logo Agencja Pracy B&W

Agencja Pracy B&W

Warszawa

Opinie o Agencja Pracy B&W

karl 2014-07-06 11:02:34
Witam, czy ktoś ostatnimi czasy pracował przez agencję pracy B&W? Mają kilka ofert pracy do Anglii, czy Walii, ale sam nie wiem, czy warto próbować..
4
pelo 2014-11-16 15:10:23
B&W w odróżnieniu od większości agencji pracy posiada nie tylko oferty do standardowych krajów jak wielka brytania czy kraje skandynawskie, ale również jako nieliczni mają oferty np. ze Szwajcarii. W tej chwili poszukują do tego kraju na stanowiska farmaceuty , lekarza oraz pielęgniarza. A poziom życia tam jest wysoki :)
Aja 2014-12-22 20:38:59
Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same straty,zastanawiam się nad podaniem Agencji do sądu.
koko 2015-03-05 20:33:23
Witam Aja możesz napisać coś więcej bo wlaśnie znalazłam tam ofertę , tę powyżej na krawcową dla mojej mamy i teraz nie wiem czy coś tam wysyłać..:(
6
Majli 2015-06-09 11:01:56
Bardzo mało opini odnośnie agencji jest dość dziwne... Czy ktoś dla nich pracował i może cokolwiek przybliżyć odnośnie współpracy z agencja B&W?
4
wzan 2015-07-22 21:48:08
Widocznie agencja pracy jaką jest B&W nie istnieje długo na rynku, no ale ciężko w takim razie cokolwiek zweryfikować, jeśli chodzi o ich ogłoszenia o pracę to też ciężko coś znaleźć, stosunkowo niewiele ofert pracy jest w tej agencji, ale są to głównie pracę za granicą , głównie w Anglii, a jak jest to trzeba sprawdzić.
happy 2015-07-28 17:15:17
Wszystko ok wyjechałam do Anglii, pracuje jestem bardzo zadowolona :) Dziękuje
3
garry 2015-08-22 23:18:59
Własnie widziałem ogłoszenie od B&W, szukaja na stanowisko Kierowca - Opiekun z prawem jazdy kat. B do Anglii - Surrey. Proponują 8,5 funta na godzinę oraz pożyczają samochód wraz z dofinansowaniem około 70 funtów tygodniowo na mieszkanie. Napisali, że jest bardzo dużo nadgodzin, co mnie zniechęciło. Myslicie, że warto?
Vvv 2015-09-07 13:10:40
Możesz podać więcej szczegółów tez jestem zainteresowana ogłoszeniem opiekun z prawem jazdy. Piszcie bo ciężko się zdecydować
1
bolek 2015-09-22 02:36:05
@Vvv, poszukaj ogłoszenia, ale pisali, że poszukują panów z prawem jazdy do Anglii jako kierowca - opiekun do opieki nad osobami starszymi w Surrey. Wymagają komunikatywnego angielski, nie wymagają doswiadczenia w opiece nad osobami starszymi. Zapewniają trening na miejscu. Praca polega na jeżdżeniu samochodem do domów podopiecznych i opiece nad nimi.
Eni.57 2015-11-02 13:34:23
Pozytywne opinie na temat tej Agencji słyszałam od krawcowych i szwaczek pracujących w Anglii. Zadowolone Panie opowiadały jak szybko i skutecznie znalazła dla nich pracę zgodnie z kwalifikacjami.
1
mika 2015-11-02 16:41:43
czy warto to na pewno. przynajmiej wiele osob tak mowilo ze praca godna polecenia, wiec najwidoczniej korzystali z uslug agencji pracy b&w. ja osobiscie sama chce sprobowac, a widze ze poszukuja osob na stanowisku Szwaczka, Kierowca - Opiekun z prawem jazdy kat. B do Anglii - Surrey, Krawcowa czy Opiekunki Środowiskowe do Woking.mnie interesuej praca opiekunki a widze ze przed rozpoczaciem pracy oferuja 5cio dniowy trening. co jest dla mnie na plus.
1
mopsik 2015-11-09 13:23:09
Agencja pracy B&W- moim zdaniem najlepiej sprawdzić i ocenić samemu, ja tak miałam. Wprawdzie zanim podjęłam decyzję o współpracy, sprawdziłam firmę pod względem autentyczności (posiada certyfikat). Nie ukrywam, że przejrzałam internet szukając opinii o firmie. I jak to w życiu bywa "jeszcze nie było tak by udało się wszystkim dogodzić, bo każdy z Nas jest inny i oczekuje czegoś innego". Tak pomyślałam... Mimo to skontaktowałam się z firmą bo zależało mi na szybkim znalezieniu dobrej pracy. Mnie rekrutował Pan M.,kompetentny człowiek z pasją i dużym zaangażowaniem. Oby takich więcej to nie byłoby negatywnych opinii ;-) Praca super, ogólnie polecam!!!
2
mopsik 2015-11-09 13:57:51
Ciekawa jestem czy rzeczywiście podałaś do sądu? Jak widzisz mnie się udało i jestem zadowolona ze współpracy, szukałam pracy lepszej niż tu w Polsce i właśnie z tą firmą mi się udało ;-) pozdrawiam
mika 2015-11-09 20:58:13
to milo sie czyta te opinie o agencji pracy b&w, ale tak jak wspominalam mnie interesuje praca opiekunki. wiem ze agencja oferuje wynagrodzenie 380 do 425 funtów tygodniowo, w zależności od doświadczenia, zakwaterowanie i wyżywienie gratis, ale wymagaja doswiadczenia w opiece nad osobami starszymi jakby ktos chcial wiedziec.
Magda 2015-11-12 02:06:56
@mika, to że wymagają doświadczenia to wcale nie dziwne. Opiekunka opiekuje się żywymi ludźmi, często schorowanymi, musi wiedzieć co robi.
janka 2015-11-14 16:53:03
@Magda poza doświadczeniem w zawodzie z pewnością liczy się też empatia i podejście do drugiego człowieka.
1
izka 2015-11-16 19:58:30
referencje tez dobrze miec by sie pochwalic lepiej patrza zazwyczaj pracodawcy na to ale i osoby ktorymi sie opiekujemy
klino 2016-01-08 22:14:51
Nie jest jednak łatwo takie referencje dostać, no ale owszem przydają się, jednak jeśli chodzi o opiekunki w Anglii to nie zawsze jest to łatwa robota.
4rt56y 2016-02-06 20:52:24
do Anglii widze ze teraz szukaja a konkretnie do Londynu, uwazam ze warto sprobowac, przeciez to szansa na calkiem spore zarobki i podszlifowanie jezyka
klops 2016-02-19 18:15:44
Widziałem oferty i rzeczywiście szukają do Londynu tak jak piszesz @4rt56y. Głównie kierowców ale i jest coś na opiekuna medycznego. Na tych stanowiskach oferują umowę o pracę, ale trzeba mieć doświadczenie. Fajnie, że wynagrodzenie to 65 funtów dziennie.
krokas 2016-02-23 21:11:03
no tak jest to wynagrodzenie pozwalające godnie żyć i sporo odłożyć, nie mówiąc już o szkoeniu się z języka :) dla mnie ważne jest to, że zatrudniają legalnie :)
kaktusova 2016-02-29 11:08:40
szkolenie języka to super bonus. ja angielski mam podstawowy alke chętnie go podszkolę gdyby mi się z nimi udało do pracy do Londynui wyjechać jako opiekun medyczny bo teraz szukają
o masz 2016-03-06 14:39:54
Ja to mam odpowiednie doświadczenie jako kierowca. Wynagrodzenie jest od 8,5 funta na godzinę. Firma pożycza samochód i pomaga z mieszkaniem, więc takie zatrudnienie by mi odpowiadało.
arko 2016-03-17 11:20:49
w sumie niezła ta agencja pracy.. Większość szuka zazwyczaj do Niemiec czy Holandii, a ta typowo do Anglii. Podoba mi się, że szukają na kilka różnych stanowisk
BLADY 2016-04-26 03:23:32
Czytam te wszystkie pozytywne wypowiedzi o Firmie Agencji Pracy B&W i coś mi się wydaje ,że piszą je sami pracownicy firmy Agencji Pracy B&W.
1
zeby 2016-04-26 08:26:36
Kochani, czy wyjeżdżał ktoś z nimi za granicę? I może powiedzieć coś nt zarobków/dojazdu/umowy oraz ubezpieczenia?
erf 2016-05-07 13:12:22
@zeby oni to maja calkiem sporo tych ofert i do rpacy za granica
Mufinka 2016-06-08 13:25:30
A Ty Blady pracowałeś poprzez tę agencję? jeśli tak to proszę o kontakt na maila mufinka6@prokonto.pl
ova 2016-06-16 10:06:42
@erf jak najbardziej te oferty widzę, teraz do Anglii chyba szukają kierowćów opiekunów, a jakie to miasto?
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy B&W - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy B&W