Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-24 18:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fachowiec - 2014-03-13 19:47:15]:
wtryskarki to maszyny przystosowane do ciągłej pracy a przestoje uzależnione są od czasu przeglądów serwisowych
zdjecie uzytkownika
RUDA - 2014-03-26 15:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TA FIRMA TO MASAKRA. NIE POLECAM .JA WYTRZYMAŁAM DWA TYGODNIE.I DAŁAM SOBIE SPOKÓJ BO PSYCHICZNIE NIE IDZIE WYTRZYMAĆ !!! A TE STARE FLĄDRY SĄ ZA MĄDRE BO MYŚLĄ ZE JAK WIĘCEJ PRACUJĄ NIŻ MY TO MOGĄ NAM ROZKAZYWAĆ I MOGĄ ROBIĆ CO CHCĄ !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jacek aberdeen - 2014-03-30 21:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DANS135 - 2014-02-05 18:57:26]:
DO PIRAT !!!!!... Jestem pewny ze slowo jak MOTYWACJA jest tobie obce . droga sprawa to jest cos takiego jak ATMOSFERA w FIRMIE. Jesli tych dwoch skladnikow nie widac w twoim miejscu pracy to trzrba z tamtad wiac i to szybko . Gdy nie ma motywacji ( czytaj mozliwosc zarobienia wiecej - tak ze pracownik jest zadowolony) ludzie sie przestaja starac i produktywnosc spada. Gdy nie ma atmosfery (czytaj przyjacielskie stosunki i dialog miedzy pracownikiem a przelozonym) to czlowiekowi na sama mysl ze musi wstac i isc do tej chol..
.ej roboty, juz mu sie odechciewa. w pracy wtedy mysli o jednym - kiedy koniec . efekt koncowy podobny produktywnosc spada. Wiec (usunięte przez administratora)przestan cwaniakowac i pomysl co mozesz zrobic zeby ludzie z mila checia przychodzili ci do pracy i byli z niej zadowoleni mimo gownianych zarobkow!!!!
zdjecie uzytkownika
jacek aberdeen - 2014-03-30 21:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedna sprawa PIRAT ...zakladam ze jrstes w tej firmie na jakims kierowniczym stanowisku lub siedxiesz i pierdzisz w stolek w biurze. Wiec moge x gory powiedxiec ze jestes beznadziejnym gownisrzem ktory nie ma bladego pojecia o kierowaniu zespolem ludzi. Bo jesli jestes ich przelozonym to kazdy negatywny komentarz o tej firmie jedt wlasnie kierowany do CIEBIE jak ktos pisze ze jest beznafziejnie to czytaj ze to ty jestes beznadzirjny!!!! NADAZASZ !!! Ta twoja firemka OLSA to kawhoz anie firma na poziomie. Na dluzsza mete to WY stracicie i tracicie yak czy inaczej . Rotacja ludzi to niewydajnosc zakladu bo co wyszkolicie kogos to wam ucieka i wchodzi ktos kogo trzrba znowu szkolic. Wydajnosc ludxi niska bo sa ciagle szkoleni.Nie macie wyszkolonej kadry i w koncu twoj boss sie zapyta ciebie co jest grane, jak to sie nie zmieni to kolokeialnie moeiac TY dostaniesz kopa w KROK ..hahaha za twoja nieudolnosc i brak profesjonalizmu zaangazowania i nieumiejetnosc pracy w zespole oraz kierowaniu zadobami ludzkimi.Jest sztuka wydusic z ludzi wszystko dajac w zamian nidkie zarobki tak aby byli z tego jeszcze zadowoleni i byli w stanie przyjsc na nadgodziny na kazde twoje pierdniecie. Problemy twoich pracownikow sa twoimi problemami ktore musisz szybko rozwiazac a taka pusta gadka ze to nie PRL i ze trzeba robic a nie nazekac swiadczy tylko o tym ze noe nadajesz sie na to stanowisko . JA BYM CIE ZWOLNIL OD RAZU NA MIEJSCU TWOJEGO SZEFA PO PRZECZYTANIU TYCH TWOICH BEZNADZIEJNYCH KOMENTARZY !!!!
zdjecie uzytkownika
jula k. - 2014-04-01 15:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogółem to nawet nawet jest w tej firmie. Ale nie radzę iść na zmianę do P.(usunięte przez administratora). Tę kobietę powinni zwolnić!!! Dyrekcja nawet nie wie co ona wyprawia w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
jula k. - 2014-04-01 16:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe nie no jaja sobie robię, napisałam tak bo nie lubimy nowych dziewczyn na naszej zmianie bo trzeba je przyuczać :-(
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-04-20 22:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesołych Świąt dla wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
Toni - 2014-05-12 12:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pirat - 2014-02-03 19:14:31]:
wiesz pirat ja tam pracowałem z ludzmi ktorzy sie boją odezwac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
yesi - 2014-05-13 00:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tam się podoba. jest całkiem ok, kto chce pracować to będzie, jak ktoś jest leniem to zawsze będzie mu źle. jedyne zastrzerzenie to fakt, że dużo kobiet to straszne plotkary i są zazdrosne o wszystko. przez co atmosfera staję się mniej przyjemna, ale cóż z babami tak czasem jest. :)
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-05-13 14:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eh, no kogo jak kogo, ale kobiet nie zmienisz. Te negatywne opinie Twoim zdaniem to wszystkie z lenistwa?
zdjecie uzytkownika
makumba - 2014-05-14 17:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przydalo by sie zbiorowe zwolnienie L-4 hendlerow i magazynow to by sie dyrektor obudzil wraz ze swoimi pomagierami wtedy by sami poszli za brame. Jak mozna tak traktowac ludzi jak smieci no jak?? Dojdzie do tego bo juz sie o tym mowi jak polowa brygady pojdzie na zwolnienie a dojdzie do tego to sie ogarna wtedy i beda wiedzieli co robic. Nawet mlodych pracownikow nie przeszkola tylko wala w bambuko i zwalaja to na starych. A pozniej pretensje zacznijcie tluki bez matury od siebie a pozniej szukajcie winnych gdzie indziej. Nie chce sie tam wogole przychodzic. Zapiepszasz jak wol i nie uslyszysz dziekuje tylko jeszcze zjebki ze tak malo jest zrobione. Pzrzyjdziesz w sobote to ci jeszcze reklamacje wrypia. Palic nie wolno(albo wszyscy albo nikt) gadac nie wolno do kibla nie wolno jesc nie wolno tylko zapier.... wolno. Debile zacznie sie od grupowych zwolnien a pozniej od grupowego wniosku do sadu pracy o zakaz zarzadzania zasobami ludzkimi dla niektorych bo mysla ze moga wszytsko. Czas wziac sprawy w swoje rece i Wam dokopac patalachy i nieroby. Wiadomo o kim mowa Dwaj bracia syjamscy smierdzace lenie i tyle wasz czas dobiega konca, brama was przywita... Do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
KV - 2014-05-22 20:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yesi - 2014-05-13 00:00:39]:
Dokładnie. Większej plotkarskiej hołoty nie widziałem nigdzie. Wystarczy, że nie tak się spojrzysz i jazda :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-28 18:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję tam od niedawna, i zgadzam się z makumbą - trzeba (usunięte przez administratora) jak dziki osioł, a i tak się przyczepią,że coś tam nie zrobione, za karę trzeba zostać wtedy dłużej, na papierosa można wyjść tylko raz ( jak więcej, to robią zebranie i przy wszystkich opierdzielają), do toalety nie ma kiedy, na śniadanie nie ma kiedy - najlepiej to siedzieć 8 godz. bez jedzenia i picia ( w upale!), nic nie wytłumaczą co należy do twoich obowiązków, niczego nie pokażą, a wymagają. Co to ma być? Obóz pracy?...Chyba moje dni tam są policzone...
zdjecie uzytkownika
inzynier - 2014-05-29 23:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
większość to niestety prawda, hołota na przyjeżdża z włoch i udaja pajaców, kiedysś tam było poukładane a obecnie jest haos, i balagan
zdjecie uzytkownika
:):):) - 2014-07-01 19:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Olsie przez ok 5 lat . Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli ktoś nie chce tam pracować niech po prostu zmieni pracę . Ja tak zrobiłam ze względu na zarobki , ale pracę w Olsie wspominam bardzo dobrze ( no z małymi wyjątkami :) )
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-07-12 15:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dosyć popularne ostatnio podsumowanie tego co dzieje się w Polsce, pasuje również do większości firm. Widocznie również i do Olsy, bo jak się tutaj nie narobisz po łokcie to nie masz co liczyć na normalną kasę i zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-07-25 19:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tym nienormalnym zakładzie rok czasu i już nie wytrzymuje poniżają nas na każdym kroku nic nie zrobisz złego i już zgarniasz za nic!!Brygadzistka M.r...a.wielka dama więcej ma do powiedzenia jak kierownik bo do biura mu pod biurko wchodzi.2 godziny przed planowanym 2 tygodniowym urlopem wycofali i dali mi nocki masakra jakas w woodstock na nocki a oni na impreze hamy i nic więcej OMIJAJCIE TEN ZAKŁAD Z DALA TO JEDEN WIELKI MOBING I ZNĘCANIE SIĘ NAD LUDZMI MAJA NAS ZA MASZYNY A NIE LUDZI ZA JAŁMURZNE TYRASZ A ONI MILIARDY ZARABIAJĄ
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-26 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to fakt ja też pracuje w woodstock i mi odwołali urlop tak samo masakra jakas ten zakład to jedna wielka pomyłka powinni nasłać tam inspekcje żeby zobaczyli a co inni ludzie na to że jest tam masakra juz pisze każdy boi sie że jak sie odezwie to straci prace ale życie nie musi toczyć się pracą w olsie jest wiele innych zakładów pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zdezorientowana - 2014-08-01 10:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.... czytam te wszystkie opinie i sie zastanawiam czyisc tam do pracy, opinie sa rozne czy dyrekcja jest tam normalna ze nie widzi co sie dzieje? czy szefostwo to wlosi czy polacy?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowana - 2014-08-01 10:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i najwazniejsze jakie sa zarobki,dobrze płaca?
zdjecie uzytkownika
XxX - 2014-08-09 15:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A więc zarobki na początku nie są wielkie. Wiadomo dostajemy za przeszkolenie kilka set złotych i liczą nam dni przepracowane po przeszkoleniu do wypłaty. Ale na początek bez sobót i niedziel wychodzi tak 1350- 1400zł na rękę.
zdjecie uzytkownika
viki - 2014-08-09 21:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w tej chorej firmie 3 lata i zarabiam 1300zl na rękę tyle co na poczatku a z niedzielą 1500zł. szału nie ma jak widać
zdjecie uzytkownika
Hela - 2014-08-13 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze zaraz po przekroczeniu bram zakładu,brygadzistki wrzeszczą "norma,norma,norma"?
zdjecie uzytkownika
Executor - 2014-09-15 18:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam nie jest źle jest tragicznie !!!
Obecny Dyrektor już pokazał w poprzedniej firmie jak doprowadza ją do bankructwa
Kierownictwo non stop Pasjans albo Saper na kompie maja gdzies wszystko i wszystkich.
Zarobki 1680 brutto na poczatek
Kadry spoko
Brat Alberto (szef) nie potrafi mowic po polsku ale potrafi zje_ac za nic
Ruda Justin z dzialu metalizacji ma wszystkich za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enada
Zero szkoleń 1 dzien i masz juz wiedziec wszystko jak nie kontrol jakosci wystawi reklamacje=zabiorą premię.
Najlepiej zebys nie miala /mial potrzeb fizjologicznych
Brygadzistki doslownie kazda zero pojecia jak zarzadzac ludzmi wiekszosc z nich nie ukonczyla nawet szkoly podstawowej.(NORMA !!! to haslo kazdego dnia) bez wzgledu na to czy puchną ci ręce czy poprostu nie jestes w stanie. Ploty, wysmiewanie sie z osob starszych-pracownikow albo z tych ktorzy sa zestresowani pierwszymi dniami w pracy tym zajmuja sie najlepiej.
Przerwa 15 min, dojscie do stolowki 5 min zostaje 10
Niespotykane chamstwo i ogromny nieład.
Tego doswiadczylam przez 3 miesiace mojej pracy w Olsie.
I ciesze sie ze dzis polozylam kres.
zdjecie uzytkownika
Nela - 2014-09-16 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafione w dziesiatke nie ma szacunku dla ludzi starszych tak jakby oni tam przeszkadzali a gdyby tak ktos madry pomyslal to wlasnie starszym najbardziej zalezy na pracy i to oni staraja sie najbardziej panie m end m maja baaaardzo duzo do powiedzenia biedny kierownik km ulega umizgom i tak to wyglada praca w olsie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x