Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-26 19:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nowi pracownicy mogą liczyć na premie bony ile trzeba przepracować by na to się załapać dziękuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-26 23:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dużo stresu w tej firmie. Czy to prawda, że p.(usunięte przez administratora)(dyrektor produkcji)odchodzi? System 4-brygadowy odwołany.
zdjecie uzytkownika
mam talent - 2014-11-27 12:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC NIE ODWOŁANE CO DO CZTERECH BRYGAD, BZDURY PISZECIE, NA DZIEŃ DZISIEJSZY OD STYCZNIA CZTERY BRYGADY, PREMIA ZA OBECNOŚĆ I MOŻE ROCZNA BĘDZIE TEŻ, CAŁY ROK MUSICIE PRZEROBIĆ BEZ DW,
zdjecie uzytkownika
dw - 2014-11-28 11:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co rypiecie i rypiecie tam, jedni liżą du... włochom, drudzy nie, jak chcesz mieć lepszą pozycje to musisz lizać niestety bez mydła jak co niektórzy w tej firmie, premie w tej firmie są ale jak masz reklamacje to po premii syf totalny, cztery brygady jeszcze system cztery do jednego sorry ale jak tak będzie to będą tylko lizusy tam robić, życze im smacznego
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-28 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmują na sprawdzenie maksymalnie do tygodnia,jeżeli ktoś się sprawdzi to wraca,jest selekcja,dlatego panuje taka rotacja wśród pracowników.Praca ciężka,mało płatna.Odszedłem i od dwóch tygodni robię w firmie produkującej schody i drzwi z Cychr,ponieważ przyjmowali i przyjmują ludzi na produkcje bez żadnych pośredników.
zdjecie uzytkownika
ANNA - 2014-11-28 18:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadza się w olsie wybierają ludzi po paru dniach,taka jest polityka firmy,tak tam wygląda rekrutacja w szybkim tempie,w olsie robota stresująca na montarzu i do tego są norma,które trzeba wyrabiać bezwzględu na niedoróbki i buble.
zdjecie uzytkownika
bartosz kusak - 2014-11-28 21:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHCESZ PRACOWAĆ W OLSIE W KOSTRZYNIE TO MUSISZ ZAKŁADAĆ PRZED PRACĄ DUŻEGO KONDONA IW NIEGO SIKAĆ BO DO IŚĆ NIE MOŻNA-STANIE WTEDY CAŁA PRODUKCJA A BRYGADZISTKI BĘDĄ WTEDY CHODZIĆ NA RZĘSACH JAK CI SIĘ KONDOM PRZEPEŁNI TO BRYGADZISTKA CI WYMIENI Z PRZYJEMNOSIĄ NA NOWY I ZOBACZY JAKIE MASZ GENITALIA JAK DUŻE TO BĘDZIESZ PRACOWAŁ DŁUGO I ZA DUŻE PIENIĄDZE TO JEST PRAWDĄ POZDRAWIAM BARTEK Z MAŁYMI JAJAMI DLATEGO ZOSTAŁEM ZWOLNIONY CZEŚĆ
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-12-02 10:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na metalizacja ? Tam gdzie brygadzista jest taki rudy typ ??
zdjecie uzytkownika
superviser - 2014-12-02 23:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak tam u was ciule, porobiliście z cieniasów technologami i co, jest the best, a ludzie się zwalniają nadal, debilna firma, tylko ciołki tam jeszcze robią
zdjecie uzytkownika
senior - 2014-12-04 22:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie dałem wypowiedzenie robię na wtryskarkach parę lat, ale tak głupiej firmy to nie widziałem jak ta, każdy pozjadał rozumy co tam robi, same fachury szkoda języka strzępić, jeszcze kilka dni wytrzymam i żegnam tą firmę z zapomnieniem że kiedykolwiek tam robiłem,
zdjecie uzytkownika
Xxxxxx1 - 2014-12-05 16:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydawanie bonow to porazka!!! Trzeba bylo zrobic przelew na konta!!!!! Szkoda gadac!strata czasu!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ka 1 - 2014-12-06 07:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie.Jeżeli chce się zarobić więcej niż tylko podstawę zawsze jest możliwość nadgodzin.Ale lepiej narzekać niż w sobotę przyjść do pracy.Najlepszy brygadzista to Mateusz Sz z metalizacji.wyrozumiały ale zarazem wymagający.Atmosfera w firmie jest do zniesienia.. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !
zdjecie uzytkownika
mnbvcxz - 2014-12-06 19:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile sie tam zarabia na poczatek
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-12-08 16:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie też złożyłem wypowiedzenie, mam gdzieś tą firmę porażka totalna, pracowałem w kilku firmach i w Polsce i zagranicą ale takiej firmy jak Olsa to nie widziałem, szkoda gadać, i nikt tu nie narzeka tylko piszą jak tam jest naprawdę, ci co liżą du... to nie narzekają tylko jak się wypną na nich to dopiero powiedzą jak się dawali wyr... w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-12-08 19:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nik ma racje, teraz im dobrze ale zobaczą jak będą mieli ich gdzieś to sami będą gadać że do bani bo teraz to nie bo są fachowcami przecież, i przez takich pajaców Polacy się dają wykorzystać, bo tylko ciutkę coś dostaną to się cieszą jak dzieci a nie jeden już Włoch odszedł bo wiedzą jak się robi w Polsce a jak tam, będą płakać ci inżynierkowie, na szczęście też jestem na wypowiedzeniu i see you nara Olsa
zdjecie uzytkownika
NickNick - 2014-12-10 00:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistka wtryskarek zdegradoaa hihihihi
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-12-10 21:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kogo dokładnie?
zdjecie uzytkownika
pirat - 2014-12-10 22:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wtryskarkach same durnie pracują powinni ich degradować, nieroby a w szczególności ci co (usunięte przez administratora) włochom, krakowiaki i inni.... Tak właśnie robi się w Olsie, dają się i mają ze auta stoją na ulicy ha ha
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-12-11 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza co piszecie na tym forum. Wymagania mają duże czepiają się o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy nikomu sama odeszłam po tygodniu bo według załogi powinnam już 3 dnia zrobić normę!!!! Paranoja..... Uciekać z tamtąd jak najdalej
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-12-11 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza co piszecie na tym forum. Wymagania mają duże czepiają się o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy nikomu sama odeszłam po tygodniu bo według załogi powinnam już 3 dnia zrobić normę!!!! Paranoja..... Uciekać z tamtąd jak najdalej
zdjecie uzytkownika
dobra - 2014-12-12 20:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że na 150 komentarzy na forum nie ma ani jednego pozytywnego a rzeczywiście rotacja w tej firmie jest ogromna. Co mnie zastanawia brygadzistki i ich chore wymagania co do normy!!!! Nie polecam tej firmy nikomu już nawet ludzie z innych miejscowości i wiosek dojeżdżają do pracy autokarami bo chętnych brak. Niedługo ludzi im braknie widziałam segregatory u gościa który wydaje ubrania jak mi pokazał taki segregator grubości encyklopedii to mi dało dużo do myślenia;-) tak moi drodzy ta firma to syf a komentarze są jak najbardziej słuszne
zdjecie uzytkownika
dobra - 2014-12-12 20:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę że na 150 komentarzy na forum nie ma ani jednego pozytywnego a rzeczywiście rotacja w tej firmie jest ogromna. Co mnie zastanawia brygadzistki i ich chore wymagania co do normy!!!! Nie polecam tej firmy nikomu już nawet ludzie z innych miejscowości i wiosek dojeżdżają do pracy autokarami bo chętnych brak. Niedługo ludzi im braknie widziałam segregatory u gościa który wydaje ubrania jak mi pokazał taki segregator grubości encyklopedii to mi dało dużo do myślenia;-) tak moi drodzy ta firma to syf a komentarze są jak najbardziej słuszne
zdjecie uzytkownika
kimirsen - 2014-12-16 14:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze wam pozostają hotele w Berlinie :)

Pozdrawiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Beznadziejna sprawa. Widac ze na sile potrzebuja ludzi, pewnie masowo odchodza, nie dziwie sie, ja tez odchodze. Dzis tel. Jutro szkolenie bhp trwajace kilka godzin a po nim od razu na hale i 'norma, norma,norma' zero przeszkolenia... No nie do pojecia, ze takie rzeczy maja miejsce to wielki szok.
Pytania: jedna koszulka na trzy miesiace Ci nie wystarczy? Pietnascie minut na przerwe to za malo?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-12-17 14:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lub pakowanie w Zalando . Uczyć się nie chce ale zarabiać pieniądze jak najbardziej .
zdjecie uzytkownika
mani - 2014-12-17 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby miec plecy to trzeba chodzić do klubu 69 w Kostrzynie tam wtedy spotkasz się z bratem Alberto i kierownikiem od lizania Łukaszem i może coś się załapiesz jak on tylko za dużo ci nieda kierownik bo sam wie że ze stołka może spaść bo jest lewy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x