak widać ma nieograniczone dni wolnego, które nie musi odrabiać jak święto wypada -.-
2
wykidajło 2017-08-20 10:24
To już jest koniec,nie ma już nic,to juz jest koniec,pora jusz iść.
Jak czuja sie wredne brygadzistki,pytam się jak?
1
Mlody 2017-08-20 23:20
Witam czy przyjmują do Play na 3 zmiany ? Bo chciałbym zacząć pracę w tej firmie mam 22 lata i uczę się zaocznie .
Mrówka 2017-08-21 12:28
Co z nami bedzie szykuja zwolnienia najlepsi zostana co jeszcze moze czas zmienic pracę
2
Spina 2017-08-27 09:14
Tak zwolnia was. Na pierwszy ogień beznadziejni kierownicy obszarów nie wiadomo po co oni zostali powołani oraz inni. Będzie po staremu ha ha ha.
Będą znowu Włosi zadzic a Polaczki pa pa kombinatorzy.
Powodzenia w dalszej karierze.
2
Mama 2017-08-27 19:55
Może coś w tym jest.
Pożyjemy zobaczymy
3
P.nikt!!!! 2017-08-31 11:50
Krytyki i poniżania ludziii maja za nic sprawdzaja ile wytrzymamy a po tem pretensję ze l4czlowiek nie wielbłąd ...4maszyny!!!5wózków masakra jakas!!!
ONA 2017-09-01 11:33
WIDZIALAM JAK WCZORAJ BYLA ZADYMA Z NIA TA DZIEWCZYNA NIE POWINNA JEJ TEGO POPUSCIC CO TO JEST ZE NIKT NIE WIDZI NIC...
I am 2017-09-01 12:50
Zgłaszane było nie raz, tylko kierownictwo nic z tym nie robi, dyrektor tak samo. Jesteśmy zwykłymi pionkami i mają w nosie, że ktoś nas źle traktuje. Dlaczego ludzie odchodzą ze str A? Brygadziści nie widzą problemu, sami są zastraszeni.
M.m. 2017-09-01 13:44
I dopóki tak bedzie dalej poblarzane rudej tak będzie na wieki slyszalem ze sad pracy jej sie szykuje moze sie czegos nauczy szloda ludzi tam
6
ONA 2017-09-02 10:16
Ciekawe czy przez przypadek sama o sobie teraz tego nie piszesz bo bo natym nie stanuesz albo na tam tym a druga ciagle ma cos bo musi to robic postaw sie na jej miejscu i teraz zapi....laj jak ona tam ty prowokatorka bylas tam zeby to ona miala wiecznie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na fajeczki co chwile zamiast pomuc cwaniary takie a na innych detalach zawsze ponad normy miala .zapewne żadna nie stanietam sama na jej stanowisku bo za ciężko wam smieszne jestescie
1
W.G 2017-09-02 12:52
Ona nigdy nie pomagala wiec jej nie pomagali. A sama tez latala na fajki wiec wszyscy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia i tyle.
Bryg. 2017-09-02 14:07
Teraz tylko ja krytykujecie raptownie nikomu nie pomagala to dziwne bo nie raz widzialam beszczelie krytykujecie innych radzila bym sie spojrzeć na siebie i życzę wam larwy zebyscie w piz.....de dostaly podwójnie zaklane falszywe koleżaneczki od siedmiu boleści.
1
Bryg. 2017-09-02 18:53
Teraz takie wszustkie mądre szkoda waszych zaklamanych mord falszywe su.....ki dbające o swoje zalosna metalizacja mam nadzieję ze was rozjebia tam lub do......je....bia ciagle wam bylo zle to koty mopy i przytakiwac falszywe same jestescie sriery zaklamane oczerniajcie dalej kazdy kto tam robil to be tylko te co wlasnie sraja dalej niz widza to cacy widac korwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie jestescie same na nia gadacie i kto falszywy jest co gratuluje pokazania jakie jestescie. Tempe !!!
,c,c 2017-09-02 18:55
A yy taka swieta co jak ci zagraja tak tanczysz wszystkie siebie warte buty lizac powinnyscie
3
Zielona 2017-09-02 20:16
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia bzdury moze z twarzy tak wygląda jak by miala fochy ale mila sympatyczna osoba jest
Pracownik 2017-09-03 09:49
Super festyn. Więcej takich, niech żałują ci co nie byli bo tylko narzekac potraficie.
Jestem na tak dla Olsa.
5
Robson 2017-09-03 13:41
Tak popieram wypowiedź o festynie.
Ubolewam tylko na tym że tak żadko firma Organizuje taki festyn.
Napewno zmieni to nastawienie co poniektórych.
Bardzo pozytywnie
6
Zadowolony 2017-09-06 08:26
Festyn zorganizowany na bardzo wysokim poziomie. Moja rodzina jak i znajomych jest bardzo pozytywnie zaskoczona:) Ukłon w strone organizatorów festynu:) Gratulacje.
3
ABC 2017-09-06 15:27
Najbardziej z festynu cieszą się Ci, którzy za***dalali na 2 zmianie!
4
SuperRobota 2017-09-11 15:51
Wszystko pięknie, szkoda tylko że wypłaty większości ludzi sie nie zgadzają... Hmm.. Biedne panie kadrowe i księgowa. Chyba jakiś przypadek że tak często i u tak dużej ilości osób sie mylą. Poczekamy na kwiatki i pójdziemy posłuchać jak to w niewyjaśnionych okolicznościach ktoś sie włamał do kadr i ukradł wnioski za nadgodziny:-D Dobrze że chociaż naszej administracyjno-kierowniczej elicie dobrze naliczacie wypłaty bo wtedy byłoby dopiero kwiczenie świnek pod drzwiami.
4
wasz pan 2017-09-12 18:06
Nie mlaskać mi tu tylko norma,norma i jeszcze raz norma.Płaci się za robotę a nie obijanie
1
SuperRobota 2017-09-13 22:52
Na wstępie zacznę że pracuje kolego/koleżanko a nie się obijam ale to tak dla Twojej wiadomości nieszczęśliwy człowieku. Forum jest po to aby na nim pisać co i jak jest w pracy czyli w Olsie. Niestety moja wypłata się nie zgadza więc daje to na forum robiąc reklamę firmie. Pozdrawiam i życzę Ci mniej kąpieli z sąsiadem Panie:p
3
olifka88 2017-09-14 17:03
Firma oszukuje na wyplatach agencje tym bardziej i nasze kadrowe ktore nie umieja liczyc i sobie pchają
8
Sprawca 2017-09-18 20:32
Jesli zeczywiscie oszukują na wpłatach to dla czego nic nie robicie z tym.
Są od tego służby które zrobią z tym porządek.
4
Zostaw swoją opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.