logo VASSNES SOLUTIONS

VASSNES SOLUTIONS

Warszawa

Opinie o VASSNES SOLUTIONS

Michalllll 2014-03-03 13:42:37
Merlin zostałeś zaproszony na rozmowę do Norwegi?? wiesz coś więcej w tym temacie??
2
liliput 2014-06-06 23:15:44
Nie polecam tej firmy .Pracował tam mój kolega i mówił że jest tragicznie! Taki zapiernicz i tylko tam to się liczyło.Kolegów tam nie będziesz mieć.Opowiadał że jest tam taki (usunięte przez administratora) zwa go piekny pan ten to dopiero jest szurn......
elektryk 2014-08-01 19:59:41
A co nowymi kontraktami??Jakiś PSV sie buduje w Turcjii.Ktoś cos wie na ten temat?
przychylny 2014-09-21 01:59:30
Pamietajcie wybór firmy nie szukajcie po opini. W firmie działają silne związki zawodowe i nic tu się nie dzieje wbrew prawu. Firma kombinuje ale jest stopowana i nic poza prawem. Niestety brak nowych kontraktów prawdopodobnie zmusi firmę do zamknięcia i to z własnej winy bo zbytnio o nie się nie starają. To cala prawda o Vassnes.
1
qaz 2014-10-01 16:49:48
sa za drodzy dla klienta. konkurencja ich straszcie dusi,a oni nie potrafią pracować na małych stawkach. stratedzy z nich do bani. w tunelu ciemność.
marko 2014-11-27 20:40:16
Ktos jest w stanie potwierdzic, ze vassnes solutions ma obecnie jakies problemy? Te problemy z wypłatami to nie jest jakas nieszczęsna plotka, tylko prawda? bowiem nadal maja widoczne ogłoszenia rekrutacyjne w Internecie, a jestem zainteresowany jednym z nich. Co zwiastuje upadek firmy, jeszcze jakies problemy?
grzyb 2014-12-13 16:35:45
gdzie znalazłeś oferty pracy do Vassnes ? bo ja od dłuższego czasu czegoś szukam i niestety w dalszym ciągu nie mogę niczego znaleźć. Jeżeli rzeczywiście dalej kogoś poszukują to nie sądzę aby mieli obecnie kłopoty z tym żeby wypłacać pieniadze. w innym wypadku raczej szykowaliby się do zwolnień w pierwszej kolejności
facundo 2015-02-11 22:34:41
niestety , ale o te oferty nie jest wcale tak łatwo , zwłaszcza dla osób z naszego kraju, bo orientuje się pewnie większość z Was , że Vassnes nie jest Polską , a Norweską firmą. Oczywiście Polacy chętnie jeżdzili tutaj do pracy , ale słyszałem , że jest już dla naszych rodaków co raz mniej pracy w tej firmie, to prawda?
1
Miron 2015-02-27 07:29:33
A dlaczego miałoby mniej Polaków jeździć - czy to niby miałoby być związane z jakimiś uprzedzeniami narodowościowymi czy po prostu nie zrobili dobrej reklamy w firmie Polakom? Wydaje mi się, że jak ktoś już wyjeżdża za granicę to stara się być ogarnięty w tym co robi, bo opinia potem dalej idzie w świat.
Osamka 2015-03-17 09:49:58
Zacznijmy od tego że Vassnes Solutions działa w branży morskiej - projekty statków itp. Dlatego w Warszawie potrzebują konkretnych pracowników a nie mietków spod sklepów. Tym bardziej, że margines błędu jest praktycznie zerowy i tylko ludzie z doświadczeniem będą w stanie sprostać wyzwaniom stawianym przez firmę.
qaz 2015-03-17 17:24:22
Vassnes Solutions został kupiony przez Kvinnherad Elektro, co tłumacząc na polski oznacza, że klęknął w bólach.
olo 2015-03-23 14:36:03
Może i klęknął a czy w bólach zobaczymy. podobno łącząc się z inną firma mają szanse na lepsze kontrakty
qaz 2015-03-23 16:31:03
zobaczymy.., tu chodzi o zupełny brak kontraktów, lepsze nie będą bo nie jest celem żadnej firmy kupowanie drugiej, żeby płacić więcej za tą samą robotę co wcześniej.
andrew 2015-07-28 11:24:30
a co tu komentować. Jak gdzie dzwonie to w calej norwegii zastoj. Jaknie podniosa ceny ropy to lepiej nie bedzie. A vassnes ma tu niewiele do powiedzenia
Rogala tomasz 2015-10-05 21:21:48
Przyjmujemy ale tylko związkowców wiec proszę najpierw zapisywać się do klubu elit a proszę przysłać potem cv na adres mail klub-eloit.vassnes.pawer pozdrowienia menadżer Tomasz Rogala
Tomasz Rogala 2015-10-06 22:52:02
Podszywanie się pod czyjąś tożsamość i działanie na jej szkodę grozi karą pozbawienia wolności do lat trzech. Proszę więc autora tej opinii o kontakt telefoniczny maksymalnie do 20.10.2015 inaczej sprawę zgłaszam na policję.
airo 2015-10-10 19:29:45
HA HA WIDZE ZE NAJWIEKSZY NIE ROB VASSNESA ZOSTAL MENAGEREM HAAAA JAK TO MOZLIWE PRZECIESZ ON NANICZYM SIE NIEZNA NO CHYBA ZE NA KASZANCE Z SALCESONEM!!!
2
anon-były pracownik 2015-12-30 22:20:25
Firma miała swoje czasy świetlności... były dobre warunki płacowe i socjalne. Niestety gospodarka norweska pikuje w dół i konieczna była redukcja kadry. Będę dobrze wspominać czasy w tej pracy:)
teys 2016-05-07 14:46:54
No atmosfera jest ważna, to fakt @345678. Tak samo ważna jak umowa czy zarobki.
Zostaw swoją opinię o VASSNES SOLUTIONS - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VASSNES SOLUTIONS