brak logo

Sale4us

Wrocław

Opinie o Sale4us

Niko 2016-02-08 10:18:28
Szczerze polecam pracę w tej firmie. Pracowałem tam ponad dwa lata. Jeśli się starasz i zależy Ci na pieniądzach to spokojnie zarobisz 2 tys. Pozdro
1
saleus 2016-02-09 18:33:37
co za bzdura buahahaha tam pracuje moze 8 osob ,( usunięte przez administratora ) OMIJAC Z DALEKA :D
5
123 2016-03-08 15:15:55
Ktoś poleca czy może inne call albo do jakieś windykacji?
1
salesik 2016-03-16 21:23:16
potwierdzam ,( usunięte przez administratora ) dlatego pracuje tam kilka osob i to sami emeryci ... omijajcie z daleka
1234 2016-04-15 19:09:59
Nigdy nie bawiłem się w komentowanie na takich forach, ale czytając komentarze nie mogłem się powstrzymać :) Drodzy czytelnicy, w żadnej pracy za nic nie robienie nie dostaje się kasy! Ta firma wyjątkowo przymyka oczy na osoby, które nawet od poczatku nie miały nic do zaprezentowania! Przyjmują tam każdą grupę wiekową, śmiesznie słyszec, że mając 40 lat jestem emerytem! :) jeżeli ktoś skreśla ludzi zważając na wiek to tylko świadczy o jego niskim poziomie. Firma jest ok i dajcie sobie spokój ci, którzy za robienie "wałków" nie dostali takiej kasy jakąby chcieli! Ja zawsze dostawałem-mimo wieku!
lucco 2016-04-23 14:43:40
dokładnie, lepiej bym chyba tego nie ujął @1234 :) jak ktoś nie chce pracować, to lepiej, żeby tego nie robił i nie zajmował miejsca tym, co chcą pracować, praca z klientem zwłaszcza na infolinii nie jest łatwa, ale jak ktoś ma ambicje to naprawdę można dobrze zarobić, a firma też o to dba
sw mikolaj 2016-04-28 14:46:03
ale w s4u nikt nikomu miejsca nie zajmuje hehe - jest go pelno bo nie ma chetnych do pracy w tym dziwnym cc - niestety odradzam i potwierdzam ze ucinaja gdzie moga a konkursami i dodatkowymi akcjami oraz dobra mina nie nadrobicie :P
1
nogan 2016-05-22 21:11:57
sw mikolaj, a czy ktoś wie coś na temat pracy u nich ? słyszałem, że w chwili obecnej wymagają minimum 2 lat doświadczenia i do tego odpowiednio dużej ilości przeszkolenia. Czy ktoś coś na ten temat wie ? I jak przeprowadzana jest rekrutacja do nich ? Będę wdzięczny.
trader 2016-05-25 18:44:56
*św. mikołaj Nie wymagają aż tak długiego doświadczenia. Jeśli masz nawet krótkie doświadczenie w sprzedaży to na pewno będą Tobą zainteresowani, a nawet jeśli nie masz to szybko się u nich nauczysz wszystkiego.
do głąbów sprzedaży 2016-05-26 00:53:25
W tej firmie w dresach mogą chodzić nawet kierownicy. Muszę powiedzieć, że pracowałam tam trochę i było bardzo fajnie. Polecam szczególnie projekt gdzie sprzedają komórki. Na stacjonarnych to rzeczywiście siedzą emeryci i Ci którym mniej idzie. A ci co im w ogóle nie idzie to zamiast dalej tam pracować i się rozwijać to siedzą w domu i wypowiadają się negatywnie o firmie:P
pracownicy 2016-06-08 13:57:41
Witajcie!!! Pracujemy w tej firmie i jesteśmy zadowoleni. Wypłata na czas i dobra atmosfera.
sesesese 2016-06-20 20:14:25
to pracujcie zamiast w godzinach pracy lizac po jajkach pracodawcow sesese
6
wer 2016-07-07 16:44:12
@nogan podjrzewam ze na kazdym stnaoiwksu inne wymagania
xxx 2016-08-18 12:39:53
Opinie na facebooku to tzw. fake. Ludzie, którzy oceniają firmę na pięć gwiazdek w ogóle tam nie pracowali, a wypowiadają się na temat firmy w samych superlatywach. Prezesi próbują jakoś podnieść swoją nie ciekawą opinie na temat firmy, więc zakładają fejkowe konta, śmiech na sali. Oczywiście nie polecam, robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłacają pieniędzy, na które się zapracowało i które były obiecane; przycinają na każdym kroku. Wszystko pięknie wygląda jedynie w tysiącach ogłoszeń, które wystawiają na olx, przemiał okropny. Co chwilę ktoś się zwalnia, a oni zatrudniają każdego, dosłownie każdego; kolesia z wadą wymowy albo ukraińca, który po polsku nie potrafi się poprawnie wysłowić.. Jednym słowem PORAŻKA! Omijać z daleka.
Pozdrawiam.
5
ytrew 2016-08-18 21:40:01
@xxx no ale skad masz taka pewność? bo może sa jednak ludzie którzy wlasnie sa zadowoleni z pray w firmie i im się podoba i dlatego wlasnie tak pisza.
xxx 2016-08-19 10:21:27
@ytrew Przecież widać, że to fejkowe konta. Ludzie z Warszawy, zero znajomych, zresztą pracowałem tam i nikt taki tam nie pracował
re 2016-08-19 14:33:53
Może wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. kadr? Można znaleźć u nich zatrudnienie nawet posiadając orzeczenie o niepełnosprawności, ciekawe tylko czy wypłata jest u nich na czas, choć wiadomo, że im w pełni zależy na pracownikach.
salek dupalek 2016-08-22 11:15:52
hahaha do tego kilka pozytywnych komentarzy dodawanych w tym samym czasie :DD - pewnie na przerwie dostali polecenie sluzbowe do dodania opini hahahahahahahahahaha
2
MELO 2016-08-24 14:34:57
NIE POLECAM! NAJGORSZE CC WE WROCŁAWIU. MARNE ZAROBKI, ŚCIEMNIANIE, UCINANIE KASY, MAŁO WYKFALIFIKOWANA KADRA.
3
Zostaw swoją opinię o Sale4us - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sale4us