logo ULTRA PLUS

ULTRA PLUS

Jaroszów

Opinie o ULTRA PLUS

000 2015-12-23 12:09
Polecam firme !Ma bardzo dobre produkty !Wielke przedsiembiorstwo , fajni ludzie
magazynier 2016-01-02 08:52
na magazynie pracuje już parę lat i praca jest ciężka ,magazyny są duże i bardzo dużo towarów ,załadunki , rozładunki....wiadomo jak na magazynie. Są różne okresy ,ale towaru dużo wypuszczamy. Utrzymanie porządku jest najtrudniejsze bo produkcja idzie non stop ,ale jak dobrze robotę się ustawi,na drugiej zmianie nie zostawią bałaganu ,to robota idzie .Wypłaty dla magazynierów są sporo wyższe jak 2000 zł.
Ktos 2016-01-03 10:16
Zgadzam się z Domin. Nie jest to łatwa praca ale jak się ma dobrą organizację pracy to wszystko idzie o wiele łatwiej. No i trzba przyzać, że w Ultra Plus zarobki są dobre i niejednokrotnie przekraczają kwotę 2000 zł.
maszynista 2016-01-04 20:04
chce złożyc do was podanie na operatora , napiszcie czy pracujecie na zmiany ? jak z hajsem w podstawie ? słyszałem , czy premie można wyrobić ? na wózek tez mam papiery , ale wole 8 godzin na maszynach.
maciuś 2016-01-20 19:10
Słyszeliście ??? Podsumowanie roku podano u nas na zakładzie .ultra osiągnął kolejny rekord 50 % wzrostu do poprzedniego roku .Jakieś nagrody się posypały ..... ktoś wie o co dokładnie chodzi ?Co tu wiele mówić .Koleżanki i koledzy - niech moc będzie z nami !!!!!!!!Mnie tam duma przepełnia ,ze jestem w ultra .
Mariusz 2016-05-17 13:34
Pracuję w firmie już jakiś czas, może faktycznie nie jest idealna, jednak ja nigdy nie miałem większych problemów, wymagają swoje jednak człowiek spokojnie się ze wszystkim wyrabia jeśli pracuje uczciwie. Większość złych opinii niestety dodają ludzie którzy od dawna nie pracują i zależy im tylko na oczernieniu firmy po złości, ale to już niestety mentalność ludzka... Ja jestem zadowolony i sam nawet kilku znajomym poleciłem pracę w UP. Najlepiej przekonać się samemu i wyrobić własne zdanie :)
1
Patrycjusz 2016-05-30 14:07
Zgadzam się, niektórzy mają tutaj wymagania jak z kosmosu za pracę produkcyjna, stawka jest ok, warunki dobre, po wyrobieniu normy lub własnym zaangażowaniu przydzielane są premie, więc to na pewno motywuje do pracy. Co prawda nie pracuję już w UP z powodu wyjazdu za granicę, ale gdybym był w kraju na pewno nadal bym pracował.
Opinia 2016-06-21 12:05
Daj sobie spokój za wczasu
Gron 2016-06-21 18:57
no ja pracuje w ultra plus ,tez na umowe o prace .To zalezy gdzie tafisz .to co jest fajne w ultra ,że kierownik nowego pracownika sprawdza , daje na rózne stanowiska i daje tam gdzie możesz być najlepszy .Czasem jak sytuacja sie zmienia i trzeba pomoc drugiemu wydziałowi , jestesmy przesuwani .Tu są dobrzy kierownicy i fajna atmosfera .Kierownicy pracuja razem z nami ,nie mendzą a organizują nam prace ,czasem sie miedzy sobą kłócą bo zawsze nasza kierowniczka walczy o nas .codziennie zdajemy raport do kierownika gdzie wykazujemy co zrobilismy i na tam wyliczają premie ,ktora jest od wykonanych norm .Premie są zawsze , a normy nie sa wyżyłowane .Jak jesteś w zgranej ekipie to praca idzie , premie sa fajne .Ocenia sie różne rzeczy, za samo to ze do pracy przychodzisz ,że kierownik moze na ciebie liczyc dostajesz premie , a jak sie przylożysz to premia dodakowa ci wchodzi z wydajności , jak nie ma reklamacji dodatkowa premia .W okolicy nie zarobisz takiej kasy jak w ultra .Ale najwazniejsze jest ze jest fajna atmosfera ,dobrze nam sie pracuje , chce sie chodzić do pracy .Co tez ważne , mozemy zawsze porozmawiać z kierownikiem czy nawet pania prezes ,sama nas wypytuje ,interesuje sie wszystkim .
1
onaaaaaaaa 2016-08-19 13:22
za 100 mln nie poszla bym tam do pracy
6
tomek 2016-08-19 14:29
Odpowiednie kwalifikacje to rzeczywiscie normalny wymóg do spełneinia, ale jakie są tutaj benefity socjalne?
1
zainteresowany 2016-08-28 07:36
Czy ktoś ma informacje na temat oddziału w Kłodzku? Jak długo oni już działają? A może dopiero zaczynają? Jak tam wygląda praca?
JB 2016-09-28 22:50
Kiedy nie zna się genezy powstania jakiegokolwiek przedsięwzięcia, powodów, wizji prekursorów, wyznaczonych celów i innych niezmiernie ważnych składowych, nie należy dokonywać ocen całości tego Bytu.

Zalecam wstrzemięźliwość bądź zwyczajny umiar w krytyce, mogącej dotknąć czysto prywatnie osoby, które:

- miały pomysł na ten bussines,
- znalazły po wielu staraniach stałych odbiorców ,
- poświęcają swój cały potencjał i czas na pracę,
- znoszą fochy nieświadomych niczego pracowników,
- speraja się z wieloma instytucjami również w interesie pracowników,
- jako jedyni są żywo zainteresowani rozwojem ,

wreszcie!

- jako jedyni wylozyli na to przedsięwzięcie kasę!!!

I ryzykują ją codziennie współpracując z Wami.

Do wszystkich chowajacych sie w cieniu monitora!

Nie macie pojęcia jakim obciążeniem dla człowieka jest prowadzenie firmy. Ciągła walka, która odbija się na zdrowiu zarówno właścicieli firmy jak i na ich najbliższych. Stres, graniczacy często z szalenstwem.

Skoro tyle wiecie o tym, co należy usprawnić a co zmienić kompletnie, to sami zakladajcie firmy i prosperujcie jak najlepiej. Na szczęście każdy ma dziś już do tego prawo. A jak nie? To trochę więcej szacunku dla ludzi, na których garnuszku obecnie jesteście.
3
Jan 2016-10-19 17:04
No w tym momnecie Ultra Plus jest naprawdę w porządku, nie mogę zarzucić im totalnie nic, firma po prostu marzenie jeśli szuka się długiej i wartościowej pracy, za przyzwoite pieniądze, wiadomo chyba i naprawdę szczerze ich polecam, przemyślcie to sobie
Luter 2017-01-03 08:39
Zgadzam się z Tobą. Dobrzy ludzie w każdej firmie są podstawą bo to oni budują jej markę. szefostwo jedynie nadaje kierunek ich pracy.
1
BH 2017-01-30 17:35
TOTALNE BZDURY !!! POZYTYWNE KOMENTY PISZE JEDNA I TA SAMA OSOBA !!! NIE PŁACĄ NA CZAS. ZA WLASNE BŁĘDY OBWINAJA WSZYSTKICH BYLE TYLKO NIE SIEBIE . UMAWIAMY SIE NA PEWNĄ STAWKE A W RZECZYWISTOŚCI DOSTAJEMY MNIEJ . KAŻĄ PODPISYWAĆ ZGODY NA OTRZYMANIE WYPŁATY Z POŚLIZGIEM ABY UNIKNĄĆ KAR OD PIP . JESTEŚ NORMALNY TO SZUKAJ INNEJ PRACY . JA ODCHODZĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE . PRACY WOKÓŁ DUŻO . WYSTARCZY DOBRZE POSZUKAĆ.
4
Kac 2017-02-09 15:46
Ale to nic nowego nie napisałeś - zawsze tak było ze nie płacili itd... a teraz chcą żeby każdy się na to godzil w sposób oficjalny ... i ta zgnita atmosfera ... fuuu
4
Lucek 2017-02-12 19:53
Czy firma ma aktualnie jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem o nich dobre,opinie a może tu ktoś ma informacje i mógłby się podzielić? Miałbym blisko do pracy?
Klik 2017-02-14 14:26
Hahahahah dobre opinie .... ale gdzie ? O czym ? Od kogo ? To napewno mówisz o U+ ?
Hipster 2017-02-14 15:18
Pozytywne komenty to pewnie ten srednio rozgarniety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iz IWONKA smaruje. :D

Jesli lubisz upominac sie o wyplate, dawac opier...c sie bez powodu, kochasz chaos i destrukcje, chcesz co kilka miesiecy/tygodni pracowac z nowymi ludzmi a na widok wlasnej siostry w bikini robi Ci sie goraco:

IDZ DO ULTRA PLUS!!!
8
mm 2017-02-17 11:47
Dziadostwo i tyle , odechciało mi się pracować u "prywaciarzy" dzięki tej firmie
4
Leon 2017-02-19 16:25
Pracuję w Ultra Plus i nie zgadzam sie z takimi opiniami.! W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze ale to nie znaczy , że firma jest do niczego. Firma to też ludzie i bardzo dużo zależy od pracy całej załogi.! Chyba nikt nie chce żeby firma upadła?
Niki 2017-02-24 16:15
Cześć, ja też się nie zgadzam. Firma nie jest do niczego, nasza praca jest naprawdę fajna, ludzie dobrze się znają, lubią że sobą pracować i lubią to co robią. Uważam że załoga jest zgrana, ostatnio nawet od dłuższego czasu niezmienna - co jest tutaj niesamowitym wyczynem, tylko jest jedno wielkie ALE, jedna-JEDYNA - osoba potrafi zniszczyć całą pozytywną atmosferę, zabić chęci do pracy, zrównać cię z ziemią i spowodować że cały twój entuzjazm który wnosisz codziennie rano do zakładu znika wraz z przekroczeniem progu i wszyscy wiemy o kogo chodzi. Ale co my możemy zrobić - NIC, nic z tym NIKT nie może zrobić, chyba poza szukaniem innej pracy bo tak długo się nie da...
4
Wich 2017-02-27 10:28
Dajcie soków - szukajcie innej roboty i tyle ... to nie jest firmą tylko dziadostwo i tyle.
1
Janusz 2017-02-27 11:46
Dajcie wiecej SOKOW! WOLNOSC DLA POMIDOROW!
Sok 2017-02-28 11:35
A ja wolę pomarańcze !!!! Bla bla bla
Plesń 2017-03-03 13:38
Ale to wszystko tu zgnite
3
Natalia 2017-03-11 12:01
ULTRA PLUS ma długoletnią tradycję i doświadczenie. Sadzę, że wiele uwag o których jest mowa można przekazać na adres e-mail info@ultraplus.pl,
Zdzichu 2017-06-13 12:19
cześć jakie są warunki pracy i płacy w Ultra Plus, czy można liczyć na stałą i stabilną pracę. Proszę o pomoc, uprzejmi koledzy i koleżanki.
Luter 2017-06-16 18:36
Mam zamiar aplikować do firmy i dlatego bardzo proszę o kilka istotnych informacji. Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym uzupełnić swoją wiedzę. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy poza pensją są jakieś dodatki?
Dobra rada 2017-06-27 12:51
Nie aplikuj !
1
LuteMater 2017-07-02 10:47
Mam nadzieję, że sprzedaż na rynek niemiecki to dobra opcja?
Natalia 2017-08-02 13:17
@Dobra rada co sprawia, że odradzasz innym pracę w ULTRA PLUS? Masz jakieś konkretne argumenty? Jeśli tak, to chętnie je usłyszymy. Ważne jest również by pamiętać, że to co Tobie w firmie nie odpowiadało, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia. Dlatego tak istotne są merytoryczne i bardziej szczegółowe wpisy.
Mm 2017-08-03 12:18
Witam to może ja podsumuję swoją opinię na temat swojej dość długiej pracy na Kwiatowej, oczywiście jest to wyłącznie moja opinia i moje odczucia, nie każdy musi się z tym zgadzać
PLUSY:
- dość dobre wynagrodzenie podstawa+ ruchoma premia
- fantastyczna atmosfera między pracownikami
- bez problemu urlopy, wolne jeśli jest potrzeba wyjść chwilę wcześniej, przyjść do pracy np godzinę później nikt nie zrobi z tego powodu problemów oczywiście w uzasadnionych sytuacjach
- umiarkowanie ciężka fizycznie ale w miarę spokojna praca
- dość luźna atmosfera
- względny porządek na hali
MINUSY
- brak socjalu ( mam na myśli bony, paczki wczasy pod gruszą itp.)
- brak stołówki
- słabe zaplecze sanitarne
- latem temperatury bardzo wysokie na hali
- jedna przerwa 15 minut ( przy upałach druga 5 minut)
- brak możliwości rozwoju i awansu
- kierownik produkcji o specyficznym charakterze ale tę ocenę zostawię dla siebie
Laluna 2017-08-07 16:15
Zgadzam się z Twoją opinią , ale z tą premią to coś nie tak , jakoś nie widzimy jej nigdy
Justyna 2017-08-11 12:36
Interesuję się firmą ponieważ aplikowałam na stanowisko technologa . Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy są dodatki socjalne?
Laluna 2017-08-11 17:05
Poczytaj post Mm , w pełni odzwierciedla sytuację w firmie\ pomijając tę premię \- nic dodać , nic ująć
Dariusz 2017-08-15 14:46
Czy stanowisko ds. eksportu na rynek niemiecki jest jeszcze aktualne? Wiem, że to pytanie nie na forum ale czasami tu wienie wiecie i więcej się dowiem niż drogą oficjalną. Wiele dobrego słyszałem o firmie,
Golas 2017-08-15 21:25
Za zadne pieniądze nie chciałbym tu pracować, znam parę osób które tu pracowało - po pręty nawet jakby mi zapłacili 100 tys miesięcznie nie przyszedł bym nawet na rozmowę . Tutaj po tygodniu psychicznie jesteś kompletnym zerem a fizycznie po dwóch tygodniach. Współczuję wszystkim którzy walczą o chleb w tej firmie
2
Golas 2017-08-15 21:26
Za zadne pieniądze nie chciałbym tu pracować, znam parę osób które tu pracowało - po pręty nawet jakby mi zapłacili 100 tys miesięcznie nie przyszedł bym nawet na rozmowę . Tutaj po tygodniu psychicznie jesteś kompletnym zerem a fizycznie po dwóch tygodniach. Współczuję wszystkim którzy walczą o chleb w tej firmie
1
Lucek 2017-08-19 13:16
Myślę, że firma bardzo dobrze radzi sobie bez niektórych osób. To co produkujemy zawsze będzie potrzebne. Mam przynajmniej pewną pracę nawet w kryzysie
Mm 2017-08-24 18:00
Do: Lucek, Lutek, Luter, to super że firma sobie bardzo dobrze radzi bez nas :) nie ma przecież ludzi niezastąpionych ;) ja też mam przynajmniej pewną pracę i nawet bez kryzysu;)) pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
1
Marek 2017-08-25 08:25
Mam zamiar aplikować do formy i robiąc małe rozeznanie dowiedziałem się, że ULTRA PLUS ma dobrą opinię jako pracodawca. Może mi ktoś podpowiedzieć jak się teraz pracuje? Na jaką umowę mogę liczyć na początek? Dobrze będzie jeśli dostanę się do firmy!
Laluna 2017-08-25 19:18
Praca jak praca , presji nie ma, jest dobrze, załoga super , mimo ,że w większości to Ukraińcy, zarobki też nie złe ,co do umowy to nie wiem jak to teraz jest , kiedyś przez trzy miesiące było o dzieło , nie spodziewaj się tylko komfortowych warunków socjalnych !!
Natalia 2017-08-28 11:41
@Laluna co masz na myśli mówiąc o warunkach socjalnych? Rozumiem też, że nie znasz do końca aktualnych warunków zatrudnienia. Czy też nie wiesz na jakie mogą liczyć osoby nowe? Ktoś z pracowników ULTRA PLUS mógłby wypowiedzieć się w tej kwestii?
Laluna 2017-08-28 20:01
Warunki socjalne w tej firmie kuleją tz.
-brak stołówki
-słabe zaplecze sanitarne( do wyboru toy toy albo męska toaleta )
-wysoka temperatura na hali , zimą dośc chłodno
-byle jak szatnia
-nie ma bonów świątecznych, premii żadnych
Tak jak napisałam , nie wiem jaką umowę dostają teraz nowe osoby .
Plusem ogromnym jest bardzo dobra atmosfera w pracy
odp. Laluna 2017-08-29 15:15
z pewnością "Super atmosfery" nie tworzy Mirek W i pan Filip J !!!
2
Laluna 2017-08-30 18:54
No cóż , rózne charaktery tu pracują . P. Filipa nie słychać , a z p. Mirkiem trzeba rozmawiać jego językiem
Bartosz 2017-09-02 16:49
Czy może ktoś podpowiedzieć mi kilka informacji o pracy w eksporcie na rynek francuski, przynajmniej z takim językiem.
Natalia 2017-09-08 09:15
@Bartosz zamierzasz aplikować na stanowisko Specjalista ds. Exportu? Pojawiła się taka oferta pracy. W jej treści bardzo szczegółowo opisany jest zakres obowiązków, jednak rzeczywiście, informacje bezpośrednie od pracowników tego działu mogą być bardzo pomocne.
Zostaw swoją opinię o ULTRA PLUS - Jaroszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ULTRA PLUS