Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nobilum Group

Pracowałeś w firmie Nobilum Group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-20 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostatnio natrafilam na oferte pracy z nobilum group na stanowisko Operatora wózka widłowego. i wydaje sie calkiem niezla. od razu oferuja umowe o prace, zakwaterowanie w Belgii, wsparcie polskiego koordynatora, stały kontakt z biurem w Polsce. ale jak z zarobkami? moze ktos jednak mi udzieli tej informacji?
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-11-23 16:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dobrze, że jest wsparcie Polskiego koordynatora. Dobrze mieć kogoś takiego na miejscu, chociaż na początku.
zdjecie uzytkownika
Jajas - 2015-11-28 00:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że oferta operatora wózka widłowego w Belgii, o której pisałaś @mania jest już nieaktualna, więc najwidoczniej zarobki były wysokie :)
zdjecie uzytkownika
fokus - 2015-11-30 15:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie pojawiła się nowa :) Szukają operatorów wózka i montera rusztowań. Oba stanowiska na terenie Belgii, a zapewniają umowę o pracę i zakwaterowanie, co jest dużym plusem.
zdjecie uzytkownika
krowa - 2015-12-28 23:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma chyba sama sobie pisze powyzsze opinie.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2016-01-05 15:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no wlasnie jesli chodzi o oferty pracy od nichh to widzialem ze maja dwie a mianowccie na stanowsiko montera rusztowan i operatora wozka widlowego
zdjecie uzytkownika
mackwak - 2016-01-08 21:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tresci wszystkich postow wynika ze napisane sa przez jedna osobe kobiete
zdjecie uzytkownika
Mic - 2016-03-14 09:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak byłem i wróciłem i nikomu nie życzę tam jechac
zdjecie uzytkownika
max - 2016-03-14 14:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy orientuje sie ktos jak wyglada z praca na rusztowaniach ? jak placa i zakwaterowanie bo mam mozliwosc jechac i nie wiem co robic
zdjecie uzytkownika
topik - 2016-03-15 21:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
max, mówisz o pracy w Holandii ? Według mnie warto się w pierwszej kolejności załapać na jakieś krótkie roboty z tym pośrednikiem, Osobiście ci powiem, że nie slszałem o nich złego słowa.
zdjecie uzytkownika
lestor - 2016-03-17 22:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
topik, pewnie tak, bo teraz szukają monterów rusztowań do Oost-Vlaanderen. umowa holenderska, czy stawka zalezy od wieku, pracuje się w ekipie 3 osobowej, zakwaterowanie jest.
zdjecie uzytkownika
din - 2016-03-20 21:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lestor - 2016-03-17 22:21:41]:
cześć Wam. Praca przez nobilum jest na pewno opłacalna, ale trzeba przyznać że również trochę ryzykowna, jak zwasze gdy mowa jest o wyjeździe za granicę
zdjecie uzytkownika
uytr - 2016-03-29 19:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@din ale nie rozumiem dlaczego ryzykowna? ja uwazm ze taka praca za granica to dobra sprawa chociaz na jakis czas, mozna sporo zarobic i zdobyc dosiwacznie
zdjecie uzytkownika
amiako - 2016-03-31 22:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ofert od nich nie brakuje, ale jest na pewno jednak jako monter rusztowań, tylko, ze tutaj do ekipy szukają teraz conajmien 3 osób z tego co widze co napisali w ofercie pracy.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-05-01 08:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na razie @amiako to tych ofert tak wiele nie ma, nie przesadzajmy. Widziałem ogłoszenia na cieślę, montera, pakowacza i rzeźnika. Szkoda tylko, że nie ma nic więcej napisanego na temat warunków..tym bardziej, że wcześniej opinie nie były za bardzo pozytywne ;/

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Nobilum Group!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nobilum Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert