Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-02-04 14:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wykonywana praca nie jest zła tylko najgorsze jest kierownictwo,które nie ma podejścia do ludzi a o brygadzistkach już nie wspomnę. Jedną myśli, że jest lepsza od drugiej!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-05 23:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [fachowcy - 2015-02-04 11:40:12]:
umowa śmieciowa jak Ty to mówisz jest tylko na jakiś czas, zależy od firmy pośredniczącej. Po około max 3 miesiącach dostajesz normalną umowę na 2 lata.
Jeśli oczywiście się sprawdzisz i będą chcieli Cię nadal zatrudniać.
zdjecie uzytkownika
natak - 2015-02-06 16:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazam ze tu jest w porzadku, zwlaszcza jak sie wie z kim i o czym rozmawiac. nikt nie toleruje chamstwa i prostactwa, a wyrozniajace sie jednostki na tle ogolu nie maja podstaw do narzekania, takie jest moje zdanie. nie mowie tu o lizodupach ani dupowlazach... bardziej chodzi mi o osoby wykazujace chec wniesienia czegos wiecej niz tylko plotek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawisci i zazdrosci.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2015-02-07 11:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie skąd w Was tyle nienawiści i zazdrości ? Radzę Wam zająć się pracą a nie plotkami i wypisywaniem obelg .A po pracy żyjcie życiem swoich rodzin i dzieci. Będzie mniej reklamacji a Wy jak pozbędziecie się nienawiści do drugiego człowieka będziecie szczęśliwsi , nienawiść niszczy Was samych . Pracowałam w Olsie prawie 5 lat bywało różnie ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
burza - 2015-02-07 13:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była pracownica, skoro już nie pracujesz w tej firmie i każesz innym zająć się swoim życiem, rodziną itd, po pracy żyć swoim życiem to po co tu w ogóle zaglądasz?! Najwidoczniej nie masz nic lepszego do roboty !!
zdjecie uzytkownika
bebe - 2015-02-08 17:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nie najgorsza lecz Bóg wie czego ona chce, ciągle narzekają. Trzeba robić po 12 godzin wtedy jest ok
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-02-09 21:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, widzę bardzo dużo negatywnych opinii o dziale produkcji, powiedzcie proszę coś o jakości, tzn mogę zostać inspektorem i się zastanawiam.
jak relacje z inżynierami, brygadzistami i innymi działami, jak inspektorzy są taktowanie przez kierownika?
z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
jakość - 2015-02-10 11:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno na jednym z działów na nowej hali jakaś dziewczyna rekrutuje młodsze koleżanki do pracy w agencji towarzyskiej i uprawianiem seksu za pieniadze.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-02-10 15:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Głupota ludzka nie zna granic...
zdjecie uzytkownika
skandal - 2015-02-10 16:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weżcie sie lepiej za robote.Jak ktoś przesiaduje w agencjach towarzyskich i sobie tam dorabia to niech sie tam zatrudni na stałe tak jak w Olsie.Taka osoba nie powinna wogule praowac w Olsie a całą sprawa powinna zainteresować sie policja ponieważ postronne osoby nie powinny być mieszane w ten proceder.Praca nie jest miejscem spotkań towarzyskich i wiadomo seksu za pieniadze.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-02-10 22:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie puszczą plotkę i się wszyscy tym podniecają!
zdjecie uzytkownika
biti - 2015-02-13 07:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp - 2015-02-04 10:30:39]:
o i to jest opis tej pracy który szukałam
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-02-13 15:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm ludzie, jak to ludzie przy zatrudnieniu około 1200 osób trudno żeby się nie znalazło kilkadziesiąt które wciąż będą narzekać, jak pisał ktoś wcześniej

-premia za obecność 200 zł
-najniższa 1800 brutto
- autobusy dowożą do pracy - koszt 10 zł miesięcznie
- dodatkowe premie za pracę w soboty (100 zł) i święta -wg ustaleń od 100 do 250 zł
- ubezpieczenie grupowe dofinansowanie pracodawcy 25 zl;

- od 1 marca wchodzi MEDICOVER (prywatna opieka dodatkowa) za 1 zł miesięcznie (resztę prawie 170zł dopłaca zakład)

masz więc za 12 zł rocznie masz dostęp do prywatnych wizyt !!!!

prawie bez formalności a dodatkowo ma być losowanie jakichś nagród

Sami więc oceńcie, jak jest :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-13 15:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-02-13 15:16:54]:
Łał żyć nie umierać :-)))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-13 16:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-02-13 15:16:54]:
Mam pytanie czy to jest post sponsorowany? :-))))) bo hyba wrócę z Irlandii bo to jest rewelacja jakaś.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-02-14 18:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JEST ogłoszenie Z OLSY ale nierozumiem dlaczego M.Ziołańska zatrudnic chce wczesniej zwolnionych przez siebie ludzi.Nowych twarzy przecież nie znajdzie bo to Honduras czy Indie,moje pytanie jest takie dlaczego zostali oni zwolnieni? Myślą że lepiej znaleść 20 kobiet fachowców niż zmienić 1 czy 2 brygadzistki.Jedna z nich(chyba D.K) zamiast przyjśc do pracy w sobote dorabia w Agencji Towarzyskiej(w burdelu) na terenie niemiec.Jak to świadzczy o firmie i fachowcach odpowiedzcie sobie sami.I nich nie gadają że kobiety same sie zwalniają bo pracować chce każda.A stałą prace chce mieć każdy a robienie z babek fachowców na 1 czy 2 tygodnie to paranoja!
zdjecie uzytkownika
xdxdxd - 2015-02-15 16:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistka D.K. już nie pracuje w Olsie :P
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-02-16 12:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam się ciesze ze taka miła ochrona jest w szczególności jedna bardzo fajna dziewczyna
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-02-16 14:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tylko fakty, suche fakty :) bez jakiejkolwiek oceny subiektywnej :) bez oceniania pracujących tam ludzi
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-16 14:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla pięknej z ochrony
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-16 14:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowienia dla pięknej z ochrony
zdjecie uzytkownika
olsa - 2015-02-19 09:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona całkiem ok
zdjecie uzytkownika
Gość1205 - 2015-02-19 17:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o nowej brygadzistce Margarecie ? Z nowej hali.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka małych rzeczy do zmontowania, kilka pytań i do pracy na drugi dzień
Pytania:
zdjecie uzytkownika
do kasia - 2015-02-19 21:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-02-09 21:25:39]:
zależy gdzie trafisz, jak np do AW lub BB to masakra, gdzie kolwiek indziej lepiej. Szczegolnie AW ktory nic nie robi, poza robieniem z ludzi idiotow. Jezeli chodzi o kierownika, jak kazdy inny, widzi czubek swego nosa
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-24 10:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)teraz wielki kierownik czy ktoś tam, tylko sie zapomina że jest daleko od domu :) i nie każdy ma duużo cierpliwości :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie