brak logo

ZAKS

Opole

Opinie o ZAKS

anonim 2010-07-24 15:19:26
[usunięte przez moderatora] to czubek nie placi pijak wyzywa ludzi klnie
pracownik 2010-11-01 21:19:37
Skoro ci nie zapłacił to widocznie nie pracowałeś w tej firmie!albo wyleciałeś w pierwszym dniu pracy!pijaczku
majster 2010-11-01 21:21:05
Ptaku zostałeś namierzony!!!
anonim 2010-11-02 06:13:41
majster - 2010-11-01 21:21:05

Ptaku zostałeś namierzony!!!

NIC Z TEGO MAJSTEREK
HUBERT Z WROCLAWIA 2010-11-02 06:19:05
TO PRAWDA O TYM [usunięte przez moderatora] JAK MOZNA PIC WODKE I PIJANY LUDZIA PLACIC PENSIE I ICH WYZYWAC A KIM ON JEST BO DLAMNIE [usunięte przez moderatora]
anonim 2010-11-02 08:53:10
HUBERT Z WROCLAWIA - 2010-11-02 06:19:05

TO PRAWDA O TYM [usunięte przez moderatora] JAK MOZNA PIC WODKE I PIJANY LUDZIA PLACIC PENSIE I ICH WYZYWAC A KIM ON JEST BO DLAMNIE [usunięte przez moderatora]

PRACOWALEM W TEJ FIRMIE I TO PRAWDA
KIER NIEBIESKIEGO.VW 2010-11-02 17:49:49
PRACUJE JOKO BRUKASZ I POTWIERDZAM PEWNE SPRAWY
anonim 2010-11-20 20:32:42
zgadzam się ten pan,który nazywa się tam[usunięte przez moderatora] to czubek i alkoholik,który :
1.po pijanemu wyzywa i znęca się psychicznie na pracownikach
2.nie płaci,a jak już zapłaci to nigdy nie wszystko bo zawsze coś sobie wymyśli i nigdy nic mu nie pasuje i obcina z pensji po 100 czy 200 zł. za nic!!!
3.traktuje ludzi jak śmieci.Traktuje ludzi jak [usunięte przez moderatora] !!!
4.pracują na czarno bez umowy,a jak już ktoś upomni się o umowę to straszy go że z pensji którą gwarantuje odciągnie nie wiadomo jakie składki!!!Najlepiej by było żeby wszyscy pracowali u niego za DARMO!!!
JAK DLA MNIE TO FIRMA KOGUCIK I NIE POLECAM NIKOMU TAKIEJ PRACY A TYM BARDZIEJ PRACODAWCY [usunięte przez moderatora]!!!
anonim 2010-12-09 21:24:21
Pracuje w tej firmie od 12 lat i NIE zgadzam sie z opinia jednego zwolnionego.Szef jaki jest taki jest!Wyplata zawsze jest na czas!
A ze sa zwolnienia w firmie DLA ludzi co 2 dni pracuja z czego jeden dzien pija to juz inna sprawa!
majster 2010-12-09 21:34:04
Firma zorganizowana i wypłacalna szef tylko troche krzyczy!--a gdzie nie krzycza?

I nie toleruje nierobstwa i pijanstwa w pracy! Co nie wszystkim zwolnionym i dajacym tu opinie sie podoba!


:)) 2010-12-10 16:43:44
firma jak kazda inna, jedni pracuja wiele lat, inni, lenie, pijacy i kretacze, pisza zdury na forach:PPPPP, lewusy zawsze beda w spoleczenstwie:PPP
ptaku 2010-12-23 04:38:24
a sam pije i tez jest w pracy dziwne
anonim 2010-12-24 09:14:52
majster - 2010-12-09 21:34:04

Firma zorganizowana i wypłacalna szef tylko troche krzyczy!--a gdzie nie krzycza?

I nie toleruje nierobstwa i pijanstwa w pracy! Co nie wszystkim zwolnionym i dajacym tu opinie sie podoba!




lizus
farorz 2011-12-14 17:55:43
ten gościu niema już firmy wszystko przepisał na synów bo sam jest bankkrutem, przez oszustwa ma zakaz udziału w przetargach więc jeśli ktoś liczy na kasę od niego to się przeliczy
syn 2012-01-08 23:25:24
Coś ci się pomyliło firma rozwija się i twoje wypowiedzi są oszczerstwem i jedna taka sprawa jest juz w sadzie a druga jak udostępnia mi nr twój ip. będzie kolejnym dowodem.Ludzie to wilki a ty chcesz być jednym z nich panie źle poinformowany.
Nie Leń, nie pijak, a uczciwy pracownik 2013-01-29 20:55:24
Pracowałem w tej firmie parę miesięcy.
O normalnej atmosferze raczej tam nie można mówić.
O szacunku do człowieka-raczej też nie.
Fakt, że niektórzy pracownicy mieli tą pracę w [usunięte przez moderatora], ale szczerze mówiąc, przy takich zarobkach i takim szefie, to raczej angażować się nie da..
[usunięte przez moderatora] faktycznie chodzi pijany (w dodatku chyba bardzo rzadko się myje, bo okrutnie śmierdzi)
A to jak się odzywa do pracowników, powinien ktoś nagrać i oddać do Państwowej Inspekcji Pracy-pewnie by zrobili z tym porządek, jak i z tym że pobory są wypłacane ZAWSZE po 10 tym, co jest niezgodne z ustawą !!
Na szczęście pracowałem tam tylko parę miesięcy i znalazłem inną pracę.
Serdecznie współczuję ludziom, którzy musieli tam zostać.

Pozdrawiam szefa i jego synów
Twój pan 2014-01-24 18:53:01
Rób swoje a nie będzie źle , jak jest koło Ciebie to udawaj że chociaż coś robisz ... zarobek w zależności od otrzymanej umowy bądz stawki godzinowej
miko 2014-09-10 14:53:20
ja słyszałem od kolegi, który tam pracował, że z warunkami to słabo było, że obcinek dużo dostawali i to praktycznie wszyscy,że nie mieli nawet odzieży ochronnej, nie mieli zapewnionej firmowej wody nawet, niby szczegół ale jednak ma znaczenie, bo to są takie podstawy jednak wydaje mi się i słabo bez tego
Nysa 2014-10-27 19:06:44
Pracowałem tam szef to pijak jeździ autem pijany wyzywa ludzi nagrywałem go na tel w inspekcji pracy w opolu ma podpłaconych ludzi i nic mu nie zrobią ludzie robią bez umowy a od ściąga za dojazdy 300 zł lub za wybite szyby w autach czy za uszkodzenia sprzętu kretyn kosiarze zarabiają 800 zł a brukarze 1300 dziwne ze go jeszcze nie zamknęli a firmy nie zlikwidowali
pracownik 2014-11-05 12:37:30
Ta firma to jedna wielka farsa!!!
Szef pijak- przychodzi nawalony do pracy, w dodatku drze jape na wszystkich i wszystko- zero szacunku do ludzi i niech Pan nie mówi że tylko na nierobów i tych zwolnionych- bo babki w biurze też mają z nim przewalone!!
Obleśny, śmierdzący typ
jacek 2015-02-25 12:47:25
też mi się właśnie tak wydaje, że nie do końca zawsze jest tak, że jesteśmy jakoś bardzo zaangażowani w rozwój ogólny u nich, ale też mi się wydaje, ze tutaj można już wiecej zdziałać. Chodzi mi konkretnie o to czy teraz oni mają wolne etaty na jakieś podstawowe stanowiska? ktoś coś wie o tym moze więcej?
henk 2015-04-17 08:16:43
do zaksa niczym nie podskoczysz bo ma szerokie plecy i znajomości a wiem bo tam pracowałem byli tacy co próbowali i nic im to nie dało
Szczesliwy nie pracujacy w ZAKS 2016-08-24 22:26:20
Witam ! Pracowalem w tej Firmie U tego zapijaczonego Zlodzieja! Jest nie wyplacalny,bezczelny ! obraza ludzi od najgorszych ! Prawda jest taka ze pije strasznie Andzejek ,robimyki na ludziach ! prawda jets ze zatrudnia ludzi swojego pokroju ,ale pracuja u niego ludzie tacy jak ja ktorzy nie pija ,pracuja jak woly , a on na koniec robi im problemy ! NIE POLECAM TEGO SMIECIA!!!!!
1
miko 2016-09-01 11:21:25
jest jeszcze oferta pracy jako Sekretarz szkoły ds. prezentacji oferty edukacyjnej z tego co widze i zastnawiam się własnie jak jeszcze można u nich zarobić dodatkowo, czy są nadgodziny.
Zostaw swoją opinię o ZAKS - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKS