Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SUNRISE

Pracowałeś w firmie SUNRISE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tacy sami a nie tacy? - 2015-04-29 18:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Psssstt -Ala jest chyba z jest z PiS? -Alu spytaj kochanie rodziców (PiS_iorków) skąd się biorą dzieci i dlaczego już powyżej 2 000 000 młodych polaków zasila budżety innych krajów -wykonując tam zajęcia których brzydzą się rodzimi mieszkańcy np. Anglii, spytaj też jak wspaniale rządziła niedawno -twa ulubiona partia PiS i sobie tu lepiej poczytaj -oto dla Ciebie lektura na lato: http://www.aferyprawa.eu/Sady
zdjecie uzytkownika
nemo - 2015-05-04 22:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie: a kto odpowiada za miliony które poszły z prywatnych kont OFE do ZUS -takiś prawno-sprawiedliwy?... Chcesz coś popsuć -toksyczny gamoniu -jedź do Anglii -tam znajdziesz zapewne wiele życiowych odpowiedzi a jeśli się uparłeś -to tu luknij (usunięte przez administratora) -i niech cała reszta tam się intelektualnie zaspokaja -tymczasem wpadamy w trans fantastycznej obsługi klienta!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-12 17:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dzisiaj na rozmowie, standardowa przykrywka pod przedstawiciela... mówią o magazynie zarobki marne a ankieter 2-3 tysiące... Bujda nie raz się spotkałem z takim czymś i nie pakuje się w to.
zdjecie uzytkownika
maciej - 2015-05-12 20:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też dziś byłem. Magazyn zarobki 1800, ankieter 1500 podst i premie.
1800 to chyba nie taka marna pensja jak na magazyn.
zdjecie uzytkownika
dalejmaciej - 2015-05-12 20:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciej - 2015-05-12 20:21:41]:
moja matula w żabce zarabia 1200.
zdjecie uzytkownika
KAMIL - 2015-05-12 23:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A JAK NIE BUJDA, TO CO? A JA PRZEZ OSTATNIE 2 TYGODNIE WYCIĄGNĄŁEM 2600. PEWNIE POWIESZ, ŻE TO TEŻ BUJDA HEHEHE. ALE WSZYSCY, KTÓRZY PRACUJĄ WIDZIELI, BO WYNIKI SĄ CODZIENNIE RANO WYCZYTYWANE NA FORUM. A SĄ WYCZYTYWANE WŁAŚNIE PO TO, ŻEBY NIKT NIE MUSIAŁ WIERZYĆ NA SŁOWO, TYLKO ŻEBY KAŻDY ZOBACZYŁ, ŻE W TEJ FIRMIE ZARABIA SIĘ BARDZO DOBRZE. WSZYSCY PRACUJEMY W GRUPACH 3-4 OSOBOWYCH, TAKŻE KAŻDY WIE KTO JAKI MA WYNIK I ILE NA TYM WYNIKU MA PREMII. A CHŁOPAK, KTÓREGO JA SZKOLĘ DZISIAJ 7 DZIEŃ W PRACY ZAROBIŁ 240 ZŁ (W JEDEN DZIEŃ, NIE W TYDZIEŃ). OSOBA, KTÓRA PISZE, ŻE "W COŚ TAKIEGO SIĘ NIE PAKUJE" PO PROSTU NIEŚWIADOMIE SIĘ OŚMIESZA. I ŻEBY NIE BYŁO INNE OSOBY TEŻ WIDZIAŁY JAK TEN MŁODY PRACUJE I JAK ROBI TAKI WYNIK. WSZYSTKIM, KTÓRZY CHCĄ ZOBACZYĆ JAK SIĘ ZARABIA TAKĄ KASĘ POLECAM PRZYJŚĆ NA ROZMOWĘ, MOŻE SZEF ZAPROSI DA DZIEŃ OTWARTY I WTEDY BĘDZIE MOŻNA ZOBACZYĆ JAK TA PRACA NAPRAWDĘ WYGLĄDA. NIE BĘDĘ WIĘCEJ ODPISYWAŁ, BO NIE MAM CZASU NA TAKIE PIERDOŁY, I NIE BĘDĘ NIKOGO PRZEKONYWAĆ, ŻE WARTO. JA SIĘ CIESZĘ, ŻE JA ZARABIAM KASĘ I OSOBY, KTÓRE UCZĘ TEŻ, BO TO TEŻ JEST FAJNA SATYSFAKCJA. PRZYCHODZI DO NAS ŚWIEŻAK, BEZ KASY, BEZ POMYSŁU, A MY GO UCZYMY ZARABIAĆ 3-4 TYS. FAJNE UCZUCIE. POZDRO.
zdjecie uzytkownika
LadyKate - 2015-05-14 17:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Różnie piszą. Byłam dzisiaj na dniu otwartym. Osobiscie polecam. Miła atmosfera, fajna trenerka. Mili klienci, Pani nas wycałowała :) Pozytywnie
Przedemną jeszcze 2 dni szkolenia i od poniedziałku zaczynam. Napisze za parę dni jak mi idzie.
zdjecie uzytkownika
waclaw - 2015-05-15 14:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozmowie pytają o wózki widłowe czy kurs jest i ile doświadczenia. magazyn 1800zl netto potwrdzam
zdjecie uzytkownika
nergal - 2015-05-21 18:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LadyKate, no i jak tam Ci idzie w tej pracy, bo miałas napisac za kilka dni i cisza. W ogóle na jakim stanowisku pracujesz, jeśli to nie tajemnica? Szkolenia były płatne, to znaczy płacili normalną stawkę godzinową? Jak w ogóle wyglądała tutaj rekrutacja, ile było etapów i czy mocno wypytywali o różne rzeczy?
zdjecie uzytkownika
ŁUKASZ - 2015-06-11 00:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie niecałe pół roku, mam 22 lata. W kwietniu zarobiłem 5300 zł, a w maju 6200 zł. Minusy pracy: trzeba przełamać pewne stereotypy, które większość z nas ma w głowach, opinie osób, które nigdy tak nie pracowały, ale mają wiele do powiedzenia (negatywne opinie biorą się chyba za strachu przed kontaktem z klientem) pierwszy tydzień jest ciężki, bo musisz się nauczyć rozmawiać z ludźmi, nieświadomość ludzi na temat pracy w marketingu. Plusy: bardzo dobre zarobki, gwarantowana pensja stała nieuzależniona od wyników plus wysokie prowizje motywujące do wydajnej pracy, pieniądze zawsze na czas, możliwość wypłat co miesiąc, tygodniówek, dniówek - do wyboru, uczciwy szef, kasa zawsze się zgadza co do złotówki, SUPER ATMOSFERA, młoda załoga, PS4+telewizor w firmie, piłkarzyki, dużo ciekawych szkoleń z zakresu marketingu, coachingu, sprzedaży..., pomoc trener i starszych kolegów, nie wymagane doświadczenie, dzień zapoznawczy przed przyjęciem do pracy, fajne dziewczyny :), fajni klienci, możliwość awansu, awans uzależniony do wyników, a nie od stażu pracy czy znajomości, każdy ma równe szanse, każdy przechodzi te same szkolenia i pracuje według sprawdzonego systemu, wbrew wszelkim stereotypom 95 % klientów jest pozytywnie nastawionych, a z pozostałymi 5% po prostu nie rozmawiamy, ale żeby się o tym przekonać trzeba przyjść na dzień zapoznawczy i dopiero po takim dniu podejmować decyzje, niema innego sposobu. zaje....a praca.
zdjecie uzytkownika
nicko - 2015-06-15 14:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam bylem w sobote na dniu próbnym i bardzo miło wsponinam. Dostałem pracę bede mial 1500 postawe plus premie zobaczymy jak wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-06-17 14:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja polecam
zdjecie uzytkownika
damyt - 2015-06-20 22:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dosyć wiele rzeczy wiesz jak na jeden dzień pracy i nie wydaje mi się, żeby wszystko co piszesz było prawdą. Może cukierków tam nie dostaniecie no ale przecież z takim podejściem to nie popracujecie nigdzie przez dłuższy czas. Można zarobić w tej firmie w sumie dobre pieniądze i nie mają żadnych problemów wypłacalnością ich.
zdjecie uzytkownika
balbi - 2015-07-01 12:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie kwalifikacyjnej troszkę się zraziłam, ale zaryzykowałam i poszłam na dzień otwarty. Dostałam 'trenera' i pokazał mi co i jak...
Robił wszystko z taką łatwością , że na prawdę spoko no i ta podstawa niezależna od wyników jak najbardziej na tak
zdjecie uzytkownika
pawełkkkkkk - 2015-07-02 14:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ogólnie byłem na rozmowie wszystko niby okej, czekam na telefon myślicie że oddzwonią?
W sumie fajna atmosfera, czegoś takiego jeszcze nie widziałem w innych firmach
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-10 19:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto stoi za kasowaniem opinii o sunrise, ale chcę, żeby wiedział, że nadal będę je wystawiał, a może i uda mi się zainteresować skarbówkę waszą działalnością, bo tak się składa, że mam kilka dobrych znajomości.
Do wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie- ODRADZAM. Akwizycja, okłamywanie ludi, nieuczciwy marketing plus możliwość dostania sympatycznego mandaciku od straży miejskiej, bo firma nie wydaje żadnego dowodu zakupu, co jest wykroczeniem. Firma MOCNO podejrzana, polecam obejrzeć jej stronę, na której NIE MA ABSOLUTNIE ŻADNYCH INFORMACJI! Byłem swego czasu na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, oczywiście co tak naprawdę będę robił dowiedziałem się dopiero na tzw. dniu próbnym, po którym podziękowałem. Praca na zmywaku ma w sobie więcej godności, niż to. Ostrzegam wszystkich młodych, którym będą wciskać, że to praca marzeń i szansa na zarobek- NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !!!
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-10 19:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [damyt - 2015-06-20 22:39:53]:
No to po kolei, same fakty:
-> akwizycja= łażenie po domach, wciskanie towaru, jakkolwiek ładnie byś tego w słowa nie ubrał ( marketing bezpośredni itp.)akwizycja akwizycją pozostanie, nie jest fajnie mieć coś takiego w CV, wstyd się przyznać rodzinie i znajomym
->okłamywanie ludzi- w tej formułce, którą klepiecie jest mowa o tym, że za dwa tygodnie w pobliskiej galerii będzie stoisko z tymi cudownymi perfumami- BZDURA
że sąsiadka wzięła sześć opakowań- BZDURA
wmawianie, że perfumy to prezent- BZDURA
wmawianie, że perfumy są francuskie i na zachodzie kosztują 59 euro- BZDURA, odbieranie wizytówki pod pretekstem, że masz ostatnią - BZDURA( i tak dalej, mnożyć)
-> nieuczciwy marketing- wmawiasz ludziom, że perfumy to prezent, pompujesz w nich skrajne emocje, na końcu każesz płacić, a im robi się głupio, bo myślą, że czegoś nie zrozumieli i płacą
-> możliwość dostania mandatu- sprzedaż bez dowodu zakupu to według prawa polskiego wykroczenie, ktoś zgłosi= płacisz mandat
-> podejrzana firma- na stronie nie ma informacji, czym się zajmują, w ogłoszeniach o pracę również, nawet na rozmowie kwalifikacyjnej ci tego nie mówią- byłem na wielu rozmowach o pracę i z taką praktyką spotykam się po raz pierwszy.
Obecnie mam pracę, dobrze płatną i taką, której wstydzić się nie muszę, także nie martw się o mnie :-)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2015-07-11 13:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie około 6 miesięcy i wydaje mi się ze wiem wiele i dzisiaj chce się z wami tym podzielić.

1. Ogłoszenia do gazet to ściema. Oficjalnie szukają ludzi na stanowiska takie jak obsługa klienta, magazyn czy hurtownia. W rzeczywistości szukają jedynie akwizytorow.

2. Na rozmowę kwalifikacyjna umawia się osoby do 30 roku życia.

3. Sama rozmowa polega na tym by wołowić osoby które są pozytywne, ponieważe takie osoby mogą tam pracować. Jeżeli jesteś taką osobą to zostaniesz zaproszony na dzień próbny czyli trening. Jeżeli nie to zostaniesz skierowany na magazyn i szef mówi ze zadzwonią. Nie zrobią tego.

4. Sam trening polega na chodzeniu krok w krok za swoim trenerem i uczenie się prezentacji. Trwa to mniej więcej od 9.30 do 18. Trener wam powie ze jego celem jest zrobienie około 30 ankiet. W rzeczywistości jego celem jest sprzedanie 12 sztuk perfum. Rano postawi wam coś do jedzenia i picia bo musi. Tak kazał szef. Jeżeli będziesz miły i uśmiechnięty zostaniesz zaproszony na następny dzień w celu podpisania umowy i ćwiczenia prezentacji na godzinę 8.00 do 9.30. Na treningu będzie miło wszyscy będą uśmiechnięci bo trener musi Ci pokazać że jest super.

5. Podpisanie umowy... w tym momencie zaczynaja się schody... na umowie widnieje ze będziesz zarabiał 1250 zł plus premie. Jak jest z tymi zarobkami napisze trochę niżej. W rzeczywistości składki itp odprowadzane są od kwoty 130 zł policzcie jakie z tego są składki emerytalne ;) do tego zakaz konkurencji na kwotę 30 000 zł którym później może was straszyć wasz szef. W rzeczywistości jest to pic na wodę. Aby taki zakaz konkurencji był ważny pracodawca musiałby wam wypłacać odszkodowanie, czyli dodatkowo 30% wypłaty. Nie robi tego wiec nikt się tym przejmować nie musi.

6. Kolejnego dnia do biura na 8.00. Rano będziecie ćwiczyć prezentacje z trenerem lub szefem po czym o 9 30 idziecie w teren czyli pracujecie samodzielnie. Sami podchodzicie do ludzi na deptaku lub pukacie od drzwi do drzwi. Waszym celem jest zrobić 20 prezentacji tak wam powie szef i trener z którym pojedziecie. W rzeczywistości trener ma dopilnować żebyście sprzedali 6 sztuk, ale jeżeli wam się nie uda to nie szkodzi. Wszyscy będę chcieli wam pomagać będę mili i atmosfera będzie super.masz się przecież dobrze bawić tą pracą. Takie małe pranie mózgu zanim się zaaklimatyzujesz.

7. Pierwszy miesiąc wg mnie był fajny. Dużo śmiechu, szef sprawiał wrażenia jakby chciał Ci pomóc i chciał zmienić Twoje życie na lepsze. A jak jest naprawdę? Zaczynasz jako konsultant. Później jest trener, aby nim zostać musisz 3 tygodnie pod rząd sprzedać po 60 sztuk. Czy to dużo? Na początku tak ale wszyscy będą Ci mówili że to łatwe i każdy to zrobił z łatwością.
Zarobki konsultanta wyglądają nastepujaco: za każdą sprzedana sztukę za 40zl zarabiasz 10zl. Wypłata jest po 25 dniach. Do tego dochodzą bonusy np za pierwszy dzwonek czyli 12 sztuk sprzedanych w jeden dzień dostajesz 100zl bonusu...wow łatwe pieniądze. Kolejne 100 zł za pierwsze 13 sztuk 14 15 itd... no tak łatwe pieniądze ale tylko raz dostajesz 100zl bonusu za każdy rekord. Czyli w pierwszy dzień możesz zarobić nawet 250 zł. 120 zł za sprzedaż 12 sztuk. Plus 100zl za pierwszy rekord plus 30 zł bonusu który szef mógł ustalić rano. Super forsa, super atmosfera, świetny początek.

8. Żeby nie było tak miło są też kary i to nie małe. Dotyczą one głównie trenerów ale konsultantów tez nie omijają. Np 50zl to kara za spóźnienie nawet 1 minute. Nie ważne czy był korek, czy autobus się zepsuł. Spóźniłeś się to masz karę. Niewyprasowana koszula to minus punkt czyli -25 zł. Nie ogolenie się to minus punkt. Wymieńta koszula to minus punkt. Przeklinanie przy nowej osobie która jest na treningu czy powiedzenie czegoś czego szef nie chciał usłyszeć to także minus punkt. Trenerzy łapali czasami po 100zl kary za głupoty. ..

9. Czyli jednak można dużo zarabiać?
Tak, pierwszy miesiąc dwa można. Sytuacja się całkiem zmienia gdy pracujesz juz 3 miesiące lub gdy zostajesz trenerem. Po tym czasie już nie tak łatwo pobić swój rekord który wynosi np 20 sztuk sprzedanych w jeden dzień. Trenerzy mają dodatkowo 100zl za 60 sztuk w tygodniu lub 200zl za 72 sztuki. Bonusy są wypłacane następnego dnia rano. Do tego są tygodniowki wiec w sumie o co chodzi... trenerzy umieją sprzedawać wiec z łatwością sprzedadzą 60 sztuk w tygodniu i zarabiają nie mniej niż 700 zł tygodniowo plus do tego jakieś bonusy które czasem daje szef. NIE! Trenerzy i osoby które pracują dłużej niż 3 miesiące mają inne stawki to jest 8zl za sztuka jeżeli sprzedadzą mniej niż 10 sztuk i do tego brak zwrotu za np bilety do 15zl czy musisz zapłacić 15 zł za paliwo. Co tam takie grosze dla nich? Policzmy jeżeli trener jedzie za miasto i sprzeda 6 sztuk po 40zl każda (nie uwzględniam w tej wypowiedzi jeżeli opuszcza z sceny, wtedy zarabia mnie
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2015-07-11 13:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
9. Czyli jednak można dużo zarabiać?
Tak, pierwszy miesiąc dwa można. Sytuacja się całkiem zmienia gdy pracujesz juz 3 miesiące lub gdy zostajesz trenerem. Po tym czasie już nie tak łatwo pobić swój rekord który wynosi np 20 sztuk sprzedanych w jeden dzień. Trenerzy mają dodatkowo 100zl za 60 sztuk w tygodniu lub 200zl za 72 sztuki. Bonusy są wypłacane następnego dnia rano. Do tego są tygodniowki wiec w sumie o co chodzi... trenerzy umieją sprzedawać wiec z łatwością sprzedadzą 60 sztuk w tygodniu i zarabiają nie mniej niż 700 zł tygodniowo plus do tego jakieś bonusy które czasem daje szef. NIE! Trenerzy i osoby które pracują dłużej niż 3 miesiące mają inne stawki to jest 8zl za sztuka jeżeli sprzedadzą mniej niż 10 sztuk i do tego brak zwrotu za np bilety do 15zl czy musisz zapłacić 15 zł za paliwo. Co tam takie grosze dla nich? Policzmy jeżeli trener jedzie za miasto i sprzeda 6 sztuk po 40zl każda (nie uwzględniam w tej wypowiedzi jeżeli opuszcza z sceny, wtedy zarabia mniej) czyli ma 8x6 =48zl minus 15 zł za bilety czy wache to jest 33zl minus osoba na trening jakieś 10 15zl zostaje około 15zl. Minus jakies jedzenie. Czy coś zostaje? Nie, pracował za darmo. Konsultant zazarobił by w tym czasie 60 zł. No tak ale za ile godzin. Pierwsze 2 tygodnie to była praca od 8 do 18. Później do 20. Trenerzy pracowali do 22. Od 8 do 22 jest 14 godzin. Jeżeli zrobi dzwonek bez osoby na trening to zarabia 120zl na 14 godzin... czy to dobra stawka? Do tego dochodzą trenerom dywidendy czyli 50gr za każdą sztukę która sprzeda osoba która wyszkolil trener.

10. Wiec czemu ludzie tam pracują? Dla awansu. Po trenerze możesz zostać asystentem menadżera a później menadżerem . Co trzeba zrobić? Wyszkolić 3 trenerów i mieć kilka osób która jeszcze nie są trenerami. O co walczymy? Wszyscy mówią ze o zarobki 15 000zl miesięcznie i więcej. Menadżer w Krakowie jeździł lanosem który ledwo jeździł. Czy zarabiał to 15? Nie wydaje mi się? Wszyscy mówią ze trenerzy zarabiają 3 do 4000 zł miesięcznie. Dobra kasa nawet jak na tę godziny pracy dla ludzi w wieku 20 parę lat. Tak ale przez pół roku mojej pracy widziałem tylko 1 trenera który możliwe ze zarabiał 3000. Zawsze dobry garnitur buty zegarek koszula krawat. Drugi trener który podobno tyle zarabiał rozpadające się buty, zużyty garnitur stare brzydkie koszulę. 1 trener i menadżer zawsze dobrze ubrani a reszta w tym ja? Nie stać nas było. Coś chyba jest nie tak jeżeli trenerzy zarabiają po 3000 i brakuje im żeby zapłacić 500 zł czynszu za wynajmowane mieszkanie. Poszedłem kiedyś z trenerami na piwo i powiedzieli mi jak to jest. Jeżeli np sprzedadzą 11 sztuk to musze kupić jedna sztukę żeby nie dostać gola czyli warunku na degradację. Z zarobku 110zl robi się 80... minus to i tamto bo tak im się bardziej opłaca.
Atmosfera po 2 miesiąch tez pada. Liczą się tylko Twoje wyniki w sprzedaży i trenowaniu nowych którzy szybko orientują się jak to wygląda i odchodzą jeden za drugim.

11. Jak to wg mnie było: konsultanci zarabiali od 1100 do 2000. Trenerzy kolo 2000 a menadżer nie więcej niż 4000. Bo umówmy się gdyby zarabiał więcej niż 5000 to kupiłby samochód do którego ludzie nie bali by się wsiadać, a każdy samochód jaki miał dostał od swojego szefa. Ludzie sami się oszukują i szukają wytłumaczenie gdzie oni wydają te 4000? Nie zarabiają tyle. Trenerzy spisywali przez miesiąc ile zarabiali, ile wydali na osoby na trening ile na kary i smieciowe jedzenie w terenie.nie wyszli na tym dobrze. Do tego dochodzi menadżer który cały czas mówi o awansie i obiecuje go kolejnym osobom. Ludzie się starali tyrali i nic z tego. Możecie wierzyć albo nie ale chodzenie po deptaku przy 30 stopniach w cieniu w tym tempie jest ciężkie i wyczerpujące. Trzeba chodzić szybko a przerwy? Jak masz wynik to możesz ;) szef ma humory i wyzywa się na ludziach jakby w złości ze biuro nie działa tak jakby on tego chciał.



Czy warto pracować? Nie, jedno wielkie oszustwo a oszustwami w ogłoszeniach powinna się zająć prokuratura bo marnują czas ludziom. Skoro można awansować to dlaczego po 2 latach nikt nie awansował a menadżer z Katowic pocieszyl się biurem jakieś 6 miesięcy?

Nie poruszam tutaj sprawy moralności bo zawsze zastanawiałem się jak można podejść do 75 letniej babci, oszukać ja patrząc jej w oczy usmiechajac sie i jej to sprzedac. Dałem sobie wyprać mózg i nie widziałem w tym nic złego. Pracowałem 6 miesięcy. Nawet najlepsi trenerzy z tego czasu już nie pracują czemu? Niech każdy sam sobie odpowie ;)

Na wszystkie pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
paole - 2015-07-13 18:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale zarobki nie takie złe skoro można zarobić 2000 na początku.
Pytam bo idę tam na rozmowę i chcę spróbować , a potrzebna jest mi kasa!
Teoretycznie żadna praca nie hańbi ...
zdjecie uzytkownika
lokaloka - 2015-07-13 18:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dosyć długo pracowałeś jak na takie warunki ???
Ja byłam na rozmowie dziś, bardzo sympatyczna Pani na rozmowie, która wyjaśniła mi co i jak dlatego jutro idę przekonać się na własnej skórzę.
Ponoć zawsze są dwie strony medalu, jutro napiszę jak było
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2015-07-14 13:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tak długo, ponieważ dałem sobie wyprać mózg. Żadna praca nie hańbi, tutaj się zgodzę, jednak myślę, że kiedy dojdzie do Ciebie, że przez cały czas pracy tam byłeś robiony w ***** to myślę, że zmienisz zdanie ;)

Na tym polega, żeby na początku wszystko było miło fajnie i przyjemnie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-14 16:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna, szczera i rzetelną opinia, szkoda, że Ci ją zaraz skasuj, polecam tu zaglądać, za parę dni pewnie już jej nie będzie. (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko w miłej atmosferze.(usunięte przez administratora )
Pytania: Moje słabe i mocne strony.
Co preferuję: rozwój, atmosferę czy zarobki?
Doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
tade - 2015-07-21 02:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo tego co tutaj piszą to jeśli ktoś się zdecyduje albo pilnie bez wyjścia potrzebuje pracę to naprawdę są możliwości w sunrise finanse, w sensie są miejsca wolne. Wg infopraca.pl to szukają specjalisty ds wsparcia sprzedaży, international sales specjalist i przedstawiciela handlowego. Może komuś coś się spodoba
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-07-21 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pod tymi wszystkimi super- hiper profesjonalnymi nazwami kryje się jedno stanowisko- akwizytor. Wiem z doświadczenia. Widzę, że desperacko potrzebujecie pracowników :-D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNRISE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SUNRISE?
Zadaj pytanie
alert