Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wtryskarki - 2015-01-07 14:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedz, ale 6000 brutto to ja mam na miejscu. Myślałem że coś lepiej jest tam. To nikomu się tam nie opłaca przyjeżdżać skoro na miejscu ma się na poziomie podobnym nawet przy mniejszym zarobku ok 1000zł. To życzę powodzenia tej firmie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-08 07:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha to prawda znam kilka takich pań w tym brygadzistki :-)
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-01-08 13:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa brygadzistek na nowej hali bo słyszałam że dają popalić dziewczyną i ustawiaczą?
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-01-08 13:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha co prawda to prawda
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-01-08 14:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat brygadzistek lepiej sie nie odzywac, brak słów, ich zachowanie godne pochwały, dzieci w przedszkolu zachowały by sie lepiej a nie jak rozpieszczone bachory ktorym zabrano zaabawke i trzeba sie wyzyc na innych
zdjecie uzytkownika
domino - 2015-01-08 15:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję zamiast ustawiaczy proponuje przeszkolić brygadzistki na ustawiaczy jerzeli wiedzą wszystko lepiej i czują że są lepsze od innych to niech się wykażą, napewnon dadzą sobie radę mając wrodzoną zdolność do kierowania ludzkimi zasobami i organizacją pracy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-08 16:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda na starej hali brygadzistki myślą ze są boginiami i wszystko wiedzą a jak coś spierdziela to szukają kozła ofiarnego żeby tylko ona była czysta. A co do pracy to prawda cisną z normą jak by życie od tego zależało ale oczywiście chodzi tylko o pieniądze bo panie zrobią miesięczna normę i brygadzistki dostają dodatkowa kasę.
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-01-08 20:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłam oferty do pracy jako ustawiacz pracuje obecnie jako technolog i chciała bym poszerzyć swoje umiejętności ale dostałam odpowiedz: kobiet nie przyjmują na ustawiaczy. Pewnie bym nie jednego ustawiacza w tej firmie zawstydziła swoją wiedzą. Też zmieniam formy i robię to co mężczyźni na tym stanowisku, znam tworzywa, formy, technologie wtrysku ale niestety olsa nie przyjmuje kobiet.Kończyłam politechnikę w Poznaniu z kolegą tam pracującym, dał mi namiary na olse. Ale mówił że raczej nie chcą kobiet na ustawiaczy dzięki. Patałachy bojące się że skopała bym tyłki niejednemu tam ustawiaczowi trudno firma beznadziejna
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-01-08 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobieta - 2015-01-08 20:07:04]:
Haha Haaaaahaaaa dobre ale się uśmiałem idę o zakład że to na sto procent brygadzistka.
zdjecie uzytkownika
milutki1978 - 2015-01-10 23:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma,może by ibyła ok,gdyby nie te nasze polskie lizusy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-10 23:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład jak większośc,ale panie brygadzistki na starej hali to jakaś porażka.Najlepiej im wychodzi obrażanie i poniżanie kobiet-wyzywając i wystawiając srodkowy palec do kobiety która może byc jej matką.a komu sie poskarzysz.zreszta to jakas porazka jezeli ktos taki moze zostac wielka brygadzstką.wszyscy o tym wiedza,lecz nikt z tym nic nie zrobi,bo sie kierownictwu to podoba.zreszta nazwac to brygadzistką...
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-01-12 10:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, firma jak inne, dobrze mi się pracowało, największy minus Olsy to panie brygadzistki( najszczególniej 1 ze starej hali), które wręcz uprzykszaja pracę ubliżaniem, poniżaniem, oraz inne tego typu prymitywne zachowania, usłyszałam wiele, ale najlepsze było, że jak się chce urlop to dawać prezent, mówię tu o jednej z brygadzistek z wielką esesmańsk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i papierochem w ustach co 15 minut, dobierająca sobie koleżankę z maszyny do towarzystwa, a pozostałe dziewczyny muszą odwalać w tym czasie robote za " kolezankę na peta co 15 min", jest wiele takich niedociągnięć w Olsie w temacie brygadzistek, zero szacunku do starszych kobiet,ODZEWNICTWO DO PRACOWNIKA jak z "Z.K".Mam wrażenie, ze tylko tego typu panie tam obrastają w pierze i wykorzystują, nadużywają swojej posady nie do tego co trzeba, niczym Bóg hehe, ale to wina w gruncie rzeczy kadry, ktora tym tak zarządza, myślę ze kierownicy wiedzą, ze tak sie dzieje, ale potrzeba im takich ludzi do zaganiania innych do pracy, jedynie dyrekcja nie jest tym poinformowana zapewne, bo jak widac Ci sa zmobilizowani i pracowici.Droga Olso dajecie nam fajna pracę, ale poprzez brygadzistow ludziom odechciewa się tam pracować, pracują Ci, którzy muszą, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
lizus - 2015-01-13 09:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz zobaczyć jak Polak liże to do Olsy zapraszam zarówno na linii jak i na wtryskarkach. Znaleźli się nie wiadomo skąd, mieszkają na peryferiach ale on jest z centrum ależ gdzie. Zaczyna się pajacowanie a jak coś się dzieje to łeb w piach ja nic nie zrobiłem to on przecież jak ja bym miał to zrobić no skąd.
Praca na krótki dystans ale jest tu tyle pracy za lepsze pieniądze tylko trzeba się postarać. Firmy nie polecam
zdjecie uzytkownika
ML - 2015-01-14 00:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wylęgarnia plotek, hipokryzja. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
d.k - 2015-01-14 11:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niezorganizowana, same ploty i nic więcej, szkoda zawracać sobie gitarę,
ludzie tam jest coraz to gorzej, pchacie się tam gdzie największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dział wtryskarek to paranoja, szkoda tylko niektórych tam ustawiaczy , dziwie się ze tam jeszcze są, linia to beznadzieja, nie pchajcie się tam
zdjecie uzytkownika
MON - 2015-01-15 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam to prawda na temat brygadzistki kZ nie można się sprzeciwić i nic powiedzieć bo brygadzistka mści się pastwi dlatego nikt nie chce pracować na niej zmianie ludzie nowi uciekają
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2015-01-18 00:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej firmy z dobrą wiedzą jako ustawiacz nikt nie zechca, ta firma to beznadzieja, cza przyznać ze ludzie godocie prowda - mo recht . Pracowołech w Olsa. Terazki wiycie ludkowie - KTO ?? WYKOŃCZYŁ dobrych ustawiaczy .
zdjecie uzytkownika
lord - 2015-01-18 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się pracuje w tej firmie, czy praca jest ciężka, ile można zarobić bez sobót
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-01-20 18:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-12-28 12:46:02]:
witam czy nadal Pani pracuje w olsie ??
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-01-22 01:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Marto jak można się z Pania skontaktowac ?
zdjecie uzytkownika
wojownik - 2015-01-22 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciule same tam robią, weźcie se tą firme w du... wsadźcie, widać że kto mądry i dobry w tej branży to odchodzi, firma i ludzie beznadziejni,
sejo nara ciołki
zdjecie uzytkownika
fger - 2015-01-23 16:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2014-12-12 20:41:42]:
Bo firmie pracuje ponad 1000 ludzi :)
zdjecie uzytkownika
,op - 2015-01-23 22:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kozły ofiarne precz!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Beznadziejna sprawa. Widac ze na sile potrzebuja ludzi, pewnie masowo odchodza, nie dziwie sie, ja tez odchodze. Dzis tel. Jutro szkolenie bhp trwajace kilka godzin a po nim od razu na hale i 'norma, norma,norma' zero przeszkolenia... No nie do pojecia, ze takie rzeczy maja miejsce to wielki szok.
Pytania: jedna koszulka na trzy miesiace Ci nie wystarczy? Pietnascie minut na przerwe to za malo?
zdjecie uzytkownika
balbinka - 2015-01-25 01:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema Olsiaki co tam u Nicusia i Galubki z gama? Pozdrówcie ich od nas . Pozdrawiamy Gamaplaściaki z Gorzowa :)
zdjecie uzytkownika
balbinka - 2015-01-25 01:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie gadajcie że Galuba był zły ????? On po prostu kocha wszystkie kobiety :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x