Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie Akrostal Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ostro siostro - 2014-09-14 19:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam, ze z tymi karami jesli to jest prawda to faktycznie nie jest to za ciekawe. a napiszecie moze mi jak to jest podzielone - tzn ile jest podstawy a ile premii mozna dostac. tak w ogole to oprocz tego jes tustalony moze jakis taryfikator za te bledy do rpzeczytania w biurze czy cos ;> bo powiem ze pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-01 13:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa zależy od stanowiska. Na kary nie ma taryfikatora :) oni sobie sami ustalają co było złe a co dobre.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-06 12:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie jest najgorzej płatne stanowisko w Akrostalu? zależy mi na kasie więc takiego stanowiska chciałbym uniknąć najzwyczajniej w świecie. jak są już te kary to tak się zastanawiam czyn ie bardziej uczciwe i sprawiedliwwe jakby było cos z góry usstalone jak w tym taryfikatorze. takie moje skromne zdanie
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-08 12:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-10-06 12:31:10]:
Zdanie pracownika się nie liczy w tej firmie, wiec i kary są dawane bez żadnego taryfikatora. Jeśli chodzi o stanowiska biurowe, to najgorzej ma chyba fakturzystka. Ponziej jest podstawa handlowca - na jakies premie mozesz liczyc, przy swietnym obrocie, po ok pół roku, no ale pamietaj ze z premii odbiagaja Ci kary :P wszystko tez zalezy "pod" jakim szefem jestes, bo jest ich trzech i kazdy rekrutuje dla siebie pracowników.
zdjecie uzytkownika
stróż - 2014-10-23 02:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkk - 2014-10-08 12:02:05]:
jakoś to wszystko brzmi bardziej skomplikowanie niż powinno w Akrostalu. A przecież wszystko mogłoby być takie proste. Gdyby tylko tam na górze nie było takiego zamieszania. Ale co zrobić... Dobrze , że są w czołówce polskiej jesli chodzi o stale jakościowe. Przynajmniej to dają jakąś pewność i stabilnoć tej firmie
zdjecie uzytkownika
stalowy - 2014-10-28 13:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak się ma stalowe nerwy to można do tej firmy startować hehe
z jakością stali bywa u nich różnie, bo na tym tez oszczędzają...niejednokrotnie po obróbce materiału, do niczego się on nie nadawał...
zdjecie uzytkownika
napalm - 2014-11-23 15:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie nie pracowałem ale aplikowałem jakiś czas temu w odpowiedzi na jedną z ofert pracy. Muszę stwierdzić, że po raz pierwszy spotkałem się przebiegiem rekrutacji prowadzonej drogą mailową. Mianowicie po jakimś miesiącu od wysłania aplikacji, otrzymałem maila od pani zajmującej się rekrutacją z zapytaniami kiedy mogę rozpocząć pracę, ile chciałbym zarabiać i paroma innymi które normalnie zadawane są podczas spotkania z potencjalnym pracodawcą. Następną wiadomość otrzymałem po upływie kolejnego miesiącu i zawierała ona prośbę o przesłanie skanu dokumentów potwierdzających wykształcenie oraz zapewnienie że rekrutacja jest cały czas w toku. Może się nie znam i panuje jakieś nowe trendy jeśli chodzi o rekrutację ale wole takie sprawy załatwiać podczas klasycznego interview.
zdjecie uzytkownika
stalone - 2014-11-24 15:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha jak ja mam nerwy z e stali jak sywester stalone to mogę tam iść :D ? a tak serio. to napalm to co napisał trochę mnie zaniepokoiło - w końcu to trzeba uważać komu się wysyła dokumenty i po takich przejściach to ja bym się chyba nie zdecydował na przesłąnie dokumentów, ktoś jeszcze miał takie przygody jak napalm?
zdjecie uzytkownika
Kropol - 2015-01-07 19:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja drogą mejlową? Przecież w ten sposób można dowolne rzeczy powypisywać - jak to zweryfikować, czy dany kandydat rzeczywiście prezentuje odpowiedni poziom... Zastanawiam się czy będą planowali przejść na bardziej typowy sposób rekrutowania - jako spotkanie z rekruterem i w razie co, czego się spodziewać - specjalny zestaw pytań?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-15 07:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdety piszecie. Mnie interesuje ile mogę zarobić na wysyłce, bo jak 1500zł to mnie nie interesuje. Ile realnie w premi? Jak dostane 2 tys. to szału nie ma, a interesuje mnie 2500zł bo dobry jestem na wózkach i takiej roboty szukam
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-16 07:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o kasę to mi nikt nie odpowiada ? I tak jak w pozostałych firmach sama ściema ,a ten kto szuka lepszej pracy niczego się nie dowiaduje.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-19 07:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wysyłce to nie mam pojęcia ile dostają, w pracy biurowej podstawa to 1800-2000 netto.
zdjecie uzytkownika
mandaryna - 2015-01-26 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie słyszałam ,aby jakaś kobieta przez ostatnie pół roku odeszła. Więc coś nie tak " Była " - podszywasz się pod kogoś!
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-01-26 17:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tam pracowalam wiele lat temu. i az dziwne,ze przez pol roku nikt nie odszedl,bo za mojej bytnosci odchodzil ktos co chwile, rotacja byla taka,ze az trudno uwierzyc, ze ta firma funkcjonuje
zdjecie uzytkownika
anm - 2015-01-28 18:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już kilka lat.Nie jest idealnie, ale można zarobić-tylko trzeba chcieć pracować i rozwijać się zawodowo.
Pensja płacona jest w terminie co dla ma duże znaczenie (raty kredytu hipotecznego). Kary finansowe są "dotkliwe" tylko dla tych, którzy np.zarobili
3 tys.netto i nie mogą przeżyć 50 zł kary za to, że popełniając błąd narazili firmę na większe straty pieniężne.
Ogólnie polecam osobom z zacięciem handlowym, które potrzebują stabilizacji finansowej.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-02 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta ostatnia opinia to widzę ze poleciała od samego szefa :D
zdjecie uzytkownika
byla - 2015-02-02 13:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie firma ponosi straty z powodu nakapania woda przy czajniku?bo za to byly m.inn.kary za mojej bytnosci
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-02-03 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kilka lat temu w Akrostalu ,ale ktoś mi zaoferował "lepszą" pracę, później wyszło, jednak gorszą i tak już zostało. Miałam fajna pozycję i szkoda bo teraz głupio wrócić w dodatku jak ktoś jest już na moje miejsce. A co do tych haiterów to widać ,że do tej pory nie mogą znaleźć roboty i nikt im nie zaoferował lepszych możliwość, więc żółć zalewa. Pozdrowionka dla starej kadry.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-03 18:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracaj koleżanko rzuć CV do Moni,a może się uda. Znam stanowisko ,że nie ma powrotów ,a może jednak, firma zmieni stanowisko co do tych sprawdzonych. Jesteś chyba dawna z handlowego, co?
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-02-03 19:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko aplikuje do działu zaopatrzenia na asystenta ile tam się dostaję na rękę, bo słyszałam ,że z 2 językami to 1500zł netto na początek ,a to trochę marnie?
Mogę trochę zainwestować czasu ,ale ile się wyciąga po 1- 2latach i czy można awansować ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-04 13:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko droga, ja od razu znalazłam lepszą pracę po Akro, myślę ze gorszej nie ma ;) za nic bym tam nie wróciła! no chyba ze ktoś lubi dawać się poniżać.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-04 13:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanko a może po prostu jeszcze nikt nigdy Tobie stanowiska w normalnej firmie nie zaproponował skoro gorzej trafiłaś?
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-02-05 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukujący- jeśli chcesz się rozwijać to aplikuj. Zarobisz od 2 tys. w górę.
Czekam na ambitnego kolegę ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zenada, czekalam 40 minut, pytania niezgodne z przepisami
Pytania: Wzor na trojkat i ile wynosi pi
zdjecie uzytkownika
Struna - 2015-04-30 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akrostal wchodząc w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością pewnie chciało oferować siebie i swoje usługi na zdecydowanie większym terenie niż obecnie, czy to dla nich jest rozwiązanie optymalne?
zdjecie uzytkownika
On - 2015-05-17 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anm - 2015-01-28 18:55:50]:
haha, to na pewno pisał któryś z szefów, to ,,narażenie firmy na większe straty" jest jak wyciągnięte prosto z ust jednego z nich. Ogólnie widzę tu minimum kilka postów, które na 99% zostały napisane przez właścicieli lub jednego z ich lizusów - nikt inny normalny nie powie dobrego słowa o tej firmie. Naprawdę odradzam wszystkim to miejsce - jeśli szanujesz siebie i innych, a zagrywki w stylu kopanie dołków pod kolegami z pracy i donosicielstwo nie leżą w twojej naturze, to trzymaj się od Akrostalu jak najdalej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akrostal Sp. zo.o?
Zadaj pytanie
alert