logo Agencja Pracy B&W

Agencja Pracy B&W

Warszawa

Opinie o Agencja Pracy B&W

Aja 2014-12-22 20:38:59
Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same straty,zastanawiam się nad podaniem Agencji do sądu.
koko 2015-03-05 20:33:23
Witam Aja możesz napisać coś więcej bo wlaśnie znalazłam tam ofertę , tę powyżej na krawcową dla mojej mamy i teraz nie wiem czy coś tam wysyłać..:(
6
Majli 2015-06-09 11:01:56
Bardzo mało opini odnośnie agencji jest dość dziwne... Czy ktoś dla nich pracował i może cokolwiek przybliżyć odnośnie współpracy z agencja B&W?
4
happy 2015-07-28 17:15:17
Wszystko ok wyjechałam do Anglii, pracuje jestem bardzo zadowolona :) Dziękuje
4
Vvv 2015-09-07 13:10:40
Możesz podać więcej szczegółów tez jestem zainteresowana ogłoszeniem opiekun z prawem jazdy. Piszcie bo ciężko się zdecydować
1
Eni.57 2015-11-02 13:34:23
Pozytywne opinie na temat tej Agencji słyszałam od krawcowych i szwaczek pracujących w Anglii. Zadowolone Panie opowiadały jak szybko i skutecznie znalazła dla nich pracę zgodnie z kwalifikacjami.
1
mopsik 2015-11-09 13:23:09
Agencja pracy B&W- moim zdaniem najlepiej sprawdzić i ocenić samemu, ja tak miałam. Wprawdzie zanim podjęłam decyzję o współpracy, sprawdziłam firmę pod względem autentyczności (posiada certyfikat). Nie ukrywam, że przejrzałam internet szukając opinii o firmie. I jak to w życiu bywa "jeszcze nie było tak by udało się wszystkim dogodzić, bo każdy z Nas jest inny i oczekuje czegoś innego". Tak pomyślałam... Mimo to skontaktowałam się z firmą bo zależało mi na szybkim znalezieniu dobrej pracy. Mnie rekrutował Pan M.,kompetentny człowiek z pasją i dużym zaangażowaniem. Oby takich więcej to nie byłoby negatywnych opinii ;-) Praca super, ogólnie polecam!!!
2
mopsik 2015-11-09 13:57:51
Ciekawa jestem czy rzeczywiście podałaś do sądu? Jak widzisz mnie się udało i jestem zadowolona ze współpracy, szukałam pracy lepszej niż tu w Polsce i właśnie z tą firmą mi się udało ;-) pozdrawiam
BLADY 2016-04-26 03:23:32
Czytam te wszystkie pozytywne wypowiedzi o Firmie Agencji Pracy B&W i coś mi się wydaje ,że piszą je sami pracownicy firmy Agencji Pracy B&W.
2
Mufinka 2016-06-08 13:25:30
A Ty Blady pracowałeś poprzez tę agencję? jeśli tak to proszę o kontakt na maila mufinka6@prokonto.pl
ova 2016-06-16 10:06:42
@erf jak najbardziej te oferty widzę, teraz do Anglii chyba szukają kierowćów opiekunów, a jakie to miasto?
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy B&W - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy B&W