brak logo

PHP Bagietka

Chojnice

Opinie o PHP Bagietka

do p.OBURZONA 2014-09-24 12:06:46
...i nie tylko własnie na tym polega praca w bagietce,POLECAC POLECAC I JESZCZE RAZ POLECAC,szefostwo to rajcuje a klienta odstrasza.Nie polecam tej pracy człowiek wykonczy sie tam psychicznie!!!!!!!!!!
4
do oburzona 2014-09-24 15:04:38
ma Pani rację to jest żenada co one tam wyprawiają ja nawet nie podeszłam i tak jak pani pisze o tej blondynie wydziera się jak to wygląda robi z siebie pośmiewisko dużo osób śmieje się z nich że robią z siebie klaunów żenada żenada żenada
1
do oburzona 2014-09-24 15:38:19
A o jaką bagietkę chodzi w netto Chojnice czy Człuchów
oburzona 2014-09-24 20:27:31
W Człuchowie
ada 2014-09-27 18:14:56
Zgadzam się z Panią Alicja,macie jakieś dziwne zarzuty,że sprzedawca wam coś poleca,nie ma wtym nic złego, gdyby ekspedientka nie odezwała sie to byłoby, że sprzedawca "do bani", bo się klientem nie interesuje.Idzcie po chlebek do Biedronki,tam jest PYSZNY i sprzedawca nie bedzie was DRĘCZYL.
1
do ady 2014-09-27 23:38:03
Jakie dziwne zarzuty jeżeli podchodze do stoiska i chce najpierw sobie zobaczyć co maja nawet nie zdarzylam zobaczyć a ta blondyna odrazu mi poleca czego ja nie chce dziękuje jej ale ona jest tak natretna i dalej mi wciska jakieś ciasta ze mnie szlaktrafia chyba tak się nie robi
1
ania 2014-09-30 16:19:29
Nie polecam tej firmy co tam wprawiają masakra pracowałam tam i nie polecam nikomu a regionalna Joanna to jest dopiero wredna osoba
4
Panna nikt 2014-09-30 18:17:58
Wolność słowa i wyboru ma każdy. Zapraszam do netto na dmuchany chlebek.
2
ada 2014-09-30 20:23:24
Ale w Netto przy kasie pani kasjerka mówi:"dziękuje, zapraszam ponownie".To może być zbyt uciążliwe i traumatyczne przeżycie dla niektórych tutaj piszących osób . Także dalej jest problem,gdzie kupowac chleb??????PARANOJA
2
do ady. 2014-09-30 23:27:35
A ja wolę chleb z Netto bo jest dobry lepszy niż z bagietki w netto kasjerki są lepsze niż w tej bagietce a no i wredna jest ta gruba blondyna ANIA jest nie miłą osobą Żenada
ania 2014-10-15 21:43:02
Wredne są pracownice w bagietce w Człuchowie w Netto a najbardziej Ania ta gruba i regionalna Joanna uważają się nie wiadomo za kogo nie polecam tej firmy
4
xx 2014-10-31 03:15:50
Nie polecam tej firmy pracowałam tam atmosfera między pracownikami nie jest ok pracownice kabluja wynagrodzenie najniższa krajowa odradzam ci tam iść
znajdź sobie inną pracę jak się nie spodobasz regionalnej to cie będzie gnebic
4
ha ha 2014-10-31 13:57:46
xx ma rację ja też nie polecam tej firmy koleżanka była pracownikiem tej firmy żenada co tam się wyprawia daj sobie spokój MINI z tą pracą POSZUKAJ SOBIE GDZIEŚ INDZIEJ PRACĘ zobacz w Netto Człuchowie jest Bagietka cały czas się zmieniają tam osoby nie wytrzymują a regionalna to masakra
1
gość 2014-11-06 18:46:57
Małe sprostowanie - nie proponują najniższej krajowej tylko po prostu innej opcji nie ma :(
1
xxx 2014-11-08 09:11:53
Praca fajna bo klienci zazwyczaj zyczliwi ale chocbys stanela na glowie to i tak wszystkich nie zadowolisz.
aleksandra 2014-11-08 17:55:11
nie narzekajcie. nie byłyście w Malborku tam to dopiero kanał z tą regionalną. Wszystkich wyzywa od debili........
1
do aleksandry 2014-11-09 23:51:45
Tutaj regionalna z Człuchowa Joanna tez jest wredna powinna zastanowić się nad swoim zachowaniem ktoś powinien ta stara pannę w du-e kopnąć to może by się zmieniła
1
xxx 2014-11-14 13:08:46
hahahah....
1
003 2014-11-18 10:24:03
Bagietka jest firmą która uważa się za ideał i najlepsze przedsiębiorstwo na rynku a tak naprawdę jest pseudo piekarnią z chojnic która tam powinna jedynie zostać... pomijając natrętne ekspedientki które nic innego oprócz wciskania towaru nie robią to już nigdy nie zrobię tam zakupów po tym jak kupiłam wstrętny tort nie wiem i nie chce wiedzieć ile on tam stał ale panie które tam pracują powinny sobie zdawać sprawę z tego że wciskanie ludziom starych tortów i wysuszonych ciast które stoją tam nie wiadomo ile dni jest nie zdrowe i nie odpowiednie tylko czekać aż się ktoś czymś zatruje i w końcu wniesie skargę. Także Bagietka Bytów żenada! I jeśli chodzi o wcześniejsze komentarze to chyba naprawdę lepiej kupić ten chleb w biedronce przynajmniej tam mamy pewność że jest świeży:)
1
xx 2014-11-18 22:52:15
Zgadzam się z panią tory sprzedają stare pracowałam tam i wiem po ilu dniach sprzedają ciasta i torty Strach tam kupować tort nawet został sprzedany który był na sklepie tydzień a o ekspedientkach to tez racja to jest zenada wciskając stare ciasta i torty niech te ciasta po tylu dniach niech zjeżdża sobie właściciele i regionalna
4
x 2014-11-19 12:41:09
xx one niestety muszą je sprzedawać bo potem pewnie muszą je same kupować albo dawać na jakieś zwroty do firmy.ciasta mają dobre... a co do starych to....z resztą spójrzcie jak zmieniają się u nich sklepowe to daje do myślenia
nln 2014-11-19 13:17:01
tak właściwie to nawet to nie jest najniższa bo najniższa krajowa jest 1600 brutto a ja nawet tyle nie mam
111 2014-11-25 14:57:01
Również nie polecam tej firmy , zero szacunku dla pracowników , żebyś nie wiadomo jak się starał to szefostwo i tak będzie niezadowolone, ciągle patrzą na ręce ,jak nie monitoring, to tajemniczy klient i nie daj boże masz gorszy dzien,albo coś cię boli i nie uśmiechasz sie tak często, jak by szefostwo tego oczekiwało to możesz się już pożegnać z pracą i nie ważne że jesteś dobrym pracownikiem ,poprostu nie spełniasz ich oczekiwań . Z tym donoszeniem na koleżanki to też prawda
1
Ela 2014-11-25 18:35:31
Ja tez pracowalam w tej firmie w Gdansku. To nie jest wina pracownic,ze musza wciskac stare ciasta. To regionalna kaze tyle zamawiac,a jak zostaje to kaze przeceniac i sprzedawac. Nie polecam tej firmy. Szefowa nic nie wie co regionalna wyprawia za jej plecami. Gdyby sie dowidziala to napewno bym ja zwolnila. Zycze tego tej rudej. Bo na to zasluzyla.
1
haha 2014-12-26 19:37:59
Regionalna w Malborku jest rewelacyjna. Chyba najlepsza ze wszystkich.. Wypadaloby najpierw poznac a potem oceniac. Pozdrawiam
5
niniki 2015-02-03 13:57:02
hahahaha śmiać mi się chce bo pracowałam w Bagietka Malbork co skończyło się urazem psychicznym do jakiejkolwiek pracy, a co do wciskania towaru starego to było tak, że albo sprzedasz stare ciasto albo cię zwolnią. Regionalna kierownik z Malborka, a raczej ze Sztumu to jakaś chora osoba, która swoje frustracje i niepowodzenia życiowe odreagowuje w pracy, wyżywając się na pracownikach. Straszne wspomnienia mam z tej firmy nikomu nie polecam.
pozdrawiam 2015-02-04 00:28:43
Smiej sie. W koncu smiech to zdrowie. Chociaz przepraszam... Masz uraz psychiczny a z tego to smiech Cie nie wyleczy, wiec proponuje udac sie do jakiegos specjalisty o ile to jeszcze cos pomoze. Ciekawe czy dlugo myslalas co tu napisac. Szkoda tylko ze swoje frustracje i niepowodzenia zyciowe odreagowujesz jakas klamliwa opinia w internecie. Nudne to Twoje zycie musi byc skoro tak interesujesz sie zyciem innych. Tak swoja droga to nie ladnie w taki sposob obrazac ludzi. Jesli nie pasowalo trzeba bylo sie zwolnic albo nie zaczynac pracy. Nikt by zapewne z tego powodu nie plakal. Szkoda mi Ciebie. Zachowanie - przedszkolne. Szczerze wspolczuje.
PS. Jesli masz az taki uraz do pracy gdziekolwiek to pronuje zaczac pisanie ksiazek. Podpowiem tytul "powiesc wyssana z palca" - to co napisalas wyzej proponuje jako wstep ;) pierwszy egzemplarz dla mnie. Goraco pozdrawiam :)
3
Ela 2015-02-18 13:10:51
Tak naprawde to ty w tej chwili obrazasz ludzi.Pewnie jestes ta regoinallna i wypowiadasz sie w swoim imieniu.Ha ha ksiazke to napisz sobie sama pt.Kierownik roku.
pozdrawiam 2015-02-18 21:16:29
Alez ja nikogo nie obrazilam :) pewnie bardzo Cie zmartwie, ale nie jestem "ta regionalna", a tytul "kierownik roku" powiem Ci dobry, bo nie czesto zdaza sie miec taka kierowniczke, wiec wypadaloby o tym napisac. Pomysle nad tym. Moze Twoj pomysl bedzie moim sukcesem i jeszcze Ci za to podziekuje ;)
2
kama 2015-03-23 14:30:56
polecam
2
hihihi 2015-04-01 17:36:37
zgadzam się,najlepsza regionalna ze wszystkich
1
hihihih 2015-05-02 14:32:43
Aniu, nie wszystko jest ok. Właścicielka to chora psychicznie kobieta, która od swoich pracowników wymaga więcej niż sama potrafi zrobić.Nawet gdybyś nauczyła się chodzić na rzęsach to ona i tak nie będzie zadowolona. Umowa zlecenie,wypłata miesięczna nie całe 1500 zł na rękę. Wszędzie monitoring i co chwila tel. do sklepu ,że robisz coś nie tak.Nigdy nie sprostasz oczekiwaniom tej kobiety. Ta firma to kompletna kicha.
1
Monia 2015-05-02 14:38:44
Szefowa dobrze wie co wyprawia się w jej sklepach i sprzedawanie starych ciast to norma. Regionalna to taki sam pracownik jak wszyscy inni i nie wiele ma do powiedzenia.Pani Agacki uważa się za Alfę i Omegę i nikt nie prawa się jej przeciwstawić. Sprzedają nie tylko stare ciasta ale też spleśniałe chleby i inne rzeczy również. Odradzam pracę tam.
1
enia 2015-05-02 18:57:03
Skąd te horrory bieżecie?
1
fajna 2015-05-04 15:20:14
Jak ktoś nie potrafi pracować z ludźmi to niech idzie do pracy gdzie zamknie się w czterech ścianach i papierki będzie przekłada. Co do tego że jeden na drugiego donosi to już wynika z tego jak zgrany jest zespół. A to że Pani Agacki dużo wymaga to ma do tego prawo bo po prostu dba o swój interes. ciasta i pieczywo mają super dziewczyny zawsze mile i doradza jak trzeba przynajmniej w Malborku i sztumie.
1
enia 2015-05-04 17:45:09
W 100% sie zgadzam.....nareszcie ktoś myślący.
Monia 2015-05-04 19:59:31
Tu nie chodzi o to ,że ktoś potrafi lub nie potrafi pracować z ludźmi tylko o to ,że w tej firmie nie szanuję się zwykłego pracownika.Oczywiście zgodzę się ,że właściciel ma prawo wymagać bo to w jego interesie ale pracownicy to nie bezmyślne barany,które nie mają własnego zdania i własnych spostrzeżeń. Bez względu na to jakie stanowisko zajmujemy szacunek należy się każdemu i koniec!
KKK 2015-05-04 20:00:36
Popieram;))
Kasia 2015-05-05 09:32:11
Bagietka w Lęborku to dramat. Na dodatek pani regionalna aleksandra nic z tym nie robi... porazka
Kasia 2015-05-05 10:19:55
Moim zdaniem ta cała dyskusja jest bez sensu,bo jeśli komuś odpowiada ta praca to pracuje a jak komuś nie odpowiada to nie pracuje i tyle.Ja też byłam pracownikiem tej firmy, już nie jestem bo mnie zwolnili i jakoś nie płaczę z tego powodu.Na bagietce świat się nie kończy.A tak w ogóle to i tak nie lubiłam tej pracy i nawet mi ulżyło gdy ją straciłam.I tak nie lubiłam tej pracy. Chociaż to ciekawe dlaczego jest tu więcej negatywnych opinii niż pozytywnych.Coś w tym musi być.
1
enia 2015-05-05 13:43:48
Bo tym pozytywnym nie chce się z wami gadać.....bo i tak zakrakacie.Ja pracuje tam juz od kilku lat,robię co do mnie należy i jestem bardzo zadowolona.
1
hahahaha 2015-05-05 19:03:14
Bo Cię wytresowali jak małego pieseczka i zrobili wodę z mózgu,dlatego jesteś zadowolona."Polecać,proponować i jeszcze raz polecać"-czyli wciskać ludziom ciemnotę.
1
enia 2015-05-05 20:20:45
.......nie chce mi się z wami dyskutować leniwe histeryczki,przerażone normalną pracą,kłaniam się nisko.....księżniczkom
2
Zenia 2015-12-17 16:41:57
Niestety ta firma to dramat wyroby maja dobre starych nie trafiłam ale to jak traktują pracowników to jest dopiero dramat umowa zlecenie czas pracy nie lepszy z drugiej zmiany na pierwsza i to nie na szósta tylko na piątą pracownik z druga grupą ma pracować cały weekend a niedziela to dwanaście godzin za nic maja pracownika. Ciekaw jestem która pracownica powie że tak nie jest
1
mili 2016-03-01 16:45:53
zgadzam sie z opinia co do regionalnych sa co niektore szurniete same sie dobrze na niczym nie znaja a oczekuja od pracownic cudow nie da sie tam dlugo wytrzymac raz ze umowy smieciowe to i karza sprzedawac na ilosc a nie jakosc niech pani szefowa naprawde zacznie dostrzegac to co wyczyniaja regionalne a nie zawsze wini pracownikow
2
eloi 2016-04-06 07:21:39
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Bagietce w Człuchowie w Netto. Nie dość, że czekałam 20 min pod drzwiami, osoba, która przyszła po mnie została wpuszczona a mi zamknięto drzwi bez żadnego słowa. Jak już weszłam to osoba rekrutująca (nie raczyła się nawet przedstawić) nawet nie wiedziała czy ma mnie na liście, gdy w końcu mnie znalazła powiedziała, że ma mnie zapisaną na ponad 1h później. Miałam wrażenie, że gdy odpowiadałam jej na pytania to w ogóle mnie nie słuchała, raz poszła sobie po kawę, drugi raz po pączka nie mówiąc nawet "Przepraszam, zaraz wracam", po prostu wstała w połowie wypowiadanego przeze mnie zdania i wyszła. Na koniec nawet 'do widzenia' nie usłyszałam. A! No i owa Pani mówiła do mnie na Ty jakbyśmy się w piaskownicy bawiły kiedyś. Kultura pełną gębą. Nie wspomnę już, że miałam wrażenie, że dziewczyny, które tam pracują się jej boją.

Ciekawostka. Jak stałam pod drzwiami z papierami to zaczepiła mnie jakaś kobieta i spytała czy ja na rozmowę. Odpowiedziałam że tak i że w Bagietce. A ona na to "Niech Pani się tak nie stresuje, tam to co miesiąc inna dziewczyna jest."
2
Luiza 2016-06-03 23:49:16
Witam!
Stanowisko Bagietka w Czersku w Netto.
Po remoncie jest tam bardzo ładnie i z przyjemnością robię tam zakupy.Panie na tym stanowisku bardzo miłe i uprzejme.Obsługa z uśmiechem i kulturą. Zachęcają i polecają towar bardzo taktownie nie nachalnie.Dzisiaj np.kupiłam dodatkowo ciasto Rafaello (przepyszne).Jeżeli dalej tak będzie i towar dobry i obsługa na tym poziomie co obecnie to moja rodzinka będzie stałym Waszym klientem.pozdrawiam z Czerska
3
Była pracownica 2016-08-31 22:37:47
Teraz nie piszą,że to przecena, tylko że okazja, a tort czy ciasto grubo po terminie... wiem z doświadczenia, promocji i okazji lepiej nie kupować
2
Obecna pracownica 2016-10-03 21:04:32
Promocje zawsze są świeże, natomiast przeceniony jest towar, który nie jest z dzisiejszego dnia. Wystarczy zapytać się pracownika "Bagietki". Pozdrawiam
Klient 2016-11-29 08:26:42
To prawda, nie ma człowiek możliwości zobaczyć asortymentu bo odrazu atak ekspedientki .
Zostaw swoją opinię o PHP Bagietka - Chojnice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHP Bagietka