brak logo

Akrostal Sp. zo.o

Poznań

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Marek 2016-04-28 22:47:06
Nie wiem jak tam z płacą i kogo szukają, ale firma się super rozwija i ma spore możliwości. Szkoda ,źe takie kolejki za towarem, bo ponownie nie będę już tyle czekał.
Filip 2016-05-05 11:49:26
Wiem, że szukają do handlu osoby, które znają języki obce, ale też ludzi, po uczelniach technicznych. Jeżeli chodzi o zaopatrzenie to jak znasz angielski to warto aplikować.
Obserwator 2016-05-05 18:51:28
A skąd to niby Filip wiesz???
Filip 2016-05-11 14:52:36
Mam znajomych, którzy tam pracują.
polska 2016-05-19 22:52:38
Diablo na prezydenta!!!!
L 2016-05-22 19:57:44
I znowu negatywna opinia znika... Jak zwykle :))
1
ziomal 2016-05-24 08:29:26
wydaje się,że hejterzy największy problem mają sami ze sobą.
Realista 2016-05-24 12:36:18
Oczywiscie że znika ponieważ pracodawca wykupił opcję moderowania treści.wszystkie znikają dość szybko.Ale ja życzę każdemu pracy tam i przekonania się na własnej skórze jak tam jest "super";)
1
koleżanka 2016-05-27 07:45:16
Ktoś się nie uczy, nie myśli i przychodzi sobie do pracy, żeby sobie przychodzić, to później nabywa stresa jak ktoś od niego coś chce. Mamusia do tej pory się opiekowała, dawała wikt, jedzonko, a teraz ktoś wymaga. Hmm szok.


ziomal 2016-05-27 08:02:42
Niektórym ludziom nie dogodzisz.
koleżanka 2016-05-27 08:18:45
Ziomal pracowałam kiedyś w innej firmie gdzie nie było żadnej selekcji. Cały czas te same obiboki. Nikt nie reagował . Firma z roku na rok coraz gorzej, a oni nic. Każdy dział pretensje jeden do drugiego. Szefostwo nie reagowało. A tutaj chociaż eliminują część, jakaś selekcja.
ziomal 2016-05-27 09:10:07
koleżanko te hejty to cały czas ta sama osoba, różne nicki.
koleżanka 2016-05-27 09:40:17
no tak też mi coś nie pasowało, podszywa się pod różne nicki i różne osoby. Żenada
ziomal 2016-05-27 10:00:46
Wiem iż kiedyś wpisywała się konkurencja. Non stop. W końcu wyszło. Wiem iż dostali za to wyrok.
mła 2016-05-28 22:04:17
Iż skąd to wiesz? jesteś pracownikiem? hejty ten sam, to może pozytywy też ten sam? zawsze w te same dni i tych samych godzinach... nie wiem. piszę, iż tylko tak myślę :))jak tak, to żenada... tylko te dobre zostają, słabe znikają. czyja to sprawka??? myślę, iż nie konkurencji :))
5
Ziomal 2016-05-28 23:20:37
Widzisz niewiele jest tak agresywnych osób.
1
Jaro 2016-05-31 09:52:42
Pracuje w firmie ochroniarskiej dorabiam do emerytury wojskowej, po 24 mam obchód obiektu położonego obrębie tej firmy, chłopaki pracują muzyka gra mają włączone radio na hali, bywa że maja otwarte drzwi od hali można zajrzeć, praca wrze wózek jeździ, obsługują maszyny, niedaleko w biurze na parterze czuwa brygadzista, nie widać aby ktoś się leniwił pracują. Pracują, uśmiech na twarzy, nie sprawia to wrażenie aby firma nie dbała o pracowników, dużo osób w tej firmie pracuje.
3
Jola 2016-06-03 08:48:57
Nie wiadomo już w co wierzyć, przeglądając posty innych firm na goworku to też w większości są opinie negatywne. Taka jest prawda, że jak ktoś jest zadowolony to nie chce mu się pisać, tracić czasu. Nigdzie nie ma idealnie, najlepiej przekonać się samemu.
kasia 2016-06-03 15:20:16
Nie wiecie jak można aplikować i czy szukają kogoś do pracy biurowej? Nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń.
Kaki 2016-06-14 11:22:13
W Akrostal nie ma zarobków. Tam są kary!
9
Wojtek 2016-06-17 15:27:14
No i robią za darmo pewnie. Śmiesznego psychola macie na karku. Pozdrowionka dla Dorotki z handlowego.
4
zeus 2016-06-27 10:03:08
Witam, Czy ktoś byłby w stanie napisać kilka zdań odnośnie stanowiska "asystent/tka ds jakości w zakresie metaloznawstwa" ? Ogłoszenie z anonimowym pracodawcą ale o ile kojarzę kiedyś pojawiało się podobne z identyczną treścią właśnie z Akrostalu. Kolejna sprawa to lokalizacja , na jednym portalu podana Garbatka, na innym Poznań. Ktoś pracował na podobnym stanowisku? Ile można zarobić?
zeus 2016-06-27 10:03:26
Witam, Czy ktoś byłby w stanie napisać kilka zdań odnośnie stanowiska "asystent/tka ds jakości w zakresie metaloznawstwa" ? Ogłoszenie z anonimowym pracodawcą ale o ile kojarzę kiedyś pojawiało się podobne z identyczną treścią właśnie z Akrostalu. Kolejna sprawa to lokalizacja , na jednym portalu podana Garbatka, na innym Poznań. Ktoś pracował na podobnym stanowisku? Ile można zarobić?
Ania 2016-06-27 10:54:54
Z tego co wiem to stanowisko Asystenta ds jakości w zakresie metaloznawstwa jest zarówno w Poznaniu jak i na Garbatce, wiec pewnie są to dwa niezależne ogłoszenia.
Tandara 2016-07-20 11:28:07
Absolutnie się zgadzam. Jedna z najgorszych film, z jakimi można się spotkać. Rotacja pracowników z miesiąca na miesiąc, kompletny brak organizacji pracy, (usunięte przez administratora)Wątpię, aby pozytywne komentarze wypływały z środowiska pracowników, ponieważ nie widzę tam ani jednej zadowolonej osoby.
12
Gość 2016-08-05 12:17:35
Moja opinie usunięta, taki standard to co niewygodne usuwają.
9
jarek 2016-08-17 12:44:48
szukam pracy na produkcji ile można tutaj zarobić ? w normalnym czasie i w nadgodzinach ?
B 2016-08-17 20:44:04
Nadgodziny są bezpłatne z tego co wiem.
4
jarek 2016-08-18 09:52:59
bezpłatne jak to możliwe ? w Poznaniu ? Nie znam takich pracowników co robią bezpłatnie .
Mariusz 2016-08-19 17:22:12
Jarek nie wiem ile płacą na magazynie, ale miałem laskę ,która pracowała w Akrostalu to mi się chwaliła, że 8 tys. wyciąga. Wprawdzie znała obce języki, a było to jakiś czas temu. Więc może nie na magazyn tylko do handlowego się zgłoś.
1
zygfryd 2016-08-22 07:53:26
Na magazynie podstawa kiepska 1550zł na rękę. Premia, tacy co się nie lubią namęczyć to 500-600zł , średni 1000zł , najlepsi więcej. Nadgodziny i tu możesz jechać na maksa. Są tacy co drugie tyle wyrobią, ale trzeba uważać na błędy, bo stracisz wiele.
1
jarek 2016-08-26 09:31:24
Zygryd dzięki za info.
Marcin Kozyra 2016-08-30 08:17:03
Jak można złożyć CV do firmy do działu handlowego? Proszę o info. Wysyłałem na kilka maili ze strony internetowej, ale bez odzewu.
Zuza 2016-09-05 17:26:28
Kobiety fajny sposób wymyśliły na kantowanie firmy , można niezła kasę wyciągnąć.
2
Hanka 2016-09-05 20:02:57
Nie wiem czy jest się czym chwalić, że przekręty robiły, później żadna kobieta dobrej roboty nie znajdzie. Ja takich jak one to bym wystrzeliła na Kubę do Fidela.
2
Ala Kowalska 2016-09-15 08:24:28
Dostałam zaproszenie na rozmowę do działu handlowego na Asystenta ds. handlowych. Nie wiecie ile można tam zarobić?
Iga 2016-09-19 15:16:39
Z tego co czytałam na forum w handlowym można dobrze zarobić, ale po okresie wdrożenia, pewnie około 1 roku?
Omar 2016-09-19 15:18:50
wyślij na kadry, jak będą zainteresowani na pewno się odezwą
Cola 2016-09-21 11:44:02
Bzdura. W księgowości jest młody fajny zespół. Bez sensu pisać opinie jak się pracowało kilka lat temu, wiadomo, że atmosferę tworzą wszyscy współpracownicy i mogą być zupełnie inni niż kilka lat temu.
1
Obserwatorka 2016-09-28 23:16:34
I znowu komentarze usunięte :) super taktyka PRowa :))) Artykuł w Wyborczej chociaż nadal jest :) kto szuka, ten znajdzie.
4
Gość 2016-10-06 19:54:14
1500
Olka 2016-10-06 19:57:09
Kobiety nic nie wymyśliły, posiadanie dzieci to normalna sprawa. Firma żenada!!!
4
Ala Kowalska 2016-10-07 08:00:43
A premie? słyszałam że w handlowym są dość wysokie, nie mówię oczywiście w pierwszym miesiącu pracy
gość 2016-10-19 15:13:45
No masakra! Po 2-3 latach harówy w Akro pozachodziły w ciążę i to BEZ UPRZEDZENIA, jak one mogły to zrobić pracodawcy???!!!
3
były pracownik 2016-10-19 15:27:47
No co Ty - myślisz że ta cała ,,Zuza" to jakiś bezstronny obserwator? Na dodatek kobieta?? ,,Kantowanie firmy", ,,wyciąganie kasy" - znam te teksty na wylot i jak mniemam to któryś z ,,panów szefów" podszył się pod dziewczę o tym imieniu.
4
Bruno 2016-10-26 11:33:34
Nie wiecie ile można zarobić na magazynie? Słyszałem, że szukają pracowników.
Wiesław 2016-10-26 13:33:09
Bruno, pisał już o tym Zygfryd, podstawa 1550 plus premia 500-1000, plus nadgodziny i tu podobno można jechać na maksa:)

jappy 2016-11-04 19:05:25
Nie polecam. Zła atmosfera w pracy, duża rotacja pracowników, brak przejrzystego podziału obowiązków. Praca w tej firmie dla tych, u kogo brak szacunku do siebie
3
klient 2016-11-08 13:13:08
Jakby tak było to by się pewnie tak nie rozwijali szybko. Niedawno był jeden oddział , teraz są dwa i z tego co słyszę dwa razy więcej pracowników. Firmy z branży nie mają takiego tempa, a wiem bo kupuję od czasu do czasu.
koleżanka 2016-11-10 13:07:39
Faktycznie to pracownicy i to ci najlepsi decydują o rozwoju tak dużych firm. Z tego co wiem firma się faktycznie szybko rozwija, więc niektóre wpisy to chyba zwykła zawiść jakiej niemało w naszym społeczeństwie.
Zostaw swoją opinię o Akrostal Sp. zo.o - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o