Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie Akrostal Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-03 18:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracaj koleżanko rzuć CV do Moni,a może się uda. Znam stanowisko ,że nie ma powrotów ,a może jednak, firma zmieni stanowisko co do tych sprawdzonych. Jesteś chyba dawna z handlowego, co?
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-02-03 19:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko aplikuje do działu zaopatrzenia na asystenta ile tam się dostaję na rękę, bo słyszałam ,że z 2 językami to 1500zł netto na początek ,a to trochę marnie?
Mogę trochę zainwestować czasu ,ale ile się wyciąga po 1- 2latach i czy można awansować ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-04 13:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko droga, ja od razu znalazłam lepszą pracę po Akro, myślę ze gorszej nie ma ;) za nic bym tam nie wróciła! ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-04 13:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko a może po prostu jeszcze nikt nigdy Tobie stanowiska w normalnej firmie nie zaproponował skoro gorzej trafiłaś?
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-02-05 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukujący- jeśli chcesz się rozwijać to aplikuj. Zarobisz od( usunięte przez administratora )tys. w górę.
Czekam na ambitnego kolegę ;)
zdjecie uzytkownika
Struna - 2015-04-30 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akrostal wchodząc w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością pewnie chciało oferować siebie i swoje usługi na zdecydowanie większym terenie niż obecnie, czy to dla nich jest rozwiązanie optymalne?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-25 21:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jaka atmosfera panuje w księgowości i kadrach
zdjecie uzytkownika
aron - 2015-06-15 06:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera zależy od ludzi, od charakteru i ciężko powiedzieć czy jest dobra. Jeżeli nie jesteś agresywna lub też nie lubisz się kłócić o byle co to na pewno dasz sobie radę. Bo niektórzy mają charakterek ale na pewno da się z każdym dogadać i pracuje się jednak miło wtedy, gdy nie jest sięna nikogo obrażonym czy coś.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-29 15:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aron - 2015-06-15 06:10:13]:
Napisze ktoś jak pracuje się w księgowości? Chchcę aplikować i zastanawiam się czy warto...?
zdjecie uzytkownika
żabka - 2015-10-29 18:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy tylko ja nigdzie nie widzę takiej oferty na zatrudnienie w księgowości, proszę cię podaj więc źródło jeśli możesz. ja widziałam tylko że poszukiwali ostatnio asystenta ds. zaopatrzenia ale nie będę ukrywałam że to właśnie o zatrudnienie właśnie w księgowości u nich mi konkretnie chodziło, dajcie znać proszę co i jak
zdjecie uzytkownika
wga - 2015-11-17 21:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktoś coś więcej o tej firmie, czy są tam częste rotacje pracowników biurowych jaka jest atmosfera. Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-11-28 23:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@wga podejrzewam, że tutaj możesz nie uzyskać takiej informacji. Wydaje mi się, że jeśli jesteś zainteresowany firmą Akrostal, to po prostu wyślij CV, niczego nie stracisz w ten sposób.
zdjecie uzytkownika
bocian - 2015-12-09 03:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@adam kiedyś to poszukiwali asystenta ds. zaopatrzenia, atmosfera jest pewnie jednakowa, ale wiecie czy są nadal dobre warunki zatrudnienia? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-20 11:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna Wielka TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stróż - 2016-02-04 20:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-01-20 11:55:44]:
a tam tragedia. Kazdy tak gada jak z robotą ma problem. Wiem , że szukają rzeczywiście tak jak @bocian pisze ludzi do pomoc do zaopatrzenia. Może warto jednak
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-01 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram tragedia. Rotacja taka, że nie warto sobie głowy zawracać. Wynagrodzenie marne to i rotacja dużą.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-03-11 10:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewa odpisałam ale post został usunięty, ktoś czuwa
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-03-14 13:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie tak, ale to miał być ich trzech biznes, a nie Taberta!!!!!
zdjecie uzytkownika
cyna - 2016-03-15 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karma wraca, oczywiście. Jednak tutaj widzę, że wiele osób narzeka na konkretnego człowieka, nie mówiąc nic o firmie. Chętnie poznam warunki zatrudnienia w Akrostalu.
zdjecie uzytkownika
dimak - 2016-03-19 20:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi jeszcze co z ofertą pracy jako asystent ds. zaopatrzenia? bo chyba normlanie można u nich zaorbić (usunięte przez administratora), ale z premiami jest różnie.
zdjecie uzytkownika
opos - 2016-03-21 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie jakiego rzędu są zarobki na stanowisku asystenta ds zaopatrzenia? jestem po logistyce, ale zaraz po studiach więc na samodzielne stanowisko się nie nadaje jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-04-05 21:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kiedyś w księgowości w Akrostalu i nie mogę się zgodzić co do opinii o atmosferze, zwłaszcza w księgowości. Mieliśmy fajny zespół, na główną księgową też zawsze mogliśmy liczyć. Nie sądze żeby ktoś kto pracował w księgowości pisał te opinie, bo to po prostu nie prawda. Musiałam zmienić pracę ze względu na przeprowadzkę i szczerze mówiąc w mojej obecnej pracy jest dużo gorzej...
zdjecie uzytkownika
fy - 2016-04-05 21:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tez słyszałam że prace biurowe takie własnie jak księgowość były u was bardzo okej. wiadom o że w stali robota fizyczna jest już znacznie ciięższa ale chociaz dobrze płatna
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-04-06 17:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś pracowałam w tej firmie, nie uważam aby było tak źle jak niektórzy piszą,
zdjecie uzytkownika
verk - 2016-04-06 21:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy w dziale handlowym, znajomy mowil ze spoko tam zarabia i ze dział się rozwija dlatego ciągle przyjmują nowych...
zdjecie uzytkownika
Beti - 2016-04-07 07:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszne to.każdy kto tam pracował choć tydzień wie że ostatnie wpisy piszą internetowe trolle.jedyne co jest prawdą to to,że co chwilę zatrudniają nowe osoby.tak,bo co chwilę każdy ucieka stamtąd.Ale życzę rzekomym kandydatom zatrudnienia się tam i przekonania na własnej skórze o super atmosferze hahaha
zdjecie uzytkownika
Bb - 2016-04-07 07:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak źle niestety
zdjecie uzytkownika
verk - 2016-04-07 08:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różne są opinie, ja jednak wolałabym sama się przekonać jak tam jest, wiadomo, że w necie każdy może napisać wszystko. Nie widzę tylko żadnego ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
Przyjaciel - 2016-04-07 21:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz tam trollowanie. Trzeba mnie było potraktować rok temu serio i nie kazać czekać prawie 1 godzinę na przesłuchanie po czym po wykonanych testach nie mogłem porozmawiać z decydentem. Teraz będę Waszym " przyjacielem " na całe życie i jeden dzień dłużej. Buhaha.
zdjecie uzytkownika
MT - 2016-04-08 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że te złe opinie co chwilę znikają... Prawda kogoś w oczy kole chyba. Za to od razu w to miejsce pojawiają się nowe, pozytywne opinie. Przykre jest takie działanie goworka, bo potencjalni pracownicy nie mogą mieć oglądu całej sytuacji w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-04-08 13:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowork ma sporo ofert dla pracodawców którzy moga monitorować i moderować opinie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-04-09 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znow wszystkoe moje wpisy zostaly usuniete!!! O ostatniej aferze tez wszystko usuneli...i tak w kółko.

Gowork wspiera takie wlasnie firmy, zal...
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-04-10 08:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal, bo zamiast pokazywać prawdę to gowork za kasę usuwa niepochlebne wpisy.jedno co dobre to to, że to co zrobił Akrostal z dziewczynami odbiło się szerokim echem w mediach i każdy kto poszuka w Google info o firmie to do tego dotrze....A nie wiem kto normalny chciałby pracować u kogoś kto zrobił coś takiego.
zdjecie uzytkownika
olx - 2016-04-12 13:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak przeglądam sobie goworka i zastanawia mnie, że w wielu firmach górują hejterzy, opinie na nie, zastanawiam się czy to konkurencja działa? Czy po prostu chce się pisać tylko ludziom, którzy są wiecznie niezadowoleni. Nie chce mi się wierzyć, że w całym Poznaniu są same beznadziejne firmy.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-04-12 13:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mi się wydaje, że Polacy lubią sobie ponarzekać. Rzadko się zdarza, że w naszym kraju ktoś powie, czy napisze coś dobrego, ale jak trzeba komuś dowalić, zwłaszcza anonimowo to jest pełno chętnych.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel - 2016-04-12 19:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trollowanie to przyjemna sprawa, szczególnie, że mam powody. Chciałem pracować, a mnie olaliście. Miałem znajomą, która u Was pracowała w handlowym i chwaliła się, że zarabia ponad 4- kę na rękę po dwóch latach pracy, a zaczynała od najniższej, a później to nawet nie chciała mówić, a wiem,że więcej. Będę więc robił to co robię z przyjemnością buhaha.
zdjecie uzytkownika
verk - 2016-04-13 11:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak wynika z postu "przyjaciela", jednak są tam ludzie, którzy pracują ponad 2 lata i spoko zarabiają. A czy trollowanie to przyjemna sprawa? Chyba tylko dla zgorzkniałych ludzi, którym się nic nie udaje...
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-13 18:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Verk, poczytaj w wyborczej to się przekonasz
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-04-14 13:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po inżynierii materiałowej, szukam pracy zgodnie z moim wykształceniem, nie wiecie czy szukają kogoś do pracy?
zdjecie uzytkownika
Aro - 2016-04-14 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze możesz wysłać CV, jak będą zainteresowani to się odezwą.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2016-04-19 08:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolek, warto wysłać CV, ludzie w wykształceniem kierunkowym zawsze mają większe szanse.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-04-22 09:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heja a ile sie dostaje na wysłce ,a ile na cięciu
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-04-22 10:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jakie masz uprawnienia
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-04-22 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie wiecie ile zarabia się w księgowości? Mam 2 letnie doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-22 13:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem ciekawa jak w księgowości bo chciałabym aplikować.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-04-25 10:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-04-25 10:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.
zdjecie uzytkownika
roman - 2016-04-25 11:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

na magazynie jak ja pracowałem to 1550 netto + premie jak się dobrze wyszło to około 3000 po roku pracy + nadgodziny. W biurze to w handlowy na pewno najwięcej i tam z tego co słyszałem to nie zła kasa o księgowości nie mam pojęcia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zenada, czekalam 40 minut, pytania niezgodne z przepisami
Pytania: Wzor na trojkat i ile wynosi pi
zdjecie uzytkownika
oko - 2016-04-27 13:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy szukają ludzi do Działu Zaopatrzenia?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-28 22:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak tam z płacą i kogo szukają, ale firma się super rozwija i ma spore możliwości. Szkoda ,źe takie kolejki za towarem, bo ponownie nie będę już tyle czekał.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Akrostal Sp. zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert