brak logo

Akrostal Sp. zo.o

Poznań

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Realista 2016-04-10 08:09:10
Żal, bo zamiast pokazywać prawdę to gowork za kasę usuwa niepochlebne wpisy.jedno co dobre to to, że to co zrobił Akrostal z dziewczynami odbiło się szerokim echem w mediach i każdy kto poszuka w Google info o firmie to do tego dotrze....A nie wiem kto normalny chciałby pracować u kogoś kto zrobił coś takiego.
1
olx 2016-04-12 13:29:41
Tak przeglądam sobie goworka i zastanawia mnie, że w wielu firmach górują hejterzy, opinie na nie, zastanawiam się czy to konkurencja działa? Czy po prostu chce się pisać tylko ludziom, którzy są wiecznie niezadowoleni. Nie chce mi się wierzyć, że w całym Poznaniu są same beznadziejne firmy.
kaja 2016-04-12 13:37:09
Też mi się wydaje, że Polacy lubią sobie ponarzekać. Rzadko się zdarza, że w naszym kraju ktoś powie, czy napisze coś dobrego, ale jak trzeba komuś dowalić, zwłaszcza anonimowo to jest pełno chętnych.
przyjaciel 2016-04-12 19:30:48
Trollowanie to przyjemna sprawa, szczególnie, że mam powody. Chciałem pracować, a mnie olaliście. Miałem znajomą, która u Was pracowała w handlowym i chwaliła się, że zarabia ponad 4- kę na rękę po dwóch latach pracy, a zaczynała od najniższej, a później to nawet nie chciała mówić, a wiem,że więcej. Będę więc robił to co robię z przyjemnością buhaha.
verk 2016-04-13 11:10:55
Czyli jak wynika z postu "przyjaciela", jednak są tam ludzie, którzy pracują ponad 2 lata i spoko zarabiają. A czy trollowanie to przyjemna sprawa? Chyba tylko dla zgorzkniałych ludzi, którym się nic nie udaje...
Obserwator 2016-04-13 18:25:48
Verk, poczytaj w wyborczej to się przekonasz
Bolek 2016-04-14 13:54:04
Jestem po inżynierii materiałowej, szukam pracy zgodnie z moim wykształceniem, nie wiecie czy szukają kogoś do pracy?
Aro 2016-04-14 14:00:10
Zawsze możesz wysłać CV, jak będą zainteresowani to się odezwą.
Lolek 2016-04-19 08:35:52
Bolek, warto wysłać CV, ludzie w wykształceniem kierunkowym zawsze mają większe szanse.
1
marek 2016-04-22 09:57:19
heja a ile sie dostaje na wysłce ,a ile na cięciu
Rock 2016-04-22 10:06:20
Zależy jakie masz uprawnienia
Ola 2016-04-22 10:22:32
A nie wiecie ile zarabia się w księgowości? Mam 2 letnie doświadczenie.
xyz 2016-04-22 13:03:40
Też jestem ciekawa jak w księgowości bo chciałabym aplikować.
Jurek 2016-04-25 10:08:29
Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.
Jurek 2016-04-25 10:08:40
Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.
roman 2016-04-25 11:58:20

na magazynie jak ja pracowałem to 1550 netto + premie jak się dobrze wyszło to około 3000 po roku pracy + nadgodziny. W biurze to w handlowy na pewno najwięcej i tam z tego co słyszałem to nie zła kasa o księgowości nie mam pojęcia.
oko 2016-04-27 13:25:32
Nie wiecie czy szukają ludzi do Działu Zaopatrzenia?
Marek 2016-04-28 22:47:06
Nie wiem jak tam z płacą i kogo szukają, ale firma się super rozwija i ma spore możliwości. Szkoda ,źe takie kolejki za towarem, bo ponownie nie będę już tyle czekał.
Filip 2016-05-05 11:49:26
Wiem, że szukają do handlu osoby, które znają języki obce, ale też ludzi, po uczelniach technicznych. Jeżeli chodzi o zaopatrzenie to jak znasz angielski to warto aplikować.
Obserwator 2016-05-05 18:51:28
A skąd to niby Filip wiesz???
Filip 2016-05-11 14:52:36
Mam znajomych, którzy tam pracują.
polska 2016-05-19 22:52:38
Diablo na prezydenta!!!!
L 2016-05-22 19:57:44
I znowu negatywna opinia znika... Jak zwykle :))
ziomal 2016-05-24 08:29:26
wydaje się,że hejterzy największy problem mają sami ze sobą.
Realista 2016-05-24 12:36:18
Oczywiscie że znika ponieważ pracodawca wykupił opcję moderowania treści.wszystkie znikają dość szybko.Ale ja życzę każdemu pracy tam i przekonania się na własnej skórze jak tam jest "super";)
księgowa 2016-05-25 19:46:10
Pracowałam w księgowości, myślę, że wszystkie opinie pozytywne, a przynajmniej 99% z nich pisze szefostwo. Nie prawdą jest, że w księgowości jest miła atmosfera. Główna księgowa jest również w zarządzie i traktuje tak samo pracowników jak reszta szefostwa. Nie polecam, chyba, że masz nerwy ze stali i lubisz jak po tobie ktoś jeździ.
4
koleżanka 2016-05-27 07:45:16
Ktoś się nie uczy, nie myśli i przychodzi sobie do pracy, żeby sobie przychodzić, to później nabywa stresa jak ktoś od niego coś chce. Mamusia do tej pory się opiekowała, dawała wikt, jedzonko, a teraz ktoś wymaga. Hmm szok.


ziomal 2016-05-27 08:02:42
Niektórym ludziom nie dogodzisz.
koleżanka 2016-05-27 08:18:45
Ziomal pracowałam kiedyś w innej firmie gdzie nie było żadnej selekcji. Cały czas te same obiboki. Nikt nie reagował . Firma z roku na rok coraz gorzej, a oni nic. Każdy dział pretensje jeden do drugiego. Szefostwo nie reagowało. A tutaj chociaż eliminują część, jakaś selekcja.
ziomal 2016-05-27 09:10:07
koleżanko te hejty to cały czas ta sama osoba, różne nicki.
koleżanka 2016-05-27 09:40:17
no tak też mi coś nie pasowało, podszywa się pod różne nicki i różne osoby. Żenada
ziomal 2016-05-27 10:00:46
Wiem iż kiedyś wpisywała się konkurencja. Non stop. W końcu wyszło. Wiem iż dostali za to wyrok.
mła 2016-05-28 22:04:17
Iż skąd to wiesz? jesteś pracownikiem? hejty ten sam, to może pozytywy też ten sam? zawsze w te same dni i tych samych godzinach... nie wiem. piszę, iż tylko tak myślę :))jak tak, to żenada... tylko te dobre zostają, słabe znikają. czyja to sprawka??? myślę, iż nie konkurencji :))
2
Ziomal 2016-05-28 23:20:37
Widzisz niewiele jest tak agresywnych osób.
1
Jaro 2016-05-31 09:52:42
Pracuje w firmie ochroniarskiej dorabiam do emerytury wojskowej, po 24 mam obchód obiektu położonego obrębie tej firmy, chłopaki pracują muzyka gra mają włączone radio na hali, bywa że maja otwarte drzwi od hali można zajrzeć, praca wrze wózek jeździ, obsługują maszyny, niedaleko w biurze na parterze czuwa brygadzista, nie widać aby ktoś się leniwił pracują. Pracują, uśmiech na twarzy, nie sprawia to wrażenie aby firma nie dbała o pracowników, dużo osób w tej firmie pracuje.
2
Jola 2016-06-03 08:48:57
Nie wiadomo już w co wierzyć, przeglądając posty innych firm na goworku to też w większości są opinie negatywne. Taka jest prawda, że jak ktoś jest zadowolony to nie chce mu się pisać, tracić czasu. Nigdzie nie ma idealnie, najlepiej przekonać się samemu.
kasia 2016-06-03 15:20:16
Nie wiecie jak można aplikować i czy szukają kogoś do pracy biurowej? Nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń.
Haha 2016-06-03 17:14:10
Dla mnie od firmy która usuwa negatywy śmierdzi na odległość.ja pracuje w firmie gdzie notorycznie przysylaja ofertę płatnego moderowania treści,ale szef nie korzysta i go cenie za to,nie boi się krytyki.tu jeśli ktoś śledzi ja bieżąco wie że wszystko znika!
2
Kaki 2016-06-14 11:22:13
W Akrostal nie ma zarobków. Tam są kary!
5
Wojtek 2016-06-17 15:27:14
No i robią za darmo pewnie. Śmiesznego psychola macie na karku. Pozdrowionka dla Dorotki z handlowego.
3
zeus 2016-06-27 10:03:08
Witam, Czy ktoś byłby w stanie napisać kilka zdań odnośnie stanowiska "asystent/tka ds jakości w zakresie metaloznawstwa" ? Ogłoszenie z anonimowym pracodawcą ale o ile kojarzę kiedyś pojawiało się podobne z identyczną treścią właśnie z Akrostalu. Kolejna sprawa to lokalizacja , na jednym portalu podana Garbatka, na innym Poznań. Ktoś pracował na podobnym stanowisku? Ile można zarobić?
zeus 2016-06-27 10:03:26
Witam, Czy ktoś byłby w stanie napisać kilka zdań odnośnie stanowiska "asystent/tka ds jakości w zakresie metaloznawstwa" ? Ogłoszenie z anonimowym pracodawcą ale o ile kojarzę kiedyś pojawiało się podobne z identyczną treścią właśnie z Akrostalu. Kolejna sprawa to lokalizacja , na jednym portalu podana Garbatka, na innym Poznań. Ktoś pracował na podobnym stanowisku? Ile można zarobić?
Ania 2016-06-27 10:54:54
Z tego co wiem to stanowisko Asystenta ds jakości w zakresie metaloznawstwa jest zarówno w Poznaniu jak i na Garbatce, wiec pewnie są to dwa niezależne ogłoszenia.
Tandara 2016-07-20 11:28:07
Absolutnie się zgadzam. Jedna z najgorszych film, z jakimi można się spotkać. Rotacja pracowników z miesiąca na miesiąc, kompletny brak organizacji pracy, wyzysk człowieka i materializm. Dla tych, którzy mają jakieś cele i nie chcą zniszczyć sobie życia, pracować jak niewolnik, polecam nie współpracować z tą firmą. Wątpię, aby pozytywne komentarze wypływały z środowiska pracowników, ponieważ nie widzę tam ani jednej zadowolonej osoby.
5
Gość 2016-08-05 12:17:35
Moja opinie usunięta, taki standard to co niewygodne usuwają.
3
jarek 2016-08-17 12:44:48
szukam pracy na produkcji ile można tutaj zarobić ? w normalnym czasie i w nadgodzinach ?
B 2016-08-17 20:44:04
Nadgodziny są bezpłatne z tego co wiem.
1
jarek 2016-08-18 09:52:59
bezpłatne jak to możliwe ? w Poznaniu ? Nie znam takich pracowników co robią bezpłatnie .
Mariusz 2016-08-19 17:22:12
Jarek nie wiem ile płacą na magazynie, ale miałem laskę ,która pracowała w Akrostalu to mi się chwaliła, że 8 tys. wyciąga. Wprawdzie znała obce języki, a było to jakiś czas temu. Więc może nie na magazyn tylko do handlowego się zgłoś.
1
zygfryd 2016-08-22 07:53:26
Na magazynie podstawa kiepska 1550zł na rękę. Premia, tacy co się nie lubią namęczyć to 500-600zł , średni 1000zł , najlepsi więcej. Nadgodziny i tu możesz jechać na maksa. Są tacy co drugie tyle wyrobią, ale trzeba uważać na błędy, bo stracisz wiele.
1
Zostaw swoją opinię o Akrostal Sp. zo.o - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o