Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-15 18:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komunikat dla yyyy ja zwolniony alez skad a nawet jedna brygadzistke obracam i wiem co pisze bucu
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-03-16 16:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo macie technologa do bani lepiej ponarzekać niż samemu ruszyć głową uwierzcie myślenie nie boli
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-03-16 23:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy jesteście wszyscy popaprańcy stara nowa hala, wpływ na problemy mają inne czynniki a nie technolodzy, sami ustawiacze robią sobie pod górkę jeden drugiemu, technolodzy są w porządku, pozostała reszta to beznadzieja
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-17 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o co chodzi z ta opieka medyczna?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-17 19:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca lekka i nie najgorsza, ale brygadzistki w szczególności na metalizacji nie maja podejścia do ludzi tylko traktują jak psa a kierownik nic z tym nie robi a później kobiety boją się coś mówić do kierownika ponieważ później brygadzistki się wyrzywają na tej osobie w szczególności Pani J.P.
zdjecie uzytkownika
789 - 2015-03-17 22:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram! Kierownik nic z tym nie robi. Chce mieć wydajność, reszta go nie obchodzi.
zdjecie uzytkownika
Gość 1205 - 2015-03-18 22:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to na nowej całkiem dobrze sobie radzą
Są tam młodzi ludzie którzy nie mają paroletniego
No ale ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ.
Wiem że na zmianie u Margarety nikt nie narzeka i mimo braków w pracownikach dają sobie radę i świetnie się dogadują
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-03-19 10:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram przed mówcę też pracuje na nowej hali i miałem przyjemność pracować na trzech zmianach tzn u H.SZ. M.P. A.N. i chłopaki sobie naprawdę radzą
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-20 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą wypłacane bony wielkanocne? Tzn kiedy będzie przelew na konta?
zdjecie uzytkownika
logistyka - 2015-03-20 23:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak około 31 kwietnia.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-23 15:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to kasa czy bony a w jakiej kwocie? wiadomo juz
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-23 17:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa, 380 zł.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-24 09:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy beda wyplacane bony wielksnocne
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-03-25 15:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam po pracy ochrona zatrzymała mnie i kolezanke bo mieliśmy obuwie robocze nie zmienione spisali nas i co teraz jakaś kara zwolnia nas czy czego się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
696969 - 2015-03-25 21:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko magazynierzy ze starej hali są zajebi......
zdjecie uzytkownika
w_temacie - 2015-03-25 23:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2015-03-25 15:09:35]:
bedzie upomnienie lub mandat - wszystko zalezy od bhp-owca
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-03-26 21:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [696969 - 2015-03-25 21:12:20]:
same kotlety :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-29 13:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [logistyka - 2015-03-20 23:24:07]:
to kasa będzie po swiętach
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-29 21:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa była w piątek na koncie.
zdjecie uzytkownika
seraldik - 2015-03-30 10:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile zarabia dobry ustawiacz w Olsie
zdjecie uzytkownika
patrzek - 2015-03-30 11:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktos zrobi porządek na metalizacji tam gdzie dziewczyny zamiast pracowac to stoja i innym dupe opier....a pan m.sz.widac ze sobie nie daje rady choc jest mily i go wszyscy lubia.stare wyki ganiaja młode na metaliacji ja mam nadzieje ze ktos tam zrobi porzadek
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-30 11:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie kontroli jakości przymierzam się do tej pracy. Prosze mi powiedzieć czy w jakości jest tam ktoś ogarnięty z inspektorów? Bo zamierzam byc inspektorem i nie wiem czy jest ktoś od kogo moge się czegoś nauczyć. Z góry dzięki za opinię
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-03-30 12:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakby ktoś był zaiteresowany dojazdem z kierunku Mieszkowic samochodem to mam 4 miejsca wolne.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka małych rzeczy do zmontowania, kilka pytań i do pracy na drugi dzień
Pytania:
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-03-30 13:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrzek - 2015-03-30 11:11:19]:
Od*** się od metalizacji!!!!!!
zdjecie uzytkownika
turest - 2015-03-30 14:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-03-19 10:04:03]:
A ja chętny bym pracował z wami, jestem bezrobotny od 3trzech lat i jeszcze ho ho. lat mam 50, znajdzę roboty? no i jestem w zg:(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie