brak logo

ZAKS

Opole

Opinie o ZAKS

anonim 2010-07-24 15:19
[usunięte przez moderatora] to czubek nie placi pijak wyzywa ludzi klnie
pracownik 2010-11-01 21:19
Skoro ci nie zapłacił to widocznie nie pracowałeś w tej firmie!albo wyleciałeś w pierwszym dniu pracy!pijaczku
majster 2010-11-01 21:21
Ptaku zostałeś namierzony!!!
anonim 2010-11-02 06:13
majster - 2010-11-01 21:21:05

Ptaku zostałeś namierzony!!!

NIC Z TEGO MAJSTEREK
HUBERT Z WROCLAWIA 2010-11-02 06:19
TO PRAWDA O TYM [usunięte przez moderatora] JAK MOZNA PIC WODKE I PIJANY LUDZIA PLACIC PENSIE I ICH WYZYWAC A KIM ON JEST BO DLAMNIE [usunięte przez moderatora]
anonim 2010-11-02 08:53
HUBERT Z WROCLAWIA - 2010-11-02 06:19:05

TO PRAWDA O TYM [usunięte przez moderatora] JAK MOZNA PIC WODKE I PIJANY LUDZIA PLACIC PENSIE I ICH WYZYWAC A KIM ON JEST BO DLAMNIE [usunięte przez moderatora]

PRACOWALEM W TEJ FIRMIE I TO PRAWDA
KIER NIEBIESKIEGO.VW 2010-11-02 17:49
PRACUJE JOKO BRUKASZ I POTWIERDZAM PEWNE SPRAWY
anonim 2010-11-20 20:32
zgadzam się ten pan,który nazywa się tam[usunięte przez moderatora] to czubek i alkoholik,który :
1.po pijanemu wyzywa i znęca się psychicznie na pracownikach
2.nie płaci,a jak już zapłaci to nigdy nie wszystko bo zawsze coś sobie wymyśli i nigdy nic mu nie pasuje i obcina z pensji po 100 czy 200 zł. za nic!!!
3.traktuje ludzi jak śmieci.Traktuje ludzi jak [usunięte przez moderatora] !!!
4.pracują na czarno bez umowy,a jak już ktoś upomni się o umowę to straszy go że z pensji którą gwarantuje odciągnie nie wiadomo jakie składki!!!Najlepiej by było żeby wszyscy pracowali u niego za DARMO!!!
JAK DLA MNIE TO FIRMA KOGUCIK I NIE POLECAM NIKOMU TAKIEJ PRACY A TYM BARDZIEJ PRACODAWCY [usunięte przez moderatora]!!!
anonim 2010-12-09 21:24
Pracuje w tej firmie od 12 lat i NIE zgadzam sie z opinia jednego zwolnionego.Szef jaki jest taki jest!Wyplata zawsze jest na czas!
A ze sa zwolnienia w firmie DLA ludzi co 2 dni pracuja z czego jeden dzien pija to juz inna sprawa!
majster 2010-12-09 21:34
Firma zorganizowana i wypłacalna szef tylko troche krzyczy!--a gdzie nie krzycza?

I nie toleruje nierobstwa i pijanstwa w pracy! Co nie wszystkim zwolnionym i dajacym tu opinie sie podoba!


:)) 2010-12-10 16:43
firma jak kazda inna, jedni pracuja wiele lat, inni, lenie, pijacy i kretacze, pisza zdury na forach:PPPPP, lewusy zawsze beda w spoleczenstwie:PPP
ptaku 2010-12-23 04:38
a sam pije i tez jest w pracy dziwne
anonim 2010-12-24 09:14
majster - 2010-12-09 21:34:04

Firma zorganizowana i wypłacalna szef tylko troche krzyczy!--a gdzie nie krzycza?

I nie toleruje nierobstwa i pijanstwa w pracy! Co nie wszystkim zwolnionym i dajacym tu opinie sie podoba!




lizus
farorz 2011-12-14 17:55
ten gościu niema już firmy wszystko przepisał na synów bo sam jest bankkrutem, przez oszustwa ma zakaz udziału w przetargach więc jeśli ktoś liczy na kasę od niego to się przeliczy
syn 2012-01-08 23:25
Coś ci się pomyliło firma rozwija się i twoje wypowiedzi są oszczerstwem i jedna taka sprawa jest juz w sadzie a druga jak udostępnia mi nr twój ip. będzie kolejnym dowodem.Ludzie to wilki a ty chcesz być jednym z nich panie źle poinformowany.
Nie Leń, nie pijak, a uczciwy pracownik 2013-01-29 20:55
Pracowałem w tej firmie parę miesięcy.
O normalnej atmosferze raczej tam nie można mówić.
O szacunku do człowieka-raczej też nie.
Fakt, że niektórzy pracownicy mieli tą pracę w [usunięte przez moderatora], ale szczerze mówiąc, przy takich zarobkach i takim szefie, to raczej angażować się nie da..
[usunięte przez moderatora] faktycznie chodzi pijany (w dodatku chyba bardzo rzadko się myje, bo okrutnie śmierdzi)
A to jak się odzywa do pracowników, powinien ktoś nagrać i oddać do Państwowej Inspekcji Pracy-pewnie by zrobili z tym porządek, jak i z tym że pobory są wypłacane ZAWSZE po 10 tym, co jest niezgodne z ustawą !!
Na szczęście pracowałem tam tylko parę miesięcy i znalazłem inną pracę.
Serdecznie współczuję ludziom, którzy musieli tam zostać.

Pozdrawiam szefa i jego synów
Twój pan 2014-01-24 18:53
Rób swoje a nie będzie źle , jak jest koło Ciebie to udawaj że chociaż coś robisz ... zarobek w zależności od otrzymanej umowy bądz stawki godzinowej
miko 2014-09-10 14:53
ja słyszałem od kolegi, który tam pracował, że z warunkami to słabo było, że obcinek dużo dostawali i to praktycznie wszyscy,że nie mieli nawet odzieży ochronnej, nie mieli zapewnionej firmowej wody nawet, niby szczegół ale jednak ma znaczenie, bo to są takie podstawy jednak wydaje mi się i słabo bez tego
Nysa 2014-10-27 19:06
Pracowałem tam szef to pijak jeździ autem pijany wyzywa ludzi nagrywałem go na tel w inspekcji pracy w opolu ma podpłaconych ludzi i nic mu nie zrobią ludzie robią bez umowy a od ściąga za dojazdy 300 zł lub za wybite szyby w autach czy za uszkodzenia sprzętu kretyn kosiarze zarabiają 800 zł a brukarze 1300 dziwne ze go jeszcze nie zamknęli a firmy nie zlikwidowali
pracownik 2014-11-05 12:37
Ta firma to jedna wielka farsa!!!
Szef pijak- przychodzi nawalony do pracy, w dodatku drze jape na wszystkich i wszystko- zero szacunku do ludzi i niech Pan nie mówi że tylko na nierobów i tych zwolnionych- bo babki w biurze też mają z nim przewalone!!
Obleśny, śmierdzący typ
jacek 2015-02-25 12:47
też mi się właśnie tak wydaje, że nie do końca zawsze jest tak, że jesteśmy jakoś bardzo zaangażowani w rozwój ogólny u nich, ale też mi się wydaje, ze tutaj można już wiecej zdziałać. Chodzi mi konkretnie o to czy teraz oni mają wolne etaty na jakieś podstawowe stanowiska? ktoś coś wie o tym moze więcej?
henk 2015-04-17 08:16
do zaksa niczym nie podskoczysz bo ma szerokie plecy i znajomości a wiem bo tam pracowałem byli tacy co próbowali i nic im to nie dało
Szczesliwy nie pracujacy w ZAKS 2016-08-24 22:26
Witam ! Pracowalem w tej Firmie U tego zapijaczonego Zlodzieja! Jest nie wyplacalny,bezczelny ! obraza ludzi od najgorszych ! Prawda jest taka ze pije strasznie Andzejek ,robimyki na ludziach ! prawda jets ze zatrudnia ludzi swojego pokroju ,ale pracuja u niego ludzie tacy jak ja ktorzy nie pija ,pracuja jak woly , a on na koniec robi im problemy ! NIE POLECAM TEGO SMIECIA!!!!!
3
miko 2016-09-01 11:21
jest jeszcze oferta pracy jako Sekretarz szkoły ds. prezentacji oferty edukacyjnej z tego co widze i zastnawiam się własnie jak jeszcze można u nich zarobić dodatkowo, czy są nadgodziny.
Marta 2017-08-01 09:08
Dawno nie było nowych opinii na temat tego jakim pracodawcą jest ZAKS. Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Chętnie dowiemy się jak się w niej pracuje, na jakie warunki zatrudnienia można liczyć oraz czego można spodziewać się podczas pierwszych dni pracy. Każda dodatkowa informacja może być bardzo cenna dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
Zostaw swoją opinię o ZAKS - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKS