brak logo

studio urody lejdis

Szczecin

Opinie o studio urody lejdis

klient 2009-10-31 01:56:52
manicurzystka [usunięte przez moderatora] jest fryzjerka,do tego kiepska niestety.mieszkam na tej ulicy i widze co tam sie dzieje,to samo co w poprzednim salonie tez na dunskiej.szefowa jak nie otworzy oczu to zbankrutuje za pare miesiecy.pania[usunięte przez moderatora] znam osobiscie jako klientka,niech pani otrzezwieje bo skonczy tak jak dwie popszednie szefowe tych pań.te panny oskubia pania,prosze porozmawiac z byla pracodawczynia pani [usunięte przez moderatora]
kasia 2009-10-31 23:37:13
jestem nie zadowolona z usługi fryzjerskiej,taka pani grubsza mnie obsługiwała i nazwanie jej fryzjerem byloby pomyłką.nie wspominając ze była nie sympatyczna.polecam natomiast panią kosmetyczke,z jej zabiegu jestem zadowolona.
Ania 2009-12-07 22:08:37
A ja nie rozumiem po co tego typu komentarze tutaj są dodawane ja korzystam z uslug tego salonu i tych fryzjerek i jestem bardzo zadowolona we wczesniejszym salonie tez sie czesalam i korzytsalam z innych uslug i nie mam nic do zarzucenia tym milym panią
klientka 2010-10-25 19:16:39
Czy ktoś wie co się stało z "Lejdis"? Czy salon został całkowicie zlikwidowany, czy może jedynie zmieniono jego siedzibę. Poszukuję miejsca pracy Pani Agnieszki, bardzo miłej kosmetyczki. Będę wdzięczna za informacje
niedoszła klienta 2011-04-05 13:19:40
Wykupiłam kupon rabatowy na jedną z usług świadczonych przez salon. Było to wielkim błędem. Gdy dotarłam do salonu na umówioną wizytę zastałam bardzo niemiłą i niekompetentną osobę podającą się za kosmetyczkę, która swoim ordynarnym i bezczelnym zachowaniem dała mi do zrozumienia, że nie mogę liczyć na profesjonalnie wykonaną usługę. W żadnym innym salonie nie spotkałam się z takim brakiem kultury i profesjonalizmu...
Byłaklientka 2011-05-25 09:55:23
Podsłuchałam rozmowę jednej z kosmetyczek (taka większa w kręconych włosach) jak się komuś w zakładzie chwaliła, że używają do zabiegów najtańszych maseczek i kremów z Rossmanna oraz oliwek Bambino a - tu cytat - "[usunięte przez moderatora] myślą, że im na mordy kładziemy jakieś kosmetyki na wypasie, które na półkach stoją dla ozdoby! HAHAHAHA".
Ponadto znajoma mówiła mi, że szefowa każe w ramach oszczędności myć łóżka solaryjne płynem do okien, a płyn do dezynfekcji jest rozrobiony w nieodpowiednich proporcjach.
Osobiście nie polecam. Ten sam syf na klonowica pewno jest.
anonim 2011-05-29 20:51:42
zgadzam się w zupelności !!! obsługa okropna, nie wiem w ogóle jak takie panie mogą pracować jako kosmetyczki, całkowity brak profesjonalizmu !!!!! wstyd, nie polecam. Te tzw. kosemtyczki nie potrafią zrobić nawet henny gdy poprosiłam o poprawę wyprosiła mnie ta [usunięte przez moderatora] bo powiedziała że mój czas się skończył !!!!! porażka !!!!!
stała klientka 2011-06-18 10:33:05
Nie zgadzam sie z poprzednimi opiniami,jestem klientka salonu od roku i nigdy nie zdazyło mi sie aby któraś z pań kosmetyczek była nie miła i beszczelna,tym bardziej pani w kręconych włosach u której jesyem stała klientką i jestem bardzo zadowolona z jej usług,u pani w [usunięte przez moderatora] tez byłam i tez nie moge nic zlego powiedziec,takze drogie panie czy troszke nieprzesadzacie??
klientka 2011-06-18 10:48:38
ja osobiscie tez nie mam zastrzezen ,no z wyjątkiem jednej pani z takim dziwnym akcentem,ktora odmowila mi kiedys wykonania zabiegu endermologii bo sie spoznilam 5 minut pomimo ze dzwonilam i uprzedzalam ze sie spoznie,byłam rowniez u innych pań i nie mam zastrzezen bardzo miła obsługa,zwłaszcza pani [usunięte przez moderatora] i pani [usunięte przez moderatora] pozdrawiam
Inka 2011-06-20 20:28:57
Byłam bardzo zadowolona z wizyt, ale moge wypowiedzieć się tylko odnośnie Pani [usunięte przez moderatora], bo tylko do niej chodziałam. Fajna dziewczyna, zna się na rzeczy, ale już tam nie pracuje. Co do reszty dziewczyn po prostu nie wiem. Nie będę sprawdzać, bo wraz z Panią [usunięte przez moderatora] przeszłam do innego salonu. Wiadomo, ile ludzi tyle różnych opinii:) Pozdrawiam
anonim 2011-06-20 20:29:25
Byłam bardzo zadowolona z wizyt, ale moge wypowiedzieć się tylko odnośnie Pani [usunięte przez moderatora], bo tylko do niej chodziałam. Fajna dziewczyna, zna się na rzeczy, ale już tam nie pracuje. Co do reszty dziewczyn po prostu nie wiem. Nie będę sprawdzać, bo wraz z Panią [usunięte przez moderatora] przeszłam do innego salonu. Wiadomo, ile ludzi tyle różnych opinii:) Pozdrawiam
klientka 2013-05-26 16:03:02
właścicielka powinna zwrócić uwagę Pani która zapisuje klientki na wizyty, żeby nie paliła przed salonem, napewno nie wpływa to dobrze na wizerunek salonu.
żal 2014-03-31 20:28:52
jeżeli potrafią to maskować przy kliencie, tzn. zapach no i przy nim nie palą to nie jest to problem
Radek 2014-04-10 22:59:48
No niestety nie da się, palacz nie czuje nawet od siebie, kto nie pali jest bardzo wyczulony natomiast... Nie wypada i tyle.
Lolek 2014-04-17 09:30:26
Popieram, palenie a)szkodzi ;) b) jest nie przyjemne dla otoczenia. I po co potem głupa z siebie rżnąć skoro to czuć?
xer 2014-05-24 22:19:50
E tam, wystarczy po papierosku wziąć gume do żucia, najlepiej rozpuszczalną, by jej nie żuć godzinę i klient nic nie wyczuje.
joanna1983 2014-09-11 23:34:33
czytałam te opinie i nie wierzyłam oczom, bo chodzę co CENTRUM LEJDIS (na Więckowskiego) i jest tam tak fajnie, że nie rozumiałam komentarzy, ale to tylko zbieg okoliczności ... bo to dwa inne miejsca o podobnej nazwie, wiec polecam nie mylić salonu urody lejdis z Centrum Lejdis, bo to dwa inne światy. Ten drugi jest otwarty od maja 2014 dopiero i ma same super opinie, chodza tam jeszcze dwie moje kolezanki, i jakość na najwyzszym poziomie.
1
marika 2015-01-14 14:28:57
hmm, mnie uslugi nie bardzo itneresuja bo to chyba tak najlepiej poczta pantoflowa sprawdzic, a tutaj chcialam posluchac czegos na temat pracy w studiu lejdis. tak patrzac na to wszystko to nie wiem czy niektorzy wiedza na jakim portalu sa i jacy ludzie tutaj wchodza... to ejst portal opinii o pracodawcach a nie opis ich uslug.
finito 2015-03-20 04:31:43
Co do palenia w miejscu pracy to się nie zgodzę, bo oddech oddechem no ale za to potem ręce śmierdzą, a zwykłe umycie rąk nie wystarczy bo włosy i ubrania przesiąkają dymem, co dla klienta, który nie jest palaczem jest dosyć nieprzyjemnym zapachem ale wracając do tematu, to oprócz tego mogą spotkać mnie jakieś nieprzyjemności związane z zabiegami ?
patrycja 2016-05-21 12:19:12
bodajże dwa lata temu dodała post Pani Joanna, która podkreślała, żeby rozrózniać dwa miejsca o podobnej nazwie w Szczecinie. Swoją drogą, źle centrum zrobiło, bo tracą pewnie na opinii przez pryzmat tego studia. Choć obiło mi się o uszy, że sytuacja jest lepsza?
Zostaw swoją opinię o studio urody lejdis - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie studio urody lejdis