Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SUNRISE

Pracowałeś w firmie SUNRISE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wuj dobra rada - 2015-09-04 23:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2015-09-02 11:30:17]:
Słuchajcie Wy -wszyscy którym szkodzą hejty i inne pluskwy (nie tylko na tym forum ale i globalnie..) -oto Wasz protektor-mentor na wieki -czyli "Wuj Dobra Rada"!!! -otóż gdy taki np. ww na tym forum Tomek wypowiada się negatywnie o tym co robicie (a przecież płacicie i tak wygórowane - złodziejskie podatki ciężko pracując -z których ww Tomem wyjada potem m.in. wyciągając niepohańbione pracą rączki po emeryturkę własnych dziadków...)-wystarczy że zastosujecie tylko jedną małą poradę Wuja... Oto ona: "Gdy Ci hejt przebiegnie drogę, -nie myśl, że to pech.. -chwyć za ogon, wykręć nogę -żeby prędzej z...echł" ha ha -a tak na poważnie -jeśli macie jego cv z adresem -to zamówcie mu z 0,3kg dopalaczy na jego adres i nazwisko -a potem sprzedajcie na 997 nr przesyłki... -sprawdzony sposób... zawsze ze 2 lata ciągania będzie miał tomuś czy inna menda.. warte kosztów!! (też tak robimy -dżusy z innego biura BIG POZDRO !!!!) Niech przydadzą się na coś w końcu te podatki...
zdjecie uzytkownika
Pyt do Wuja DR - 2015-09-05 00:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wuj dobra rada - 2015-09-04 23:55:25]:
Wuju -a czy tak możemy również zrobić w przypadku gdy trafi nam się w terenie "Niedobry" klient?
zdjecie uzytkownika
Odp Wuja DR - 2015-09-05 00:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ależ oczywiście że Tak! -pamiętajcie jednak o kosztach -czasem na prawdę nie warto...
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-09-09 19:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając opinie nie wiedziałam, czego się spodziewać.Rozmowa z szefem bardzo sympatyczna. Zaprosił mnie na dzień zapoznawczy, żebym mogła zobaczyć jak wygląda praca, plusy i minusy czy mi się spodoba czy nie. Spędziłam cały dzień z trenerem, ludzie byli nawet mili co mnie dosyć zdziwiło, bo wyobrażałam to sobie dużo gorzej. Nawet z jedną panią, która nas poczęstowała ciastem zrobiliśmy sobie zdjęcie. Trener mówił, że dobrze zarabia, jest zadowolony. Byliśmy jeszcze z dziewczyną, która dopiero zaczyna pracę, ona taż powiedziała,że jej się podoba, więc pomyślałam, że zaryzykuję. Trener mi mówił, żebym się nie bała, że to jest proste, że wszyscy tak samo zaczynali dwa dni i się nauczę. Przyznam, że trochę mu nie wierzyłam i myślałam, że mówi tak tylko po to, żeby mnie pocieszyć, ale faktycznie po dwóch dniach cały stres minął i już sobie nawet fajnie radzę. Dużo daje fajna, koleżeńska atmosfera i to, że osoby, które są dłużej pomagają. Jestem pozytywnie zaskoczona.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-09-10 16:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj byłem na rozmowie. Mam nadzieję, że oddzwonią. Podobno przed podjęciem pracy zapraszają na dzień zapoznawczy i jest możliwość tygodniówek. To na pewno jest na plus.
zdjecie uzytkownika
Gigi - 2015-09-12 21:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam się praca podoba. Kaska w porządku, fajna atmosfera w pracy i po pracy, dużo fajnych młodych ludzi tu pracuje.
zdjecie uzytkownika
maturzystka - 2015-09-16 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to ja też się wypowiem. Jestem po maturze i szukałam jakiejkolwiek pracy, więc wysyłałam CV wszędzie. Zadzwoniła do mnie pani, że zaprasza na rozmowę i że chodzi o pracę biurową. Rozmowa jak rozmowa, widać było, że biorą jak leci, bo pan nawet nie zerknął na moje CV tylko od razu zaprosił na dzień próbny. Na dniu próbnym przydzielono mi chłopaka, który już tam pracował jako opiekuna. Pogratulował mi, że niby jestem taka wybrana, bo szef ma codziennie po 30 osób a wybiera jedną- bzdura, byłam na rozmowie rano i oprócz mnie nikogo innego nie było, a od razu zaproszono mnie na rozmowę. Praca biurowa też okazała się nieprawdą, mieliśmy za to przeprowadzać ankiety w terenie. Byłam informowania stopniowo, takie mini pranie mózgu, dopiero potem okazało się, że nie o ankiety tu chodzi, a o sprzedaż perfum. Generalnie myślałam, że to ja będę musiała się starać o to, żeby mnie przyjęli, a było odwrotnie- oni próbowali mnie przekonać, żebym została. Atmosfera była super przyjazna, ale jakaś taka...fałszywa. Zarobki niby niezłe, także to nawet dobra opcja, jeśli się jeszcze nie ma statusu studenta i ciężko znaleźć pracę, ale z drugiej strony robota jak na tę pieniądze i tak ciężka, pracujesz bardzo długo, jest duża presja no i dość dużo ludzi reaguje na ciebie niechętnie lub wręcz agresywnie i w sumie się nie dziwię, bo jest to jednak dość nachalnie wciskanie komuś towaru.Plus mi na przykład było żal starszych pań, które ewidentnie nie bardzo wiedziały o co chodzi i było im głupio. Gdybym miała nóż na gardle to może podjęłabym tę pracę, bo fakt, kasa nie jest najgorsza i doświadczenia nie trzeba, ale na szczęście nie miałam, więc zrezygnowałam. Wydaje mi się, że to niezła opcja dla maturzystów właśnie, tak na miesiąc. dwa, tylko trzeba by odpornym psychicznie no i trochę nie mieć skrupułów. Szkoda, że nie mówią otwarcie, co to za praca, bo to jednak trochę denerwujące, że dowiadujesz się dopiero na dniu próbnym- ja mam czas, ale dla kogoś dzień wyjęty z życia to może być jednak problem.
zdjecie uzytkownika
czyk - 2015-09-19 16:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mydlenie oczu to domena wielu firm więc nie wiem czy jest się co tu podniecać, że firma takie rzeczy mówi. Oczywiście ci, którzy są łatwowierni wszystko łykną, ale na niektórych to zupełnie nie działa. Inna kwestia, że nie wiem na jakie stanowiska ostatnio aplikowaliście i mniej więcej ile osób było na rozmowach ?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-09-20 20:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W środę po dwóch dniach przeszkolenia zostałem przyjęty do pracy. Nie rozumiem dlaczego niektórzy mają takie klapki na oczach i nie oceniają plusów i minusów pracy tylko kierują się uprzedzeniami. Byłem z trenerem 2 dni na szkoleniu i kilka dni samodzielnej pracy (oczywiście pod okiem trenera). Przez te dwa dni zarobił 370 zł. Moje spostrzeżenia prze te kilka dni są następujące: 50% osób jest obojętna, 50% jest pozytywna, ale negatywne osoby to jest naprawdę jakiś marginalny procent, może 2-3 w ciągu całego tygodnia. Pracownicy uśmiechnięci, widać szczerze, że zadowoleni z pracy. Udawać zadowolenie można przez godzinę, ale nie tydzień. Klienci w zdecydowanej większości pozytywnie nastawieni, o czy świadczy chociażby fakt, że prawie każdy z nami rozmawia. Mówią do nas, że jesteśmy fajni. Perfumy, które reklamujemy i robimy ankietę trzymają bardzo długo bo ok 12 h, zapachy bardzo ładne. To są moje wrażenia po całym tygodniu obserwacji. I nie jestem jakimś naiwniakiem, któremu ktoś robi wodę z mózgu tylko są to moje wnioski, które wyciągnąłem na podstawie tego co widzę. Co by nie mówić to jest praca dobrze płatna, na pewno ucząca komunikatywności, pewności siebie i kontaktu z klientem. Z tego co widzę to osoby nie są nastawione na jakąś nachalność wobec klienta, tylko w drugą stronę. Kładą nacisk na kulturę osobistą, uśmiech i przyjazne nastawienie do ludzi. Trener mi powiedział taką fajną rzecz, że klient jest naszym lustrzanym odbiciem. Jeśli my jesteśmy sympatyczni to klient jest taki sam w stosunku do nas.I widzę, że to się sprawdza, bo naprawdę przez te kilka dni nie miałem ani jednej jakiejś bardzo nie miłej osoby. Jeśli ktoś pracował kiedyś z klientami np w telemarketingu, w sklepie, jako kelnerka itp. i lubi kontakt z ludźmi to na pewno warto spróbować, bo jest to 10 razy bardziej komfortowe niż telemarketing (wiem, bo pracowałem 7 miesięcy w telemarketingi i przez telefon to klient potrafi powiedzieć różne rzeczy, bo jest anonimowy, a twarzą w twarz zachowuje kulturę). Osoby w firmie widać, że zgrane, zresztą pracuje tu ponad 20 osób i są osoby, które pracują np rok i więcej. Najdłużej jeden chłopak pracuje 3 lata. No to też o czymś świadczy. Jeżeli ktoś ocenia książkę po okładce to faktycznie można się przestraszyć, że sobie nie poradzę itd. Mnie najbardziej przekonuje fajna, szczera atmosfera, bardzo dobre zarobki, gwarantowana pensja stała, możliwość awansu, fajny kontakt z klientami i to że dają szansę również osobom bez doświadczenia, bo każdy jest przyjmowany w ten sam sposób, szkolony w ten sam sposób i ma zapewnioną pomoc trenera. Aha i faje jest to, że zapraszają na ten dzień zapoznawczy, bo naprawdę na takim dniu można rozwiać wszystkie swoje wątpliwości i obawy. Zamiast sugerować się opinią anonimowych osób, które nie przeszły rekrutacji i znajdują mnóstwo usprawiedliwień i wymówek lepiej zobaczyć i samemu ocenić. A wiem co mówię bo sam studiuję psychologię i wiem jak to działa. Osoba sama przed sobą się nie przyzna do niepowodzenia, tylko szuka wymówek, że i tak nie było warto. To się nazywa mechanizm wyparcia. Po tygodniu pracy jestem jak najbardziej zadowolony i złego słowa nie powiem.
zdjecie uzytkownika
maturzystka - 2015-09-21 12:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie są różni, jednemu się spodoba, drugiemu nie. Ja akurat przeszłam rekrutację pozytywnie, tylko sama zrezygnowałam, więc nie piszę z zemsty czy coś. Ten dzień próbny to było dla mnie ciekawe doświadczenie, ale praca po prostu nie jest dla mnie no i na pewno nie jest dla każdego, także chciałabym podzielić się opinią z ludźmi podobnymi do mnie. Byłam jeszcze na przynajmniej 10 rozmowach o pracę i nigdzie nie było ukrywane przede mną, czym się będę zajmować. Rozumiem, że słowo ,,akwizytor" odstrasza, ale wydaje mi się że można to było jakoś lepiej wyjaśnić.Plus, drugą rzeczą, która mi się nie podobała były kłamstwa w tej formułce, którą mów się klientowi- może jestem przewrażliwiona, ale zwyczajnie nie lubię kłamać postów w twarz. Marketing to marketing, wiem, że często troszkę się nagina rzeczywistość, ale to tutaj to przesada. Na plus na pewno zaliczyłabym pracę w różnych miastach- to jest bardzo fajne, trochę chroni przed rutyną. Fajne jest też to, że pracuje się z młodymi ludźmi- chociaż potem i tak każdy chodzi już sam, no ale przynajmniej w samochodzie można sobie pogadać. Jak dla mnie ta praca jest dla osób bardzo zdeterminowanych, którzy potrzebują pieniędzy na już i nie mają zastrzeżeń do charakteru pracy ( ja np. Wstydziłbyś się powiedzieć znajomym, co dokładnie robie, a co dopiero rodzinie, gdybym tam pracowała). To nie kwestia uprzedzeń- zobaczyłam jak to wygląda i wyrobił sobie opinię, ktoś inny może mieć inną, więc na dzień próbny warto iść mimo wszystko, jeśli macie czas o chęci.
zdjecie uzytkownika
maturzystka - 2015-09-22 21:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio, @Tomek, kssują Cu opinie ? Anyway, wydaje mi się, że trochę przesadzasz, praca aż tak zła nie jest no i warunki są w miarę jasne, aczkolwiek na podstawie tego co widziałam to nie wiem czego można by się spodziewać po np paru miesiącach pracy. Jak szłam na rozmowę to czytałam tu opinię chłopaka, który pracował jakis czas i rzeczywiście, już jej nie ma, a zachwycony chyba nie był. Ale z drugiej strony siostra mojej koleżanki pracowała (krótko) i mówiła, że spoko, tylko jak się pracuje nie za długo ;-) Także nie ma się co spinac, jednemu praca się spodoba, drugiemu nie.
zdjecie uzytkownika
Nike - 2015-09-29 18:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie przekonują do pracy w tej firmie 4 rzeczy:
- kasa zawsze na czas
- dobre zarobki - stała pensja plus fajny system premiowy
- super atmosfera, bardzo dużo młodych ludzi - pracownicy są zadowoleni z pracy a to jest przecież najważniejsze
- bardzo fajne szkolenia, które podnoszą twoje kwalifikacje
Polecam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-10-08 19:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj na rozmowie, na jutro mam przyjść na dzień próbny, żeby zapoznać się z firmą. Trochę się stresuję bo jeszcze nigdzie nie pracowałem, ale kierownik mówił, że nie szkodzi bo mają dużo osób bez doświadczenia i wszystkiego uczą. nie wiem ile osób tam pracuje, ale rano widziałem za 30 osób, faktycznie większość młodych. Skoro tyle młodych ludzi pracuje to chyba musi być fajna atmosfera. przynajmniej mam taką nadzieję, bo gdyby było im źle to chyba by nie pracowali. Najważniejsze dla mnie, że nie wymagają doświadczenia, bo jak narazie gdzie nie pójdę to pytają o doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-10-10 17:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka pracuje w tej firmie już kilka miesięcy i z tego co mówi to jest zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-10-12 18:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj byłem na rozmownie, jutro mam przyjść na dzień próbny. Do tej pory pracowałem tylko w sklepie, także z doświadczeniem słabo, ale pójdę zobaczyć. Jutro napiszę jak było.
zdjecie uzytkownika
niedziela - 2015-10-19 19:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Alex - no i wszyscy są ciekawi jak Ci poszło na rozmowie. Oby dobrze, bo by reszta osób wiedziała czy brać pod uwagę zatrudnienie u nich. Zwłaszcza, że branża jest dość interesująca, ale najważniejsze, dobrze, że firma dba o swoich pracowników, bo można się naczytać samych dobrych komentarzy o atmosferze w sunrise.
zdjecie uzytkownika
GTA - 2015-10-29 17:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno zarobki są od 2-5 tys. Pensja stała plus premia.To możliwe, że tak dużo? Za taką kasęto można robić. Na budowie wyciągałem 2500. Jutro idę na dzień otwarty. Mają mi pokazać co i jak. Jeśli faktycznie tyle zarabiają to zostaję, bo potrzebuję kasy. Idę się przekonać czy faktycznie można tyle hajsu zarabiać.
zdjecie uzytkownika
krzys - 2015-11-10 15:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@GTA , a na jakie stanowisko aplikowales, podejrzewam ze kasa ok, w tej branży tyle gdzieś wychodzi, teraz tez szukają przedstawiciela handlowego, tu zarobki są przedstawione w przedziale od 2,5 tysdo 6000 tyś, poza tym różne premie,benefity i dodatki, na początku umowę zlecenie, a doświdaczenia dużego mieć nie musisz.
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2015-11-11 11:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają akwizytora, nie przedstawiciela handlowego, a zarobki to jakieś ( usunięte przez administratora ) za pracę od 8 do 20 plus oczywiście musisz sprzedać(wcisnąć) codziennie określoną ilość perfum, bo inaczej masz problem, więc sam sobie odpowiedz, czy warto
zdjecie uzytkownika
milenka\ - 2015-11-12 18:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracowałem szukają przedstawiciela handlowego, tak jest ujęte dokładnie w ofercie pracy, an tacy też potrafią gigantyczną forsę z prowizji mieć
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-11-13 18:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki chłopaki za fajne przyjęcie do ekipy. Pozdro
zdjecie uzytkownika
tfre - 2015-11-14 21:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzys o to widzę że na prawdę nieźle można u nich zarobić na tym stanowisku, skoro aż do 6 tysięcy..
zdjecie uzytkownika
hulk - 2015-11-17 00:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tfre - 2015-11-14 21:48:21]:
oczywiście , że można, ale trzeba wyrabiać okreslone normy co nigdy nie jest moim zdaniem proste niestety
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-11-20 19:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie od miesiąca. Właśnie odebrałem pierwszą wypłatę - 3200 zł. Kasa wypłacona w terminie co do dnia. Dla mnie bardzo dobrze. Mam nadzieję,że następny miesiąc będzie jeszcze lepiej, bo widzę,że można dużo więcej. Fajna praca, ale tylko dla fajnych pozytywnie nastawionych ludzi. Na pewno warto spróbować.
Apropo zarobków to kilka dni temu chłopak za 2 tygodnie pracy odebrał bonus 1500 zł. Słownie - tysiąc pięćset złotych samej premii za 2 tygodnie pracy !!!
A dla osób, które słuchają ludzi mówiących, że się nie da fajny filmik
MYŚLCIE SAMODZIELNIE !!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-11-26 20:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy można tą firmę zaskarżyć do sądu za fałszywe oferty pracy?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-02 17:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czym tak naprawdę zajmuje się ta firma? Czy mają duże wymagania co do przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-02 17:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czym tak naprawdę zajmuje się ta firma? Czy mają duże wymagania co do przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Pracowałem - 2015-12-02 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś- akwizycją. Zimą i jesienią na deptakach, a wiosną i latem po mieszkaniach w różnych miastach, chodzisz i niby przeprowadzasz ankietę, a tak naprawdę sprzedajesz perfumy metodą ,,juicemana", czyli wciskasz kit, że prezent, a na samym końcu każesz płacić. Musisz dziennie zrobić tzw. dzwona, czyli sprzedać określoną ilość perfum. Zostajecie na miejscu tak długo, aż wszyscy z zespołu nie zrobią ,,dzwona" (chyba, że jest wyjazd w dwa auta), czyli pracujesz mniej więcej od 8 do 20 (zależy też, jak daleko jedziecie). Dostać się jest bardzo łatwo, jedyne co jest ważne to to, żebyś miał poniżej 30 lat i był w miarę uśmiechnięty. Przyjmują każdego i w zasadzie nie musisz się za bardzo starać- to oni przekonują Cię, żebyś został, atmosfera niby super, wszyscy uśmiechnięci, rozgadani, fundują Ci żarcie i w ogóle i chwała się, że mimo, że są bez wykształcenia to zarabiają krocie i super im się wiedzie, choć zupełnie tego po nich nie widać- mają kiepskie auta, stare marynarki, rozwalone buty i podróbki zegarków. Generalnie, jeśli szukasz jakiejkolwiek pracy i jesteś naprawdę pod ścianą to polecam, przez miesiąc dwa zarobisz nienajgorzej, potem już będzie raczej cienko, doświadczenia mieć nie musisz, ale też długo w tej pracy nie wytrzymasz, bo jest nieprzyjemna po prostu, tylko mega cwaniaczki dają tam radę wysiedzieć dłużej i to w sumie tylko dlatego, że brak im perspektyw. Mam nadzieję, że dobrze nakreśliłem temat, ocenę pozostawiam Tobie :-)
zdjecie uzytkownika
do ciebie - 2015-12-03 20:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracowałem - 2015-12-02 18:56:47]:
zniszczenie firmy Sunrise -stało się senem i treścią życia ww Tomka -podobnie jak zniszczenie ziemu -było sensem życia cesarza Minga w filmie "Flash Gordon (1982)" -patrz również film Ted i Ted 2 hi hi
zdjecie uzytkownika
Flash 95r - 2015-12-03 20:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ciebie - 2015-12-03 20:06:57]:
-Jam!!! powstrzymam! zawistnego Tomka! Jam Flash95r.!!!! To nie przelewki -to nie Twój Chomik!!! Jestem samotnym(ą) wojownikiem(czką) z hejtem pod każdą postacią!! Jam Flash 95r !!! Wkrótce nakręcą Teda 3 !!!! -a Wy wiecie kogo będzie odgrywał ww Tomek -oczywiście że tego Pana od "The Fresh Cubes"
zdjecie uzytkownika
Uwaga Ludzie - 2015-12-03 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Flash 95r - 2015-12-03 20:17:55]:
-wyżej asponiany Tomek -będzie teraz publikował swoje posty po nickiem "CESARZ MING"
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-12-04 00:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widziałem że cały czas teraz firma Sunrise Energy poszukuje pracowników do ztrudnienia na stanowisko przedstawiciela handlowego m.in. w Puławach..
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-12-04 19:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak.mi s kasujecie opinię, więc po co te nerwy :-) "Do roboty, jeszcze kilka babć nie ma w swojej kolekcji perfum światowej sławy marki lafezi :-p
zdjecie uzytkownika
palal - 2015-12-14 03:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! wiecie jakie stawki sa jako Junior International Sales Specialist ENG? napisali w ofercie tylko, ze atrakcyjne no ale nie wiem czego się spodziewać jednak.
zdjecie uzytkownika
ROCKY - 2015-12-17 15:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj rano na rozmowie. Bardzo mnie to zdziwiło, ale tam pracuje ze 30 osób. Chyba byli jeszcze przed pracą, bo grała muzyka, a osoby grały w Playkę i Piłkarzyki.
zdjecie uzytkownika
roaoa - 2015-12-31 16:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stanowisku przedstawiciela handlowego jest kilka waznych rzecz jak np. prowizja od sprzedaży, elastyczna forma współpracy (dzieło) no i niemonotonną prace.
zdjecie uzytkownika
palal - 2016-01-03 18:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy nadal jako przedstawiciel handlowy dostaje się takie wysokie premie, bo w ofercie napisali tylko, ze wynagrodzenie jest wysokie, ale bez konkretów.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-01-04 12:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wygląda na dobrze funkcjonującą. Kilkadziesiąt osób i kilka administratorek. Fajnie, że nie wymagają doświadczenia i zapewniają kompleksowe szkolenia dotyczące obsługi klienta, bo takie doświadczenie może się przydać w każdej firmie.A wynagrodzenie jest naprawdę wysokie, bo znajomy pracuje i widać, że oszczędzać nie musi :)
zdjecie uzytkownika
23e4r5 - 2016-01-05 23:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@palal no akurat wlasnie jesli chodzi o prace w firmei Sunrise Energy na stanowisku przedstawcieila handlowego to maja oferty i to w kilku miastach w Polsce
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-01-07 15:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem przez całe wakacje przez 3 miesiące, cośtam udało mi się odłożyć także kupiłem samochód. Wspominam bardzo dobrze, do dzisiaj mam kontakt z osobami, które tam jeszcze pracują. w następne wakacje znowu idę. szef powiedział, że fajnie pracowałem tagże na wakacje mam miejsce zaklepane. To dobrze, bo zawsze na wakacje mają dużo chętnych i wiadomo, że mogą sobie wybierać.Pozdro dla całej ekipy.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2016-01-08 13:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! a jak widziałem, ze oferują umowe na czas nieokreslony na stanowisku Specjalista ds. Utrzymania Klienta. Poza tym możn u nich dostac dobere premie.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2016-01-12 15:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wygląda spoko. Nie wymagają doświadczenia. Starsi koledzy pomagają się zapoznać z obowiązkami. Nawet fajna atmosfera.
zdjecie uzytkownika
noo - 2016-01-12 23:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwe to super sprawa, że nowy pracownik nie jest rzucany na głęboką wodę, ale ma szansę się nauczyć od starszych kolegów z większym stażem. To na pewno ma duży wpływ na atmosferę.
zdjecie uzytkownika
sda - 2016-01-18 21:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek, może były one niezgodne z warunkami forum? Z drugiej jednak strony podejrzewam, że niektórym jest to nie narękę, bo zarabiają dobre pieniądze. ( mówię o pracownikach).
zdjecie uzytkownika
mionio - 2016-01-21 15:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sda mogło się tak zdarzyć, tyle hejtu niestety wylewa się w internecie, dobrze, że gowork to porządne miejsce gdzie można się wszystkiego dowiedzieć, poza tym ja będę aplikować teraz na stanowisko PH w nysie :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-01-21 17:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie najważniejsze, że kasa się zawsze zgadza. Pracowałem już w trzech innych firmach i zawsze były jakieś problen=my z wypłatami. A to wypłata obcięta, źle wyliczane godziny, wypłacane z opóźnieniem itd. Tutaj pieniądze zawsze w terminie, uczciwie wypłacane, zaliczki kiedy chcesz. Pracuję już pół roku i jest to pierwszy mój pracodawca, który dba o pracownika, żeby był zmotywowany i wydajny. I za tą dobrą pracę daje bardzo dobre premie. Poza tym atmosfera jest tak zaje..., że to trzeba przyjść i zobaczyć, bo chyba nigdzie nie ma takiej. Młodzi ludzie, muzyka, piłkarzyki, PS4, imprezy..... reeeeweeeelaaaaacja !!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-01-21 18:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie najważniejsze, że kasa się zawsze zgadza. Pracowałem już w trzech innych firmach i zawsze były jakieś problen=my z wypłatami. A to wypłata obcięta, źle wyliczane godziny, wypłacane z opóźnieniem itd. Tutaj pieniądze zawsze w terminie, uczciwie wypłacane, zaliczki kiedy chcesz. Pracuję już pół roku i jest to pierwszy mój pracodawca, który dba o pracownika, żeby był zmotywowany i wydajny. I za tą dobrą pracę daje bardzo dobre premie. Poza tym atmosfera jest tak zaje..., że to trzeba przyjść i zobaczyć, bo chyba nigdzie nie ma takiej. Młodzi ludzie, muzyka, piłkarzyki, PS4, imprezy..... reeeeweeeelaaaaacja !!!
zdjecie uzytkownika
puszczyk - 2016-01-23 17:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paweł no powiem Ci że po przeczytaniu Twojego wpisu nie mam żadnych wątpliwości czy chcę tam pracować. Wysłąlem aplikację na stanowisko key account manager. Fajnie że zapewniają szkolenia branżowe oraz coachingi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko w miłej atmosferze.(usunięte przez administratora )
Pytania: Moje słabe i mocne strony.
Co preferuję: rozwój, atmosferę czy zarobki?
Doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2016-01-25 22:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekipa jest zgrana i czas szybko leci.
zdjecie uzytkownika
kermit - 2016-01-31 21:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
puszczyk, no na mnie tez zrobiły pozytywne wrazenie co niektóre komentarze. Dla mnie dośc istotne jest, ze zapewniają pakiet benefitów: prywatna opieka medyczna w sieci LUX MED, karta Multisport.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SUNRISE!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUNRISE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert