Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-11 19:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca marzen po wypłacie na 4 brygadówke odrazu uciekłam na chorobowe rypac 3 wekendy za marna kase niech sobie król sam robi co ja debilka jestem .zeby tyrac na wtryskarkach niema jak wyjsc na przerwe i do taolety to masakra a brygadzistki tez maja to w dupie ukrainki moga stac a jak polka stanie to odrazu mop i wiadro dlaczego tak jest/?
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-11 19:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca marzen po wypłacie na 4 brygadówke odrazu uciekłam na chorobowe rypac 3 wekendy za marna kase niech sobie król sam robi co ja debilka jestem .zeby tyrac na wtryskarkach niema jak wyjsc na przerwe i do taolety to masakra a brygadzistki tez maja to w dupie ukrainki moga stac a jak polka stanie to odrazu mop i wiadro dlaczego tak jest/?
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-11 21:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest i bedzie wypaly zachwycajace tsza szukac pracy a panie koordynatorki niech same robia za taka kase zwlaszcza jedna ......
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2016-05-12 07:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednej to już całkiem odwaliło. Ludzie na nią patrzeć nie mogą i coraz więcej chodzi na L4 albo całkiem do pracy nie przychodzi. Tylko chodzi marudzi i wkurza wszystkich wkoło. Nagle jak ona się pojawiła to wszędzie wydajności niby są i brygadzistki sobie radzą. Żenujące. Bez jej wpier....lania każda sobie radziła i bezstresowo pracowała. A teraz nie dość, że wszędzie zmontowali kamery to niech jeszcze zrobią kierowniczki koordynatorek bo, za mało jest osób wyżej postawionych w olsie. Były 3 główne i wszystko pięknie szło. Teraz tylko jedną wielką burdę zrobili.
zdjecie uzytkownika
mondry - 2016-05-12 17:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi was nieudacznicy co tu załapaliście się do pracy,miłego wieczoru adyjos pomidoros
zdjecie uzytkownika
spongbob - 2016-05-12 17:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Olsie? upada z każdym dniem coooraz niżej. Jest tylko jeden wielki syf i meksyk odkąd władze przejął Mrs. King. Jak włoch przed nim był było ok, taki spokój panował...a teraz? BY POLAK POLAKOWI KŁODY POD NOGI RZUCAŁ ?!?! Panie King proponuje panu zmienić stanowisko i zejść do 'poziomu' tam się nadasz w 100% ;) Wszystko po kosztach obcinają, ludzie robią w warunkach +30 st. ciężko zrobić coś z tym? ale po co przeciez to koszta a kadry i reszta 'wyżej' musza zyc na poziomie, żałosni ludzie. Ciekawe czemu koordynatorki i te w biurach to młode z atutami babki, pewnie musze na czarno pod biurkiem dorabiać ;) . Jeszcze temat toalet na dole, gdybym wiedział kto wrzuca rekawiczki celowo by zatkac toalete i by chodzić na góre sobie zapalić , wsadził bym tej osoby łeb do kibla i zapchał z miłą chęcia. nie każdy pali i nie każdy ma siłe zapieprzac na góre i to raz na 8 godz bo nie pozwalają. BRUDASY. rowniez pozdrawiam też montażystke Eweline CH. z dolnej hali, nie wkładaj sobie juz tak tych leginsow w dupsko, nikt nie jest głupi wyglada to paskudnie, jakbyś coś miała włożone w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak chodzisz, takim sposobem ojca dla dziecka nie znajdziesz
zdjecie uzytkownika
Tomnm - 2016-05-12 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie kordynatorki w porownaniu do brygadzistka chociaż coś robią. To pomogą na montażu to sprawdza braki i jeszcze swoje obowiązki potrafią wykonać. Na nowej hali sa 4 i każda z nich pomaga ludzia. To ze ktoś kogoś gania do pracy to chyba tak jest wszędzie.
zdjecie uzytkownika
buziaczek - 2016-05-13 12:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli uważasz, że coś robią to przyjdź na nocki i zobacz co się dzieje. Brygadzistki widać cały czas na linii, a koordynatorki na pogawędkach przy biurku. A jak któraś osoba pójdzie do toalety czy zapalić to zaraz wont gdzie ona jest. A pytanie gdzie one są skoro ich dobrą godzinę, dwie nie widać. Zbyt dużo zajęć mają jak widzisz, że mogą sobie pozwolić na takie ciekawe dość zajęcia.
zdjecie uzytkownika
Promoz - 2016-05-14 11:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 ludzi a nikt nie umie zrobić strajku :D
Zrobienie strajku w takiej firmie skazywałoby ją na mln strat 2-3 dni przed bramą nie wpuszczać żadnych transportów ani żadnych ludzi i macie spokój z Królem jak i ch*jwymi warunkami :)
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-14 16:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo, każdy woli zacisnąć zęby i robić bo, ma rodzinę na utrzymaniu. Przy takim zarządzaniu to firma sama niedługo splajtuje i 2000 osób pójdzie do zakładów obok. Wtedy każdy odpocznie od tych feralnych warunków pracy. Bo, już tam nikt nie wytrzymuje robić. Nowi ludzie chociaż wiedzą co robią uciekając od razu z stamtąd. Straszą, że ludzi zwolnią, a ludzie sami się zwalniają albo nie przychodzą już do pracy żeby ich powyrzucali. Będą dalej ściągać leserów z Ukrainy żeby było więcej reklamacji i większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy liniach. Ale to już ich problem... Widocznie chcą żeby doszło do upadku firmy skoro ludzi, którzy dla nich robią nie potrafią nawet uszanować.
zdjecie uzytkownika
wasz pan - 2016-05-14 18:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie,piszcie nieroby i frustraci co jeszcze leży wam na watrobie,piszcie nieudacznicy życiowi piszcie
zdjecie uzytkownika
HHHH - 2016-05-15 11:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST JAKAS PATOLA TAM. MY ZAPIERDALAMY A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z TEGO MAMY OD § MSC DOSTAJE1300ZL A ZAPIERDALAM CALY MSC I WEEKENDY SKANDAL
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-05-15 13:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabia w Olsie team leader?
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-05-15 13:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn chodzi mi bardziej ile zarabiają brygadzistki? tak ok...
zdjecie uzytkownika
wasz pan - 2016-05-15 17:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak młoda i kształtna to zarobi dużo ,stare to ewentualnie 1800zł na łapkę,kumasz?
zdjecie uzytkownika
Była montazystka - 2016-05-15 19:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
G.. W o prawda że zarabia 1800zl na umowie ma 2200zl i musi się użerać z debilami w z góry. Jak się nie spodoba to wont spowrotem na montaż a za nią wezmą lasera z ukrainy który nic nie robi i się nie potrafi mowie o brygadzisce z 63 Linus Madzii p. W jakiś problem to od razy do niej
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-05-15 21:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabia taka młoda, ładna brygadzistka?
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2016-05-16 19:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w olsie najgorsza na całej strefie. Panie brygadzistki co rusz zakładaja leginsy by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecić i takie same są koordynatorki. A z jednej brygadzistki to słychać ze koleżanki brygadzistki(pozdrawiamy panią Justynę K.) się śmieją bo co rusz pije red bule i codziennie przylatują po jej lampy samoloty. śmiech na sali myśli pewnie ze jest gwiazdą i jej linia najważniejsza. Nie lepsi są set operatorzy jeden na drugiego zwala obowiązki. zadzierają nosa i jak mówią maja wyy....je....bane , nie umieją nic naprawić tylko szwędają się bezsensownie i patrzą jak by tu popisać na komórce bądź śmignąć na fajkę a zarabiają gnoje lekko 4 tys. Nie polecam firmy a raczej odradzam. Tam kierownictwo to debile
zdjecie uzytkownika
bebzon - 2016-05-16 23:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasz pan - 2016-05-15 17:56:43]:
Bardzo ciekaw i mało prawdziwe. Dłuższe stażem brygadzistki tzw. "stare" zarabiają o wiele więcej niż te co są krótsze stażem. Na umowie mają młodsza brygadzistka, prawdopodobnie będą nią przez 2-3 lata. Potem może zmienią status na: "brygadzistka" i zaczną zarabiać o wiele więcej. Więc kształty i uroda nic nie dają. Choć jest w czym przebierać.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-05-17 14:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany tą pracą, prosze napisać, ile zapłacić za godzinę, ile godzin dziennie, w którym można pracować? Ile dni w tygodniu możesz pracować? Można wziąć dzień wolny lub urlop?
zdjecie uzytkownika
Nik - 2016-05-18 17:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Logistyka - 2016-04-23 19:35:15]:
Ty chyba jesteś idiotom! Po pierwsze: Ukraińcy pracują po 12 godzin i dla tego mają tak samo jak Polacy, a na dodatek oni na Umowie zlecenia a nie na Umowie o pracy, a to kur...a różnica!!!!
zdjecie uzytkownika
vjdjd - 2016-05-18 23:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2016-05-17 14:54:49]:
Ok. 10-11 zł/brutto za godzinę, 8 godzin dziennie. Jeśli system 3 zmianowy to od poniedziałku do piątku. A sobota niedziela płacone jako nadgodziny. Jeśli 4-brygadówka to 7 dni w tygodniu, co 2-3 dni inna zmiana, 2-3 dni wolnego w tygodniu albo na weekend zależy jak zmiany wypadną. Jeśli nie chodzi pan często na L4 czy urlopy to raczej bez problemu, tylko się zgłasza tydzień przed żeby inną osobę przeszkolić na ten dzień za pana.
zdjecie uzytkownika
Dans135 - 2016-05-20 17:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO ILE NA MIESIAC SIE ZAROBI BO PLANUJE SIE PRZYJAĆ PROSZE O ODPOWIEDZ DZIEKI
zdjecie uzytkownika
vjdjd - 2016-05-20 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dans135 - 2016-05-20 17:45:56]:
Ok. 1400 zł/ netto- bez nadgodzin, z nadgodzinami 1600zł- 1800zł/ netto.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-05-21 20:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to powie mi ktoś ile dostane jako pomocnik ustawiacza i czy jest możliwość awansu na ustawiacza wtrysku ? Wiem że nie od razu są kokosy i zawsze trzeba troche popracować i poczekac na coś lepszego , poprosze o konkretna odpowiedz bo jestem zainteresowany pracą w tej firmie , dzieki
zdjecie uzytkownika
STORCZYK - 2016-05-23 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE KRÓL jak wygląda zbieranie używanych rękawiczek co na to przepisy ,sanepid i inspekcja pracy ale inspekcja i wszyscy z innego województwa żeby nie było kumoterstwa bo rękawiczki,majtki,biustonosz i skarpety są rzeczą osobistą ludzie mają różne choroby i grzyby więc może całe grono z biura włącznie z panem i behapowcem będzie zakładać zużyte ??? JESZCZE SIĘ ODEZWIEMY BO SĄ INNE PROBLEMY
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-23 21:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rekawiczki i goraczka ktora tam panuje masakra potopimy sie ludzie na chorobowym bo urlopow nie moga dostawac kpina normalnie jakas a pani koordynatorka lata i straszy zwolnieniami ludzie sami sie zwalniaja nikt nikogo nie musi
zdjecie uzytkownika
GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rękawiczki gorąco banda niedouczonych brygadzistek , koordynatorek ,kierowników nieudaczników to wielka paranoja panie KRÓL to pana pomysł żeby stworzyć tyle miejsc pracy kosztem pracowników montażu bo to my na nich pracujemy na ich pobory które na pewno zaczynają się od 4-ch tysięcy a nam zabrałeś całą godność włącznie z szacunkiem do pracy chyba pan nie wie co to jest szacunek ???? wszystkim zależy tylko na normie nikt nie dąży do tego żeby te lampy były dobre tylko szybko się produkuje a potem je się rozbija to samo się dzieje na magazynach w Dębnie i pan szuka oszczędności na makulaturę do ekologii wywozi się paletami kartony w które można pakować lampy i wy szukacie oszczędności tylko kamer nasraliście na halach że jakby pracownicy was okradali może wina jest po waszej stronie a z pracownika robi się kozła ofiarnego . Ej STORCZYK skontaktuj się z nami to razem poinformujemy PAŃSTWOWĄ INSPEKCJĘ PRACY PILNE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ZAINERESOWANY - 2016-05-24 07:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11]:
podoba mi się ta decyzja podpisuję się pod nią
zdjecie uzytkownika
POUKŁADANY - 2016-05-24 09:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11]:
ej kimkolwiek jesteś .Chciałbym się z tobą spotkać bo zainteresowała nas ta inspekcja pracy
zdjecie uzytkownika
olsioł - 2016-05-24 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poinformujcie tez Państwową Inspekcję Sanitarną.Zobaczycie co będzie się działo.Nie bójcie się,nie bądzcie niewolnikami w swoim własnym kraju.
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-24 13:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super wkoncu cos zacznie sie dziac na nasza kozysc brawo
zdjecie uzytkownika
Była montazystka - 2016-05-24 14:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co tam się dzieje w tym zakładzie pracy słyszę ze jest coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka - 2016-05-24 15:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11]:
Z tymi zarobkami to przesadzasz. Gdyby tyle, któreś z nich zarabiało to by z miłą chęcią kolejne 8 godzin ciągły dodatkowo.
zdjecie uzytkownika
kadra - 2016-05-24 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak panie w HR dalej okradają i oszukują na godzinach? nie długo to się skończy
PIP w padnie i tyle,
zdjecie uzytkownika
Tymon - 2016-05-24 22:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze jechać z nimi. Popieram to co piszecie.
zdjecie uzytkownika
miś1 - 2016-05-25 10:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdybyś zarabiał tyle to byś nie musiał robić dodatkowych godzin dochodzi jeszcze premia za plan a dlaczego koordynatorki tak latają nawet bardzo potrafja same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wiedzą że dostaną premię a ty za 1800 albo mniej zapierdzielaj i mało tego nie usłyszysz dobrego słowa
zdjecie uzytkownika
menof - 2016-05-25 15:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że w olsie jak jest nawet +30 stopni to i tak macie jedną przerwę?
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka - 2016-05-25 16:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miś1 - 2016-05-25 10:11:38]:
Przecież premii uznaniowych i obecnościówki nie ma, jedynie za robienie nadgodzin jest. Może tam jakiś dodatek mają jako koordynatorki, ale czy dostają jakieś premię to wątpię. Gdyby tak było to by brygadzistki jeszcze gorzej cisnęły ludzi niż cisną żeby tylko zarobić więcej. I to nie prawda, że nie pochwalą ludzi za normę. Chwalą tylko nie za często żeby ludzie nie poobrastali w piórka i przestali robić.
zdjecie uzytkownika
olsioł - 2016-05-25 18:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolę( usunięte przez administratora ) pole niż w Olsie być koordynatorem...
zdjecie uzytkownika
montazystka - 2016-05-25 18:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teoretyczne frazsy, opowiem wam o praktyce, , to ze musimy sprzatac na lnii to norma bo byloby brudno i nie mam zalu, ale w chwili wolnej a nie w tracie pracy ale ok kiwnelam glowa ze posprzatam, ale pani B stwierdzila ze mam problem i z szyzderczyzm usmiechem pokazala ze rzadzi, czlowiekiem sie jest, na stanowisku sie bywa, mozna to powiedziec bez kontekstow i prowokacji......pozdrawiam y un salud senora barbara
zdjecie uzytkownika
cotomabyc - 2016-05-25 19:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Olsie coraz gorzej, nie sluchac ludzie opinii dobrych na temat tej firmy, bo to jakas masakra. Ludzie pracuja w tym ukropie, pot sie leje po tylku, nawet klimatyzacji nie ma- zakladaja za to kamery, eliminuja juz jakosc podobno z Olsy, nie bedzie albo juz nie ma GP-12 , podobno sgp jakosc tez ma zniknac. Nie wiem kto to wymyslil ale bujda jakich malo, jakis niewyuczony czlowiek to robi. Jak beda dostawac reklamacje na miliony to moze wtedy sie opamietaja, chociaz nie ma co na to liczyc-sami zasiada przy stolikach na bylym gp12 i beda sprawdzac z jezorem wywieszonym do ziemi. Haha
Wspoczuje kobietom na montazu, gdzie zasuwaja jak mrowki, wspolczuje. Jeszcze w tych warunkach. Wszyscy na nie japy dra, chodza tylko i sie panosza, niby sprawdzaja co jak kto robi, ale tak naprawde nie wie jaka konkretnie lampe teraz trzyma w rekach- specjalisci. Dzisieciu ich stoi nad jedna lampa- nic nikt nie widzi. Kon by sie usmial. Haha
Praca ludzi z biur troche przereklamowana, jakby to nazwac praca. Chodza w kolko, plotkuja i nic wiecej. A gdzie jest BHP kiedy Panie z biura w 12 cm szpilkach ledwo co chodza po hali- ale wazne ze maja szpilki- to co ze zaraz sie na nich zabija . Oj drogie Panie gdzie jest wtedy BHP? Chociaz czego od niego wymagac, skoro sam po hali chodzi w tramkach. Czepia sie ludzi, chce kary nakladac na pracownikow jak kobieta w koszulce bez rekawa jest- co to komu przeszkadza, a sam chodzi z tenisowkach. Pozazdroscic.
Mysle ze oni wiedza o kazdorazowej akcji Inspekcji Pracy- bo inaczej by sie nie wyplacili w tych karach- chyba ze Olsa kazde prawo ominie.
NIE POLECAM PRACY! LUDZIE SZANUJCIE SIE I NIE PRACUJCIE TAM BO LEDWO WAM NA ZYCIE STARCZY!
Pozdro

zdjecie uzytkownika
Basment - 2016-05-25 23:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pranie rękawiczek haha Nie wiem jakim oszołomem trzeba być żeby wpaść na takie coś.. HAHAHA Pompowanie kasy w siebie i swoje kończyny które spijają piankę z ciężkiej pracy montażu. Nie wiem co ćpają ale dobrze w garach mają.. Uwalać dalej wypłaty a wyniosą olse w plecakach i kamery nie pomogą. Porządek można zrobić w łatwy sposób.. Znajdując kogoś z dobrym włoskim i namiar na właściciela lub główne biuro i wysmarować co się dzieje, Przypomnę tylko ze wpis po włosku który ktoś zamieścił został całkowicie usunięty bardzo dziwny zbieg okoliczności :)
Pozdrawiam i zycze powodzenia ludziska działajcie coś z tym burdelem ja jedynie mogłem odejść presja pani brygadzistki była z byt wielka na moją osobę. 3mta sie
zdjecie uzytkownika
Jwkvnwthamj - 2016-05-26 11:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zacznijcie doceniac ludzi. Tak szybko odchodza
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-05-26 15:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
bober - 2016-05-26 15:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzątanie to mały pikuś ale żeby skrzynki na linii stały ustawione co do 1-go centymetra to śmiechu warte dosyć że obóz pracy to reżim jak w wojsku tylko perfekcyjna pani olsy lata jak perszing i nakleja etykietki chyba żeby było ładnie albo może w biurze nie ma co robić i drukuje ładne etykietki mister king i mister behapowiec myślicie że rozwiązaliście problem upałów to się w bardzo nie długim czasie się okaże
zdjecie uzytkownika
cotomabyc - 2016-05-26 18:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bober - 2016-05-26 15:52:12]:
Tak dokladnie smiechu warte jak widze jak chodza ci "kierownicy " pozal sie boze i patrza czy wszystko rowno stoi przed audytem z fiata. Jakby sie dowiedzieli jakie tam machloje ida to odrazu fiat by odszedl od olsy . Mysla ze zamydla im oczy jakimis tablicami kolo linii, ladnie postawionymi skrzynkami,kartonik tez musi byc ladnie zaklejony tylko zeby tadma rowno co do centa przyklejona byla, a etykietki naklejane jak najkolorowsze jak najdoskonalsze z idealnego papieru a i tusz musi byc kolory a nie byle jaki czarno bialy. Linie przed audytem liza jezorami normalnie zeby kszty kurzu adytorzy nie zobaczyli . Ojej ojeja biedna olsa ..
zdjecie uzytkownika
cotomabyc - 2016-05-26 18:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokladnie smiechu warte jak widze jak chodza ci "kierownicy " pozal sie boze i patrza czy wszystko rowno stoi przed audytem z fiata. Jakby sie dowiedzieli jakie tam machloje ida to odrazu fiat by odszedl od olsy . Mysla ze zamydla im oczy jakimis tablicami kolo linii, ladnie postawionymi skrzynkami,kartonik tez musi byc ladnie zaklejony tylko zeby tadma rowno co do centa przyklejona byla, a etykietki naklejane jak najkolorowsze jak najdoskonalsze z idealnego papieru a i tusz musi byc kolory a nie byle jaki czarno bialy. Linie przed audytem liza jezorami normalnie zeby kszty kurzu adytorzy nie zobaczyli . Ojej ojeja biedna olsa ..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bhpowiec na szkoleniu bardzo ładnie bajki opowiadał,a rzeczywistość całkiem inna
Pytania: ich nie obchodzą pytania,ty sie nie odzywaj nie pytaj tylko norma,norma ,norma,normę przez pół roku 2x podnieśli
zdjecie uzytkownika
cezar - 2016-05-27 08:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Basment - 2016-05-25 23:36:22]:
piszesz że oni wiedzą o każdej kontroli z inspekcji pracy to ci tylko powiem że się grubo mylisz nawet taka siła nazwiska król i władza behapowca o niczym nie świadczy oni myślą że paroma wiatrakami rozwiążą problemy tak samo z tymi koszulkami drelichowymi niech poubierają się paniusie z biura to te kwoki im się zapocą i będzie smród i wtedy nie pomoże żaden puder i żadne dezodoranty bo chodzą jak modelki na wybiegu prawda panie behapowcu jak mówił pan na szkoleniu żeby używać dezodorantów bo ludzie narzekają że koleżanka śmierdzi więc niech pan nie kłamie bo olsa jedzie tylko na kłamstwie
zdjecie uzytkownika
Dans135 - 2016-05-29 11:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vjdjd - 2016-05-20 23:00:24]:
TO DZIĘKUJE. 1400 TO CO TYDZIEŃ PŁACĄ CZY W EURO ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Olsa Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert