Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SUNRISE

Pracowałeś w firmie SUNRISE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2015-07-14 13:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tak długo, ponieważ dałem sobie wyprać mózg. Żadna praca nie hańbi, tutaj się zgodzę, jednak myślę, że kiedy dojdzie do Ciebie, że przez cały czas pracy tam byłeś robiony w ***** to myślę, że zmienisz zdanie ;)

Na tym polega, żeby na początku wszystko było miło fajnie i przyjemnie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-14 16:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajna, szczera i rzetelną opinia, szkoda, że Ci ją zaraz skasuj, polecam tu zaglądać, za parę dni pewnie już jej nie będzie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tade - 2015-07-21 02:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo tego co tutaj piszą to jeśli ktoś się zdecyduje albo pilnie bez wyjścia potrzebuje pracę to naprawdę są możliwości w sunrise finanse, w sensie są miejsca wolne. Wg infopraca.pl to szukają specjalisty ds wsparcia sprzedaży, international sales specjalist i przedstawiciela handlowego. Może komuś coś się spodoba
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-07-21 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pod tymi wszystkimi super- hiper profesjonalnymi nazwami kryje się jedno stanowisko- akwizytor. Wiem z doświadczenia. Widzę, że desperacko potrzebujecie pracowników :-D
zdjecie uzytkownika
Niewazne - 2015-08-01 22:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy ( usunięte przez administratora ) hejterzy, marny chlopaczyno który głosi nieprawdę. Ja jestem trenerem jak chcesz wiedzieć , pracuje pełny rok już w sunrise , przez ten okres zarobiłem dość duzo pieniędzy w które byś nie uwierzył , gdy Ty harowales biedaczyno za grosze po 8 h na produkcji ze spoconymi jajkami ja w tym czasie zarobilem spokojnie na dobre bmw , co lepsze rozwijalem się w ten czas coraz bardziej , widziałem mnóstwo twarzy w firmie których nie ma , widziałem awanse, pobił em rekord biura w tyg i dzienny, aktualnie zarabiam 6000 zł miesięcznie mam 2 trenerów których wyszkolilem i 2 konsultantow i daje z siebie wszystko żeby wyszkolić 3 i zdobyc awans , moja najwieksza dniowka to 730 zł , tygodniowka 2000 zł , mój szef jest konsekwentym człowiekiem który prowadzi biuro 14 lat kiedy inne upadają i powstają nowe , jest człowiekiem tak bogatym ze nie musi tego pokazywać , a bynajmniej szczylowi który nie dał Rady sobie bo był pipką a pipki tak mają niestety . Nasze samochody są tylko do dojazdu do pracy , (do zajechania) zatem po co kupować nowe żeby je zniszczyć zepsuć skasować wkładać mnóstwo pieniędzy w naprawe? Koszt nowego 10 000 - do pracy 1 500 jest różnica ? Szef nie jest rozzotny bo woli pieniądze przeznaczyc na bonusy dla ludzi ! Arek z Katowic ? Dwa razy zbudował grupę 3 trenerów w 3 miesiące , jest dobrym pracownikiem przykładem , zarabia dzisiaj z samych dywiden 4,500 nie robiąc nic dosłownie ! Polecam przyjść na taki dzień zapoznawczy i samemu zobaczyć jak jest . I tak na przyszłość , nie kierujcie się opinią innych , często mogą się mylić.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-03 19:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serio, hejterzy? Wyzywasz gościa tylko dlatego, że dodał obiektywną, rzetelną opinię, bez wulgaryzmów. Jakby to była taka super praca, to byś się tak nie denerwował. Musisz przyjąć do wiadomości, że nie każdy marzy o lataniu z chińskimi perfumami no nam po domach od 8 do 21. Rozumiem, że brakuje Wam pracowników, ale nie zapowietrzaj się aż tak ;-) Desperaci i tak przyjdą, a normalnym ludziom szkoda czasu marnować, więc niech wiedzą, jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-04 13:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry,
nie wiem jak wygląda praca w tej firmie, ale dla mnie odpadła już w momencie rozmowy kwalifikacyjnej. Otóż moi drodzy, nie wiem czy tylko dla mnie oczywistym jest fakt, że jak w ogłoszeniu o pracę jest napisane, że firma szuka pracownika biurowego, to faktycznie praca odbywa się w biurze (jak sama nazwa wskazuje). Niestety w tej firmie pracownik biurowy oznacza ankietera terenowego, co nijak nie wiąże się z pracą w biurze. Jeśli potencjalny pracodawca perfidnie kłamie już na poziomie ogłoszenia, to nie wróży dobrze ewentualnej relacji pracodawca-pracownik. Prawie siłą wyciągnęłam od Pani rekrutującej o co tak naprawdę chodzi, więc cóż... jak ktoś lubi być okłamywany już na wstępie, to jest to praca dla niego.
zdjecie uzytkownika
Trener - 2015-08-08 18:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zapowietrzam? To prawdopodobnie Tobie brakuje miłości bo piszesz swoje anonse :) nie moja wina ze jesteś szarym przeciętniakem który zarabia średnia krajowa albo i mniej . Musisz się jakoś bronić , wypisywać rzeczy które naprawfe są nie potrzebne. Skoro wolisz być parobkiem który czeka do 1 w miesiącu i musi odmowic dzieciom jakieś przyjemności bo nie starcza pieniędzy to zadaj sobie pytanie kim Ty jesteś hipokryto internetowym ze szufladkujesz prace i obrażasz ? Czas spędzony nad pisaniem tych bzdur przeznacz na zaspokojenie kobiety rumaku haha
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-12 17:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się składa, że tylko Ty piszesz tu zupełnie nie merytoryczne rzeczy na temat wypowiadających się osób, a nie pracy. My krytykuje my firmę Sunrise, nie Ciebie, wiec jak chcesz jej bronić to napisz o niej coś pozytywnego, a nie wyzywa nas. Po to są tego typu strony, żeby każdy mógł wyrazić opinię o danej firmie, a nie po to żeby się nawzajem wyzywać. Ja osobiście nie wiedziałem przed pójściem na tzw dzień próbny na czym praca polega bo pan rekrutujący nie raczył powiedzieć mi tego wprost i byłem zwyczajnie zły, że zmarnowane mój czas, więc chciałbym ostrzec podobne mi osoby. Jeśli ktoś jest w trudnej sytuacji finansowej i nie ma wyjścia to podejmie i taką pracę, póki nie znajdzie czegoś innego, ale dla ludzi którzy chcą świadomie budować karierę i maja ku temu warunki to porażka by tego typu sprzedawcą. To, że nie podjęliśmy pracy. w sunrise nie oznacza, że pracujemy na produkcji- jest dużo dobrych stanowisk, trzeba tylko umieć szukać. Życzę Ci, żeby Tobie też się kiedyś udało.
zdjecie uzytkownika
UWAGA !!! - 2015-08-15 19:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podjąłem pracę w tej firmie 4 miesiące temu za namową kolegi, który pracuje już 1.5 roku i mówił że bardzo sobie chwali. Faktycznie widać po nim, że ma kasę. Zawsze fajne ciuchy, pali Malboro, chodzi z dziewczyną na imprezy, do kina i faktycznie zawsze ma kasę. Miałem mieszane uczucia, bo to różnie się słyszy na temat marketingu, tym bardziej, że mam drugiego kumpla, który pracował w telemarketingu i po 3 dniach zrezygnował i jeszcze nie dostał kasy. 3 miesiące biłem się z myślami iść, spróbować czy nie. Aż straciłem pracę i pomyślałem, że i tak nie mam nic do stracenia. Kolega powiedział, że wkręci mnie do ekipy, ale pod jednym warunkiem, że przepracuję tam min. 1 miesiąc. Powiedział, że tyle czasu potrzebuje, żeby mnie wszystkiego nauczyć i że jeśli chcę przyjść na jeden dzień to szkoda jego czasu. Powiedział, że po przepracowaniu tego miesiąca niezależnie od tego jakie będę robił wyniki na pewno dostanę pensję stałą, więc tak naprawdę niema nic do stracenia. Na pierwszym dniu zaskoczyło mnie kilka rzeczy.
1- Pracuje tu dużo młodych osób. Tryskają energią i wyglądają na zadowolonych. Do wcześniejszej pracy szedłem z musu i czekałem tylko kiedy do końca zmiany.
2- Perfumy, które reklamowaliśmy są faktycznie dobrej jakości. Trener popsikał mnie rano dwoma zapachami i jeden trzymał 9 a drugi 13 godzin. Dzisiaj wiem, że dużo zależy od kompozycji.
3- Trzecia rzecz, która mnie zaskoczyła chyba najbardziej to to, że ludzie naprawdę to kupują. 1 flakon kosztuje 40 zł to nie jest tak dużo jak za 100 ml.
4- Spodziewałem się, że ludzie będą nas wyzywać, a okazuje się, że 90% ludzi jest bardzo miła. Mnie często panie przepraszają, że nie mogą kupić. „Fajnie pan gada, ale ja naprawdę nie mam pieniędzy”
5- Nie trzeba mieć gadane, bo całej prezentacji uczy trener.
Dzisiaj pracuję już czwarty miesiąc, jestem już na tyle wprawiony, że uczę już nowe osoby, kasa jest zawsze wypłacana w terminie. Im dłużej pracuję tym bardziej mi się podoba. Faktycznie pierwszy tydzień nie był łatwy – musiałem się nauczyć prezentacji, na początku nie wychodziło za dobrze.
Nauczyłem się w tej firmie jednej rzeczy. W tej pracy bardzo dużo zależy od naszego nastawienia. Jeśli my jesteśmy dla klienta mili, uśmiechnięci to klienci też są mili i robimy dobre wyniki. Ale jeżeli jesteś poddenerwowany, nie uśmiechasz się, chcesz sprzedać na siłę to daje to zupełnie odwrotny skutek. Nie każdy się nadaje do takiej pracy i nie chodzi o to, z trzeba mieć talent, bo każdy stosuje ten sam schemat rozmowy. Trzeba być bardzo miłym dla ludzi. Dlatego w firmie pracują tylko pozytywnie zakręcone osoby. I trzeba poświęcić około tygodnia, żeby się nauczyć wszystkiego.
Bardzo fajna praca i co najważniejsze jasne i uczciwe warunki. Najlepiej osobiście sprawdzić i wyrobić sobie swoją własną opinię.
zdjecie uzytkownika
PLAYBOY - 2015-08-17 18:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj na rozmowie. Wygląda to ciekawie. Jutro mają oddzwonić. Mam nadzieją, że oddzwonią.Co jak co, ale sekretarkę mają fajną.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-08-19 13:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdemu, kto zastanawia się, jak praca wygląda i jak reagują ludzie polecam przeczytanie tej historii http://piekielni.pl/67703#comments
zdjecie uzytkownika
Brutus - 2015-08-20 11:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądzę @Ania, że każdy powinien wyrobić sobie własne zdanie. Jeśli kogoś interesują oferty pracy od tej firmy, to powinien spróbować i pójść chociaż na rozmowę kwalifikacyjną. Widzę, że szukają ciągle ludzi, między innymi na przedstawiciela handlowego, konsultantów z językiem angielskim, specjalistów do spraw sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-08-27 11:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejter hejtuje i samotny się czuje -a ma czas bo nic nie robi
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-08-27 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, nauczcie się odróżniać OPINIĘ od HEJTU. Nie podobają mi się praktyki firmy sunrise, więc wyrażam opinię na jej temat. To, że ją kasujecie najdobitniej świadczy o Waszej firmie- mydlicie ludziom oczy, bo brakuje Wam pracowników, więc jak ktoś napiszę na czym naprawdę ta praca polega od razu wyzywać ie od hejterów, bo czujecie się zagrożeni. Nazywając mnie hejterem prubójecie sami siebie przekonać, jak wspaniała jest Wasza praca.Wmawiacie sobie, że skoro mi się nie podoba, to na pewno jestem przegrywa bez pracy i pieniędzy. Cóż, siedźcie sobie w swoim świecie, tam jest bezpiecznie :-)
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-08-29 18:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję dopiero 4 dni, więc niewiele mogę powiedzieć, ale jak dla mnie w porządku. Osoby z którymi rozmawiałem są zadowolone z pracy. Ja na razie też jestem, bardzo fajni ludzie tu pracują, atmosfera miła, koleżeńska. Jakiś kolega, nie pamiętam imienia w piątek odebrał pierwszą wypłatę 2600 zł, także zarobki bardzo dobre. Nawet już dostałem pierwszy bonus 50 zł, co mnie ucieszyło. Tylko nie można się spóźniać, ale firma wygląda na rzetelną, umowę dostałem od razu na razie na okres próbny, ale w poprzedniej firmie musiałem najpierw 2 miesiące pracować na czarno. Na początku trochę się bałem jak to będzie, ale widzę, że jest ok.Tym bardziej, że przyjęli razem ze mną jeszcze jedną osobę, także nie jestem sam. Osoby, które pracują dłużej wyglądają na zadowolone
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-09-02 10:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto stoi za kasowaniem opinii o sunrise, ale chcę, żeby wiedział, że nadal będę je wystawiał, a może i uda mi się zainteresować skarbówkę waszą działalnością, bo tak się składa, że mam kilka dobrych znajomości.

Do wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie- ODRADZAM. Akwizycja, okłamywanie ludi, nieuczciwy marketing plus możliwość dostania sympatycznego mandaciku od straży miejskiej, bo firma nie wydaje żadnego dowodu zakupu, co jest wykroczeniem. Firma MOCNO podejrzana, polecam obejrzeć jej stronę, na której NIE MA ABSOLUTNIE ŻADNYCH INFORMACJI! Byłem swego czasu na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, oczywiście co tak naprawdę będę robił dowiedziałem się dopiero na tzw. dniu próbnym, po którym podziękowałem. Praca na zmywaku ma w sobie więcej godności, niż to. Ostrzegam wszystkich młodych, którym będą wciskać, że to praca marzeń i szansa na zarobek- NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !!!
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim.Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim.Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 11:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim.Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim.Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim.Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim. Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko w miłej atmosferze.(usunięte przez administratora )
Pytania: Moje słabe i mocne strony.
Co preferuję: rozwój, atmosferę czy zarobki?
Doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 11:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera, i bardzo rozbudowany system premii i nagród. Na razie przeszłam pozytywnie pierwszy etap. Zobaczymy jak będzie na drugim. Mam nadzieję, że przejdę, bo widziałam, że mają dużo chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-02 11:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany. Myślałam, że nie chce mi wejść i przepisywałam hasło kilka razy, a teraz widzę, że pojawiło się 7 razy. Blondynki tak mają hihihi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNRISE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SUNRISE?
Zadaj pytanie
alert