Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
prasa - 2014-11-12 23:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to wszystko no i ręce opadają co tam się porobiło,było kiedyś nawet przyzwoicie za paulewicza , potem boss alberto zaczął szaleć, moi znajomi niedawno stamtąd odeszli i to starzy pracownicy i opowiadają jak tam naprawdę jest, jest tragicznie tylko lizusy typu lajkonik tam siedzą, ustawiacze są ok, nowy ustawiacz to na wejście dla tego kolegi co jest wyżej opisany nie pasuje bo trzęsie porami że ktoś go wygryzie, naprawdę to on jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowa i kiedyś ząbki będzie zbierał z ziemi jeszcze trochę lepiej niech przemyśli nad tym co robi i swoim postępowaniem koledzy ustawiacze niefatygujcie się do tej firmy bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dają
zdjecie uzytkownika
JTZ - 2014-11-14 00:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jeśli chodzi o pracę jako ustawiacz to ciężko się dostać kierują się czymś konkretnym czy przez znajomości jedynie jak to nieraz bywa w innych firmach?
widziałem całkiem niedawno ogłoszenie na to stanowisko i nie wiem czy wysyłać czy się pofatygować do firmy ale czy wtedy nie zostanę odesłany z kwitkiem. Chociaż po waszych komentarzach zaczynam wątpić czy w ogóle sobie ta firmą zawracać głowe
zdjecie uzytkownika
boj nasz ostatni - 2014-11-15 11:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze znowu kogos waznego wywalili?
zdjecie uzytkownika
pirat - 2014-11-15 23:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lajkonik pomylił stanowiska gbur i pajac a do tego nic nie umie tylko wymądrzać się, niech wraca do krakowa lepiej, bo ma policzone dni,
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-11-16 12:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o niego to prawda kobiety nie chcą z nim pracować bo tylko pajacuje, niech za robotę się weźmie, a co do stanowiska to rzeczywiście pomylił się tak to jest jak jak się nic więcej nie osiąga w życiu i tu nagle staje się technologiem (nie inżynierem wtrysku bo na ten tytuł trzeba mieć szkołę a on nie ma) za lizanie tyłka, mamy cię dość
zdjecie uzytkownika
onomato - 2014-11-18 23:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lajkonik?kto to?
trynkiewicz?kto to?kiedyś w tv te nazwisko było nagłośnione we wszystkich serwisach info.
zdjecie uzytkownika
Marcin K. - 2014-11-18 23:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka,tak jak w każdym zakładzie,ale cóż gdzieś pracować trzeba.Przepracowałem 3 miesiące i zrezygnowałem w czerwcu bodajże.Zarabiałem ok 2 tysiączki z sobotami,wysiłek jak wysiłek,ale te kobiety-jakże piękne.Pozdrawiam śliczną Justyne F,która mnie raczej nie lubiała.Kto nie pracował może zaryzykować,może mu praca przypasuje.Ja bym wrócił ale mnie nie przyjmą bo się nbie pojawiłem z dnia na dzień,wiadomo wakacje były,ale także był mój błąd
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-11-19 18:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lajkonik to niby technolog w olsa poland daleko mu do tej funkcji
trynkiewicz zwykł ustawiacz od czarnej roboty ale i tak nic nie robi
zdjecie uzytkownika
JTZ - 2014-11-19 20:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dalej nie dostałem odpowiedzi ...Jestem ustawiaczem mieszkam z 450 km od Kostrzyna no i słyszałem,że jednak warto pracować w Olsie choćby z powodu kasy, a że kasa dobra to i chyba ciężko się dostać . Czy ktoś mi powie czy powinienem jednak pofatygować się i złożyć osobiście Cv ? Chodzi o to żebym nie jechał taki szmat drogi a tu mi powiedzą "proszę zostawić u ochroniarza "
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-20 00:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"pepe" zwany inaczej w szeregach "Service_Customer" wszyscy wiedzą co to za gość. To co wypisuje totalne bzdury. Boli go że jego opinia w zakładzie się nie liczy. Wielki technolog pionek byłego kierownika. Potrafi tylko psuć dobrą atmosferę wśród ustawiaczy. Ogólnie firma okey a pracować wszędzie trzeba.
zdjecie uzytkownika
Guliwer - 2014-11-20 11:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieńdobry.Proszę o odpowiedz w kwestii płacy,mianowicie ile otrzymać może na ręke nowozatrudniony pracownik,zwykły szeregowy?Pytam ponieważ są oferty przedstawione przez tzw.posredników pracy.Dziękuję
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-11-20 14:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1400zł,na więcej pracownicy nowi liczyć nie mogą
zdjecie uzytkownika
technolog - 2014-11-20 18:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jtz zapraszamy do olsy, zadzwoń najpierw i umów się a potem przyjedz, jak ci się spodoba to zostaniesz, robota normalna stresowa ale jak lubisz stres to spoko
zdjecie uzytkownika
pom - 2014-11-20 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olsa normalna stresowa praca, ustawiacze jak ustawiacze jedni dobrzy drudzy średni, brakuje rąk do roboty, robić trzeba, wypisują tu bzdury ludzie zazdrośni i ci którym nie chce się robić tylko ściemniają, atmosfera różna zależy od dnia, da się wytrzymać, jednym wpuszczam a drugim wypuszczam robisz swoje i tyle
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2014-11-20 20:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajmijcie się pracą a nie wypisywaniem bzdur, jak się wam coś nie podoba to się zwolnijcie
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jako pracownik, no na szczescie juz niedlugo byly pracownik tej firmy mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Praca sama w sobie nie bylaby tragiczna... Lecz warunki, ludzie ktorzy tam pracuja to koszmar, masakra! Zero rozeznania! Porownanie olsy do obozu pracy jest niestety bardzo trafne. To co tam sie dzieje to sie w glowie nie miesci. Dziwie sie, szczerze sie dziwie ze nikt sie za to nie wzial!!!!!! Nie warto sobie glowy zawracac ta hmmm, na miano firmy nie zasluguje, wie powie tak... Ta patologia.
zdjecie uzytkownika
Guliwer - 2014-11-20 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pom - 2014-11-20 18:26:33]:
ok fajnie,rąk do pracy brakuje czyli jest rotacja także,ale ile mają nowi zwykli pracownicy na montażu,chodzi mi o wynagrodzenie?dziękuję
zdjecie uzytkownika
L-KONIK - 2014-11-20 21:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POŁOWA TYCH WPISÓW,CHODZI O NEGATYWNE TREŚCI O FIRMIE TO WYPISUJĄ LUDZIE KTÓRZY TAM PRACUJĄ I CHCĄ ZNIECHĘCIĆ INNYCH NA SAMYM STARCIE ABY NIE SKŁADAĆ PAPIERÓW.POWÓD JASNY I KLAROWNY-BOJĄ SIĘ O WŁASNY ETAT.KTO MI PRZYZNA RACJE ŁAPKA GÓRE.WNIOSEK,JAKBY PRACA BYŁA B.STRESOWA,B.CIĘŻKA TO BY TE KOBIETY DAWNO SIĘ POZWALNIAŁY,NIE MÓWIĄC O TYCH MŁODYCH DZIEWCZYNACH KTÓRE JEDNAK DAJĄ RADE,NIEKIEDY Z UŚMIECHEM NA USTACH.I CO?
zdjecie uzytkownika
lekki - 2014-11-21 15:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
l-konik i gów... zobaczymy jak długo, rotacja jest tam duża i nie piep..... głupot, otworzą sie dwie nowe niedługo i zobaczymy co olsa zrobi, teraz wprowadził autobusy za które nie płacą tylko urząd pracy, bo brat alberto ma gdzieś ludzi i nie da ani złotówki, firma była spoko jak był pan Paulewicz a teraz jest tam lipa
zdjecie uzytkownika
Bazyl - 2014-11-22 11:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cichy piszesz"syfon,nędza,brygadzistki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;-to już wiadomo dlaczego w tym zakładzie występuje taka rotacja załogi,jak taka brygadzist pójdzie do swojego zwierzchnika,opowie półprawde,doda coś od siebie na jakiegoś tam pracownika i ten jest umoczony,he czyli przychodzi młodociany pracownik,porobi z miesiąc i odchodzi,tak mam to rozumieć?To dlatego cały czas widnieją w necie oferty pracy firm które pośredniczą w załatwianiu pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
purpur - 2014-11-22 18:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadza się na metalizacji i na wtryskarkach same lizusy i kapusie, takich lubi brat Allberto, bez mydła najlepiej, to widać słychać i czuć, sami kierownicy się porobili, a większość z nich do pięt nie dorasta tym co są najniżej ale nie kablują i w du.... nie wchodzą. Olsa bedzie miała problem tylko jedna firma się tu otworzy i połowa odejdzie. Wtedy zostaną te nieroby i niech pokażą co potrafią
zdjecie uzytkownika
olsa - 2014-11-24 12:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak piszą wyżej, firma beznadziejna, wtryskarki - szczególnie nowa hala to syf, i bur... czterech kierowników i nie wiadomo o co chodzi, niektórzy pomylili się co do kompetencji swoich, jak wyżej jest napisane, stara hala wtryskarki też nie jest rewelacja ale lepiej niż na nowej hali (problem z kontrolą jakości). Metalizacja przypał szkoda gadać, rotacja w tej firmie jest niesamowita, nie polecała bym tej firmy dla najgorszego wroga, sam zatrudnij się to zobaczysz, powodzenia
zdjecie uzytkownika
KV - 2014-11-25 16:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 1 stycznia na niektórych działach 4-brygadówka :)
zdjecie uzytkownika
mam talent - 2014-11-25 18:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak system cztero brygadowy od stycznia, a ciekawe kto będzie robił, za mało ludzi jest aby zrobić taki system, chyba że ci co są się zgodzą robić robotę za trzech a na pewno kilku się znajdzie np. "Service_Customer" , trzeba zakończyć współprace z tą firmą, a kiedy do domu jeździć?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-25 19:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a słuchajcie, jak jest tam u was jeśli chodzi o pracowników, da się jakoś może dogadać z nimi czy średnio można jednak? bo zastanawiam się czy by nie zatrudnić się u nich na stałe, no i nie wiem, macie jakieś opinie o nich, bo jestem ciekawy bardzo jak to będzie wyglądało w sumie i czekam na wasze opinie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x