logo Olsa Poland Sp. z o.o.

Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

milutka 2017-04-06 15:29
Czy soboty i niedziele są obowiązkowe do pracy ?
Heniu 2017-04-06 15:40
Zgadza sie bylem tam nie raz po detale faktycznie jest cos na zeczy .mobingiem mi to tam od dawna smuerdzi i wiadomo czemu ludzie uciekaja od tego brygadzisty ale polecam drugiego mlodszego spoko jest jest od nie dawna ale jest ok
1
gnida 2017-04-06 17:08
Jak nie,jak tak i nie ma to tamto.
2
kebs jarski 2017-04-06 17:32
Kierowniczka nie lepsza .
1
Puk puk 2017-04-06 22:55
I znowu jesteś lampą alladyna wasz panie -pustaku
Puk puk 2017-04-07 11:23
Jeszcze jedno gamoniu NIE WZYWAJ NADAREMNO PANA BOGA pustaku
Kilof 2017-04-07 15:36
Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma
4
belfer 2017-04-07 19:28
DO szkoły idioto, tyle błędów aż oczy bolą!!!!
Zwykła pracownica 2017-04-07 22:48
Najlepiej zaplanować przez stronę agencji Ppt lub Manpower, przez olx wątpię czy oglądają CV, a nawet jeśli to i tak swoje strony częściej okupują.
Puk puk 2017-04-08 00:06
Nie dziw się to jest pustak który podszywa się pod WASZ PAN chce trochę zmienić swoją pisownię żeby nie był rozpoznawalny pustak
PÓK 2017-04-08 17:12
Nawet nie wiecie jak się cieszę że wszyscy mamy wolne w Święta Wielkanocne.
Alleluja
Czarna 2017-04-09 17:16
Wszyscy z kad ta pewnosc?
Lampa Alladyna 2017-04-13 18:52
No to Wesołych Świat "Olsiołki",ja juz świętuję chlam browarki żrę golonki,boczki balerony a wam pewnie kopary opadają.Pis z wami.
Jak żyć 2017-04-14 00:21
Zero szacunku dla ludzi pracy że logistyka dała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niech sama przyjdzie i nadrobi braki a nie tylko produkcję męczy ale tak jest pan​ każe a sługa musi ale jak Kuba Bogu to tak Bug Kubie wesołych świąt
3
Lampa Alladyna 2017-04-14 17:49
Ło matko jaki ja jestem PUKnięty,PUKniety "olsiołek".
Lampa Alladyna 2017-04-15 11:48
PUK,PUK Kapusta kiszona jest bardzo zdrowa,działa super detoksacyjnie więc jedz jej dużo i pamiętaj najlepszy jest głąb !!!Pozdrawiawiam ! :-)
Okobrata 2017-04-15 23:50
Widocznie dobrze go znasz , skoro wiesz , ze okłamie KAŻDEGO
Okobrata 2017-04-15 23:52
Chodzisz za nim krok w krok i słuchasz co mówi , czy podsłuch masz ?
Tiki 2017-04-16 08:59
Świeta
Balcerek 2017-04-16 08:59
Pozdrawiam wszystkich . Były pracownik
1
Puk puk 2017-04-16 09:55
WSZYSTKIM NORMALNYM Z FORUM ŻYCZĘ WESOŁEGO ALLELUJA
Lampa Alladyna 2017-04-16 10:41
A sobie,czego sobie zyczysz?
1
Balcerek 2017-04-16 15:28
Owszem znam i bynajmniej nie uwazam tego faktu za powód do dumy ...Gdybym nie był świadkiem takich sytuacji to nie pisał bym o nich,podsłuch niepotrzebny wystarczy znajomosc jezyka :)
Okobrata 2017-04-16 16:13
Szkoda , ze przy tej całej twojej znajomosci języka, zapomniałeś , ze nikt nigdy w internecie nie jest anonimowy. :) do zobaczenia w pracy (póki jeszcze ja chwilowo masz) "BALCERKU" :)
Puk puk 2017-04-16 16:18
A to nie jest koncert życzeń
pustaku
Lampa Alladyna 2017-04-16 19:24
Jakim trzeba być PUK,PUK-niętym aby pisać o sobie pustak,pytam sie was jakim?
1
Puchacz 2017-04-16 20:27
Belcerek dumy to ty nie masz skoro piszesz takie brednie. A z tego co wiem to kiero wtrysku to p. J..... Tak więc pisz prawdę.
2
święty 2017-04-17 16:23
Nie zdziwcie się jeśli będziemy musieli pracować w każde święta- czterobrtgadówka oczywiście- w końcu pracujemy w "systemie ciągłym".



prawwwda 2017-04-20 11:27
Olsa masakra brak ludzi , a przede wszystkim zero szacunku do nich i docenienia...... brydzia z 58 ten miś ma się za góre a jest pionkiem.. leń !!!!! Dużo o niej mówią ze jak chodzi to się czołga haha a mine ma jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kot na pustyni!!!!! PORAŻKA
5
Balcerek 2017-04-20 15:36
Nie jestem nikogo przydupasem. Po prostu znam je bardzo dobrze bo, pracowałem z nimi jak jeszcze były na górze i pani B. jest mongołem, który na niczym się nie zna oprócz ubliżania pracownikom i wysyłania ich do domu.
3
TOnieMASZ 2017-04-22 15:45
W końcu się za nich biorą.
1
zorro 2017-04-25 00:51
palant!!!
ooolsssa 2017-04-25 13:31
oj miś z linii 58 usunął komentarz............. oj brydzia MN wstydzi się haha
4
Qwerty 2017-04-27 10:31
Ten nowy dyrektor ma nie równo pod sufitem drze sie stresuje ludzi krzesla pozabieral wszedzie no jakas masakra. Dawno nie po....
5
luti 2017-04-28 00:55
dyro = wielkie zamieszanie
1
brydzia 2017-04-28 17:44
Cały zakład do pracy w sobotę... masakra..
Puk stuk 2017-04-28 22:10
Do króla mu daleko ha ha
Lampa Alladyna 2017-05-01 12:28
Piszcie,piszcie ols-ioły i ols-sice jak obchodzicie Świeto Pracy,piszcie,co ja gadam przecież tyracie,nabijacie kabze kasozernym kapitalistom.
Pis z wami.
2
były pracownik 2017-05-11 02:26
Muszę przyznać że Olsa to jednak patola. Atmosfera jak za PRL-u, kierownicy jeden mądrzejszy od drugiego, nie wspominając że większość to koledzy albo przydupaski tzw. wybrancy, którzy nie odezwą się słowem w sumie co się dziwić taki nieudacznik tylko tu coś może osiągnąć za nic nie potrafienie. Jeszcze jedno zarobki oferowane przez Olse to istne kokosy dla nowych pracowników:-D
2150 zł brutto czyli do rączki jakieś 1560 zł za pracę na produkcji to jakieś jaja są xD praca z tymi pseudo brygadzistkami, koordynatorkami i kierwoniczkami to istna męczarnia. Dla wózkowych tez nie lepiej bo 2350 zł brutto to jakieś 1750 zł do ręki + 250 zł brutto (w najlepszym przypadku zarobisz 1850 zł za miesiąc) premii obecnościowej jeśli się nie spóźnisz ani nie opuścisz nawet dnia w pracy, w innym przypadku zapomnij. Osobiście wytrzymałem 4 miesiące, w poniedziałek wyjeżdżam do Niemiec. Wszystkim normalnym i ogarnietym radzę uciekać z tego patologicznego zakładu. Pozdrawiam Marcin.
6
Obecny 2017-05-11 16:05
Były pracowniku to i tak dużo dostaje nowy ja po 2 latach pracy mam na umowie 2250 zł brutto:-D
1
Totylkoja 2017-05-12 07:52
Płaci firma tylko muszą dać skierowanie na badania.
tak tak 2017-05-17 19:44
Według mnie zaczyna się demontaż trzeba robić dożo a z drugiej strony robią wszystko żeby to się nie udało pani kierowniczka z dolnej hali niczym z PiSu zamiast odradzić takie działanie to z panią z biura chcą zniszczyć ludzi i wykorzystać jak tylko się da..
1
żegnam 2017-05-17 20:09
Masz rację tak taku ale to już się ciagnie od dłuższego czasu,ale to moje chyba ostatnie dni wolę market..
2
niewolnica Olka 2017-05-18 14:32
No to sio,sio,sio
End 2017-05-26 08:32
takich ciemnych bab jak. ,, Ty,, właśnie tu trzeba. Twoja inteligencja jest poniżej dna o czym dobitnie świadczy twoja opinia. Bez odbioru.
maxymilian 2017-05-26 09:42
Jesli chodzi o wtrysk każdy popełnia błedy. Sa tu pracownicy lepsi i lepsiejsi.
Ci lepsiejsi są wyruznieni i zostali technologami natomiast lepsi też są dobrzy.
Każdy z nich robi tyle ile potrafi i robią to dobrze.
Nie ma ludzi niezastapionych więc przestańcie mi tu pier... że bez kogoś Olsa nie da rady.
Właśnie da radę bo nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Jeśli chce ktoś zmienić pracę to ma takie prawo i życzę im powodzenia.
Firma jest jak najbardziej w porządku, jeśli jest ktoś ustawiaczem i chciał by pracować w tak dobrze rozwinietej Firmie to powinien tu się zatrudnić.
Pracuję tu 2 lata i nie jest tak źle jak wszyscy piszą.
Zarobki zależne od umiejętności ale można się dogadać.
1
Maja 2017-05-26 10:01
Obecnie Olsa Poland poszukuje osób do pracy jako Ślusarz Narzędziowy. Co jako obecni pracownicy firmy możecie powiedzieć o tym co czeka osoby zatrudnione na tym stanowisku?Jak wygląda typowy dzień? Jakie są warunki pracy? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które myślą nad aplikacją do firmy.
Pogoń Szczecin 2017-05-26 10:23
Z całym szacunkiem ale na wtrysku nie jest tak różowo jak piszesz. Każdy z nas zapierdziela jak murzyn, daje z siebie wszystko a i tak codziennie jest zje...... od kierownika ze nic nie robimy. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to moim zdaniem jest kłamstwem to co piszesz. Wysokość zarobków nie zależy od tego kto ile potrafi. Chłopaki którzy pracują dłużej zarabiają więcej bo poprostu był inny kierownik.Przykladem może być to ze jest u nas technolog który jest najbardziej ogarnięty w całej olsie i zarabia dużo mniej od niektórych ustawiaczy,także zarobki napewno nie są adekwatne do umiejętności.
2
Ginter 2017-05-26 15:18
A o kim mówisz? Z tego co wiem jest ich chyba 4 a może więcej?
max 2017-05-26 18:54
Ktory technolog zarabia mało?
Wy myślicie ze prawdę wam powiedzą
Wszyscy sa dobrzy a opier... to tak musi być.
I nie piszcie ze jest zle bo nikt nie trzyma tu na siłę.
Zarobki sa ok. Większość z was pracuje w pierwszej firmie na wtrysku wiec nie piszcie ze malo zarabiacie z doświadczeniem w jednej firmie. Poprostu boicie sie ze ktos przyjdzie z wiekszym doświadczeniem i będzie lepszy
Ja nie narzekam bo daje rade i jest w porządku.
Zostaw swoją opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.