brak logo

Cartridge point

Lublin

Opinie o Cartridge point

aqq 2013-04-22 22:08
Firma która nie wywiązuje sie z obietnic, które padają na rozmowie kwalifikacyjnej. po miesiecznym okresie próbnym nie dostaje sie kasy za pracę bo twierdzą ze na rozmowie bylo mówione ze okres próbny jeździ sie za darmo i trzeba wyrobic target. O samochodzie służbowym i telefonie można zapomniec bo moze sie go dostanie po 3 miesiacach i wyrobieniu bajecznych targetów. Firma nieuczciwa i mająca ludzi którzy w niej pracują w dalekim mniemaniu. Prezes przemysław nie ma pojęcia o pracy przedstawiciela i nie ma pojecia co sie dzieje w "jego firmie"
ogolnie nie polecam i odradzam tam prace....
18
tw 2013-12-21 07:50
podpisuje sie pod komentarzem osoby powyzej, firma totalny krzak, zdecydowanie trzymac sie od nie z daleka
7
!!!!! lubliniacy uwaga !!!!! 2014-10-12 23:07
OMIJAĆ Z DALEKA !!!! Prezes Pan Cwany Burak !!!! Wielki biznesman bez pojęcia opowiada tylko co to nie on ,gdzie to nie on ,a Ty jako PH nie radzisz sobie ? Umowa na 50 drukarek to mało i nagle zasady premiowania się zmieniają . Zarobki obiecane jak z Bajki ,a faktycznie da tyle ile mu sie akurat podoba !!!Daje najniższą stawkę i mówi ,że to bardzo dużo !!! bo szkolenia ,bo on gwarantuje rozwój i same korzyści Umowa o dzieło które jest niewykonalne więc nie załpaci!!! Samochód będzie oczywiście ,ale kiedy tego nie wie nikt!Zwróci co prawda za paliwo jak będzie miał ochote (mi nie zwrócił do tej pory ) Bardzo pozytywne biuro gdyby nie ono ten facet sam by nie wiedział co właściwie robi !!!! Bardzo nie polecam i z tego co wiem nie jestem pierwszą osobą którą tak się traktuje i jak widzę tu również to potwierdza tylko fakty !!!!!
7
ph 2015-01-19 15:30
Tragedia, zgadzam się z tym co piszą poprzednicy... Oszuści i tyle
1
Hardkorowiec 2015-01-24 00:30
Pracuję w firmie 2 miesiące, super produkt dobrze się sprzedaje. 90 drukarek na umowy w 1 miesiąc - 4500zł :) Dziewczyny w biurze pomocne i bardzo miłe, prezes w miarę ok. Polecam i Pozdrawiam Szefów sprzedaży
7
ela 2015-02-23 00:59
Nie polecam strata czasu marne zarobki już lepiej do konkurencji iść.
4
Kiko 2015-03-15 17:13
Jako pierwsza praca to ok. Można zdobyć doświadczenie jako przedstawiciel handlowy . Pensja w dużej mierze zależy od wyników.
2
skala 2015-03-16 20:33
Ja tam jestem zadowolony, trzeba się wdrożyć w temat ale ogólnie moge polecić . Nie miałem najmniejszego problemu z wyrobieniem targetu bo to nie 50 tylko 15 .
1
qwerty 2015-03-16 20:49
pracuje 2 miesiąc dla mnie ok, nie miałam żadnych problemów
1
Jacek Piotrowski 2015-03-25 10:01
Kiedy u nas była jakaś ela? Kto wpisuje te negatywne posty?
1
inka 2015-04-08 17:03
Zdecydowanie nie polecam. Prezesowi zależy tylko na tym, żeby mieć pracowników i nic za nich nie płacić. Byłam na półrocznym stażu (opłacanym przez Urząd Pracy),a później prezes miał mnie zatrudnić na 3 miesiące (na własny koszt). Okazało się, że zrzekł się tych 3 miesięcy zatrudnienia w trakcie mojego stażu, podczas którego odwalałam czarną robotę. Pozostali pracownicy też niemili, nie można z nimi pracować.
7
Michał 2015-04-21 13:03
Od stycznia firma zatrudnia już 5o handlowców w całej Polsce, więc rozumiem, że różne sytuacje się dzieją. Nie każdy nadaje się do sprzedaży, a szef dawał szansę prawie wszystkim. Ja zmieniłem pracę na własną działalność w innej branży, ale podobało mi się.Partnerskie podejście do pracownika i system wynagrodzeń zależący od wyników, a szczególnie dochód pasywny od firmy po osiągnięciu danego obrotu. Jeśli biznes z dotacji mi nie wyjdzie, to do tego wrócę.
3
jarek 2015-07-11 16:25
Dla mnie ok. Praca nie dla leniwych.
Piotr Nizioł 2015-08-19 10:05
Chyba konkurencja siedzi na portalu. Stiwen piszesz stek kłamstw i zastanawiam się co jest Twoim celem. Proszę przedstaw się jeśli piszesz takie słowa. Niestety internet wszystko przyjmie. Zajmuje się działem handlowym w Cartridge Point od stycznia. Można się ze mną skontaktować: http://www.goldenline.pl/piotr-niziol/ Zależy mi na osobach pracujących w naszej firmie i na wspólnym realizowaniu planów. Działam też na rynku od 5 lat rozwijając lubelską przedsiębiorczość działając w Inkubatorze Przedsiębiorczości gdzie funkcjonowało ponad 250 firm. Wiem jak ważne jest zaufanie w biznesie. Zarówno względem naszych klientów jak i pracowników. Proszę nie wierzyć w oszczerstwom, które są tu wypisywane. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu u "źródła" jak i do wspólnej współpracy w firmie.
3
Piotr Nizioł 2015-09-03 17:26
Mozart osoba przychodząca do pracy, pracuje na umowie pisemnej. Czyli przychodzisz na rekrutacje i dostajesz umowę na piśmie z warunkami. Na umową ustną pracy się nie rozpoczyna. Dlatego pisałem, że te poprzednie wpisy są kłamstwami, bo nie można komuś naobiecywać, a następnego dnia dać mu inną umowę. Życzę każdemu realizacji w życiu zawodowym. Ale też nie każdy musi pracować u nas w firmie. Osoby które wypisują tu komentarze mogą przedstawić się z nazwiska jeśli mają odwagę. Raczej te pomówienie nie są karalne. Inaczej każdemy zostawiam to pod rozwagę. Pozdrawiam, Dyrektor Handlowy Piotr Nizioł
sasza 2015-10-04 20:31
A może w ogłoszeniach nie było obiecanej podstawy 3000 zł i zwrotu kosztów za paliwo???? Potwierdzam że to wszystko bajki
3
Marian 2016-05-08 11:17
Ile średnio zarabia w Cartridge point Przedstawiciel Handlowy? Wiem, że w ubiegłym roku prowadzono dużo rekrutacji na te stanowisko, teraz ja szukam takiej pracy :)
Joanna 2017-04-20 11:46
@sasza dalej pracujesz w Cartridge point? Co możesz powiedzieć o obecnych warunkach pracy w firmie? Chętnie dowiemy się czy nastąpiły ostatnio jakieś zmiany.
Pracownik PNS 2017-04-30 09:08
Od kiedy sasza pracuje w CP ? Bawią mnie te komentarze , pracuje w CP 2 rok i o dziwo oprócz ludzi którzy przychodzą czasem na staż nie ma żadnej rotacji w firmie, cześć ludzi która pracuje na stałe jest właśnie po stażu. Zarobki jak na Lublin są przyzwoite a wypłata jest zawsze na czas. Myśle ze jeżeli przyszedł by ktoś na rozmowę i o prace i popytal ludzi ile tu pracują i jak jest faktycznie to zrozumiał by ze te negatywne opinie to chory marketing firm konkurencyjnych... pozdrawiam
Joanna 2017-06-09 10:15
@Pracownik PNS jeśli tak jak piszesz zespół jest stały i nie występuje rotacja, to dobrze świadczy o firmie jako pracodawcy. Rozumiem, że według Ciebie negatywne komentarze to działania konkurencji. Co w takim razie Ty jako pracownik mógłbyś powiedzieć na temat tego co w firmie działa dobrze? Co sprawia, że pracownicy są na tyle zadowoleni ze swojej pracy, że zostają w firmie na lata? Takie informacje mogą być cenne dla osób, które szukają nowego miejsca zatrudnienia i w poszukiwaniu opinii trafiły właśnie na ten wątek.
Magda 2017-07-19 11:43
Firma dająca duże możliwości rozwoju z fajną atmosferą pracy.
3
Doświadczony 2017-07-22 14:30
Jeśli ktoś faktycznie chce pracować, nie boi się kontaktów z ludźmi, ciągle pracuje nad sobą podnosząc swój poziom zawodowy, nie jest leniwy i nie czeka na darmochę to jest to właściwa firma do pracy. Natomiast dla krzykaczy, maruderów, roszczeniowców i konkurencji polecam pracę na zachodzie min 2 lata w firmach o podobnym profilu. Po takim stażu będziemy mogli konkretnie i przedmiotowo porozmawiać na temat warunków i zasad kultury pracy. Gorąco polecam, młody i ambitny zespół.
1
Zostaw swoją opinię o Cartridge point - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartridge point