ALL-PL

Będzin

Opinie o ALL-PL

mos 2016-01-26 10:38:13
jako że jestem pierwszy to powiem, że pierwszy raz będę do nich składał CV, nigdy przez pośrednika pracy nie próbowałem podejmować więc prosiłbym o jakieś opinie co i jak, a najbardziej mnie interesuje mechatronik - 2000 euro od razu jest :)
wariat 2016-02-07 16:59:22
Ja podobnie jak mos jestem zainteresowany jedna z oferta od all-pl. Mnie interesuje instalator C.O. Sani. Gas. tutaj oferują 11 euro za godzinę i jeszcze 24 euro diety, ładna kasa.
rtgrr 2016-02-10 20:28:40
mozna sie teraz do nich załapac do pracy za granica a konkretnie w Rostock jako mechatronik, elektronik przemyslowy, zarobki sa od 2 tysiecy euro netto
lil 2016-02-19 11:09:53
w sumie ciekawie to wygląda np. dla kelnerek 9euro za godzine i 12 euro dziennej diety - cokolwiek to znaczy :) może ktoś był tam rzeczywiscie i moze cos powiedzieć, bo generalnie to wyglądają rzetelnie
kalso 2016-02-21 20:19:43
Sami elektrycy w Stuttgartcie też sporo zarabiają. Na czysto wychodzi im te 2500 euro miesięcznie @lil. Po odliczeniu kosztów, życia takiego normalnego zostaje 1000 euro.
apap 2016-03-05 21:18:02
no jest kilka ciekawych ofert, na pewno te jako stolarz sa naparwde dobre, bo można tu i po 14 euro na godzine zaorbić, to w Polsce jednak nie ma takich stawek.
sinol 2016-04-13 20:42:55
Wiem, że nawet na samej produkcji pracując w Niemczech można nieźle zarobić @apap, ale rzeczywiście elektrycy w Niemczech dostają te 2500 euro netto...
Wiedźma 2016-05-15 21:28:24
No powiem Wam, że wiadomo, jest różnie, ale zobaczcie ile zagranicznych ofert, pozostaje się tylko cieszyć z takiego obrotu spraw przecież, bo jest dobrze
Wrc 2016-10-20 10:43:16
A pracował ktoś u nich. W ogłoszeniu zawsze pięknie , ale jakie są realia. Sam jeste zainteresowany pracą u nich wiec może ktoś pochwali się opinią. Jakie warunki mieszkalne no i jaka kasa.
marcin 2016-11-23 23:48:57
Przez agencję pracy najlepiej szukać za granicą bo tak jechać i bez sensu tracić pieniądze na pobyt i w tym czasie szukać pracy to trochę nie tego :) (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o ALL-PL - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALL-PL