Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-07-12 15:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dosyć popularne ostatnio podsumowanie tego co dzieje się w Polsce, pasuje również do większości firm. Widocznie również i do Olsy, bo jak się tutaj nie narobisz po łokcie to nie masz co liczyć na normalną kasę i zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-07-25 19:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tym nienormalnym zakładzie rok czasu i już nie wytrzymuje poniżają nas na każdym kroku nic nie zrobisz złego i już zgarniasz za nic!!Brygadzistka M.r...a.wielka dama więcej ma do powiedzenia jak kierownik bo do biura mu pod biurko wchodzi.2 godziny przed planowanym 2 tygodniowym urlopem wycofali i dali mi nocki masakra jakas w woodstock na nocki a oni na impreze hamy i nic więcej OMIJAJCIE TEN ZAKŁAD Z DALA TO JEDEN WIELKI MOBING I ZNĘCANIE SIĘ NAD LUDZMI MAJA NAS ZA MASZYNY A NIE LUDZI ZA JAŁMURZNE TYRASZ A ONI MILIARDY ZARABIAJĄ
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-26 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to fakt ja też pracuje w woodstock i mi odwołali urlop tak samo masakra jakas ten zakład to jedna wielka pomyłka powinni nasłać tam inspekcje żeby zobaczyli a co inni ludzie na to że jest tam masakra juz pisze każdy boi sie że jak sie odezwie to straci prace ale życie nie musi toczyć się pracą w olsie jest wiele innych zakładów pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zdezorientowana - 2014-08-01 10:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.... czytam te wszystkie opinie i sie zastanawiam czyisc tam do pracy, opinie sa rozne czy dyrekcja jest tam normalna ze nie widzi co sie dzieje? czy szefostwo to wlosi czy polacy?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowana - 2014-08-01 10:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i najwazniejsze jakie sa zarobki,dobrze płaca?
zdjecie uzytkownika
XxX - 2014-08-09 15:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A więc zarobki na początku nie są wielkie. Wiadomo dostajemy za przeszkolenie kilka set złotych i liczą nam dni przepracowane po przeszkoleniu do wypłaty. Ale na początek bez sobót i niedziel wychodzi tak 1350- 1400zł na rękę.
zdjecie uzytkownika
viki - 2014-08-09 21:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w tej chorej firmie 3 lata i zarabiam 1300zl na rękę tyle co na poczatku a z niedzielą 1500zł. szału nie ma jak widać
zdjecie uzytkownika
Hela - 2014-08-13 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze zaraz po przekroczeniu bram zakładu,brygadzistki wrzeszczą "norma,norma,norma"?
zdjecie uzytkownika
Executor - 2014-09-15 18:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam nie jest źle jest tragicznie !!!
Obecny Dyrektor już pokazał w poprzedniej firmie jak doprowadza ją do bankructwa
Kierownictwo non stop Pasjans albo Saper na kompie maja gdzies wszystko i wszystkich.
Zarobki 1680 brutto na poczatek
Kadry spoko
Brat Alberto (szef) nie potrafi mowic po polsku ale potrafi zje_ac za nic
Ruda Justin z dzialu metalizacji ma wszystkich za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enada
Zero szkoleń 1 dzien i masz juz wiedziec wszystko jak nie kontrol jakosci wystawi reklamacje=zabiorą premię.
Najlepiej zebys nie miala /mial potrzeb fizjologicznych
Brygadzistki doslownie kazda zero pojecia jak zarzadzac ludzmi wiekszosc z nich nie ukonczyla nawet szkoly podstawowej.(NORMA !!! to haslo kazdego dnia) bez wzgledu na to czy puchną ci ręce czy poprostu nie jestes w stanie. Ploty, wysmiewanie sie z osob starszych-pracownikow albo z tych ktorzy sa zestresowani pierwszymi dniami w pracy tym zajmuja sie najlepiej.
Przerwa 15 min, dojscie do stolowki 5 min zostaje 10
Niespotykane chamstwo i ogromny nieład.
Tego doswiadczylam przez 3 miesiace mojej pracy w Olsie.
I ciesze sie ze dzis polozylam kres.
zdjecie uzytkownika
Nela - 2014-09-16 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafione w dziesiatke nie ma szacunku dla ludzi starszych tak jakby oni tam przeszkadzali a gdyby tak ktos madry pomyslal to wlasnie starszym najbardziej zalezy na pracy i to oni staraja sie najbardziej panie m end m maja baaaardzo duzo do powiedzenia biedny kierownik km ulega umizgom i tak to wyglada praca w olsie
zdjecie uzytkownika
idźPanw*uj - 2014-09-21 13:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Olsie jest taki syf że szkoda pisać. Jeśli masz rodzine na utrzymaniu nie masz pracy i pieniędzy to nie masz też innej alternatywy niż Olsa. Mobing, wyzysk i nic więcej. Zarobki nędzne ... jak to w w naszyn prężnie rozwijającym się wciąż kraju. Wyć się chce.
zdjecie uzytkownika
bran - 2014-09-26 14:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [idźPanw*uj - 2014-09-21 13:03:58]:
to co piszecie to może być rzeczywiście prawda. Interesowałem się ostatnio ich ofertami pracy - chciałem aplikować na inspektora jakości . Jednak podejrzanie zaniżone wydają mi się wymagania na to stanowisko . Oczekują jedynie roku doświadczenia na podobnym stanowisku, więc chyba naprawdę bardzo mocno potrzebują pracownika
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-10-02 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest inna na każdej lini zależy jak się trafi, czasem trafia się że jest wporządku. Najgorsze jest to że zatrudniają brygadzistki które parę dni porobiły lub wcale i już idą na brygadzistke a całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umieją wystarczy że są ładne i młode? I to jest śmieszne bo to ani ładne ani się nie nadaje na brygadzistke pracownice więcej umieją. Brygadzistkami powinny być starsze kobiety które po kilka lat już robią. No i całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się zarobi.
zdjecie uzytkownika
wenus. - 2014-10-06 18:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Olsa? Tragedia a nie firma.kierownictwo i pozal sie boze brygadzisci ludzi traktuja z gory... A sami sa beznadziejni. Naprawde szczerze i z calego serca odradzam tam prace nawet najwiekszemu wrogowi. Kazdy czlowiek ma swoja wartosc, nie pozwolcie sie traktowac jak smieci, naprawde nikt na to nie zasluguje. Nie musicie niczego nikomu udowadniac, jesli jest wam tam zle (a jest na bank) to zostawcie ta prace w spokoju, olsa na was nie zasluguje. A stereotyp został podtrzymany - wszystko co rude jest fałszywe, zakłamane , nie warte uwagi, zaufanie, zainteresowania, szacunku i czegokolwiek innego.
zdjecie uzytkownika
zdegustowana - 2014-10-06 18:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktos sie zastanawia nad podjeciem pracy w tej firmie, to z czystym sumieniem ODRADZAM !!! NIE WARTO. SZKODA NERWÓW!!! SZKODA ZDROWIA !!! ze taka firma funkcjonuje na rynku, jak mozna tak traktowac ludzi, bezkarnocs normalnie.... NIE WARTO!
zdjecie uzytkownika
nudel - 2014-10-07 15:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie olse szerokim lukiem! Oboz pracy.
zdjecie uzytkownika
pip - 2014-10-07 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam prace w tej firmie, nie traktują poważnie czyjeś pracy, tam liczą się tylko włoskie gęby a my polaczki to tylko robaczki do roboty
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-07 22:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukajac pracy firme 'olsa poland' skreslcie na wstepie. Frustracja narasta w czlowieku gdy tylko pomysli o robocie w tym obozie...
zdjecie uzytkownika
marjan - 2014-10-08 16:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olsa poland sp. Z o.o. to dno totalne! Odradzam. Omijajcie. No chyba ze ktos lubi byc poniżany...
zdjecie uzytkownika
kubus - 2014-10-09 20:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie poleca pracy w olsie, zarobki zadne, warunki pracy zadne, atmosfera zadna, ludzi traktuja jak zwierzeta... Jak jakies bydlo. No cos okropnego dzieje sie w tym zakladzie...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-10 20:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubus - 2014-10-09 20:12:54]:
hej wam nie dlugo bedzie tam kontrola i inspekcja zgloszone jest to tez do rzecznika praw czlowieka gdy pokazalem im nagranie z tego zakladu co tam sie dzieje to az sie zlapali za glowe to nie zalkad to ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
marnie to widze - 2014-10-14 14:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KONTROLA!!!! JEST JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANA! NIECH WSZYSCY SIĘ DOWIEDZĄ CO SIĘ DZIEJE W TYM SYFIE/....
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-10-18 15:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marnie to widze - 2014-10-14 14:07:42]:
zaleta Olsy to klimatyzacja na stołówce i dobre oświetlenie miejsc pracy,firma jest młoda i może dlatego tyle zamieszania,pensja 1200 zł bez nadgodzin,pracuje duzo młodziezy po szkołach.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-19 17:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIP wkrótce zawita do OLSY,spokojnie dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
MAMA - 2014-10-21 23:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olsa masakra,pracowałam tam,wkońcu się uwolniłam z tego syfu, brygadzistki a szczególnie jedna (wtryskarki) to jakaś masakra, donosy,gumowe ucho, pozjadała wszystkie rozumy, odradzam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x