logo ULTRA PLUS

ULTRA PLUS

Jaroszów

Opinie o ULTRA PLUS

Kto mnie zna ten wie 2015-10-23 18:05
No jasne o pakowalni też nie zapominamy. A czy ktoś się zastanawiał dlaczego tam jest taka mocna ekipa? Bo pracują razem już kawał dobrego czasu. Przerzucili tysiące szaf i stołów i są w stanie wychwycić najdrobniejsze błędy. Bo tam się nie wymienia ekipy co 5 minut i ten kto pisał wcześniej o rotacji pracowników ma sporo racji. Zbudujcie w całym zakładzie stabilną mocną załogę to będzie ok. Brawo pani jakościowiec wszyscy wiemy że jesteś super ;)
Kto mnie zna ten wie 2015-10-24 00:27
Oj nie przesadzaj dziewczyny pracują już razem conajmniej od początku roku i mają normalne umowy(usunięte przez administratora) Płacą w miarę w granicach przyzwoitości na strefie raczej więcej nie zarobisz a praca typu Electrolux na 3 zmiany zapierdziel na taśmie(usunięte przez administratora) odpowiada? bo nam chyba nie. Nie mówię że tu jest jakoś super rewelacja i bóg wie jakie kokosy ale dramatu nie ma i póki co nigdzie się stąd nie zamierzamy ruszać.
miś Koralgol 2015-10-24 00:56
Piszesz bzdury -i to straszne.


2
mm 2015-10-24 06:52
do "miś Koralgol" nie przejmuj się przecież ten czy raczej ta "Kto mnie zna..." to podstawiona osoba :D
2
miś Koralgol 2015-10-24 10:01
Wiem że postawiona. Hihihihihihi
1
Kto mnie zna ten wie 2015-10-24 10:39
Nie podstawiona tylko na bieżąco bo my w tej chwili zapierdzielamy aż nam się ( usunięte przez administratora ) a wy co robicie? Tylko swoje żale wypisujecie że was pozwalniali.
miś Koralgol 2015-10-24 18:55
Tak żałujemy że za długo tam byliśmy. I tu Cie zaskocze-wszyscy narzekający pracują i mają się dobrze gdzie indziej i mamy czas na pracę na życie na przyjemności jak normalni ludzie.
2
Kto mnie zna ten wie 2015-10-25 14:03
Nie no w normalnie działającej firmie to się leży. Czasem jest większy zapierdziel czasem mniejszy jak wszędzie. A brak porządnej organizacji to fakt wcale nie zaprzeczam. Jest wiele plusów i minusów w tej firmie jest jeszcze wiele do poprawienia ale powoli do przodu jest spora różnica między tym co było jeszcze miesiąc dwa miesiące temu a teraz. Zobaczymy co będzie dalej. My jesteśmy dobrej myśli.
Kto mnie zna ten wie 2015-10-28 19:16
Chyba nie ma zakładu w którym wszystko wszystkim pasuje i wszyscy są zadowoleni. Zawsze będą pozytywne i negatywne opinie. A jak ktoś ma jakieś żale to najlepiej na forum napisać bo ludzie którzy pracują w UP i praca im odpowiada nawet tu nie zaglądają bo po co?
BYŁA 2015-10-30 21:41
Idealne podsumowanie!!
4
quniak 2015-11-01 22:50
FIU, FIU , DUZO SIE O TYM ULTRA PLUSIE PISZE , .PRACUJE TU JAKIŚ CZAS , ALE W STOSUNKU NA TO CO ZAMIENIŁEM NA STEFIE TO TU JEST JAK W RAJU , A TEN ,, KTO MNIE ZNA….. DOBRZE TO UJĄŁ. Zawsze na forach jest ta sama śpiewka, jedni pluja inni chwala.
Ten co nie zna UP niech sam przyjdzie i zobaczy . JA JESTEM ZADOWOLONY .Pozdrawiam
dżin 2015-11-03 11:23
nie jest najgorzej w up placa dobra kase i zawsze w terminie a robota lajcik (usunięte przez administratora)
Xxx 2015-11-07 08:09
Czy ty się zastanawiasz nad tym co piszesz? " zapewniają stabilne zatrudnienie" i znowu poszukują nowych pracowników i nie tyczy się to tylko przedstawiciela handlowego ale także pracowników fizycznych operatorów maszyn magazyniera i innych. Co do wymagań na stanowisko przedstawiciela handlowego czy wymagają języka obcego czy nie, szkoleń i wynagrodzenia nie jestem w stanie nic powiedzieć bo,, ja sem zwykły robol"
quniak 2015-11-08 19:14
Xxx Ty na handlowca chcesz przejść ? Wygląda na to że nie pracujesz w firmie ale mocno ją obserwujesz i się pastwisz pod kilkoma linkami .Może napisz co Tobie takiego złego się stało ?Ile przepracowałeś w firmie ? Na jakiegoś szpiega wyglądasz .Chyba mocno się nudzisz, a może Ty na zwolnionku sobie siedzisz a my tu zapierdzielamy ?Jeśli nie wiesz co się dzieje na maszynach , to po cholerę się wypowiadasz ? Twoje wypowiedzi są wyssane z palca i nie pokrywają się z realem .Na maszynach robota idzie , rekordy chłopaki walą .Dla Twojej wiadomości - Ukraińcy też . Ludzi zatrudniają bo drugą zmianę uruchamiają . Pozdrawiam
Kto mnie zna ten wie 2015-11-09 17:57
Kolego quniak gratuluję optymizmu szkoda że jest wśród nas tak mało osób tak pozytywnie nastawionych do pracy. Nie jest tak źle jak piszą co niektórzy ale nie jest też tak różowo jakby się niektórym zwłaszcza przedstawicielom zarządu wydawało. Wiele jest jeszcze do zrobienia mam nadzieję że wystarczy nam siły i wytrwałości bo czasem jej brakuje. A te rekordy o czym piszesz rozumiem że chodzi o metry żeby tak jeszcze ilości szły w parze z jakością byłoby idealnie.pozdrawiam
Nelly 2015-11-10 11:27
i wrok milczy, podejrzana sprawa, hihihi
Kto mnie zna ten wie 2015-11-10 17:35
Wrok, log, qkq,quniak jakoś bardzo podobne sposoby wypowiedzi. Czyżby Pani Prezes?
quniak 2015-11-10 19:30
mm ale śmieszny jesteś ,myślisz że Pani Prezes takie portale obserwuje ? zabawne spostrzeżenie GRATULUJE
quniak 2015-11-10 19:48
Kto mnie zna …. ty analityk jakiś .wyhamuj kolego !!!!!!! jak nie jest różowo to okulary na rózowo proponuje , bo tu się pracuje, lansik sie skończył i sie nie podoba? no wiadomo zarząd kanape przy kazdym stanowisku powinien postawic , piwko na stoliczku i przekaski . A o rekordach ,takiś zorientowany i nie wiesz gdzie rekordy biją w ultra ? to moze do roboty sie zabierz i przynajmniej norme zrób bo cie wywalą
Sami 2015-11-11 11:47
TA FIRMA TO FENOMEN!
1
Nelly 2015-11-11 11:52
chyba sam dyrektor generalny
Kto mnie zna ten wie 2015-11-13 18:58
Tak kolego quniak masz racje analityk z zawodu, i nie potrzeba mi kanapy na stanowisku tylko material do pracy na czas a dla twojej informacji o moja norme sie nie martw zeby kazdy chcial dawac z siebie tyle co ja daje ,byloby tu jak w raju. Wez sie do pracy zamiast obrazac kogos za to co mysli i martw sie o swoja ciepla posadke bo ja o swoja nie musze sie martwic wiem ze to co robie,robie dobrze i sa tacy ktorzy to doceniaja, dziekuje i pozdrawiam
nowy M 2015-11-24 19:40
widziałem wystapienie pani prezes i to mnie przekonało że chce pracowac w takiej firmie jak ultra plus. (usunięte przez administratora) warunki sa na prawde dobre , wynagrodzenie dobre , kierownika mam ok .robota jaka lubię ,oby tak dalej
2
Nelly 2015-11-27 16:06
nie gubisz sie w tej wazelinie? raz piszesz : widziałem wystapienie a w innym miejscu: pracowałam w poprzednich zakładach. Moze zmieniasz plec?? Hihihi
ktoś 2015-12-07 23:22
(usunięte przez administratora) dobre firmy nie kupują takich produktów. Niestety w tym kraju jeszcze daleko jest do tego- do szacunku dla innych....
1
quniak 2015-12-10 20:39
ty KTO MNIE ZNA nie wiesz skąd buble sie biorą , ty je pewnie produkujesz bo myslisz o zielonych migdałach .Czego chcesz od kierownika , wkurza cie że to kobieta ? czy co? zna sie na swojej robocie i nie wiem gdzie ty pracujesz skoro jak to piszesz elementów nie masz .Elementami jesteśmy zasypani , a ty ich nie widzisz ????????? moze cie tu wogole nie ma , czlowieku napisz cos z sensem
Kto mnie zna ten wie 2015-12-11 16:34
Nie produkuje, dla twojej informacji, buble produkuje maszynownia w ktorej pracownikow wymienia sie czesciej niz papier toaletowy w ultra plusowej toalecie, owszem nie odpowiada mi pani kierownik ale nie kazdemu musi wszystko odpowiadac, nie prawdaz?
1
000 2015-12-23 12:09
Polecam firme !Ma bardzo dobre produkty !Wielke przedsiembiorstwo , fajni ludzie
magazynier 2016-01-02 08:52
na magazynie pracuje już parę lat i praca jest ciężka ,magazyny są duże i bardzo dużo towarów ,załadunki , rozładunki....wiadomo jak na magazynie. Są różne okresy ,ale towaru dużo wypuszczamy. Utrzymanie porządku jest najtrudniejsze bo produkcja idzie non stop ,ale jak dobrze robotę się ustawi,na drugiej zmianie nie zostawią bałaganu ,to robota idzie .Wypłaty dla magazynierów są sporo wyższe jak 2000 zł.
Ktos 2016-01-03 10:16
Zgadzam się z Domin. Nie jest to łatwa praca ale jak się ma dobrą organizację pracy to wszystko idzie o wiele łatwiej. No i trzba przyzać, że w Ultra Plus zarobki są dobre i niejednokrotnie przekraczają kwotę 2000 zł.
maszynista 2016-01-04 20:04
chce złożyc do was podanie na operatora , napiszcie czy pracujecie na zmiany ? jak z hajsem w podstawie ? słyszałem , czy premie można wyrobić ? na wózek tez mam papiery , ale wole 8 godzin na maszynach.
maciuś 2016-01-20 19:10
Słyszeliście ??? Podsumowanie roku podano u nas na zakładzie .ultra osiągnął kolejny rekord 50 % wzrostu do poprzedniego roku .Jakieś nagrody się posypały ..... ktoś wie o co dokładnie chodzi ?Co tu wiele mówić .Koleżanki i koledzy - niech moc będzie z nami !!!!!!!!Mnie tam duma przepełnia ,ze jestem w ultra .
Mariusz 2016-05-17 13:34
Pracuję w firmie już jakiś czas, może faktycznie nie jest idealna, jednak ja nigdy nie miałem większych problemów, wymagają swoje jednak człowiek spokojnie się ze wszystkim wyrabia jeśli pracuje uczciwie. Większość złych opinii niestety dodają ludzie którzy od dawna nie pracują i zależy im tylko na oczernieniu firmy po złości, ale to już niestety mentalność ludzka... Ja jestem zadowolony i sam nawet kilku znajomym poleciłem pracę w UP. Najlepiej przekonać się samemu i wyrobić własne zdanie :)
1
Patrycjusz 2016-05-30 14:07
Zgadzam się, niektórzy mają tutaj wymagania jak z kosmosu za pracę produkcyjna, stawka jest ok, warunki dobre, po wyrobieniu normy lub własnym zaangażowaniu przydzielane są premie, więc to na pewno motywuje do pracy. Co prawda nie pracuję już w UP z powodu wyjazdu za granicę, ale gdybym był w kraju na pewno nadal bym pracował.
Opinia 2016-06-21 12:05
Daj sobie spokój za wczasu
Gron 2016-06-21 18:57
no ja pracuje w ultra plus ,tez na umowe o prace .To zalezy gdzie tafisz .to co jest fajne w ultra ,że kierownik nowego pracownika sprawdza , daje na rózne stanowiska i daje tam gdzie możesz być najlepszy .Czasem jak sytuacja sie zmienia i trzeba pomoc drugiemu wydziałowi , jestesmy przesuwani .Tu są dobrzy kierownicy i fajna atmosfera .Kierownicy pracuja razem z nami ,nie mendzą a organizują nam prace ,czasem sie miedzy sobą kłócą bo zawsze nasza kierowniczka walczy o nas .codziennie zdajemy raport do kierownika gdzie wykazujemy co zrobilismy i na tam wyliczają premie ,ktora jest od wykonanych norm .Premie są zawsze , a normy nie sa wyżyłowane .Jak jesteś w zgranej ekipie to praca idzie , premie sa fajne .Ocenia sie różne rzeczy, za samo to ze do pracy przychodzisz ,że kierownik moze na ciebie liczyc dostajesz premie , a jak sie przylożysz to premia dodakowa ci wchodzi z wydajności , jak nie ma reklamacji dodatkowa premia .W okolicy nie zarobisz takiej kasy jak w ultra .Ale najwazniejsze jest ze jest fajna atmosfera ,dobrze nam sie pracuje , chce sie chodzić do pracy .Co tez ważne , mozemy zawsze porozmawiać z kierownikiem czy nawet pania prezes ,sama nas wypytuje ,interesuje sie wszystkim .
1
onaaaaaaaa 2016-08-19 13:22
za 100 mln nie poszla bym tam do pracy
3
tomek 2016-08-19 14:29
Odpowiednie kwalifikacje to rzeczywiscie normalny wymóg do spełneinia, ale jakie są tutaj benefity socjalne?
1
zainteresowany 2016-08-28 07:36
Czy ktoś ma informacje na temat oddziału w Kłodzku? Jak długo oni już działają? A może dopiero zaczynają? Jak tam wygląda praca?
JB 2016-09-28 22:50
Kiedy nie zna się genezy powstania jakiegokolwiek przedsięwzięcia, powodów, wizji prekursorów, wyznaczonych celów i innych niezmiernie ważnych składowych, nie należy dokonywać ocen całości tego Bytu.

Zalecam wstrzemięźliwość bądź zwyczajny umiar w krytyce, mogącej dotknąć czysto prywatnie osoby, które:

- miały pomysł na ten bussines,
- znalazły po wielu staraniach stałych odbiorców ,
- poświęcają swój cały potencjał i czas na pracę,
- znoszą fochy nieświadomych niczego pracowników,
- speraja się z wieloma instytucjami również w interesie pracowników,
- jako jedyni są żywo zainteresowani rozwojem ,

wreszcie!

- jako jedyni wylozyli na to przedsięwzięcie kasę!!!

I ryzykują ją codziennie współpracując z Wami.

Do wszystkich chowajacych sie w cieniu monitora!

Nie macie pojęcia jakim obciążeniem dla człowieka jest prowadzenie firmy. Ciągła walka, która odbija się na zdrowiu zarówno właścicieli firmy jak i na ich najbliższych. Stres, graniczacy często z szalenstwem.

Skoro tyle wiecie o tym, co należy usprawnić a co zmienić kompletnie, to sami zakladajcie firmy i prosperujcie jak najlepiej. Na szczęście każdy ma dziś już do tego prawo. A jak nie? To trochę więcej szacunku dla ludzi, na których garnuszku obecnie jesteście.
3
Jan 2016-10-19 17:04
No w tym momnecie Ultra Plus jest naprawdę w porządku, nie mogę zarzucić im totalnie nic, firma po prostu marzenie jeśli szuka się długiej i wartościowej pracy, za przyzwoite pieniądze, wiadomo chyba i naprawdę szczerze ich polecam, przemyślcie to sobie
Luter 2017-01-03 08:39
Zgadzam się z Tobą. Dobrzy ludzie w każdej firmie są podstawą bo to oni budują jej markę. szefostwo jedynie nadaje kierunek ich pracy.
BH 2017-01-30 17:35
TOTALNE BZDURY !!! POZYTYWNE KOMENTY PISZE JEDNA I TA SAMA OSOBA !!! NIE PŁACĄ NA CZAS. ZA WLASNE BŁĘDY OBWINAJA WSZYSTKICH BYLE TYLKO NIE SIEBIE . UMAWIAMY SIE NA PEWNĄ STAWKE A W RZECZYWISTOŚCI DOSTAJEMY MNIEJ . KAŻĄ PODPISYWAĆ ZGODY NA OTRZYMANIE WYPŁATY Z POŚLIZGIEM ABY UNIKNĄĆ KAR OD PIP . JESTEŚ NORMALNY TO SZUKAJ INNEJ PRACY . JA ODCHODZĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE . PRACY WOKÓŁ DUŻO . WYSTARCZY DOBRZE POSZUKAĆ.
3
Kac 2017-02-09 15:46
Ale to nic nowego nie napisałeś - zawsze tak było ze nie płacili itd... a teraz chcą żeby każdy się na to godzil w sposób oficjalny ... i ta zgnita atmosfera ... fuuu
3
Lucek 2017-02-12 19:53
Czy firma ma aktualnie jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem o nich dobre,opinie a może tu ktoś ma informacje i mógłby się podzielić? Miałbym blisko do pracy?
Klik 2017-02-14 14:26
Hahahahah dobre opinie .... ale gdzie ? O czym ? Od kogo ? To napewno mówisz o U+ ?
Hipster 2017-02-14 15:18
Pozytywne komenty to pewnie ten srednio rozgarniety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iz IWONKA smaruje. :D

Jesli lubisz upominac sie o wyplate, dawac opier...c sie bez powodu, kochasz chaos i destrukcje, chcesz co kilka miesiecy/tygodni pracowac z nowymi ludzmi a na widok wlasnej siostry w bikini robi Ci sie goraco:

IDZ DO ULTRA PLUS!!!
2
mm 2017-02-17 11:47
Dziadostwo i tyle , odechciało mi się pracować u "prywaciarzy" dzięki tej firmie
1
Leon 2017-02-19 16:25
Pracuję w Ultra Plus i nie zgadzam sie z takimi opiniami.! W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze ale to nie znaczy , że firma jest do niczego. Firma to też ludzie i bardzo dużo zależy od pracy całej załogi.! Chyba nikt nie chce żeby firma upadła?
Niki 2017-02-24 16:15
Cześć, ja też się nie zgadzam. Firma nie jest do niczego, nasza praca jest naprawdę fajna, ludzie dobrze się znają, lubią że sobą pracować i lubią to co robią. Uważam że załoga jest zgrana, ostatnio nawet od dłuższego czasu niezmienna - co jest tutaj niesamowitym wyczynem, tylko jest jedno wielkie ALE, jedna-JEDYNA - osoba potrafi zniszczyć całą pozytywną atmosferę, zabić chęci do pracy, zrównać cię z ziemią i spowodować że cały twój entuzjazm który wnosisz codziennie rano do zakładu znika wraz z przekroczeniem progu i wszyscy wiemy o kogo chodzi. Ale co my możemy zrobić - NIC, nic z tym NIKT nie może zrobić, chyba poza szukaniem innej pracy bo tak długo się nie da...
Zostaw swoją opinię o ULTRA PLUS - Jaroszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ULTRA PLUS