Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie Akrostal Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-21 14:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Umowny - 2014-07-21 13:16:52]:
Takie odniosłem wrażenie.Jak byłem na rozmowie kwalifikacyjnej to nikt się mną nie zainteresował, pomimo że spotkanie było umówione dużo wcześniej.Powiem więcej nikt z przedstawicieli firmy się na tym spotkaniu nie pojawił.Zatem jakie wnioski mogę wysnuć z pierwszego kontaktu z firmą,kompletny brak szacunku do przyszłych jak i pewnie obecnych pracowników,zła komunikacja w firmie,jak również nie do końca sprecyzowane zakresy obowiązków poszczególnych pracowników.Złe oceny nie biorą się z powietrza ?A całej sprawie dodaje smaczku korespondencja mailowa z właścicielem firmy i jego niepoważne tłumaczenia,co nie wróżyło niczego dobrego w naszej współpracy na przyszłość.
zdjecie uzytkownika
fakturzystka - 2014-07-21 17:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na spotkaniu i dostałam teścik, potem ankieta i rozmowa. Trochę dociekliwych pytań ,ale ja rozumiem ,że przełożony chce wybrać osobę najlepszą. Nawet się cieszę z tych pytań bo przynajmniej wiem czego się ode mnie oczekuje. Mam nadzieję ,że się dostanę bo już 3 miesiące szukam roboty w biurze. Jak czytałam wpisy to myślałam ,że będzie źle teraz wiem ,że to chyba ktoś celowo robi ,aby zniechęcić.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-07-21 17:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jak czytam takie fora to nie wiem o co chodzi. Najlepiej jakby ktos podał jakie stawki i ile można zarobić na danym stanowisku. Interesuje mnie wysyłka. Ile można zarobić z uprawnieniami na wózek ktoś wie ?
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-21 17:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma to jak się samemu przekonać.Nie ma nic lepszego jak zdobywanie doświadczeń.Z tego co wiem to na stanowisko fakturzystki oferują 2000 brutto, a na hali ktoś tu pisał że 1520 zł.Raczej nie sądzę żeby ktoś kogoś celowo zniechęcał i wystawiał złośliwe opinie o firmie ,bo niby jaki miałby w tym cel ?
zdjecie uzytkownika
wirum - 2014-07-22 13:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, najlepiej się przekonać na własnej skórze jak to jest. Ja to czytam takie opinie ludzi jako drogowskaz, żeby iść z pewnym nastawieniem, ale zawsze przyjmuję, że wszystko może się zdarzyć i mnie zaskoczyć. Jack, a ty to pracujesz w Akrostalu czy jak? bo masz sporo informacji, ale napisałeś, że byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej. stawki znasz, dużo opowiadasz... to może napisz jeszcze jak to wygląda w kontakcie z przełożonymi - szefostwem ? kasa nie jest za wielka z tego co piszesz, ale niestety nie za bardzo mam na to wpływ.
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-22 13:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wirum - 2014-07-22 13:04:09]:
Mam sporo informacji,bo mam już jakiś staż i pojęcie jak powinna wyglądać w miarę poukładana i porządna firma.Miałem tez kontakt mailowy z właścicielem firmy,który utwierdził mnie w przekonaniu że nie jest to firma moich marzeń.Jeśli masz premię uznaniową,to zawsze znajdzie właściciel sposób żeby ci jej nie dać,bo to on jest stroną silniejszą,chyba że się z tą oceną nie zgodzisz i wybierzesz wariant Sądu Pracy,ale to jest ostateczność,bo długo już tam miejsca nie zagrzejesz.Jeśli szef firmy otwarcie się przyznaje do tego że na bieżąco śledzi wpisy na tym forum,tłumacząc to tym że chcę wiedzieć jakie są nastroje w firmie,to nasuwa się wniosek oczywisty że nie ma do pracowników zaufania.Nikt tam pracujący nie ośmieli się powiedzieć żle o firmie,wiedząc że poniesie konsekwencje.Pracowałem już w wielu firmach i z każdej mam pozytywne doświadczenia,jeśli odchodziłem z firmy to dlatego że miałem trochę większe aspiracje.Nikt mnie nie przekona że można przetrwać na rynku dłuższy czas ciągle zwalniając i zatrudniając pracowników.Jeśli to jest firma handlowa to musi mieć zgrany i silny zespół który w danej branży odniesie sukces.Nic nie podnosi wydajności jak perspektywa dobrej płacy za dobrze wykonaną pracę.
zdjecie uzytkownika
wirum - 2014-07-22 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to faktycznie Jack zgodzę się z Twoim ostatnim zdaniem - bo słabo zbudować dobre wyniki bez zgranego zespołu handlowców, którzy mają zupełnie inne cele. Mnie też motywuje najbardziej duża kasa i kasa na czas, to też bardzo ważne, bo można wiele obiecywać ale wszystko powinno się znaleźć na koncie w odpowiednim momencie. Co do śledzenia przez pracodawcę opinii to akurat nic w tym złego nie widzę, dobrze jak się orientuje co się dzieje w głowach pracowników i jakie opinie krążą w internecie. To teraz bardzo istotne, taki monitoring marki.
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-23 08:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wirum - 2014-07-22 18:10:41]:
Ktoś tu mądrze napisał że praca w Akrostalu jest odpowiednia dla studenta.Nawet przy założeniu że jest to 2000 zł brutto,wychodzi na rękę około 1400 zł.Więc nie jest to pensja za którą jesteś w stanie samodzielnie żyć,chyba że mieszkasz z rodzicami.Na więcej w tej firmie nie masz raczej szans,a premia jest uznaniowa czyli tak jakby jej nie było.A jak atmosfera w pracy jest wątpliwa i zarobki niezbyt satysfakcjonujące to nie ma się co dziwić że jest to praca na parę miesięcy.Albo ty się zwolnisz albo ciebie zwolnią ? Tym bardziej jeśli twój szef zakłada że musisz wszystko umieć a jak nie umiesz to kwalifikujesz się do zwolnienia.Nie podoba mi się w tej firmie że na rozmowie kwalifikacyjnej zadają mnóstwo niestosownych pytań i przeprowadzają testy,jakby nie wiedzieli ze pracownik i tak będzie mógł się wykazać w okresie próbnym.To świadczy tylko i wyłącznie o braku kwalifikacji tych osób do przeprowadzania takich rozmów.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-07-23 14:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to właściwie właśnie kończę zaraz studia, przyglądam się dyskusji i się zastanawiam nad aplikacją. Kasa nie jest zbyt duża ale chyba dla kogoś kto wynajmuje mieszkanie w parę osóbj est do przyjęcia. Chciałoby się zarabiać po 8 tysięcy miesięcznie, ale niestety manna z nieba nie leci - a szkoda. premia uznaniowa to ciekawa sprawa, ciekawe czy ktos kiedykolwiek dostał taką premię od szefostwa? Może ta skomplikowana rozmowa i testy jednak wynajdują najlepszych pracowników, którzy mają następną predyspozycję.
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-07-28 20:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wacik - 2014-07-18 11:59:49]:
Szczerze mówiąc nie próbuję Cię zniechęcić. Chcesz spróbuj ale nie wiem czy warto ryzykować. Tam nawet szefowie nasyłają na siebie kontrole i detektywów. Wiec dla nich nie ma ludzi czystych jak łza a zwłaszcza jak aplikujesz na stanowisko biurowe od razu bede myśleć że z jakiejś konkurencji jesteś.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-07-29 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez polecam przekonanie się na własnej skórze - wtedy nikt nie będzie miał wątpliwości ze to(usunięte przez administratora) :D ja byłam, popracowałam, zobaczyłam jak jest i uciekłam :)Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-08-06 18:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no trochę chyba chcesz jednak zniechęcić. Warto czasem spróbować i zaryzykować i się miło rozczarować. jak się ma za dobre podejście to czasem nie jest to takie kolorowe i jest duże rozczarowanie. a rozczarowań nie lubię. Kilka razy w życiu już się mi zdarzyło i nie wspominam tego miło. Nigdzie myslę, że nie ma ludzi czystych i robiących tylko dobre rzeczy. Właściwie to każdy popełnia jakieś błędy, których jest świadomy albo zupełnie je odrzuca i nie widzi tego co robi źle. kkk, a tY dlaczego uciekłeś zawsze możesz mi pomóc w podjęciu decyzji i opisać swoją sytuację. wiadomo sama informacja o 'ucieczce' powinna być dla mnie przestrogą ale ja lubię czytać o konkretach a nie tylko ogólnikowe wiadomości.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-13 21:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie raz pisałam o tym co sie tam wyrabia - za każdym razem szanowny gowork kasował moje wpisy oraz wszystkich innych, którzy pisali prawde o tej firmie. Krótko i zwięźle: kary finansowe za byle co, szpiegowanie, traktowanie pracowników jak przedmiot i zło konieczne. Nie po to się kształciłam, zdobywałam doświadczenie, żeby codziennie czuć się jakbym była nikim. A niestety każdego dnia idąc do tej firmy tak właśnie było...cieszę się, że to już za mną :)
zdjecie uzytkownika
niemozliwe - 2014-08-25 17:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to tak przczytalam co napisal kkk i nie wierze. na prawde mozna teraz robic kare finansowe za jakies wybryki w pracy. to w ogole jest w umowie? no powiem Tobie kkk ze mnie bardzo zaskoczylas tym co napisalas a myslalam ze to bedzie fajna praca. no jeszcze zostala opcja zeby po prsotu sprobwac i tyle. Poszukuja czesto kogos do pracy?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-26 14:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle kogoś szukają. A kary finansowe są za dosłownie wszystko, np za nieposprzątane biurko, nieumyty kubek, drobną potyczkę, za zostawienie żaluzji odsłoniętych, można by wymieniać bez końca ;)W umowie tego nie ma, bo to jest cwanie wykombinowane - podstawę masz słabą + obiecują Ci premię po jakimś czasie pracy. Za każdą potyczkę odciągają sianko z premii, wiec czasem niewiele Ci z niej zostaje. Co miesiąc każdy dostaje na maila wykaz kar i nagród (nagrody można dostać m. in. za nakapowanie na kolegę lub koleżankę).
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-13 21:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niniejszym przepraszam pokrzywdzone Przedsiębiorstwo Akrostal Sp.z o.o. z siedzibą w Poznaniu, za umieszczenie w dniu 8.12.2012 na portalu internetowym GoWork.pl dwóch wpisów zawierających obraźliwe dla Przedsiębiorstwa określenie "Auschwitz" oraz negatywne przedstawienie warunków pracy panujących w pokrzywdzonym Przedsiębiorstwie. Magdalena Dopierała
zdjecie uzytkownika
ostro siostro - 2014-09-14 19:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam, ze z tymi karami jesli to jest prawda to faktycznie nie jest to za ciekawe. a napiszecie moze mi jak to jest podzielone - tzn ile jest podstawy a ile premii mozna dostac. tak w ogole to oprocz tego jes tustalony moze jakis taryfikator za te bledy do rpzeczytania w biurze czy cos ;> bo powiem ze pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-01 13:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa zależy od stanowiska. Na kary nie ma taryfikatora :) oni sobie sami ustalają co było złe a co dobre.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-06 12:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie jest najgorzej płatne stanowisko w Akrostalu? zależy mi na kasie więc takiego stanowiska chciałbym uniknąć najzwyczajniej w świecie. jak są już te kary to tak się zastanawiam czyn ie bardziej uczciwe i sprawiedliwwe jakby było cos z góry usstalone jak w tym taryfikatorze. takie moje skromne zdanie
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-08 12:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-10-06 12:31:10]:
Zdanie pracownika się nie liczy w tej firmie, wiec i kary są dawane bez żadnego taryfikatora. Jeśli chodzi o stanowiska biurowe, to najgorzej ma chyba fakturzystka. Ponziej jest podstawa handlowca - na jakies premie mozesz liczyc, przy swietnym obrocie, po ok pół roku, no ale pamietaj ze z premii odbiagaja Ci kary :P wszystko tez zalezy "pod" jakim szefem jestes, bo jest ich trzech i kazdy rekrutuje dla siebie pracowników.
zdjecie uzytkownika
stróż - 2014-10-23 02:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkk - 2014-10-08 12:02:05]:
jakoś to wszystko brzmi bardziej skomplikowanie niż powinno w Akrostalu. A przecież wszystko mogłoby być takie proste. Gdyby tylko tam na górze nie było takiego zamieszania. Ale co zrobić... Dobrze , że są w czołówce polskiej jesli chodzi o stale jakościowe. Przynajmniej to dają jakąś pewność i stabilnoć tej firmie
zdjecie uzytkownika
stalowy - 2014-10-28 13:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak się ma stalowe nerwy to można do tej firmy startować hehe
z jakością stali bywa u nich różnie, bo na tym tez oszczędzają...niejednokrotnie po obróbce materiału, do niczego się on nie nadawał...
zdjecie uzytkownika
napalm - 2014-11-23 15:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie nie pracowałem ale aplikowałem jakiś czas temu w odpowiedzi na jedną z ofert pracy. Muszę stwierdzić, że po raz pierwszy spotkałem się przebiegiem rekrutacji prowadzonej drogą mailową. Mianowicie po jakimś miesiącu od wysłania aplikacji, otrzymałem maila od pani zajmującej się rekrutacją z zapytaniami kiedy mogę rozpocząć pracę, ile chciałbym zarabiać i paroma innymi które normalnie zadawane są podczas spotkania z potencjalnym pracodawcą. Następną wiadomość otrzymałem po upływie kolejnego miesiącu i zawierała ona prośbę o przesłanie skanu dokumentów potwierdzających wykształcenie oraz zapewnienie że rekrutacja jest cały czas w toku. Może się nie znam i panuje jakieś nowe trendy jeśli chodzi o rekrutację ale wole takie sprawy załatwiać podczas klasycznego interview.
zdjecie uzytkownika
stalone - 2014-11-24 15:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha jak ja mam nerwy z e stali jak sywester stalone to mogę tam iść :D ? a tak serio. to napalm to co napisał trochę mnie zaniepokoiło - w końcu to trzeba uważać komu się wysyła dokumenty i po takich przejściach to ja bym się chyba nie zdecydował na przesłąnie dokumentów, ktoś jeszcze miał takie przygody jak napalm?
zdjecie uzytkownika
Kropol - 2015-01-07 19:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja drogą mejlową? Przecież w ten sposób można dowolne rzeczy powypisywać - jak to zweryfikować, czy dany kandydat rzeczywiście prezentuje odpowiedni poziom... Zastanawiam się czy będą planowali przejść na bardziej typowy sposób rekrutowania - jako spotkanie z rekruterem i w razie co, czego się spodziewać - specjalny zestaw pytań?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-15 07:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdety piszecie. Mnie interesuje ile mogę zarobić na wysyłce, bo jak 1500zł to mnie nie interesuje. Ile realnie w premi? Jak dostane 2 tys. to szału nie ma, a interesuje mnie 2500zł bo dobry jestem na wózkach i takiej roboty szukam
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-16 07:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o kasę to mi nikt nie odpowiada ? I tak jak w pozostałych firmach sama ściema ,a ten kto szuka lepszej pracy niczego się nie dowiaduje.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-19 07:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wysyłce to nie mam pojęcia ile dostają, w pracy biurowej podstawa to 1800-2000 netto.
zdjecie uzytkownika
mandaryna - 2015-01-26 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie słyszałam ,aby jakaś kobieta przez ostatnie pół roku odeszła. Więc coś nie tak " Była " - podszywasz się pod kogoś!
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-01-26 17:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tam pracowalam wiele lat temu. i az dziwne,ze przez pol roku nikt nie odszedl,bo za mojej bytnosci odchodzil ktos co chwile, rotacja byla taka,ze az trudno uwierzyc, ze ta firma funkcjonuje
zdjecie uzytkownika
anm - 2015-01-28 18:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już kilka lat.Nie jest idealnie, ale można zarobić-tylko trzeba chcieć pracować i rozwijać się zawodowo.
Pensja płacona jest w terminie co dla ma duże znaczenie (raty kredytu hipotecznego). Kary finansowe są "dotkliwe" tylko dla tych, którzy np.zarobili
3 tys.netto i nie mogą przeżyć 50 zł kary za to, że popełniając błąd narazili firmę na większe straty pieniężne.
Ogólnie polecam osobom z zacięciem handlowym, które potrzebują stabilizacji finansowej.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-02 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta ostatnia opinia to widzę ze poleciała od samego szefa :D
zdjecie uzytkownika
byla - 2015-02-02 13:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie firma ponosi straty z powodu nakapania woda przy czajniku?bo za to byly m.inn.kary za mojej bytnosci
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-02-03 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kilka lat temu w Akrostalu ,ale ktoś mi zaoferował "lepszą" pracę, później wyszło, jednak gorszą i tak już zostało. Miałam fajna pozycję i szkoda bo teraz głupio wrócić w dodatku jak ktoś jest już na moje miejsce. A co do tych haiterów to widać ,że do tej pory nie mogą znaleźć roboty i nikt im nie zaoferował lepszych możliwość, więc żółć zalewa. Pozdrowionka dla starej kadry.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-03 18:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracaj koleżanko rzuć CV do Moni,a może się uda. Znam stanowisko ,że nie ma powrotów ,a może jednak, firma zmieni stanowisko co do tych sprawdzonych. Jesteś chyba dawna z handlowego, co?
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-02-03 19:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko aplikuje do działu zaopatrzenia na asystenta ile tam się dostaję na rękę, bo słyszałam ,że z 2 językami to 1500zł netto na początek ,a to trochę marnie?
Mogę trochę zainwestować czasu ,ale ile się wyciąga po 1- 2latach i czy można awansować ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-04 13:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko droga, ja od razu znalazłam lepszą pracę po Akro, myślę ze gorszej nie ma ;) za nic bym tam nie wróciła! no chyba ze ktoś lubi dawać się poniżać.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-04 13:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko a może po prostu jeszcze nikt nigdy Tobie stanowiska w normalnej firmie nie zaproponował skoro gorzej trafiłaś?
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-02-05 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukujący- jeśli chcesz się rozwijać to aplikuj. Zarobisz od 2 tys. w górę.
Czekam na ambitnego kolegę ;)
zdjecie uzytkownika
Struna - 2015-04-30 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akrostal wchodząc w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością pewnie chciało oferować siebie i swoje usługi na zdecydowanie większym terenie niż obecnie, czy to dla nich jest rozwiązanie optymalne?
zdjecie uzytkownika
On - 2015-05-17 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anm - 2015-01-28 18:55:50]:
haha, to na pewno pisał któryś z szefów, to ,,narażenie firmy na większe straty" jest jak wyciągnięte prosto z ust jednego z nich. Ogólnie widzę tu minimum kilka postów, które na 99% zostały napisane przez właścicieli lub jednego z ich lizusów - nikt inny normalny nie powie dobrego słowa o tej firmie. Naprawdę odradzam wszystkim to miejsce - jeśli szanujesz siebie i innych, a zagrywki w stylu kopanie dołków pod kolegami z pracy i donosicielstwo nie leżą w twojej naturze, to trzymaj się od Akrostalu jak najdalej.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-25 21:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jaka atmosfera panuje w księgowości i kadrach
zdjecie uzytkownika
aron - 2015-06-15 06:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera zależy od ludzi, od charakteru i ciężko powiedzieć czy jest dobra. Jeżeli nie jesteś agresywna lub też nie lubisz się kłócić o byle co to na pewno dasz sobie radę. Bo niektórzy mają charakterek ale na pewno da się z każdym dogadać i pracuje się jednak miło wtedy, gdy nie jest sięna nikogo obrażonym czy coś.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-29 15:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aron - 2015-06-15 06:10:13]:
Napisze ktoś jak pracuje się w księgowości? Chchcę aplikować i zastanawiam się czy warto...?
zdjecie uzytkownika
żabka - 2015-10-29 18:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy tylko ja nigdzie nie widzę takiej oferty na zatrudnienie w księgowości, proszę cię podaj więc źródło jeśli możesz. ja widziałam tylko że poszukiwali ostatnio asystenta ds. zaopatrzenia ale nie będę ukrywałam że to właśnie o zatrudnienie właśnie w księgowości u nich mi konkretnie chodziło, dajcie znać proszę co i jak
zdjecie uzytkownika
wga - 2015-11-17 21:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktoś coś więcej o tej firmie, czy są tam częste rotacje pracowników biurowych jaka jest atmosfera. Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-11-28 23:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wga podejrzewam, że tutaj możesz nie uzyskać takiej informacji. Wydaje mi się, że jeśli jesteś zainteresowany firmą Akrostal, to po prostu wyślij CV, niczego nie stracisz w ten sposób.
zdjecie uzytkownika
bocian - 2015-12-09 03:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam kiedyś to poszukiwali asystenta ds. zaopatrzenia, atmosfera jest pewnie jednakowa, ale wiecie czy są nadal dobre warunki zatrudnienia? Dzięki za odpowiedź
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zenada, czekalam 40 minut, pytania niezgodne z przepisami
Pytania: Wzor na trojkat i ile wynosi pi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-20 11:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna Wielka TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stróż - 2016-02-04 20:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-01-20 11:55:44]:
a tam tragedia. Kazdy tak gada jak z robotą ma problem. Wiem , że szukają rzeczywiście tak jak @bocian pisze ludzi do pomoc do zaopatrzenia. Może warto jednak

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Akrostal Sp. zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert