brak logo

Sale4us

Wrocław

Opinie o Sale4us

Niko 2016-02-08 10:18:28
Szczerze polecam pracę w tej firmie. Pracowałem tam ponad dwa lata. Jeśli się starasz i zależy Ci na pieniądzach to spokojnie zarobisz 2 tys. Pozdro
1
saleus 2016-02-09 18:33:37
co za bzdura buahahaha tam pracuje moze 8 osob ,( usunięte przez administratora ) OMIJAC Z DALEKA :D
5
123 2016-03-08 15:15:55
Ktoś poleca czy może inne call albo do jakieś windykacji?
1
salesik 2016-03-16 21:23:16
potwierdzam ,( usunięte przez administratora ) dlatego pracuje tam kilka osob i to sami emeryci ... omijajcie z daleka
1234 2016-04-15 19:09:59
Nigdy nie bawiłem się w komentowanie na takich forach, ale czytając komentarze nie mogłem się powstrzymać :) Drodzy czytelnicy, w żadnej pracy za nic nie robienie nie dostaje się kasy! Ta firma wyjątkowo przymyka oczy na osoby, które nawet od poczatku nie miały nic do zaprezentowania! Przyjmują tam każdą grupę wiekową, śmiesznie słyszec, że mając 40 lat jestem emerytem! :) jeżeli ktoś skreśla ludzi zważając na wiek to tylko świadczy o jego niskim poziomie. Firma jest ok i dajcie sobie spokój ci, którzy za robienie "wałków" nie dostali takiej kasy jakąby chcieli! Ja zawsze dostawałem-mimo wieku!
lucco 2016-04-23 14:43:40
dokładnie, lepiej bym chyba tego nie ujął @1234 :) jak ktoś nie chce pracować, to lepiej, żeby tego nie robił i nie zajmował miejsca tym, co chcą pracować, praca z klientem zwłaszcza na infolinii nie jest łatwa, ale jak ktoś ma ambicje to naprawdę można dobrze zarobić, a firma też o to dba
sw mikolaj 2016-04-28 14:46:03
ale w s4u nikt nikomu miejsca nie zajmuje hehe - jest go pelno bo nie ma chetnych do pracy w tym dziwnym cc - niestety odradzam i potwierdzam ze ucinaja gdzie moga a konkursami i dodatkowymi akcjami oraz dobra mina nie nadrobicie :P
1
nogan 2016-05-22 21:11:57
sw mikolaj, a czy ktoś wie coś na temat pracy u nich ? słyszałem, że w chwili obecnej wymagają minimum 2 lat doświadczenia i do tego odpowiednio dużej ilości przeszkolenia. Czy ktoś coś na ten temat wie ? I jak przeprowadzana jest rekrutacja do nich ? Będę wdzięczny.
trader 2016-05-25 18:44:56
*św. mikołaj Nie wymagają aż tak długiego doświadczenia. Jeśli masz nawet krótkie doświadczenie w sprzedaży to na pewno będą Tobą zainteresowani, a nawet jeśli nie masz to szybko się u nich nauczysz wszystkiego.
do głąbów sprzedaży 2016-05-26 00:53:25
W tej firmie w dresach mogą chodzić nawet kierownicy. Muszę powiedzieć, że pracowałam tam trochę i było bardzo fajnie. Polecam szczególnie projekt gdzie sprzedają komórki. Na stacjonarnych to rzeczywiście siedzą emeryci i Ci którym mniej idzie. A ci co im w ogóle nie idzie to zamiast dalej tam pracować i się rozwijać to siedzą w domu i wypowiadają się negatywnie o firmie:P
pracownicy 2016-06-08 13:57:41
Witajcie!!! Pracujemy w tej firmie i jesteśmy zadowoleni. Wypłata na czas i dobra atmosfera.
sesesese 2016-06-20 20:14:25
to pracujcie zamiast w godzinach pracy lizac po jajkach pracodawcow sesese
7
wer 2016-07-07 16:44:12
@nogan podjrzewam ze na kazdym stnaoiwksu inne wymagania
xxx 2016-08-18 12:39:53
Opinie na facebooku to tzw. fake. Ludzie, którzy oceniają firmę na pięć gwiazdek w ogóle tam nie pracowali, a wypowiadają się na temat firmy w samych superlatywach. Prezesi próbują jakoś podnieść swoją nie ciekawą opinie na temat firmy, więc zakładają fejkowe konta, śmiech na sali. Oczywiście nie polecam, robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłacają pieniędzy, na które się zapracowało i które były obiecane; przycinają na każdym kroku. Wszystko pięknie wygląda jedynie w tysiącach ogłoszeń, które wystawiają na olx, przemiał okropny. Co chwilę ktoś się zwalnia, a oni zatrudniają każdego, dosłownie każdego; kolesia z wadą wymowy albo ukraińca, który po polsku nie potrafi się poprawnie wysłowić.. Jednym słowem PORAŻKA! Omijać z daleka.
Pozdrawiam.
5
ytrew 2016-08-18 21:40:01
@xxx no ale skad masz taka pewność? bo może sa jednak ludzie którzy wlasnie sa zadowoleni z pray w firmie i im się podoba i dlatego wlasnie tak pisza.
xxx 2016-08-19 10:21:27
@ytrew Przecież widać, że to fejkowe konta. Ludzie z Warszawy, zero znajomych, zresztą pracowałem tam i nikt taki tam nie pracował
re 2016-08-19 14:33:53
Może wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. kadr? Można znaleźć u nich zatrudnienie nawet posiadając orzeczenie o niepełnosprawności, ciekawe tylko czy wypłata jest u nich na czas, choć wiadomo, że im w pełni zależy na pracownikach.
salek dupalek 2016-08-22 11:15:52
hahaha do tego kilka pozytywnych komentarzy dodawanych w tym samym czasie :DD - pewnie na przerwie dostali polecenie sluzbowe do dodania opini hahahahahahahahahaha
2
MELO 2016-08-24 14:34:57
NIE POLECAM! NAJGORSZE CC WE WROCŁAWIU. MARNE ZAROBKI, ŚCIEMNIANIE, UCINANIE KASY, MAŁO WYKFALIFIKOWANA KADRA.
3
m 2016-08-29 20:11:04
ja również nie polecam tego callcenter! i w stu procentach zgodzę się z przedmówcą.

JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
re 2016-08-30 10:34:14
Doświadczenie u nich zdobyte rzeczywiście jest dość cenne, ale jakich zarobków można się spodziewać?
MELO 2016-08-30 12:43:41
w zależności od ilości przepracowanych godzin (od 9zł brutto do 13zł brutto) są to naprawdę gówniane pieniądze bo pracują z reguły po 6h, ale jeśli nic nie podpiszesz w ciągu dnia to menager może Cię wyrzucić po 4h na przykład. wtedy spada Ci godzinówka i masz mniej płacone.
wer 2016-08-30 16:48:11
@MELO no dobra tak napisales mimo wszystko mnie interesuje jak to wyglda w sensie sprawa tych zarobkow bo wiadomo ze dla jednych to jest mało a dla drugich dużo nie jest powidziane ze innej osodbie by takie zarobki na przykład nie przyoadly do gustu.
MELO 2016-08-31 11:46:31
mówię, że to wszystko jest zależne od ilości przepracowanych godzin. nie zrobisz pare razy żadnej umowy to Cię wyrzucą do domu więc masz jakieś 900zł-1200zł brutto. przypadają Ci takie zarobki do gustu?
xyz 2016-08-31 11:53:42
Kręcą i oszukują już na starcie. Niby szkolenie płatne (pare dni po pare godzin), a jak przychodzi co do czego to nikt takiego czegoś nie mówił i za to nie zapłacą. W ogłoszeniach piszą, że 13zł brutto na godzinę, a dopiero później od kogoś przypadkiem się dowiadujesz, że masz 13zł jeśli zrobisz ileś tam godzin. Jedna wielka ściema !
1
wer 2016-09-01 14:27:30
w każdej pracy i na każdym stanowisku tak na rpawde można zdobyc odpwiednie dosiwadczenie przecież dizkei temu miedzy innymi idzie się do pracy żeby się coraz więcej rzeczy nauczyć i mieć mozliwosc awsnu
oszukany123 2016-09-08 13:30:08
Nie polecam tego dziwnego CC, ludzie którzy tam pracuja i są zadowoleni to zazwyczaj emeryci którzy dorabiają sobie, wtedy dla nich przychodzenie na kilka godzin za nie całe 1200 brutto to się opłaca. Jeżeli chodzi o młodszych to jest straszna rotacja, pracowałem tam nie cały rok i z dnia na dzień było coraz gorzej, od kiedy zmienił sie manager to juz kompletnie dno! Dyrekcja nic z tym nie robi i daje tylko wolną rękę. Non stop jakieś zmiany w regulaminie, w konkursach. Pamiętam jeden z konkursów, podkreślam KONKURSÓW, osoba która zajęła naj mniej punktów miała odcinane godziny!! Żałosne. W końcu miał być to konkurs więc powinno sie w nim coś wygrać/zdobyć. Co do pieniedzy to i może wypłatę wypłacają, ale każdemu zależy najbardziej na premii sprzedażowej z którą już jest gorzej otrzymać. Non stop dyrektorzy mówią że dostaniecie za tydzień, za kilka dni itp, aż w końcu dostaniesz premie, ale nie pełną bo niby klienci zrezygnowali z umowy, a poczatkowo miało to ciebie nie obchodzić czy zrezygnuje czy nie. To może dodam jeszcze, że warnuki pracy nie są za fajne. Latem temeperatura przekracza ponad 30 stopni, a Ty siedzisz w pomieszczeniu około 50m2 gdzie znajduje się około 35 komputerów, skwar i upał niemiłosierny! Dyrektorzy tłumaczą się tym, że niby nie można założyć kliamtyzacji ze względu na to, że jest dużo okien w pomieszczeniu. Do tego fotele, nie sa przystosowane do pracy, zwykłe aulowe krzesła z oparciem do połowy pleców, może wygodnie i się na nich siedzi, ale dziecku do lat 10! Jeszcze raz napisze: NIE POLECAM!!!!!
3
sandra t 2016-09-08 14:26:11
a to nie można po prostu pogadać z przełożonymi o tym problemie z krzesłami? przecież to nie jest mała firma, moim zdaniem chyba nie powinno być problemu z zakupem paru krzesełek i fotel;i. a Poza tym, chciałabym się dowiedzieć czy uwas w obsłudze klienta można karierę zrobić
oszukany123 2016-09-09 13:15:08
Myślisz @Sandra_ t, że nie było rozmów z przełożonym na temat foteli? Stwierdzono, że to dość drogi interes i nie stać firmy na to. Poza tym to nie pracownik powinien upominac się o godne stanowisko pracy tylko pracodawca powinien o to zadbać bez gadania! Kariera? Owszem, możesz zostać "managerem" który nie ma umowy o prace, praktycznie podobne pieniadze.
1
oszukany123 2016-09-09 13:20:08
Poza tym kazdy może pomyśleć, że osoby skrzywdzone mogą pisać hejty bo tak zazwyczaj jest, a osoby zadowolone będa pisać dobre rzeczy, ale jeżeli chodzi o standardy i wypłacanie pieniędzy to mimo wszsytko powinno być to dopracowane, żeby byli/obecni pracownicy nie pisali takich informacji na forach. Z resztą niech każdy kto chce niech spróbuje tam pracować. Może co niektórym takie warunki pracy odpowiadają.
shhh 2016-09-09 18:49:13
Hej, a wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że każdy dba o stabilne warunki finansowe jak również o to, żeby atmosfera odpowiadała kazdemu. Dzięki
IksDe(xD) 2016-09-13 10:54:43
Tam oferta pracy jest 24/h, bo ludzie przychodzą i odchodzą! Rotacja jest ciągle...
2
wer 2016-09-13 15:29:28
@IksDe(xd)) no ale to w tkim razie gdzie te oferty ?
E 2016-09-15 12:21:35
TOTALNE DNO !
2
zeroi 2016-09-18 17:49:16
@ E - a konkretniej? stwierdzenie "totalne dno" naprawde niewiele mi powie, jak sie zapewne domyślasz. Intgeresuje mnie co kokretnie fci sie nie podoba, dlaczego nie polecasz i czy mimo wielu wad jest jakaś zaleta? Choćby jedna, ale mimo wszystko ??
E 2016-09-21 09:54:23
@zeroi Co mi się nie podoba? Między innymi to, że nie wypłacają prowizji za sprzedaż, wszędzie chcą Ci przyciąć, żebyś tylko mniej zarobił. Jest dużo niejasności, o których dowiadujesz się w trakcie zamiast na początku współpracy. Menagerowie nigdy nic nie wiedzą, tak samo jak prezesi (mam na myśli rzeczy dotyczące oferty orange). Tak, jest jedna zaleta .. dużo przerwy - 40 minut ;) Ale to chyba jedyny plus
makaron 2016-09-21 22:36:46
mam tylko nadzieję że przez ten dłuższy rzekomo czas przerwy nie ponosi się jakich strat finansowych. a ciekawi mnie też czy uwas na słuchawce się robi w weekendy i święta
E 2016-09-26 16:03:17
@makaron za czas przerwy regulaminowej nie, natomiast za każdy inny rodzaj przerwy (oddzwanianie, coaching, czas przerwy na zapisywanie notatek po rozmowie) jest również ustalony gdzieś tam z góry i zazwyczaj tego czasu nie wystarczało i straty finansowe są ;) mimo tego, że czas na coaching nie zależy od konsultantów tylko od menagerów, którzy prowadzą jakieś tam "szkolenia", ale to nie istotne .. przyciąć i tak trzeba!
w sobotę dla chętnych (rzadko), święta nie.
1
Teksc 2016-09-27 14:59:58
Ogólnie to jestem zdania, że jeśli chodzi o przerwy to stąpamy po cienkim lodzie, wydaje mi się, ze warto zauważyć to że firma i tak płaci bardzo wiele dodatków
Zostaw swoją opinię o Sale4us - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sale4us