logo Olsa Poland Sp. z o.o.

Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

siostra wielokrotnie przełożona 2017-04-01 13:18
Wpisujemy poparcie dla PUK,PUK dobrze pisze i niech mu za te wypociny piana z pyska dalej tryska.
lizusek 2017-04-01 14:57
Nikt nie odchodzi, ani ustawiacze ani asystenci, nie jest prawdą że nie zatrzymują. Zanim coś napiszecie to upewnijcie się. Zwolnień też nie ma i nie będzie. Firma dobrze prosperuje jak ktoś chce to pracuje a jak nie chce to nie pracuje. Każdy ma jakiś wybór nikt tu was na siłę nie trzyma.
Zostaną z nami i będzie dobrze.
1
Asystent 2017-04-01 23:13
Skąd ta pewność? Albo jesteś od nas albo z szerokiej kadry kierownictwa.
lizusek 2017-04-02 20:06
Tak klęczę pod biurkiem.
Jak na razie to nikt nie odszedł, mówić każdy może i siać ploty.
prawwwda 2017-04-03 14:33
Ludzi coraz mniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy uciekają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak ludzi na liniach !!!!!!!!!! Olsa upada hhhah
1
Puk puk 2017-04-03 18:37
Co siosrto tak bolą oczy że usuwa się wpisy
1
Maja 2017-04-04 10:29
Pracujesz w Olsa Poland? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą obecnie liczyć pracownicy?
Lilka 2017-04-04 11:59
Czy jest tu osoba która moglaby mi odpiwiedziec na kilka pytan , poprzez e-maila? byłabym wdzięczna . moja poczta : lolutek@poczta.onet.pl
Dzienna dostawa warzyw i owoców 2017-04-04 22:10
Taka twoja prawda że autobusy pełne ludzie stoją, ruszymy z pełną produkcja to i pewnie braknie rąk do pracy. Faktycznie jest zamieszanie trochę ale "na początku był chaos" także jak ci nie pasuje to sezon ogórkowy się zbliża.
metalica 2017-04-05 21:42
Mamy nowe ogłoszenie od dyrektora odnośnie wolnego dla 3 zm. 24 kwietnia i 2 maja, żadnej konkretnej info na temat wielkiej soboty i świąt oraz 1 i 3 maja. Ktoś mi napisze, jeśli wie na 100 % , czy pracuje w tych dniach 4- bryg., konkretnie metalizacja ?
1
Nika 2017-04-06 11:16
Olx nie odpowiada na ofertę , kilkukrotnie wysyłając cv . może ma ktoś kontakt do olsy?
Nowa 2017-04-06 11:59
Witam.jestem nowa od 2tyg.na metalizacji myslalam ze ludzie klamia ze brygadzista jest mlody i odbilo mu i krzyczy i wyzywa .niestety okazalo sie ze jest on okropny obgaduje zbliża kobiety starsze nawet opiernicza tyka zero kultury malo tego obgaduje innych i pokazuje jaki on jest niczym p.A.B.tak chodzi .ludzie powinni sie odzywac w kierunku tego brygadzisty z metalizacji bo to juz jest mobing!nie jedna plakala juz tam a ile juzodeszlo przez tego brygadziste a kierowniczka a inni tego nie widza????
karolina 2017-04-06 12:03
Czy wie ktoś może czy za badania lekarskie przed zaczeciem pracy płaci firma czy samemu trzeba ?
1
Koala 2017-04-06 15:21
Firma
karolina 2017-04-06 15:26
Dzięki ☺
milutka 2017-04-06 15:29
Czy soboty i niedziele są obowiązkowe do pracy ?
Heniu 2017-04-06 15:40
Zgadza sie bylem tam nie raz po detale faktycznie jest cos na zeczy .mobingiem mi to tam od dawna smuerdzi i wiadomo czemu ludzie uciekaja od tego brygadzisty ale polecam drugiego mlodszego spoko jest jest od nie dawna ale jest ok
1
gnida 2017-04-06 17:08
Jak nie,jak tak i nie ma to tamto.
2
kebs jarski 2017-04-06 17:32
Kierowniczka nie lepsza .
1
Puk puk 2017-04-06 22:55
I znowu jesteś lampą alladyna wasz panie -pustaku
Puk puk 2017-04-07 11:23
Jeszcze jedno gamoniu NIE WZYWAJ NADAREMNO PANA BOGA pustaku
Kilof 2017-04-07 15:36
Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma
4
belfer 2017-04-07 19:28
DO szkoły idioto, tyle błędów aż oczy bolą!!!!
Zwykła pracownica 2017-04-07 22:48
Najlepiej zaplanować przez stronę agencji Ppt lub Manpower, przez olx wątpię czy oglądają CV, a nawet jeśli to i tak swoje strony częściej okupują.
Puk puk 2017-04-08 00:06
Nie dziw się to jest pustak który podszywa się pod WASZ PAN chce trochę zmienić swoją pisownię żeby nie był rozpoznawalny pustak
PÓK 2017-04-08 17:12
Nawet nie wiecie jak się cieszę że wszyscy mamy wolne w Święta Wielkanocne.
Alleluja
Czarna 2017-04-09 17:16
Wszyscy z kad ta pewnosc?
Załamana 2017-04-13 17:29
Gó.no prawda. Niektórzy pracują i to jest nie fair.
1
Lampa Alladyna 2017-04-13 18:52
No to Wesołych Świat "Olsiołki",ja juz świętuję chlam browarki żrę golonki,boczki balerony a wam pewnie kopary opadają.Pis z wami.
Puk puk 2017-04-13 19:25
Nie żryj tyle pustaku bo będziesz miał wysoki cholesterol i mózg ci się zlasuje i nie będzie wiązania przy produkcji pustaków. PUSTAKU
Jak żyć 2017-04-14 00:21
Zero szacunku dla ludzi pracy że logistyka dała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niech sama przyjdzie i nadrobi braki a nie tylko produkcję męczy ale tak jest pan​ każe a sługa musi ale jak Kuba Bogu to tak Bug Kubie wesołych świąt
2
Lampa Alladyna 2017-04-14 17:49
Ło matko jaki ja jestem PUKnięty,PUKniety "olsiołek".
Lampa Alladyna 2017-04-15 11:48
PUK,PUK Kapusta kiszona jest bardzo zdrowa,działa super detoksacyjnie więc jedz jej dużo i pamiętaj najlepszy jest głąb !!!Pozdrawiawiam ! :-)
Okobrata 2017-04-15 23:50
Widocznie dobrze go znasz , skoro wiesz , ze okłamie KAŻDEGO
Okobrata 2017-04-15 23:52
Chodzisz za nim krok w krok i słuchasz co mówi , czy podsłuch masz ?
Tiki 2017-04-16 08:59
Świeta
Balcerek 2017-04-16 08:59
Pozdrawiam wszystkich . Były pracownik
1
Puk puk 2017-04-16 09:55
WSZYSTKIM NORMALNYM Z FORUM ŻYCZĘ WESOŁEGO ALLELUJA
Lampa Alladyna 2017-04-16 10:41
A sobie,czego sobie zyczysz?
1
Balcerek 2017-04-16 15:28
Owszem znam i bynajmniej nie uwazam tego faktu za powód do dumy ...Gdybym nie był świadkiem takich sytuacji to nie pisał bym o nich,podsłuch niepotrzebny wystarczy znajomosc jezyka :)
Okobrata 2017-04-16 16:13
Szkoda , ze przy tej całej twojej znajomosci języka, zapomniałeś , ze nikt nigdy w internecie nie jest anonimowy. :) do zobaczenia w pracy (póki jeszcze ja chwilowo masz) "BALCERKU" :)
Puk puk 2017-04-16 16:18
A to nie jest koncert życzeń
pustaku
Lampa Alladyna 2017-04-16 19:24
Jakim trzeba być PUK,PUK-niętym aby pisać o sobie pustak,pytam sie was jakim?
1
Puchacz 2017-04-16 20:27
Belcerek dumy to ty nie masz skoro piszesz takie brednie. A z tego co wiem to kiero wtrysku to p. J..... Tak więc pisz prawdę.
2
święty 2017-04-17 16:23
Nie zdziwcie się jeśli będziemy musieli pracować w każde święta- czterobrtgadówka oczywiście- w końcu pracujemy w "systemie ciągłym".



Balcerek 2017-04-17 17:30
Kaśka tak. Ale Ewka i Baśka to furiatki. Dawno bolca w tyłku nie miały...:D
4
Giciu 2017-04-20 00:15
Chyba jesteś przydupadem kaski. Wszystkie 3 sa ok znaja sie na robicie na wszysto rozwiazanie znajda . Lubie z nimi pracowac teraz pracje tylko z kaska i Baska . Mają gęby wyszczekane
1
prawwwda 2017-04-20 11:27
Olsa masakra brak ludzi , a przede wszystkim zero szacunku do nich i docenienia...... brydzia z 58 ten miś ma się za góre a jest pionkiem.. leń !!!!! Dużo o niej mówią ze jak chodzi to się czołga haha a mine ma jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kot na pustyni!!!!! PORAŻKA
4
Balcerek 2017-04-20 15:36
Nie jestem nikogo przydupasem. Po prostu znam je bardzo dobrze bo, pracowałem z nimi jak jeszcze były na górze i pani B. jest mongołem, który na niczym się nie zna oprócz ubliżania pracownikom i wysyłania ich do domu.
1
TOnieMASZ 2017-04-22 15:45
W końcu się za nich biorą.
Zostaw swoją opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.