brak logo

Nobilum Group

Gdańsk

Opinie o Nobilum Group

mania 2015-11-20 18:49:20
ostatnio natrafilam na oferte pracy z nobilum group na stanowisko Operatora wózka widłowego. i wydaje sie calkiem niezla. od razu oferuja umowe o prace, zakwaterowanie w Belgii, wsparcie polskiego koordynatora, stały kontakt z biurem w Polsce. ale jak z zarobkami? moze ktos jednak mi udzieli tej informacji?
2
pablo 2015-11-23 16:22:22
Bardzo dobrze, że jest wsparcie Polskiego koordynatora. Dobrze mieć kogoś takiego na miejscu, chociaż na początku.
1
Jajas 2015-11-28 00:03:27
widzę, że oferta operatora wózka widłowego w Belgii, o której pisałaś @mania jest już nieaktualna, więc najwidoczniej zarobki były wysokie :)
fokus 2015-11-30 15:07:02
Widocznie pojawiła się nowa :) Szukają operatorów wózka i montera rusztowań. Oba stanowiska na terenie Belgii, a zapewniają umowę o pracę i zakwaterowanie, co jest dużym plusem.
krowa 2015-12-28 23:10:13
firma chyba sama sobie pisze powyzsze opinie.
trtr 2016-01-05 15:18:48
hej hej no wlasnie jesli chodzi o oferty pracy od nichh to widzialem ze maja dwie a mianowccie na stanowsiko montera rusztowan i operatora wozka widlowego
mackwak 2016-01-08 21:30:26
z tresci wszystkich postow wynika ze napisane sa przez jedna osobe kobiete
Mic 2016-03-14 09:06:56
Firma krzak byłem i wróciłem i nikomu nie życzę tam jechac
max 2016-03-14 14:08:41
witam czy orientuje sie ktos jak wyglada z praca na rusztowaniach ? jak placa i zakwaterowanie bo mam mozliwosc jechac i nie wiem co robic
topik 2016-03-15 21:20:36
max, mówisz o pracy w Holandii ? Według mnie warto się w pierwszej kolejności załapać na jakieś krótkie roboty z tym pośrednikiem, Osobiście ci powiem, że nie slszałem o nich złego słowa.
lestor 2016-03-17 22:21:41
topik, pewnie tak, bo teraz szukają monterów rusztowań do Oost-Vlaanderen. umowa holenderska, czy stawka zalezy od wieku, pracuje się w ekipie 3 osobowej, zakwaterowanie jest.
din 2016-03-20 21:26:32
cześć Wam. Praca przez nobilum jest na pewno opłacalna, ale trzeba przyznać że również trochę ryzykowna, jak zwasze gdy mowa jest o wyjeździe za granicę
uytr 2016-03-29 19:00:38
@din ale nie rozumiem dlaczego ryzykowna? ja uwazm ze taka praca za granica to dobra sprawa chociaz na jakis czas, mozna sporo zarobic i zdobyc dosiwacznie
amiako 2016-03-31 22:29:04
ofert od nich nie brakuje, ale jest na pewno jednak jako monter rusztowań, tylko, ze tutaj do ekipy szukają teraz conajmien 3 osób z tego co widze co napisali w ofercie pracy.
bolek 2016-05-01 08:20:23
Jak na razie @amiako to tych ofert tak wiele nie ma, nie przesadzajmy. Widziałem ogłoszenia na cieślę, montera, pakowacza i rzeźnika. Szkoda tylko, że nie ma nic więcej napisanego na temat warunków..tym bardziej, że wcześniej opinie nie były za bardzo pozytywne ;/
din 2016-05-17 19:50:37
rzeczywiście nie były może @bolek pozytywne ale trzeba wziąć poprawkę na ludzi którzy te posty pisza.
1
kari 2016-07-11 11:36:18
Monter rusztowań fasadowych jest teraz do nich do firmy potrzebny, zaznacze, że to jest praca w Belgii i z tego co wiem to jest to naparwde pilne jeśli chodzi o terminy, warto chyba do nich też przez stronkę aplikować.
Zostaw swoją opinię o Nobilum Group - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nobilum Group