Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SUNRISE

Pracowałeś w firmie SUNRISE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zz - 2014-01-26 23:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś dostał ostatnio prace w sunrise, bo wiele osób pisało, że ma rozmowy, niech jakaś dobra duszyczka napisze co dokładnie proponują, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Konkretnie - 2014-03-04 22:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie potrafi powiedziec cos konkretnego i odpowiedziec na pytania. Na jaka umowe zatrudniani sa ankieterzy i czy jest to "realna" praca..?
zdjecie uzytkownika
Przyjęta - 2014-03-18 22:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niestety dostałam prace ale chce zrezygnowac bo zwariuje tak łazić i denerwowac ludzi. Podstawa jest 1250 plus premia a potem 1500 plus premia łazisz 8h wyrabiasz normę i po dniu masz dość. Tam w tej 1 umowie po rozmowie jak cie zaproszą jest na dole taki punkt ze jak zrezygnujesz na tym etapie po podpisaniu tej 'umowy' to karza ci zaplacic. Ja próbuje coś wymyślić na rezygnacje.
zdjecie uzytkownika
bartos - 2014-03-26 07:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej nie przyjmować się do tej firmy. Robisz ankietę i sprzedajesz ludziom perfumy francuskie , ( usunięte przez administratora )a jak nie masz zamiaru pracować po rozmowie z nimi to lepiej nie podpisuj umowy ponieważ będziesz płacić kare za jeden dzień szkolenia
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-04-25 22:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Znalazłem ogłoszenie w gazecie (usunięte przez administratora) Zadzwoniłem. Miła pani poinformowała mnie że poszukują do pracy osób do prężnie rozwijającej się firmy. Zapytałem się więc jakie stanowiska mają do dyspozycji, ponieważ w ogłoszeniu napisali ze potrzebują pilnie 16 osób. W odpowiedzi dostałem że potrzebują pracowników biurowych, kierowców i magazynierów oraz że więcej informacji otrzymam na spotkaniu. Brzmi zachęcająco. Więc jeszcze tego samego dnia się umówiłem na spotkanie u nich w biurze. Na wstępie dostałem kartę do wypełnienia. Podstawowe dane, mocne - słabe strony i inne typowe pytania, głownie roześmiało mnie pytanie "Dlaczego akurat chciałbym pracować w tej firmie"? Jak ja nawet nie wiedziałem do końca czym się zajmuje, ponieważ dopiero mieli mi udzielić tych informacji na rozmowie. Ok. Wypełniłem. Oddałem. Pani sekretarka na 10 cm szpilkach wyruszyła z moją kartą do pokoju zakładam ze Pani Prezes?. Po czym zostałem zaproszony do pomieszczenia przez młodą atrakcyjna kobietę. Usiadłem na krześle. Na biurku leżały jakieś tam nic nie warte statuetki. Na ścianach certyfikaty i dyplomy na nazwisko jakiegoś pana zapewne Pana Prezesa. Po czym oczywiście standardowe pytanie. Mocne słabe strony? ale po co jak ja to napisałem na karcie którą chwilę wcześniej przejrzała. Oczywiście było również pytanie co jest dla mnie najważniejsze w pracy: Rozwój, Zarobki, Atmosfera, żeby wiedzieć na co może za impulsować mnie. Następnie zaproponowała mi pracę na stanowisku na którym jej zdaniem bym się najszybciej odnalazł. Tym stanowiskiem okazał się ankieter publiczny. Stanowczo podziękowałem za tą propozycję, lecz przez telefon zostałem poinformowany że mają jeszcze oprócz "posad biurowych" stanowiska magazyniera oraz kierowcy. Wiec zapytawszy się o nie dostałem od razu negatywne odpowiedzi. Że jeśli magazynier to tylko z kursem na wózki widłowe, nic innego ich nie interesuje, oraz jeśli jako kierowca, tylko i wyłącznie prawo jazdy C. Zwiedzony tymi odpowiedziami zaciekawiłem się jak wyglądają zarobki w tejże firmie. Gdy spytałem o kierowce dostałem odpowiedz ze nie spełniam wymagań wiec mi nic nie powie piękna Pani. (usunięte przez administratora)Na pytanie za co kierowca dostaje prowizje, pani się lekko zmieszała nie wiedziała co powiedzieć, wiec rzekła ze jeśli znajomy przyjdzie to się dowie i nie udzieli mi takich informacji. (usunięte przez administratora)Dowiedziałem się również że marnuje czas osoby która mnie próbowała z rekrutować zaledwie po 8 minutach rozmowy. Gdy powiedziałem to głośno pani znowu się zmieszała i nie wiedziała co powiedzieć chciała już mi podziękować lecz z ciekawości zacząłem drążyć temat, ankietera. Dowiedziałem się ze ekipa paru osób idzie z jakimś tam liderem w wyznaczony teren (czytaj Ulica). I zaczyna prace zaczepiając osoby na ulicy. (usunięte przez administratora)Dziękuję oby ta opinia okazała się przydatna komuś.
zdjecie uzytkownika
nosorożec - 2014-05-03 14:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po pierwsze jeśli nauczenie się tekstu z jednej kartki a4 jest dla Ciebie za trudne to każda praca będzie nadludzkim wysiłkiem. Po drugie sekretarka nie ma obowiązku by udzielać informacji na ten temat. Jeśli chcesz wiedzieć coś wiecej od razu porozmawiaj z szefem. W tej firmie każdy ma szansę żeby się wykazać a trenerzy sa po to by Ci w tym pomoc. Poswiecaja Ci czas i uwage a jesli nie jestes zainteresowany i nie powiesz o tym na poczatku to faktycznie marnujesz ich czas. A po trzecie dla mnie jako pracownika wyżej wymienionej firmy jest to wspaniale doswiadczenie. Mozna zarobic dobre pieniadze w krotkim czasie, w biurze panuje mila atmosfera wszyscy sa dla siebie zyczliwi i tolerancyjni. Dzieki tej pracy zdobylam pewnosc siebie jakiej bardzo mi brakowalo, przestalam sie bac kontaktu z drugim czlowiekiem, zaczelam dazyc do celu i walczyc o swoje. Jestem im wszystkim bardzo wdzieczna za to co zrobili dla mnie i dla innych pracownikow. JUICE dla trenerów i szefa.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2014-05-06 17:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
RAFAŁKU :)
Pozwól,że przedstawię ci kilka faktów.
1)Pani podczas rozmowy telefonicznej była miła - to świadczy o jej kulturze osobistej.
2)Pani określiła stanowiska przez telefon - jeśli mają kilka stanowisk to trudno, żeby przez telefon każde omawiała: zarobki, wymagania, zakres obowiązków. z tego co się orientuję od tego jest właśnie rozmowa kwalifikacyjna.
Poza tym takie informacje udziela szef a nie sekretarka, która może nawet takich informacji nie posiada. Sekretarka umawia na spotkania, a szef wyjaśnia zarobki, zakres obowiązków, sprawdza kompetencje itd. Nie widzę w tym nic dziwnego.
3)Pytanie "dlaczego chciałby Pan pracować w naszej firmie?". - Bardzo częste pytanie. Chyba warto znać motywy przyszłych pracowników.Pytanie: dlaczego musiałeś wypełniać kartę? Prawdopodobnie dlatego, nie zabrałeś ze sobą CV. Dziwię się, że w ogóle chcieli z Tobą rozmawiać.
4)Dlaczego nie wiedziałeś nic na temat firmy skoro mają stronę w Internecie? Średnio inteligentna osoba jeśli ma możliwość sprawdza firmę, żeby się przygotować do rozmowy. Na wypisywanie hejterskich postów masz czas, a na sprawdzenie profilu firmy i uzyskanie rzetelnych informacji nie.
5)Skoro na biurku były statuetki, a na biurku dyplomy i certyfikaty to prawdopodobnie były to jakieś nagrody lub wyróżnienia typu "Rzetelna Firma", "Zaufany Partner" itp. Statuetki i dyplomy z tego co się orientuję dostaje się za osiągnięcia.
6)Nie wiem dlaczego czepiasz się sekretarki, że chodzi w szpilkach? A w czym ma chodzić? W dresie?
7)Ciekawe czy Ty dla Pani Prezes również wydałeś się atrakcyjny.
8)Pytanie o to co jest dla Ciebie najważniejsze "rozwój, zarobki czy atmosfera" - nie widzę w tym pytaniu nic złego. widocznie dla Pani Prezes ważne jest, aby pracownicy dobrze się czuli w pracy i byli zmotywowani. Rozumiem, że wolisz pracodawcę, który ma w nosie Twoje potrzeby.
9)Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz, że dziwisz się, że na magazyn są mile widziane uprawnienia na wózki widłowe, a do rozwożenia towaru kat.C. Czym Ty chciałeś rozwozić towar? Fiatem Tico? Ogarnij się.
10)Usłyszałeś, że nie spełniasz wymagań, bo pewnie nie chciała Cię przyjąć, ale nie za brak doświadczenia tylko za to jaką jesteś osobą. Starasz się o pracę i zamiast być miłym, sympatycznym i przyjaźnie nastawionym to Ty "naciskasz". Kto chciałby mieć w zespole taką konfliktową osobę. Atmosferę tworzy się przede wszystkim przez dobór właściwych osób do zespołu.
11)Kierowca ma prowizję, premie - pewnie od kilometrów, godzin, delegacji, bezszkodowej jazdy. Gdybyś się nad tym chociaż przez chwilę zastanowił to by to Ciebie nie dziwiło.
12)8 minut rozmowy to zapewne pierwszy etap i na pewno są jeszcze następne. Gdybyś przeszedł dalej to pewnie byś się dowiedział. Ale mam wrażenie, że Ty nie byłeś wart nawet 30 sekund.
13)Jest wiosna idzie lato to pewnie prowadzą akcje promocyjne na powietrzu. Zimą pewnie w galeriach, marketach, albo jakiś firmach. Latem to nawet kelnerki zapraszają do Pubów.
14)To, że pracujesz przy liderze to chyba dobrze, że nie puszczają Cię na głęboką wodę i możesz liczyć na czyjąś pomoc. Bo do takiej pracy na pewno trzeba nabrać trochę wprawy, doświadczenia i to dobrze, że jest ktoś kto pomaga Ci to doświadczenie nabyć.
15)Nie wiadomo za co premia - A po co Pani prezes miała Ci tłumaczyć od czego zależą premie (pewnie do tej stałej pensji są jakieś progi od ilości ankiet) skoro wiedziała, że i tak Cię nie przyjmie. Strata czasu i energii, bo jak sam zauważyłeś straciła na Ciebie 8 minut, a byłeś wart 30 sekund.
Pozdrawiam wszystkich hejterów, a jak ktoś chce uzyskać rzetelne informacje to niech idzie do firmy, porozmawia z szefową, pracownikami, zobaczy na czym prace polega i na tej podstawie decyduje. A nie sugeruje się opiniami osoby, której się nie udało, albo się nie dostała. To tak jakby się pytać czy Mercedesy są fajne osoby, która mercedesa nigdy nie miała. Gdzie tu logika.
zdjecie uzytkownika
dodi - 2014-05-13 22:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nic innego jak zwykła akwizycja, (usunięte przez administratora), odradzam
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-05-14 10:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej tj maj 2014 i faktycznie szukają na sanowiska akieter biurowy i magazynier. Pan przeprowadzający rozmowe kwalifikacyjna wydaje się wporządku. (usunięte przez administratora)Co prawda przy samym wejściu wszyscy mili dzień dobry itp. Ale odradzam, chyba że jest ktoś wytrwały i ma chęci chodzić od 9 do 18 i zaczepiać ludzi.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
Laska - 2014-05-15 02:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jakich zarobków można byłoby się spodziewać na tym stanowisku bo cudów się nie spodziewam.
zdjecie uzytkownika
Maturzysta - 2014-05-22 18:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM byłem wczoraj na dniu próbnym i spoko praca nie rozumiem o czym Wy piszecie. Najbardziej podobała mi się atmosfera, młody zespół 18-20 lat.
Myślałem że bedzie sztywno bo garnitur, krawat a okazało się że ubaw po pachy.
Szkoleniowiec miły, uśmiechnięty i pomocny, pomógł mi dostać się, nauczył na test, wytłumaczył.
Klienci różni, raczej sami fajni. Myślałem że ludzie nie będą chcieli rozmawiać ale to idzie naprawde szybko. 7 godzin minęło mi jak godzina. Zaprosili na obiad więc głodny też nie chodziłem.
Potem rozmowa z szefem też młodym.
Ogólnie oceniam dobrze. Jest to moja pierwsza praca i widać że to rozumieją.
Zanim poszedłem do tej firmy czytałem wasze komentarze i chyba dobrze że nie wziąłem do siebie. Chyba ciekawość wzięła góre.
Zastanawiam się jak można przy wyborze pracy sugerować się opiniami ludzi BEZROBOTNYCH jakaś masakra. Mało brakowało a przez was szukałbym pracy dalej a tak dzisiaj podpisałem umowę.
Pozdrawiam Firmę Sunrise.
zdjecie uzytkownika
Laska - 2014-05-23 00:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kolego jak chwilę popracujesz to daj znać ile miesięcznie można z tej pracy wypracować, bo pogadać z klientami każdy może...
zdjecie uzytkownika
Juiceman - 2014-06-05 11:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest dla osób pogodnych, wesołych, mających dystans do siebie, chcących się czegoś nauczyć a przy tym dobrze bawić i zarabiać. Fajni ludzie, szef ok, pensja tez ok. Polecam dla osób lubiących wyzwania. JUICE!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-06-05 17:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Juiceman, mam pytanko o szefa. jest w porzadku czyli placi na czas i tez rozumie pracowników? jak tam w sunrise jest?
zdjecie uzytkownika
Juiceman - 2014-06-06 11:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaju, szef jest ok. Wypłaty są na czas. Wiesz co jest w tej pracy fajne, w innych zakładach pracy trzeba ukrywać to ze jest się np. z biednej rodziny, skończyło tylko gimnazjum albo że wychowało w domu dziecka. W tej pracy jest fajne to że każdy manager stara się pomóc swoim pracownikom jeśli są tego warci. Jeśli pokażesz że jesteś sumienna, pracowita i dobrze pracujesz, zależy Ci na tej pracy to w przyszłości jeśli spotkają Cie jakieś problemy to szef napewno bedzie starał ci sie pomóc. Szef w tej pracy jest oczywiście twoim przełożonym, ale tez z drugiej strony jest twoim sprzymierzeńcem. Dlatego ja też sobie chwale tę pracę z tego powodu, bo miałem mnóstwo problemów i zawsze kiedy tego potrzebowałem szef starał sie mi pomóc, bo byłem dobrym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-06-27 23:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juiceman - 2014-06-06 11:43:01]:
ten sprzymierzeniec to tak dwuznacznie zabrzmialo :) szczegolnie w moim przypadku. ale wiem o co Ci chodzi. rozumiem, ze do szefa mozesz przyjsc z kazdym problemem i wysłucha tak?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-14 14:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE ZAJE... PRACA !!!! FAJNE DZIEWCZYNY, FAJNA ATMOSFERKA. AŻ CHCE SIĘ PRZYCHODZIĆ DO PRACY POLECAM.:)
zdjecie uzytkownika
wojtas89 - 2014-07-22 00:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dzisiaj na rozmowie, na wstępie pani z którą rozmawiałem 10/10, aż chciałoby się z nią wskoczyć do łóżka. Dalej padły oferty pracy ankietera oraz magazyniera, niestety na tą drugą trzeba posiadać kurs na wózek widłowy oraz pytania o mocne i słabe strony, co jest dla nas najważniejsze: rozwój, zarobki czy atmosfera. Zostały zaproponowane pieniądze w wysokości 1250 netto + premia do 1600 zł na początek.
Wszystko w miłej, bezstresowej atmosferze. Jaka okaże się praca zobaczymy.
zdjecie uzytkownika
gorol - 2014-07-24 15:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko, napiszcie bo pewnie wiecie od czego jest zalezna stawka dla kuriera. Dostałem linka tu na strone i na forum, ze szukacie aktualnie kuriera na Katowice, ale sama oferta jest bardzo zdawkowa i nie wiiem o co chodzi ze stawką: 11-14 złotych za godzine. Od czego jest ona zalezna? Na pewno nie jest w to wliczana premia, wiec pytam sie, bo troche mnie to wstrzymuje z wyslaniem swoich papierów do Sunrise. Pracuje w innej firmie, ale stawka ktora mam miesci sie pośrodku tych widełków, a nie chce byc stratny. na rozmowie kwalifikacyjnej tez nie jest zbyt w porządku pytać od razu o pieniądze, więc dlatego Wam tu głowę pozawracam. :) widze w sumie ze jest wypisanych w ogloszeniu kilka stanowisk. mam nadzieje, ze nie chodzi tu o zakamuflowaną oferte w stylu: szukamy człowieka-orkiestry, ale zaplaciamy Ci jedną pensje :). troche dlugi komętarz wyszedl, ale napiszczie jak co kolwiek wiecie. pozdr.
zdjecie uzytkownika
karool - 2014-07-29 17:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć.mam zamiar zacząć pracę jako ankieter w Sunrise.Czz ktos moze mi powiedziec czy firma ustala odgórnie rejony w których przeprowadza się ankiety czy to tylko w okolicach Rynku się odbywa.Z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-08-09 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka impreza. Az chce sie przychodzic do pracy. Ludzie mlodzi, pozytywni, nastawieni na sukces. Z szefem na Ty. Zdrowa atmosfera. Kazdy kazdemu pomaga. jestem pare dni a juz nauczylem sie wiecej niz przez ostatnie 2 lata w firmach, w ktorych pracowalem. Weekendy mam wolne juz nie moge doczekac sie poniedzialku. A jakie laski tu pracują. To nieprawdopodobne że takie firmy istnieją. Do tej pory do roboty jak za kare chodzilem, a tu ?? Starzy mnie nie poznają, kumple zazdroszczą. Za 2 mce jade na KSW za freeeeeeeee bo wyjazd firmowy. Nie miałem siana na powrót do domu pierwszego dnia. Wiecie co zrobił manager ? ........ dał mi 100 zł i powiedzial zebym se kupil mc bilet. Powiedzial żebym nie oddawal ze to od niego. bo tez kiedys nie mial. SZACUN.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-08-10 18:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie okolo pol roku jednak bylam w ciazy i po urodzeniu dziecka mimo ze muwili iz bd mogla wrucic to juz nie bytlo mozliwosci
zdjecie uzytkownika
Naomi - 2014-08-20 21:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam tą NIE przyjemność uczestniczyć w rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Rozmowa odbyła się wczoraj. Wczoraj też dostałam telefon od bardzo NIE miłej pani sekretarki, która na moje pytanie dotyczące godziny rozmowy (zapytałam dlaczego rozmowa odbywa się o 19:30 uważam, że to troszkę późno - lekko nawet żartując z tego) na co dostałam odpowiedź po dłuższej ciszy w słuchawce, że o tej godzinie wraca prezes do firmy i że jak mi nie pasuje to mogę w ogóle nie przychodzić i nikomu łaski nie robię (oprócz niej, bo startowałam na stanowisko sekretarki aby ta prze "miła" pani miała zmienniczkę i nie musiała sama tyle tyrać...). Oczywiście o 19:30 pojawiłam się w firmie gdzie spotkał mnie tłum młodych dziewczyn (średnia wieku 20 lat). Okazało się, że przyszły bez CV i muszą wypełniać jakąś ankietę. Ja miałam CV więc zostałam zaproszona jako pierwsza.(usunięte przez administratora) Poprosił o CV i zaczął czytać. Co mnie lekko zdenerwowało? Zadawał pytania na które bez trudu mógł znaleźć odpowiedź w CV. I niech mi ludzie nie gadają, że musiał, bo pytanie czy się uczę mając jak byk odpowiedź, że studiuję to dla mnie porażka. (usunięte przez administratora) Kolejne pytanie: dziennie czy zaocznie (odpowiedź również była w CV). Zazwyczaj zadają mi pytania związane z tym co napisałam ale nie stricte to co ma podkreślone jak byk!!!! Zarówno (usunięte przez administratora) próbował mnie namówić, żebym nie szła na sekretarkę tylko na ankietera... Kiedy stanowczo postawiłam na swoim zaprezentował mi zarobki:(usunięte przez administratora) Podobno zgrany, miły zespół... (usunięte przez administratora)Nie zdecydowałam się na współpracę po tych ceregielach. Jeśli ktoś lubi jak się go nie szanuje i nawet nie czyta CV to niech nie oczekuje, że ja go będę szanować. Wszystkim życzę powodzenia w tej firmie ja omijam szerokim łukiem. :)
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-08-21 16:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka daja umowe?? o prace? a co jezeli nikt nie kupi tych perfum? wystarczy sama ankieta? ile ankiet dziennie trzeba przeprowadzic?
zdjecie uzytkownika
jiosjs - 2014-08-30 17:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie w czawartek i dzisiaj dostalam telefon ze w poniedzialek mam dzien probny. Czy ktoras z was rownież ma sie zjawiac w poniedzialek? Bo na rozmowie był tłum dziewczyn, zastanawiam sie do ilu z was oddzwonili i czy warto przychodzic w pon.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNRISE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski