Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

montażystka 2016-06-13 15:00:24
Niepojęte...co Wy tu piszecie na temat brygadzistek.Nie macie ciekawszych zajęć? Wydaje mi się,że dostajecie od nich tyle szacunku ile sami na niego zasługujecie.A widząc co piszecie o nich i ich pracy-nie dziwię się,że macie co macie.Kto z Was tu piszących idealnie bez zastrzeżeń wykonuje swoją pracę?...Nie oceniaj bo sam będziesz oceniany.
0
Nnn 2016-06-13 23:14:58
Najgorsza to jest Ewelina B.ona jest chora i powini jam wywalic.ona ludzi dobija przychicznie.wszystkiego sie trzepia.
0
Kkkk 2016-06-13 23:31:26
Gorsza jest jej koleżanka Dominika P. Obie takie same. Czepiają się tylko.
0
naco 2016-06-14 06:45:53
hej ty montażystka może ty jesteś jedna z tych które lubia lizac i kapować a może sama jesteś brygadzistka co ty możesz powiedzieć o szacunk do ludzi majac zaledwie od 20-tu do 30-tu lat opanuj sie
0
Bobzu 2016-06-14 07:11:00
Ewelinie to juz w ogole palma odbila. Nie da sie pracowac. Najnormalniejsza z nich wszyystkich to agnieszka. Spoko babka
0
Nnn 2016-06-14 08:16:38
Wiem co to jest szacunek.a ona go nie ma Ewelina b.ona jest najgorsza od tych wszystkich ordynatorek.one tak nie chodza jak ona.ewelinie B juz ojebalo moze chce isc w gore I tam zadzi.ludzi dobija az jak widza to brak sil do niej.
0
Nnn 2016-06-14 08:33:49
Ty sie opanuj jak niewiesz jaka ona jest.moze ty jej lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I mas tyle lat
0
Bobzu 2016-06-14 09:34:40
Chce sie dziewczyna wykazac
0
Nnn 2016-06-14 10:36:37
To popracuj znia to zobaczysz jaka ona jest Ewelina.b.nie kosztem ludzi.kierownik taki nie jest jak ona.spolczuje jej Meza
0
Ccc 2016-06-14 11:10:04
Tu macie racje co na temat (usunięte przez administratora) jeszcze pusci te swoje falszywe oczka.musicie zna zrobic pozodek.
0
Ccc 2016-06-14 11:20:54
Widzimy jak chodzi na linie 58 oni tam maja znia wesolo I ta grygadzistka ich masakra.wspolczuje im tam.
0
dekox 2016-06-14 16:37:45
Niektórym to się chyba naprawdę nudzi w domu żeby pisać jakieś pierdoły na temat koordynatorek czy brygadzistek. Koordynatorki muszą wymagać od brygadzistek i ludzi, aby ich współpraca była jak najlepsza, a to, że ktoś jest pracy nienauczony to już jego problem. Napewno by się nikt nie czepiał gdyby nie miał ku temu powody, ale stanowisko koordynatorki czy brygadzistki wymaga tego, aby były stanowcze w tym co robią bo, ludzie by weszli im na głowę. Zaraz by co druga osoba brała wolne albo siedziała na skrzynce do końca zmiany żeby tylko odbębnić 8 godzin. W innych zakładach jest o wiele gorzej, a każdy narzeka. Zarobki nie są złe, na głowę nie pada, pod drzewem się nie załatwiasz, jeszcze jest dowóz za którego płacąc nie odczuwasz, że tracisz. Więc nie wiem w czym problem? W tym, że czasem trzeba dać z siebie więcej żeby inni się nie czepiali i były za to zadawalające premię?
0
gbenNN 2016-06-14 18:23:39
Ludzie weźcie się za robotę zamiast zajmować się pierdołami. Skoro Olsa jest taka zła, najgorsze brygadzistki,koordynatorki,kierownictwo I tragiczne warunki w pracy a w was jest taki przerost ambicji I inteligencji to wont gdzie indziej. Nikt was w olsie na siłę nie trzyma. Kretynizm I anaalfabetyzm nie zna granic. Brak słów jacy wy jesteście płytcy...
0
montazysta 2016-06-14 18:57:53
Jak dla mnie nie jest zle...bez przesady...praca jest, zarobic mozna (teraz jak niby wejda te premie) bo przedtem rzeczywiscie lipa troszke. Co do brygadzistek sa rozne.ja mam akurat spoko.koordynatorki tez ujda.nie mam nic zlego do powiedzenia np.na Dominike P. Czy Magde P. Sa gorsze koordynatorki od nich☺
0
Aga:) 2016-06-14 19:37:02
Ja również podzielam zdanie. Praca spoko. Brygadzistki różne zarówno jak i pracownicy. Jak czasami na linię trafi taka patologia i nieroby to nic dziwnego że brygadzistki czy koordynatorki ścigają. Ja osobiście mam spoko brydzie, więc nie pakujmy wszystkich do jednego wora, większość koordynatorek jest spoko. pozdrawiam montażystka
0
Rrrr 2016-06-15 07:57:19
Wszystkie koordynatorki sam fajne oprucz Eweliny b.tamte sie tak nie trzepiaja jak Ewelina B.niechadza zeszytem jak ona.niech Ewelina b.cofnie sie jak byla montarzystko.a teraz sie jak derektorka.wszystkego sie trzeamte koordrki zapytaja czy doby wszystko mawozitrzepiatamtezapytamamyb chociaz aa ona to bw.my nie nazekamy ngrzeczniechociazEwebraka prace bo jest oki.tylko na Eweline I jej poprawe.....
0
Luiza 2016-06-15 14:33:35
Śmiać mi się chce z Was ludzie.ta to ta tamto.masakra. z tego co widzę to ta Pani pomaga ludzia na montażu duzo i brygadzistka tez. Popatrzcie na siebie.
0
Nmnm 2016-06-15 14:49:43
Jeżeli piszesz tak jak pracujesz to tragedia.
0
zezol 2016-06-16 08:24:00
ludziska zostawcie brygadzistki i koordynatorki w spokoju od sierpnia zaczyna się nowy problem będziemy robic nadgodziny za dni wolne bez dodatku i setek generalny poprawil sytuacje do września a nowy wprowadza rzady od sierpnia idzie lato slonce wszyscy drelichy z siebie i do wody co do wolnych dni teraz nie można otrzymać urlopu jak masz wzżna sprawę do załatwienia a potem wyskoczy tyle ludzi i tym bardziej nie otrzymasz wolnego ciekawe kto takie pomysly wdraza w zycie pozdrawiam
0
loxxx 2016-06-16 20:48:10
Odbiło i to totalnie. Na montażu w porządku dziewczyna. Dało się z nią pogadać,a teraz o wszystko się czepia.. Chce najwidoczniej pokazać swoją władzę. Ale jak wrócą z powrotem 3 zmiany to zostaną te najbardziej w porządku: Dominika, Kaśka i Agnieszka. Ona będzie mogła się czepić jedynie poręczy na schodach.
0
Aga 2016-06-16 22:08:11
Ludzie jaka odwaga żeby smarować ludziom dupy na takim forum.Żenada.
0
pracowniik 2016-06-17 19:58:55
@Aga to nie odwaga smarować kogoś anonimowo, to zwykłe frajerstwo pozdro ;-)
0
zezol 2016-06-21 19:36:43
za króla był syf a teraz robi się jeszcze gorszy syf tylko patrzeć jak ten kołchoz padnie i powodzenia
0
Do Zezol 2016-06-23 10:29:27
A widzicie! Trzeba nauczyć się szanować tych którzy są bo po nich zawsze mogą przyjść gorsi. I teraz tak właśnie jest. Ale bądźmy dobrej myśli ze jeszcze wszystko da się naprawić.
0
Do Zezol 2016-06-23 10:38:14
Co znaczy nadgodziny za wolne ? Czy chodzi o to ze pracując w 4brygadówce trzeba będzie zasuwać 30 dni w miesiącu? ?? Bez dni wolnych ???
0
zezol 2016-06-23 16:13:34
to znaczy ze będziemy robic weekendy czyli sobota i niedziela za jaki kolwiek dzień wolny w tygodniu a cztero brygadówki przekształca w trzy brygadowk a system pracy będzie cztero brygadówek wiec czy chcecie czy nie to i tak do pracy przyjdziecie a co do odbijania kart na koniec pracy to jak pan dyrektor wymaga punktualności od pracowników to niech przystosoje zegary i je synchronizuje żeby chodziły punktualnie bo przy czynniku na dole powinien być zegar a nie ile zegarów to każdy chodzi jak chce
0
Do Zezol 2016-06-23 20:10:30
Czyli po nowemu to ile dni wolnych w miesiącu będzie ? Tak średnio podaj
0
klementyna77 2016-06-24 06:37:58
czy ci kretyni w biurze mysla ze my robole bedziemy na okraglo pracowac nikt olsa nie bedzie zyl olsa 24 na dobe mamy rodziny kretyni.czym nas straszycie zwolnieniami ,puknijcie sie w te puste lby.buduja nastepne zaklady,iprzyjdzie czas ze bedziecie .prosic ludzi zeby zostali.co nowy dyrektor to gorszy kretyn
0
zezol 2016-06-24 20:04:05
kretyni to jest mało powiedziane robia zdiecia z ukrycia jak byśmy byli jakimiś przestępcami nie poprawia warunków pracy tylko wymagają a behapowiec tylko chodzi nic nie robi i od samego chodzenia spocony jak pies czego wy wielkie kierownictwo wymagacie od ludzi ciężko pracujących ludziska ale cieszcie się będziecie mieli w lipcu wyjazdy nad morze i to nawet codziennie brawo dyrekcja smiechu warte ludzia dajcie
0
obserwator 2016-06-25 00:15:11
Ludzie uciekajcie z tego syfu jak najszybciej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki pracy nie dla człowieka,na hali upał 43stopnie ludzie mdlają,wymagają abyśmy zapierniczali jak woły robocze pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie leje człowiek cały mokry musi robić,a kierownictwo w klimie siedzi wstyd i hanba dla tego zakładu "obozu pracy"a jak sie dostanie wypłate to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ,a my mamy rodziny i musimy je utrzymać z czego sie pytam ,niedługo padnie wam ta olsa śmieszna i zycze wam tego wtedy to my bedziemy sie śmiać z was matoły bo tu nikt do tego ukropu nie przyjdzie ....obserwuje was smieszna kadro kierownicza,szanujcie ludzi bo my śmieciami nie jesteśmy do pomiatania a pomiatacie nami ,więc jeśli ktoś sie tu chce dostać do pracy radze spieprzac jak najdalej od tego padołu niewolniczego bo tu nie zarobicie a wykonczą was fizycznie i nerwowo olsa to zero kompletne porażka.........cdn
0
zadowolona 2016-06-25 08:02:08
Pracowałam przez trzy miesiące na montażu i nie mam niemiłych wspomnień..pierwsza brygadzistka Asia-bardzo fajna dziewczyna,druga Paulina jak najbardziej ok.Wszystkim niezadowolonym powiem jedno,gdyby każdy wykazał się choć odrobiną odpowiedzialności nie byłoby niepochlebnych komentarzy.Większość w oczy kole młody wiek brygadzistek,tylko,czy zdaje sobie ktoś sprawę z tego ile godzin pracują?jaką mają odpowiedzialność?czy osoba starsza wytrzymałaby tempo i presje?
Zanim zaczniecie narzekać,dajcie coś z siebie,a na pewno wszystkim będzie lepiej.
Pozdrawiam Paulinę Grzędę i całą brygadę :)Danuta R.
0
dozadowolonej 2016-06-25 13:09:13
taka jesteś wspaniala ale jak sama piszesz ze pracowalas tylko trzy miesiące tak ci było dobrze ze już nie pracujesz no proszę cie nie (usunięte przez administratora) mnie
0
wiesci 2016-06-25 15:15:54
ty zadowolona co tak bronisz tych brygadzistek kogo w oczy kole ze sa młode i puste a napisz ile one pracoja i co takiego robia siedza na palarni albo zbiora się przy biorkach i obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna drugiej wielka szkoda ze kiedyś na nocce nie zrobiłam zdjęcia jak spaly na stolowce przy stolach ale wiez mi ze już takiej okzji nie przeposzcze a co do osob starszych to nie jedna jest madrzejsza i sprawniejsza od tej młodej
0
cukiereczek 2016-06-25 17:38:50
Skoro uważasz, że brygadzistki nic nie robią to proszę Cię bardzo zostań jedną z nich. Uciekniesz zaraz po tygodniu na montaż bo, zobaczysz jaka to ciężka praca. A to, że na nocce sobie z kimś przy biurku pogadają to chyba mają też do tego prawo. Jak ludzie na montażu sobie gadają i żartują to jest w porządku. Jak chodzą na palarnię i nikt nie zwróci im uwagę to też dobrze. A Ciebie chyba w oczy kole, kiedy brygadzistka ma chwilę luzu od swoich obowiązków. Jesteś taka mądra to proszę zostań na jakiś czas brygadzistką skoro tak Ci żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Będziesz należeć do tych młodych i pustych jak je określiłaś. Chyba Ci na tym najbardziej zależy...
0
mala 2016-06-25 18:31:01
co tam brygadzistki popatrzcie na pseldo mechanikow lesery
0
FGW 2016-06-25 21:23:40
A JA WAM POWIEM COŚ CIEKAWSZEGO!!! MOJA KOCICA PUŚCIŁA SIĘ BUHAJEM. I URODZĄ SIĘ MAŁE KOTKI.
0
lalala 2016-06-27 13:59:23
a jak tam SGP na gp12 funkcjonuje? podobno ich jest juz coraz mniej, bo ich koordynatorka M. nie potrafi utrzymac zadnych projektow?
0
wowo 2016-06-27 17:48:05
już wrocila najwsanialsza i najpiekniejsza koordynatorka magda p
0
Zdesperowany 2016-06-27 19:07:33
Ludzie powiedzcie jak tam sprawa z nadgodzinami? Jak teraz beda rozliczne? Mam zamiar sie budowac a tu nadgodzin maja calkiem uciac:(
0
LUlu 2016-06-27 20:27:28
NO to się wstrzymaj z budowa bo nadgodziny będą rozliczane za dzień wolny
0
F48 2016-06-27 22:20:42
Hej, odszedłem z OLSY w marcu, dajcie znać jak tam nowy Dyrektor?
Słyszałem, że ma businessplan na ratowanie zakładu w postaci ścigania o drugiej w nocy za papieroska. Pewnie chce zrobić coś na pokaz, by uzasadnić swoją pensyjkę, a prawdziwych problemów nie ruszy. Ciekawe jaki będzie wynik jego zderzenia z wojskowym podejściem produckji (być odpornym na wiedzę i trudnym do zaje.....)
0
looool 2016-06-27 23:08:35
I co w związku z tym, że wróciła? Jesteś jej psychofanem xD
0
barth07 2016-06-28 16:05:09
Opinie o firmie nie zachęcają do podjęcia współpracy - a noszę się z takim zamiarem (branża odpadowa). Czy jest tam ktoś rozsądny, odpowiedzialny i rzetelny ? Gdyż kontakt z osobami "zza biurka" jest również, że tak powiem dziwny...
0
F48 2016-06-28 19:41:40
Najbardziej rzetelnymi osobami są recepcjonistki
0
Pati 2016-06-28 20:24:44
Witajcie.Czy może ktoś zna brygadzistkę z wtryskarek Anetę T. możecie coś o niej powiedzieć.Będę tam pracować.
0
GP12 2016-06-28 20:50:51
Nie wiem czy zrobisz biznes, cały odpad wysyłamy do klientów.
0
ziomalka 2016-06-29 23:11:57
Wróciła i to niepotrzebnie. Bez niej się o wiele lepiej pracowało. A teraz ma kto mieszać i mącić. Troszkę cyckami i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaświeci i o połowę mniej obowiązków na nią i jej brygadzistki spada. Żenada... Kiedy tam na górze zmądrzeją i zrozumieją, że niepotrzebne nam puste i nic nie robiące koordynatorki, tylko takie jak pozostałe. Zaangażowane w swoją pracę.
0
Lila 2016-06-30 10:45:05
nie tylko ona, niektórym mechanikom też odbija Łukasz Sz. ma pretensje że musi coś naprawić , niewiele umie, zachowuje się jak dyrektor on nic nie musi, a montażystki traktuje jak ułomne.
0
Lila 2016-06-30 10:49:00
nie tylko ona, niektórym mechanikom też odbija Łukasz Sz. ma pretensje że musi coś naprawić , niewiele umie, zachowuje się jak dyrektor on nic nie musi, a montażystki traktuje jak ułomne.
0
Lila 2016-06-30 11:15:58
w kadrach dają pracownikom do podpisania dobrowolne zmiany "porozumienia" po terminie i nie wolno wpisywać daty, badania kontrolne mamy robić w swoim wolnym czasie.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.