brak logo

Dramex Sp z oo

Warszawa

Opinie o Dramex Sp z oo

marian 2011-12-01 11:51:00
Firma dramex to [usunięte przez moderatora] - nie uznają reklamacji (OCZ i kingston) mają pełno długów w tych fimach.
anonim 2011-12-01 12:07:48
Unikać tej firmy jak ognia - nie uznają reklamacji
marian 2012-05-06 15:54:52
Właściciel to niezły cwaniaczek nie dajcie się nabrać - nie uznają reklamacji - chcecie się przekonać to kupcie coś u nich-
ocz 2012-05-06 15:57:03
Nie uznają reklamacji na towar kupiony u nich firmy OCZ - [usunięte przez moderatora]
dramex 2012-05-23 13:13:25
[usunięte przez moderatora] ? rzucanie epitetami jest karalne.....
klientka 2012-05-23 13:21:34
Do mariana : Nie pisz czlowieku fałszywych oskarżeń, bo chyba Cię boli że im się biznes udaje ? Zajmij się lepiej czymś a nie siedzisz na komputerze i psujesz opinie uczciwym ludziom. Robię interesy z firmą dramex od dawna i nigdy nie było żadnych problemów. Polecam !
oszukany przez dramex 2012-06-11 13:56:32
Wszystkie te opinie to prawda - to [usunięte przez moderatora] w najlepszym wydaniu ludzie omijajcie ich z daleka
michał 2012-06-13 11:48:53
Szczyt głupoty napisać o sobie opinie podając się za klienta - zobaczcie daty i godziny wpisu firmy dramex i jej klijentki - Dramex to firma, która naprawde nie uznaje reklamacji na OCZ zwłaszcza na zasilacze mówiąc że zasilacze mają roczną gwarancje a jeśli nawet ktoś cudem zmieścił się w roku to i tak odrzucają - [usunięte przez moderatora]
ocz 2012-06-14 13:38:42
Potwierdzam mi odrzucili reklamacje pendrive - w ogóle nie wysłali go do firmy OCZ nie mają na to papieru - ściemniają tylko i oszukują- graja na zwłokę z reklamacjami myśląc że klijent sobie daruje.
NIE POLECAM !!!
towar 2012-06-18 13:37:28
Firma Dramex nie uznaje reklamacji - to PRAWDA w końcu ktoś napisał o tych kombinacjach - ludzie trzymajcie się od nich z daleka.
king 2012-06-21 11:35:53
Nie POLECAM - nowy towar bez gwarancji, ciągle zmieniają firmę dystrybutora - był Kingstone - nie uznawali reklamacji, był OCZ - nie uznawali reklamacji, był SiliconPower też nie uznają reklamacji ciekawe na co teraz nie uznają - Ludzie trzymajcie się od nich z daleka
willy 2012-08-07 12:33:12
Dramex to [usunięte przez moderatora] - prawda w 100% - ludzie trzymajcie się od nich z daleka - dla nich gwarancja nie istnieje
remik 2012-09-14 12:37:41
Ta firma nie udziela reklamacji mi też odrzucili reklamacje na OCZ - te wpisy to tylko kropla w morzu ich działalności. NIE POLECAM
@lak2 2012-11-13 18:09:01
Widać że nie tylko mnie oszukali - nie polecam naciągacze w najgorszym słowa tego znaczeniu- odrzucają reklamacje i chyba dlatego jeszcze działają. NIE KUPUJCIE U nich
wallcot 2012-11-16 10:53:10
Dramex - firma odrzucająca reklamacje np na pendraki OCZ
kolega - szymka 2012-12-14 18:31:39
Ludzie z daleka od tej firmy - nie uznają reklamacji - straciłem u nich sporo nerwów i czasu i pieniędzy.
mliko 2013-01-10 21:59:24
Odradzam - odrzucanie reklamacji to u nich Norma
marek 2013-01-15 12:16:57
Byłem u nich kilka razy to prawda reklamacje odrzucają - odradzam - teraz u nich już nic nie kupię
lak 2013-01-28 15:00:06
Nie uznają reklamacji mi odrzucili reklamacje na zasilacze OCZ - ODRADZAM
markot@wp.pl 2013-04-09 17:50:57
Odradzam kupowanie w tej firmie - z tym odrzucaniem reklamacji to prawda- czym oni teraz handlują tz. na jakim towarze robią przewałki z reklamacjami
zawsze-legia 2013-04-16 11:18:10
Stanowczo odradzam - jeśli kupujecie w tej firmie nie macie co liczyc na gwarancje.
maliska18-23@o2.pl 2013-05-20 23:15:42
Odradzam stanowczo - mnie także odrzucili reklamacje
krzysieksol47 2013-08-22 16:25:44
[usunięte przez moderatora] nie uznają reklamacji, zwalają winę na ciebie
krzysieksol47 2014-01-16 15:53:54
Jak potrafisz kombinować i nawijać klijentom makaron na uszy to masz szansę na pracę - ale z tego co wiem to teraz siedzą tam tylko starzy znajomi właściciela - a kto tam jeszcze coś kupuje ???
pracownik 2014-08-20 16:57:30
Jak będziecie tam pracować to nie sprzedawajcie nic znajomym - były kolega tam pracował sprzedawał nam towar (na firmę legal) ale właściciel odrzucał reklamacje a teraz ludziom w oczy nie może spojrzeć stracił dużo znajomych przez DRAMEX.
jaa 2014-08-21 12:12:43
potwierdzam ze nie uznają reklamacji, np na pendrive'y Silicon Power - wyslane ok 15szt, w tym kilka uszkodzonych od nowosci juz u nas - wszystkie raklamcje odrzucone, powod - "uszkodzenie mechaniczne". Uszkodzenie mechaniczne pendrivea ktory byl niesprawny od razu po wyjeciu z pudelka...:):):):)
Przestalismy z nimi handlowac.
dzek 2014-09-02 11:01:32
Firma Silicon Power nie realizuje servisu , próbowałem kontaktować się z innymi dystrybutorami i taka sam historia , ogólnie ładnie zapakowany produkt a chińszczyzna w środku oporowa ,wcześniej jak Dramex sprzedawał Kingstona servis był realizowany i tu nie mogę nic złego powiedzieć ...
pola23-78 2014-09-30 08:43:32
Jaka praca zatrudnią ciebie na miesiąc sprawdzą czy potrafisz wciskać kit i bule to może jeszcze miesiąc popracujesz - z tego co wiem mają złą opinię w okolicznych i nie tylko firm informatycznych.
maćko 2015-02-05 17:26:46
a mnie jakoś te dwa tysiące nie ruszają za bardzo, mam nadzieje, że można u nich zarobić jednak koło trzech tysięcy tak naprawdę, bo jednak ja mam spore doświadczenie w pracy u nich i mam nadzieje, że jednak na wyższe stanowiska też rekrutują normalnie, a nie tylko na te typowe.. jak to wygląda, ktoś wie?
dramex warszawa 2015-02-21 12:14:15
Szkoda czasu na szukanie pracy w firmie Dramex w Warszawie - znajomego, który tam pracował - nic dobrego o pracy tam nie potrafił mi powiedzieć sam nakupił u nich towaru prywatnie dla siebie a później miał problem z reklamacjami,
sprawiedliwy 2015-03-14 18:26:20
Te wszystkie złe opinie powyżej , są chyba napisane przez konkurencję lub zwykłych polskich zazdrośników ,którym żal tyłek ściska i mają gul ,że firma jest uczciwa i utrzymała się na rynku. Jestem ich klientem od lat i złego słowa nie mogę powiedzieć , uczciwi i mili ludzie, z którymi zdecydowanie idzie się dogadać. A reklamacje ? Nie ma z tym problemu i póki co nie spotkałem się u nich z towarem który byłby wadliwy. Bardzo polecam i pozdrawiam tych kłamczuchów powyżej :)
sprawiedliwy 2015-04-15 14:04:26
Nie miałem z reklamacjami problemu bo nic u nich nie kupiłem, jestem klientem nie od lat ale od lata zeszłego roku, a firma utrzymuje sie na rynku
jacek23-12@wp.pl 2015-10-06 14:33:01
Ta sprawa z odrzucaniem reklamacji to PRAWDA - a pracownicy muszą jakoś to prostować przez wpisy na tej stronie podając jeszcze przekornie sobie nik "sprawiedliwy"
o dramex 2016-03-25 16:14:22
Kiedyś kupiłem w tej firmie kilka razy(może z 3) - ceny słabe, jakość niska już nic nie wspomnę jak traktują reklamacje (czyli odrzucają)po pierwszej odrzuconej reklamacji skończyłem współpracę.
vitosichad@tlen.pl 2016-08-09 14:02:32
Towar bardzo słabej jakości - obsługa tragiczna, a te wpisy z reklamacjami czyli z odrzucaniem ich to prawda w 100%
Zostaw swoją opinię o Dramex Sp z oo - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dramex Sp z oo