brak logo

progressway

Warszawa

Opinie o progressway

gin 2009-09-25 14:19:20
Co sądzicie o tej firmie - Progressway ze Smyczkowej16?
rex 2011-01-27 12:41:02
Pracuje dla nich jako lektor w jednym z miast na poludniu PL. Na oczy ich nie widziałem, rekrutacja była przez Skypa. Na razie płacą w terminie, lecz dziś próbowałem się z nimi skontaktować i wszystkie telefony nie działają, ich komórki też. Strony nie aktualizują w ogóle, coraz bardziej zastanawiam się czy nie jest to tzw. firma-kogucik, która lada chwila zwinie interes.
nowy 2012-02-24 21:26:13
Ja na rozmowie byłem osobiście. Kobieta która przeprowadzała rozmowę, była na tyle nieprzyjemna, że zastanawiam się czy będę dla nich pracował.
cati 2012-06-19 10:41:22
Płacą w terminie, wszystkie sprawy organizacyjne dopięte na ostatni guzik, a jednak od początku współpracy ta firma robi na mnie najgorsze wrażenie. Panie są nieprzyjemne, urywają krótko każdą rozmowę, albo nie odbierają telefonów, albo są zdenerwowane. Sposób podejścia do lektora - minimum zaufania, maksimum narzucania swojej woli. Kursanci są niedoinformowani, wszystko wiedzą na ostatnią chwilę, albo wcale. Tzw. lekcje monitorowane są znienacka, bez uprzedzenia lektora aczkolwiek kursanci dostają informację. Taka przedmiotowość w traktowaniu swojego pracownika. Obrzydliwe! Mam ochotę się zwolnić, ale ludzie, z którymi mam zajęcia są fajni i dobrze nam się współpracuje, więc na razie jeszcze wstrzymuję się z decyzją.
Annika 2012-09-09 09:25:49
Nie radzę nikomu mieć cokolwiek wspólnego z tą firmą. Właścicielka firmy nie liczy się ani z lektorami ani z klientami. Przez ostatnie dwa lata wiele osób pracowało dla tej pani jako lektorzy, byliśmy poinformowani, że będziemy prowadzili kursy do czerwca 2012 roku, w lipcu firma zatrudniała jeszcze nowych lektorów i tworzyła nowe grup, by po 2 tygodniach zakończyć współpracę mailem, w formie z jaką do tej pory nikt z moich znajomych lektorów nie miał do czynienia. Z firmą z którą pani Małgorzata współpracowała 2 lata postąpiła tak samo: rozwiązanie umowy listownie, bez wyjaśnienia z miesięcznym wypowiedzeniem. Mam nadzieję, że jej potencjalni przyszli klienci przemyślą współpracę.
kate 2012-10-20 00:07:55
przez krótki czas współpracowałam z w/w szkołą. [usunięte przez moderatora] nieprzyjemna tak jak cała obsługa tej firmy. Fakt, że płatności były na czas-ale to chyba jedna pozytywna opinia o tej firmie. Rozmowa przez skype nieprzyjemna i nic nie wnosząca.Ludzi traktują przedmiotowo .Odradzam współpracę z tą firmą!
Nowa 2014-04-07 10:02:35
współpracowałam z tą szkołą, szczerze odradzam,rozmowa przez skype bardzo nieprzyjemna, iż również zastanawiałam się czy podjąć pracę, płacili na czas to jedyny plus tej firmy, Pani (usunięte przez administratora).powinna się wstydzić za takie traktowanie ludzi.
Odradzam, odradzam i jeszcze odradzam
Anka 2016-08-18 00:39:36
ja pracowałam przez krótki czas, rozmowa przez skypa (Pani bez kamery więc na oczy nie wudziałam osoby)Pani bardzo nieprzyjemna. Generalnie miałam być zastepstwem za kogoś o czym mnie nie poinformowali jak wrociła lektorka to rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym. I bardzo dobrze bo odradzam wspolpracę i odradzam jakikolwiek kontakt z tą szkołą czy jej przedstawicielami.
Anka 2016-08-18 00:39:57
ja pracowałam przez krótki czas, rozmowa przez skypa (Pani bez kamery więc na oczy nie wudziałam osoby)Pani bardzo nieprzyjemna. Generalnie miałam być zastepstwem za kogoś o czym mnie nie poinformowali jak wrociła lektorka to rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym. I bardzo dobrze bo odradzam wspolpracę i odradzam jakikolwiek kontakt z tą szkołą czy jej przedstawicielami.
Zostaw swoją opinię o progressway - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie progressway