Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sale4us

Pracowałeś w firmie Sale4us i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niko - 2016-02-08 10:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze polecam pracę w tej firmie. Pracowałem tam ponad dwa lata. Jeśli się starasz i zależy Ci na pieniądzach to spokojnie zarobisz 2 tys. Pozdro
zdjecie uzytkownika
saleus - 2016-02-09 18:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co za bzdura buahahaha tam pracuje moze 8 osob ,( usunięte przez administratora ) OMIJAC Z DALEKA :D
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-03-08 15:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś poleca czy może inne call albo do jakieś windykacji?
zdjecie uzytkownika
salesik - 2016-03-16 21:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam ,( usunięte przez administratora ) dlatego pracuje tam kilka osob i to sami emeryci ... omijajcie z daleka
zdjecie uzytkownika
1234 - 2016-04-15 19:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie bawiłem się w komentowanie na takich forach, ale czytając komentarze nie mogłem się powstrzymać :) Drodzy czytelnicy, w żadnej pracy za nic nie robienie nie dostaje się kasy! Ta firma wyjątkowo przymyka oczy na osoby, które nawet od poczatku nie miały nic do zaprezentowania! Przyjmują tam każdą grupę wiekową, śmiesznie słyszec, że mając 40 lat jestem emerytem! :) jeżeli ktoś skreśla ludzi zważając na wiek to tylko świadczy o jego niskim poziomie. Firma jest ok i dajcie sobie spokój ci, którzy za robienie "wałków" nie dostali takiej kasy jakąby chcieli! Ja zawsze dostawałem-mimo wieku!
zdjecie uzytkownika
lucco - 2016-04-23 14:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, lepiej bym chyba tego nie ujął @1234 :) jak ktoś nie chce pracować, to lepiej, żeby tego nie robił i nie zajmował miejsca tym, co chcą pracować, praca z klientem zwłaszcza na infolinii nie jest łatwa, ale jak ktoś ma ambicje to naprawdę można dobrze zarobić, a firma też o to dba
zdjecie uzytkownika
sw mikolaj - 2016-04-28 14:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w s4u nikt nikomu miejsca nie zajmuje hehe - jest go pelno bo nie ma chetnych do pracy w tym dziwnym cc - niestety odradzam i potwierdzam ze ucinaja gdzie moga a konkursami i dodatkowymi akcjami oraz dobra mina nie nadrobicie :P
zdjecie uzytkownika
nogan - 2016-05-22 21:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sw mikolaj, a czy ktoś wie coś na temat pracy u nich ? słyszałem, że w chwili obecnej wymagają minimum 2 lat doświadczenia i do tego odpowiednio dużej ilości przeszkolenia. Czy ktoś coś na ten temat wie ? I jak przeprowadzana jest rekrutacja do nich ? Będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
trader - 2016-05-25 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
*św. mikołaj Nie wymagają aż tak długiego doświadczenia. Jeśli masz nawet krótkie doświadczenie w sprzedaży to na pewno będą Tobą zainteresowani, a nawet jeśli nie masz to szybko się u nich nauczysz wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
do głąbów sprzedaży - 2016-05-26 00:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie w dresach mogą chodzić nawet kierownicy. Muszę powiedzieć, że pracowałam tam trochę i było bardzo fajnie. Polecam szczególnie projekt gdzie sprzedają komórki. Na stacjonarnych to rzeczywiście siedzą emeryci i Ci którym mniej idzie. A ci co im w ogóle nie idzie to zamiast dalej tam pracować i się rozwijać to siedzą w domu i wypowiadają się negatywnie o firmie:P

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sale4us!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sale4us
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert