Aircom Automotive Sp. Z o.o. Sp. K.

Pietrzykowice

Opinie o Aircom Automotive Sp. Z o.o. Sp. K.

kolben 2014-07-21 21:46:21
A ja się zdecydowałam-odchodzę.Sprawdzę oferty w pobliżu i mnie nie ma!
Marna płaca,głupia rywalizacja-żałosne.Praca polega na wspólpracy a nie rywalizacji
ktoś tam 2014-07-25 19:05:17
wybacz ale każdy ma prawo skorzystać z urlopu
ktoś tam 2014-07-25 19:11:55
powinny wejść w końcu długo obiecywane premie. traci sie dobrych pracowników, którzy odchodzą do innych firm rezygnując z pracy poniżęj płacy. godna praca za godną pracą
Coraz mniej pozytywna 2014-07-26 06:35:16
Do urlopu ma każdy prawo-zgadzam się.Tu chodzi o ludzi,którzy pracują dwa m-ce i już byli dwa razy na zwolnieniu lekarskim,wykorzystali 4 dni urlopu na żądanie i jeszcze wzieli opiekę albo normalny urlop.Tak są tacy.
ktoś tam 2014-07-26 12:20:40
gdy ktoś pracuje dwa miesiące ma raczej około 4 dni urlopu, wiec po wzięciu urlopu na żądanie może co najwyżej wziąć urlop bezpłatny na który pracodawca musi wyrazić zgodę. ale prawdą jest to że ludzie chodzą na l4, mają dzieci, które chorują, chorują sami tak było zawsze. nie jest sprawiedliwe, że pracownicy którzy pracują wówczas nie są nagradzani, właśnie w postaci premii, ale już nic z tym nie zrobimy
Kpina 2014-07-26 22:17:36
Odezwał się chyba kolejny leser!
Mam nadzieje,że się za was wezmą i nikt nie będzie musiał za was pracować.
Nowa 2014-07-27 08:56:52
No to zróbmy coś , trzeba chodzić pytać, interesować się aż w końcu będą mieli cie dość i dadzą te premię .
Jolka 2014-08-01 00:38:41
Miałaś rację "Nowa". Trochę zainteresowania i premie zaczynają się pojawiać.
Pracowitość i sumienność ma być doceniona.Jeszcze tylko jakiś Socjal,np dofinansowanie do ubezpieczenia,karty do Multisportu i taki mały drobiazg jak dodatkowe koszulki bo moje są już tragiczne i głupio mi w nich chodzić.
Dalej jestem optymistką!
nowa 2014-08-01 10:55:06
no i klima na hali :)))))))))))))))
kola 2014-08-09 16:15:03
Ludzie o czym wy mówicie? Premia jest ale tylko jednorazowa,żeby pracownicy nie zaczęli się zwalniać. wystraszyli się i tyle. Potem premia owszem ma być ale na papierze. tak naprawdę nigdy nie wyprodukujecie tyle, żeby ją dostać. To wszystko po to żeby wam ozy zamydlić. Kto mądry szybko z tond ucieka. Zostają tylko ci co muszą. Mają kredyty,albo rodziny na utrzymaniu.Ludzie na produkcji są naprawdę fajni. Tworzą zgrany zespół z wyjątkiem niektórych osób, które uważają się za pępek świata, że firma sobie bez nich nie poradzi, żenada. Szkoda mi tych fajnych ludzi,że muszą tam pracować. Jeżeli chodzi o dział jakości to się zgadzam. Trafisz tam to masz jak w raju.Kierownik super. Dziewczyny fajne,tylko niektórym woda sodowa do głowy uderzyła. Jeszcze lepiej mają kierownicy na produkcji. Zawsze znajdą czas na kawkę,papieroska,zakupy w necie,nawet na naprawę,albo sprzątnięcie samochodu firmowym odkurzaczem. Zawsze mają czas podrywanie l flirtowanie z młodymi dziewczynami.A potem mówi jak to się on nie napracował.Kierownik produkcji nie potrafi docenić człowieka, pochwalić,zmotywować. Nie ważne co umiesz, ważne kto cię popiera. Więc jeśli jesteś młoda, ładna i lubisz być podrywana przez starszych panów, zawsze znajdziesz tu pracę.
Cylinder 2014-08-10 09:31:57
Obawiam się,że kola ma rację! Rzucili pare nędznych grosików w tym m-cu. Żenada Dalej nic nie wiadomo jak to premiowanie będzie wyglądać-pewnie nijak.Ludzie na potęgę odchodzą.Szkoda Gosi-dobry kierownik z niej był.Zawsze murem stała za pracownikiem i sama pracowala fizycznie,pomagając. Pewnie odchodzący wiedzą o czymś i dlatego uciekają.Nie ma przyjęć na stanowiska produkcyjne a załoga się wykrusza,za to co chwilę widać nowych umysłowych.Dziwne. Oj czarno to widzę.Trzeba zacząć się rozglądać.
murzyn 2014-08-10 18:22:26
Nie polecam pracy w tej niby super firmie.Mydlą oczy jak tylko mogą.Najmniej płaca w okolicy i myślą,ze człowiek będzie tam pracował latami.Nie ma chyba pracownika który nie rozgląda sie za zmiana pracy.Jak tak dalej będzie i nic sie nie zmieni to beda musieli pomyśleć jak produkować bez pracowników;-))hehe
2
nowa 2014-08-11 10:49:39
Ja myślę zaczekać i zobaczyć co będzie się działo ale czekać w nieskończoność tez nie będę góra 1-2 mcy od ogłoszenia wspaniałej nowiny , nie ukrywam ze tez rozglądam się za nowa pracą.
Jolka 2014-08-12 10:48:19
Przedłużyłam wczoraj umowę o pracę,dostałam maleńki bonusik i dobre słowa od kierownika.Czekam na dalsze obiecane bonusiki!
Serdecznie pozdrawiam Dział Jakości-świetne dziewczyny!Wcale nie wydaje mi się aby którejś woda sodowa uderzyła do głowy.Zawsze miłe,uśmiechnięte.Nie wszystkie znam ale Gosia i Kinga są przesympatyczne.
Koleżanki z mojej zmiany też są super.Zawsze miłe i pomocne.Już dawno nie widziałam tak zgranej załogi.Mam nadzieję,że zostanie tak na zawsze!
jalla beduini 2014-08-12 22:43:35
mam jedno pyt. jeśli sie komus tu nie podoba lub nie podoba się to co robią inni na wyższych stanowiskach to czego tu szukacie ?? idz skończ szkołe zdobądź doświadczenie i wróć też bedziesz miał więcej do powiedzenia a teraz zamiast narzekac albo odejdź albo bierz co dają i weź sie do roboty a nie tylko narzekasz.
Spokojna twoja rozczochrana 2014-08-12 23:24:26
Czytając Twoją opinię muszę przyznać że i Ty nic w pracy nie robisz skoro masz czas na to żeby obserwować innych. Jestem ciekawa czy gdybyś Ty zamienił się chodź na jeden dzień z kierownikiem dalej byś tak cwaniakował. Wam wszystkim najlepiej jest narzekać jak to wam źle, ale nikt was siłą nie trzyma. Nie podoba mi się - to odchodzę. Dostaliście premie o które to Kierownik Produkcji powalczył a nagadujesz na niego że nie potrafi docenić człowieka. Za grosz wdzięczności... ! Dać -źle, Nie dać -źle...Wiecznie kurna coś. A woda sodowa nikomu do głowy nie uderzyła, myślę że to Ty z zazdrości, że nie jesteś na ich miejscu nie możesz tego przeboleć i tak to odbierasz.
nowy 2014-08-13 07:28:00
A skad sa dostarczane silnikido tych kompresorow?
nowa 2014-08-13 07:51:44
Ach ludzie weźmy się do roboty i przestańmy siać ploty, robić zamieszanie i złą atmosferę w pracy może jakaś impreza INTEGRACYJNA :)))))))))
Nowy 2014-08-14 13:14:50
ej ale naprawde pytam sie, skad macie silniczki elektryczne do kompresorow.
Z gory wielkie dzieki
Jolka 2014-08-14 23:50:21
Idź "Nowy " do swojego przełożonego i zapytaj! Nie jesteś pracownikiem produkcji-bo u Nas przyjęć nie było, a jako osoba wykształcona powinieneś wiedzieć,że Nas obowiązuje pkt 5 Umowy o pracę"Obowiązek zachowania tajemnicy... i td.Więc nie próbuj wyciągać informacji bo ktoś naiwny może na tym ucierpieć.Ja dzisiaj pracowałam na silnikach ale Ci nie powiem NIC.Idź do do osoby decyzyjnej.
kola 2014-08-17 12:44:54
No proszę chyba trafiłem w czuły punkt.Oto kolejny przykład jak traktuje się tu produkcję. Myślą, że ludzie nie mają wykształcenia, wiedzy i umiejętności. Mają siedzieć cicho i tyrać bez słowa skargi. To nie te czasy. Gdyby nie ta produkcja to by nie było firmy i żaden z was "szkolonych" kierowników nie miał by pracy. Tu nie chodzi o narzekanie tylko godną płace i traktowanie. Niech, któryś stanie przez 8 godzin na jednym stanowisku, przy jednej maszynie, przez 5 dni w tygodniu, przez 4 tygodnie w miesiącu, to porozmawiamy o tej zamianie.
Kugellager 2014-08-18 18:33:48
Ludzie co się dzieje? Nie ma komponentów? Czy to znaczy,że z firmą koniec,czy przejściowy problem? Może trzeba się żegnać? Dużo pytań,czy ktoś zna odpowiedź?
Ten 2014-08-21 00:16:36
Kola tacy ludzie jak Ty mnie denerwują. A argumenty typu "niech sobie ktoś stanie na 8 godzin i pracuje to zobaczy jak to jest". Zanim Ty nawet myślałaś by przyjść do tej firmy to ludzie z jakości i procesu stali na linii nie po 8 godzin tylko po 12 a nawet 14. Właśnie po to by Tobie pracowało się jak najłatwiej. Mówisz, że ciężko się pracuje? Bo musisz przykręcić 2 śrubki albo połączyć 3 części? No masakra! A powiedz, kiedy ostatnio podeszłaś do działu jakości/ produkcji z pomysłem jak udoskonalić proces? Kiedy robiłaś jakieś nadgodziny, bo coś się zepsuło? I faktycznie jeżeli nie masz wykształcenia, wiedzy i umiejętności, jak sama piszesz, to siedź cicho by Cię nie wywalili. Ludzie tacy jak Ty patrzą tylko ze swojej strony - daj mi jak najwięcej to może zachce mi się pracować. Ale przecież nie o to chodzi, ludziom takim jak Ty brakuje zaangażowania w pracę.
A Ci "szkoleni" kierownicy jak sama ich nazwałaś nie są tam z przypadku. Ci ludzie mają to wykształcenie, wiedzę i umiejętności by zajmować to stanowisko. To, że nie rozumiesz niektórych decyzji nie wyniki z tego, że kierownicy chcą utrudnić Ci pracę. Po prostu patrzą szerzej na to, co się dzieje na produkcji i wież mi mają dużo więcej wskaźników, które muszą monitorować. To, że Tobie nie będzie chciało się założyć o-ringa to później jakość musi przeanalizować, dlaczego tak się stało. Ludzie z procesu później muszą uodpornić montaż na takich ludzi jak Ty. Ale przecież najłatwiej jest krytykować, gdy nie ma się pojęcia.
Kicia 2014-08-21 11:41:50
Nikt nie umniejsza waszej pracy. Wszyscy widzą że pracujecie żeby na produkcji było łatwiej i lżej. Myślę ,że Koli chodzi o to żeby ktoś zauważył że na produkcji też ludzie się starają i ciężko pracują. Tam naprawdę robi się coś więcej niż obrócenie śrubki, czy nałażenie o-ringa. A licytowanie się kto jest lepiej wykształcony, albo ciężej pracuje nie ma sensu. Każdy robi to poco się tu zatrudnił i stara się to robić jak najlepiej. Dobrze jeśli jest za to doceniany. Przestańmy rywalizować ze sobą. Zakończmy tę wojnę na wpisy. Zorganizujmy imprezę, poznajmy się lepiej. Wtedy na pewno będzie lepsza atmosfera w pracy i wszystkim będzie się lepiej pracowało ;)
1
Jolka 2014-08-21 16:49:56
Piszę w swoim imieniu.
Jest mi bardzo przykro,po przeczytaniu długiej i bardzo niemiłej wypowiedzi pod adresem pracowników produkcji.Ja nigdy nie napisałam ani jednego złego słowa pod adresem:kierowników.inżynierów czy pracowników jakości.Wręcz przeciwnie.
Jako jedyna mam odwagę podpisać się swoim imieniem a osoba podająca się za "Ten" mnie po prostu obraziła.Przez osiem godzin nie stoję ,bo" muszę przykręcić 2 śrubki,lub połączyć 3 części". Nie znam się na maszynach-fakt ale to nie znaczy ,że jestem bezmózgowcem jak sugerujesz. Może będzie lepiej Pan sugeruje.Od tego Dyrekcja ma Was,bo uczyliście się w tym kierunku.
A straszenie "bo Cię wyleją" to już szczyt nietaktu i brak kultury.Nie ja jestem Kolą ale mimo wszystko jestem pracownikiem produkcji i chciałabym abyś patrząc mi w oczy powiedział,że jestem leniem , nieukiem i głupkiem!
ktos tam 2014-08-21 19:25:53
Warto zauważyć że Kola pisze w męskiej osobie... a Ty kierujesz słowa do kobiety jakbyś miał kogoś szczególnego na myśli.
Jesteśmy tylko ludźmi każdy popełnia błędy.
Nikt nie pisze, że praca jednych czy drugich osób jest niepotrzebna czy zła. Zawsze będą zwolennicy i przeciwnicy tego co się dzieje.
Ja pracuję już albo dopiero kilka miesięcy były chwile ciężkie ale wszystko wymaga nauki i zdobycia wprawy i takie chwile kiedy wszystko się udawało i człowiek wychodził zadowolony z siebie.
Współpraca z produkcji z różnymi działam jest bardzo udana bynajmniej wg mnie. Gdy pojawia się jakiś problem przychodzą pomagają, próbują znaleźć rozwiązanie.
Jednak ludzie z produkcji też znajdują innowacyjne pomysły na ulepszanie swojej pracy, nie stoją bierni czekając aż inni coś wymyślą.
Dział jakości zawsze pomocny, dziewczyny uśmiechnięte i chętne do współpracy. Ile ludzi tyle opinii
nowa 2014-08-23 09:24:45
Ale jak będzie ta imprezka to mnie zaproście :))))) miło było z WAMI WSZYSTKIMI współpracować dziękuje za wspaniałą atmosferę i poznałam naprawdę super ludzi, do zobaczenia....... daleko nie odeszłam ;)))))))))))
1
Kolben 2014-08-28 11:54:59
Przemówienie bylo.
Wszystko wiemy! Koniec złudzeń.
oooo 2014-08-30 20:09:08
widze znajduja sie osoby broniace ktore najwidoczniej nie wiedza co robi kierownik produkcji zamiast pilnowac ludzi nie dosc ze został ostatni to ciezko sie dogadac niektorzy od jakiegos czasu zachowuja sie jak bogowie bo maja nowy samochod to sie w dupach przewraca niech oni stana na 8 h przy maszynie co z tego ze stali 12 czy 14 h ale czy robili wtedy 1050szt. czy moze 100 bo nie wierze ze wiecej. teraz jest luz bo nie ma czesci ale jak beda to lepiej nie bedzie zastanówmy sie wiec gdyz juz wiemy ile mozna zarobic w okolicy i czy sa przyjecia na co tu czekamy ?
Kolben 2014-09-01 20:52:43
Oki! Wodzu Ooooo-prowadź!
rozbawiony 2014-09-23 20:26:06
buahahaha większej głupoty w życiu nie słyszałem
Korba 2014-09-24 18:37:52
Gratuluje świetny pomysł. Awansujcie ją na kierownika,a gwarantuje,że tego samego dnia cała produkcja złoży wypowiedzenia. Z nią nie można pracować to wyrafinowana kłamczucha. Idzie po trupach do celu.
2
pracownica 2014-09-27 01:08:29
Wrócilam tak zmęczona po pracy,że zasnęlam i teraz się obudzilam.Pewnie już będę czuwać do 5-ej.Sobota przymusowo pracująca.Jestem ciekawa czy będzie jakiś kierownik? Pewnie NIE!!!
Oj BARDZO NIE ŁADNIE!
Ktoś 2014-09-29 07:23:08
Brawo! W końcu ktoś powiedział to głośno. Niestety szkoda ze nie ktoś z firmy. Zrobiliście sobie publiczne pranie brudów. Nie wstyd Wam? Narzekacie tylko na wszystko zamiast się dogadać i wziąć do pracy ...
Ktoś 2014-09-29 07:45:54
Jakbyście poświęcali tyle energii na pracę, zamiast na pisanie bzdur i obsmarowywanie wszystkich dookoła, to dużo lepsze wyniki były by zarówno jakościowe jak i ilościowe. Czepiliście się kolbenów ... ale nie widzicie już tego, że dzięki odrzuceniu wadliwych macie mniejsze braki na EOL. I tak jest nie tylko z tym. Każde wychwycenie wady na półprodukcie skutkuje zmiejszeniem brakowości w produkcie finalnym. Zauważcie ile czasu jakość teraz poświęca czasu na usunięcie usterki w produkcie finalnym. Kilka tysięcy sztuk do poprawki. Całe szczęście, że akurat da się to naprawić - inaczej kilkaset tysięcy zł firma była by stratna. Fakt, że Wy jako produkcja nie byliście akurat w stanie tego konkretnego przypadku wykryć, ale chodzi o sam fakt jak kontrola jakości kaźdej częsści wpływa na wyniki firmy a dalej m.in. na Wasze wynagrodzenia. Weźcie to pod uwagę a nie nabijajcie się w tym konkretnym przypadku akurat z Katarzyny.
nowa 2014-09-30 08:37:05
Nie obsmarowujecie tylko jednej osoby. W ostatnich dniach na pewno. Ale kierowników i innych ludzi. To ma być informacja o pracy i pracodawcy, a jest przestrogą przed jakimkolwiek kontaktem z tą firmą, a właściwie ludźmi którzy tam pracuja
operator 2014-10-01 17:38:57
O tak,my energii mamy dużo i poświęcenia .Zawsze byliśmy zgranym zespołem i mimo ostatnich dni nadal jesteśmy.Tylko zabrakło motywacji i zachęty...Kiedy ktoś ,komuś wpiera,że nie nadaje się to co ta osoba ma zrobić??? Panie Ktoś ...mam nadzieję,że czytasz to !!! Bo jeżeli się nie pracuje to mu ręce nie odpadają z bólu i jest zjechany jak koń ...Aaaaa braki ,jakie braki a czyja to wina cooo bo na pewno nie nasza!!! Teraz jak mamy nowego skoczka na pewno będzie lepiej!!! Trzymam kciuki, bo bardzo dobrze mi się z tą załogą pracuje!!!
1
traeger 2014-10-01 22:48:06
Wszyscy trzymamy kciuki za Marka! To osoba odpowiednia na to stanowisko a nie jakaś "opętana" trucicielka atmosfery.
Ktoś 2014-10-02 07:53:36
Chyba się nie zrozumiliśmy. Napisałem, że ścisła kontrola półproduktów prowadzi do zmniejszenia braków w produkcie finalnym, tak więc idąc dalej to Wy jesteście ostatnią linią obrony przed brakami w produkcie finalnym i wychwytując bezpośrednio wpływacie na jakość.
5 / 10 / 15 2014-10-02 18:12:40
"Ktoś" głupio myślisz gdyż my przy takiej ilości mamy bardzo mało czasu na takie kontrole przy takiej ilości wyrabianych sztuk pomyśl zanim coś napiszesz
pleuel 2014-10-10 22:35:20
Nie każdy był, bo jest grono ludzi mniej lubianych, których zdanie w ogóle się nie liczy. Te osoby nie tylko nie mają nic złego do powiedzenia na temat Katarzyny ale również lubiący pracować z nią. Niestety jest grono głośno krzyczacych, które nie widzą swoich przywar i uwazajacych że skoro im ktoś nie odpowiada, bo po prostu go nie lubi to już wszyscy tak myślą.

Jolka 2014-10-15 19:07:28
Miły obiadek w gronie koleżanek i kolegów z pracy!Po przepracowanych 5-ciu m-cy zobaczyłam niektóre osoby po raz pierwszy.Było wesoło i sympatycznie.
Gratulacje dla organizatorki!
PJ 2014-10-15 20:49:20
Naprawdę było fajnie. Na początku trochę sztywno ale potem wszyscy się rozkręcili. Fajnie poznać osoby z którymi się pracuje. Dobry pomysł takie spotkanko. Ciekawe kiedy następne? Oby nie w środku tygodnia;)
Zawiedziona. 2014-10-21 23:35:25
Było miło i .....się skończyło.
Dzisiaj kierownik pokazał miejsce pracowników produkcji i kim dla Niego są-nikim!
Straszenie zwolnieniem dyscyplinarnym za niewykrycie braku przed montażu...MASAKRA!
Nie myli się tylko ten,który nie pracuje lub przesiaduje non stop na zwolnieniu lekarskim!
Bić rekordy,pracować na wadliwych maszynach i jeszcze sprawdzać detale? Oj myślę,że wyraźnie pokazuje to nasze miejsce w szeregu.
A przyjęcie paru nowych osób nie oznacza,że będą lepsi od starszych!
1
Pestka 2014-11-20 01:09:03
Co myślicie o Wigilii we wtorek we Wrocławiu?
Ktoś 2014-11-22 11:23:33
Super pomysł - widać, że firma sie rozkręca skoro robi Wigilię w takim fajnym miejscu :-)
Kawa 2015-02-04 15:11:35
Czy Aircom buduje nowa hale?
mariusz 2015-07-29 17:53:59
słuchajcie, a jak wygląda firma obecnie, chodzi mi o sam wygląd, bo słyszałem, ze miał byc remont i nie wiem na czym w końcu stanęło.. pewnie na produkcji nic się nie zmieniło, ale moze w innych działach tak. Czekam na nowinki od Was, bo nie wiem czy aplikowac do nich czy nie za bardzo, bo głosy są różne
helena1245 2015-10-14 13:46:24
Bardzo fajna praca
tak 2016-05-07 21:58:27
Świetnie, że atmosfera opiera się u nich na przyjacielskich relacjach, bo dbałość o dobre stosunki to teraz zdecydowana rzadkość.
Zostaw swoją opinię o Aircom Automotive Sp. Z o.o. Sp. K. - Pietrzykowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aircom Automotive Sp. Z o.o. Sp. K.