Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Agencja Pracy B&W

zdjecie uzytkownika
karl - 2014-07-06 11:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktoś ostatnimi czasy pracował przez agencję pracy B&W? Mają kilka ofert pracy do Anglii, czy Walii, ale sam nie wiem, czy warto próbować..
zdjecie uzytkownika
pelo - 2014-11-16 15:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
B&W w odróżnieniu od większości agencji pracy posiada nie tylko oferty do standardowych krajów jak wielka brytania czy kraje skandynawskie, ale również jako nieliczni mają oferty np. ze Szwajcarii. W tej chwili poszukują do tego kraju na stanowiska farmaceuty , lekarza oraz pielęgniarza. A poziom życia tam jest wysoki :)
zdjecie uzytkownika
Aja - 2014-12-22 20:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same straty,zastanawiam się nad podaniem Agencji do sądu.
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-05 20:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam Aja możesz napisać coś więcej bo wlaśnie znalazłam tam ofertę , tę powyżej na krawcową dla mojej mamy i teraz nie wiem czy coś tam wysyłać..:(
zdjecie uzytkownika
Majli - 2015-06-09 11:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bardzo mało opini odnośnie agencji jest dość dziwne... Czy ktoś dla nich pracował i może cokolwiek przybliżyć odnośnie współpracy z agencja B&W?
zdjecie uzytkownika
wzan - 2015-07-22 21:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie agencja pracy jaką jest B&W nie istnieje długo na rynku, no ale ciężko w takim razie cokolwiek zweryfikować, jeśli chodzi o ich ogłoszenia o pracę to też ciężko coś znaleźć, stosunkowo niewiele ofert pracy jest w tej agencji, ale są to głównie pracę za granicą , głównie w Anglii, a jak jest to trzeba sprawdzić.
zdjecie uzytkownika
happy - 2015-07-28 17:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszystko ok wyjechałam do Anglii, pracuje jestem bardzo zadowolona :) Dziękuje
zdjecie uzytkownika
garry - 2015-08-22 23:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie widziałem ogłoszenie od B&W, szukaja na stanowisko Kierowca - Opiekun z prawem jazdy kat. B do Anglii - Surrey. Proponują 8,5 funta na godzinę oraz pożyczają samochód wraz z dofinansowaniem około 70 funtów tygodniowo na mieszkanie. Napisali, że jest bardzo dużo nadgodzin, co mnie zniechęciło. Myslicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
Vvv - 2015-09-07 13:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [happy - 2015-07-28 17:15:17]:
Możesz podać więcej szczegółów tez jestem zainteresowana ogłoszeniem opiekun z prawem jazdy. Piszcie bo ciężko się zdecydować
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-09-22 02:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Vvv, poszukaj ogłoszenia, ale pisali, że poszukują panów z prawem jazdy do Anglii jako kierowca - opiekun do opieki nad osobami starszymi w Surrey. Wymagają komunikatywnego angielski, nie wymagają doswiadczenia w opiece nad osobami starszymi. Zapewniają trening na miejscu. Praca polega na jeżdżeniu samochodem do domów podopiecznych i opiece nad nimi.
zdjecie uzytkownika
Eni.57 - 2015-11-02 13:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozytywne opinie na temat tej Agencji słyszałam od krawcowych i szwaczek pracujących w Anglii. Zadowolone Panie opowiadały jak szybko i skutecznie znalazła dla nich pracę zgodnie z kwalifikacjami.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-02 16:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy warto to na pewno. przynajmiej wiele osob tak mowilo ze praca godna polecenia, wiec najwidoczniej korzystali z uslug agencji pracy b&w. ja osobiscie sama chce sprobowac, a widze ze poszukuja osob na stanowisku Szwaczka, Kierowca - Opiekun z prawem jazdy kat. B do Anglii - Surrey, Krawcowa czy Opiekunki Środowiskowe do Woking.mnie interesuej praca opiekunki a widze ze przed rozpoczaciem pracy oferuja 5cio dniowy trening. co jest dla mnie na plus.
zdjecie uzytkownika
mopsik - 2015-11-09 13:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Agencja pracy B&W- moim zdaniem najlepiej sprawdzić i ocenić samemu, ja tak miałam. Wprawdzie zanim podjęłam decyzję o współpracy, sprawdziłam firmę pod względem autentyczności (posiada certyfikat). Nie ukrywam, że przejrzałam internet szukając opinii o firmie. I jak to w życiu bywa "jeszcze nie było tak by udało się wszystkim dogodzić, bo każdy z Nas jest inny i oczekuje czegoś innego". Tak pomyślałam... Mimo to skontaktowałam się z firmą bo zależało mi na szybkim znalezieniu dobrej pracy. Mnie rekrutował Pan M.,kompetentny człowiek z pasją i dużym zaangażowaniem. Oby takich więcej to nie byłoby negatywnych opinii ;-) Praca super, ogólnie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
mopsik - 2015-11-09 13:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aja - 2014-12-22 20:38:59]:
Ciekawa jestem czy rzeczywiście podałaś do sądu? Jak widzisz mnie się udało i jestem zadowolona ze współpracy, szukałam pracy lepszej niż tu w Polsce i właśnie z tą firmą mi się udało ;-) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-09 20:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to milo sie czyta te opinie o agencji pracy b&w, ale tak jak wspominalam mnie interesuje praca opiekunki. wiem ze agencja oferuje wynagrodzenie 380 do 425 funtów tygodniowo, w zależności od doświadczenia, zakwaterowanie i wyżywienie gratis, ale wymagaja doswiadczenia w opiece nad osobami starszymi jakby ktos chcial wiedziec.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-11-12 02:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mika, to że wymagają doświadczenia to wcale nie dziwne. Opiekunka opiekuje się żywymi ludźmi, często schorowanymi, musi wiedzieć co robi.
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-11-14 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Magda poza doświadczeniem w zawodzie z pewnością liczy się też empatia i podejście do drugiego człowieka.
zdjecie uzytkownika
izka - 2015-11-16 19:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
referencje tez dobrze miec by sie pochwalic lepiej patrza zazwyczaj pracodawcy na to ale i osoby ktorymi sie opiekujemy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-06
Żródło: Gowork.pl
Londyn
( )
B&W Jest czołową agencją pośrednictwa pracy za granicą oraz w Polsce. Posiadamy certyfikat o numerze 7629, który jest świadectwem naszego profesjonalizmu w spełnianiu wymagań klientów na możliwie najwyższym poziomie. Każdego klienta traktujemy indywidualnie i partnersko, dążąc wspólnie do znalezienia najlepszego rozwiązania. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą w zakresie ofert z op
zdjecie uzytkownika
klino - 2016-01-08 22:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest jednak łatwo takie referencje dostać, no ale owszem przydają się, jednak jeśli chodzi o opiekunki w Anglii to nie zawsze jest to łatwa robota.
zdjecie uzytkownika
4rt56y - 2016-02-06 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Anglii widze ze teraz szukaja a konkretnie do Londynu, uwazam ze warto sprobowac, przeciez to szansa na calkiem spore zarobki i podszlifowanie jezyka

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Pracy B&W!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy B&W
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert