logo GALTON

GALTON

Kraków

Opinie o GALTON

Janusz 2014-11-18 15:38:35
Agenci zawsze uśmiechnięci i profesjonalni. Korzystałem już z ich usług, dobrze znali prezentowane mieszkanie, oferta była pełna i wiarygodna, na miejscu wszystko się zgadzało. Jeśli jeszcze kiedyś będę potrzebował pomocy, na pewno się do nich zgłoszę. Polecam :)
4
eM 2015-01-20 18:39:46
Firma GALTON to jeden wielki oszust!!! Umowy są knstruowane w taki sposób że ledwo wyciągniesz chociaż grosz! Straszą sądem, klientów traktują jak szmaty, pracowników zresztą też. Wiem bo sam pracowałem. W 100% NIE POLECAM TEGO CHŁAMU!!!
3
Pracownik w Galton 2015-03-29 17:52:01
Jestem pracownikiem Galton i nie mogę się zgodzić z przedmówcą ponieważ ja klientów jak szmat nie traktuję i są zadowoleni i mnie polecają. Zastanawia mnie jedna sprawa dlaczego ktoś komu nie wyszło w takiej branży jak nieruchomości zwala winę na wszystko inne tylko nie na siebie...? To jest praca w sprzedaży i nie każdy się do niej nadaje, może najpierw trzeba się zastanowić co się chce robić...? Ja natomiast zapraszam osoby chcące się rozwinąć w tej branży, choć nie ukrywam że jest trudna i trzeba najwięcej dać od siebie.
3
Po rozmowie Asia 2015-04-24 20:29:39
Pytacie o tą firmę, byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Galton, oferta pracy bardzo ciekawa, jednak stanowisko dość wymagające, czasowo nie dla mnie ze względu na studia ale może na wakacje się skusze!
Jak dla mnie SUPER! POLECAM!

1
DB 2015-06-04 09:44:20
Pisanie oceny po odbyciu rozmowy nie jest zbyt obiektywne- przecież to oczywiste że jak w każdej firmie sprzedażowej wciskają kit rekrutom.

Jaka jest atmosfera? Liczy się tylko kasa, to czy zarabiasz, czyli ile mieszkań wciśniesz ludziom i za jakie pieniądze.

Wieczne pretensje o wszystko, ciągłe straszenie obcięciem wypłaty, nerwowa atmosfera, szefostwo wiecznie niezadowolone...

Praca teoretycznie po 8h, w rzeczywistości po 12h dziennie, 2 soboty pracujące, w praktyce zwykle 4 soboty, bo się poumawia spotkania i trzeba na nie iść.I nikogo nie obchodzi że pracujesz 6 dni po 12h. Masz wyciągnąć pieniądze od klienta i tyle!

Pracowałam tam w zeszłym roku i do dzisiaj mam traumę. Myślę że wszystkie dobre opinie zostały napisane przez tą firmę a nie pracowników ( nie ma takiej opcji)
1
Klient 2015-06-16 20:51:43
Klientom biura Galton polecam przyjrzeć się dokładnie podpisywanej umowie pośrednictwa, biuro oczekuje pełnej prowizji nawet w przypadku gdy klient zrezygnuje z danego lokalu. Odradzam zdecydowanie.
1
GALTON 2015-06-22 18:49:16
Dziękujemy za opinię na nasz temat, jeśli zaszła jakaś sytuacja nie komfortowa dla naszego klienta to bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą w celu wyjaśnienia problematycznej kwestii.
GALTON 2015-06-22 18:57:09
Bardzo ciekawe jest to co zostało napisane, natomiast w zeszłym roku żadna kobieta nie świadczyła dla nas usług.
PS. Odpisuje pracownik firmy, który jest za to odpowiedzialny.
Marta Klientka 2015-08-11 13:45:42
Witam, chętnie podzielę się moją opinią na temat firmy Galton oraz jej pracownika. Z polecenia trafiłam do tej firmy, bezpośrednio zajmował się mną właściciel i nadzorował cały proces sprzedaży mojego mieszkania. Chciałam polecić firmę w 100%, do sprzedaży mojego mieszkania podeszli bardzo profesjonalnie, całość transakcji trwała 2 miesiące, włącznie z załatwieniem kredytu dla klienta kupującego moje mieszkanie. Agencja zadbała o wszystko, kontakt był nawet w bardzo późnych godzinach wieczornych jak i w niedziele. Chciałam podkreślić, że zaangażowanie oraz podejście do mnie jako klientki było bardzo profesjonalne.
Opinie zawsze o firmach mogą być różne, polecam zadzwonić w pierwszej kolejności aby porozmawiać z pracownikiem firmy i dowiedzieć się wszystkiego.
2
Oskar 2015-08-21 11:01:00
Byłem obsługiwany przez agenta, którego oddział mieści się przy ul Lea, bardzo szybko i bardzo sprawnie przeszedłem z agencją przez proces najmu mieszkania. Zostałem poinformowany o wszystkim i widać było że z właścicielem się znali co też było na plus. Ja mogę polecić.
1
Student 2015-09-02 14:57:41
Polecam firmę! Studiuję w Krakowie i korzystałem z tego biura. Dziewczyna, która mi pokazywała mieszkania była zawsze dostępna i załatwiła wszystko o czym rozmawialiśmy.
1
Kupujący-Kraków 2015-12-14 12:34:34
Określę firmę Galton jako firmę, która zna się na tym co robi. Kupowałem przez nich mieszkanie i chętnie zostawiam opinię. Bardzo dobra obsługa, szybkość z doprowadzeniem do zakupy, wszystko to czego taki klient jak ja potrzebował. Dzięki!
1
Monika 2016-01-22 09:40:28
Chciałabym poinformować i podziękować Państwa firmie za obsługę naszego mieszkania, spotkania z Państwa pracownikiem były na najwyższym poziomie jego kompetencji!To Państwa pracownik zdjął ze mnie wszystkie obowiązki dotyczące zawarcia umowy, wielokrotnego pokazywania oraz poprowadził rozmowę w języku obcym i przygotował umowę z klientami którzy sie zdecydowali! Po zakończeniu całego procesu miałam wrażenie że właśnie tak ma wyglądać pośrednictwo. Życzę wszystkiego dobrego!
Właściciel Jurek 2016-02-09 16:08:02
Jestem zadowolony z obsługi mojego mieszkania przez Galton.
Mogę polecić ich innym właścicielom. Znają się na tym co robią. Miła i szybka współpraca już przy niejednym mieszkaniu.
1
MartinP 2016-02-17 08:51:58
Oprócz tego, że szybko znaleźli klienta na zbycie mojej nieruchomości to do tego fachowa wiedza agenta i doświadczenie było duże co wydaje mi się przyspieszyło cały proces. Polecam!
UKR 2016-03-22 12:21:19
Polecam współpracę, z firmą. Znaleźli szybko mieszkanie do zakupu, wszystko sprawdzili i w 1 tydzień to się wszystko odbyło.
1
Arek K 2016-04-05 10:57:32
Współpraca z Galtonem była bardzo udana. Mam nadzieje, że kolejna pozytywna opinia dla Państwa firmy przyniesie kolejnych klientów.
GALTON 2016-04-11 12:22:07
Bardzo dziękujemy za komentarze i oczywiście zapraszamy do dalszej współpracy.
Praktycznie w każdym miesiącu spotykamy się z nowymi kandydatami, którzy chcą do nas dołączyć. Dlatego wszystkie zainteresowane osoby prosimy o wysyłanie CV na adres biuro@galton.pl.
Dziękujemy TEAM GALTON!
Andrew 2016-05-03 16:19:50
Polecam usługi Galton, sam bardzo byłem zadowolony z pracy jaką wykonała dla mnie ta firma.
coś tu śmierdzi... 2016-05-23 02:44:04
Te dobre opinie wyglądają jak by pisała je jedna osoba...
2
GALTON 2016-06-15 16:17:54
Wszystko jest możliwe. Pewne jest jednak jedno - ta ewentualna osoba nie jest pracownikiem naszego biura i nie robi tego na nasze polecenie ani za naszą wiedzą. Pozdrawiamy ;)
Bartek 2016-06-22 11:14:11
Na pewno mogę polecić ( usunięte przez administratora ) , bardzo dobrze mi się z nim współpracowało. Co do reszty agentów to nie wiem.
Lena 2016-09-22 00:25:09
Bardzo polecam agencje, zwłaszcza Agentke nieruchomości Pani Marceline Gudzele! Działają bardzo profesjonalnie, niesamowicie szybko ( klienta udało się znaleźć w ciągu 2 dni :), staly kontakt, robią bardzo dobra reklamę nieruchomości, opis, profesjonalne zdjęcia, dokladnie i szczegolowo przygotowana umowa! Jestem bardzo zadowolona z usług i serdecznie polecam!
tito ortiz 2016-09-22 10:19:55
szczerze? szeptanka i to niezbyt udana - opinie pisane tym samym stylem, w równych odstepach czasu. Każdy post poprawiony w autokorekcie, idealny bez żadnych błędów stylistycznych i interpunkcyjnych. Nierealne...
1
olij 2016-09-22 12:07:11
Ja to chętnie na tego specjalistę sprzedaży bym się załapał, bo oprócz narzędzi pracy, jest tutaj szansa na odpowiednie zatrudnienei w ramach umowy o pracę. W końcu o taką stabilność jest teraz dość trudno.
Zostaw swoją opinię o GALTON - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GALTON