Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie Akrostal Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-03-11 10:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewa odpisałam ale post został usunięty, ktoś czuwa
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-03-14 13:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie tak, ale to miał być ich trzech biznes, a nie Taberta!!!!!
zdjecie uzytkownika
cyna - 2016-03-15 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karma wraca, oczywiście. Jednak tutaj widzę, że wiele osób narzeka na konkretnego człowieka, nie mówiąc nic o firmie. Chętnie poznam warunki zatrudnienia w Akrostalu.
zdjecie uzytkownika
dimak - 2016-03-19 20:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi jeszcze co z ofertą pracy jako asystent ds. zaopatrzenia? bo chyba normlanie można u nich zaorbić (usunięte przez administratora), ale z premiami jest różnie.
zdjecie uzytkownika
opos - 2016-03-21 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie jakiego rzędu są zarobki na stanowisku asystenta ds zaopatrzenia? jestem po logistyce, ale zaraz po studiach więc na samodzielne stanowisko się nie nadaje jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-04-05 21:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kiedyś w księgowości w Akrostalu i nie mogę się zgodzić co do opinii o atmosferze, zwłaszcza w księgowości. Mieliśmy fajny zespół, na główną księgową też zawsze mogliśmy liczyć. Nie sądze żeby ktoś kto pracował w księgowości pisał te opinie, bo to po prostu nie prawda. Musiałam zmienić pracę ze względu na przeprowadzkę i szczerze mówiąc w mojej obecnej pracy jest dużo gorzej...
zdjecie uzytkownika
fy - 2016-04-05 21:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tez słyszałam że prace biurowe takie własnie jak księgowość były u was bardzo okej. wiadom o że w stali robota fizyczna jest już znacznie ciięższa ale chociaz dobrze płatna
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-04-06 17:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś pracowałam w tej firmie, nie uważam aby było tak źle jak niektórzy piszą,
zdjecie uzytkownika
verk - 2016-04-06 21:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy w dziale handlowym, znajomy mowil ze spoko tam zarabia i ze dział się rozwija dlatego ciągle przyjmują nowych...
zdjecie uzytkownika
Beti - 2016-04-07 07:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszne to.każdy kto tam pracował choć tydzień wie że ostatnie wpisy piszą internetowe trolle.jedyne co jest prawdą to to,że co chwilę zatrudniają nowe osoby.tak,bo co chwilę każdy ucieka stamtąd.Ale życzę rzekomym kandydatom zatrudnienia się tam i przekonania na własnej skórze o super atmosferze hahaha
zdjecie uzytkownika
Bb - 2016-04-07 07:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak źle niestety
zdjecie uzytkownika
verk - 2016-04-07 08:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różne są opinie, ja jednak wolałabym sama się przekonać jak tam jest, wiadomo, że w necie każdy może napisać wszystko. Nie widzę tylko żadnego ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
Przyjaciel - 2016-04-07 21:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz tam trollowanie. Trzeba mnie było potraktować rok temu serio i nie kazać czekać prawie 1 godzinę na przesłuchanie po czym po wykonanych testach nie mogłem porozmawiać z decydentem. Teraz będę Waszym " przyjacielem " na całe życie i jeden dzień dłużej. Buhaha.
zdjecie uzytkownika
MT - 2016-04-08 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że te złe opinie co chwilę znikają... Prawda kogoś w oczy kole chyba. Za to od razu w to miejsce pojawiają się nowe, pozytywne opinie. Przykre jest takie działanie goworka, bo potencjalni pracownicy nie mogą mieć oglądu całej sytuacji w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-04-08 13:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowork ma sporo ofert dla pracodawców którzy moga monitorować i moderować opinie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-04-09 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znow wszystkoe moje wpisy zostaly usuniete!!! O ostatniej aferze tez wszystko usuneli...i tak w kółko.

Gowork wspiera takie wlasnie firmy, zal...
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-04-10 08:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal, bo zamiast pokazywać prawdę to gowork za kasę usuwa niepochlebne wpisy.jedno co dobre to to, że to co zrobił Akrostal z dziewczynami odbiło się szerokim echem w mediach i każdy kto poszuka w Google info o firmie to do tego dotrze....A nie wiem kto normalny chciałby pracować u kogoś kto zrobił coś takiego.
zdjecie uzytkownika
olx - 2016-04-12 13:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak przeglądam sobie goworka i zastanawia mnie, że w wielu firmach górują hejterzy, opinie na nie, zastanawiam się czy to konkurencja działa? Czy po prostu chce się pisać tylko ludziom, którzy są wiecznie niezadowoleni. Nie chce mi się wierzyć, że w całym Poznaniu są same beznadziejne firmy.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-04-12 13:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mi się wydaje, że Polacy lubią sobie ponarzekać. Rzadko się zdarza, że w naszym kraju ktoś powie, czy napisze coś dobrego, ale jak trzeba komuś dowalić, zwłaszcza anonimowo to jest pełno chętnych.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel - 2016-04-12 19:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trollowanie to przyjemna sprawa, szczególnie, że mam powody. Chciałem pracować, a mnie olaliście. Miałem znajomą, która u Was pracowała w handlowym i chwaliła się, że zarabia ponad 4- kę na rękę po dwóch latach pracy, a zaczynała od najniższej, a później to nawet nie chciała mówić, a wiem,że więcej. Będę więc robił to co robię z przyjemnością buhaha.
zdjecie uzytkownika
verk - 2016-04-13 11:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak wynika z postu "przyjaciela", jednak są tam ludzie, którzy pracują ponad 2 lata i spoko zarabiają. A czy trollowanie to przyjemna sprawa? Chyba tylko dla zgorzkniałych ludzi, którym się nic nie udaje...
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-13 18:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Verk, poczytaj w wyborczej to się przekonasz
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-04-14 13:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po inżynierii materiałowej, szukam pracy zgodnie z moim wykształceniem, nie wiecie czy szukają kogoś do pracy?
zdjecie uzytkownika
Aro - 2016-04-14 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze możesz wysłać CV, jak będą zainteresowani to się odezwą.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2016-04-19 08:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolek, warto wysłać CV, ludzie w wykształceniem kierunkowym zawsze mają większe szanse.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-04-22 09:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heja a ile sie dostaje na wysłce ,a ile na cięciu
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-04-22 10:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jakie masz uprawnienia
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-04-22 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie wiecie ile zarabia się w księgowości? Mam 2 letnie doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-22 13:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem ciekawa jak w księgowości bo chciałabym aplikować.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-04-25 10:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-04-25 10:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.
zdjecie uzytkownika
roman - 2016-04-25 11:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

na magazynie jak ja pracowałem to 1550 netto + premie jak się dobrze wyszło to około 3000 po roku pracy + nadgodziny. W biurze to w handlowy na pewno najwięcej i tam z tego co słyszałem to nie zła kasa o księgowości nie mam pojęcia.
zdjecie uzytkownika
oko - 2016-04-27 13:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy szukają ludzi do Działu Zaopatrzenia?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-28 22:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak tam z płacą i kogo szukają, ale firma się super rozwija i ma spore możliwości. Szkoda ,źe takie kolejki za towarem, bo ponownie nie będę już tyle czekał.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2016-05-05 11:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oko - 2016-04-27 13:25:32]:
Wiem, że szukają do handlu osoby, które znają języki obce, ale też ludzi, po uczelniach technicznych. Jeżeli chodzi o zaopatrzenie to jak znasz angielski to warto aplikować.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-05-05 18:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd to niby Filip wiesz???
zdjecie uzytkownika
Filip - 2016-05-11 14:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam znajomych, którzy tam pracują.
zdjecie uzytkownika
polska - 2016-05-19 22:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Diablo na prezydenta!!!!
zdjecie uzytkownika
L - 2016-05-22 19:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu negatywna opinia znika... Jak zwykle :))
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2016-05-24 08:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje się,że hejterzy największy problem mają sami ze sobą.
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-05-24 12:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie że znika ponieważ pracodawca wykupił opcję moderowania treści.wszystkie znikają dość szybko.Ale ja życzę każdemu pracy tam i przekonania się na własnej skórze jak tam jest "super";)
zdjecie uzytkownika
księgowa - 2016-05-25 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabka - 2015-10-29 18:37:05]:
Pracowałam w księgowości, myślę, że wszystkie opinie pozytywne, a przynajmniej 99% z nich pisze szefostwo. Nie prawdą jest, że w księgowości jest miła atmosfera. Główna księgowa jest również w zarządzie i traktuje tak samo pracowników jak reszta szefostwa. Nie polecam, chyba, że masz nerwy ze stali i lubisz jak po tobie ktoś jeździ.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2016-05-27 07:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś się nie uczy, nie myśli i przychodzi sobie do pracy, żeby sobie przychodzić, to później nabywa stresa jak ktoś od niego coś chce. Mamusia do tej pory się opiekowała, dawała wikt, jedzonko, a teraz ktoś wymaga. Hmm szok.


zdjecie uzytkownika
ziomal - 2016-05-27 08:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórym ludziom nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2016-05-27 08:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziomal pracowałam kiedyś w innej firmie gdzie nie było żadnej selekcji. Cały czas te same obiboki. Nikt nie reagował . Firma z roku na rok coraz gorzej, a oni nic. Każdy dział pretensje jeden do drugiego. Szefostwo nie reagowało. A tutaj chociaż eliminują część, jakaś selekcja.
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2016-05-27 09:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanko te hejty to cały czas ta sama osoba, różne nicki.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2016-05-27 09:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak też mi coś nie pasowało, podszywa się pod różne nicki i różne osoby. Żenada
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2016-05-27 10:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem iż kiedyś wpisywała się konkurencja. Non stop. W końcu wyszło. Wiem iż dostali za to wyrok.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zenada, czekalam 40 minut, pytania niezgodne z przepisami
Pytania: Wzor na trojkat i ile wynosi pi
zdjecie uzytkownika
mła - 2016-05-28 22:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomal - 2016-05-27 10:00:46]:
Iż skąd to wiesz? jesteś pracownikiem? hejty ten sam, to może pozytywy też ten sam? zawsze w te same dni i tych samych godzinach... nie wiem. piszę, iż tylko tak myślę :))jak tak, to żenada... tylko te dobre zostają, słabe znikają. czyja to sprawka??? myślę, iż nie konkurencji :))
zdjecie uzytkownika
Ziomal - 2016-05-28 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz niewiele jest tak agresywnych osób.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Akrostal Sp. zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert