Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-19 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Quell - 2015-04-15 07:41:44]:
taka se :/
zdjecie uzytkownika
mam - 2015-04-21 06:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko praca
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-04-24 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co sądzicie o hendlerach i magazynierach z nowej hali...
zdjecie uzytkownika
dc3 - 2015-04-26 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic. Na "starej" hali są lepsi :)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-04-29 11:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ona to jest za mocna .,.
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2015-04-29 23:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak wam żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska, że ktoś coś osiągnął?
zdjecie uzytkownika
linia - 2015-04-30 19:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty wiesz ha ha tyle osiongnela co ty.....
zdjecie uzytkownika
kors - 2015-05-03 10:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabiaja hendlerzy brutto z udt i bez uprawnien chcem zlozyc papiery do olsy jakie stawki maja
zdjecie uzytkownika
kimirsen - 2015-05-05 15:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4500 zł bez uprawnień i 7900 zł z uprawnieniami
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-05 23:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba z nadgodzinami jak z firmy nie wychodzą :-P
zdjecie uzytkownika
MM - 2015-05-06 16:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam dojazdu z gorzowa do kostrzyna system 3 zmianowy 6-14 /14-22 /22-6 , na strefę ; W celu zminimalizowania kosztów paliwa

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-06 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabia inspektor jakości?
zdjecie uzytkownika
ax - 2015-05-07 22:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inspektor - najniższa krajowa + 200 zł.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-08 23:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś mi powiedzieć jakie są brygadzistka na nowej hali na metalizacji
zdjecie uzytkownika
montażystka - 2015-05-10 13:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak dostać dofinansowanie na nowe cycki a na nowej Hali?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-11 11:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowisku ustawiacz wtryskarek? tzn zarobki, kierownik i ogólnie komfort pracy?
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-05-12 21:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-05-11 11:42:38]:
spoko praca, ciekawe projekty dużo nowości, całkiem normalnie i dobrze płacą jak coś potrafisz
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-13 12:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie siebie warte.
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-05-13 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ładne panie pracują na wtryskach tylko tyle mogę powiedzieć o tym zakładzie. A szczególnie wysoka ciemnowłosa niejaka Marlena Reszta ta badziewie
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-05-17 00:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistki sam za mlode i nie maja sacunku do ludzi.a nie ktore cp teraz sam nowe to masakra.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-05-17 09:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna brygadzistka ktora sie uczy to juz krzyczy i traktuje rudzi jak wosku.widac jak ludzie maja jam dosyc.przeznia jeden chlopak stracil prace juz przeznia.bregadzistki powinny byc troche starsze a nie takie mlode.
zdjecie uzytkownika
jebac OLSE - 2015-05-18 20:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
traktują ludzi jak śmieci praca nie warta niczego zbieranina ludzi ktozy napalili sie na 200 zł wiecej niz nizsza brygadzistki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gowniary ktore nie znaja sie na niczym !!
zdjecie uzytkownika
Ciekawska - 2015-05-23 18:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o nowym Koordynatorze na nowej hali Łukaszu.M???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka małych rzeczy do zmontowania, kilka pytań i do pracy na drugi dzień
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-23 20:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz gorzej sie tam dzieje, dopuscili do "wladzy" dziewczyny ktore nosza glowe pod sam sufit i mysla ze sa lepsze od innych bo sa brygadzistykami, co w tej firmie nie jest zadnym zaszczytem .. Traktuja ludzi z gory a firma nie widzi gdzie lezy problem, zle sie pracuje bo niedoswiadczone gowniary nie robia nic poza podlizywaniem sie i zalatwianiem sobie wyzszych premii i pensji, na starej hali gdzie pracowalem duzo lepiej, kierownik bezstronny nawet nie rozroznia ludzi z imienia, a brygadzistkami zostaja tam doswiadczone starsze pracownice ktore znaja zycie i poznaly trud pracy, nowa hala to obiekt kpin , tyle w temacie. Moglbym po wiedziec wiecej ale moze ktos z Was mysli podobnie i sie wypowie?
zdjecie uzytkownika
Kolega123 - 2015-05-24 04:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łukasz to kolega Zajączka podlizus i konfident ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert