Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ciekawska - 2015-05-23 18:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A co sądzicie o nowym Koordynatorze na nowej hali Łukaszu.M???
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-23 20:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coraz gorzej sie tam dzieje, dopuscili do "wladzy" dziewczyny ktore nosza glowe pod sam sufit i mysla ze sa lepsze od innych bo sa brygadzistykami, co w tej firmie nie jest zadnym zaszczytem .. Traktuja ludzi z gory a firma nie widzi gdzie lezy problem, zle sie pracuje bo niedoswiadczone gowniary nie robia nic poza podlizywaniem sie i zalatwianiem sobie wyzszych premii i pensji, na starej hali gdzie pracowalem duzo lepiej, kierownik bezstronny nawet nie rozroznia ludzi z imienia, a brygadzistkami zostaja tam doswiadczone starsze pracownice ktore znaja zycie i poznaly trud pracy, nowa hala to obiekt kpin , tyle w temacie. Moglbym po wiedziec wiecej ale moze ktos z Was mysli podobnie i sie wypowie?
zdjecie uzytkownika
Kolega123 - 2015-05-24 04:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Łukasz to kolega Zajączka podlizus i konfident ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-26 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się. Porobili młode gówniary brygadzistkami, a te pomiatają ludźmi. Noszą się jak nie wiadomo kto a tak naprawdę w Olsie za dupę i cycki wszystko załatwisz!
zdjecie uzytkownika
montażystka - 2015-05-27 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistka OW z nowej hali jest do bani jak BM lub EK tupną to tak ona tańczy. By montażystek się słuchać śmiechu warte. Nawet szkolić ludzi nie umie a jak robi zebrania i coś chce zakomunikować to takie mam miny jak by chciała się popłakać. Gówniara a nie zna się na niczym. Nie ma własnego toku myślenia tylko lizusów pyta o zdanie . Ale jest jeden plus kiedy nie spytasz na fajkę możesz iść. Traficie do niej to możecie pod siebie ja przerobić tylko dobrze musicie D.U.P.E lizać
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-05-28 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest w pierwszy dzien w pracy?
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-05-28 16:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy. Ja w pierwszy dzień przyszłam najeb.... :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-05-29 20:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i dalej tam robisz? bo dzisiaj miałam szkolenie i nikt z tego nic nie zrozumial i wiem tylko tyle ze mam na pierwsze zmiany na 1hali
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-06-03 10:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że Ostapczuk odchodzi ?
zdjecie uzytkownika
Keisha - 2015-06-04 02:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co to za nowy książe w KJD?
zdjecie uzytkownika
Tester - 2015-06-09 08:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka agencja pracy z Gorzowa teraz zatrudnia do Olsa Kostrzyn .

Pracuje ktoś z Emilia Moskwa na zmianie ??
zdjecie uzytkownika
jebac olse - 2015-06-15 12:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gowniary ktore kutawem po mordzie mozna lac brak szacunku do ludzi traktuja wszystkich jak smieci zycze zeby ta firma padła i brygadzistki razem z ta firma
zdjecie uzytkownika
kenjo - 2015-06-15 12:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak się sprawuje brygadzistka Samanta K (ładna i młoda czarnulka ), co o niej myślicie? Podoba mi się bardzo.
zdjecie uzytkownika
AREK - 2015-06-18 20:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MM - 2015-05-06 16:55:18]:
ILE ZARABIA NA POCZATKU INZYNIER PROCESU WTRYSKU ? PROSZE O ODPOWIEDZ BARDZO WAZNE.
zdjecie uzytkownika
drejk - 2015-06-18 20:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kimirsen - 2015-05-05 15:30:02]:
praca hendlera to ciągle bieganie za wszystki,górna hala wtyski metalizacja magazyn. jednym slowem nogi w tyłek wchodza. nie ma czasu na przerwe czasem idzie sie na nia po 5-6 godzinach , majac dwie linje czasem trzy trudno jest isc normalnie na przerwe.nie mówie o zmianie wersi na dwoch liniach jednoczesnie. brygadzista jeszcze ci dorzuci pare zajec zebys nie mial czasu nawet na toalete,a kasa 2000 brutto na poczatek
zdjecie uzytkownika
AREK - 2015-06-19 00:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILE ZARABIA NA POCZATKU INZYNIER PROCESU WTRYSKU ? PROSZE O ODPOWIEDZ BARDZO WAZNE.
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2015-06-21 19:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AREK - 2015-06-19 00:16:54]:
inżynier wtrysku ma 10 000 brutto poważnie
zdjecie uzytkownika
kadrowa i nowe prawo - 2015-06-23 11:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja byłem na spotkaniu w sprawie pracy niestety p M.Ziołańska została wproadzona w bład LUB NIEDOPEŁNIŁA OBOWIĄŻKÓW SŁUŻBOWYCH w zwiazku z moja poprzednią ,,kadencją" W Olsie.Ja sam niewidze powodu wyjaśniac tej sprawy i wydawać na telefony bo nie jestem z biura..tyle!
zdjecie uzytkownika
lemanek - 2015-06-26 06:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na stanowisku ustawiacza jest ok kierownik LUCA tez jest ok ale wymaga za wiele a co do kasy to są widełki inżynier wtrysku ma gdzieś 10 000 tys.
ale ma co robić a ustawiacze miejscowi tak od 4000 do 5 500 tys. do jezdni ustawiacze czyli z Polski od 6000 do 7000 tys, brutto oczywiście ale tak szczerze to miedzy ustawiaczami jest sztuczna atmosfera nie pomagają sobie na wzajem tylko się śmieją jeden z drugiego ogółem porażka
zdjecie uzytkownika
lemanek - 2015-06-26 06:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arek jak jesteś dobry to i 15 000 dostaniesz ale musisz być na prawde dobry
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-06-26 10:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A trudna jest to praca do ogarnięcia ? Czy trudno przejść rekrutacje na stanowisko inżynier procesu wtrysku ?
zdjecie uzytkownika
mauricio - 2015-06-26 19:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uu jak ustawiacz 4000, inzynier 10 000 to kiero chyba ze 20;)
zdjecie uzytkownika
lemanek - 2015-06-29 11:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma rekrutacji na inżyniera przychodzisz i robisz i jak ogarniasz to jest ok jak nie dasz rady z nowymi projektami to powiedzą pa pa albo na ustawiacza cię przeniosą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka małych rzeczy do zmontowania, kilka pytań i do pracy na drugi dzień
Pytania:
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-07-03 01:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś kolejna spora grupka ludków do pracy. Niektóre znajome twarze. Czyżby hipokryzja? Aż tak źle było skoro wracacie?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-04 23:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekają. Jak jest tak bardzo źle, to w każdej chwili można się zwolnić. A jak już ludzie odejdą to wracają ponownie, więc niektórzy sami nie wiedzą czego chcą. Albo jest OK i pracujesz albo jest nie OK i się zwalniasz. Wokoło jest tyle firm, a na Olsie świat się nie kończy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert