logo Agencja Pracy B&W

Agencja Pracy B&W

Warszawa

Opinie o Agencja Pracy B&W

Aja 2014-12-22 20:38
Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same straty,zastanawiam się nad podaniem Agencji do sądu.
2
koko 2015-03-05 20:33
Witam Aja możesz napisać coś więcej bo wlaśnie znalazłam tam ofertę , tę powyżej na krawcową dla mojej mamy i teraz nie wiem czy coś tam wysyłać..:(
12
Majli 2015-06-09 11:01
Bardzo mało opini odnośnie agencji jest dość dziwne... Czy ktoś dla nich pracował i może cokolwiek przybliżyć odnośnie współpracy z agencja B&W?
7
happy 2015-07-28 17:15
Wszystko ok wyjechałam do Anglii, pracuje jestem bardzo zadowolona :) Dziękuje
5
Vvv 2015-09-07 13:10
Możesz podać więcej szczegółów tez jestem zainteresowana ogłoszeniem opiekun z prawem jazdy. Piszcie bo ciężko się zdecydować
3
Eni.57 2015-11-02 13:34
Pozytywne opinie na temat tej Agencji słyszałam od krawcowych i szwaczek pracujących w Anglii. Zadowolone Panie opowiadały jak szybko i skutecznie znalazła dla nich pracę zgodnie z kwalifikacjami.
3
mopsik 2015-11-09 13:23
Agencja pracy B&W- moim zdaniem najlepiej sprawdzić i ocenić samemu, ja tak miałam. Wprawdzie zanim podjęłam decyzję o współpracy, sprawdziłam firmę pod względem autentyczności (posiada certyfikat). Nie ukrywam, że przejrzałam internet szukając opinii o firmie. I jak to w życiu bywa "jeszcze nie było tak by udało się wszystkim dogodzić, bo każdy z Nas jest inny i oczekuje czegoś innego". Tak pomyślałam... Mimo to skontaktowałam się z firmą bo zależało mi na szybkim znalezieniu dobrej pracy. Mnie rekrutował Pan M.,kompetentny człowiek z pasją i dużym zaangażowaniem. Oby takich więcej to nie byłoby negatywnych opinii ;-) Praca super, ogólnie polecam!!!
3
mopsik 2015-11-09 13:57
Ciekawa jestem czy rzeczywiście podałaś do sądu? Jak widzisz mnie się udało i jestem zadowolona ze współpracy, szukałam pracy lepszej niż tu w Polsce i właśnie z tą firmą mi się udało ;-) pozdrawiam
BLADY 2016-04-26 03:23
Czytam te wszystkie pozytywne wypowiedzi o Firmie Agencji Pracy B&W i coś mi się wydaje ,że piszą je sami pracownicy firmy Agencji Pracy B&W.
9
Mufinka 2016-06-08 13:25
A Ty Blady pracowałeś poprzez tę agencję? jeśli tak to proszę o kontakt na maila mufinka6@prokonto.pl
ova 2016-06-16 10:06
@erf jak najbardziej te oferty widzę, teraz do Anglii chyba szukają kierowćów opiekunów, a jakie to miasto?
Joanna 2017-02-28 09:21
Jakie są Twoje wrażenia z pracy za pośrednictwem Agencja Pracy B&W? Czy znalazłeś ofertę pracy, która spełniła Twoje wymagania?
lawendowa 2017-08-06 19:22
Przecież ci ludzie to nic więcej jak pospolici kłamcy.Pierwszy człowiek z jakim się kontaktowałam przedstawiał mi jak to wygląda ,ażeby drugi pan powiedział coś zupełnie innego w większości kwestii.Ci ludzie nawet między sobą się nie potrafią dogadać.A przepraszam jeśli to agencja to chyba jakieś biuro powinna mieć a co za tym idzie telefon stacjonarny. Kpina !!!
2
Marika 2017-08-07 09:28
Czy mógłby ktoś napisać coś więcej na temat pracy w Anglii ? Słyszałem dobre opinie o agencji ale jeśli ktoś mógłby coś dodać jak organizują wyjazdy?
lawendowa 2017-08-08 14:48
Prosiłabym cię o jedno daj sobie spokój.Kłamcy,kłamcy,kłamcy
Joanna 2017-08-09 13:30
@lawendowa piszesz, że rozmawiałaś z dwoma przedstawicielami firmy. Możesz powiedzieć w jakich kwestiach ich odpowiedzi się różniły? Co sprawia, że tak ostro oceniasz tą agencję? Rozumiem, że nie podjęłaś z nią współpracy?
Nosel 2017-08-17 12:42
Jak się komuś nie chce pracować to tak pisze. Jeśli ktoś szuka zupełnie innej pracy to poprostu nie interesuje się taką jaka jest w ofercie. Może agencja nie była zadowolona z pracownika @lawendowa i teraz w ramach zemsty tak pisze. Rodzaj pracy nie jest lekki to prawda.
Kasia 2017-08-20 19:34
Hej,przeglądam te opinie,i jestem ciekawa jak się pracuje z tą agencją.
Kasia 2017-08-20 19:35
Hej,przeglądam te opinie,i jestem ciekawa jak się pracuje z tą agencją.
Bartosz 2017-08-20 19:38
Może ktoś słyszał coś na temat pracy dla kierowcy-opiekuna w Anglii? Zainteresowałem się tą ofertą i chciałbym coś się dowiedzieć przez rozmową z agencją. Może ktoś tak pracował i mógłby podzielić się informacjami? Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.
ryba 2017-08-26 21:13
hej Bartek, praca jak praca ja robilem w Londynie jako kierowca opiekun i tak,
praca jest ok, czasem bywa ciezka ale to jest taki rodzaj pracy. Mają
najlepsze stawki, jesli chodzi o ten rodzaj pracy porównywałem przed wyjazdem.
musisz miec min 500 funtów depozyty za mieszkanie itp. Owszem pozycza Ci
jesli jestes w miare ogarniety i zobacza ze nie nie chcesz uciekac, ja nie korzystalem
z pozyczki ale inni tak. Plusem jest to ze masz kontrakt prosto od brytyjskiego pracodawcy. Manager glowny Jarek to Polak, robi główne interview przez telefon wszystko uczciwie powie . owszem jest tam rzeźby trochę dopóki jeździsz ich autem odciągają od godziny 60pi za użyczenia ale moga pozyczyc zebys sobie kupil samochod po jakims czasie. Michal z agencji mnie prowadzil przed wyjazdem z dokumentami i potem przechodze do pracodawcy, nic nie pobieraja za zadne tlumaczenia dokumentów itp. Nie masz nic odciagane z pensji na rzecz agencji robisz tak samo jak np anglik ktory przyjdzie z ogloszenia, fakt nie znajdziesz ich w firmie za duzo, nie robia oni za takie pieniadze raczej. jest tam paru anglikow na wyzszych stanowiskach, a tak to Rumuni Polacy Wegrzy itp. Musisz miec komunikatywny angielki. Gadalem z Michalem ostatnio bo przymierzam sie do live in teraz, chcesz jechac do Anglii to dzwon do niego
on ma rozne oferty, najwyzej nie pojedziesz, chcesz powolaj sie na rybe. Ale jedno jest pewne jesli chcesz tam zarobic to godzinowo trzeba na maksa, bo tam firma czynna 7-22 codzien przez 7 dni i godziny sobie z nimi ustalasz robisz 40- 60 tygodniowo
ryba 2017-08-26 21:17
i jeszcze jedno oni tu maja jakis blad ta agencja nie jest z Warszawy
a ze Szczecina z tego co kojarzę, ja zalatwialem wszystko przez maile dokumenty itp nie jezdzilem tam
Madzia 2017-08-29 20:09
Agencja Pracy B&W z tego co się dowiedziałem ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się czy te oferty które widziałem są jeszcze aktualne a chodzi mi o pracę- Opiekunki Środowiskowe do Woking? Może ktoś wie?
Michal 2017-08-30 14:37
Do Woking jezdżą osoby ze słabszym angielskim ale oferta aktualna,
Londyn lepszy
bw.michal@wp.pl - pracownik
Michal 2017-08-30 14:38
Do Woking jezdżą osoby ze słabszym angielskim ale oferta aktualna,
Londyn lepszy
bw.michal@wp.pl - pracownik
A. 2017-08-31 07:05
teraz to chyba, jedna z lepszych agencji na Anglię,
wszystkie oferty mają praktycznie z opłaconym przelotem
ja lece po 10 wrzesnia bilet kupili, wiec chyba jest ok
Bodzio 2017-09-05 14:34
Ja również korzystałem z ich pośrednictwa i jestem bardzo zadowolony. Szybko i jasno wszystkie formalności załatwiają, pomagają ludziom, naprawdę jest z nimi super. Ja byłem w sektorze opieki ale będę chciał skorzystać z oferty dla tapicera,jak wrócę napiszę.
Przezorny 2017-09-12 00:23
ona jeszcze nie podjęła pracy baranie to jak może jej się praca nie podobać
widać agencja do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podają nawet konkretnych danych kontaktowych tylko telefon , firma krzak !

Joanna 2017-09-12 09:02
@Przezorny sprawdzałeś stronę internetową firmy? Możesz tam znaleźć numer telefonu, adres e-mail do kontaktu oraz adres siedziby w Szczecinie. @A. to ważna informacja, że agencja zakupuje bilet dla pracownika. Pisałeś, że lecisz po 10 września. Czy już jesteś w Anglii? Rozpocząłeś pracę? Chętnie dowiem się więcej o Twoich doświadczeniach i początkach pracy. Czy to co zastałeś po przyjeździe było zgodne z ustaleniami?
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy B&W - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy B&W